• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Droogvoer voor kleine honden

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 1,2 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847401

van 10.99 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Schmaus Mini - Insecten - Graanvrij (1,2 Kg)

Zoals bij al onze producten hebben wij ook met deze ontwikkeling van de Landgut-Schmaus hier veel zorg aan besteedt. Op deze wijze zijn we erin geslaagd een hoogwaardig graan-vrij hondenvoer op basis van insecten te produceren.

Ons Bellfor Landgut-Schmaus Mini heeft een zeer laag purine gehalte. Wij zijn er zeker van dat ook uw hond onze Landgut-Schmaus lekker zal vinden.

Vooral de volgende producteigenschappen maken het een eersteklas hondenvoer en een geschikte voeding.

 • Graanvrij geëxtrudeerd gedroogd hondenvoer
 • Insecten-eiwit (82%) met een hoge verteerbaarheid
 • Eiwitbron met een zeer laag allergiepotentieel
 • Duurzame droog hondenvoer
 • Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen (sporenelementen) en antioxidanten
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Inuliene (FOS) voor een gezonde en resistente darmflora
 • Prebiotica verhogen de efficiëntie van het immuunsysteem
 • Levensmiddelenkwaliteit
 • Ideaal voor voedingssensitieve honden
 • Brokken grootte ca. 1,5cm 

Ingrediënten: 

Insecten, gedroogd (Zwarte Vlieg), zoete aardappelen (gemalen), erwten (gemalen), dierlijk vet, erwteneiwit, biergist, mineralen, tomaten (gemalen), wortelen (gemalen), zalmolie, lijnzaadolie, cranberry, inuline (bron van FOS), yucca schidigerapoeder.

van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28474

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (2,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28579

van 38.99 €
5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: graanvrij droogvoer met kip voor kleine hondenrassen (7,5 kg)


Waarom hebben kleine honden een speciaal droogvoer nodig zoals onze graanvrije Freiland-Schmaus Mini met kip?

Kleine hondenrassen tot een gewicht van ongeveer negen kilo hebben een relatief snelle stofwisseling. Daarom hebben deze viervoeters een hondenvoer nodig dat hen voldoende energie geeft.

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: ideaal voor kleine honden

Bellfor Freiland-Schmaus Mini is de perfecte keuze voor het voeren van uw kleine hond. De receptuur van dit smakelijke droogvoer met kip is perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen.

Een aangepast vet- en eiwitgehalte zorgt voor een optimale toevoer van voedingsstoffen, zodat niets een actief en vitaal dagelijks leven in de weg staat. De afwezigheid van granen, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen zorgt bovendien voor een uitstekende verteerbaarheid.

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus Mini

 • VOOR KLEINE HONDEN: Het droogvoer Freiland-Schmaus Mini is speciaal aangepast aan de behoeften van kleine honden in de leeftijd van 10 tot 12 maanden.
 • ZONDER GRAAN: De afwezigheid van graan maakt het voer niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook lichter verteerbaar.
 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Bij de productie van het voer worden natuurlijke grondstoffen van levensmiddelenkwaliteit gebruikt.
 • HOOG VLEESBESTAND: Freiland-Schmaus Mini bevat extra kippenvlees als enige dierlijke eiwitbron.
 • VOOR NUTRITIE-SENSITIEVE HONDEN: Dankzij de zorgvuldig uitgebalanceerde receptuur wordt het voer ook door voedingsgevoelige dieren goed verdragen.

Waarom u goed zit met Bellfor Freiland-Schmaus Mini

Met Bellfor Freiland-Schmaus Mini hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het voeden van uw geliefde viervoeter met een uitgebalanceerde voeding die voldoet aan zijn behoeften.

De perfect uitgebalanceerde ingrediënten, het hoge kipgehalte en de brokjesgrootte van ca. 0,6 cm maken dit graanvrije droogvoer tot een ware traktatie voor uw kleine hond.

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: Kwaliteit uit Duitsland

Bellfor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig hondenvoer. Hondenbezitters kunnen bij ons vertrouwen op eersteklas kwaliteit. Dat geldt ook voor ons graanvrije droogvoer Bellfor Freiland-Schmaus Mini, dat volgens de hoogste normen in Duitsland wordt geproduceerd.

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 7,5 kg
Nieuw
van 38.99 € 5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met lam en konijn - Heide-Schmaus Mini - 7.5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28582

van 44.00 €
6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Heide-Schmaus Mini: Graanvrij droogvoer met lam en konijn voor kleine honden (7,5 kg)


Waarom hebben kleine hondenrassen een speciaal droogvoer nodig zoals onze Heide-Schmaus Mini met lam en konijn?

Kleine honden tot een lichaamsgewicht van ongeveer negen kilogram hebben een relatief snelle stofwisseling. Daarom is het voor hen belangrijk dat hun hondenvoer voldoende energie bevat.

Heide-Schmaus Mini van Bellfor: perfect voor kleine hondenrassen

Heide-Schmaus Mini van Bellfor is de perfecte keuze voor de voeding van kleine hondenrassen. De samenstelling van dit heerlijke droogvoer met lam en konijn is precies aangepast aan de speciale voedingsbehoeften van kleine honden.

Een iets hoger eiwit- en vetgehalte zorgt voor een optimale toevoer van voedingsstoffen. Zo staat niets een vitale en actieve dagbesteding van uw kleine viervoeter in de weg. Tegelijkertijd zorgt de afwezigheid van kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen en granen voor een optimale verteerbaarheid.

Uw voordelen met Heide-Schmaus Mini van Bellfor

 • VOOR KLEINE HONDEN: Bellfor Heide-Schmaus Mini droogvoer is zorgvuldig aangepast aan de behoeften van kleine honden van 10 tot 12 maanden.
 • GRAANVRIJ RECEPT: Door het vermijden van granen is dit hoogwaardige droogvoer niet alleen lekker, maar ook bijzonder licht verteerbaar.
 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Bij de productie van onze voeding gebruiken wij natuurlijke ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.
 • MET VEEL VLEES: Bellfor Heide-Schmaus Mini bevat veel vlees van lam en konijn als hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen.
 • VOOR NUTRITIONEEL GEVOELIGE DIEREN: De zorgvuldig uitgebalanceerde receptuur maakt dit droogvoer tot een goede keuze voor voedingsgevoelige kleine honden.

Waarom u de juiste beslissing neemt met onze Heide-Schmaus Mini

Dankzij Heide-Schmaus Mini van Bellfor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de evenwichtige voeding van uw geliefde hond.

Een perfect uitgebalanceerde receptuur op basis van natuurlijke ingrediënten, een hoog vleesgehalte en een brokjesgrootte van ongeveer 0,6 cm maken van deze hoogwaardige droogvoeding zonder granen een gezonde traktatie voor je kleine viervoeter.

Heide-Schmaus Mini droogvoer: Kwaliteit van Bellfor in Duitsland

Bellfor is een door de eigenaar geleid familiebedrijf. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van soorteigen hondenvoer. Bij aankoop van onze producten kunnen hondeneigenaars rekenen op een onberispelijke kwaliteit. Onze Heide-Schmaus Mini is daarop natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije droogvoer wordt volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd.

Droogvoer met lam en konijn - Heide-Schmaus Mini - 7.5 kg
Nieuw
van 44.00 € 6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 44.00 € 6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met Lam en Konijn - Heidefeest - Heide-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28578

van 19.49 €
8.4 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini: graanvrij hondendroogvoer met lam en konijn

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini is een graanvrij droogvoer dat uit hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen bestaat. Een groter aandeel lam en konijn maakt het voer een bijzondere verwennerij. Het formaat van de brokken en de samenstelling zijn perfect op de behoeften van kleine hondenrassen afgestemd.

Waarom Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini een goede keuze is

Een soortspecifieke voeding levert een cruciale bijdrage aan de gezondheid en vitaliteit van uw hond. Onze graanvrije Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini bestaat uitsluitend uit hoogwaardige grondstoffen van levensmiddelkwaliteit.

Het geëxtrudeerde hondendroogvoer wordt met beleid geproduceerd. Het bevalt geen kunstmatige smaakstoffen of andere ongeschikte ingrediënten, zoals tarwe of soja.

In plaats daarvan zorgt een receptuur die met oog voor detail uit lam, konijn, erwten, zoete aardappelen en andere hoogwaardige ingrediënten is samengesteld, ervoor dat uw hond precies die voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft.

Lam en konijn als goed verteerbare eiwitbronnen

Als semi-carnivoor is uw hond aangewezen op een op zijn behoeften afgestemde voorziening van dierlijke eiwitten. Bij onze Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini wordt dit door middel van lam en konijn gegarandeerd.

Beide vleessoorten zijn licht verteerbaar en bezitten een aanzienlijk geringere allergiepotentie, dan bij bijvoorbeeld rundvlees het geval is.

Erwten en zoete aardappelen als gezonde bron van koolhydraten

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini bevat als bron van koolhydraten geen graan, maar erwten en zoete aardappelen. Dat zorgt ervoor dat het voer beter verteerbaar en bijzonder voedzaam is.

Erwten bevatten niet alleen koolhydraten, maar ook hoogwaardige, plantaardige eiwitten en vele vitaminen en mineralen. Zoete aardappelen zijn onder andere rijk aan vitamine B en vitamine A. Bovendien bevatten ze verschillende mineralen en spoorelementen.

Perfect voor kleine hondenrassen

De voedingsbehoeften van kleine hondenrassen verschillen in sommige opzichten van de behoeften van hun grotere soortgenoten. Daarom hebben we bij onze Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini niet alleen het formaat van de brokken, maar ook de samenstelling aangepast.

U kunt er zodoende van op aan dat u uw kleine viervoeter optimaal van alle voedingsstoffen voor een gezond en vitaal hondenleven voorziet.

De grootste voordelen van Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) Mini op een rij

 • Hondendroogvoer zonder granen 
 • Groter vleesgehalte (lam en konijn) 
 • Dierlijke eiwitbronnen met geringe allergiepotentie 
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen 
 • Gemaakt uit hoogwaardige grondstoffen van levensmiddelkwaliteit  
 • Met waardevolle omega 3-vetten uit zalmolie
 • Met inuline voor een gezonde darmflora
 • Rijk aan essentiële vitaminen en mineralen
 • Op de behoeften van kleine honden afgestemde receptuur
 • Kleine brokjes (circa 0,6 cm)
Droogvoer met Lam en Konijn - Heidefeest - Heide-Schmaus Mini - 2,5 kg
Nieuw
van 19.49 € 8.4 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28569

27.20 €
10.88 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini: graanvriije brokken op basis van insecten voor kleine honden

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini is een hoogwaardige aardappel- en graanvrij brok met gedroogde insecten als enige dierlijke eiwitbron. De receptuur van het voer en de grootte van de kroketten zijn aangepast aan de behoeften van kleine honden, zodat voeren naar behoefte zonder problemen mogelijk is.

Wat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini zo bijzonder maakt

Een evenwichtige voeding is essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond. Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.

De voorzichtig geproduceerde brok is vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen en andere ongeschikte grondstoffen zoals soja of tarwe.

In plaats daarvan zorgt een zorgvuldig uitgebalanceerd recept van gezonde ingrediënten zoals gedroogde insecten en linzen, tapioca en kokosolie ervoor dat uw hond optimaal wordt voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen.

Insecten als hoogwaardige eiwitbron

Honden zijn er absoluut van afhankelijk dat hun voeding voldoende dierlijke eiwitten bevat. In plaats van vlees of vis bevat onze Naturfarm-Schmaus Mini gedroogde insecten.

Het eiwit van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) heeft een complex aminozuurprofiel en een hoge biologische waarde. Het voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren en wordt gekenmerkt door zijn goede verteerbaarheid.

Overigens gebruikt het kweken van insecten veel minder water en voer dan het kweken van klassieke landbouwdieren. Door over te stappen op Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kunt u dus bijdragen aan de bescherming van het milieu zonder aan kwaliteit in te leveren.

Perfect voor kleine honden met voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen

Het geringe allergiepotentieel en de goede verteerbaarheid van het insecteneiwit zorgen ervoor dat Naturfarm-Schmaus Mini by Bellfor ook ideaal is voor voedselgevoelige honden.

De hypoallergene brok is een goede keuze voor viervoeters met bijvoorbeeld de volgende gezondheidsproblemen:

 • Voedingsintoleranties
 • Voedselallergieën
 • Nierinsufficiëntie
 • Gastritis
 • Pancreatitis
 • Chronische inflammatoire darmziekte (IBD)

Tapioca en linzen als geschikte koolhydraatbronnen

Onze Naturfarm-Schmaus Mini bevat geen granen of aardappelen. In plaats daarvan dienen tapioca en gekookte linzen als bron van licht verteerbare koolhydraten.

De tapioca in Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini draagt niet alleen bij aan de koolhydraten, maar zorgt er ook voor dat de kleine brokjes hun vorm behouden, zodat uw hond optimaal van zijn maaltijden kan genieten.

Linzen bevatten niet alleen koolhydraten, maar ook hoogwaardige plantaardige eiwitten die weinig allergisch zijn. Ze voorzien uw hond ook van waardevolle micronutriënten, zoals vitamine B6, vitamine E, magnesium en ijzer.

Gezond vet uit kokosolie

Naast dierlijke eiwitten en verteerbare koolhydraten heeft uw hond van nature voldoende vet nodig. Daarom bevat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kokosolie.

Kokosolie wordt als gezond beschouwd en is zeer rijk aan laurinezuur. Het vetzuur met middellange keten zou een antibacteriële en antivirale werking hebben, waardoor het de ideale vetbron is voor een optimaal welzijn van uw hond.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini in één oogopslag:

 • Brokken zonder aardappelen en granen
 • Insecten als licht verteerbare eiwitbron
 • Hypoallergene voeding voor voedsel gevoelige honden
 • Rijk aan belangrijke mineralen en vitaminen
 • Met omega-3 vetzuren uit zalmolie
 • Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit
 • Met inuline om een gezonde darmflora te bevorderen
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Duurzaam door de afwezigheid van vlees
 • Laag purinegehalte (16,36 mg/100 g).
 • Kleine kroketten (ongeveer 0,6 cm)
 • Recept aangepast aan de behoeften van kleine hondenrassen

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 2,5 kg
Nieuw
27.20 € 10.88 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28570

van 55.99 €
7.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini: graanvriije brokken op basis van insecten voor kleine honden

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini is een hoogwaardige aardappel- en graanvrij brok met gedroogde insecten als enige dierlijke eiwitbron. De receptuur van het voer en de grootte van de kroketten zijn aangepast aan de behoeften van kleine honden, zodat voeren naar behoefte zonder problemen mogelijk is.

Wat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini zo bijzonder maakt

Een evenwichtige voeding is essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond. Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.

De voorzichtig geproduceerde brok is vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen en andere ongeschikte grondstoffen zoals soja of tarwe.

In plaats daarvan zorgt een zorgvuldig uitgebalanceerd recept van gezonde ingrediënten zoals gedroogde insecten en linzen, tapioca en kokosolie ervoor dat uw hond optimaal wordt voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen.

Insecten als hoogwaardige eiwitbron

Honden zijn er absoluut van afhankelijk dat hun voeding voldoende dierlijke eiwitten bevat. In plaats van vlees of vis bevat onze Naturfarm-Schmaus Mini gedroogde insecten.

Het eiwit van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) heeft een complex aminozuurprofiel en een hoge biologische waarde. Het voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren en wordt gekenmerkt door zijn goede verteerbaarheid.

Overigens gebruikt het kweken van insecten veel minder water en voer dan het kweken van klassieke landbouwdieren. Door over te stappen op Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kunt u dus bijdragen aan de bescherming van het milieu zonder aan kwaliteit in te leveren.

Perfect voor kleine honden met voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen

Het geringe allergiepotentieel en de goede verteerbaarheid van het insecteneiwit zorgen ervoor dat Naturfarm-Schmaus Mini by Bellfor ook ideaal is voor voedselgevoelige honden.

De hypoallergene brok is een goede keuze voor viervoeters met bijvoorbeeld de volgende gezondheidsproblemen:

 • Voedingsintoleranties
 • Voedselallergieën
 • Nierinsufficiëntie
 • Gastritis
 • Pancreatitis
 • Chronische inflammatoire darmziekte (IBD)

Tapioca en linzen als geschikte koolhydraatbronnen

Onze Naturfarm-Schmaus Mini bevat geen granen of aardappelen. In plaats daarvan dienen tapioca en gekookte linzen als bron van licht verteerbare koolhydraten.

De tapioca in Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini draagt niet alleen bij aan de koolhydraten, maar zorgt er ook voor dat de kleine brokjes hun vorm behouden, zodat uw hond optimaal van zijn maaltijden kan genieten.

Linzen bevatten niet alleen koolhydraten, maar ook hoogwaardige plantaardige eiwitten die weinig allergisch zijn. Ze voorzien uw hond ook van waardevolle micronutriënten, zoals vitamine B6, vitamine E, magnesium en ijzer.

Gezond vet uit kokosolie

Naast dierlijke eiwitten en verteerbare koolhydraten heeft uw hond van nature voldoende vet nodig. Daarom bevat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kokosolie.

Kokosolie wordt als gezond beschouwd en is zeer rijk aan laurinezuur. Het vetzuur met middellange keten zou een antibacteriële en antivirale werking hebben, waardoor het de ideale vetbron is voor een optimaal welzijn van uw hond.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini in één oogopslag:

 • Brokken zonder aardappelen en granen
 • Insecten als licht verteerbare eiwitbron
 • Hypoallergene voeding voor voedsel gevoelige honden
 • Rijk aan belangrijke mineralen en vitaminen
 • Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit
 • Met inuline om een gezonde darmflora te bevorderen
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Duurzaam door de afwezigheid van vlees
 • Laag purinegehalte (16,36 mg/100 g).
 • Kleine kroketten (ongeveer 0,6 cm)
 • Recept aangepast aan de behoeften van kleine hondenrassen

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 7,5 kg
Nieuw
van 55.99 € 7.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847402

57.56 €
7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (7,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg
Nieuw
57.56 € 7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28460

van 16.49 €
7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Freiland-Schmaus Mini


Freiland-Schmaus Mini (Openluchtfeest Mini) - Kip - Graanvrij - 2,5 kg

Graanvrij geëxtrudeerd hondenvoer voor kleine rassen:

 • Zeergoed te verteren, met één eiwitbron (In totaal 70% kippenvlees)
 • Met eenextra-portie verse vlees
 • Brokkengrootte: ca. 0,6 cm
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Probiotica vooreen gezonde en krachtige darmflora
 • Ideaal voorvoedingssensitieve honden

Ingrediënten: 

Kip (20% verse kip & 20% gedroogde kip), erwten (gemalen), aardappel (gemalen), kippenvet, bietenpulp (ontsuikerd), zalmolie, johannesbrood, heel ei, biergist, lijnzaad, inuline (bron voor FOS), Wortel (gemalen), Brandnetel, Echinacea, Tomaat (gemalen), Appel (gemalen), Mango (gemalen), Pruim (gemalen), Banaan (gemalen), Tijm, Basilicum, Spirulina, Veenbes, Selderij, Glucosamine, Chondroïtine, Yucca-Schidigera Poeder.

van 16.49 € 7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Bellfor droogvoer voor kleine honden

Waarom hebben kleine honden een speciaal droogvoer nodig, zoals de minivarianten van Bellfor?

In principe zijn de voedingsbehoeften van honden altijd vergelijkbaar, ongeacht het exacte ras. De viervoeters hebben voldoende dierlijke eiwitten nodig. Plantaardige bestanddelen mogen daarentegen slechts een relatief klein deel van hun voeding uitmaken.

Tot zover is het goed. In principe geldt dit ook voor kleine hondenrassen. Deze kleine honden hebben echter een snellere stofwisseling dan hun grotere soortgenoten. Daarom hebben ze speciaal droogvoer voor kleine honden nodig. Dit moet meer eiwitten en vetten bevatten om op betrouwbare wijze te voorzien in hun energiebehoefte, die in verhouding tot hun gewicht vrij hoog is.

Bellfor Mini droogvoer: ideaal voor kleine honden

Bellfor Mini droogvoer voor honden is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen. De receptuur is perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen. Met Bellfor droogvoer voor kleine honden staat niets een actief en vitaal dagelijks leven in de weg.

Het aangepaste gehalte aan eiwitten en vetten zorgt ervoor dat kleine honden dankzij ons droogvoer optimaal van energie en voedingsstoffen worden voorzien. Tegelijkertijd zorgt de afwezigheid van granen, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen ervoor dat het hondenvoer voor kleine honden bijzonder licht verteerbaar is.

Bellfor droogvoer voor kleine honden: Welke varianten zijn er?

Wij bieden kwaliteitsbewuste eigenaren een breed scala aan hoogwaardige hondenvoeding en andere producten zoals gezonde snacks en natuurlijke supplementen.

Ons droogvoer voor kleine honden is momenteel verkrijgbaar in vier heerlijke varianten:

Waarom u goed zit met ons droogvoer voor kleine honden

Dankzij mini droogvoer van Bellfor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het voeden van uw kleine hond met gezonde en soorteigen voeding.

De zorgvuldig uitgebalanceerde recepten van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en de kleine kroketjes met een grootte van ongeveer 0,6 cm maken Bellfor Mini droogvoer voor kleine honden tot een echte traktatie die geen enkele viervoeter kan weerstaan.

Voor welke kleine hondenrassen is Bellfor droogvoer geschikt?

Bellfor Mini droogvoer is ontwikkeld voor kleine honden van 10 tot 12 maanden tot een lichaamsgewicht van ongeveer negen kilogram. Het hondenvoer is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld de volgende hondenrassen:

 • Bichon Frisé
 • Bolonka Zwetna
 • Chihuahua
 • Havanezer
 • Jack Russell Terrier
 • Kleine keeshond
 • Maltezer
 • Pekinees
 • Shih Tzu
 • Yorkshire Terrier
 • Dwergschnauzer
 • Dwergkeeshond

Uw voordelen met Bellfor droogvoer voor kleine honden in één oogopslag

 • VOOR KLEINE HONDEN: Ons mini droogvoer is zorgvuldig afgestemd op de voedingsbehoeften van kleine rassen vanaf ongeveer 10 tot 12 maanden.
 • ZONDER GRAAN: Voor een optimale verteerbaarheid bevat Bellfor droogvoer voor kleine honden geen granen.
 • NATUURLIJKE RAUWMATERIALEN: Wij vermijden bewust het gebruik van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Rijk aan eiwitten: Ons droogvoer voor kleine honden met een hoog vleesgehalte of insecten biedt uw hond waardevolle dierlijke eiwitten.
 • Voor allergische honden: Met Landgut en Naturfarm-Schmaus is het mini droogvoer van Bellfor verkrijgbaar in twee varianten voor allergische en voedingsgevoelige honden.

Droogvoer voor kleine honden: Kwaliteit van Bellfor in Duitsland

Bij Bellfor komt het welzijn van de hond altijd op de eerste plaats. Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardig hondenvoer. Als eigenaar kunt u er dus zeker van zijn dat u met Bellfor kiest voor producten van topkwaliteit.

Ons droogvoer voor kleine honden vormt hierop natuurlijk geen uitzondering. Alle varianten van ons mini droogvoer worden in Duitsland gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen volgens de hoogste normen.

Veelgestelde vragen over droogvoer voor kleine honden
Hebben kleine honden een droogvoer met vlees nodig?

Honden zijn zogenaamde semi-carnivoren. Hun spijsvertering is voornamelijk gespecialiseerd in het gebruik van dierlijke eiwitten en vetten. Dit betekent echter niet dat hun voeding noodzakelijkerwijs vlees moet bevatten.

Ook insecten zijn zeer geschikt als dierlijke eiwitbron. Onze rassen Landgut-Schmaus Mini en Naturfarm-Schmaus Mini bevatten daarom geen vlees, maar zwarte soldaatvliegen (Hermetia illucens). Dit is niet alleen duurzaam, maar ook gezond.

Het insecteneiwit heeft een zeer hoge biologische waarde en een complex aminozuurprofiel, zodat een eiwitvoorziening die voldoet aan de behoeften van de hond geen probleem is. Tegelijkertijd heeft het vrijwel geen allergiepotentieel, waardoor het een uitstekende eiwitbron is voor allergische of algemeen voedingsgevoelige honden.

Waarom zouden kleine honden graanvrij droogvoer moeten krijgen?

Droogvoer voor honden bevat vaak grote hoeveelheden tarwe. Dit is voornamelijk uit kostenoverwegingen. Het is bekend dat graan veel goedkoper is dan vlees. Het is echter niet noodzakelijk voor soorteigen voeding. Graan als ingrediënt in hondenvoer kan zelfs ronduit problematisch zijn.

De gluten die het bevat worden door veel viervoeters niet goed verdragen. Op den duur kan het spijsverteringsproblemen veroorzaken, zoals diarree en winderigheid. Daarom adviseren wij uw kleine hond graanvrij droogvoer te geven, zoals de minivarianten van Bellfor.

Hoeveel droogvoer hebben kleine honden nodig?

Net als bij grotere rassen hangt de caloriebehoefte van kleine honden af van een aantal factoren. Met name het gewicht, de leeftijd en de fysieke activiteiten van het dier spelen een rol.

Om overgewicht te voorkomen, is het belangrijk een aangepaste hoeveelheid voer te geven. Gebruik de voedingsadviezen op de verpakking van ons droogvoer voor kleine honden als richtlijn en pas de hoeveelheid zo nodig aan.

Is Bellfor Mini droogvoer geschikt voor puppy's?

Vanwege hun snelle groei hebben puppy's een hoge calorie- en eiwitbehoefte. Gebruik ons mini droogvoer niet om uw groeiende viervoeter te voeren.

Kies in plaats daarvan voor ons junior puppyvoer om een gezonde groei te ondersteunen. Vanaf ongeveer 10 tot 12 maanden kunt u dan overstappen op Bellfor Mini Droogvoer voor de voeding van uw kleine hond.

Trustmark