• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Besparingsset voor katten met giardia - 18 blikken natvoer met kalkoen en zalm 100g + Vermal Poeder 35g + 1 Jutezakje van I love my cat

31.51 € 34.03 €
17.17 € / 1 Kg
Incl. BTW 21% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 1,835 g

Economy set voor katten met Giardia's

Giardia is een veel voorkomend probleem bij katten. Een besmetting leidt vooral tot enorme diarree en kan op lange termijn ernstige schade veroorzaken.

Met onze voordeelset voor katten met Giardia heeft u de mogelijkheid om op een natuurlijke manier de vervelende darmparasieten tegen te gaan.

Giardia komt veel voor bij katten

Giardia zijn kleine darmparasieten. Ze zijn wereldwijd wijdverbreid en veroorzaken onder andere ernstige diarree, verlies van eetlust en gewichtsverlies bij besmette dieren.

Op de lange termijn kan een onbehandelde besmetting met Giardia dodelijke gevolgen hebben en het kan zeer gevaarlijk zijn, vooral voor jonge dieren.

Natte koolhydraatarme voeding gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Giardia heeft koolhydraten nodig om zich in de darm van de kat voort te planten. Als onderdeel van de behandeling is het daarom erg belangrijk om over te stappen op kattenvoer dat zo weinig mogelijk koolhydraten bevat.

Met ons lekkere natvoer met kalkoen en zalm zit u precies goed. Het voer bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en voorziet uw trouwe viervoeter op een licht verteerbare manier van alle belangrijke voedingsstoffen.

Tegelijkertijd bevat het maar een paar koolhydraten, zodat de Giardia hun voedingsbasis missen en zich niet meer ongecontroleerd kunnen vermenigvuldigen.

Vermal poeder voor een anti-Giardiale darmomgeving

Naast een koolhydraatarm dieet, is het noodzakelijk om een gastro-intestinale omgeving te creëren die vijandig is voor Giardi. De beste manier om dit te doen is met ons Vermal-poeder. De natuurlijke wormbehandeling maakt het leven voor de Giardia in de ingewanden van uw kat een stuk moeilijker.

In tegenstelling tot veel andere preparaten, die voor de behandeling van darmparasieten vaak gebruik maken van chemische middelen, hoef je niet bang te zijn voor een onnodige belasting van de gezondheid of het ontstaan ??van resistentie door het gebruik van Vermal poeder.

Omdat de natuurlijke ingrediënten van het poeder, zoals kokosmeel en alsem, zeer goed worden verdragen door uw kat en daarom het ideale alternatief zijn tegen Giardia.

Onze voordeelset voor katten met Giardia:

%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 98
of schrijf uw vraag hier:

Trustmark