• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie

Besparingsset voor katten met IBD - 12 blikken at voedsel met insecten 100g + Immuun Poeder 35g + 1 Jute tas van I love my cat

24.39 € 27.33 €
1.97 EUR / 100 g
Incl. BTW 21% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 1,235 g

Voordeelset voor katten met IBD

Chronische darmontsteking is niet ongebruikelijk bij katten en is vaak een enorme belasting voor de zieke dieren vanwege enorme spijsverteringsproblemen.

Om u te ondersteunen bij het voeren van uw kat met IBD, hebben wij voor u een speciale voordeelset samengesteld met licht verteerbaar natvoer.

IBD is erg ongemakkelijk voor katten

IBD komt veel voor bij katten. De exacte oorzaken van chronische darmontsteking zijn nog niet opgehelderd. Het is echter duidelijk dat de bijbehorende spijsverteringsproblemen zoals diarree en maagkrampen buitengewoon ongemakkelijk zijn.

Op de lange termijn kan IBD zelfs leiden tot gevaarlijke tekorten bij katten en dus een ernstig risico vormen voor getroffen viervoetige vrienden.

Goed verteerbaar natvoer op basis van insecten

Als een kat lijdt aan IBD, is het vooral belangrijk om hem te voorzien van het best mogelijke, goed verteerbare voer zonder kunstmatige toevoegingen. Dan is ons natvoer met insecten de ideale keuze.

Het insecteneiwit is hypoallergeen en bijzonder licht verteerbaar. Tegelijkertijd voorziet het uw trouwe viervoeter optimaal van alle essentiële aminozuren, zodat het op elk moment kan worden gevoerd.

Natuurlijke ondersteuning van het immuunsysteem

De darmen zijn een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Chronische darmontsteking is dus een niet te onderschatten belasting van het immuunsysteem en om dit tegen te gaan is het logisch om het immuunsysteem van uw kat te ondersteunen met een geschikt voedingssupplement.

U kunt dit voorzichtig doen met ons immuunpoeder. Dit preparaat is vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals brandnetelzaden en propolis.

Door de fijn afgestemde samenstelling is ons immuunpoeder de ideale keuze om het voeren aan te vullen met ons verteerbare natvoer op basis van insecten met waardevolle voedingsstoffen en om het gestreste immuunsysteem van uw kat te versterken.

Onze voordeelset voor katten met IBD:

  • 12 blikken natvoer met insecten
  • 35 g immuunpoeder voor een sterke afweer
  • 1 jute tas I love my cat
  • 10% korting op uw volgende aankoop

Bewertungen

Neue Bewertung

    Slecht           Goed
Trustmark