• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie

Gezonde Freeze-Snack voor honden - Lammerlongen met bosbessen (gevriesdroogde) van Bellfor Hondenvoer - 50g

7.84 €
156.8 € / 1 Kg
Incl. BTW 12% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 50 g
 • Merk: Bellfor
 • Model: 28539
 • Beschikbaarheid: Op voorraad

Lammerlongen met bosbessen

Bellfor Freeze-Snacks met gevriesdroogde lammerlongen en bosbessen als gezonde traktatie voor uw hond 

Kleine beloningen horen natuurlijk bij het dagelijkse leven van een hond. Onze Freeze-Snacks bieden u de mogelijkheid te kiezen voor een bijzonder hoogwaardige en smakelijke traktatie, waar uw viervoeter gegarandeerd gek op zal zijn. 

Waarom onze Freeze-Snacks met lammerlongen en bosbessen heel bijzonder zijn 

Als sinds lange tijd is het ons doel om hondenbezitters bij de passende voeding van hun viervoeter te ondersteunen. Daarom zijn onze Freeze-Snacks natuurlijk vrij van kunstmatige toevoegingen en andere minderwaardige ingrediënten. In plaats daarvan bestaan de kleine delicatessen voor negentig procent uit lammerlongen en voor tien procent uit bosbessen van levensmiddelkwaliteit. 

De bestanddelen van onze Freeze-Snacks worden op milde wijze gevriesdroogd, waardoor niet alleen hun smaak, maar ook alle voedingsstoffen die ze bevatten zo goed mogelijk behouden worden. 

Bellfor Freeze-Snacks bevatten slechts weinig koolhydraten. In plaats daarvan voorzien zij uw hond dankzij de lammerlongen die ze bevatten, van waardevolle, dierlijke eiwitten. Daarbij leveren de bosbessen uw viervoeter belangrijke vitaminen, wat ze tot een bijzonder gezonde traktatie maakt.  

De perfecte beloning voor veeleisende honden 

Voor het welbevinden en de gezondheid van uw viervoeter is het van cruciaal belang, dat zowel zijn voer als zijn snacks uit hoogwaardige bestanddelen bestaan en ongeschikte ingrediënten, zoals bijvoorbeeld graan of kunstmatige smaakstoffen, consequent vermeden worden. 

Met onze Freeze-Snacks kiest u voor een hondentraktatie, waarbij dat vanzelfsprekend het geval is. Grondstoffen van levensmiddelkwaliteit en een milde verwerking garanderen, dat de gevriesdroogde lekkernijen zich ideaal als passende beloning voor honden lenen.  

Maak uw hond met gezonde traktaties tussendoor tot uw grootste vriend of zet ze in als bijzonder motivatiehulpmiddel bij de volgende hondentraining. 

Toch vormt u het beste zelf een beeld en probeert u onze Bellfor Freeze-Snacks met lammerlongen en bosbessen uit. Wij weten zeker dat onze smakelijke, gevriesdroogde lekkernijen ook uw hond enthousiast zullen maken. 

De grote voordelen Bellfor Freeze-Snacks met lammerlongen en bosbessen in één overzicht: 

 • Met 90 % lammerlongen van levensmiddelkwaliteit 
 • Met bosbessen voor een extra portie vitaminen 
 • Goed te verdragen en koolhydraatarm 
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen 
 • Rijk aan dierlijke eiwitten 
 • Bijzonder smakelijk

Samenstelling:

90% lamslong, 10% bosbes

Analytische bestanddelen:

 Basiswaarden
 Ruw eiwit 32,99 %
 Ruw vet 58,33 %
 Ruwe as 4,45 %
 Ruwe celstof 1 %
 Vochtgehalte 6 %

%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Trustmark