• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Voerallergie bij honden? Hypoallergeen, graanvrij hondenvoer van Bellfor

Droogvoer voor jonge honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28584

van 55.47 €
7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezond droogvoer voor puppy's en opgroeiende honden

Om een gezonde groei van de opgroeiende honden te garanderen, is het essentieel om ze te voeden volgens hun behoeften. Bellfor Landgut-Schmaus Junior is perfect geschikt voor dit doel en stelt u in staat om uw puppy vanaf het begin de best mogelijke verzorging te geven.

Wat maakt Landgut-Schmaus van Bellfor zo bijzonder?

Bij Bellfor hebben we altijd veel belang gehecht aan een hoge productkwaliteit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen een hoogwaardige voeding de gezondheid en het welzijn van honden optimaal bevordert.

Dit geldt vooral voor pups en opgroeiende honden. Daarom bevat Bellfor Landgut-Schmaus Junior alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zoete aardappelen en erwten, maar ook insecten als een gezonde en licht verteerbare bron van eiwitten.

Waarom u een goede keuze maakt met onze droogvoer met insecten voor puppy's

Intoleranties en voedselallergieën zijn de laatste jaren een groot probleem geworden bij honden, waarbij talloze viervoeters zijn betrokken. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u om dit bij uw jonge hond vanaf het begin te voorkomen.

Dit komt omdat de insecten die we als eiwitleverancier gebruiken (zwarte soldaatvlieg) praktisch geen allergiepotentieel hebben, zodat het voer ook gemakkelijk wordt getolereerd door voedingsgevoelige en allergische honden.

Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een zeer hoge biologische waarde en voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren.

U kunt er dus zeker van zijn dat ons droogvoer met insecten uw puppy voorziet van de benodigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Soortenspecifiek en duurzaam: Landgoedfeest van Bellfor

Met onze droogvoer op basis van insecten voor puppy's kiest u niet alleen voor een gezonde voeding. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u ook het milieu te ontlasten.

Onze insecten nemen maar weinig ruimte in. Bovendien kunnen ze worden gevoed met plantaardig afval en hoeft er dus geen extra voer te worden verbouwd voor de aanvoer.

Bovendien produceren de insecten geen methaan, dat schadelijk is voor het klimaat en in grote hoeveelheden wordt geproduceerd, vooral in de veeteelt.

Met onze Landgut-Schmaus Junior vertrouwt u dus op een hoogwaardige droogvoer waarmee u iets goeds doet voor uw opgroeiende hond en voor het milieu.

De grootste voordelen van onze droogvoer voor puppy's in één oogopslag:

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder granen
 • Met insecten als hoogwaardige eiwitleverancier
 • Gemakkelijk verteerbaar en hypoallergeen
 • Noodzakelijke formule voor een optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Ideaal voor puppy's en opgroeiende honden
 • Bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen
 • Duurzaam droogvoer voor milieubewuste hondenbezitters
Droogvoer voor jonge honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 7,5 kg
Nieuw
van 55.47 € 7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met Insecten - Landgut-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28438

21.99 €
8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom hebben honden met voedingsallergieën een hypoallergeen hondenvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nodig?

Voedingsallergieën komen onder honden veel voor. Ze worden meestal door dierlijke eiwitten in het hondenvoer veroorzaakt. Om allergiesymptomen tegen te gaan is de overstap naar een hypoallergeen voer met een alternatieve eiwitbron voor getroffen viervoeters onmisbaar. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): ideaal voor middelgrote honden met aan voeding gerelateerde klachten 

Onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als bron voor dierlijk eiwit. Het insecteneiwit heeft een complex aminozurenprofiel en een hoge biologische waarde. Het bezit praktisch geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
In combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het afzien van graan zorgt het insecteneiwit er bovendien voor, dat het hypoallergene droogvoer ook perfect is voor honden met diverse andere aan voeding gerelateerde problemen zoals IBD, gastritis of nierfalen. 

Uw voordelen met Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) van Bellfor

 • BIJ ALLERGIEËN: Het gebruik van insecten als enige dierlijke eiwitbron maakt het hypoallergene droogvoer een ideale keuze voor allergische en voedingsgevoelige honden.
 • GRAANVRIJ: Het afzien van graan verhoogt de verteerbaarheid van ons droogvoer Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nog verder.
 • HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN: Geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit maken het voer op insectenbasis een geschikt genot voor middelgrote honden vanaf ongeveer acht of negen maanden.
 • HOOG INSECTENAANDEEL: Het hoge gehalte aan insecten zorgt ervoor dat het voer bijzonder rijk aan licht verteerbaar dierlijk eiwit is.
 • DUURZAAM ALTERNATIEF: Bij de insectenteelt wordt slechts een fractie van de grondstoffen gebruikt die voor vleesproductie nodig is, waardoor Bellfor Landgoedfeest een duurzaam alternatief voor conventioneel hondenvoer vormt.

Waarom u met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) een goede keuze maakt

Met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) hoeft u zich in de toekomst over de kwaliteit van het voer voor uw allergische viervoeter nooit meer zorgen te maken. 
Het graanvrije, natuurlijke droogvoer op insectenbasis smaakt heerlijk en voorziet uw middelgrote, voedingsgevoelige hond van alle voedingsstoffen die hij voor een vitaal en actief dagelijks leven nodig heeft.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Als het om de productie van hoogwaardig hondenvoer gaat, heeft ons bedrijf meer dan 30 jaar ervaring. Als eigenaar kunt u bij ons daarom altijd op een uitstekende kwaliteit rekenen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest). Het graanvrije droogvoer met insecten wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
21.99 € 8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 1,2 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847401

van 10.99 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Schmaus Mini - Insecten - Graanvrij (1,2 Kg)

Zoals bij al onze producten hebben wij ook met deze ontwikkeling van de Landgut-Schmaus hier veel zorg aan besteedt. Op deze wijze zijn we erin geslaagd een hoogwaardig graan-vrij hondenvoer op basis van insecten te produceren.

Ons Bellfor Landgut-Schmaus Mini heeft een zeer laag purine gehalte. Wij zijn er zeker van dat ook uw hond onze Landgut-Schmaus lekker zal vinden.

Vooral de volgende producteigenschappen maken het een eersteklas hondenvoer en een geschikte voeding.

 • Graanvrij geëxtrudeerd gedroogd hondenvoer
 • Insecten-eiwit (82%) met een hoge verteerbaarheid
 • Eiwitbron met een zeer laag allergiepotentieel
 • Duurzame droog hondenvoer
 • Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen (sporenelementen) en antioxidanten
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Inuliene (FOS) voor een gezonde en resistente darmflora
 • Prebiotica verhogen de efficiëntie van het immuunsysteem
 • Levensmiddelenkwaliteit
 • Ideaal voor voedingssensitieve honden
 • Brokken grootte ca. 1,5cm 

Ingrediënten: 

Insecten, gedroogd (Zwarte Vlieg), zoete aardappelen (gemalen), erwten (gemalen), dierlijk vet, erwteneiwit, biergist, mineralen, tomaten (gemalen), wortelen (gemalen), zalmolie, lijnzaadolie, cranberry, inuline (bron van FOS), yucca schidigerapoeder.

van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28474

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (2,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig?

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

 • BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters.
 • ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd.
 • VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast.
 • HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld.
 • DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert.

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g

Merk: Bellfor

Model: 40001

58.39 € 71.40 €
7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Voedingspakket van Bellfor voor Honden met IBD

IBD is voor getroffen honden zeer onaangenaam en gaat vaak samen met enorme spijsverteringsproblemen. Met ons speciale voedingspakket voor honden met IBD kunt u de behandeling van uw viervoeter optimaal ondersteunen.

De set bevat onze geëxtrudeerde Landgut-Schmaus op basis van insecten, onze hypoallergene Landgut-Happen en het natuurlijke supplement Bellfor Immun Pulver.

IBD mag bij honden niet genegeerd worden

Krijgt een hond IBD, dan houdt dat in dat hij aan een chronische darmontsteking lijdt. Deze kan onder andere door een besmetting met parasieten, voedselallergieën en door de genetische aanleg van het dier veroorzaakt worden.

Tot de typische symptomen die met de chronische ontsteking van de hondendarm gepaard gaan, vallen met name diarree, bloederige uitwerpselen, braken en buikkrampen. Daarnaast kampen veel honden met IBD met haaruitval.

Als de klachten niet onmiddellijk worden aangepakt, kunnen de ontstekingen zich mettertijd naar verdere organen uitbreiden en bijvoorbeeld een pancreatitis veroorzaken. Heeft u het vermoeden dat uw hond aan IBD lijdt, dan moet u zeker spoedig voor een behandeling van uw viervoeter zorgen.

Hoe u de IBD-symptomen bij uw hond kunt verlichten 

IBD valt helaas niet te genezen. De behandelingsmaatregelen richten zich er daarom in de eerste plaats op om de symptomen van de ziekte te verlichten. Om dit te laten slagen, is het noodzakelijk om de ontsteking van het darmslijmvlies zo goed mogelijk onder controle te krijgen en het immuunsysteem van het dier op gepaste wijze te ondersteunen.

Ons speciale pakket om IBD-symptomen bij uw hond te verlichten 

Als u de IBD-symptomen van uw hond tijdig bestrijdt, is het essentieel om op een goed verdraagbaar hondenvoer zonder glutenbevattende granen, maar met goed verteerbare eiwitbronnen over te stappen. Het speciaalpakket, dat onze voedingsexperts voor honden met IBD hebben samengesteld, bevat precies de juiste producten om de chronische darmontsteking en daarmee samengaande klachten bij uw viervoeter op natuurlijke wijze tegen te gaan.

Het speciaalpakket van Belfor voor honden met IBD in één overzicht:

Waarom onze producten met insecteneiwit voor honden met IBD een goede keuze zijn

Het insecteneiwit in Bellfor Landgut-Schmaus en Bellfor Landgut-Happen is een licht verteerbare, hypoallergene eiwitbron. In combinatie met het afzien van glutenbevattende granen draagt het essentieel bij aan het tot rust kunnen komen van de darm van uw hond en het verder afnemen van de ontstekingen en daardoor veroorzaakten spijsverteringsklachten.

Natuurlijke ondersteuning voor het verzwakte immuunsysteem 

De chronische darmontsteking vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Daarom is het zeer belangrijk om de afweer van uw viervoeter te versterken.

Bellfor Immuun leent zich perfect voor dit doel. Het natuurlijke voedingssupplement bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals bijvoorbeeld brandnetelzaden, rozenbottels en propolis.

Door zijn bijzondere samenstelling bevat Bellfor Immuun een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, om het immuunsysteem van uw hond effectief te ondersteunen en zijn IBD-aandoening beter verdraagbaar te maken.

De belangrijkste voordelen bij de behandeling van IBD met Bellfor: 

 • Hoge kwaliteit van het product door zorgvuldig geselecteerde bestanddelen
 • Graanvrije hondenvoeding voor een optimale verdraagbaarheid
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Met hypoallergeen insecteneiwit 
 • Effectief en licht verteerbaar
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Geschikt voor honden van alle rassen 
IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g
Aanbod
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40003

40.97 € 50.00 €
9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Klok voor speciale set: laag purine hondenvoer

Purines zijn organische verbindingen die in tal van voedingsmiddelen zitten en die onder andere nodig zijn voor de vorming van nieuwe cellen. Maar ook purine in voedsel kan in sommige gevallen gezondheidsproblemen veroorzaken. 

Om deze reden hebben wij een besparingsset samengesteld voor het urinearme dieet van uw hond. De set bestaat uit ons koud geperste Naturgutfeest, Bellfor Immun en onze Landgutbeten met insecteneiwit.

Waarom een urinearm dieet noodzakelijk kan zijn

De afbraak van purine produceert urinezuur, dat normaal gesproken zonder problemen in de urine wordt uitgescheiden. Echter, genetische afwijkingen en bepaalde medicijnen kunnen de afbraak van purine voorkomen en leiden tot de vorming van nier- en blaasstenen. 

Een corresponderend genetisch defect is bijvoorbeeld bekend bij dalmatiërs, en een geneesmiddel met de bovengenoemde gevolgen is allopurinol, dat wordt gebruikt voor de behandeling van leishmaniasis. In beide gevallen wordt een urinearm dieet aanbevolen.

Onze speciale set voor een urinearm dieet voor uw hond

Het purine gehalte van voedsel varieert sterk. Slachtafval en rundvlees zijn bijvoorbeeld bijzonder rijk aan purine en zijn daarom niet geschikt voor een purinearm dieet. 

Ons insecteneiwit daarentegen is anders. Het hoogwaardige eiwit dat wij uit de larven van de zwarte soldaatvlieg halen, bevat zeer weinig purine en is daarom ideaal voor een purinerarm dieet voor uw hond.

De Bellfor speciale set voor een urinearm dieet in één oogopslag:

Waarom Bellfor's purperarme hondenvoer de juiste keuze is

Natuurlijk is een laag purine gehalte niet het enige waar je op moet letten bij het kopen van hondenvoer. Met Bellfor producten kiest u voor natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. 

Het insecteneiwit in onze purine-arme producten overtuigt niet alleen door zijn hoge verteerbaarheid, maar ook door zijn complexe aminozuurprofiel. U kunt er dus zeker van zijn dat uw hond zijn purperarme voeding optimaal verdraagt en dat hij van alle benodigde voedingsstoffen wordt voorzien.

Uw voordelen met de zuinige producten van Bellfor in één oogopslag:

 • Geselecteerde grondstoffen in voedselkwaliteit
 • Natuurlijk laag in purinegehalte
 • Hoogwaardige eiwitbron met alle essentiële aminozuren
 • Vrij van kunstmatige additieven
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Ook geschikt voor honden met voedselallergieën

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Bellfor Naturgut-Schmaus

Bellfor Immuun Poeder

Bellfor Landgut-Happen

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40002

85.82 € 96.79 €
16.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Speciaal voedingspakket van Bellfor voor honden met leishmaniasis 

De door zandvliegen overgedragen infectieziekte leishmaniasis is onder honden in Zuid-Europa wijdverbreid. Voor getroffen viervoeters is leishmaniasis met een lange lijdensweg verbonden. Zonder behandeling kan de infectie zelfs tot de dood van het dier leiden.  

Afhankelijk van welk medicijn bij de behandeling van de hond met leishmaniasis wordt ingezet, kan het noodzakelijk zijn om voor een purinearme voeding te letten. Wij willen u daarbij graag ondersteunen en hebben daarom een speciaal voedingspakket met purinearme producten uit ons assortiment samengesteld. 

Het Bellfor voordeelpakket voor honden met leishmaniasis bestaat uit ons koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest), ons natvoer Landgut-Menü (Landgoed-Menu) en ons graanvrije Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Bellfor Immun (Immuun) ter versterking van het afweersysteem. 

Waarom purinearm voer voor honden met leismaniasis cruciaal is 

Het is doorgaans niet mogelijk om leishmaniasis te genezen. De symptomen vallen echter wel aanzienlijk te verminderen, waardoor een goed leven zonder al te grote beperkingen mogelijk is. 

Honden met leishmaniasis worden vaak met allopurinol behandeld. Dit geneesmiddel voorkomt dat purine in het lichaam van de hond kan worden opgebouwd. Dit veroorzaakt namelijk een verhoging van de urinezuurspiegels en stijgt het risico op blaasontstekingen en het onstaan van nierstenen aanzienlijk. Om dat te vermijden, is het absoluut noodzakelijk om op purinearme hondenvoer over te schakelen. 

Onze purinearme voersoorten met insecteneiwit

Het purinegehalte kan van voedingsmiddel tot voedingsmiddel sterk verschillen. Onder bijzonder purinerijke levensmiddelen vallen onder peulvruchten, rundvlees en slachtafval. Lijdt uw hond aan leishmaniasis, dan is het daarom noodzakelijk om van deze producten af te zien. 

Het door ons gebruikte insecteneiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) bevat daarentegen maar zeer weinig purine. Daardoor leent de hoogwaardige eiwitbron zich ideaal voor honden, die vanwege een infectie met leishmanisasis met allopurinol behandeld worden. 

Natuurlijke ondersteuning voor het afweersysteem 

De infectie met leishmaniasis vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Naast een purinearme voeding kan het daarom raadzaam zijn, het afweersysteem van uw viervoeter met een geschikt voedingssupplement te ondersteunen.  

Om die reden bevat ons speciale pakket voor honden met leismaniasis Bellfor Immun (Immuun). Dankzij zijn bijzondere samenstelling uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voorziet het natuurlijke preparaat uw hond van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, die kunnen bijdragen aan een versterking van het immuunsysteem. 

Ons voedingspakket voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 


Waarom onze producten voor honden met leishmaniasis een goede keuze zijn 

Bij Bellfor hechten we er veel waarde aan, om onze klanten hoogwaardige en gezonde producten voor de soortspecifieke voeding van uw hond te bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze purinearme soorten. 

Geselecteerde grondstoffen en weldoordachte recepturen garanderen een uitstekende verdraagbaarheid en een optimale voorziening van voedingsstoffen. Het insecteneiwit dat onze purinearme producten bevatten levert alle voor honden essentiële aminozuren en kenmerkt zich door zijn hoge biologische waarde. U kunt er daardoor op vertrouwen, dat u uw hond met de aandoening leishmaniasis bij iedere maaltijd van hoogwaardige en licht verteerbare dierlijke eiwitten voorziet. 

De belangrijkste voordelen van onze soorten voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 

 • Hoogwaardige grondstoffen
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen 
 • Purinearme en hypoallerge eiwitbron 
 • Eiwitvoorziening die is afgestemd op de behoefte 
 • Geschikt voor alle rassen
 • Door talrijke hondenbezitters getest
 • Samen met dierenartsen ontwikkelt 
Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
85.82 € 96.79 € 16.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
85.82 € 96.79 € 16.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer voor groeiende honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28475

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezonde droge voeding voor puppy's en opgroeiende honden

Om een gezonde groei van de opgroeiende honden te garanderen, is het essentieel om ze te voeden volgens hun behoeften. Bellfor Landgut-Schmaus Junior is perfect geschikt voor dit doel en stelt u in staat om uw puppy vanaf het begin de best mogelijke verzorging te geven.

Wat maakt Landgut-Schmaus van Bellfor zo bijzonder?

Bij Bellfor hebben we altijd veel belang gehecht aan een hoge productkwaliteit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen een hoogwaardige voeding de gezondheid en het welzijn van honden optimaal bevordert.

Dit geldt vooral voor pups en opgroeiende honden. Daarom bevat Bellfor Landgut-Schmaus Junior alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zoete aardappelen en erwten, maar ook insecten als een gezonde en licht verteerbare bron van eiwitten.

Waarom u een goede keuze maakt met onze droogvoer met insecten voor puppy's

Intoleranties en voedselallergieën zijn de laatste jaren een groot probleem geworden bij honden, waarbij talloze viervoeters zijn betrokken. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u om dit bij uw jonge hond vanaf het begin te voorkomen.

Dit komt omdat de insecten die we als eiwitleverancier gebruiken (zwarte soldaatvlieg) praktisch geen allergiepotentieel hebben, zodat het voer ook gemakkelijk wordt getolereerd door voedingsgevoelige en allergische honden.

Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een zeer hoge biologische waarde en voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren. 

U kunt er dus zeker van zijn dat ons droogvoer met insecten uw puppy voorziet van de benodigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Soortenspecifiek en duurzaam: Landgut-Schmaus van Bellfor

Met onze droogvoer op basis van insecten voor puppy's kiest u niet alleen voor een gezonde voeding. Met Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u ook het milieu te ontlasten.

Omdat onze insecten maar weinig ruimte innemen. Bovendien kunnen ze worden gevoed met plantaardig afval en hoeft er dus geen extra voer te worden verbouwd voor de aanvoer.

Bovendien produceren de insecten geen methaan, dat schadelijk is voor het klimaat en in grote hoeveelheden wordt geproduceerd, vooral in de veeteelt.

Met onze Landgut-Schmaus Junior vertrouwt u dus op een hoogwaardige droogvoersoort waarmee u iets goeds doet voor uw opgroeiende hond en voor het milieu.

De grootste voordelen van onze droogvoer voor puppy's in één oogopslag:

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder granen
 • Met insecten als hoogwaardige eiwitleverancier
 • Gemakkelijk verteerbaar en hypoallergeen
 • Noodzakelijke formule voor een optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Ideaal voor puppy's en groeiende honden
 • Volledige diervoeders die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten
 • Duurzaam droogvoer voor milieubewuste hondenbezitters
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847402

57.56 €
7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (7,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg
Nieuw
57.56 € 7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Landgut-Menü - 200g

Merk: Bellfor

Model: 27005

2.29 €
11.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Menü

Hypoallergenen Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer

Bellfor graanvrij natvoer, die volgens de levensmiddelennorm wordt geproduceerd, bevat uitsluitend verse ingrediënten. De ingrediënten die in Bellfor voeders worden gebruikt zijn onderhevig aan strenge controles en worden met veel liefde zoals thuis gemaakt producten bereid. Bellfor voorkeursmen´s zijn complete menu's en bevatten eiwitten, koolhydraten, vetzuren, vitamines en mineralen in een gebalanceerde verhouding.

Bellfor Landgut-Menü is een hypoallergeen hondenvoer gebaseerd op de larve van de zwarte soldatenvlieg. Het geëxtraheerd eiwit  uit de larven van de zwarte soldatenvlieg wordt gekenmerkt door de onvergelijkbare complexiteit van een essentieel aminozuur en zijn hoge verteerbaarheid. Het vet van de zwarte soldaatsvlieg bevat een hoog gehalte laurinezuur, die het immuunsysteem ondersteunt in het geval van verschillende voedingsgerelateerde verschijnselen van tekortkoming van voedingsstoffen.

Ideaal voor honden met nierproblemen:

 • PH 5.5 - bevordert de afbraak van struviet 
 • Magnesium 0,05%
 • Natrium 0,02 %
 • Kalium 0,03 %
2.29 € 11.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Landgut-Menü - 400g

Merk: Bellfor

Model: 27003

4.29 €
10.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Menü

Hypoallergenen Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer


Bellfor graanvrij natvoer, die volgens de levensmiddelennorm wordt geproduceerd, bevat uitsluitend verse ingrediënten. De ingrediënten die in Bellfor voeders worden gebruikt zijn onderhevig aan strenge controles en worden met veel liefde zoals thuis gemaakt producten bereid. Bellfor voorkeursmen´s zijn complete menu's en bevatten eiwitten, koolhydraten, vetzuren, vitamines en mineralen in een gebalanceerde verhouding.

Bellfor Landgut-Menü is een hypoallergeen hondenvoer gebaseerd op de larve van de zwarte soldatenvlieg. Het geëxtraheerd eiwit  uit de larven van de zwarte soldatenvlieg wordt gekenmerkt door de onvergelijkbare complexiteit van een essentieel aminozuur en zijn hoge verteerbaarheid. Het vet van de zwarte soldaatsvlieg bevat een hoog gehalte laurinezuur, die het immuunsysteem ondersteunt in het geval van verschillende voedingsgerelateerde verschijnselen van tekortkoming van voedingsstoffen.

Ideaal voor honden met nierproblemen:

 • PH 5.5 - bevordert de afbraak van struviet 
 • Magnesium 0,05 %
 • Natrium 0,02 %
 • Kalium 0,03 %

4.29 € 10.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Landgut-Menü - 6x200g

Merk: Bellfor

Model: 27005_6

van 11.49 €
10.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Menü

Hypoallergenen Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer

Bellfor graanvrij natvoer, die volgens de levensmiddelennorm wordt geproduceerd, bevat uitsluitend verse ingrediënten. De ingrediënten die in Bellfor voeders worden gebruikt zijn onderhevig aan strenge controles en worden met veel liefde zoals thuis gemaakt producten bereid. Bellfor voorkeursmen´s zijn complete menu's en bevatten eiwitten, koolhydraten, vetzuren, vitamines en mineralen in een gebalanceerde verhouding.

Bellfor Landgut-Menü is een hypoallergeen hondenvoer gebaseerd op de larve van de zwarte soldatenvlieg. Het geëxtraheerd eiwit  uit de larven van de zwarte soldatenvlieg wordt gekenmerkt door de onvergelijkbare complexiteit van een essentieel aminozuur en zijn hoge verteerbaarheid. Het vet van de zwarte soldaatsvlieg bevat een hoog gehalte laurinezuur, die het immuunsysteem ondersteunt in het geval van verschillende voedingsgerelateerde verschijnselen van tekortkoming van voedingsstoffen.

Ideaal voor honden met nierproblemen:

 • PH 5.5 - bevordert de afbraak van struviet 
 • Magnesium 0,05%
 • Natrium 0,02 %
 • Kalium 0,03 %
van 11.49 € 10.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 11.49 € 10.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit voor honden - graanvrij - Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer - 6x800g

Merk: Bellfor

Model: 27006_6a

van 39.77 €
8.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Menü

Hypoallergenen Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer

Bellfor graanvrij natvoer, die volgens de levensmiddelennorm wordt geproduceerd, bevat uitsluitend verse ingrediënten. De ingrediënten die in Bellfor voeders worden gebruikt zijn onderhevig aan strenge controles en worden met veel liefde zoals thuis gemaakt producten bereid. Bellfor voorkeursmen´s zijn complete menu's en bevatten eiwitten, koolhydraten, vetzuren, vitamines en mineralen in een gebalanceerde verhouding.

Bellfor Landgut-Menü is een hypoallergeen hondenvoer gebaseerd op de larve van de zwarte soldatenvlieg. Het geëxtraheerd eiwit  uit de larven van de zwarte soldatenvlieg wordt gekenmerkt door de onvergelijkbare complexiteit van een essentieel aminozuur en zijn hoge verteerbaarheid. Het vet van de zwarte soldaatsvlieg bevat een hoog gehalte laurinezuur, die het immuunsysteem ondersteunt in het geval van verschillende voedingsgerelateerde verschijnselen van tekortkoming van voedingsstoffen.

Ideaal voor honden met nierproblemen:

 • PH 5.5 - bevordert de afbraak van struviet 
 • Magnesium 0,05%
 • Natrium 0,02 %
 • Kalium 0,03 %
Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit voor honden - graanvrij - Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer - 6x800g
Nieuw
van 39.77 € 8.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit voor honden - graanvrij - Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer - 800g

Merk: Bellfor

Model: 27006

7.32 €
9.15 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Menü

Hypoallergenen Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer

Bellfor graanvrij natvoer, die volgens de levensmiddelennorm wordt geproduceerd, bevat uitsluitend verse ingrediënten. De ingrediënten die in Bellfor voeders worden gebruikt zijn onderhevig aan strenge controles en worden met veel liefde zoals thuis gemaakt producten bereid. Bellfor voorkeursmen´s zijn complete menu's en bevatten eiwitten, koolhydraten, vetzuren, vitamines en mineralen in een gebalanceerde verhouding.

Bellfor Landgut-Menü is een hypoallergeen hondenvoer gebaseerd op de larve van de zwarte soldatenvlieg. Het geëxtraheerd eiwit  uit de larven van de zwarte soldatenvlieg wordt gekenmerkt door de onvergelijkbare complexiteit van een essentieel aminozuur en zijn hoge verteerbaarheid. Het vet van de zwarte soldaatsvlieg bevat een hoog gehalte laurinezuur, die het immuunsysteem ondersteunt in het geval van verschillende voedingsgerelateerde verschijnselen van tekortkoming van voedingsstoffen.

Ideaal voor honden met nierproblemen:

 • PH 5.5 - bevordert de afbraak van struviet 
 • Magnesium 0,05%
 • Natrium 0,02 %
 • Kalium 0,03 %
Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit voor honden - graanvrij - Landgut-Menü van Bellfor Hondenvoer - 800g
Nieuw
7.32 € 9.15 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Landgut-Menü - 6x400g

Merk: Bellfor

Model: 27003_6

van 23.49 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Menü

Hypoallergenen Bellfor het Lieblingsmenü

Bellfor graanvrij natvoer, die volgens de levensmiddelennorm wordt geproduceerd, bevat uitsluitend verse ingrediënten. De ingrediënten die in Bellfor voeders worden gebruikt zijn onderhevig aan strenge controles en worden met veel liefde zoals thuis gemaakt producten bereid. Bellfor voorkeursmen´s zijn complete menu's en bevatten eiwitten, koolhydraten, vetzuren, vitamines en mineralen in een gebalanceerde verhouding.

Bellfor Landgut-Menü is een hypoallergeen hondenvoer gebaseerd op de larve van de zwarte soldatenvlieg. Het geëxtraheerd eiwit  uit de larven van de zwarte soldatenvlieg wordt gekenmerkt door de onvergelijkbare complexiteit van een essentieel aminozuur en zijn hoge verteerbaarheid. Het vet van de zwarte soldaatsvlieg bevat een hoog gehalte laurinezuur, die het immuunsysteem ondersteunt in het geval van verschillende voedingsgerelateerde verschijnselen van tekortkoming van voedingsstoffen.

Ideaal voor honden met nierproblemen:

 • PH 5.5 - bevordert de afbraak van struviet 
 • Magnesium 0,05%
 • Natrium 0,02 %
 • Kalium 0,03 %
van 23.49 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 23.49 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 20

Helaas komen voedselallergieën of voedselintoleranties steeds vaker voor bij honden.

De verschijnselen zijn aandoeningen van het spijsverteringskanaal (braken, diarree en winderigheid) en huidaandoeningen. Dit heeft een grote invloed op het welzijn van de honden.

Bij voerallergie wordt het afweersysteem tegen eiwitbevattende stoffen actief en bestrijdt deze. De meest voorkomende reacties komen voor bij granen zoals tarwe, gerst, haver, rogge.

Ondertussen hebben sommige honden ook allergieën ontwikkeld voor verschillende soorten vlees.

Zoals gezegd reageert het afweersysteem negatief op eiwitbevattende stoffen en niet op vet!

Kan Bellfor helpen?

Bellfor biedt twee producten aan die honden met voerallergieën kunnen helpen.

 • Naturgut Schmaus - graanvrij hondenvoer - koud geperst
 • Landgut Schmaus - graanvrij hondenvoer

Beiden op basis van insecteneiwitten.

Hoe kan graanvrij hondenvoer met eiwitten (eiwitten) van insecten mijn hond helpen met voerallergieën?

De kwaliteit van de gebruikte eiwitten komt tot uiting in een compleet aminozuurprofiel. Hoe meer aminozuren en hoe hoger hun gehalte per kilogram, hoe beter de kwaliteit van de gebruikte eiwitten. Aminozuren zijn de componenten van de eiwitten. Planten bevatten bijvoorbeeld maar een paar aminozuren. Sommige vleessoorten bevatten ook niet alle aminozuren.

Bellfor gaat op een innovatieve, gezonde manier voor uw hond

De eiwitten die worden verkregen uit de larven van de zwarte soldatenvlieg, die worden gebruikt voor onze Bellfor-variëteiten, hebben een volledig aminozuurprofiel in hoge concentratie.

Insecten moesten miljoenen jaren de overhand krijgen tegen alle omgevingsinvloeden en er ontstond een compleet biosysteem.

Omdat de larven van de zwarte soldaatvlieg het plantaardige eiwit dat ze eten kunnen omzetten in dierlijke eiwitten, is het eiwit van de larve zelf van bijzonder hoge kwaliteit.

Honden kunnen dierlijke eiwitten beter en gemakkelijker verteren dan plantaardige eiwitten.

Honden hebben vlees van hoge kwaliteit nodig!

Honden zijn semi-canivoren en hebben daarom elke dag vlees van hoge kwaliteit nodig om aan hun eiwitbehoeften te voldoen. Een korter spijsverteringskanaal geeft de hond minder tijd om voedingsstoffen te verwerken. Daarom heeft de hond een hoogwaardige eiwitbron nodig. Omdat hoe hoger de kwaliteit van de aminozuurstructuur van het eiwit is, hoe lager het risico dat een hond allergische problemen of problemen in het maagdarmgebied krijgt.

De larven worden direct verwerkt in dezelfde plant waarin ze opgroeien. Hierdoor wordt de larve in minder dan 5 minuten eiwit. Dit heeft ook een enorme impact op de kwaliteit van het eiwit, omdat de BAI (Biogene Amine Index) aanzienlijk onder de waarde 1 ligt. BAI is een index die de versheid van vlees aangeeft. Hoe verser het vlees is, hoe lager dit aantal is: https://www.petfoodindustry.com/articles/521-analyzing-amines

Gevolgtrekking:

Door ze te voeren met Bellfor Naturgut-Schmaus (koudgeperst en graanvrij) of Bellfor Landgut-Schmaus (geëxtrudeerd en graanvrij), is bijna elk allergiepotentieel uitgesloten. Honden met symptomen zoals jeuk, lekdermatose of diarree kunnen worden geholpen met onze nieuwe Bellfor-soorten.

De honden gevoed met Bellfor Naturgut-Schmaus of Bellfor-Landgut Schmaus hebben een glanzende, zachte vacht en stevige stoelgang.

De honden vinden het heerlijk om te eten en door deze twee graanvrije hondenvoerrassen van Bellfor te voeren, helpt u ons milieu duurzaam.

Trustmark