• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie

Gewrichten en botten voor katten - 30 capsules

31.39 €
5231.89 € / 1 Kg
Incl. BTW 12% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 6 g

Gewrichten & botten capsules voor een optimale gewrichtsgezondheid van uw kat

I love my cat Gewrichten & botten capsules voorzien de gewrichten van uw kat van belangrijke voedingsstoffen zoals collageen en hyaluronzuur dankzij Ovopet, het innovatieve actieve ingrediëntencomplex.

Wat onze capsules voor gewrichten en botten zo bijzonder maakt

Een functioneel bewegingsapparaat is essentieel voor het welzijn van uw kat. Met onze Gelenke & Knochen capsules kunt u de gewrichtsfunctie van uw kat op een natuurlijke manier ondersteunen.

Omdat de gewrichten en botten capsules van I love my cat het innovatieve actieve ingrediëntcomplex  Ovopet bevatten.

Ovopet wordt verkregen uit de eierschaalmembranen van kippeneieren en voorziet de gewrichten van uw kat onder andere van collageen, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat en meer dan 500 andere ingrediënten die een optimale effectiviteit garanderen.

Waarom onze gewrichts- & botcapsules voor katten de juiste keuze zijn

Gewrichtsaandoeningen zoals artrose en leeftijdsgerelateerde slijtage leiden in de loop van de tijd tot een toenemende mobiliteitsbeperking bij uw kat en brengen vroeg of laat de levenskwaliteit van uw trouwe viervoeter aanzienlijk in gevaar.

Met onze Gelenke & Knochen capsules heeft u de mogelijkheid deze symptomen tegen te gaan en de normale gewrichtsfunctie bij uw kat optimaal te ondersteunen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het synergie-effect van het unieke actieve ingrediëntencomplex Ovopet. Zoals studies hebben aangetoond, leidt de speciale combinatie van de ingrediënten in Ovopet tot een significant betere effectiviteit in vergelijking met de geïsoleerde toediening van afzonderlijke componenten.

U kunt er zeker van zijn dat u de functionaliteit van het bewegingsapparaat van uw kat optimaal ondersteunt met onze gewrichten en botten capsules.

De voordelen van gewrichten en botten capsules van I love my cat:

  • Optimale effectiviteit dankzij Ovopet
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Gemakkelijke dosering in capsulevorm
  • Samen met dierenartsen ontwikkeld
  • Ter ondersteuning van een normale gewrichtsfunctie

I love my cat Gelenke & Knochen capsules kunnen worden gebruikt om gewrichtsfuncties te ondersteunen bij katten van alle leeftijden. Om het eten voor uw dier gemakkelijker te maken, kunt u de capsule openen en de inhoud direct over het voer gieten.


88,8% ruw eiwit, <1,0% ruw vet 2,2%, 0,6% ruwe vezels, 8,4% ruwe as, 6,2% vocht


Eén capsule bevat 200 mg Ovopet (35% collageen, 4% hyaluronzuur, 2% glucosamine, 2% chondroïtinesulfaat)


%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Trustmark