• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie

Voedingssupplementen voor honden - Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) Complete-Snack met Ovopet van Bellfor Hondenvoer - 150g

19.99 €
133.27 € / 1 Kg
Incl. BTW 12% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 150 g
1 of meer : 19.99 € (133.27 € / 1 Kg) 2 of meer : 18.49 € (123.27 € / 1 Kg) 3 of meer : 17.99 € (119.93 € / 1 Kg) 4 of meer : 17.49 € (116.6 € / 1 Kg) 5 of meer : 16.99 € (113.27 € / 1 Kg)
 • Merk: Bellfor
 • Model: 28497
 • Beschikbaarheid: Op voorraad

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - Complete-Snack - 150g

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een unieke combinatie van actieve ingrediënten!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levenslust.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de actieve ingrediënten in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière die bestaat uit vele nuttige elementen voor het welzijn en de gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

 • Bijzonder behoedzame productie in het koude persproces
 • Geschikt voor honden met voedselintoleranties
 • Vrij van chemicaliën
 • Zachte consistentie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Makkelijk te portioneren door de snackvorm van de snack
 • Geschikt voor pups

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Verschillende studies hebben aangetoond dat juist de combinatie van de afzonderlijke werkzame stoffen een effect heeft dat tot zes keer hoger ligt dan het geïsoleerde gebruik van de afzonderlijke bestanddelen.

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) zo waardevol.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Complete-Snack Gelenke & Knochen

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden om hun bewegingsapparaat te verbeteren. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, omdat de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Hoe snel werkt Bellfor met Ovopet aan Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Representatieve veterinaire studies hebben aangetoond dat de eerste successen zich al na 20 dagen voordoen. Na 40 dagen was er een hogere bewegingsactiviteit en na 60 dagen was er een aanzienlijke verbetering van de mobiliteit (studie: Aoiz Veterinary Clinic (Pamplona), 2015, Dr. María Martos Sánchez). 

Toepassing:

Als tussendoortje. Zorg voor voldoende vers en schoon drinkwater. Op een koele en droge plaats bewaren.

Samenstelling: 

Insectenmeel van de zwarte soldaatvlieg, aardappelzetmeel, glycerine, tapiocazetmeel, Lupinemeel, appelextract, Ovopet®️ eierschaalmembraan.

Meer informatie over...

Ovopet bij sportief actieve honden

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Artrose bij honden: oorzaken, symptomen en behandeling

Gewicht hond
per dag
 < 5 kg  1 Complete-Snack
 5 kg - 10 kg 2 Complete-Snacks
 10 kg - 20 kg 3 Complete-Snacks
 20 kg - 30 kg 4 Complete-Snacks
 30 kg - 40 kg 5 Complete-Snacks
 40 kg - 60 kg 6 Complete-Snacks

Een verpakking bevat ca. 70 Complete snacks.

Als snack tussen de maaltijden. Zorg voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Op een koele en droge plaats bewaren.

 • Ruw eiwit: 20%
 • Ruw vet: 5%
 • Ruwe as: 3%
 • Ruwe celstof: 3%
 • Vochtgehalte: 16%

Toevoegingen:

Fosforzuur, kaliumsorbaat.

%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Trustmark