• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Rassefutter

Economie kit voor Savannah kat

Model: 26033

34.03 €
17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Savannah kattenvoer voor een passend dieet

De Savannah kat is een hybride kat ontstaan uit kruisingen tussen de wilde serval en verschillende huiskatten. Ze hebben een vriendelijk karakter en een uitgesproken sterke behoefte aan beweging. Een passende voeding is erg belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van dit kattenras.

Om u te ondersteunen bij het gezond voeden van uw Savannah kat, hebben we een voedingssamenstelling met geschikte producten uit ons assortiment voor u samengesteld.

Gezond voer voor Savannah katten zonder granen

Voor een voeding die voldoet aan de behoeften van een Savannah kat, is een voldoende hoog gehalte aan dierlijke eiwitten in het voedsel erg belangrijk. Daarnaast mag het voer geen granen of andere moeilijk verteerbare ingrediënten bevatten.

Dat geldt precies voor ons natvoer en droogvoer met kip. Beide varianten onderscheiden zich door hun graanvrije recepturen en hun hoge gehalte aan kip van voedingskwaliteit.

Op deze manier wordt gegarandeerd dat uw Savannah kat precies de voedingsstoffen krijgt die hij of zij daadwerkelijk nodig heeft voor een gezond en vitaal kattenleven.

Natuurlijke ondersteuning voor het immuunsysteem

Een sterk immuunsysteem beschermt uw Savannah kat tegen talrijke gezondheidsproblemen. Een voedingssupplement zoals Shiimun Immun kan helpen om de afweer van uw viervoeter op natuurlijke wijze te versterken.

Shiimun Immun bevat geselecteerde ingrediënten, zoals shiitake-paddenstoelen, die uw Savannah kat waardevolle voedingsstoffen bieden voor een goed werkend immuunsysteem.

Waarom u met ons voer de juiste keuze maakt voor uw Savannah kat

Met onze producten streven we er altijd naar u hoogwaardige en goed verteerbare kattenvoeding te bieden. Daarom gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig worden verwerkt en op behoeften afgestemde recepten die we samen met ons team van experts hebben ontwikkeld.

U kunt er dus op vertrouwen dat ons voer de perfecte keuze is voor een voeding die past bij de behoeften van uw Savannah kat.

Ons voer voor Savannah katten in één oogopslag:

34.03 € 17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
34.03 € 17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economie set voor Siamese kat

Model: 26034

34.04 €
17.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Siamese katvoer voor een uitgebalanceerde voeding

De Siamese kat, afkomstig uit Thailand, wordt beschouwd als een van de oudste kattenrassen ter wereld. Hun aantrekkelijke uiterlijk en aangename karakter hebben ervoor gezorgd dat deze middelgrote viervoeters wereldwijd zeer populair zijn. Voor een lang en vitaal leven is het vanzelfsprekend belangrijk om de Siamese kat van voeding te voorzien die aan hun behoeften voldoet.

Daarom hebben we een voedselset samengesteld voor Siamese katten die optimaal voldoet aan de behoeften van het ras.

Graanvrij voer voor Siamese katten

Net als alle katten zijn Siamese katten carnivoren. Graan heeft daarom geen plaats in een voeding die geschikt is voor hun natuurlijke behoeften. Ons nat- en droogvoer met kip kenmerkt zich door een hoog gehalte aan essentiële dierlijke eiwitten.

Tegelijkertijd vermijden we bewust granen en kunstmatige ingrediënten om een zo goed mogelijke vertering voor uw viervoeter te waarborgen. Met ons nat- en droogvoer met kip maakt u dus de juiste keuze voor uw Siamese kat.

Ondersteuning voor het immuunsysteem van de Siamese kat

Een sterk immuunsysteem draagt ​​in belangrijke mate bij aan het verminderen van de vatbaarheid voor ziekten. Dit geldt uiteraard ook voor Siamese katten, die naast het risico op typische kattenziekten ook een bepaalde aanleg hebben voor verschillende erfelijke aandoeningen.

Een voedingssupplement zoals Shiimun Immun kan helpen uw Siamese kat te voorzien van aanvullende voedingsstoffen ter ondersteuning van het immuunsysteem. De zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van dit natuurlijke supplement zorgt voor optimale verteerbaarheid.

Waarom u met ons gezonde kattenvoer voor Siamese katten de juiste keuze maakt

Ons doel is om kattenbezitters te ondersteunen bij het voorzien van hun viervoeters van voeding die past bij hun natuurlijke behoeften. Daarom hechten we veel waarde aan het feit dat onze producten voldoen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van katten.

Met ons voer voor Siamese katten kiest u voor gezond kattenvoer gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het hoge vleesgehalte maakt ons kattenvoer niet alleen bijzonder smakelijk, maar zorgt ook voor een eiwitvoorziening die voldoet aan de specifieke behoeften van uw kat.

Onze voedselset voor uw Siamese kat in één oogopslag:

Economie set voor Siamese kat
Nieuw
34.04 € 17.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
34.04 € 17.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor de Somalische kat

Model: 26036

41.16 €
20.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding voor Somali-kat voor een diervriendelijke voeding

De Somali-kat, afkomstig uit de Verenigde Staten, is een variant van de Abessijnse kat. Hij heeft halflang haar en wordt al sinds de late jaren 60 doelbewust gefokt. Een uitgebalanceerd dieet met hoogwaardige kattenvoeding is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van de Somali-kat.

Daarom hebben we speciaal voor u een voedingsset samengesteld voor uw Somali-kat.

Gezonde voeding voor Somali-katten zonder granen

Kattenvoer bevat helaas vaak granen, wat op de lange termijn kan leiden tot intoleranties en andere voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen. Om dit te voorkomen, raden we aan om altijd graanvrij kattenvoer te geven aan uw Somali-kat.

Met onze droge en natte voeding met zalm zit u helemaal goed. We vermijden bewust granen en kunstmatige toevoegingen. In plaats daarvan bevat onze voeding veel zalm en kalkoen van voedingskwaliteit, zodat uw Somali-kat wordt voorzien van hoogwaardige dierlijke eiwitten.

Natuurlijke ondersteuning voor het welzijn van de Somali-kat

De weelderige vacht van de Somali-kat heeft regelmatige verzorging nodig. Daarom raden we aan om Shiimun Skin als voedingssupplement te geven. Shiimun Skin is een natuurlijk preparaat dat uw huisdier talrijke waardevolle voedingsstoffen biedt voor een gezonde huid en een dikke, glanzende vacht.

Daarnaast is het belangrijk om de nieren van de Somali-kat in de gaten te houden. Chronisch nierfalen is namelijk een veelvoorkomende aandoening bij katten op oudere leeftijd. Een aanvulling met ons Nierenkraft-poeder kan helpen om de natuurlijke ontgiftingsprocessen van dit vitale filterorgaan te ondersteunen en overbelasting te voorkomen.

Wat ons voer zo bijzonder maakt voor uw Somali-kat

Ons doel is om u optimaal te ondersteunen bij het diervriendelijk voeden van uw Somali-kat. Ons voer kenmerkt zich door op maat gemaakte recepten, hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en de bewuste keuze om inferieure ingrediënten zoals granen, dierlijke en plantaardige bijproducten en kunstmatige toevoegingen te vermijden.

Onze voedingsset voor uw Somali-kat in één oogopslag:

Economische set voor de Somalische kat
Nieuw
41.16 € 20.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
41.16 € 20.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor een Siberische kat

Model: 26035

41.15 €
20.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding zonder granen voor Siberische katten

De Siberische kat is een middelgroot tot groot kattenras uit Rusland. Sinds de jaren 80 wordt er gericht gefokt met dit ras, en het is inmiddels behoorlijk populair in veel landen. Een evenwichtige voeding is natuurlijk erg belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van de Siberische kat.

Met onze voedselset, speciaal aangepast aan de behoeften van de Siberische kat, willen we u graag ondersteunen bij het voeren van uw viervoeter op een diervriendelijke manier.

Gezonde voeding voor Siberische katten zonder granen

Om een goede verteerbaarheid te waarborgen, is het raadzaam om granenhoudend kattenvoer te vermijden bij het voeren van de Siberische kat. We raden in plaats daarvan aan om te kiezen voor ons droog- en natvoer met kip.

Beide varianten bevatten geen granen en zijn in plaats daarvan zeer rijk aan hoogwaardige dierlijke eiwitten uit kip van voedingskwaliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw Siberische kat optimaal wordt gevoed met ons voer.

Verstandige voedingssupplementen voor Siberische katten

Om het welzijn van uw Siberische kat optimaal te bevorderen, kan het zinvol zijn om te kiezen voor geschikte voedingssupplementen. Shiimun Skin levert waardevolle aanvullende voedingsstoffen voor de weelderige vacht die typisch is voor dit ras.

Een supplement met I love my cat Immun helpt u ook om het immuunsysteem van uw Siberische kat op natuurlijke wijze te versterken en zo de vatbaarheid voor ziekten te verminderen.

Waarom u goed zit met ons voer voor Siberische katten

Met onze producten kiest u bij het voeren van uw Siberische kat voor natuurlijke ingrediënten van voedingskwaliteit. Zowel onze voedingssupplementen als ons kattenvoer zijn vrij van kunstmatige toevoegingen.

Bij de ontwikkeling van onze producten werken we nauw samen met een team van voedingsdeskundigen en dierenartsen. Op deze manier kunnen we garanderen dat ons kattenvoer optimaal voldoet aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw viervoeter.

Onze voedselset voor uw Siberische kat in één oogopslag:

  • 6 blikjes nat kattenvoer met kip
  • 1,2 kg droog kattenvoer met kip
  • 50 g Shiimun Skin
  • 35 g I love my cat Immun
  • 1 jute tas voor kattenliefhebbers
Economische set voor een Siberische kat
Nieuw
41.15 € 20.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
41.15 € 20.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor Ragdoll

Model: 26031

35.00 €
17.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Ragdoll voeding voor een uitgebalanceerd dieet

De langharige Ragdoll is ontstaan ​​in de jaren 60 in de Verenigde Staten. Sindsdien zijn deze zachtaardige reuzen uitgegroeid tot een zeer populair kattenras in tal van landen. Door te zorgen voor voeding die aan de behoeften voldoet, draagt u bij elke maaltijd bij aan het feit dat uw Ragdoll alle benodigde voedingsstoffen krijgt voor een lang en gezond kattenleven.

We willen u hier graag bij ondersteunen. Daarom hebben we een set samengesteld met voeding voor uw Ragdoll.

Graanvrije Ragdoll-voeding met natuurlijke ingrediënten

Bij het kiezen van voeding voor Ragdolls is het belangrijk om te letten op voedzame recepten. We raden u aan om te kiezen voor een combinatie van ons natvoer en droogvoer met zalm. Door het vermijden van granen en een hoog gehalte aan kwalitatieve zalm en kalkoen, kunt u er zeker van zijn dat uw Ragdoll ons voer uitstekend verdraagt.

Het sappige natvoer en het knapperige droogvoer zorgen voor een passende verzorging en de uitstekende smaak zal zeker ook bij uw Ragdoll in de smaak vallen.

Ondersteunende voedingssupplementen voor uw Ragdoll

Net als bij alle katten met lang haar, mag de verzorging van de vacht niet worden verwaarloosd bij de Ragdoll. Naast regelmatig borstelen kan het ook zinvol zijn om een voedingssupplement zoals Shiimun Skin te gebruiken.

Shiimun Skin is een natuurlijk preparaat met een speciale formule die ervoor zorgt dat uw Ragdoll wordt voorzien van extra voedingsstoffen voor een gezonde huid en een dikke, glanzende vacht.

Waarom u met onze Ragdoll-voeding goed zit

Als verantwoordelijke kattenbezitter weet u natuurlijk dat hoogwaardige voeding van cruciaal belang is voor de levenskwaliteit van uw Ragdoll.

Met onze producten kiest u voor voeding die aan de behoeften van katten voldoet en niets te wensen overlaat. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, recepten ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen, en een zorgvuldig productieproces zorgen ervoor dat uw Ragdoll altijd een premiumkwaliteit voeding krijgt.

Onze set met Ragdoll-voeding in één oogopslag:

35.00 € 17.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
35.00 € 17.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor Russisch Blau

Model: 26032

42.12 €
21.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Russisch Blau voer gemaakt van gezonde ingrediënten

De Russisch Blau is een middelgroot kattenras dat al sinds de 19e eeuw in Rusland wordt gefokt en in 1937 als een apart ras werd erkend. Een uitgebalanceerde voeding is essentieel voor het bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van de Russisch Blau.

Om u hierbij te ondersteunen, hebben we een set samengesteld met voer voor de Russisch Blau.

Russisch Blau voer zonder granen

Door uw Russisch Blau te voeren met graanvrij kattenvoer, kiest u voor een aanzienlijk betere verdraagbaarheid. We raden u daarom ons nat- en droogvoer met zalm aan.

Beide soorten voer bevatten geen granen of kunstmatige toevoegingen, waardoor optimale verteerbaarheid wordt gegarandeerd. Bovendien voorziet ons voer uw Russisch Blau van hoogwaardige dierlijke eiwitten uit zalm en kalkoen van voedingskwaliteit.

Natuurlijke supplementen voor de huid en vacht

De kenmerkende dubbele vacht van de Russisch Blau draagt ​​in hoge mate bij aan het onmiskenbare uiterlijk van het ras. Met een supplement zoals Shiimun Skin voorziet u uw Russisch Blau van waardevolle aanvullende voedingsstoffen om de optimale conditie van de weelderige vacht te bevorderen.

Ondersteuning voor tandverzorging bij uw Russisch Blau

Tandheelkundige problemen kunnen bij katten vaak ernstige pijn veroorzaken. Regelmatige tandverzorging is daarom essentieel voor het welzijn van uw Russisch Blau. Met ons tandheelkundig poeder kiest u voor een natuurlijk preparaat waarmee effectieve tandreiniging zonder extra tijdsinspanning mogelijk is.

Waarom ons voer de perfecte keuze is voor uw Russisch Blau

We werken nauw samen met voedingsdeskundigen en dierenartsen bij de ontwikkeling van onze producten. We vermijden bewust kunstmatige toevoegingen en andere inferieure ingrediënten zoals granen.

In plaats daarvan zorgen we ervoor dat ons voer betrouwbaar alle nodige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid levert aan uw Russisch Blau, met grondstoffen van voedingskwaliteit, uitgebalanceerde recepten en een zorgvuldige verwerking.

Een overzicht van onze set met voer voor uw Russisch Blau:

42.12 € 21.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
42.12 € 21.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6


Trustmark