• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Voedingssupplement van hoge kwaliteit voor katten - Vermal van I love my cat

Marsavet – Vermal druppels – 50 ml

Merk: Marsavet

Model: 60001

15.69 €
313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Effectief en natuurlijk: Marsavet Vermal druppels voor huisdieren

Darmparasieten zoals wormen zijn erg vervelend voor huisdieren. Bovendien kunnen ze ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, vooral voor de toch al verzwakte viervoeters. Met Vermal druppels van Marsavet kun je ervoor zorgen dat het darmmilieu van je huisdier op een natuurlijke manier wormvijandig is.

Hoe werken de Vermal druppels van Marsavet?

Veel producten tegen darmparasieten bevatten chemische stoffen. Onze Marsavet Vermal druppels zijn echter een volledig natuurlijk product. De formule, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, is gemaakt van geselecteerde grondstoffen zoals kokosolie en pompoenpitolie en creëert op betrouwbare wijze een omgeving in de darm van het dier die vijandig is voor wormen. Tegelijkertijd zijn Marsavet Vermal druppels, in tegenstelling tot conventionele preparaten, zeer licht verteerbaar.

Waarom je de juiste keuze maakt met onze Marsavet Vermal druppels

 • Natuurlijke formule: Onze Marsavet Vermal Druppels zijn een natuurlijk product. Dit zorgt ervoor dat er geen ongewenste bijwerkingen zijn.
 • Hoge acceptatie: De zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling zorgt ervoor dat het aanvullend diervoeder zeer goed wordt geaccepteerd door je huisdier.
 • Bewezen effectiviteit: De speciale formule is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en andere deskundigen. Uitgebreide tests en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen garanderen een betrouwbare effectiviteit.
 • Ongecompliceerde toepassing: De druppels kunnen direct over het voer gegeven worden. Een flesje bevat ongeveer 750 druppels en gaat tot een jaar mee bij een gewicht van 5 kg.
 • Geen weerstand: In tegenstelling tot veel conventionele producten kan er geen resistentie ontstaan die de effectiviteit vermindert, zelfs niet bij regelmatige toediening.

Vermal druppels van Marsavet: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet Vermal druppels kies je voor een natuurlijk product van een gecertificeerde fabrikant in Duitsland. De goed verdragen druppels worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit. Met regelmatige controles tijdens het hele productieproces zorgen we ervoor dat je kunt vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit van Marsavet Vermal Druppels. Daarnaast gebruiken we bij voorkeur duurzame oplossingen voor productie en verpakking, die niet alleen je viervoeter beschermen, maar ook het milieu.

Marsavet – Vermal druppels – 50 ml
Nieuw
15.69 € 313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
15.69 € 313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Vermal poeder voor katten - 35g

Merk: I love my cat

Model: 25102

8.90 €
254.21 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

I love my cat Vermal poeder: het natuurlijke ontwormingsmiddel voor uw kat

Vermal poeder is een volledig natuurlijk ontwormingsmiddel voor katten, dat dankzij de speciale samenstelling overtuigt met een uitstekende verteerbaarheid.

Wat maakt Vermal-poeder zo speciaal voor katten?

Wormen zijn een veel voorkomend probleem bij katten. Als er een wormbesmetting optreedt, is het belangrijk om snel te handelen en de darmparasieten tegen te gaan. Anders zullen de wormen zich vroeg of laat sterk vermenigvuldigen, waardoor ernstige complicaties optreden.

De ervaring heeft geleerd dat chemisch ontwormen bij katten vaak wordt geassocieerd met een aantal ongewenste bijwerkingen.

Daarom bevat Vermal-poeder alleen natuurlijke ingrediënten, die het al verzwakte lichaam van uw kat tijdens het ontwormen niet onnodig belasten.

Waarom Vermal-poeder de juiste keuze is als ontwormingsmiddel voor je kat

Wormen ontnemen uw kat essentiële voedingsstoffen. Op de lange duur leidt dit tot een gevaarlijk onderaanbod, wat met name voor jonge dieren en schrale  katten een groot risico is.

Om de worminfectie effectief te behandelen en om gezondheidsgevolgen te voorkomen, is een tijdige ontworming van uw kat noodzakelijk. Met Vermal poeder van I love my cat heeft u hiervoor een natuurlijk ontwormingsmiddel tot uw beschikking.

Het voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van wormen en andere darmparasieten zoals Giardia bij katten.

Dankzij zijn zorgvuldig op elkaar afgestemde samenstelling wordt dit natuurlijke ontwormingsmiddel voor katten gekenmerkt door zijn hoge effectiviteit en uitstekende verdraagbaarheid.

De voordelen van Vermal-poeder van I love my cat:

 • Natuurlijke ingrediënten voor een gezonde stoelgang
 • Creëert een anti-worm omgeving
 • Creëert een anti-giardiale omgeving
 • Geen onnodige belasting van het lichaam
 • Geen ontwikkeling van weerstand
 • Ook geschikt voor profylactische ontworming
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
8.90 € 254.21 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
8.90 € 254.21 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Vermal poeder voor katten - 80g

Merk: I love my cat

Model: 25103

15.69 €
196.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

I love my cat Vermal Powder: het natuurlijke ontwormingsmiddel voor uw kat

Vermal poeder is een volledig natuurlijk ontwormingsmiddel voor katten, dat dankzij de speciale samenstelling overtuigt met een uitstekende verteerbaarheid.

Wat maakt Vermal-poeder zo speciaal voor katten?

Wormen zijn een veel voorkomend probleem bij katten. Bij een wormbesmetting is het belangrijk om snel te handelen en de darmparasieten te bestrijden. Anders zullen de wormen zich vroeg of laat sterk gaan vermenigvuldigen, waarbij ernstige complicaties optreden.

De ervaring heeft geleerd dat chemische ontworming bij katten vaak wordt geassocieerd met een aantal ongewenste bijwerkingen.

Daarom bevat Vermal-poeder alleen natuurlijke ingrediënten die het al verzwakte lichaam van uw kat tijdens het ontwormen niet onnodig belasten.

Waarom Vermal-poeder als ontwormingsmiddel voor je kat de juiste keuze is

Wormen ontnemen uw kat essentiële voedingsstoffen. Op de lange duur leidt dit tot een gevaarlijk tekort, wat met name voor jonge dieren en schrale katten een groot risico is.

Om de worminfectie effectief te behandelen en om gezondheidsgevolgen te voorkomen, is een tijdige ontworming van uw kat noodzakelijk. Met Vermal poeder van I love my cat heeft u daar nu een natuurlijk ontwormingsmiddel voor.

Het voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van wormen en andere darmparasieten zoals Giardia bij katten.

Dankzij de zorgvuldig op elkaar afgestemde samenstelling wordt dit natuurlijke ontwormingsmiddel voor katten gekenmerkt door zijn hoge effectiviteit en uitstekende verdraagbaarheid.

De voordelen van Vermal-poeder van I love my cat:

 • Natuurlijke ingrediënten voor een gezonde stoelgang
 • Creëert  een anti-wormomgeving
 • Creëert een anti-giardiale omgeving
 • Geen onnodige belasting van het organisme
 • Geen ontwikkeling van weerstand
 • Ook geschikt voor profylactische ontworming
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
15.69 € 196.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
15.69 € 196.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voeding voor katten met Giardia

Merk: I love my cat

Model: 26043

27.44 € 30.88 €
21.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding voor katten met Giardia - Natvoer met zalm en kalkoen - Natvoer met kip - Marsavet Vermal Druppels

Futterset voor katten met Giardia tegen een voordelige prijs

Veel katten worden getroffen door een Giardia-infectie. Deze vervelende darmparasieten kunnen onder andere diarree veroorzaken en kunnen met name jonge of verzwakte viervoeters ernstig schaden.

Om u te helpen bij het bestrijden van Giardia bij uw kat, hebben we een speciaal voedingssupplement samengesteld met ons koolhydraatarme natvoer zonder granen en Marsavet Vermal Druppels.

Koolhydraatarm natvoer voor katten met Giardia

Giardia leeft in de darmen van katten en voedt zich met koolhydraten die uw kat uit voedsel haalt. Daarom is het essentieel voor het verwijderen van de parasieten dat uw huisdier zo min mogelijk koolhydraten binnenkrijgt.

Met ons koolhydraatarme natvoer zonder granen kiest u voor een uitgebalanceerde kattenvoeding gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een hoog gehalte aan vlees of vis van voedingskwaliteit maakt ons natvoer tot een gezonde traktatie waar uw kat zeker niet aan kan weerstaan.

Giardia-onvriendelijke darmomgeving met Marsavet Vermal Druppels

Om Giardia tegen te gaan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat een darmomgeving heeft die onvriendelijk is voor Giardia. Daarom bevat het voedingssupplement Marsavet Vermal Druppels. Dit zijn speciale voedingssupplementen die we samen met dierenartsen hebben ontwikkeld voor huisdieren met darmparasieten.

In tegenstelling tot veel andere preparaten bevatten de druppels uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat ze het lichaam van uw kat niet onnodig belasten en dat er geen resistentie tegen ontstaat, zelfs niet bij regelmatig gebruik.

Waarom u met ons voedingssupplement voor katten met Giardia de juiste keuze maakt

 • Uitgebalanceerde voeding: Ons natuurlijke kattenvoer valt in de smaak door zijn onweerstaanbare smaak en voorziet uw huisdier van alle belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft.
 • Koolhydraatarm voer: Ons graanvrije natvoer bevat weinig koolhydraten en is daarom ideaal voor het voeren van katten met Giardia.
 • Uitgebreid getest: Onze producten worden met grote zorg ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en uitgebreid getest.
 • Giardia-onvriendelijke darmomgeving: De Vermal Druppels van Marsavet zijn goed verteerbaar, veroorzaken geen resistentie en zorgen op natuurlijke wijze voor een darmomgeving die ongunstig is voor Giardia.
 • Eenvoudig in gebruik: De druppels kunnen eenvoudig in de juiste dosering over het voer van uw kat worden gedruppeld.

Hoogwaardige producten voor katten uit Duitsland

Met het natvoer van I love my cat en de Vermal Druppels van Marsavet kiest u voor hoogwaardige producten uit Duitsland. Hoge normen en regelmatige controles garanderen een onberispelijke kwaliteit die aan al uw wensen voldoet. Maar overtuig uzelf het beste. Bestel het voedingssupplement voor katten met Giardia tegen een voordelige prijs direct online.

Het voedingssupplement voor katten met Giardia in één oogopslag:

Voeding voor katten met Giardia
Aanbod
Nieuw
27.44 € 30.88 € 21.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
27.44 € 30.88 € 21.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelset voor katten met Giardia - 18 blikjes natvoer met kalkoen en zalm 100g + Vermal poeder 35g + 1 jute tas van I love my cat

Merk: I love my cat

Model: 26004

31.51 € 34.03 €
17.17 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Economy set voor katten met Giardia's

Giardia is een veel voorkomend probleem bij katten. Een besmetting leidt vooral tot enorme diarree en kan op lange termijn ernstige schade veroorzaken.

Met onze voordeelset voor katten met Giardia heeft u de mogelijkheid om op een natuurlijke manier de vervelende darmparasieten tegen te gaan.

Giardia komt veel voor bij katten

Giardia zijn kleine darmparasieten. Ze zijn wereldwijd wijdverbreid en veroorzaken onder andere ernstige diarree, verlies van eetlust en gewichtsverlies bij besmette dieren.

Op de lange termijn kan een onbehandelde besmetting met Giardia dodelijke gevolgen hebben en het kan zeer gevaarlijk zijn, vooral voor jonge dieren.

Natte koolhydraatarme voeding gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Giardia heeft koolhydraten nodig om zich in de darm van de kat voort te planten. Als onderdeel van de behandeling is het daarom erg belangrijk om over te stappen op kattenvoer dat zo weinig mogelijk koolhydraten bevat.

Met ons lekkere natvoer met kalkoen en zalm zit u precies goed. Het voer bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en voorziet uw trouwe viervoeter op een licht verteerbare manier van alle belangrijke voedingsstoffen.

Tegelijkertijd bevat het maar een paar koolhydraten, zodat de Giardia hun voedingsbasis missen en zich niet meer ongecontroleerd kunnen vermenigvuldigen.

Vermal poeder voor een anti-Giardiale darmomgeving

Naast een koolhydraatarm dieet, is het noodzakelijk om een gastro-intestinale omgeving te creëren die vijandig is voor Giardi. De beste manier om dit te doen is met ons Vermal-poeder. De natuurlijke wormbehandeling maakt het leven voor de Giardia in de ingewanden van uw kat een stuk moeilijker.

In tegenstelling tot veel andere preparaten, die voor de behandeling van darmparasieten vaak gebruik maken van chemische middelen, hoef je niet bang te zijn voor een onnodige belasting van de gezondheid of het ontstaan ??van resistentie door het gebruik van Vermal poeder.

Omdat de natuurlijke ingrediënten van het poeder, zoals kokosmeel en alsem, zeer goed worden verdragen door uw kat en daarom het ideale alternatief zijn tegen Giardia.

Onze voordeelset voor katten met Giardia:

Voordeelset voor katten met Giardia - 18 blikjes natvoer met kalkoen en zalm 100g + Vermal poeder 35g + 1 jute tas van I love my cat
Aanbod
31.51 € 34.03 € 17.17 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
31.51 € 34.03 € 17.17 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

I love my cat Vermal poeder: het natuurlijke ontwormingsmiddel voor uw kat

Vermal poeder is een volledig natuurlijk ontwormingsmiddel voor katten, dat dankzij zijn speciale samenstelling een uitstekende verteerbaarheid heeft.

Wat maakt Vermal-poeder voor katten zo speciaal?

Wormen zijn een veel voorkomend probleem bij katten. Als de kat besmet is, is het belangrijk om snel te handelen en de darmparasieten tegen te gaan. Anders zal er vroeg of laat een enorme wormbesmetting ontstaan met ernstige complicaties.

De ervaring heeft geleerd dat chemische wormkuren bij katten vaak leiden tot  een aantal ongewenste bijwerkingen.

Daarom bevat Vermal-poeder alleen natuurlijke ingrediënten die het reeds verzwakte lichaam van uw kat tijdens het ontwormen niet onnodig belasten.

Waarom Vermal-poeder als ontwormingsmiddel voor je kat de juiste keuze is

Wormen verwijderen belangrijke voedingsstoffen uit het kattenlichaam. Op de lange termijn leidt dit tot een gevaarlijk tekort, wat met name voor jonge dieren en zwakke katten een groot risico is.

Om de worminfectie effectief te behandelen en om verdere gezondheidsproblemen te voorkomen, is een tijdige ontworming van uw kat noodzakelijk. Met Vermal poeder van I love my cat kunt u dit op natuurlijke wijze doen.

Het voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van wormen en andere darmparasieten zoals Giardia bij katten.

Door de zorgvuldige samenstelling heeft het natuurlijke ontwormingsmiddel voor katten een hoge effectiviteit en wordt uitstekend verdragen.

De voordelen van Vermal-poeder van I love my cat:

 • Natuurlijke ingrediënten voor een gezonde stoelgang
 • Maakt een barrière tegen wormen
 • Creëert een anti-Giardiale darmomgeving
 • Geen onnodige belasting van het organisme
 • Geen ontwikkeling van resistentie
 • Ook geschikt voor profylactische ontworming
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld

Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voedsel niet, dus uw kat zal niet slechter eten.

Trustmark