• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie

Gezonde beloning voor katten zonder granen - Insecten-Soft-Snack van I love my cat - 50g

1.35 €
27.01 € / 1 Kg
Incl. BTW 12% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 50 g
1 of meer : 1.35 € (27.01 € / 1 Kg) 2 of meer : 1.26 € (25.2 € / 1 Kg) 3 of meer : 1.20 € (24 € / 1 Kg) 4 of meer : 1.14 € (22.8 € / 1 Kg)

Gezonde kattensnacks met insecten

De keuze aan snacks voor katten is groot. Als u een hoge kwaliteit en een goede verteerbaarheid belangrijk vindt bij het kopen van kattensnoepjes, dan zijn onze Zachte Snacks met Insecten precies goed voor u.

Wat maakt onze Insecten Zachte Snacks zo bijzonder?

De zwarte soldaatvliegen in onze zachte snacks zijn een licht verteerbare bron van proteïnen, die ook uitstekend wordt verdragen door voedingsgevoelige katten. Bovendien bevatten de lekkere snacks geen granen, wat ook een positief effect heeft op de tolerantie.

Met onze heerlijke Zachte Snacks met Insecten kiest u dus voor een hoogwaardige beloning die uw kat tussendoor op een gezonde manier een beetje plezier geeft.

Gezonde en duurzame beloning voor katten

Onze Zachte Snacks met Insecten kenmerken zich niet alleen door hun geweldige smaak en zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling. Ze zijn ook een duurzame kattensnack, waarmee u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ontlasten van het milieu.

Dit komt omdat de zwarte soldaatvliegen, die in onze zachte snacks worden gebruikt als een hoogwaardige bron van eiwitten, slechts een fractie van de middelen consumeren in vergelijking met normale landbouwdieren en bovendien geen schadelijke broeikasgassen zoals methaan produceren.

Milieubewuste kattenbezitters die niet willen inleveren op de kwaliteit van kattenvoer zijn daarom op de juiste plaats met onze Zachte Snacks met Insecten. Probeer het zelz. We zijn er zeker van dat uw kat zal genieten van onze Zachte Snacks zonder granen.

Geschikt voor katten vanaf zes maanden

  • Ruw eiwit: 28,7%
  • Ruw vet: 10,9%
  • Ruwe celstof: 3,96%
  • Ruwe as: 4,41%
  • Vocht: ca. 19%.

Opmerking: Bewaar op een koele en droge plaats.

Zwarte soldatenvlieg (45%), aardappel, pootaardappel glycerine, lijnzaadolie, wortel, appel, lijnzaad, cranberry.

In de EU goedgekeurde hulpstoffen.

%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Trustmark