• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie

Graanvrij droogvoer met kip voor honden - Freiland-Schmaus Junior (Openluchtfeest Junior) van Bellfor Hondenvoer - 2,5 kg

16.99 €
6.8 € / 1 Kg
Incl. BTW 12% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 2.50 kg
 • Merk: Bellfor
 • Model: 28424
 • Beschikbaarheid: Op voorraad

Freiland-Schmaus Junior (Openluchtfeest Junior) - Kip - Graanvrij - 2,5 Kg

Graanvrij geëxtrudeerd hondenvoer voor puppies, jonge honden en opgroeiende honden evenals zwangere en zogende teven:

 • Zeer goed te verteren, met één eiwitbron (In totaal 70% vers kippenvlees)
 • Met een extra-portie vers vlees
 • Brokken grootte: ca. 0,8 cm
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Probiotica voor een gezonde en krachtige darmflora
 • Ideaal voor nutritioneel gevoelig honden

Met onze Bellfor Freiland-Schmaus Junior (Openluchtfeest Junior) willen wij ons assortiment van premium graanvrij droogvoer, in de bewezen Bellfor kwaliteit, niet simpelweg alleen uitbreiden met nieuwe smaken. Ook al is onze traditie bijna net zo belangrijk als het welzijn van onze viervoetige klanten, we gaan met de tijd mee en brengen een geheel nieuw assortiment op de markt en daarmee zetten wij een derde productiewijze in bij het produceren van gedroogd hondenvoer - we produceren droogvoer met extra vers vlees in de laatste fase van het productieproces.

Hoe gaat dit in zijn werk? Het voermengsel krijgt kort voor het drogen, zijnde de extrusie, een toevoeging van een extra portie vers vlees (20% vers kippenvlees). Dit vlees doorloopt slechts een klein deel van het proces waardoor onze nieuwe Freiland-Schmaus Junior (Openluchtfeest Junior) nog beter smaakt voor onze honden.

We hebben deze keer gekozen voor iets kleinere brokken. We gaan voortdurend door met het zoeken naar het beste hondenvoer. Wij zijn verheugd dat wij u onze nieuwe Freiland-Schmaus Junior (Openluchtfeest Junior) mogen presenteren.

Ingrediënten: 

Kip (20 % verse kip & 20 % gedroogde kip), erwten (gemalen), kippenvet, zoete aardappel (gemalen), aardappelzetmeel, bietenpulp (ontsuikerd), zalmolie, johannesbrood, lijnzaad, heel ei, biergist, inuline (bron van FOS), Wortelen (gemalen), gemalen tomaten), appel (gemalen), mango (gemalen), pruim (gemalen), banaan (gemalen), veenbes, brandnetel, tijm, basilicum, selderij (gemalen), Echinacea, spirulina, glucosamine, chondroïtine, yuccaschidigerapoeder.

Bevat alleen natuurlijke antioxidanten:

 • 70% dierlijke eiwit
 • 30% eiwit van fruit en groenten
 • 0% eiwit uit granen

Producteigenschappen

-     Zonder graan, glutenvrij
-     Zeer verteerbaar, slechts één eiwitbron (kip)
-     Met de extra portie vers vlees
-     Eiwitbronnen met een zeer laag allergiepotentieel
-     Verse groenten, meestal uit de regio
-     Natuurlijke, gezonde en gezonde ingrediënten
-     Zonder synthetische kleuren, aroma's en bewaarmiddelen
-     Vooral smakelijk en uitstekend verteerbaar voor alle rassen

Met onze Bellfor Freiland-Maaltijd Junior willen wij ons assortiment van premium graanvrij droogvoer, in de bewezen Bellfor kwaliteit, niet simpelweg alleen uitbreiden met nieuwe smaken. Ook al is onze traditie bijna net zo belangrijk als het welzijn van onze viervoetige klanten, we gaan met de tijd mee en brengen een geheel nieuw assortiment op de markt en daarmee zetten wij een derde productiewijze in bij het produceren van gedroogd hondenvoer - we produceren droogvoer met extra vers vlees in de laatste fase van het productieproces.

Hoe gaat dit in zijn werk? Het voermengsel krijgt kort voor het drogen, zijnde de extrusie, een toevoeging van een extra portie vers vlees (20% vers kippenvlees). Dit vlees doorloopt slechts een klein deel van het proces waardoor onze nieuwe Freiland-Maaltijd nog beter smaakt voor onze honden.

 
We hebben deze keer gekozen voor iets kleinere brokken. We gaan voortdurend door met het zoeken naar het beste hondenvoer. Wij zijn verheugd dat wij u onze nieuwe Freiland-Maaltijd mogen presenteren.

Voedingsinstructies

De hoeveelheid dierenvoeder aan de leeftijd, het ras enhet gebruik van uw hond aanpassen. Verdeel de hoeveelheid dierenvoeder tot 2-3maaltijden per dag en stel meer drinkwater beschikbaar.

 Voedingsinstructies

Eindgewicht hond

Leeftijd in maanden

 

1

2

3

4

6

12

18

2,5 kg

35 g

Nutriëntenanalyses per kg:

Basiswaarden

Ruwe eiwitten

 28,0 %

Ruw vet

 17,0 %

Ruwe vezels

 5,0 %

Ruwe as

 7,7 %

Calcium

 1,2 %

 Forfor

 

%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Trustmark