• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Set Koi Profi Granulat Medium en natuurlijk filterstarter van Aquaris

20.33 € 25.40 €
10.11 € / 1 Kg
Incl. BTW 21% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 2,010 g
  • Merk: AQUARIS
  • Model: 120144
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Aquaris Economy Set Koivoer Granulat Medium en Natuurlijk Filterstarter

Als u wilt dat uw koi zich gezond ontwikkelen, moet u zowel de waterkwaliteit in de gaten houden als zorgen voor een evenwichtige voeding.

Met de Aquaris Economy Set, die u op deze pagina voor een speciale prijs kunt bestellen, willen wij u ondersteunen om op betrouwbare wijze voor beide te zorgen.

Op behoeften gebaseerd voer voor uw Koikarper

Ons Profi Granulat Medium is speciaal ontwikkeld voor Koikarpers. Het voer wordt gekenmerkt door zijn evenwichtige samenstelling en voorziet uw koi van alle belangrijke voedingsstoffen, van eiwitten en koolhydraten tot vitaminen, mineralen en voedingsvezels.

Met Profi Granulat Medium van Aquaris kiest u voor een hoogwaardig hoofdvoeder, waarmee u de gezondheid en groei van uw veeleisende vijverbewoners optimaal kunt ondersteunen.

Natuurlijke vijverreiniging voor een goede waterkwaliteit

De waterkwaliteit is voor uw koi minstens even belangrijk als hun voeding. Slechte waterwaarden kunnen snel leiden tot de verspreiding van verontreinigende stoffen en bacteriën in de vijver, waardoor uw vissen vroeg of laat ziek worden.

Met onze filterstarter kunt u dergelijke problemen op betrouwbare wijze tegengaan. Het chemievrije vijververzorgingsproduct met zijn speciale samenstelling van enzymen, micro-organismen en mineralen zorgt voor een natuurlijke reiniging van het vijverwater.

Tegelijkertijd ontlast onze filterstarter het vijverfilter en ondersteunt hij de vorming van belangrijke filterbacteriën, zodat een optimale filterwerking zo lang mogelijk kan worden gegarandeerd.

Koop de spaarset met filterstarter en Koi Profi Granulat Medium tegen een voordelige prijs online

Koop onze spaarset met Profi Granulat Medium Koivoer en filterstarter voor een natuurlijke vijververzorging tegen een speciale prijs en vertrouw op het beproefde concept van Aquaris voor het voeren van uw Koi en het reinigen van het water.

De besparingsset met filterstarter en Koi Profi Granulat Medium in één oogopslag:

%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 98
of schrijf uw vraag hier:

Trustmark