• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Voordeel pakketten

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g

Merk: Bellfor

Model: 40000

34.53 € 40.58 €
13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor speciale set voor honden met Giardia

Als uw hond last heeft van een infectie met Giardien, is er vraag naar snelle actie. Om u tijdens de behandeling te ondersteunen, hebben wij een speciale besparingsset voor u samengesteld. 

De set bestaat uit ons natuurlijk Vermal Poeder, graanvrij natvoer en gedroogd kippenvlees en is ideaal om Giardia bij honden op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Giardia is een veelvoorkomend probleem

Studies gaan ervan uit dat ongeveer een vijfde van de honden aan Giardia lijdt. De microscopisch kleine darmparasieten zijn uiterst besmettelijk en vermenigvuldigen zich zeer snel. De symptomen van Giardia bij uw hond variëren van winderigheid, braken en diarree tot verlies van eetlust en koorts. 

Bovendien hebben vooral bij jonge en verzwakte dieren het immuunsysteem en de darmgezondheid aanzienlijk te lijden onder de parasietenplaag, die vaak tot andere ziekten leidt. Als uw hond last heeft van Giardia, moet u geen tijd verliezen en onmiddellijk iets doen aan de vervelende parasieten. 

Dit helpt tegen Giardia bij de hond

Als een hond eenmaal besmet is met Giardia, is het moeilijk om zich te ontdoen van de hardnekkige parasieten. Naast uitgebreide hygiënemaatregelen in de omgeving van de viervoeter is het creëren van een giardienfeindlichen darmomgeving en het uitgebreid afzien van koolhydraten in het voedsel essentieel.

Natuurlijk wormpoeder en korrelvrij natvoer voor honden met Giardia

Uiteraard kunnen wij u niet helpen bij de uitvoering van de noodzakelijke hygiënemaatregelen. Met onze speciale set bieden wij u echter de optimale combinatie van producten om Giardia bij uw hond op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Ons favoriete natvoedingsmenu kenmerkt zich niet alleen door hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, maar ook door een bijzonder laag koolhydraatgehalte. In plaats van granen gebruiken we zoete aardappelen waarvan de koolhydraten een lage glycemische index hebben en dus ideaal zijn voor honden met Giardia.

Onze Giardien special set in een oogopslag:

Voedingsadvies

Gebruik de producten uit onze economy set voor honden met Giardia over een periode van minimaal vier weken en doe gedurende deze periode zonder andere voeding of traktaties. 

In combinatie met consequente hygiënemaatregelen in het huishouden schept dit de ideale omstandigheden om Giardia voor uw hond tot het verleden te laten behoren.

Uw voordelen bij de behandeling van Giardia met Bellfor:

 • Hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers
 • Natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen
 • Ontwikkeld door dierenartsen en aanbevolen door hondenbezitters
 • Bewezen doeltreffendheid zonder bijwerkingen
 • Geschikt voor alle rassen

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Freiland-Menü met kip

Vermal Poeder

Gedroogd kippenvlees

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g
Aanbod
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g

Merk: Bellfor

Model: 40001

58.39 € 71.40 €
7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Voedingspakket van Bellfor voor Honden met IBD

IBD is voor getroffen honden zeer onaangenaam en gaat vaak samen met enorme spijsverteringsproblemen. Met ons speciale voedingspakket voor honden met IBD kunt u de behandeling van uw viervoeter optimaal ondersteunen.

Het pakket bevat onze koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) op insectenbasis, onze hypoallergene Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en het natuurlijke voedingssupplement Bellfor Immuun.

IBD mag bij honden niet genegeerd worden

Krijgt een hond IBD, dan houdt dat in dat hij aan een chronische darmontsteking lijdt. Deze kan onder andere door een besmetting met parasieten, voedselallergieën en door de genetische aanleg van het dier veroorzaakt worden.

Tot de typische symptomen die met de chronische ontsteking van de hondendarm gepaard gaan, vallen met name diarree, bloederige uitwerpselen, braken en buikkrampen. Daarnaast kampen veel honden met IBD met haaruitval.

Als de klachten niet onmiddellijk worden aangepakt, kunnen de ontstekingen zich mettertijd naar verdere organen uitbreiden en bijvoorbeeld een pancreatitis veroorzaken. Heeft u het vermoeden dat uw hond aan IBD lijdt, dan moet u zeker spoedig voor een behandeling van uw viervoeter zorgen.

Hoe u de IBD-symptomen bij uw hond kunt verlichten 

IBD valt helaas niet te genezen. De behandelingsmaatregelen richten zich er daarom in de eerste plaats op om de symptomen van de ziekte te verlichten. Om dit te laten slagen, is het noodzakelijk om de ontsteking van het darmslijmvlies zo goed mogelijk onder controle te krijgen en het immuunsysteem van het dier op gepaste wijze te ondersteunen.

Ons speciale pakket om IBD-symptomen bij uw hond te verlichten 

Als u de IBD-symptomen van uw hond tijdig bestrijdt, is het essentieel om op een goed verdraagbaar hondenvoer zonder glutenbevattende granen, maar met goed verteerbare eiwitbronnen over te stappen. Het speciaalpakket, dat onze voedingsexperts voor honden met IBD hebben samengesteld, bevat precies de juiste producten om de chronische darmontsteking en daarmee samengaande klachten bij uw viervoeter op natuurlijke wijze tegen te gaan.

Het speciaalpakket van Belfor voor honden met IBD in één overzicht:

Waarom onze producten met insecteneiwit voor honden met IBD een goede keuze zijn

Het insecteneiwit in Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) en Bellfor Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) is een licht verteerbare, hypoallergene eiwitbron. In combinatie met het afzien van glutenbevattende granen draagt het essentieel bij aan het tot rust kunnen komen van de darm van uw hond en het verder afnemen van de ontstekingen en daardoor veroorzaakten spijsverteringsklachten.

Natuurlijke ondersteuning voor het verzwakte immuunsysteem 

De chronische darmontsteking vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Daarom is het zeer belangrijk om de afweer van uw viervoeter te versterken.

Bellfor Immuun leent zich perfect voor dit doel. Het natuurlijke voedingssupplement bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals bijvoorbeeld brandnetelzaden, rozenbottels en propolis.

Door zijn bijzondere samenstelling bevat Bellfor Immuun een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, om het immuunsysteem van uw hond effectief te ondersteunen en zijn IBD-aandoening beter verdraagbaar te maken.

De belangrijkste voordelen bij de behandeling van IBD met Bellfor: 

 • Hoge kwaliteit van het product door zorgvuldig geselecteerde bestanddelen
 • Graanvrije hondenvoeding voor een optimale verdraagbaarheid
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Met hypoallergeen insecteneiwit 
 • Effectief en licht verteerbaar
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Geschikt voor honden van alle rassen 
IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g
Aanbod
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40003

40.97 € 50.00 €
9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Klok voor speciale set: laag purine hondenvoer

Purines zijn organische verbindingen die in tal van voedingsmiddelen zitten en die onder andere nodig zijn voor de vorming van nieuwe cellen. Maar ook purine in voedsel kan in sommige gevallen gezondheidsproblemen veroorzaken. 

Om deze reden hebben wij een besparingsset samengesteld voor het urinearme dieet van uw hond. De set bestaat uit ons koud geperste Naturgutfeest, Bellfor Immun en onze Landgutbeten met insecteneiwit.

Waarom een urinearm dieet noodzakelijk kan zijn

De afbraak van purine produceert urinezuur, dat normaal gesproken zonder problemen in de urine wordt uitgescheiden. Echter, genetische afwijkingen en bepaalde medicijnen kunnen de afbraak van purine voorkomen en leiden tot de vorming van nier- en blaasstenen. 

Een corresponderend genetisch defect is bijvoorbeeld bekend bij dalmatiërs, en een geneesmiddel met de bovengenoemde gevolgen is allopurinol, dat wordt gebruikt voor de behandeling van leishmaniasis. In beide gevallen wordt een urinearm dieet aanbevolen.

Onze speciale set voor een urinearm dieet voor uw hond

Het purine gehalte van voedsel varieert sterk. Slachtafval en rundvlees zijn bijvoorbeeld bijzonder rijk aan purine en zijn daarom niet geschikt voor een purinearm dieet. 

Ons insecteneiwit daarentegen is anders. Het hoogwaardige eiwit dat wij uit de larven van de zwarte soldaatvlieg halen, bevat zeer weinig purine en is daarom ideaal voor een purinerarm dieet voor uw hond.

De Bellfor speciale set voor een urinearm dieet in één oogopslag:

Waarom Bellfor's purperarme hondenvoer de juiste keuze is

Natuurlijk is een laag purine gehalte niet het enige waar je op moet letten bij het kopen van hondenvoer. Met Bellfor producten kiest u voor natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. 

Het insecteneiwit in onze purine-arme producten overtuigt niet alleen door zijn hoge verteerbaarheid, maar ook door zijn complexe aminozuurprofiel. U kunt er dus zeker van zijn dat uw hond zijn purperarme voeding optimaal verdraagt en dat hij van alle benodigde voedingsstoffen wordt voorzien.

Uw voordelen met de zuinige producten van Bellfor in één oogopslag:

 • Geselecteerde grondstoffen in voedselkwaliteit
 • Natuurlijk laag in purinegehalte
 • Hoogwaardige eiwitbron met alle essentiële aminozuren
 • Vrij van kunstmatige additieven
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Ook geschikt voor honden met voedselallergieën

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Bellfor Naturgut-Schmaus

Bellfor Immuun Poeder

Bellfor Landgut-Happen

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40002

59.65 € 63.84 €
11.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Speciaal voedingspakket van Bellfor voor honden met leishmaniasis 

De door zandvliegen overgedragen infectieziekte leishmaniasis is onder honden in Zuid-Europa wijdverbreid. Voor getroffen viervoeters is leishmaniasis met een lange lijdensweg verbonden. Zonder behandeling kan de infectie zelfs tot de dood van het dier leiden.  

Afhankelijk van welk medicijn bij de behandeling van de hond met leishmaniasis wordt ingezet, kan het noodzakelijk zijn om voor een purinearme voeding te letten. Wij willen u daarbij graag ondersteunen en hebben daarom een speciaal voedingspakket met purinearme producten uit ons assortiment samengesteld. 

Het Bellfor voordeelpakket voor honden met leishmaniasis bestaat uit ons koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest), ons natvoer Landgut-Menü (Landgoed-Menu) en ons graanvrije Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Bellfor Immun (Immuun) ter versterking van het afweersysteem. 

Waarom purinearm voer voor honden met leismaniasis cruciaal is 

Het is doorgaans niet mogelijk om leishmaniasis te genezen. De symptomen vallen echter wel aanzienlijk te verminderen, waardoor een goed leven zonder al te grote beperkingen mogelijk is. 

Honden met leishmaniasis worden vaak met allopurinol behandeld. Dit geneesmiddel voorkomt dat purine in het lichaam van de hond kan worden opgebouwd. Dit veroorzaakt namelijk een verhoging van de urinezuurspiegels en stijgt het risico op blaasontstekingen en het onstaan van nierstenen aanzienlijk. Om dat te vermijden, is het absoluut noodzakelijk om op purinearme hondenvoer over te schakelen. 

Onze purinearme voersoorten met insecteneiwit

Het purinegehalte kan van voedingsmiddel tot voedingsmiddel sterk verschillen. Onder bijzonder purinerijke levensmiddelen vallen onder peulvruchten, rundvlees en slachtafval. Lijdt uw hond aan leishmaniasis, dan is het daarom noodzakelijk om van deze producten af te zien. 

Het door ons gebruikte insecteneiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) bevat daarentegen maar zeer weinig purine. Daardoor leent de hoogwaardige eiwitbron zich ideaal voor honden, die vanwege een infectie met leishmanisasis met allopurinol behandeld worden. 

Natuurlijke ondersteuning voor het afweersysteem 

De infectie met leishmaniasis vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Naast een purinearme voeding kan het daarom raadzaam zijn, het afweersysteem van uw viervoeter met een geschikt voedingssupplement te ondersteunen.  

Om die reden bevat ons speciale pakket voor honden met leismaniasis Bellfor Immun (Immuun). Dankzij zijn bijzondere samenstelling uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voorziet het natuurlijke preparaat uw hond van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, die kunnen bijdragen aan een versterking van het immuunsysteem. 

Ons voedingspakket voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 


Waarom onze producten voor honden met leishmaniasis een goede keuze zijn 

Bij Bellfor hechten we er veel waarde aan, om onze klanten hoogwaardige en gezonde producten voor de soortspecifieke voeding van uw hond te bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze purinearme soorten. 

Geselecteerde grondstoffen en weldoordachte recepturen garanderen een uitstekende verdraagbaarheid en een optimale voorziening van voedingsstoffen. Het insecteneiwit dat onze purinearme producten bevatten levert alle voor honden essentiële aminozuren en kenmerkt zich door zijn hoge biologische waarde. U kunt er daardoor op vertrouwen, dat u uw hond met de aandoening leishmaniasis bij iedere maaltijd van hoogwaardige en licht verteerbare dierlijke eiwitten voorziet. 

De belangrijkste voordelen van onze soorten voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 

 • Hoogwaardige grondstoffen
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen 
 • Purinearme en hypoallerge eiwitbron 
 • Eiwitvoorziening die is afgestemd op de behoefte 
 • Geschikt voor alle rassen
 • Door talrijke hondenbezitters getest
 • Samen met dierenartsen ontwikkelt 
Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
59.65 € 63.84 € 11.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
59.65 € 63.84 € 11.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo

Merk: Bellfor

Model: 28545

32.93 € 37.29 €
62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hydraterende hondenshampoo en natuurlijke vachtverzorging in voordeelpakket 

Gezamenlijke ontdekkingstochten in de natuur leiden er niet zelden toe, dat uw hond volledig vies thuiskomt. Zelfs als het baden geen deel uit zou moeten maken van het dagelijks leven van uw viervoeter, kunt u soms niet voorkomen dat u uw hond in het bad moet schoonmaken. Om dat op milde wijze te laten slagen, hebben wij voor u een voordeelpakket met onze hydraterende hondenshampoo en andere relevante producten samengesteld. 

Hydraterende hondenshampoo met natuurlijke ingrediënten 

De huid en vacht van honden zijn er niet voor gemaakt om dagelijks in bad te gaan. Bovendien zijn uw eigen verzorgingsproducten voor uw viervoeter volkomen ongeschikt. Als een bad onvermijdelijk is, moet u in plaats daarvan een speciale shampoo voor honden gebruiken. Onze hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking leent zich dankzij de chemicaliënvrije samenstelling uit natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen, hoogwaardige oliën en andere geselecteerde ingrediënten perfect voor huid- en vachtvriendelijk bad-plezier.

Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) als ondersteuning 

Om niet alleen een schone, maar ook een volle en glanzende vacht te garanderen, kan naast het gebruik van een goed verdraaglijke hondenshampoo ook de keuze voor een geschikt voedingssupplement zoals Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) raadzaam zijn. Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) bestaat uit geselecteerde natuurlijke bestanddelen, zoals bijvoorbeeld biergist en brandnetelzaad. Daardoor voorziet het preparaat uw viervoeter van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen voor een optimale conditie van zijn vacht en een normale huid. 

Graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op insectenbasis

Als uw hond onder de viervoeters valt, die al meteen in de verdediging schieten zodra u het woord ‘bad’ maar in de mond neemt, kunnen een paar smakelijke traktaties zeer nuttig zijn. Onze Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op basis van insecten vormen voor dit doel de perfecte keuze. De gezonde hondensnacks bevatten namelijk noch kunstmatige toevoegingen noch granen en lenen zich er daarom ideaal voor om uw hond op gezonde wijze te belonen. 

Koop een voordeelpakket voor lichaamsverzorging met hydraterende hondenshampoo voor een speciale prijs

Vertrouw bij het baden en de vachtverzorging van uw hond op de bewezen kwaliteit van Bellfor en bestel ons bijzondere verzorgingspakket met hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking, onze graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) nu voordelig in onze shop. 

Ons lichaamsverzorgingspakket met hydraterende hondenshampoo in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo
Aanbod
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht

Merk: Bellfor

Model: 28544

32.47 € 18.80 €
64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hondenshampoo en verzorging voor honden met droge vacht in een voordeelpakket 

Natuurlijk mag u uw hond niet elke dag in bad doen. Maar afhankelijk van de mate van vervuiling kan een grondige reiniging van de vacht in bad of onder de douche soms niet vermeden worden. Wij willen u daarbij graag ondersteunen met een speciaal pakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht, dat u bij ons voor een voordelige prijs kunt bestellen. 

Natuurlijke hondenshampoo voor honden met een droge vacht 

Gebruik bij het baden van uw hond in geen geval uw eigen douchegel en kies in plaats daarvan voor een huidvriendelijke hondenshampoo. Onze shampoo voor honden met een droge vacht leent zich perfect voor een milde lichaamsverzorging. Natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen ervoor, dat onze chemicaliënvrije hondenshampoo de huid en de vacht van uw viervoeter niet onnodig belast, zodat irritaties en intoleranties vermeden kunnen worden. 

Shiimun Skin als ondersteuning voor de huid- en vachtverzorging 

Ondanks het gebruik van een goed verdraaglijke shampoo vormt het baden voor de huid en vacht van uw hond een zekere belasting. Een voedingssupplement met Shiimun Skin helpt erbij om dat tegen te gaan. Het natuurlijke preparaat voorziet uw viervoeter van een veelvoud aan belangrijke voedingsstoffen uit hoogwaardige bestanddelen zoals shiitake en biergist, die de huid en de kwaliteit van de vacht effectief kunnen ondersteunen. 

Gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit

Als u uw hond slechts met moeite in bad weet te krijgen, kunnen kleine traktaties soms wonderen verrichten. Kies voor dit doel voor onze gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit. De smakelijke hondensnacks zijn vrij van granen en kunstmatige toevoegingen, zodat ze zich perfect lenen als gezonde beloning voor uw hond. 

Lichaamsverzorgingspakket voor honden met droge vacht voordelig bestellen 

Kies bij de lichaamsverzorging van uw hond uitsluitend voor hoogwaardige, natuurlijke producten en bestel ons verzorgingspakket met shampoo voor honden met een droge vacht, Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Shiimun Skin voor een speciale prijs in onze shop. 

Ons voordeelpakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht
Aanbod
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht

Merk: Bellfor

Model: 28543

32.47 € 18.80 €
64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht 

Of uw viervoeter er nu van houdt of niet, soms valt een bad niet te vermijden. Om u bij de milde lichaamsverzorging optimaal te ondersteunen, hebben wij voor u een speciaal voordeelpakket met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht samengesteld. 

Huidvriendelijke hondenshampoo voor een glanzende vacht 

Honden mogen niet te vaak gebaad worden, om de beschermlaag van hun huid en vacht niet onnodig aan te tasten. Daarnaast is het belangrijkrijk om een geschikte hondenshampoo te gebruiken. Onze shampoo voor honden is vrij van chemicaliën en bevat in plaats daarvan natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en andere hoogwaardige ingrediënten, waarmee de milde reiniging en een glanzende vacht gegarandeerd zijn. 

Shiimun Skin met waardevolle voedingsstoffen voor huid en vacht 

Voor een gezonde huid en een volle, glanzende vacht is het zinvol, om naast een goed verdraaglijke hondenshampoo ook voor een passend voedingssupplement zoals Shiimun Skin te kiezen. Shiimun Skin bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen, die uw viervoeter van waardevolle voedingsstoffen voor de huid en vacht kan voorzien. Op deze manier kan het heilzame preparaat eraan bijdragen, mogelijke aantasting van de huid en de vacht door baden op betrouwbare wijze tegen te gaan. 

Bellfor Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecten als gezonde beloning 

Niet elke hond is enthousiast als er een bad op het programma staat. Naast geduld en consequent zijn, kunnen sommige traktaties er in dat geval bij helpen om uw viervoeter te motiveren om de reiniging zonder grote weerstand te ondergaan. Hiertoe kiest u met onze Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecten voor gezonde hondensnacks zonder granen, die niet alleen op de bad-dag een uitstekende beloning voor uw hond vormen.  

Voordeelpakket voor de lichaamsverzorging voor een speciale prijs bestellen 

Bestelt u ons pakket met hondenshampoo voor een glanzende vacht, Shiimun Skin en Zachte-Hapjes met insecten voor een speciale prijs in onze shop, en kies bij de lichaamsverzorging voor natuurlijke producten in de gebruikelijke goede kwaliteit van Bellfor.

Ons voordeelpakket met hondenshampoo en vachtverzorging in één overzicht: 

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht
Aanbod
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economie ingesteld voor intestinale activering bij honden

Merk: Bellfor

Model: 100048

28.49 € 31.32 €
123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor voordeelpakket voor darmactivering bij honden

Een goed functionerend spijsverteringssysteem en een evenwichtige darmflora zijn erg belangrijk voor het welzijn van uw hond.

Onze voedingsdeskundigen hebben daarom een zeer speciaal voordeelpakket voor u samengesteld met geschikte producten om het darmmicrobioom te optimaliseren en een gezonde spijsvertering te bevorderen.

Darmproblemen bij honden snel herkennen en behandelen

Een verstoorde darmflora en de daarmee gepaard gaande spijsverteringsproblemen zijn niet ongewoon bij honden en kunnen verschillende oorzaken hebben. Deze kunnen onder meer ontstaan na operaties, behandeling met antibiotica of door langdurige lichamelijke stress.

Om ernstige gevolgen met betrekking tot de gezondheid te voorkomen en het welzijn van uw hond te verbeteren, is het belangrijk dat u onmiddellijk reageert wanneer de darmflora uit balans is en zich spijsverteringsproblemen voordoen, zoals brandend maagzuur, winderigheid of diarree.

Natuurlijke ondersteuning voor een evenwichtige darmflora

Bellfor Gastro Activia is een natuurlijk aanvullend diervoeder dat wij speciaal ontwikkeld hebben om de darmflora bij honden te verbeteren en in balans te brengen, bijvoorbeeld na een behandeling met antibiotica of bij hoge stress.

Natuurlijke ondersteuning van een gezonde spijsvertering

Shiimun Gastro is een licht verteerbaar supplement op basis van shiitake. Door de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten zoals salie en kurkuma is het ideaal voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering bij honden. Het gaat klachten als winderigheid en brandend maagzuur tegen.

Voordeelverpakking voor darmactivering bij honden voor een speciale prijs

Bellfor Gastro Activia en Shiimun Gastro zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. De supplementen zijn beide zeer licht verteerbaar en eenvoudig te doseren.

Bestel beide producten in een voordeelpakket en ondersteun de darmflora en spijsvertering van uw hond met onze beproefde oplossingen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Ons voordeelpakket voor darmactivering bij honden in één oogopslag:

 Economie ingesteld voor intestinale activering bij honden
Aanbod
Nieuw
28.49 € 31.32 € 123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
28.49 € 31.32 € 123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Belangrijke producten voor uw honden reisapotheek als voordelige spaarset

Merk: Bellfor

Model: 100049

72.09 € 80.01 €
194.83 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Belangrijke Bellfor producten voor de EHBO-kit van uw hond in een voordeelpakket

Als u met uw hond op vakantie gaat, is het belangrijk dat u niet alleen voor uw eigen EHBO-doos zorgt, maar ook de gezondheid van uw hond in de gaten houdt.

Om u daarbij te helpen, hebben wij een praktische kit samengesteld met speciale producten uit ons assortiment, die u op deze pagina tegen een speciale prijs kunt bestellen.

Eerste hulp voor honden met diarree

Het komt vaak voor dat honden last hebben van diarree. Stress, die op vakantie vrijwel niet te vermijden is, maakt uw trouwe viervoeter er extra gevoelig voor. Daarom mag Bellfor Gastro Relax niet ontbreken in de EHBO-kit van uw hond. De natuurlijke aanvullende voeding gaat diarree bij uw hond snel en betrouwbaar tegen dankzij de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling.

Doeltreffende parasietenprofylaxe zonder chemische bestanddelen

Afhankelijk van uw bestemming kan het risico van besmetting met teken en daarmee de kans op besmetting met gevaarlijke ziekteverwekkers aanzienlijk toenemen. Voor een optimale bescherming van uw hond is Bellfor ZEComplete Spray de ideale keuze. In tegenstelling tot veel andere teekwerende middelen, is de gebruiksvriendelijke spray vrij van chemische stoffen. Dit betekent dat het gebruik van Bellfor ZEComplete geen onnodige gezondheidsrisico's voor uw hond met zich meebrengt, ondanks de hoge effectiviteit.

Milde verzorging voor ogen en oren

Jeukende, droge of waterige ogen en oorpijn kunnen ook voorkomen bij honden op vakantie. Met oogdruppels en oorverzorgingsdruppels van Bellfor bent u goed uitgerust voor dit geval. Dankzij hun speciale samenstelling van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit, maken de natuurlijke producten het mogelijk de ogen en oren van uw hond in alle zachtheid te reinigen en te verzorgen.

Uitgebreide bescherming voor de poten van de hond

Of het nu het hete zand op het strand is of een lange wandeling door de natuur - de poten van uw hond worden op vakantie vaak blootgesteld aan bijzondere belastingen. Om problemen zoals kleine wondjes, kloofjes en een droge huid tegen te gaan, is het raadzaam om tijdens de vakantie wat meer aandacht te besteden aan de verzorging van de pootjes van uw hond. Dankzij de speciale samenstelling van hoogwaardige ingrediënten zoals bijenwas en insectenvet, is Bellfor potenwax perfect voor dit doel.

Bestel Bellfor producten voor de EHBO-kit van uw hond als voordeelpakket

Bestel de bovengenoemde producten direct als voordeelpakket voor een speciale prijs en zorg ervoor dat u over een goed uitgeruste EHBO-kit beschikt, zodat niets een ontspannen vakantie met uw hond nog in de weg staat.

Ons voordeelpakket voor de EHBO-kit van uw hond in een oogopslag:

Belangrijke producten voor uw honden reisapotheek als voordelige spaarset
Aanbod
Nieuw
72.09 € 80.01 € 194.83 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
72.09 € 80.01 € 194.83 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Bellfor Economische set tegen hondenschilfers met Shiimun Skin en Hondenshampoo Care

Merk: Bellfor

Model: 28583

32.63 €
108.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Economische set tegen hondenschilfers met Shiimun Skin (50 g) en Hondenshampoo Care (250 ml)

Hoe kunnen we honden met schilfers het beste ondersteunen bij huidverzorging?

Honden kunnen om verschillende redenen last hebben van overmatige schilfering van de huid. Naast het wegnemen van de oorzaak, is het belangrijk om de viervoeter op een geschikte manier te ondersteunen bij huidverzorging.
Om deze reden hebben we een speciale set samengesteld voor honden met schilfers. De set bevat onze producten Shiimun Skin en Bellfor hondenshampoo Care.

Shiimun Skin: natuurlijk voedingssupplement voor honden met schilfers

Shiimun Skin is een natuurlijk voedingssupplement op basis van shiitake. Het preparaat is speciaal ontwikkeld om honden te voorzien van extra voedingsstoffen voor de huid.
Shiimun Skin bevat geselecteerde grondstoffen zoals shiitake, biergist en spirulina. De speciale formule zorgt voor een optimale verteerbaarheid en een hoog gehalte aan voedingsstoffen. Hierdoor is Shiimun Skin ideaal voor honden die last hebben van overmatige schilfering van de huid.

Bellfor Care: terugvettende shampoo tegen schilfers bij honden

Honden mogen over het algemeen slechts af en toe worden gebaad. Als uw viervoeter last heeft van schilfers, kunt u het beste een terugvettende hondenshampoo zoals Bellfor Care gebruiken.
Bellfor Care is een chemievrije hondenshampoo met natuurlijke oppervlakteactieve stoffen en hoogwaardige oliën. Het heeft een terugvettend en verzorgend effect, waardoor het essentieel kan zijn om schilfers bij uw hond tegen te gaan.

Uw voordelen met onze set tegen schilfers bij honden

 • NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: We gebruiken zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen voor zowel Shiimun Skin als Bellfor hondenshampoo Care.
 • ONTWIKKELD MET DIERENARTSEN: We werken nauw samen met dierenartsen bij de ontwikkeling van onze producten om optimale verteerbaarheid en effectiviteit te waarborgen.
 • HUIDVRIENDELIJKE VERZORGING: Het vermijden van chemische ingrediënten maakt onze terugvettende hondenshampoo bijzonder huidvriendelijk.
 • WAARDEVOLLE VOEDINGSSTOFFEN: Shiimun Skin bevat talrijke waardevolle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren die onder andere belangrijk zijn voor een normale huidconditie.
 • GEMAKKELIJKE TOEPASSING: Voedingssupplementen en verzorgingsproducten van Bellfor zijn gemakkelijk te doseren en eenvoudig in gebruik.

Waarom ons sparset voor honden met schilfers een goede keuze is

Bij het gebruik van onze producten hoeft u zich geen zorgen te maken over het welzijn van uw hond. Het vermijden van chemische ingrediënten en de zorgvuldig samengestelde samenstelling maken zowel Shiimun Skin als Bellfor Hondenshampoo Care tot een goed verdraagzame oplossing voor honden met schilfers.

Bellfor biedt kwaliteit uit Duitsland

Bellfor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten voor honden. Als eigenaar kunt u er dus zeker van zijn dat we u altijd de best mogelijke kwaliteit bieden. Dit geldt natuurlijk ook voor ons aanvullende voer Shiimun Skin en onze terugvettende hondenshampoo Bellfor Care. De productie gebeurt volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland.

Bellfor Economische set tegen hondenschilfers met Shiimun Skin en Hondenshampoo Care
Nieuw
32.63 € 108.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Bellfor voordeelpakket voor kleine honden met leishmaniasis - Bellfor Landgut-Menü 6 x 200 g + Bellfor Landgut-Happen 200 g + Bellfor Immun 80 g

Merk: Bellfor

Model: 50038

26.99 € 29.73 €
18.24 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor voordeelpakket voor kleine honden met leishmaniasis

Leishmaniasis is een infectieziekte, die door zandvliegen wordt overgedragen. Vooral in Zuid-Europa komt het veel voor. Getroffen honden wacht vaak een lange lijdensweg, die zonder behandeling zelfs dodelijk kan eindigen.

De gebruikelijke medicijnen die bij de behandeling van leishmaniasis worden ingezet, maken het onder bepaalde omstandigheden noodzakelijk om getroffen honden purinearm te voeden. Om u daarbij te ondersteunen, hebben we een bijzonder voordeelpakket voor kleine hondenrassen met leishmaniasis samengesteld.

Het voedingspakket bevat Bellfor Landgut-Menü (Landgoed-Menu) natvoer, Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Immun Pulver (Immuun poeder) ter versterking van het afweersysteem.

Waarom hebben honden met leishmaniasis purinearm voer nodig?

Leishmaniasis valt doorgaans niet te genezen. De symptomen van de infectieziekte kunnen in veel gevallen echter goed worden aangepakt. Met een beetje geluk kan een goede levenskwaliteit behouden worden.

Leishmaniasis wordt vaak behandeld met allopurinol, wat de afbraak van purine in het lichaam van de hond verhindert. Dit leidt tot een stijging van het urinezuurgehalte, wat het risico op blaasinfecties en urinestenen drastisch vergroot. Met een purinearm dieet kan dit voorkomen worden.

Purinearm natvoer op basis van insecten 

Afhankelijk van het voedsel kan het purinegehalte zeer verschillen. Rundvlees en slachtafval bevatten bijvoorbeeld zeer veel purine. Als uw hond leishmaniasis heeft mogen deze producten om die reden niet in de voerbak terecht komen. 

In plaats daarvan bevelen wij voor kleine honden een voeding met Bellfor Landgut-Menu (Landgoed-Menu) aan. Het gaat hierbij om een graanvrij natvoer op basis van insecten. 

Het voer bezit een gering purinegehalte van 4,3 mg per 100 gr. Zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) vormen de enige dierlijke eiwitbron die het bevat. Zij voorzien uw hond van hoogwaardig, hypoallergeen eiwit overeenkomstig uw hond zijn behoefte. 

Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) als purinearme snack

Naast natvoer, bevat ons voedingspakket ook onze purinearme Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes), zodat uw hond ondanks de besmetting met leishmaniasis het niet zonder traktaties hoeft te doen. De zachte, graanvrije snacks op basis van insecten zijn een bijzonder smakelijke en goed verteerbare traktatie.

Natuurlijke versterking van het afweersysteem

Lijdt een hond aan leishmaniasis, dan vormt dat een grote belasting voor zijn immuunsysteem. Daarom kan het raadzaam zijn om de weerstand van het dier met een voedingssupplement als Bellfor Immun Pulver (Immuun poeder) te versterken. 

Bellfor Immun (Immuun) is in nauwe samenwerking met dierenartsen ontwikkeld. De zorgvuldig afgestemde receptuur uit natuurlijke bestanddelen voorziet uw hond van veel belangrijke voedingsstoffen om de weerstand te ondersteunen.

Ons voordeelpakket voor kleine honden met leishmaniasis in één overzicht

Waarom u met ons voer voor honden met leishmaniasis juist zit

Wij willen onze klanten met hoogwaardige, gezonde producten bij een soortspecifieke voeding van hun hond ondersteunen. Onze purinearme soorten vormen wat dat betreft geen uitzondering.

Zorgvuldig afgestemde recepturen, een nauwgezette verwerking en hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale voorziening van voedingsstoffen die goed te verdragen zijn.

Het eiwit van de zwarte soldatenvlieg bezit een complex aminozurenprofiel en een hoge biologische waarde. Het is licht verteerbaar en voorziet uw viervoeter van dierlijke eiwitten afgestemd op diens behoefte.

De grote voordelen van onze producten voor kleine honden met leishmaniasis in één overzicht:

 • Hoogwaardige ingrediënten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Purinearm en hypoallergeen
 • Een op de behoeften afgestemde voorziening van eiwitten
 • Ideaal voor kleine hondenrassen
 • Door talloze hondenbezitters getest
 • In samenwerking met dierenartsen ontwikkeld
Bellfor voordeelpakket voor kleine honden met leishmaniasis  - Bellfor Landgut-Menü 6 x 200 g + Bellfor Landgut-Happen 200 g + Bellfor Immun 80 g
Aanbod
Nieuw
26.99 € 29.73 € 18.24 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
26.99 € 29.73 € 18.24 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Economy set voor grote honden met Giardia van Bellfor Hondenvoer - Landgut-Menü 6x800g + Vermal oeder 250g

Merk: Bellfor

Model: 40041

57.56 € 87.12 €
11.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor voordeelset voor grote honden met giardia

Een besmetting met giardia kan voor honden zeer onaangenaam zijn. Om ernstige gevolgen te voorkomen, is een tijdige behandeling zeer belangrijk. Wij willen u daarbij graag ondersteunen. Daarom hebben we een speciaal voedingspakket voor grote honden met giardia samengesteld.

Het voordeelpakket bevat ons graanvrije natvoer Landgut-Menü (Landgoed-Menu), Bellfor Vermal poeder.

Giardia komt onder honden veel voor

Uit onderzoek blijkt dat vermoedelijk rond de 20 procent van alle honden besmet is met giardia. De kleine darmparasieten vermenigvuldigen zich snel en zijn ontzettend besmettelijk. Tot de mogelijke symptomen van een besmetting met giardia behoren onder andere diarree, winderigheid, overgeven, gebrek aan eetlust en koorts.

Vooral bij jonge en verzwakte honden vormt een besmetting met parasieten een grote belasting voor de darmflora en het immuunsysteem. Vaak ontstaan dan ook secundaire ziekten, die de algehele gezondheid van de viervoeter nog verder verslechteren. Daarom is het absoluut noodzakelijk om een aanwezige infectie met giardia bij uw hond zo snel mogelijk te bestrijden.

Giardia bij de hond: wat helpt?

Giardia blijken bijzonder hardnekkig te zijn. Om de lastige parasieten weer kwijt te raken, zijn onder andere uitgebreide hygiënische maatregelen in de omgeving van de hond nodig. Bovendien is het noodzakelijk om een voor giardia vijandig milieu in de darm te creëren en bij het voeden grotendeels af te zien van koolhydraten.

Bellfor Vermal poeder voor een giardia onvriendelijk darmmilieu

Ons Vermal poeder is een voedingssupplement dat uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De speciale samenstelling zorgt op betrouwbare wijze voor een giardia-onvriendelijk darmmilieu.

Tegelijkertijd is Bellfor Vermal poeder goed verteerbaar en belast het het lichaam van de hond niet onnodig. Resistentie is ook bij meermaalse toediening niet aan de orde.

Koolhydraatarm voer voor honden met giardia

Giardia voeden zich in de darm van de hond met koolhydraten. Om ervoor te zorgen dat ze zichzelf niet langer met voedsel in leven kunnen houden, is een koolhydraatarme voeding cruciaal. Bellfor Landgut-Menü (Landgoed-Menu) leent zich voor dit doel uitstekend.

Het hypoallergene natvoer op basis van insecten is graanvrij en koolhydraatarm. In plaats van graan gebruiken wij zoete aardappelen. De daarin aanwezige koolhydraten hebben een lage glycemische index, waardoor ze ideaal zijn voor het voeden van honden met giardia.

Ons voordeelpakket voor grote honden met giardia in één overzicht:

Voedingsadvies

Gebruik minimaal vier weken lang uitsluitend producten uit ons voordeelpakket voor grote honden met giardia. Geef uw hond in deze periode geen ander voer of andere traktaties.

Richt u zich in het huishouden daarnaast consequent op hygiëne. Op deze manier moet u de besmetting met giardia en de bijbehorende klachten bij uw hond snel de kop in kunnen drukken.

Uw voordelen bij het behandelen van giardia met Bellfor:

 • Hoogwaardige producten met natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Effectiviteit veelvoudig bewezen
 • Geen bijwerkingen
 • Recepturen door dierenartsen ontwikkeld
Economy set voor grote honden met Giardia van Bellfor Hondenvoer - Landgut-Menü 6x800g + Vermal oeder 250g
Aanbod
Nieuw
57.56 € 87.12 € 11.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
57.56 € 87.12 € 11.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gewrichten & Botten Economy Set voor honden

Merk: Bellfor

Model: 40035

41.86 € 54.98 €
199.33 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezonde gewrichten, ligamenten en pezen voor uw hond

Goed functionerende gewrichten zijn allesbepalend voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen aan het bewegingsapparaat behouden honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levenslust.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Joints & Bones?

Bellfor Joints & Bones bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine en chondroïtinesulfaat.

Dit betekent dat de synergetische werking van onze Ovopet optimaal benut kan worden.

Ovopet - 100% natuurlijk

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden gewonnen uit het membraan van de eierschaal van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de actieve ingrediënten in Ovopet te isoleren uit het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het membraan van de eierschaal is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit de binnenste laag van de eierschaal. Naast de bekende gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het membraan van de eierschaal is dus een natuurlijke, beschermende barrière die veel heilzame elementen bevat voor welzijn en gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en daarom onoplosbaar.

Het synergetische effect van Ovopet maakt het verschil

Meer dan 500 andere verschillende ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen op zinvolle wijze het effect van Ovopet en maken Bellfor Joints & Bones zo waardevol.

Hoe snel werkt Bellfor Joints & Bones met Ovopet?

Bellfor Joints & Bones is ideaal voor atletische honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden.

Bellfor Joints & Bones is speciaal samengesteld om de gewrichtsstofwisseling te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan behendigheids- of canicross-evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthond staan bloot aan een bijzonder hoge belasting.

Bellfor Gewrichten & Botten voor oude honden

Bellfor Joints & Bones is ook ontwikkeld voor oudere honden met slijtageverschijnselen. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal opgenomen door de aanbiedingsvorm als koekjes of capsules, omdat de ingrediënten zo in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam beschikbaar zijn (hoge biologische beschikbaarheid).

Onze Joints & Bones Economy Set voor honden in één oogopslag:

Gewrichten & Botten Economy Set voor honden
Aanbod
Nieuw
41.86 € 54.98 € 199.33 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
41.86 € 54.98 € 199.33 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gezonde hondenkoekjes in een spaarpakket

Merk: Bellfor

Model: 40036

18.83 € 20.89 €
47.08 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezonde hondenkoekjes van Bellfor in een spaarpakket

Geen hond kan kleine lekkernijen, zoals hondenkoekjes, weerstaan. Daarom hebben we een spaarpakket samengesteld met vier verschillende soorten van onze graanvrije Bellfor Knabber-Schmaus hondenkoekjes, die je voor een speciale prijs kunt kopen als gezond tussendoortje voor je hond.

Wat maakt Bellfor Knabber-Schmaus hondenkoekjes zo speciaal?

Als fabrikant van hondenvoer is het onze zorg om hondeneigenaren te ondersteunen bij het zo goed mogelijk voeden van hun viervoeters. Net als ons droog- en natvoer bevatten onze hondenkoekjes alleen ingrediënten van hoge kwaliteit.

Bellfor Knabber-Schmaus bevat geen granen. In plaats daarvan worden deze kleine traktaties gekenmerkt door een hoog vleesgehalte van 30 procent en licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals zoete aardappel.

Met onze hondenkoekjes kun je er dus zeker van zijn dat de traktaties niet alleen lekker smaken voor je hond, maar ook ideaal zijn als gezonde aanvulling op een uitgebalanceerd dieet.

Graanvrije hondenkoekjes voor viervoeters

Met onze hondenkoekjes kies je voor gezonde ingrediënten van hoge kwaliteit voor de traktaties van je hond. Dankzij een voorzichtige productie en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen kunnen we een optimale verteerbaarheid garanderen.

Bovendien zijn de heerlijke koekjes dankzij hun knapperige textuur ideaal om de gebitsverzorging van je hond te ondersteunen en dragen ze, in combinatie met onze natuurlijke gebitsverzorgingsproducten, bij aan een blijvend gezond hondengebit.

Probeer het uit en bestel Bellfor hondenkoekjes tegen lage prijzen als spaarpakket. Wij twijfelen er niet aan dat jouw hond dol zal zijn op onze munchies.

Onze spaarset graanvrije hondenkoekjes in één oogopslag:

Gezonde hondenkoekjes in een spaarpakket
Aanbod
Nieuw
18.83 € 20.89 € 47.08 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
18.83 € 20.89 € 47.08 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gezonde hondensnacks met eend

Merk: Bellfor

Model: 40037

15.24 € 16.75 €
33.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Healthy Bellfor hondensnacks met eend voor een zacht prijsje

Het is algemeen bekend dat er geen hond is die niet van lekkere traktaties houdt. Met onze hondensnacks van eend, die je hier als set voor een speciale prijs kunt bestellen, kies je voor bijzonder licht verteerbare traktaties van natuurlijke ingrediënten.

Waarom onze hondensnacks met eend de perfecte keuze zijn

Voor de gezondheid en het welzijn van je hond is het belangrijk dat je hondensnacks van goede kwaliteit koopt en je viervoeter alleen producten geeft die voor hem geschikt zijn.

Met onze kluiven kunt u er zeker van zijn dat dit precies het geval is. De traktaties zijn uitsluitend gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Ze bevatten geen suiker of kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Dit zorgt ervoor dat onze hondensnacks met eend bijzonder smakelijk zijn en tegelijkertijd perfect om honden op een gezonde manier te belonen tussen de maaltijden door.

Hondensnacks met eend voor veeleisende viervoeters

De consistentie van onze kluiven met eend zorgt ervoor dat zelfs jonge of oudere honden ze zonder problemen kunnen eten.

De snacks zijn ook een goede keuze voor honden met dieetgevoeligheden, omdat ze geen moeilijk verteerbare ingrediënten bevatten, zoals granen.

Als je je hond op een soorteigen manier wilt belonen, zijn onze hondensnacks met eend de juiste keuze. Maar je kunt het het beste zelf uitproberen. We weten zeker dat je viervoeter zijn nieuwe snacks niet zal kunnen weerstaan.

Onze spaarpot hondensnacks met eend in één oogopslag:

Gezonde hondensnacks met eend
Aanbod
Nieuw
15.24 € 16.75 € 33.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
15.24 € 16.75 € 33.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 54

Voordeel pakketten: Bellfor biedt aantrekkelijke voordeel pakketten van ons graanvrij droogvoer en onze hondentractaties aan!

Die kunt u met gratis verzending en voordelige prijzen uittesten.

Profiteer van onze speciale aanbieding: 3 halen – 2 betalen!

Probeer het kwalitatief hoogwaardige graanvrije droogvoer ende hondentractaties in levensmiddelenkwaliteit uit!

Trustmark