You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie
 • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Hoogwaardige verzorgingsproducten voor uw kat van I love my cat

Anaalklierzalf voor katten..

Model: 25114

20.33 €
67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

I love my cat anaalklierzalf voor de natuurlijke verzorging van de anale klieren van uw kat

Anaalklierzalf van I love my cat is een hoogwaardig verzorgingsproduct waarmee u op natuurlijke wijze eventuele klachten met de anale klieren bij uw kat kunt verhelpen.

Wat onze anaalklierzalf voor katten zo speciaal maakt

Net als ons gezonde kattenvoer kenmerken onze verzorgingsproducten voor katten zich door een hoge verdraagzaamheid  en het exclusieve gebruik van hoogwaardige grondstoffen.

Dit geldt natuurlijk ook voor onze anaalklierzalf, waarvan de verzorgende werking wordt gegarandeerd door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals insectenvet, bijenwas en propolis.

Met onze anaalklierzalf voor katten kiest u voor een product dat qua kwaliteit niets te wensen overlaat en dat een beslissende bijdrage kan leveren aan het welzijn van uw trouwe viervoeter.

Waarom onze anaalklierzalf voor katten de juiste keus is

De anale klieren bevinden zich op de anus van de kat en worden waarschijnlijk gebruikt voor markering van het territorium. Als de kat poept, worden de vloeistoffen uit de anaalklieren gedrukt. 

Als een kat echter diarree of obstipatie heeft, worden de anale klieren mogelijk niet geleegd en raken ze ontstoken. Dit is buitengewoon pijnlijk voor het dier. Als ze niet worden behandeld, kunnen de ontstoken anale klieren van de kat in het ergste geval zelfs barsten.

Met onze anaalklierzalf kunt u de huid van de anus van uw kat extra goed verzorgen en zo helpen om problemen met de anale zakjes tegen te gaan.

De voordelen van I love my cat anaalklierzalf:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Uitstekende huidtolerantie
 • Makkelijk te gebruiken
 • Uitstekend zorgeffect
 • Geschikt voor alle kattenrassen

Met ILMC Anaalklierzalf hebben we een product ontwikkeld waarmee u op zachte wijze de huid van de anus van uw kat verzorgt en zo bijdraagt ??aan het welzijn van uw kat.

Let op: Bewaar op een koele en donkere plaats.

Onze sollicitatietip:

Gebruik een hygiënische handschoen en breng één keer per dag een dun laagje zalf van de anaalklier aan op de overeenkomstige huidzones (anaalklier). 

Masseer zachtjes van buitenaf zodat de anaalklierzalf ook de binnenste anaalklier kan bereiken. Onze telefonische adviesdienst is ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Anaalklierzalf voor katten..
Nieuw

Anaalklierzalf voor katten..

20.33 € 67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Anti-oormijt druppels van I love my..

Model: 25115

van 23.38 €
50.82 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Natuurlijke oormijt druppels van I love my cat

Met oordruppels van I love my cat kunt u een infectie met oormijt bij uw kat effectief tegengaan.

Wat onze oormijtdruppels zo bijzonder maakt

Zoals bij al onze producten, hechten we veel waarde aan hoogwaardige en goed verdragen ingrediënten in onze oormijtdruppels. De druppels bevatten geen chemische toevoegingen of andere potentieel schadelijke ingrediënten.

U kunt er dus op rekenen dat het aanbrengen geen problemen zal opleveren voor uw kat en dat de druppels een bijzonder zachte verwijdering van oormijt mogelijk maken.

Waarom onze oormijtdruppels voor katten de juiste keuze is

Oormijten komen vaak voor bij katten. De kleine parasieten tasten vooral de oren aan en veroorzaken een ernstige jeuk. Dit is niet alleen buitengewoon vervelend voor de kat, maar kan ook ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.

Met I love my cat anti-oormijt druppels hebben wij een speciaal verzorgingsproduct ontwikkeld voor katten met oormijt. De druppels bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals kokosolie en insectenvet, waarmee oormijten zeer effectief kunnen worden bestreden.

In tegenstelling tot veel andere antiparasitaire producten bevatten de druppels geen acariciden, die een ernstig risico kunnen vormen voor de gezondheid van uw kat, vooral als ze regelmatig worden gebruikt.

In plaats daarvan bevrijden onze oormijtdruppels uw kat van de vervelende parasieten en hebben ze ook een voedend effect, zodat de oren van uw trouwe viervoeter gemakkelijker kunnen genezen.

De voordelen van onze oormijtdruppels voor katten:

 • Effectief tegen oormijt
 • Vrij van acariciden en andere chemicaliën
 • Zachte oorreiniging
 • Uitstekende tolerantie
 • Eenvoudig aanbrengen
 • Ontwikkeld met dierenartsen

Anti-oormijt druppels van I love my..
Nieuw

Anti-oormijt druppels van I love my..

van 23.38 € 50.82 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
van 23.38 € 50.82 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oogdruppels voor katten - 30 ml..

Model: 25113

13.21 €
44.03 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Natuurlijke oogdruppels voor katten van I love my cat

I love my cat eye care drops is een hoogwaardig verzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse oogzorg voor katten en dat op natuurlijke wijze klachten zoals droge ogen kan tegengaan.

Wat maakt onze oogdruppels voor katten zo bijzonder?

Oogproblemen, zoals jeukende, tranende en droge ogen, komen vaker voor bij katten. Door onze oogdruppels te geven kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de dagelijkse oogzorg voor uw kat.

Zoals alle producten van I love my cat, bevatten onze oogdruppels voor katten geen kunstmatige toevoegingen.

In plaats daarvan vertrouwen we op een doordachte samenstelling van natuurlijke ingrediënten, waarmee we voor alle katten een optimale tolerantie van de oogdruppels kunnen garanderen.

Waarom I love my cat oogdruppels de juiste keus zijn

Veel katten hebben oogproblemen die zich met heel verschillende klachten kunnen uiten. Er zijn veel oorzaken voor oogproblemen bij katten.

Naast ziekten zoals hoornvlies of conjunctivitis zijn ook rasspecifieke bijzonderheden voor symptomen zoals droge of te waterige ogen bij katten mogelijk.

Met onze oogzorg druppels hebben wij een speciaal verzorgingsproduct voor katten ontwikkeld dat u ondersteunt bij de dagelijkse oogzorg en u helpt mogelijke klachten bij uw trouwe viervoeter te voorkomen.

De voordelen van onze oogdruppels voor katten:

 • Vrij van chemische toevoegingen
 • Natuurlijke actieve ingrediënten
 • Uitstekend reinigend effect
 • Ideaal voor dagelijkse oogverzorging
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Goed verdragen door alle katten
 • Gemakkelijke dosering
Oogdruppels voor katten - 30 ml..
Nieuw

Oogdruppels voor katten - 30 ml..

13.21 € 44.03 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
13.21 € 44.03 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oorverzorgingsdruppels voor katten ..

Model: 25112

van 18.29 €
67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

I love my cat oorverzorgingsdruppels voor katten

De Ohrenpflege druppels van I love my cat is een hoogwaardig verzorgingsproduct voor katten, waarmee je op natuurlijke wijze eventuele klachten kunt bestrijden.

Wat onze oordruppels voor katten zo bijzonder maakt

Een goede tolerantie is erg belangrijk voor producten voor katten. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kattenvoer en voedingssupplementen, maar ook voor verzorgingsproducten, zoals oordruppels voor katten.

Daarom zijn I love my cat oorverzorgingsdruppels voor katten vrij van kunstmatige toevoegingen en bestaan ??in plaats daarvan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een optimale verdraagbaarheid.

Mogelijke toepassingsgebieden voor I love my cat oordruppels:

 • Voor het voorzichtig reinigen van de oren van uw kat
 • Ter ondersteuning van dieren met oorpijn
 • Voor regelmatige oorverzorging bij katten met zeer gevoelige oren
 • Ter ondersteuning van het herstel na besmetting met oormijt

Waarom I love my cat oordruppels de juiste keuze zijn

Oorproblemen zijn niet ongewoon bij katten en sommige rassen zijn erg vatbaar. Voor deze dieren zijn oorproblemen niet alleen vervelend, maar vaak ook pijnlijk.

Met oordruppels van I love my cat kun je dit tegengaan. Dit natuurlijke verzorgingsproduct is ideaal voor dagelijkse oorverzorging bij uw kat en kan zo helpen voorkomen dat problemen ontstaan.

De voordelen met onze oorverzorgingsdruppels:

 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zachte oorverzorging voor elke dag
 • Makkelijk te gebruiken
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Geschikt voor alle katten
Oorverzorgingsdruppels voor katten ..
Nieuw

Oorverzorgingsdruppels voor katten ..

van 18.29 € 67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
van 18.29 € 67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Verzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor uw kat

Een uitgebalanceerd dieet is de basis voor een lang en gezond kattenleven. Daarnaast heeft uw kat ook enige zorg nodig voor een optimaal welzijn.

Met de verzorgingsproducten voor katten van I love my cat heeft u de juiste producten voor uw kat.Het assortiment bevat bijzonder hoogwaardige artikelen, die niets te wensen overlaten, noch voor u, noch voor uw trouwe viervoeter.

Wat belangrijk is voor verzorgingsproducten voor katten

Een korte zoekopdracht op internet laat zien hoe groot het aanbod aan verschillende verzorgingsproducten voor katten is. Als eigenaar vindt u het waarschijnlijk moeilijk vinden om de juiste producten te kopen.

U wilt tenslotte dat het verzorgingsproduct van uw kat goed werkt en geen intolerantie of andere bijwerkingen veroorzaakt.

Om een ??optimale tolerantie te garanderen, raden wij u aan om alleen puur natuurlijke verzorgingsproducten voor katten te gebruiken. Gebruik in ieder geval niet uw eigen verzorgingsproducten voor uw kat, omdat dit schadelijk kan zijn. 

Waarom kiezen voor I love my cat verzorgingsproducten?

Als je I love my cat verzorgingsproducten koopt, kun je er zeker van zijn dat elk preparaat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Omdat alleen hoogwaardige grondstoffen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers worden gebruikt.

Bovendien wordt het gebruik van kunstmatige en andere schadelijke ingrediënten fundamenteel vermeden om de best mogelijke compatibiliteit van de verzorgingsproducten voor uw kat te garanderen.

Daarnaast werken we nauw samen met een ervaren team van dierenartsen en andere experts in productontwikkeling. Op deze manier kunnen we de optimale effectiviteit van onze verzorgingsproducten voor katten verzekeren.

De voordelen van onze verzorgingsproducten voor katten:

 • Hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers
 • Zonder kunstmatige of schadelijke toevoegingen
 • Natuurlijke ingrediënten voor optimale tolerantie
 • Effectieve verzorging voor alle katten
 • Ontwikkeld met dierenartsen voor het welzijn van uw kat
 • Makkelijke en tijdbesparende dosering

Koop verzorgingsproducten zonder bijwerkingen voor uw kat

Of het nu gaat om milde oog- en oordruppels of natuurlijke preparaten voor het reinigen van tanden - met onze verzorgingsproducten voor katten weet u zeker dat u de juiste beslissing neemt.

Dankzij zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten weet u altijd zeker dat u het lichaam van uw kat niet onnodig belast met onze verzorgingsproducten en dat er geen bijwerkingen zijn.

Lees verder