• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Natuurlijke oplossingen voor diergezondheid van Marsavet

Marsavet Spot-On 50 ml

Merk: Marsavet

Model: 60000

13.21 €
264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Effectief en zonder chemicaliën: Marsavet teken- en vlooienbescherming voor huisdieren

Huidparasieten zoals teken, vlooien en mijten zijn niet alleen vervelend voor huisdieren. Ze kunnen ook ernstige gevolgen hebben voor hun gezondheid. Met de teken- en vlooienbescherming van Marsavet kun je er op een natuurlijke manier voor zorgen dat de parasieten in de toekomst uit de buurt van je huisdier blijven.

Hoe werkt Marsavet teken- en vlooienbescherming?

In tegenstelling tot veel conventionele spot-ons is Marsavet Teken- en Vlooienwerende middelen een natuurlijk product. De speciale formule van insectenvet en geselecteerde plantaardige oliën met een hoog laurinezuurgehalte heeft een afwerende werking op teken, vlooien en mijten. Daarnaast zorgt aloë vera voor een verzorgende werking, zodat de natuurlijke parasietenbescherming voor huisdieren bijzonder zacht is voor de huid en vacht.

Waarom je op de goede weg bent met Marsavet teken- en vlooienbescherming

 • Natuurlijke ingrediënten: Marsavet Teken- en Vlooienbescherming bevat geen chemische actieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de toepassing geen bijwerkingen of resistentie veroorzaakt.
 • Zeer zuinig in gebruik: Eén flesje van de hoogwaardige spot-one is voldoende om je huisdier tot 12 weken lang effectief te beschermen tegen teken, mijten en vlooien.
 • Betrouwbare effectiviteit: de spot-on is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en andere experts. De nieuwste wetenschappelijke bevindingen en uitgebreide tests zorgen voor een optimale effectiviteit.
 • Gemakkelijke toepassing: Het natuurlijke preparaat is al na 30 minuten effectief. Het is geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken, maar ook voor knaagdieren en vogels.
 • Kan het hele jaar door gebruikt worden: Dankzij de natuurlijke formule kan Marsavet Tick and Flea Protection het hele jaar door zonder aarzeling gebruikt worden voor een langdurige bescherming.

Marsavet Teken- en Vlooienbescherming: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet natuurlijke teken- en vlooienbescherming kies je voor een kwaliteitsproduct van een gecertificeerde Duitse fabrikant. De spot-on wordt door ons geproduceerd volgens de hoogste normen. Regelmatige controles tijdens het hele productieproces in onze eigen productiefaciliteit zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op eersteklas kwaliteit. Bovendien gebruiken we zo duurzaam mogelijke oplossingen voor verpakking en productie om zowel het milieu als je huisdier te beschermen.

Aanwijzingen voor gebruik

Gebruik bij katten: Verdeel de vacht en breng 1 druppel per keer aan vanaf de kop tot aan de staartwortel met tussenruimtes van 3 tot 5 cm. Dagelijks aanbrengen gedurende de eerste 3 dagen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Gebruik bij honden: Verdeel de vacht en breng aan op het hoofd, de nek, de nek en de basis van de staart. Breng 3 druppels per plek aan voor kleine honden, 4 druppels voor middelgrote honden en 5 druppels voor grote honden. De eerste 3 dagen dagelijks aanbrengen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Toepassing bij knaagdieren: Spreid de vacht en breng vanaf de kop tot begin van de staart telkens 1 druppel aan met een tussenruimte van 3 tot 5 cm. Gebruik slechts één enkele druppel voor kleine knaagdieren.  Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Toepassing bij vogels: Spreid de veren en breng het rechtstreeks aan op de huid in de nek. Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Veiligheidsinstructies:

Houd buiten bereik van kinderen. Alleen voor uitwendig gebruik. Bij oogcontact direct uitgebreid spoelen met water.

Samenstelling: steriele zoutoplossing, insectenvet, kokosolie, arganolie, aloë vera (olie), emulgator, citroen, eucalyptusolie.

Let op: Bewaar op een koele en droge plek. Goed schudden voor gebruik.

Marsavet Spot-On 50 ml
Nieuw
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Marsavet – Vermal druppels – 50 ml

Merk: Marsavet

Model: 60001

15.69 €
313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Effectief en natuurlijk: Marsavet Vermal druppels voor huisdieren

Darmparasieten zoals wormen zijn erg vervelend voor huisdieren. Bovendien kunnen ze ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, vooral voor de toch al verzwakte viervoeters. Met Vermal druppels van Marsavet kun je ervoor zorgen dat het darmmilieu van je huisdier op een natuurlijke manier wormvijandig is.

Hoe werken de Vermal druppels van Marsavet?

Veel producten tegen darmparasieten bevatten chemische stoffen. Onze Marsavet Vermal druppels zijn echter een volledig natuurlijk product. De formule, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, is gemaakt van geselecteerde grondstoffen zoals kokosolie en pompoenpitolie en creëert op betrouwbare wijze een omgeving in de darm van het dier die vijandig is voor wormen. Tegelijkertijd zijn Marsavet Vermal druppels, in tegenstelling tot conventionele preparaten, zeer licht verteerbaar.

Waarom je de juiste keuze maakt met onze Marsavet Vermal druppels

 • Natuurlijke formule: Onze Marsavet Vermal Druppels zijn een natuurlijk product. Dit zorgt ervoor dat er geen ongewenste bijwerkingen zijn.
 • Hoge acceptatie: De zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling zorgt ervoor dat het aanvullend diervoeder zeer goed wordt geaccepteerd door je huisdier.
 • Bewezen effectiviteit: De speciale formule is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en andere deskundigen. Uitgebreide tests en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen garanderen een betrouwbare effectiviteit.
 • Ongecompliceerde toepassing: De druppels kunnen direct over het voer gegeven worden. Een flesje bevat ongeveer 750 druppels en gaat tot een jaar mee bij een gewicht van 5 kg.
 • Geen weerstand: In tegenstelling tot veel conventionele producten kan er geen resistentie ontstaan die de effectiviteit vermindert, zelfs niet bij regelmatige toediening.

Vermal druppels van Marsavet: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet Vermal druppels kies je voor een natuurlijk product van een gecertificeerde fabrikant in Duitsland. De goed verdragen druppels worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit. Met regelmatige controles tijdens het hele productieproces zorgen we ervoor dat je kunt vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit van Marsavet Vermal Druppels. Daarnaast gebruiken we bij voorkeur duurzame oplossingen voor productie en verpakking, die niet alleen je viervoeter beschermen, maar ook het milieu.

Marsavet – Vermal druppels – 50 ml
Nieuw
15.69 € 313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
15.69 € 313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Vermal set voor katten Marsavet Vermal druppels 50 ml + I love my cat natvoer met kip 6x100 g

Merk: I love my cat

Model: 26044

15.69 € 24.68 €
24.14 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart
Kattengezondheidsset

De Ultieme Gezondheidsset voor Katten

De gezondheid en het welzijn van onze katten hangen sterk af van twee fundamentele aspecten: regelmatige preventie tegen interne parasieten en het bieden van een gebalanceerd, voedzaam dieet. Terwijl darm parasieten zoals wormen ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, vooral bij verzwakte dieren, speelt soortgeschikte voeding een cruciale rol in de algehele vitaliteit, glanzende vacht en een lang kattenleven. Daarom bieden wij onze speciaal samengestelde set van Marsavet Vermal Druppels en het natvoer "I love my cat" met kip als een complete oplossing voor de gezondheids- en voedingsbehoeften van uw kat.

Marsavet Vermal Druppels – Natuurlijke Verdediging Tegen Darm Parasieten

Met Marsavet Vermal Druppels zorgt u op natuurlijke wijze voor een omgeving in de darmen van uw kat die vijandig staat tegenover wormen. Deze druppels zijn een puur natuurproduct, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. De speciale formule van geselecteerde grondstoffen zoals kokosolie en pompoenpitolie creëert een omgeving die wormen afwijzen, zonder ongewenste bijwerkingen te veroorzaken. Dankzij de hoge acceptatie en eenvoudige toepassing over het voer, is regelmatige preventie eenvoudig. Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met een focus op duurzaamheid, staan de druppels voor kwaliteit "Made in Germany".

"I love my cat" Natvoer met Kip – Hoogwaardige Voeding voor Uw Kat

Ons natvoer "I love my cat" met een hoog aandeel kippenvlees en ingewanden voorziet uw kat van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een vitaal kattenleven. Zonder graan en andere ongeschikte ingrediënten bevordert het een gezonde spijsvertering en een glanzende vacht. De zorgvuldig afgestemde samenstelling houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van katten en beschermt zo tegen talrijke gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan door inferieur voer. Geschikt voor katten vanaf de leeftijd van zes maanden, is dit natvoer een uitstekende keuze voor eigenaren die alleen het beste willen voor hun viervoetige vrienden.

De Ultieme Gezondheidsset voor Katten

Met onze set van Marsavet Vermal Druppels en "I love my cat" natvoer met kip maakt u een verantwoorde keuze voor de gezondheid en het welzijn van uw kat. Zorg voor een natuurlijke parasietenverdediging en hoogwaardige voeding – voor een lang, gelukkig kattenleven.

Vermal set voor katten Marsavet Vermal druppels 50 ml + I love my cat natvoer met kip 6x100 g
Aanbod
Nieuw
15.69 € 24.68 € 24.14 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
15.69 € 24.68 € 24.14 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Wondzalf - 30 ml

Merk: Marsavet

Model: 60002

20.33 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Marsavet Wondzalf - Effectieve ondersteuning van wondgenezing - Geschikt voor honden, katten, vogels, knaagdieren en paarden - 30 ml

Bevorder de wondgenezing met de Wondzalf van Marsavet

Huidige verwondingen kunnen bij dieren af en toe voorkomen. Om onnodige problemen, waaronder bacteriële huidinfecties, te voorkomen, is het belangrijk om bestaande wonden tijdig te behandelen. Met de Wondzalf van Marsavet kunt u op een zachte manier de wondgenezing bij uw dier ondersteunen en bijdragen aan een snelle genezing.

Hoe werkt Marsavet Wondzalf?

Onze Marsavet Wondzalf is een hoogwaardig verzorgingsproduct. De door dierenartsen samengestelde formule bevat geselecteerde ingrediënten zoals insectenvet, bijenwas, lanoline, D-panthenol en hyaluronzuur, die zich onderscheiden door hun verzorgende, vochtinbrengende en ontstekingsremmende eigenschappen. De Wondzalf is ideaal om de wondgenezing bij honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren op een effectieve en huidvriendelijke manier te ondersteunen.

Geselecteerde ingrediënten voor een snelle wondgenezing

Elk afzonderlijk ingrediënt van Marsavet Wondzalf is gekozen door onze experts vanwege de speciale werking op wondgenezing en huidgezondheid.

 • Insectenvet is rijk aan laurinezuur, een middellange keten vetzuur met antibacteriële eigenschappen.
 • Zinkoxide remt de groei van micro-organismen en draagt zo bij aan een optimale genezing van kleine wonden bij uw dier.
 • Sheaboter is ook te vinden in veel huidverzorgingsproducten voor mensen en dient in onze Wondzalf als vochtinbrenger.
 • Kokosvet heeft dankzij het hoge gehalte aan laurinezuur antibacteriële eigenschappen en verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.
 • Lanoline, of wolvet, bevordert de opbouw van de natuurlijke vetten van de huid en zorgt voor een betere elasticiteit.
 • Bijenwas beschermt de huid en helpt bij het vasthouden van vocht. Het hoge gehalte aan vitamine A bevordert de regeneratie.
 • Propolis is een door bijen geproduceerde harsachtige substantie met antibiotische, antivirale en antischimmel eigenschappen.
 • D-panthenol is een provitamine dat de wondgenezing ondersteunt en jeuk en ontstekingen verlicht.
 • Vitamine E is een belangrijk antioxidant dat de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.
 • Hyaluronzuur helpt de huid haar vochtbalans te behouden, wat essentieel is voor een optimale wondgenezing.

Waarom u met Marsavet Wondzalf de juiste keuze maakt

 • Zachte verzorging: Ingrediënten zoals insectenvet en sheaboter zorgen voor een zachte verzorging van de huid en dragen zo bij aan het genezingsproces.
 • Effectieve wondgenezing: De speciale formule van Marsavet Wondzalf zorgt betrouwbaar voor een optimale wondgenezing en werkt tegen huidontstekingen.
 • Eenvoudig in gebruik: Marsavet Wondzalf wordt eenvoudig aangebracht op de wond. De zalf is geschikt voor honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren.
 • Door experts ontwikkeld: Onze Wondzalf is ontwikkeld en uitvoerig getest door een ervaren team van dierenartsen en andere experts, waardoor optimale effectiviteit is gegarandeerd.
 • Hoge kwaliteit: Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde en gecontroleerde leveranciers.

Marsavet Wondzalf: Premiumkwaliteit uit Duitsland

Met onze Wondzalf e kiest u voor een hoogwaardig verzorgingsproduct van een gecertificeerde Duitse fabrikant. De zalf wordt geproduceerd volgens de hoogste normen in onze eigen faciliteit. Regelmatige kwaliteitscontroles tijdens het hele productieproces zorgen voor een constant hoge kwaliteit en veiligheid van Marsavet Wondzalf. Bovendien streven we naar duurzame oplossingen bij zowel de productie als de verpakking van onze producten. Op deze manier beschermen we niet alleen uw dier, maar ook het milieu met onze producten.

Wondzalf - 30 ml
Nieuw
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Marsavet: natuurlijke oplossingen voor dierenwelzijn

Als eigenaar wilt u natuurlijk dat uw huisdier gezond is en dat gezondheidsproblemen ofwel snel worden opgelost, ofwel bij voorkeur helemaal niet optreden. Met de producten van Marsavet kunt u op natuurlijke wijze de gezondheid van uw huisdier ondersteunen en een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van uw dier.

Betrouwbare ondersteuning voor elk dier

Het assortiment van Marsavet biedt veeleisende huisdiereigenaren een selectie van hoogwaardige beschermings- en verzorgingsproducten voor honden, katten, vissen, knaagdieren en paarden. U kunt bijvoorbeeld darmparasieten voorkomen of gevaarlijke huidparasieten bij uw huisdier weghouden. Ons aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten waarmee u op zinvolle wijze de gezondheid en het welzijn van uw huisdier kunt ondersteunen.

Waarom u bij Marsavet aan het juiste adres bent

Natuurlijke ingrediënten: Wij zijn ervan overtuigd dat chemievrije producten de voorkeur verdienen waar mogelijk. Daarom bevatten de producten van Marsavet natuurlijke ingrediënten.

Geselecteerde grondstoffen: We willen onze klanten altijd de best mogelijke kwaliteit bieden. Daarom gebruiken we uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Afgestemde formules: We ontwikkelen onze producten in samenwerking met dierenartsen, fokkers en therapeuten. Naast tientallen jaren ervaring worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten uiteraard ook in de productontwikkeling meegenomen.

Grondig getest: Alle producten van Marsavet zijn uitvoerig getest. U kunt dus niet alleen rekenen op optimale effectiviteit, maar ook op veiligheid.

Uitstekende verteerbaarheid: Het ontbreken van chemische ingrediënten en de zorgvuldig samengestelde formules op basis van natuurlijke grondstoffen maken onze producten bijzonder goed verteerbaar voor de gezondheid van uw huisdier.

Duurzame producten: We hechten veel waarde aan het nakomen van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom kiezen we zowel bij de productie als bij onze verpakkingen voor duurzame oplossingen.

Marsavet Dierenwelzijn: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet kiest u voor de producten van een gecertificeerde fabrikant uit Duitsland voor de gezondheid van uw huisdier. Onze beschermings- en verzorgingsmiddelen voor honden, katten, vissen, knaagdieren en paarden worden volgens de hoogste normen in onze eigen productiefaciliteit vervaardigd. Strikte controles zorgen ervoor dat u te allen tijde kunt vertrouwen op onberispelijke kwaliteit en optimale ondersteuning voor het welzijn van uw huisdier.

Trustmark