• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Voordeelset kattenvoer van I love my cat

ILMC set met kip

Model: 26008

18.28 € 21.32 €
10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Kattenvoer van hoge kwaliteit met kip voor een speciale prijs

Met een evenwichtige voeding levert u een belangrijke bijdrage aan een lang en vitaal kattenleven. Om u hierbij te ondersteunen hebben we voor uw viervoeter een setje nat- en droogvoer met kip samengesteld.

Slechte kwaliteit kattenvoer is schadelijk voor de gezondheid

Kunstmatige toevoegingen, granen, dierlijke en plantaardige bijproducten - de samenstelling van kattenvoer heeft in veel gevallen weinig te maken met een evenwichtige en passende kattenvoeding.

Het is dus meestal slechts een kwestie van tijd voordat de eerste gezondheidsproblemen aan het licht komen of de kat zelfs ernstig ziek wordt door het onvoldoende aanbod van een inferieure voeding.

Met het gezonde kattenvoer van I love my cat zorgt u ervoor dat dit niet gebeurt en dat voedingsproblemen bij uw kat in de toekomst geen kans krijgen.

Graanvrij droogvoer voor katten met kip

Ons droog kattenvoer met kip bevat geen granen of andere ongeschikte ingrediënten. In plaats daarvan wordt dit smakelijke droge kattenvoer gekenmerkt door zijn hoge vleesgehalte. Dit zorgt ervoor dat uw kat optimaal wordt voorzien van waardevolle dierlijke eiwitten.

Daarnaast zorgen licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen, erwten en fruit en hoogwaardige oliën ervoor dat ons droge kippenvoer een bijzonder gezonde en smakelijke traktatie is voor uw kat.

Sappig nat kattenvoer met kip

Met onze sappige natte voeding kunt u het dieet van uw kat perfect aanvullen. Net als ons droogvoer bevat ons natvoer met kip alleen hoogwaardige ingrediënten zoals vers vlees en slachtafval.

U kunt er dus zeker van zijn dat u de natuurlijke voedingsbehoeften van uw kat vervult en dat uw viervoeter blij zal zijn met deze sappige traktatie.

Waarom u gelijk heeft met ons voer voor uw kat

Ons droog- en natvoer voor katten met kip voorziet uw viervoeter van alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden en helpt het welzijn en de vitaliteit van uw kat te bevorderen en ondersteunt een gezonde spijsvertering en een dichte, glanzende vacht.

Onze voerset met kippen voor katten in één oogopslag:

ILMC set met kip
Aanbod
18.28 € 21.32 € 10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
18.28 € 21.32 € 10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

ILMC set met zalm en kalkoen

Model: 26009

19.30 € 22.29 €
10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Gezond kattenvoer met zalm en kalkoen in een goedkoop spaarpakket

Een lang en gezond kattenleven vereist niet in de laatste plaats een op de behoeften afgestemde voeding met hoogwaardig kattenvoer. Wij willen u graag ondersteunen bij het voeren van uw kat op een manier die past bij zijn soort en hebben daarom een besparingsset samengesteld met ons gezonde kattenvoer met zalm en kalkoen.

Slechte kwaliteit voedsel maakt katten ziek

Helaas maken granen en andere inferieure ingrediënten in kattenvoer nu deel uit van het dagelijks leven. Het voeden van uw kat met dergelijke producten heeft vroeg of laat fatale gevolgen.

Omdat het meestal slechts een kwestie van tijd is voordat er spijsverteringsproblemen en intoleranties optreden. In het ergste geval kan een onvoldoende toevoer van voedingsstoffen zelfs ernstige ziekten veroorzaken.

Om dit te voorkomen en om uw kat in elke situatie van de nodige voedingsstoffen te voorzien, is mijn kattenvoer de juiste keuze.

Graanvrij droog kattenvoer met zalm

Ons droogvoer voor katten met zalm is vrij van granen en andere inferieure ingrediënten die geen plaats hebben op het menu van uw viervoeter. In plaats daarvan zorgen we voor een optimale aanvoer van dierlijke eiwitten met een bijzonder hoog aandeel zalm.

Bovendien garanderen licht verteerbare koolhydraatleveranciers zoals aardappelen en erwten, maar ook groenten en geselecteerde oliën een uitstekende compatibiliteit van ons droog kattevoer met zalm.

Lekker natvoer voor katten met zalm en kalkoen

Ons lekkere natte kattenvoer met zalm en kalkoen mag niet ontbreken op het menu van uw kat. Natuurlijk wordt ons natvoer ook uitsluitend gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals kalkoen en zalm.

U kunt er dus zeker van zijn dat uw kat niet alleen van ons sappig natvoer zal genieten, maar zich ook goed zal voelen.

Waarom ons kattenvoer een goede keuze is

Met onze nat- en droogvoer voor katten kunt u vertrouwen op soort-geschikte voeding met producten van topkwaliteit. Geselecteerde ingrediënten en een zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling zorgen ervoor dat u het welzijn en de vitaliteit van uw kat bevordert en een beslissende bijdrage levert aan het voorkomen van voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen.

Onze economie voor katten met zalm en kalkoen in één oogopslag:

ILMC set met zalm en kalkoen
Aanbod
19.30 € 22.29 € 10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
19.30 € 22.29 € 10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Sparset Insektenprotein für Katzen

Model: 26010

29.16 € 34.93 €
16.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Insecteneiwit besparingsset voor milieubewuste kattenbezitters

Als verantwoordelijke katteneigenaar weet u natuurlijk dat uw kat een carnivoor is en dat zijn voer daarom een voldoende hoog gehalte aan dierlijke eiwitten moet bevatten. Toch staat het buiten kijf dat het fokken van vee voor de vleesproductie gepaard gaat met een enorme belasting van het milieu.

Om u in staat te stellen uw kat te voeden op een manier die zowel geschikt is voor de soort als voor het milieu, hebben we een besparingsset samengesteld met ons kattenvoer op basis van insecten.

Hoe veeteelt het milieu vervuilt

Meer dan 70 procent van alle landbouwgrond is nodig voor het houden van vee en het verbouwen van veevoer zoals soja. Daarnaast produceren runderen tijdens hun vertering enorme hoeveelheden methaan. Van dit broeikasgas is bekend dat het een belangrijke bijdrage levert aan klimaatverandering.

Aangezien zowel de wereldbevolking als de levensstandaard blijven groeien, valt te verwachten dat de vleesconsumptie en de daarmee gepaard gaande milieuschade de komende decennia aanzienlijk zullen toenemen.

Insecteneiwit als milieuvriendelijk alternatief voor vlees

In tegenstelling tot de klassieke landbouwdieren blijken insecten uiterst zuinig en milieuvriendelijke te zijn. Dit geldt vooral voor de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia Illucens) die we gebruiken. 

De larven hebben nauwelijks ruimte nodig, voeden zich met plantaardig afval en produceren bovendien geen methaan. De productie van ons insecteneiwit vereist slechts een fractie van de energie die nodig is voor dezelfde hoeveelheid eiwitten uit conventionele dierlijke bronnen.

Dit maakt ons insecteneiwit tot het ideale milieuvriendelijke alternatief voor vlees dat normaal gesproken in kattenvoer zit.

Insecteneiwit maakt het mogelijk om uw huisdier in zijn behoefte te voorzien

Ondanks al onze inspanningen om een grotere duurzaamheid te bereiken, is de productie van soort aangepast huisdiervoer voor ons altijd een prioriteit. Daarom hebben we, voordat we ons kattenvoer met insecteneiwit ontwikkelden, er op natuurlijke wijze voor gezorgd dat deze ongewone eiwitleverancier daadwerkelijk geschikt is voor de voeding van uw kat op lange termijn.

Dat is natuurlijk het geval. Op sommige punten heeft insectenproteïne zelfs een voordeel ten opzichte van echt vlees. Omdat het zeer goed verteerbaar is en een hoge voedingswaarde heeft, kan het optimaal kan worden gebruikt voor dierenvoer.

Bovendien is insecteneiwit een hypoallergene eiwitbron, die perfect geschikt is voor het voeden van voedingsgevoelige katten en kan helpen om de nieren van uw viervoeter te ontlasten.

Koop milieuvriendelijk kattenvoer in een voordelige besparingsset

Met ons kattenvoer op basis van insecten kiest u voor milieuvriendelijke producten die u tegelijkertijd in staat stellen uw kat van het nodige voer te voorzien.

U kunt ons voedsel bestellen als een goedkope set. De set bestaat uit ons droog- en natvoer met insecteneiwit en is geschikt als complete voeding voor de langdurige gezondheid van uw kat.

Onze besparingsset is in één oogopslag voor milieubewuste kattenbezitters:

Sparset Insektenprotein für Katzen
Aanbod
29.16 € 34.93 € 16.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
29.16 € 34.93 € 16.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Startpakket met nat kattenvoer - kip, insecten, zalm en kalkoen - 6x100g

Model: 26037

8.39 € 13.07 €
13.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Graanvrij natvoer voor katten van I love my cat leren kennen via een introductiepakket 

Of het nu vers vlees en ingewanden, vis of licht verteerbare insectenlarven betreft – ons natvoer weet elke kat te enthousiasmeren en leent zich perfect als vast bestanddeel van een gebalanceerde voeding. 

Wat ons natvoer voor katten zo bijzonder maakt 

Een goed natvoer behoort tot een op het soort afgestemde kattenvoeding en zorgt er niet in de laatste plaats voor, dat uw kat genoeg vloeistof binnenkrijgt. Met ons natvoer kiest u voor op de behoeften afgestemde recepturen met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten. 

I love my cat natvoer bevat noch granen, noch kunstmatige geurstoffen en smaakversterkers of dierlijke en plantaardige restproducten. Wij kiezen daarentegen zeer bewust voor hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 

U kunt er daarmee op vertrouwen, dat uw kat optimaal van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien en dat uw viervoeter zijn voer probleemloos verdraagt. 

Drie smakelijke soorten kattenvoer om te leren kennen 

Ons kattennatvoer is op dit moment in de drie soorten kip, zalm en kalkoen, en eveneens met insecten verkrijgbaar. Die laatste soort vormt de ideale keuze voor voedingsgevoelige katten en is dankzij de daarin opgenomen larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) bovendien een duurzaam alternatief voor vlees bevattende kattenvoeding. 

Wij weten zeker, dat u kat enthousiast zal zijn over de heerlijke smaak van ons graanvrije natvoer. Toch kunt u zichzelf het beste overtuigen en kunt u de verschillende soorten door middel van ons introductiepakket leren kennen. 

Geschikt voor katten vanaf zes maanden

Ons introductiepakket met kattennatvoer in één overzicht:

Startpakket met nat kattenvoer - kip, insecten, zalm en kalkoen - 6x100g
Aanbod
Nieuw
8.39 € 13.07 € 13.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
8.39 € 13.07 € 13.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voedingsset voor katten met blaasstenen

Model: 26013

22.36 € 25.61 €
33.37 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Blaasstenen komen vaak voor bij katten. Met name de zogenaamde struvietstenen komen zeer frequent voor en kunnen bij getroffen katten zeer onaangename symptomen veroorzaken.

Wij willen u graag ondersteunen bij het voeden van uw kat die lijdt aan blaasstenen met de juiste producten. Daarom hebben we een speciale voedselset samengesteld die u op deze pagina kunt bestellen tegen een gereduceerde prijs.

Hoe blaasstenen bij katten ontstaan

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het ontstaan van blaasstenen. De exacte oorzaak is vaak niet te achterhalen. Naast mogelijke genetische aanleg zijn met name het mineraalgehalte van kattenvoer en de pH-waarde van de urine mogelijke triggers.

Afhankelijk van de samenstelling worden verschillende soorten blaasstenen onderscheiden. De veelvoorkomende struvietstenen bij katten bestaan bijvoorbeeld uit ammoniummagnesiumfosfaat.

Het juiste voer voor katten met struvietstenen

In veel gevallen is een voedingswijziging voldoende om struvietstenen bij katten tegen te gaan. Als dit tijdig wordt gedaan, kunnen de symptomen vaak worden verlicht zonder verdere maatregelen zoals een chirurgische ingreep.

Met ons goed verteerbare natvoer op basis van insecten kiest u voor hoogwaardig kattenvoer dat dankzij het aangepaste mineraalgehalte en de lage pH-waarde ideaal is voor het voeden van katten met struvietstenen.

Nierenkracht Poeder als ondersteuning voor de nieren

De nieren maken deel uit van het urinewegstelsel en moeten elke dag topprestaties leveren om het lichaam van uw kat te ontdoen van schadelijke stoffen, die vervolgens met de urine uit het lichaam kunnen worden uitgescheiden.

Om de nieren te ondersteunen, raden we I love my cat Nierenkracht aan als voedingssupplement voor katten met struvietstenen. Deze hoogwaardige kruidenmix kan op een milde manier de natuurlijke ontgiftingsprocessen in de nieren van uw viervoeter stimuleren en overbelasting helpen voorkomen.

Ondersteuning voor het immuunsysteem

Gezondheidsproblemen vormen een grote belasting voor het immuunsysteem van uw kat, en dat geldt uiteraard ook bij struvietstenen. Daarom kan het zinvol zijn om de afweerkrachten te ondersteunen met een geschikt voedingssupplement zoals I love my cat Immun, dat hoogwaardige ingrediënten zoals propolis en insectenproteïne bevat.

Onze set voor katten met struvietstenen in één oogopslag:

Voedingsset voor katten met blaasstenen
Aanbod
22.36 € 25.61 € 33.37 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
22.36 € 25.61 € 33.37 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voedingsset voor katten met diarree

Model: 26011

30.49 € 32.32 €
44.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Diarree behoort tot de spijsverteringsproblemen die vaak voorkomen bij katten. Als uw viervoeter hier last van heeft, moet u deze klachten absoluut serieus nemen en er tijdig iets aan doen.

Met onze speciale voedingssamenstelling, die we hebben samengesteld voor katten met diarree, willen we u graag ondersteunen bij de voeding van uw viervoeter die last heeft van spijsverteringsproblemen.

Diarree kan verschillende oorzaken hebben bij katten

Het is geen op zichzelf staande ziekte, maar een symptoom dat talrijke verschillende oorzaken kan hebben. Naast relatief onschuldige oorzaken zoals het eten van bedorven kattenvoer, behoren ook ernstige ziekten zoals darmontstekingen, schildklierproblemen of leverziekten tot de mogelijke oorzaken.

Ongeacht de oorzaak kan diarree bij katten leiden tot uitdroging en voedingstekorten. Het is daarom belangrijk dat u de klachten van uw kat serieus neemt en indien nodig een dierenarts raadpleegt die zich over uw viervoeter kan ontfermen.

Voedzaam voer voor katten met diarree

Voor katten met een gevoelige spijsvertering die regelmatig last hebben van diarree, raden wij aan om ons goed verteerbare natvoer op basis van insecten te voeren. Het insectenproteïne dat erin zit, wordt gewonnen uit de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens).

Het onderscheidt zich door zijn hoge biologische waarde en uitstekende verdraagbaarheid. Dit laatste is vooral belangrijk in het geval van spijsverteringsproblemen.

Gastro Relax als natuurlijke ondersteuning bij diarree

In de meeste gevallen is het dringend aan te raden om met een kat die last heeft van diarree naar de dierenarts te gaan, zodat deze de oorzaken van de klachten kan achterhalen en behandelen.

Daarnaast kan het geven van Gastro Relax als natuurlijk voedingssupplement zinvol zijn. De zorgvuldig samengestelde samenstelling van hoogwaardige ingrediënten is ideaal om de klachten van uw viervoeter op een effectieve en tegelijkertijd goed verteerbare manier te verminderen.

Ons voedingssamenstellingsoverzicht voor katten met diarree:

Voedingsset voor katten met diarree
Aanbod
30.49 € 32.32 € 44.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
30.49 € 32.32 € 44.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voedingsset voor katten met gastritis

Model: 26012

36.59 € 40.35 €
19.78 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Het komt vrij vaak voor dat katten last hebben van gastritis, een ontsteking van het maagslijmvlies. Getroffen dieren lijden vaak aanzienlijk onder de symptomen, die een enorme belasting kunnen vormen. We willen u graag ondersteunen bij het voeren van uw kat met gastritis op maat. Daarom hebben we speciaal voor u een voederset samengesteld die u kunt bestellen tegen een gereduceerde prijs.

Waarom het maagslijmvlies ontstoken raakt bij katten

Als een kat last heeft van gastritis, spreekt de dierenarts van een maagontsteking. Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een verhoogde productie van maagzuur, wat aanvankelijk leidt tot irritatie en uiteindelijk tot ontsteking van het maagslijmvlies.

Mogelijke oorzaken van gastritis zijn onder andere voedselallergieën, darmparasieten, stress, verschillende medicijnen en maagtumoren.

Goed verteerbaar voedsel voor katten met gastritis

Om gastritis tegen te gaan, moet de dierenarts voornamelijk de onderliggende oorzaak aanpakken. Daarnaast kan het geven van zogenaamde protonpompremmers helpen om overmatige maagzuurproductie tegen te gaan.

Maar u kunt ook zelf de genezing van uw huisdier ondersteunen door te kiezen voor een zeer goed verteerbaar kattenvoer. We raden hiervoor aan om te kiezen voor ons nat- en droogvoer op basis van insecten.

Het insectenproteïne uit de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens) dat daarin zit, staat bekend om zijn goede verteerbaarheid en uitstekende verdraagbaarheid. Het is daarom de ideale keuze voor voedingsgevoelige katten die lijden aan aandoeningen zoals gastritis.

Shiimun Gastro als ondersteunend voedingssupplement

Om het herstel van het maagslijmvlies te ondersteunen, kan een aanvullend voedingssupplement met Shiimun Gastro nuttig zijn. Shiimun Gastro is een speciaal voedingssupplement voor katten, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten.

Het supplement is ontwikkeld voor katten met spijsverteringsproblemen en kan bij dieren met gastritis helpen om een gezonde spijsvertering te bevorderen.

Onze voordelige set voor katten met gastritis omvat:

Voedingsset voor katten met gastritis
Aanbod
36.59 € 40.35 € 19.78 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
36.59 € 40.35 € 19.78 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelset voor gevoelige katten

Model: 26006

38.63 € 41.87 €
20.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelset voor gevoelige katten

Talloze katten lijden aan voedselintolerantie en hebben daarom regelmatig problemen met hun spijsvertering of met hun huid en vacht.

Daarom hebben we een speciale voerset samengesteld waarmee katteneigenaren ervoor kunnen zorgen dat hun viervoeters op een verteerbare en soortspecifieke manier worden gevoerd.

Inferieure voeding veroorzaakt tal van problemen

Kattenvoer in de supermarkt bevat vaak kunstmatige toevoegingen, granen en andere inferieure ingrediënten. Hoewel dit een lage prijs mogelijk maakt, gaat het ook gepaard met tal van gezondheidsproblemen.

Omdat veel katten individuele componenten van hun voedsel niet tolereren, krijgen ze in de loop van de tijd steeds meer last van spijsverteringsproblemen zoals diarree en winderigheid, of zelfs van een doffe vacht of haaruitval.

Licht verteerbaar kattenvoer op basis van insecten

Om de klachten van uw trouwe viervoeter tegen te gaan, moet u direct overschakelen op een beter verdragen kattenvoer. Onze twee op insecten gebaseerde variëteiten zijn hiervoor bijzonder geschikt.

Insecteneiwit is een licht verteerbare eiwitbron met een hoge biologische waarde. Omdat het tot nu toe vrijwel geen rol heeft gespeeld als ingrediënt in voer voor huisdieren, is het ook volledig hypoallergeen.

Daarom is ons nat- en droogvoer op basis van insecten ideaal voor een speciaal afgestemd dieet van katten die lijden aan voedselintolerantie.

De nieren hebben ondersteuning nodig

Als uw kat regelmatig worstelt met voer dat hij niet kan verdragen, dan belast dit de nieren. Op de lange termijn kan dit zelfs de ontwikkeling van chronisch nierfalen bevorderen.

Om dit te voorkomen, is het logisch om de nieren te ondersteunen bij de ontgifting. Een voedingssupplement met ons nierpoeder kan helpen om dit belangrijke filterorgaan te ontlasten en eventuele klachten op natuurlijke wijze te voorkomen.

Afweer voor het immuunsysteem

Het immuunsysteem bij katten met voerintoleranties is vergelijkbaar met dat in de nieren. Het immuunsysteem is druk bezig met de bestrijding van de voedingsklachten.

Dit kan op lange termijn leiden tot een verzwakking van het immuunsysteem en een verhoogde vatbaarheid voor ziekte. Om deze reden raden we je aan het immuunsysteem van je gevoelige kat te versterken met I love my cat Immun.

Het natuurlijke voedingssupplement voorziet uw kat van extra voedingsstoffen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de ondersteuning van het immuunsysteem.

Onze voordeelset voor katten met voedselintolerantie:

Voordeelset voor gevoelige katten
Aanbod
38.63 € 41.87 € 20.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
38.63 € 41.87 € 20.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelset voor katten met Giardia - 18 blikjes natvoer met kalkoen en zalm 100g + Vermal poeder 35g + 1 jute tas van I love my cat

Model: 26004

31.51 € 34.03 €
17.17 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Economy set voor katten met Giardia's

Giardia is een veel voorkomend probleem bij katten. Een besmetting leidt vooral tot enorme diarree en kan op lange termijn ernstige schade veroorzaken.
Met onze voordeelset voor katten met Giardia heeft u de mogelijkheid om op een natuurlijke manier de vervelende darmparasieten tegen te gaan.

Giardia komt veel voor bij katten

Giardia zijn kleine darmparasieten. Ze zijn wereldwijd wijdverbreid en veroorzaken onder andere ernstige diarree, verlies van eetlust en gewichtsverlies bij besmette dieren.
Op de lange termijn kan een onbehandelde besmetting met Giardia dodelijke gevolgen hebben en het kan zeer gevaarlijk zijn, vooral voor jonge dieren.
Natte koolhydraatarme voeding gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Giardia heeft koolhydraten nodig om zich in de darm van de kat voort te planten. Als onderdeel van de behandeling is het daarom erg belangrijk om over te stappen op kattenvoer dat zo weinig mogelijk koolhydraten bevat.

Met ons lekkere natvoer met kalkoen en zalm zit u precies goed. Het voer bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en voorziet uw trouwe viervoeter op een licht verteerbare manier van alle belangrijke voedingsstoffen.

Tegelijkertijd bevat het maar een paar koolhydraten, zodat de Giardia hun voedingsbasis missen en zich niet meer ongecontroleerd kunnen vermenigvuldigen.

Vermal poeder voor een anti-Giardiale darmomgeving

Naast een koolhydraatarm dieet, is het noodzakelijk om een ??gastro-intestinale omgeving te creëren die vijandig is voor Giardi. De beste manier om dit te doen is met ons Vermal-poeder. De natuurlijke wormbehandeling maakt het leven voor de Giardia in de ingewanden van uw kat een stuk moeilijker. 

In tegenstelling tot veel andere preparaten, die voor de behandeling van darmparasieten vaak gebruik maken van chemische middelen, hoef je niet bang te zijn voor een onnodige belasting van de gezondheid of het ontstaan ??van resistentie door het gebruik van Vermal poeder.

Omdat de natuurlijke ingrediënten van het poeder, zoals kokosmeel en alsem, zeer goed worden verdragen door uw kat en daarom het ideale alternatief zijn tegen Giardia.

Onze voordeelset voor katten met Giardia:

  • 18 blikken natvoer met kalkoen en zalm
  • 35 g Verma lpoeder voor katten
  • 1 jute tas van I love my cat
  • 10% korting op uw volgende aankoop

Voordeelset voor katten met Giardia - 18 blikjes natvoer met kalkoen en zalm 100g + Vermal poeder 35g + 1 jute tas van I love my cat
Aanbod
31.51 € 34.03 € 17.17 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
31.51 € 34.03 € 17.17 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelset voor katten met IBD

Model: 26007

24.39 € 27.33 €
19.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelset voor katten met IBD

Chronische darmontsteking is niet ongebruikelijk bij katten en is vaak een enorme belasting voor de zieke dieren vanwege enorme spijsverteringsproblemen.

Om u te ondersteunen bij het voeren van uw kat met IBD, hebben wij voor u een speciale voordeelset samengesteld met licht verteerbaar natvoer.

IBD is erg ongemakkelijk voor katten

IBD komt veel voor bij katten. De exacte oorzaken van chronische darmontsteking zijn nog niet opgehelderd. Het is echter duidelijk dat de bijbehorende spijsverteringsproblemen zoals diarree en maagkrampen buitengewoon ongemakkelijk zijn.

Op de lange termijn kan IBD zelfs leiden tot gevaarlijke tekorten bij katten en dus een ernstig risico vormen voor getroffen viervoetige vrienden.

Goed verteerbaar natvoer op basis van insecten

Als een kat lijdt aan IBD, is het vooral belangrijk om hem te voorzien van het best mogelijke, goed verteerbare voer zonder kunstmatige toevoegingen. Dan is ons natvoer met insecten de ideale keuze.

Het insecteneiwit is hypoallergeen en bijzonder licht verteerbaar. Tegelijkertijd voorziet het uw trouwe viervoeter optimaal van alle essentiële aminozuren, zodat het op elk moment kan worden gevoerd.

Natuurlijke ondersteuning van het immuunsysteem

De darmen zijn een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Chronische darmontsteking is dus een niet te onderschatten belasting van het immuunsysteem en om dit tegen te gaan is het logisch om het immuunsysteem van uw kat te ondersteunen met een geschikt voedingssupplement.

U kunt dit voorzichtig doen met ons immuunpoeder. Dit preparaat is vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals brandnetelzaden en propolis.

Door de fijn afgestemde samenstelling is ons immuunpoeder de ideale keuze om het voeren aan te vullen met ons verteerbare natvoer op basis van insecten met waardevolle voedingsstoffen en om het gestreste immuunsysteem van uw kat te versterken.

Onze voordeelset voor katten met IBD:

Voordeelset voor katten met IBD
Aanbod
24.39 € 27.33 € 19.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
24.39 € 27.33 € 19.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelset voor katten met pancreatitis

Model: 26001

27.20 € 33.25 €
21.76 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Voordeelset voor katten met pancreatitis

Als een kat pancreatitis heeft, betekent dit dat zijn alvleesklier ontstoken is. De ziekte is wijdverspreid en veroorzaakt flink wat ongemak voor dieren die hieraan lijden.

Om u te ondersteunen bij de juiste voeding van uw kat met pancreatitis, hebben wij een speciale voerset samengesteld die u hier voor een speciale prijs kunt bestellen.

Oorzaken en gevolgen van pancreatitis

In veel gevallen kan de oorzaak van pancreatitis niet precies worden vastgesteld. Het kan optreden zonder een specifieke trigger, maar de pancreatitis van uw kat kan ook worden veroorzaakt door verschillende reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes of darmontsteking.

Omdat de alvleesklier een onmisbaar onderdeel is van het spijsverteringsstelsel, leidt de ontsteking tot tal van klachten, die in het ergste geval zelfs levensbedreigend kunnen zijn.

Het juiste voer voor katten met pancreatitis

Naast de toediening van infusen en pijnstillers, speelt een verandering in het dieet een cruciale rol bij de behandeling van pancreatitis.

Kleine porties licht verteerbaar kattenvoer helpen de alvleesklier te ontlasten en verminderen de klachten van uw trouwe viervoeter.

Hiervoor is ons kattenvoer met insecteneiwit perfect geschikt. Omdat de eiwitten die het bevat bijzonder licht verteerbaar zijn. Permanent voeren, waarbij u uw kat voorziet van alle voedingsstoffen die hij nodig heeft, is dus geen probleem.

Effectieve ondersteuning voor de spijsvertering

Katten met pancreatitis hebben meestal last van enorme spijsverteringsproblemen. Om deze symptomen te verlichten, kan het gebruik van een geschikt voedingssupplement zoals Shiimun Gastro nuttig zijn.

Shiimun Gastro is speciaal ontwikkeld voor katten met spijsverteringsproblemen zoals braken en diarree. Dankzij de speciale samenstelling van natuurlijke ingrediënten is het preparaat ideaal voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering van katten met pancreatitis.

Onze voerset voor katten met pancreatitis:

Voordeelset voor katten met pancreatitis
Aanbod
27.20 € 33.25 € 21.76 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
27.20 € 33.25 € 21.76 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voordeelset voor katten met voerallergie

Model: 26002

28.25 € 34.93 €
22.25 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Voordeelset voor katten met voerallergie

Voedselallergieën komen veel voor bij katten en gaan gepaard met tal van klachten zoals spijsverteringsproblemen en allergische huidinfecties.

Om u optimaal te ondersteunen bij het voeren van uw gevoelige viervoeter, hebben wij een speciale voordeelset samengesteld voor allergische katten.

Voerallergieën zijn een ernstig probleem

Omdat katten met voerallergie bepaalde ingrediënten in hun voer niet kunnen verdragen, veroorzaakt consumptie elke keer allergische reacties. De verantwoordelijke allergenen zijn meestal dierlijke eiwitbronnen.

Door het constante contact met de allergenen nemen de klachten toe. U kunt hier alleen grip op krijgen door consequent over te schakelen op een geschikter voer.

Hypoallergeen droogvoer op basis van insecten

Met ons hypoallergeen kattenvoer slaan we bewust een andere weg in dan de meeste andere fabrikanten. In plaats van gehydrolyseerd eiwit gebruiken we insecteneiwitten voor ons droogvoer, dat wordt gewonnen uit de larven van de zwarte soldatenvlieg.

Ons insecteneiwit is niet alleen hypoallergeen. Het wordt ook gekenmerkt door zijn lichte verteerbaarheid en hoge biologische waarde. Deze eigenschappen en het exclusieve gebruik van natuurlijke ingrediënten maken ons hypoallergeen voer de ideale keuze voor uw allergische kat.

Immuunpoeder ter ondersteuning van het immuunsysteem

De voedselallergie is een grote belasting voor het lichaam van uw trouwe viervoeter en leidt op lange termijn tot een verzwakking van het immuunsysteem. Om verdere gezondheidsproblemen te voorkomen, is het logisch om naast het wisselen van voer ook het immuunsysteem van uw kat te ondersteunen.

Met I love my cat Immun doet u dit met een natuurlijk voedingssupplement dat u gemakkelijk kunt mengen met het voer van uw kat.

Nierpoeder voor ontgifting van de nieren

Katten met voerallergieën zijn vatbaarder voor nierproblemen omdat ze overweldigd worden door de constante inname van allergenen. Dit leidt niet alleen tot extra klachten, maar kan ook leiden tot chronisch nierfalen.

Met I love my cat nierpoeder kun je dit tijdig tegengaan en de ontgiftingsprocessen van de nieren betrouwbaar ondersteunen met behulp van een natuurlijk kruidenmengsel.


Voordeelset voor katten met voerallergie
Aanbod
28.25 € 34.93 € 22.25 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
28.25 € 34.93 € 22.25 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voordeelset voor katten met zwakke nieren - 18 blikjes natvoer met insecten 100g + nierpoeder 35g + 1 jute tas van I love my cat

Model: 26005

32.53 € 36.17 €
17.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelset voor katten met zwakke nieren

Chronisch nierfalen is een van de kattenziekten die vooral bij oudere dieren veel voorkomt. Het is niet te genezen en kan in het ergste geval zelfs dodelijk zijn.
Omdat voeding van bijzonder belang is bij de behandeling, hebben wij een speciale voordeelset samengesteld voor katten met nierziekte.

Katten met nierfalen hebben een levenslange behandeling nodig

De nieren zijn een essentieel filterorgaan dat vervuilende stoffen uit het lichaam van de kat verwijdert. Na verloop van tijd kunnen de weefsels echter worden beschadigd, waardoor de nieren hun functie verliezen.

Op een gegeven moment lijdt de kat dan aan zogenaamd nierfalen. Als gevolg hiervan hopen  steeds meer verontreinigende stoffen zich op in het lichaam van het dier en zijn er tal van klachten, zoals verlies van eetlust, vermoeidheid en een hoge bloeddruk.

Zonder tijdige tegenmaatregelen kan de toestand van het dier verder verslechteren totdat het uiteindelijk leidt tot fataal nierfalen.

Gezond voer voor het nierdieet

De behandeling van een kat met een nieraandoening vereist een constante verandering van voer. Bij zo'n nierdieet gaat het erom de nieren zoveel mogelijk te ontlasten en het intacte weefsel te beschermen.

Met ons natvoer met insecten zit u precies goed. Het voer is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ons team van experts, dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Het insecteneiwit dat het bevat is hypoallergeen, bijzonder verteerbaar en kan gemakkelijk door het lichaam van uw kat worden verteerd. Bovendien stelt de hoge biologische waarde van het insecteneiwit ons in staat om de totale hoeveelheid eiwit te verlagen.

Dit alles zorgt dat de nieren van uw trouwe viervoeter worden ontlast en u uw kat ondanks nierinsufficiëntie optimaal kunt voorzien van waardevolle dierlijke eiwitten.

Ingrediënten van hoge kwaliteit verbeteren de tolerantie

In tegenstelling tot vergelijkbare producten bevat ons natvoer ook geen granen of andere goedkope ingrediënten, zoals dierlijke en plantaardige bijproducten. Omdat deze alleen dienen om de fabricagekosten te verlagen en op lange termijn uw kat extra kunnen beschadigen.

Natuurlijke ondersteuning voor ontgifting

Vanwege hun beperkte prestaties als gevolg van ziekte, is het logisch om de nieren te ondersteunen bij de ontgifting. Hiervoor raden we een voedingssupplement aan in de vorm van nierpoeder.
Het natuurlijke preparaat bevat een geselecteerd kruidenmengsel, waarmee u de natuurlijke ontgiftingsprocessen in de nieren kunt stimuleren. Hiermee ondersteunt u uw kat op een milde wijze bij nierinsufficiëntie.

Onze voordeelset voor katten met nierinsufficiëntie:

Voordeelset voor katten met zwakke nieren - 18 blikjes natvoer met insecten 100g + nierpoeder 35g + 1 jute tas van I love my cat
Aanbod
32.53 € 36.17 € 17.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.53 € 36.17 € 17.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelverpakking met 360° Vitalconcept voor uw kat

Model: 26003

38.63 € 42.12 €
19.96 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Met de juiste voeding voorkomt u op betrouwbare wijze onnodige ziektes en legt u de basis voor een lang en gezond kattenleven.

Om u te ondersteunen hebben wij voor u een makkelijk te gebruiken pakket samengesteld met geselecteerde producten van I love my cat volgens ons 360 ° vital concept.

Gezond droogvoer zonder graan

Er is nauwelijks een kat die niet enthousiast is over knapperig droogvoer. Ons droog kattenvoer met zalm bevat geen granen of kunstmatige toevoegingen. In plaats daarvan gebruiken we alleen hoogwaardige ingrediënten en een zalmgehalte van 46,5 procent.

U kunt er dus zeker van zijn dat het droogvoer van uw kat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook een waardevolle bijdrage levert aan een katwaardige verzorging.

Sappig natvoer in premium kwaliteit

Katten drinken meestal heel weinig. Om te zorgen voor voldoende hydratatie en om overbelasting van de nieren te voorkomen, moet het dieet van uw trouwe viervoeter zowel droogvoer als natvoer bevatten.

Bij ons natvoer met kalkoen en zalm kiest u voor natuurlijke ingrediënten en een bijzonder hoog aandeel vlees en vis.

Betrouwbare tandheelkundige zorg voor elke dag

Gebitsproblemen bij katten worden vaak pas herkend als ze vergevorderd zijn en hevige pijn veroorzaken bij het betreffende dier. Omdat katten over het algemeen niet graag hun tanden poetsen, hebben we met ons tandpoeder een heel bijzonder alternatief ontwikkeld.

Het smaakloze poeder kan eenvoudig met het voer vermengd worden en de speciale samenstelling zorgt dat tandplak en tandsteen geen kans meer krijgen bij uw kat.

Shiimun Immun voor een sterk immuunsysteem

Het immuunsysteem van uw kat kan om verschillende redenen worden verzwakt. Als gevolg hiervan wordt uw trouwe viervoeter sneller ziek. Om dit te voorkomen kunt u het immuunsysteem ondersteunen met een geschikt voedingssupplement zoals Shiimun Immun.

Zoals al onze producten bevat Shiimun Immun alleen natuurlijke ingrediënten. Het goed verdragen poeder voorziet uw kat van tal van voedingsstoffen die het immuunsysteem effectief kunnen versterken.

Een overzicht van onze voordeelset gebaseerd op het 360° Vitalconcept:

Voordeelverpakking met 360° Vitalconcept voor uw kat
Aanbod
38.63 € 42.12 € 19.96 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
38.63 € 42.12 € 19.96 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Voordeelset met gespecialiseerd kattenvoer van I love my cat 

Voor het welzijn en de gezondheid van uw kat is het erg belangrijk dat u bij het voeren vertrouwt op speciaal ontwikkeld kattenvoer. Dit betekent onder meer dat het voer van uw keuze voldoende dierlijke eiwitten moet bevatten en uit hoogwaardige ingrediënten moet bestaan.

Houd rekening met de individuele behoeften van uw kat

In bepaalde situaties moet u mogelijk rekening houden met speciale behoeften bij het samenstellen van het menu van uw kat. Dit geldt bijvoorbeeld voor dieren met voerallergieën en bij spijsverteringsproblemen of ziekte.

Met onze voordeelsets kunt u rekening houden met gevoelige dieren en altijd het juiste voer en de juiste voedingssupplementen kiezen.

Voer goed en bespaar geld

Op deze pagina vindt u een overzicht van de voerpakketten die ons team van experts voor u heeft samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met de bijzondere voedingsbehoeften in bepaalde situaties.

U krijgt de sets met voer en voedingssupplementen van I love my cat voor een speciale prijs, zodat u het welzijn van uw kat voordelig kunt bevorderen.

Bestel de voordeelset van uw keuze direct online en begin met een afgestemde voeding die uw kat optimaal ondersteunt met waardevolle voedingsstoffen en op een natuurlijke manier zorgt voor meer vitaliteit.

Trustmark