• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Voordeelset kattenvoer van I love my cat

Droog kattenvoer met zalm voor katten met overgewicht

Merk: I love my cat

Model: 26020

27.38 €
20.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Droog kattenvoer met zalm voor katten met overgewicht

Obesitas wordt steeds meer een probleem dat steeds meer katten treft. Als uw viervoeter ook te zwaar is, is het belangrijk om tijdig actie te ondernemen om zijn lichaamsgewicht te verminderen. Als ondersteuning hebben we speciaal voor dit doel een bijzondere voedingsset samengesteld met ons graanvrije droogvoer voor katten met zalm en ons licht verteerbare dieetpoeder voor katten.

Obesitas is wijdverbreid bij katten

Steeds meer katten hebben last van overgewicht. Vooral binnenkatten worden vaak getroffen, waarbij naast te weinig beweging en te veel voedsel in veel gevallen ook sterilisatie bijdraagt aan gewichtstoename.

Op den duur lijdt de levenskwaliteit van te zware katten aanzienlijk en het te hoge lichaamsgewicht kan ernstige gevolgen hebben voor uw viervoeter op de lange termijn. Om uw kat dit te besparen, is het essentieel om tijdig met een dieet te beginnen.

Ons natuurlijke dieetpoeder voor uw kat

Met Shiimun Slim kunt u uw kat op een milde en verteerbare manier ondersteunen bij het afvallen. Shiimun Slim is een dieetpoeder gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals shiitakepoeder en psylliumschillen. Dit hoogwaardige voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor katten met overgewicht en is daarom een ideale metgezel voor het dieet van uw kat.

Hoogwaardig graanvrij droogvoer voor katten

Zelfs tijdens hun dieet heeft uw kat natuurlijk voeding nodig die hen voorziet van de juiste voedingsstoffen. Met ons graanvrije droogvoer met zalm kiest u voor hoogwaardige en goed verteerbare kattenvoeding gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ons kattenvoer bevat geen kunstmatige toevoegingen, wat het niet alleen goed verteerbaar maakt, maar ook bijzonder smakelijk voor uw viervoeter.

Overzicht van onze dieetvoedingset voor te zware katten:

27.38 € 20.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
27.38 € 20.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

ILMC set met kip

Model: 26008

18.28 € 21.32 €
10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Kattenvoer van hoge kwaliteit met kip voor een speciale prijs

Met een evenwichtige voeding levert u een belangrijke bijdrage aan een lang en vitaal kattenleven. Om u hierbij te ondersteunen hebben we voor uw viervoeter een setje nat- en droogvoer met kip samengesteld.

Slechte kwaliteit kattenvoer is schadelijk voor de gezondheid

Kunstmatige toevoegingen, granen, dierlijke en plantaardige bijproducten - de samenstelling van kattenvoer heeft in veel gevallen weinig te maken met een evenwichtige en passende kattenvoeding.

Het is dus meestal slechts een kwestie van tijd voordat de eerste gezondheidsproblemen aan het licht komen of de kat zelfs ernstig ziek wordt door het onvoldoende aanbod van een inferieure voeding.

Met het gezonde kattenvoer van I love my cat zorgt u ervoor dat dit niet gebeurt en dat voedingsproblemen bij uw kat in de toekomst geen kans krijgen.

Graanvrij droogvoer voor katten met kip

Ons droog kattenvoer met kip bevat geen granen of andere ongeschikte ingrediënten. In plaats daarvan wordt dit smakelijke droge kattenvoer gekenmerkt door zijn hoge vleesgehalte. Dit zorgt ervoor dat uw kat optimaal wordt voorzien van waardevolle dierlijke eiwitten.

Daarnaast zorgen licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen, erwten en fruit en hoogwaardige oliën ervoor dat ons droge kippenvoer een bijzonder gezonde en smakelijke traktatie is voor uw kat.

Sappig nat kattenvoer met kip

Met onze sappige natte voeding kunt u het dieet van uw kat perfect aanvullen. Net als ons droogvoer bevat ons natvoer met kip alleen hoogwaardige ingrediënten zoals vers vlees en slachtafval.

U kunt er dus zeker van zijn dat u de natuurlijke voedingsbehoeften van uw kat vervult en dat uw viervoeter blij zal zijn met deze sappige traktatie.

Waarom u gelijk heeft met ons voer voor uw kat

Ons droog- en natvoer voor katten met kip voorziet uw viervoeter van alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden en helpt het welzijn en de vitaliteit van uw kat te bevorderen en ondersteunt een gezonde spijsvertering en een dichte, glanzende vacht.

Onze voerset met kippen voor katten in één oogopslag:

ILMC set met kip
Aanbod
18.28 € 21.32 € 10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
18.28 € 21.32 € 10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

ILMC set met zalm en kalkoen

Merk: I love my cat

Model: 26009

19.30 € 22.29 €
10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Gezond kattenvoer met zalm en kalkoen in een goedkoop spaarpakket

Een lang en gezond kattenleven vereist niet in de laatste plaats een op de behoeften afgestemde voeding met hoogwaardig kattenvoer. Wij willen u graag ondersteunen bij het voeren van uw kat op een manier die past bij zijn soort en hebben daarom een besparingsset samengesteld met ons gezonde kattenvoer met zalm en kalkoen.

Slechte kwaliteit voedsel maakt katten ziek

Helaas maken granen en andere inferieure ingrediënten in kattenvoer nu deel uit van het dagelijks leven. Het voeden van uw kat met dergelijke producten heeft vroeg of laat fatale gevolgen.

Omdat het meestal slechts een kwestie van tijd is voordat er spijsverteringsproblemen en intoleranties optreden. In het ergste geval kan een onvoldoende toevoer van voedingsstoffen zelfs ernstige ziekten veroorzaken.

Om dit te voorkomen en om uw kat in elke situatie van de nodige voedingsstoffen te voorzien, is mijn kattenvoer de juiste keuze.

Graanvrij droog kattenvoer met zalm

Ons droogvoer voor katten met zalm is vrij van granen en andere inferieure ingrediënten die geen plaats hebben op het menu van uw viervoeter. In plaats daarvan zorgen we voor een optimale aanvoer van dierlijke eiwitten met een bijzonder hoog aandeel zalm.

Bovendien garanderen licht verteerbare koolhydraatleveranciers zoals aardappelen en erwten, maar ook groenten en geselecteerde oliën een uitstekende compatibiliteit van ons droog kattevoer met zalm.

Lekker natvoer voor katten met zalm en kalkoen

Ons lekkere natte kattenvoer met zalm en kalkoen mag niet ontbreken op het menu van uw kat. Natuurlijk wordt ons natvoer ook uitsluitend gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals kalkoen en zalm.

U kunt er dus zeker van zijn dat uw kat niet alleen van ons sappig natvoer zal genieten, maar zich ook goed zal voelen.

Waarom ons kattenvoer een goede keuze is

Met onze nat- en droogvoer voor katten kunt u vertrouwen op soort-geschikte voeding met producten van topkwaliteit. Geselecteerde ingrediënten en een zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling zorgen ervoor dat u het welzijn en de vitaliteit van uw kat bevordert en een beslissende bijdrage levert aan het voorkomen van voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen.

Onze economie voor katten met zalm en kalkoen in één oogopslag:

ILMC set met zalm en kalkoen
Aanbod
19.30 € 22.29 € 10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
19.30 € 22.29 € 10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Kattenvoer set voor katten met blaasontsteking

Merk: I love my cat

Model: 26014

22.36 € 25.61 €
33.37 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Een blaasontsteking is buitengewoon pijnlijk voor katten en moet daarom absoluut serieus worden genomen, zodat de symptomen van het dier tijdig kunnen worden verlicht.

Met onze voedingsset, speciaal samengesteld voor katten met blaasontsteking, willen we u graag ondersteunen.

Oorzaken van blaasontstekingen bij katten

De medische term voor blaasontsteking is cystitis. Terwijl bacteriële infecties meestal verantwoordelijk zijn voor de symptomen bij mensen, komen ze bij katten voornamelijk voor als gevolg van diabetes, nierzwakte of blaasstenen, afhankelijk van de leeftijd.

Symptomen van een blaasontsteking bij katten zijn met name duidelijke problemen en pijn bij het urineren. Bovendien kan het voorkomen dat er bloed in de urine van het dier aanwezig is of dat deze opvallend slecht ruikt.

Ons voedingsadvies voor katten met blaasontsteking

Afhankelijk van de ernst van de blaasontsteking is een bezoek aan de dierenarts onmisbaar. Daarnaast is het belangrijk dat u let op goede kwaliteit voeding voor uw kat.

Een goed verdraagbaar product zoals ons natvoer met insectenproteïne kan bijvoorbeeld helpen bij het oplossen van struvietstenen, die vooral bij jongere katten veel voorkomen en verantwoordelijk zijn voor blaasontstekingen, dankzij de lage pH-waarde en het aangepaste mineraalgehalte.

Natuurlijke ondersteuning bij nierontgifting

Omdat nierproblemen bij katten ook kunnen leiden tot blaasontstekingen, raden we regelmatige aanvulling met ons Nierenkraft-poeder aan. Deze speciale kruidenmix stimuleert op natuurlijke wijze de ontgiftingsactiviteit in de nieren en kan helpen overbelasting van dit essentiële filterorgaan te voorkomen.

Versterking van het immuunsysteem

Gezondheidsproblemen zoals een pijnlijke blaasontsteking kunnen het immuunsysteem van uw kat aanzienlijk belasten. Daarom kan een ondersteunende voedingssupplement zoals ons Immun-poeder nuttig zijn.

Dit levert uw huisdier tal van waardevolle voedingsstoffen uit hoogwaardige ingrediënten zoals insectenproteïne en propolis, die op natuurlijke wijze kunnen bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem.

Een overzicht van onze voordelige set voor katten met blaasontsteking:

Kattenvoer set voor katten met blaasontsteking
Aanbod
22.36 € 25.61 € 33.37 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
22.36 € 25.61 € 33.37 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oogverzorgingspakket voor katten met voedselallergie

Merk: I love my cat

Model: 26038

28.97 € 31.70 €
43.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Oogverzorgingspakket voor katten met voedselallergieën

Veel katten hebben last van voedselintoleranties of voedselallergieën en de bijbehorende symptomen. Om de symptomen onder controle te krijgen, is de permanente overstap naar hypoallergeen kattenvoer noodzakelijk.

We hebben een speciale spaarset voor allergische katten samengesteld met ons hypoallergeen natvoer en andere producten, die je op deze pagina tegen een speciale prijs kunt bestellen.

Hypoallergeen kattenvoer met insecten

Normaal gesproken zijn dierlijke eiwitten in voedsel verantwoordelijk voor allergische reacties bij katten. Om de voedselallergie tegen te gaan, moet je daarom voortaan kiezen voor een voeding die vrij is van de betreffende allergenen.

Met ons hypoallergene natvoer voor katten op basis van insecten maak je hiervoor precies de juiste keuze. Het insecteneiwit van de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens) is zeer goed verteerbaar, heeft een hoge biologische waarde en heeft vrijwel geen allergiepotentieel. Je kunt er dus zeker van zijn dat je kat permanent waardevolle dierlijke eiwitten naar behoefte binnenkrijgt, ondanks allergieën.

Zachte verzorging voor waterige kattenogen

Naast spijsverteringsproblemen zijn waterige ogen een van de typische symptomen die kunnen optreden bij katten met voedselallergieën. Als je viervoeter hier last van heeft, is de juiste verzorging van de ogen van de kat bijzonder belangrijk.

We raden je aan om onze zachte oogverzorgingsdruppels voor katten te gebruiken. Dankzij geselecteerde ingrediënten zoals kamille-extract en aloë vera zijn ze ideaal voor een betrouwbare verzorging van de geïrriteerde en tranende ogen van je kat.

Ondersteuning voor de nieren

Voortdurend contact met allergenen uit de voeding leidt niet alleen tot onaangename symptomen. Het vormt ook een niet te onderschatten belasting voor de nieren van de kat.

Onze Kidney Power Powder for Cats kan de nierfunctie helpen ondersteunen en overbelasting voorkomen dankzij het speciale kruidenmengsel.

Het overzicht van het oogverzorgingspakket voor allergische katten:

Oogverzorgingspakket voor katten met voedselallergie
Aanbod
Nieuw
28.97 € 31.70 € 43.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
28.97 € 31.70 € 43.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oorverzorgingsset voor katten met een voedselallergie

Merk: I love my cat

Model: 26039

35.07 € 38.82 €
52.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Oorverzorgingsset voor katten met een voedselallergie

Voedselallergieën en voedselintoleranties komen vaak voor bij katten en veroorzaken zeer onaangename symptomen. Als je kat hier last van heeft, ontkom je er niet aan om over te schakelen op geschikt allergievoer.

Wij hebben een geschikte voedingsset samengesteld met hypoallergeen nat kattenvoer en andere geschikte producten die je voordelig kunt kopen voor je kat met voedselallergie. 

Hypoallergeen kattenvoer op basis van insecten

Als een kat last heeft van een voedselallergie, komt dat meestal door bepaalde dierlijke eiwitten in zijn voeding. Om allergische reacties in de toekomst te voorkomen, is het daarom noodzakelijk om over te schakelen op een allergeenvrije kattenvoeding.

Hiervoor raden we je aan om te kiezen voor ons natvoer met insecten. De hiervoor gebruikte larven van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) zijn hypoallergeen en licht verteerbaar. De hoge biologische waarde van het insecteneiwit zorgt ervoor dat je allergische kat optimaal wordt voorzien van dierlijke eiwitten.

Zachte oorverzorging voor allergische katten

Een symptoom dat vaak voorkomt bij katten met een voedselallergie zijn jeukende of zelfs ontstoken oren. Het is daarom heel belangrijk dat je voldoende aandacht besteedt aan de verzorging van de oren van je voedselgevoelige kat.

De beste manier om dit te doen is door onze hoogwaardige oorverzorgingsdruppels voor katten te gebruiken. Dankzij geselecteerde ingrediënten zoals lavendelolie en ricinusolie zijn deze ideaal voor een zachte verzorging van de oren van de kat.

Ondersteun de nieren van de kat

Door de regelmatige inname van allergenen worden de nieren van katten met voedselallergieën blootgesteld aan extra stress. Om overbelasting te voorkomen, kan een voedingssupplement met onze Kidney Power Powder for Cats nuttig zijn.

Het zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmengsel kan een belangrijke bijdrage leveren aan de ondersteuning van de nieren van je viervoeter.

Onze spaarset oorverzorging voor katten met voedselallergie in één oogopslag:

Oorverzorgingsset voor katten met een voedselallergie
Aanbod
Nieuw
35.07 € 38.82 € 52.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
35.07 € 38.82 € 52.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set droogvoer met insecten voor voedingsgevoelige katten met gewichtsproblemen

Merk: I love my cat

Model: 26018

32.73 €
24.24 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Set droogvoer met insecten voor voedingsgevoelige katten met gewichtsproblemen 

Overgewicht komt vaak voor bij katten en treft ook vaak voedingsgevoelige viervoeters. Een dieet dat op tijd wordt gestart, helpt bij het verminderen van het gewicht. We willen u graag ondersteunen en hebben daarom speciaal voor katten met overgewicht en voedselallergieën en -intoleranties een geschikt voerset samengesteld.

Neem het overgewicht van uw kat serieus

Als een kat permanent te veel voedsel krijgt en tegelijkertijd te weinig beweging heeft, is overgewicht onvermijdelijk. Binnenkatten hebben vaak te maken met overgewicht. Daarnaast vergroot castratie de gevoeligheid voor gewichtstoename nog verder.

Als uw kat te zwaar is, is dat iets wat u niet zomaar mag negeren. Overgewicht heeft niet alleen invloed op de kwaliteit van leven, maar kan ook ernstige gevolgen hebben voor uw kat. Daarom is het essentieel dat u er tijdig voor zorgt dat het lichaamsgewicht van uw viervoeter weer normaal wordt.

Verteerbare ondersteuning bij gewichtsverlies

Shiimun Slim is ons natuurlijke dieetpoeder voor katten. Het product bestaat uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals shiitakepoeder, spirulina en psylliumschil. Dankzij de bijzondere samenstelling is Shiimun Slim ideaal om het dieet van uw kat op een verteerbare manier te begeleiden.

Droogvoer met insectenproteïne voor voedingsgevoelige katten

Als uw kat last heeft van voedselallergieën of -intoleranties, moet u ook tijdens het dieet letten op de verteerbaarheid van het kattenvoer. Ons graanvrije droogvoer met insectenproteïne is hierin perfect geschikt. Het eiwit afkomstig van larven van zwarte soldaatvliegen (Hermetia illucens) in het voer heeft vrijwel geen allergiepotentieel en onderscheidt zich tegelijkertijd door zijn hoge biologische waarde. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw voedingsgevoelige kat het voer probleemloos verdraagt en toch voorzien wordt van alle belangrijke voedingsstoffen die ze nodig heeft.

Ons dieetvoerset met droogvoer voor voedingsgevoelige katten in één oogopslag:

32.73 € 24.24 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set droogvoer met kip voor katten met overgewicht

Merk: I love my cat

Model: 26019

26.41 €
19.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Set droogvoer met kip voor katten met overgewicht

Het komt steeds vaker voor dat katten te zwaar zijn. Als dit ook het geval is bij uw viervoeter, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij weer afvalt. We willen u graag ondersteunen en hebben daarom een speciale voedingsset samengesteld voor katten met overgewicht.

Overgewicht is een serieus probleem voor katten

Met name binnenkatten zijn zeer vatbaar voor overgewicht. In vergelijking met buitenkatten hebben ze meestal veel minder beweging, wat in combinatie met te grote hoeveelheden voedsel op den duur onvermijdelijk leidt tot gewichtstoename. Bovendien draagt castratie ook bij aan overgewicht bij katten.

Als uw kat te zwaar is, is dat iets wat u niet lichtvaardig moet opnemen. Overgewicht beperkt aanzienlijk de kwaliteit van leven van uw kat en kan na verloop van tijd ernstige gevolgen hebben. Een dieet dat tijdig wordt gestart is daarom essentieel.

Shiimun Slim als natuurlijke ondersteuning tijdens het dieet

Shiimun Slim is ons natuurlijke dieetpoeder voor katten. Dit goed verteerbare supplement bevat hoogwaardige ingrediënten zoals shiitakepoeder en psylliumvezels.

Dankzij de speciale samenstelling is Shiimun Slim ideaal om het dieet van uw kat op natuurlijke wijze te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van een gezond gewicht.

Graanvrij droogvoer voor evenwichtige voeding

Tijdens het dieet is het uiteraard ook belangrijk dat u let op goede kwaliteit en een passende samenstelling van het voer voor uw kat. Ons graanvrije droogvoer met kip is hiervoor de perfecte keuze. Natuurlijke ingrediënten van voedingskwaliteit en een evenwichtige hoeveelheid dierlijke eiwitten zorgen ervoor dat ons droogvoer met kip alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid levert aan uw viervoeter tijdens het dieet.

Ons sparset droogvoer met kip voor katten met overgewicht in één oogopslag:

26.41 € 19.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
26.41 € 19.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set nat met kip kattenvoer voor te zware

Merk: I love my cat

Model: 26015

22.87 €
30.49 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Set nat kattenvoer met kip voor te zware katten

Steeds meer katten zijn duidelijk te zwaar en hebben daarom snel een dieet nodig dat is aangepast aan hun individuele behoeften, zodat ze hun normale gewicht weer kunnen bereiken. We willen u graag ondersteunen bij het dieet van uw kat en hebben daarom een spaarset samengesteld met ons graanvrije natte kattenvoer met kip en onze natuurlijke dieetpoeder Shiimun Slim.

Mogelijke gevolgen van overgewicht bij katten

Binnenkatten zijn bijzonder vaak vatbaar voor overgewicht. In vergelijking met katten die naar buiten kunnen, hebben ze meestal weinig beweging. Als ze dan ook nog regelmatig te veel voedsel krijgen, blijft gewichtstoename natuurlijk niet lang uit. Bovendien zijn veel dieren door castratie extra vatbaar voor overgewicht.

Een te hoog lichaamsgewicht beperkt niet alleen de kwaliteit van leven van uw kat, maar kan ook op de lange termijn ernstige gevolgen hebben. Het is essentieel dat u uw kat snel op dieet zet en ervoor zorgt dat het gewicht van uw viervoeter weer normaal wordt.

Onze natuurlijke dieetpoeder voor katten

Shiimun Slim is een dieetpoeder dat we speciaal hebben ontwikkeld voor katten met overgewicht. Dit natuurlijke voedingssupplement bevat spirulina, shiitakepoeder, psylliumvezels en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die uw kat op een smakelijke manier kunnen helpen bij het afvallen en kunnen bijdragen aan duurzaam gewichtsverlies.

Hoogwaardig nat kattenvoer met natuurlijke ingrediënten

Het spreekt voor zich dat u uw kat niet zomaar moet laten verhongeren, maar uw huisdier tijdens het dieet ook op maat moet voeden. Met ons smakelijke natte kattenvoer met kip kiest u voor premium kattenvoeding van hoge kwaliteit. Dit goed verteerbare voer is graanvrij en vrij van kunstmatige toevoegingen, zodat u kunt vertrouwen op een uitgebalanceerde samenstelling en uitstekende verteerbaarheid van het heerlijke voer.

Overzicht van onze set nat kattenvoer met kip voor te zware katten:

22.87 € 30.49 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
22.87 € 30.49 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set natvoer met insecten voor katten met overgewicht en voedingsgevoelige katten

Merk: I love my cat

Model: 26017

24.09 €
32.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Set natvoer met insecten voor katten met overgewicht en voedingsgevoelige katten 

Katten hebben steeds vaker last van overgewicht. Daarnaast hebben veel viervoeters tegelijkertijd last van voedselallergieën of voedselintoleranties. Wij willen u graag helpen om het gewicht van uw voedingsgevoelige, overgewichtige kat te verminderen met een op maat gemaakt dieet. Daarom hebben we een speciale set samengesteld met ons hypoallergene natte kattenvoer en ons natuurlijke dieetpoeder Shiimun Slim.

Veel katten lijden aan overgewicht

Met name binnenkatten zijn vaak te zwaar vanwege overmatig eten en gebrek aan beweging. Gesteriliseerde katten zijn nog vatbaarder voor overgewicht. Wees u ervan bewust dat overgewicht de levenskwaliteit van uw viervoeter aanzienlijk beperkt en op de lange termijn ernstige gevolgen kan hebben.

Het is daarom erg belangrijk dat u snel actie onderneemt en ervoor zorgt dat uw kat permanent weer een gezond gewicht bereikt.

Shiimun Slim als natuurlijke ondersteuning bij gewichtsverlies

Met Shiimun Slim bieden we een speciaal voedingssupplement ter ondersteuning van het dieet van uw kat. Dit natuurlijke dieetpoeder, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten zoals Shiitakepoeder, Spirulina en psylliumvezels, is ideaal om uw te zware viervoeter te helpen afvallen. De zorgvuldig samengestelde samenstelling en het bewuste vermijden van kunstmatige toevoegingen zorgen ervoor dat Shiimun Slim ook goed verdragen wordt door voedingsgevoelige katten.

Hypoallergeen nat kattenvoer op basis van insecten

Als uw kat niet alleen overgewicht heeft, maar ook last heeft van voedselallergieën of intoleranties, is het belangrijk om extra zorgvuldig te zijn bij het kiezen van voedsel.

Ons hypoallergene natte kattenvoer op basis van insecten biedt goed verteerbaar voedsel met hoogwaardige dierlijke eiwitten. Ons insectenproteïne is afkomstig van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) en kenmerkt zich door een laag allergiepotentieel en goede verteerbaarheid. Zo krijgt uw voedingsgevoelige viervoeter ondanks het dieet alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid.

Overzicht van onze set met nat kattenvoer voor overgewichtige, voedingsgevoelige katten:

24.09 € 32.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set natvoer met zalm en kalkoen voor katten met gewichtsproblemen

Merk: I love my cat

Model: 26016

22.87 €
30.49 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Een set natvoer met zalm en kalkoen voor katten met gewichtsproblemen 

Net als bij mensen wordt overgewicht steeds vaker een veelvoorkomend probleem bij katten, waar steeds meer dieren last van hebben. Als uw kat te zwaar is, is het belangrijk om snel te beginnen met een dieet dat is afgestemd op uw huisdier. Om u optimaal te ondersteunen, hebben we een geschikt voedingssysteem samengesteld dat u hier tegen een voordelige prijs kunt bestellen.

Steeds meer katten hebben last van overgewicht

Als uw kat overgewicht heeft, is dit meestal het gevolg van een combinatie van te veel voedsel en te weinig beweging. Daarom hebben vooral binnenkatten hier vaak mee te maken. Daarnaast vergroot castratie ook nog eens de neiging tot overgewicht.

Overgewicht bij katten leidt niet alleen tot aanzienlijke beperkingen in de kwaliteit van leven, maar kan ook ernstige gevolgen hebben voor het dier. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om uw kat zo snel mogelijk op dieet te zetten en ervoor te zorgen dat het gewicht van uw huisdier snel weer normaal wordt.

Verteerbaar Shiimun Slim-dieetpoeder voor katten

Met Shiimun Slim bieden we een natuurlijk dieetpoeder waarmee u uw kat kunt ondersteunen tijdens het dieet. Dit goed verteerbare supplement, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals spirulina, psylliumvezels en shiitakepoeder, is de perfecte keuze voor katten op dieet. In combinatie met een matige vermindering van de voedselinname kan het helpen om het gewicht van uw kat gezond en blijvend te verminderen.

Graanvrij nat kattenvoer gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Ons graanvrije natte kattenvoer met zalm en kalkoen voorziet uw huisdier, ondanks het dieet, van de benodigde dierlijke eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen. Net als bij ons dieetpoeder vermijden we bewust het gebruik van kunstmatige toevoegingen in ons natvoer, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw huisdier dit smakelijke voedsel probleemloos verdraagt.

Overzicht van ons dieetvoedingssysteem voor katten met nat kattenvoer met zalm en kalkoen:

22.87 € 30.49 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Sparset Insektenprotein für Katzen

Merk: I love my cat

Model: 26010

29.16 € 34.93 €
16.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Insecteneiwit besparingsset voor milieubewuste kattenbezitters

Als verantwoordelijke katteneigenaar weet u natuurlijk dat uw kat een carnivoor is en dat zijn voer daarom een voldoende hoog gehalte aan dierlijke eiwitten moet bevatten. Toch staat het buiten kijf dat het fokken van vee voor de vleesproductie gepaard gaat met een enorme belasting van het milieu.

Om u in staat te stellen uw kat te voeden op een manier die zowel geschikt is voor de soort als voor het milieu, hebben we een besparingsset samengesteld met ons kattenvoer op basis van insecten.

Hoe veeteelt het milieu vervuilt

Meer dan 70 procent van alle landbouwgrond is nodig voor het houden van vee en het verbouwen van veevoer zoals soja. Daarnaast produceren runderen tijdens hun vertering enorme hoeveelheden methaan. Van dit broeikasgas is bekend dat het een belangrijke bijdrage levert aan klimaatverandering.

Aangezien zowel de wereldbevolking als de levensstandaard blijven groeien, valt te verwachten dat de vleesconsumptie en de daarmee gepaard gaande milieuschade de komende decennia aanzienlijk zullen toenemen.

Insecteneiwit als milieuvriendelijk alternatief voor vlees

In tegenstelling tot de klassieke landbouwdieren blijken insecten uiterst zuinig en milieuvriendelijke te zijn. Dit geldt vooral voor de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia Illucens) die we gebruiken. 

De larven hebben nauwelijks ruimte nodig, voeden zich met plantaardig afval en produceren bovendien geen methaan. De productie van ons insecteneiwit vereist slechts een fractie van de energie die nodig is voor dezelfde hoeveelheid eiwitten uit conventionele dierlijke bronnen.

Dit maakt ons insecteneiwit tot het ideale milieuvriendelijke alternatief voor vlees dat normaal gesproken in kattenvoer zit.

Insecteneiwit maakt het mogelijk om uw huisdier in zijn behoefte te voorzien

Ondanks al onze inspanningen om een grotere duurzaamheid te bereiken, is de productie van soort aangepast huisdiervoer voor ons altijd een prioriteit. Daarom hebben we, voordat we ons kattenvoer met insecteneiwit ontwikkelden, er op natuurlijke wijze voor gezorgd dat deze ongewone eiwitleverancier daadwerkelijk geschikt is voor de voeding van uw kat op lange termijn.

Dat is natuurlijk het geval. Op sommige punten heeft insectenproteïne zelfs een voordeel ten opzichte van echt vlees. Omdat het zeer goed verteerbaar is en een hoge voedingswaarde heeft, kan het optimaal kan worden gebruikt voor dierenvoer.

Bovendien is insecteneiwit een hypoallergene eiwitbron, die perfect geschikt is voor het voeden van voedingsgevoelige katten en kan helpen om de nieren van uw viervoeter te ontlasten.

Koop milieuvriendelijk kattenvoer in een voordelige besparingsset

Met ons kattenvoer op basis van insecten kiest u voor milieuvriendelijke producten die u tegelijkertijd in staat stellen uw kat van het nodige voer te voorzien.

U kunt ons voedsel bestellen als een goedkope set. De set bestaat uit ons droog- en natvoer met insecteneiwit en is geschikt als complete voeding voor de langdurige gezondheid van uw kat.

Onze besparingsset is in één oogopslag voor milieubewuste kattenbezitters:

Sparset Insektenprotein für Katzen
Aanbod
29.16 € 34.93 € 16.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
29.16 € 34.93 € 16.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Sparset voor katten met Vermal poeder

Model: 26041

29.49 € 32.42 €
16.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Sparset voor katten met wormen

Een wormbesmetting is erg vervelend voor aangetaste katten en moet daarom zo snel mogelijk worden verholpen. We hebben een speciale voederset samengesteld voor katten met wormen, die je op deze pagina voor een speciale prijs kunt kopen.

Hoogwaardig natvoer voor katten zonder graan

Het spreekt voor zich dat een evenwichtige voeding over het algemeen erg belangrijk is, ongeacht een eventuele worminfectie. Met ons natvoer met kip kies je voor een hoogwaardig product zonder granen en kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Het licht verteerbare natvoer wordt gekenmerkt door zijn hoge vleesgehalte. Het bevat 65% kip, dus je kunt er zeker van zijn dat je kat de dierlijke eiwitten binnenkrijgt die hij nodig heeft. Daarnaast zorgt de perfect uitgebalanceerde receptuur van hoogwaardige ingrediënten ervoor dat het natvoer zeer licht verteerbaar is en zelfs bijzonder kieskeurige viervoeters qua smaak kan overtuigen.

Vermal poeder voor katten met wormen

Wanneer katten last hebben van een wormbesmetting, is ontworming noodzakelijk. Conventionele ontwormingsbehandelingen bevatten echter chemische werkzame stoffen die het organisme van de viervoeter behoorlijk belasten en bij meerdere toedieningen tot resistentievorming kunnen leiden.

Met I love my cat Vermal hebben we daarom een natuurlijk alternatief ontwikkeld voor het ontwormen van katten. Het preparaat is licht verteerbaar en toch uiterst effectief. Je kunt ons Vermal poeder zowel gebruiken voor de behandeling van een bestaande wormbesmetting als voor regelmatige profylaxe van parasieten.

Bestel een voederset voor katten met wormen en bespaar geld

Als je je kat in de toekomst soorteigen wilt voeren en tegelijkertijd op zoek bent naar een natuurlijk alternatief tegen wormen, zit je met deze voederset helemaal goed. Bestel de set van ons graanvrij natvoer met kip en Vermal poeder voor een voordelige prijs en lever niet langer in op de kwaliteit van kattenvoer.

Onze voederset voor katten met wormen in één oogopslag:

Sparset voor katten met Vermal poeder
Aanbod
Nieuw
29.49 € 32.42 € 16.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
29.49 € 32.42 € 16.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Startpakket met nat kattenvoer - kip, insecten, zalm en kalkoen - 6x100g

Merk: I love my cat

Model: 26037

8.39 € 13.07 €
13.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Graanvrij natvoer voor katten van I love my cat leren kennen via een introductiepakket 

Of het nu vers vlees en ingewanden, vis of licht verteerbare insectenlarven betreft – ons natvoer weet elke kat te enthousiasmeren en leent zich perfect als vast bestanddeel van een gebalanceerde voeding. 

Wat ons natvoer voor katten zo bijzonder maakt 

Een goed natvoer behoort tot een op het soort afgestemde kattenvoeding en zorgt er niet in de laatste plaats voor, dat uw kat genoeg vloeistof binnenkrijgt. Met ons natvoer kiest u voor op de behoeften afgestemde recepturen met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten. 

I love my cat natvoer bevat noch granen, noch kunstmatige geurstoffen en smaakversterkers of dierlijke en plantaardige restproducten. Wij kiezen daarentegen zeer bewust voor hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 

U kunt er daarmee op vertrouwen, dat uw kat optimaal van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien en dat uw viervoeter zijn voer probleemloos verdraagt. 

Drie smakelijke soorten kattenvoer om te leren kennen 

Ons kattennatvoer is op dit moment in de drie soorten kip, zalm en kalkoen, en eveneens met insecten verkrijgbaar. Die laatste soort vormt de ideale keuze voor voedingsgevoelige katten en is dankzij de daarin opgenomen larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) bovendien een duurzaam alternatief voor vlees bevattende kattenvoeding. 

Wij weten zeker, dat u kat enthousiast zal zijn over de heerlijke smaak van ons graanvrije natvoer. Toch kunt u zichzelf het beste overtuigen en kunt u de verschillende soorten door middel van ons introductiepakket leren kennen. 

Geschikt voor katten vanaf zes maanden

Ons introductiepakket met kattennatvoer in één overzicht:

Startpakket met nat kattenvoer - kip, insecten, zalm en kalkoen - 6x100g
Aanbod
8.39 € 13.07 € 13.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
8.39 € 13.07 € 13.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voeding voor katten met Giardia

Model: 26043

27.44 € 30.88 €
21.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding voor katten met Giardia - Natvoer met zalm en kalkoen - Natvoer met kip - Marsavet Vermal Druppels

Futterset voor katten met Giardia tegen een voordelige prijs

Veel katten worden getroffen door een Giardia-infectie. Deze vervelende darmparasieten kunnen onder andere diarree veroorzaken en kunnen met name jonge of verzwakte viervoeters ernstig schaden.

Om u te helpen bij het bestrijden van Giardia bij uw kat, hebben we een speciaal voedingssupplement samengesteld met ons koolhydraatarme natvoer zonder granen en Marsavet Vermal Druppels.

Koolhydraatarm natvoer voor katten met Giardia

Giardia leeft in de darmen van katten en voedt zich met koolhydraten die uw kat uit voedsel haalt. Daarom is het essentieel voor het verwijderen van de parasieten dat uw huisdier zo min mogelijk koolhydraten binnenkrijgt.

Met ons koolhydraatarme natvoer zonder granen kiest u voor een uitgebalanceerde kattenvoeding gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een hoog gehalte aan vlees of vis van voedingskwaliteit maakt ons natvoer tot een gezonde traktatie waar uw kat zeker niet aan kan weerstaan.

Giardia-onvriendelijke darmomgeving met Marsavet Vermal Druppels

Om Giardia tegen te gaan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat een darmomgeving heeft die onvriendelijk is voor Giardia. Daarom bevat het voedingssupplement Marsavet Vermal Druppels. Dit zijn speciale voedingssupplementen die we samen met dierenartsen hebben ontwikkeld voor huisdieren met darmparasieten.

In tegenstelling tot veel andere preparaten bevatten de druppels uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat ze het lichaam van uw kat niet onnodig belasten en dat er geen resistentie tegen ontstaat, zelfs niet bij regelmatig gebruik.

Waarom u met ons voedingssupplement voor katten met Giardia de juiste keuze maakt

  • Uitgebalanceerde voeding: Ons natuurlijke kattenvoer valt in de smaak door zijn onweerstaanbare smaak en voorziet uw huisdier van alle belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft.
  • Koolhydraatarm voer: Ons graanvrije natvoer bevat weinig koolhydraten en is daarom ideaal voor het voeren van katten met Giardia.
  • Uitgebreid getest: Onze producten worden met grote zorg ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en uitgebreid getest.
  • Giardia-onvriendelijke darmomgeving: De Vermal Druppels van Marsavet zijn goed verteerbaar, veroorzaken geen resistentie en zorgen op natuurlijke wijze voor een darmomgeving die ongunstig is voor Giardia.
  • Eenvoudig in gebruik: De druppels kunnen eenvoudig in de juiste dosering over het voer van uw kat worden gedruppeld.

Hoogwaardige producten voor katten uit Duitsland

Met het natvoer van I love my cat en de Vermal Druppels van Marsavet kiest u voor hoogwaardige producten uit Duitsland. Hoge normen en regelmatige controles garanderen een onberispelijke kwaliteit die aan al uw wensen voldoet. Maar overtuig uzelf het beste. Bestel het voedingssupplement voor katten met Giardia tegen een voordelige prijs direct online.

Het voedingssupplement voor katten met Giardia in één oogopslag:

Voeding voor katten met Giardia
Aanbod
Nieuw
27.44 € 30.88 € 21.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
27.44 € 30.88 € 21.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 25

Voordeelset met gespecialiseerd kattenvoer van I love my cat 

Voor het welzijn en de gezondheid van uw kat is het erg belangrijk dat u bij het voeren vertrouwt op speciaal ontwikkeld kattenvoer. Dit betekent onder meer dat het voer van uw keuze voldoende dierlijke eiwitten moet bevatten en uit hoogwaardige ingrediënten moet bestaan.

Houd rekening met de individuele behoeften van uw kat

In bepaalde situaties moet u mogelijk rekening houden met speciale behoeften bij het samenstellen van het menu van uw kat. Dit geldt bijvoorbeeld voor dieren met voerallergieën en bij spijsverteringsproblemen of ziekte.

Met onze voordeelsets kunt u rekening houden met gevoelige dieren en altijd het juiste voer en de juiste voedingssupplementen kiezen.

Voer goed en bespaar geld

Op deze pagina vindt u een overzicht van de voerpakketten die ons team van experts voor u heeft samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met de bijzondere voedingsbehoeften in bepaalde situaties.

U krijgt de sets met voer en voedingssupplementen van I love my cat voor een speciale prijs, zodat u het welzijn van uw kat voordelig kunt bevorderen.

Bestel de voordeelset van uw keuze direct online en begin met een afgestemde voeding die uw kat optimaal ondersteunt met waardevolle voedingsstoffen en op een natuurlijke manier zorgt voor meer vitaliteit.

Trustmark