• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Oog- en oorverzorgingsdruppels voor honden van Bellfor hondenvoer

Oogverzorgingseconomie voor kleine honden met voedselallergieën

Merk: Bellfor

Model: 100029

60.48 €
15.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Set voor kleine honden met voedselallergie en traanogen

Voedselintoleranties en voedselallergieën komen helaas veel voor bij honden. Om de veroorzaakte klachten te verlichten, is een consistente overstap naar hypoallergeen hondenvoer nodig.

We hebben speciaal voor kleine honden een set samengesteld met ons op insecten gebaseerde voer en andere bijpassende producten uit ons assortiment, die u voor een voordelige prijs kunt bestellen voor uw voedingssensitieve viervoeter.

Allergievoer op basis van insecten

Als er allergische reacties optreden door het eten van hondenvoer, zijn dit meestal dierlijke eiwitbronnen. Bij het overschakelen van voer is het daarom belangrijk ervoor te zorgen dat het nieuwe voer vrij is van deze eiwitten en in plaats daarvan goed verteerbare eiwitten bevat.

Met ons hypoallergene natvoer Landgut-Menü en ons Landgut-Schmaus Mini droogvoer voor kleine honden zit u precies goed. Het insecten-eiwit uit de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens) is hypoallergeen, goed verteerbaar en heeft een hoge biologische waarde. U kunt er dus zeker van zijn dat uw voedingssensitieve viervoeter op de lange termijn optimaal wordt voorzien van dierlijk eiwit.

Zachte verzorging voor tranende hondenogen

Tranende ogen zijn een veelvoorkomend symptoom bij honden met een voedselallergie. Als dit ook het geval is bij uw viervoeter, is het belangrijk dat u zich meer bezighoudt met de verzorging van zijn ogen.

Gebruik hiervoor het liefst onze hoogwaardige oogverzorgingsdruppels. Hiermee kunt u de tranende en geïrriteerde ogen van uw hond voorzichtig verzorgen dankzij geselecteerde ingrediënten zoals kamille-extract en aloë vera.

Natuurlijke ondersteuning van de nierfunctie

Het constante contact met allergenen uit het voer belast de nieren van honden met voedselallergieën op de lange termijn aanzienlijk. Het kan daarom zinvol zijn om dit belangrijke filterorgaan te ondersteunen met Bellfor Nierenkraft.

De goed verteerbare voedingssupplement bevat geselecteerde kruiden zoals guldenroede en heermoes, om de nierfunctie op natuurlijke wijze te bevorderen.

Ons set voor uw voedingssensitieve, kleine hond met oogproblemen in één oogopslag:

Oogverzorgingseconomie voor kleine honden met voedselallergieën
Nieuw
60.48 € 15.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oogverzorgingseconomie voor middelgrote honden met voedselallergieën

Merk: Bellfor

Model: 100030

47.78 €
18.31 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelset voor middelgrote honden met voedselallergie en tranende ogen

Steeds meer honden hebben last van voedselallergieën en voedselintoleranties. De bijbehorende klachten kunnen alleen worden beheerst door over te stappen op hypoallergeen hondenvoer.

Voor dit doel hebben we een speciale set samengesteld met voer en andere producten voor middelgrote honden, die u voor uw viervoeter tegen een speciale prijs kunt bestellen.

Hypoallergeen droogvoer met insecten

Meestal zijn dierlijke eiwitten de allergenen die verantwoordelijk zijn voor voedselallergie. Om allergische reacties te voorkomen, is het noodzakelijk over te stappen op hypoallergeen hondenvoer met een beter verteerbare eiwitbron.

Onze hypoallergene Landgut-Schmaus met insecten is hiervoor de perfecte keuze. Het eiwit afkomstig van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvlieg) is niet alleen hypoallergeen. Het heeft ook een hoge biologische waarde en is goed verteerbaar, zodat uw voedingsgevoelige hond permanent voorzien wordt van hoogwaardige dierlijke eiwitten.

Goede verzorging van tranende ogen bij allergische honden

Honden met voedselallergieën hebben vaak last van tranende ogen. Als uw viervoeter hier last van heeft, is adequate oogverzorging zeer belangrijk. Wij raden u aan hiervoor onze natuurlijke Oogverzorgingsdruppels te gebruiken.

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals aloë vera en kamille-extract zorgen voor een zachte verzorging van geïrriteerde en tranende hondenogen.

Natuurlijke ondersteuning voor de nieren

De regelmatige inname van allergenen vormt een aanzienlijke belasting voor de nieren bij honden met voedselallergie. Om dit essentiële filterorgaan te ondersteunen, kan een voedingssupplement met ons Nierenkraft Poeder zinvol zijn.

De speciale mix van kruiden zoals heermoes en guldenroede bevordert op natuurlijke wijze de functie van de nieren.

De voordeelset voor voedingsgevoelige, middelgrote honden met oogproblemen in één oogopslag:

Oogverzorgingseconomie voor middelgrote honden met voedselallergieën
Nieuw
47.78 € 18.31 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oorverzorgingsspaarset voor grote hondenrassen met voedselallergieën

Merk: Bellfor

Model: 100031

63.54 €
15.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordelige set voor grote honden met voedselallergieën en jeukende oren

Steeds meer honden lijden aan voedselintoleranties of voedselallergieën. De daarmee gepaard gaande symptomen zijn uiterst onaangenaam voor de getroffen dieren en vereisen een consequente omschakeling naar hypoallergene voeding.

Voor grote honden hebben wij een speciale set samengesteld met geselecteerde producten die u voor een speciale prijs kunt kopen voor uw allergische of algemeen voedselgevoelige hond.

Koudgeperste allergievoeding voor grote honden

Voedselallergieën worden meestal veroorzaakt door dierlijke eiwitten in hondenvoer. Om de symptomen te elimineren, moet u overstappen op beter verdragen voedsel dat vrij is van de verantwoordelijke allergenen.

Voor grote hondenrassen is ons hypoallergene, op insecten gebaseerde Naturgut Feast perfect. Het daarin aanwezige eiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) is licht verteerbaar, hypoallergeen en heeft bovendien een bijzonder hoge biologische waarde. Een op de behoeften afgestemde aanvoer van belangrijke dierlijke eiwitten is daarom ondanks voedselallergieën geen probleem.

Bovendien zorgt het zachte koude persproces ervoor dat Bellfor Naturgut-Schmaus minder opzwelt in de maag van uw hond. Dit kan de kans op maagtorsie verkleinen, wat relatief vaak voorkomt bij grote honden.

Zachte oorverzorging met Bellfor

Naast andere klachten zoals spijsverteringsproblemen manifesteren voedselallergieën bij honden zich vaak als jeukende en ontstoken oren. Besteed daarom bijzondere aandacht aan de oorverzorging van uw allergische viervoeter.

Hiervoor raden wij u aan Bellfor oorverzorgingsdruppels te gebruiken. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals ricinusolie en lavendelolie zorgen ervoor dat jeukende ezelsoren bijzonder voorzichtig worden verzorgd.

Ondersteuning van de nieren

De nieren van uw hond werken elke dag op topniveau om verontreinigende stoffen en metabolische afvalproducten te filteren en uit te scheiden. Dit geldt vooral in het geval van een voedselallergie, omdat contact met de allergenen de nieren extra belast.

Een voedingssupplement met Bellfor Kidney Power, gemaakt van geselecteerde kruiden, kan de natuurlijke functie van de nieren van uw trouwe viervoeter helpen ondersteunen.

Onze oorverzorgingsspaarset voor grote honden met voedselallergieën in één oogopslag:

Oorverzorgingsspaarset voor grote hondenrassen met voedselallergieën
Nieuw
63.54 € 15.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Orenverzorgingssparenset voor kleine hondenrassen met voedselallergie

Merk: Bellfor

Model: 100032

61.00 € 67.60 €
16.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelset voor kleine honden met voedselallergie en jeukende oren

Veel honden lijden aan voedselintoleranties of voedselallergieën. Als de daarmee gepaard gaande symptomen onder controle moeten worden gebracht, is een permanente overstap naar hypoallergeen voer essentieel.

We hebben een speciale voordeelset samengesteld met ons hypoallergeen hondenvoer met insectenproteïne voor kleine honden en andere producten die u hier tegen een speciale prijs kunt bestellen.

Hypoallergeen hondenvoer met insecten

Voedselallergieën worden meestal veroorzaakt door bepaalde dierlijke eiwitbronnen in het voer. Om allergische reacties te voorkomen, is het daarom noodzakelijk over te schakelen naar voeding zonder de verantwoordelijke allergenen.

Voor kleine hondenrassen zijn onze hypoallergene varianten Landgut-Schmaus Mini en Landgut-Menü zeer geschikt. Zowel in droog- als natvoer gebruiken we de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) als eiwitbron. Het goed verteerbare insectenproteïne is zeer goed verteerbaar voor honden. Bovendien scoort het met zijn hoge biologische waarde, zodat een evenwichtige eiwitvoorziening ondanks de allergie geen probleem is.

Betrouwbare verzorging voor jeukende hondenoren

Jeukende of ontstoken oren zijn in veel gevallen symptomen waarmee voedselallergieën zich bij honden manifesteren. Besteed daarom voldoende aandacht aan oorverzorging bij uw viervoeter.

We raden hiervoor onze Oorverzorgingsdruppels voor honden aan, waarmee de verzorging van hondenoren dankzij geselecteerde ingrediënten zoals ricinusolie of lavendelolie geen probleem is.

Ondersteuning voor de nieren van de hond

Door de voortdurende inname van allergenen worden de nieren bij honden met voedselallergieën extra belast. Om overbelasting van dit belangrijke filterorgaan te voorkomen, kan het geven van Bellfor Nierenkraft zinvol zijn.

De natuurlijke voedingssupplement bestaat uit geselecteerde kruiden die op natuurlijke wijze helpen de nierfunctie te ondersteunen.

De voordeelset voor voedingsgevoelige, kleine hondenrassen met jeukende oren in één oogopslag:

Orenverzorgingssparenset voor kleine hondenrassen met voedselallergie
Aanbod
Nieuw
61.00 € 67.60 € 16.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
61.00 € 67.60 € 16.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Orenverzorgingssparenset voor middelgrote hondenrassen met voedselallergie

Merk: Bellfor

Model: 100033

54.90 €
21.03 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelset voor middelgrote honden met voedselallergie en jeukende oren

Voedselintoleranties en voedselallergieën worden steeds vaker een veelvoorkomend probleem bij honden. Ze veroorzaken zeer onaangename klachten en vereisen een consistente overschakeling naar hypoallergeen hondenvoer.

We hebben een speciale voerset samengesteld voor middelgrote hondenrassen met producten uit ons assortiment die u op deze pagina tegen een speciale prijs kunt bestellen.

Milde hypoallergeen voeding op basis van insecten

Als uw hond last heeft van voedselallergie, verdraagt hij meestal bepaalde dierlijke eiwitten in zijn voeding niet. Als u allergische reacties in de toekomst wilt voorkomen, is het daarom essentieel om over te schakelen naar voeding die beter wordt verdragen.

Met Bellfor Landgut-Schmaus op basis van insecten zit u hiervoor precies goed. De larven van de zwarte soldatenvlieg (Hermetia illucens) vormen een hoogwaardige bron van hypoallergene, dierlijke eiwitten. Het goed verteerbare insectenproteïne kenmerkt zich door zijn hoge biologische waarde en voorziet uw voedingsgevoelige viervoeter optimaal van eiwitten.

Natuurlijke verzorging voor jeukende hondenoren

Afgezien van spijsverteringsproblemen behoren ook ontstoken en jeukende oren tot de typische symptomen waarmee een voedselallergie zich bij honden kan manifesteren.

Het is daarom erg belangrijk dat u voor de verzorging van de hondenoren zorgt. Gebruik hiervoor bij voorkeur Bellfor Oorverzorgingsdruppels. Hoogwaardige ingrediënten zoals lavendelolie en ricinusolie zorgen voor zachte en tegelijkertijd effectieve oorverzorging.

Ondersteuning van de nieren van de hond op natuurlijke wijze

De nieren hebben als taak metabolische afvalproducten en schadelijke stoffen te filteren, zodat deze met de urine kunnen worden uitgescheiden. Bij honden met voedselallergie worden ze vanwege het regelmatige contact met de allergenen in het voer bijzonder belast.

Het kan daarom zinvol zijn de nierfunctie te ondersteunen met een voedingssupplement met Bellfor Nierenkraft. Het natuurlijke preparaat bevat hiervoor geselecteerde kruiden.

De voordeelset voor allergische, middelgrote hondenrassen met jeukende oren in één oogopslag:

Orenverzorgingssparenset voor middelgrote hondenrassen met voedselallergie
Nieuw
54.90 € 21.03 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oogverzorgings druppels voor Honden - Augenpflege Tropfen - 30 ml

Merk: Bellfor

Model: 28499

van 12.19 €
440.28 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Augenpflege Tropfen (Oogverzorgings druppels)

Bellfor Augenpflege Tropfen (Oogverzorgings druppels) is een natuurlijk verzorgingsproduct dat u kunt gebruiken voor de dagelijkse oogverzorging van uw hond en dat ongemak zoals droge ogen kan tegengaan.

Wat maakt Bellfor Augenpflege Tropfen (Oogverzorgings druppels) zo bijzonder?

Oogproblemen zoals droge en jeukende ogen of overmatige traanvorming komen vaak voor bij honden. Met Bellfor Augenpflege Tropfen (Oogverzorgings druppels) heeft u de mogelijkheid om elke dag een belangrijke bijdrage te leveren aan de oogzorg van uw hond.

Zoals bij al onze producten gebruiken we geen kunstmatige additieven in onze oogverzorgingsdruppels. In plaats daarvan gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten die een uitstekende compatibiliteit van de druppels garanderen.

Waarom je een goede keuze zou moeten maken met Bellfor Augenpflege Tropfen (Oogverzorgings druppels)

Veel honden hebben problemen met hun ogen. De oorzaken zijn zo gevarieerd als de mogelijke klachten die uw hond kan ervaren.

Sommige rassen hebben meer kans op droge ogen, overmatige traanvorming of ontsteking van het bindvlies en hoornvlies als gevolg van anatomische bijzonderheden.

Met Bellfor Augenpflege Tropfen (Oogverzorgings druppels) hebben wij een product ontwikkeld waarmee u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de dagelijkse oogverzorging van uw hond en mogelijke problemen kunt voorkomen.

Uw voordelen met de Augenpflege Tropfen (Oogverzorgings druppels) van Bellfor:

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van chemicaliën
 • Geschikt voor alle hondenrassen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Zacht voor de ogen
 • Effectieve reinigende werking

van 12.19 € 440.28 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
van 12.19 € 440.28 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oorverzorgings druppels voor Honden - Ohrenpflege Tropfen - 30 ml

Merk: Bellfor

Model: 28500

15.24 € 20.33 €
508.06 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Ohrenpflege Tropfen (Oorverzorgings druppels)

Bellfor Ohrenpflege Tropfen (Oorverzorgings druppels) zijn een natuurproduct dat speciaal ontwikkeld is voor de oorverzorging van honden en dat klachten zoals oorontstekingen kan tegengaan.

Wat maakt Bellfor Ohrenpflege Tropfen (Oorverzorgings druppels) zo bijzonder?

Jeukende oren, oorontstekingen of zelfs parasitaire infecties zoals oormijten komen steeds weer bij honden voor en zijn vaak zeer onaangenaam voor aangetaste dieren.

Met onze oorverzorgingsdruppels kunt u vertrouwen op de gebruikelijke kwaliteit van Bellfor voor de oorverzorging van uw hond. Zoals al onze verzorgingsproducten bevatten onze oorverzorgingsproducten geen kunstmatige toevoegingen.

In plaats daarvan gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten om een uitstekende compatibiliteit van de druppels te garanderen.

Kamille is een veelzijdige geneeskrachtige plant die veel klachten zou moeten tegengaan en onder andere ook nuttig kan zijn in de oorverzorging.

Mogelijke toepassingsgebieden voor Bellfor Ohrenpflege Tropfen (Oorverzorgings druppels):

 • Voor dagelijkse oorverzorging bij honden met gevoelige oren
 • Ter ondersteuning van de regeneratie na aantasting door oormijten
 • Voor een zachte reiniging van de oren
 • Voor honden met oorontstekingen
 • Voor dieren die lijden aan oorpijn

Waarom zou u een goede keuze moeten maken met Bellfor Ohrenpflege Tropfen (Oorverzorgings druppels)

Oorproblemen, zoals ontstekingen, zijn een veelvoorkomend probleem bij honden en kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Vooral rassen met lange hangende oren zijn vatbaar voor klachten.

Met onze oorverzorgingsproducten hebben we een natuurlijk verzorgingsproduct ontwikkeld dat u kunt gebruiken voor de dagelijkse verzorging van de oren van uw hond en dat kan helpen om klachten te voorkomen.

Uw voordelen met de Ohrenpflege Tropfen (Oorverzorgings druppels) van Bellfor:

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Geen kunstmatige additieven
 • Zachte verzorging voor de oren
 • Eenvoudige toepassingen
 • Geschikt voor alle rassen

Oorverzorgings druppels voor Honden - Ohrenpflege Tropfen - 30 ml
Aanbod
15.24 € 20.33 € 508.06 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
15.24 € 20.33 € 508.06 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oormijten druppels voor Honden - Ohrmilben Tropfen - 50 ml

Merk: Bellfor

Model: 28501

20.33 € 25.41 €
406.52 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Ohrmilben Tropfen (Oormijten druppels)

Bellfor Ohrmilben Tropfen (Oormijten druppels) zijn een natuurlijk product dat speciaal ontwikkeld is om de aantasting van oormijten bij honden op een zachte manier tegen te gaan.

Wat maakt Bellfor Ohrmilben Tropfen (Oormijten druppels) zo bijzonder?

Een aantasting door oormijten is niet alleen onaangenaam voor aangetaste honden. Het kan ook ernstige gevolgen hebben voor het dier en in het ergste geval zelfs leiden tot gehoorverlies.

Met Bellfor Ohrmilben Tropfen (Oormijten druppels) heeft u de mogelijkheid om de vervelende parasieten op een natuurlijke manier te bestrijden. Zoals alle Bellfor producten bevatten onze oormijtdruppels geen chemicaliën of andere potentieel schadelijke ingrediënten.

In plaats daarvan kunt u vertrouwen op een goede verdraagzaamheid die wij garanderen door het gebruik van geselecteerde natuurlijke ingrediënten.

Ricinusolie is een bekend natuurlijk middel dat onder andere gebruikt wordt om oorproblemen te behandelen.

Waarom Bellfor Ohrmilben Tropfen (Oormijten druppels) een goede keuze zijn

Veel van de geneesmiddelen die gebruikt worden voor de behandeling van oormijten bevatten de zogenaamde acariciden. Dit zijn neurotoxinen, die oorspronkelijk bedoeld waren als pesticiden voor de landbouw.

Zulke preparaten doden oormijten effectief. Tegelijkertijd vormen ze echter ook een potentieel gezondheidsrisico voor uw hond.

Met Bellfor Ohrmilben Tropfen (Oormijten druppels) kiest u daarentegen voor een natuurlijk product waarvan de ingrediënten geen onnodige belasting vormen voor het organisme van uw viervoeter.

Uw voordelen met de Ohrmilben Tropfen (Oormijten druppels) van Bellfor:

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Geselecteerde Ingrediënten
 • Vrij van chemicaliën
 • Goede compatibiliteit
 • Zacht voor de oren
 • Effectief tegen oormijten

Oormijten druppels voor Honden - Ohrmilben Tropfen - 50 ml
Aanbod
20.33 € 25.41 € 406.52 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 25.41 € 406.52 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Problemen met de ogen en oren komen helaas nogal eens voor bij honden. Tocht kan bijvoorbeeld leiden tot droge ogen, een infectie met oormijt, jeuk en overige oorinfecties.

Bovendien lopen sommige rassen vanwege hun genen een verhoogd risico op oor- of oogproblemen.Daarom vereist de oog- en oorverzorging van deze dieren speciale aandacht.

Of het nu gaat om de behandeling van oormijt, de verzorging van gevoelige oren of waterige en droge ogen - het Bellfor-assortiment heeft er passende druppels voor. Hoogwaardige ingrediënten en de afwezigheid van kunstmatige toevoegingen zorgen voor een goede verdraagzaamheid en een optimale effectiviteit.


Trustmark