• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Natuurlijke verzorging voor siervissen van Aquaris

AQUARIS Aqua Flora - plantenvoeding - 250 ml

Merk: AQUARIS

Model: 130104

8.12 €
32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

AQUARIS AQUA FLORA - Hoogwaardige meststof voor aquariumplanten - optimale voedingsaanvoer voor gezonde groei


AQUA FLORA van AQUARIS: hoogwaardige meststof voor optimale groei van uw aquariumplanten


Aquariumplanten mogen natuurlijk niet ontbreken in een aquarium. Om de planten te laten groeien, hebben ze de juiste voedingsstoffen nodig. Met de AQUARIS AQUA FLORA meststof is de voedingsvoorziening van de waterplanten in uw aquarium geen probleem.

Hoe werkt AQUARIS AQUA FLORA?

AQUARIS AQUA FLORA is een hoogwaardige meststof voor waterplanten. De samenstelling van de meststof is zorgvuldig afgestemd op de behoeften van aquariumplanten. AQUA FLORA van AQUARIS bevat essentiële sporenelementen en andere waardevolle voedingsstoffen om de gezonde groei van de planten betrouwbaar te ondersteunen. Tegelijkertijd zorgt het doordachte formulering ervoor dat het delicate ecosysteem in het aquarium in balans blijft en het welzijn van de aquariumvissen niet wordt aangetast.

Waarom u met AQUA FLORA van AQUARIS goed zit

 • Optimale voedingsaanvoer: AQUARIS AQUA FLORA bevat alle voedingsstoffen en sporenelementen die waterplanten nodig hebben voor een gezonde en krachtige groei.
 • Bewezen effectiviteit: AQUARIS AQUA FLORA is met grote zorg ontwikkeld en getest door onze experts om een hoge effectiviteit van de waterplantenmeststof te waarborgen.
 • Evenwichtig ecosysteem: Dankzij de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling wordt gegarandeerd dat de meststof het aquariumecosysteem niet verstoort.
 • Zeer zuinig: 250 ml van de waterplantenmeststof is voldoende voor 2.500 liter aquariumwater bij een enkele toepassing.
 • Eenvoudige toepassing: AQUARIS AQUA FLORA wordt eenvoudig in de juiste dosering aan het aquariumwater toegevoegd.

AQUARIS AQUA FLORA: bewezen kwaliteit uit Duitsland

Met AQUARIS AQUA FLORA kiest u voor een hoogwaardige meststof voor waterplanten van een fabrikant uit Duitsland. Hoge productienormen en regelmatige kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op veiligheid en kwaliteit. Met AQUA FLORA van AQUARIS voorziet u de waterplanten in uw aquarium optimaal van alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei.

Dosering

Voeg elke week 8 ml AQUARIS AQUA FLORA waterplantenmeststof per 100 liter water toe aan het aquarium.

8.12 € 32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
8.12 € 32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

AQUARIS Baktero Start - bacteriecultuur - 250 ml

Merk: AQUARIS

Model: 130103

8.12 €
32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

AQUARIS BAKTERO START - Bacterieculturen voor het Aquarium - Optimale Waterwaarden voor Gezonde Aquariumvissen


AQUARIS BAKTERO START: Bacterieculturen voor een Werkend Ecosysteem in het Aquarium


Een aquarium is een klein ecosysteem waar naast vissen en planten ook talloze nuttige micro-organismen leven. Het delicate evenwicht kan om verschillende redenen verstoord raken. Met AQUARIS BAKTERO START kunt u dit voorkomen en een essentiële bijdrage leveren aan een goed functionerend ecosysteem in het aquarium.

Hoe werkt BAKTERO START van AQUARIS?

AQUARIS BAKTERO START bevat bacterieculturen. Per ml bevat het product minstens 100 miljoen van deze nuttige micro-organismen. BAKTERO START transformeert kraanwater na een waterwissel snel in water dat geschikt is voor vissen.

De bacterieculturen breken op natuurlijke wijze ammonium en nitriet af. BAKTERO START verbetert het filterresultaat, verlengt de reinigingsintervallen van het filter en versterkt op de lange termijn de biologische zelfreiniging van het aquarium.

Waarom u AQUARIS BAKTERO START zou moeten gebruiken

 • Werkend Ecosysteem: Met minimaal 100 miljoen bacterieculturen per ml blijft het delicate ecosysteem in het aquarium betrouwbaar in balans.
 • Hoge Effectiviteit: We hebben AQUARIS BAKTERO START ontwikkeld en uitgebreid getest met dierenartsen om optimale effectiviteit te waarborgen.
 • Uitstekende Kwaliteit: Strikte controles tijdens de productie en hoogwaardige grondstoffen zorgen betrouwbaar voor optimale veiligheid en consistente kwaliteit.
 • Eenvoudige Toepassing: Om de effecten vrij te laten komen, wordt AQUARIS BAKTERO START eenvoudig aan het water toegevoegd in de gewenste dosering.
 • Zeer Zuinig: Afhankelijk van het beoogde gebruik is 250 ml voldoende om 1.250 tot 2.500 liter water te behandelen.

BAKTERO START van AQUARIS: Kwaliteit uit Duitsland

AQUARIS BAKTERO START is een hoogwaardig product voor aquariumverzorging van een Duitse fabrikant. De productie volgt de hoogste normen. Regelmatige kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op de veiligheid en effectiviteit van AQUARIS BAKTERO START.

Dosering

Bij het opzetten van uw aquarium gedurende drie weken wekelijks 20 ml AQUARIS BAKTERO START per 100 liter water aan het aquarium toevoegen. Na een waterwissel, filterreiniging of het gebruik van medicatie is 8 ml per 100 liter voldoende. Voor optimale resultaten raden we een gecombineerde toepassing van AQUARIS BAKTERO START en CLEAR WATER aan.

8.12 € 32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
8.12 € 32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

AQUARIS Clear water - waterverbeteraar - 250 ml

Merk: AQUARIS

Model: 130101

8.12 €
32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

AQUARIS CLEAR WATER - Verwijdering van Verontreinigingen na Waterverversing - voor Zoetwater- en Zoutwateraquaria


AQUARIS CLEAR WATER verwijdert verontreinigingen in het aquariumwater na een waterverversing


Regelmatige waterverversingen zijn belangrijk om duurzaam goede waterkwaliteit in het aquarium te behouden. Echter, het leidingwater dat hiervoor wordt gebruikt, kan diverse verontreinigingen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de aquariumvissen. Met AQUARIS CLEAR WATER kunnen deze verontreinigingen betrouwbaar worden verwijderd.

Hoe werkt AQUARIS CLEAR WATER?

AQUARIS CLEAR WATER zorgt ervoor dat het leidingwater geschikt wordt gemaakt voor vissen en planten. Dit hoogwaardige product voor aquariumverzorging bindt schadelijk chloor en zware metalen in leidingwater. Op deze manier worden de gevoelige slijmvliezen van de aquariumvissen optimaal beschermd.

Bovendien bevat CLEAR WATER van AQUARIS een vitamine B-complex dat de stressgevoeligheid van de aquariumbewoners vermindert. Gebruik AQUARIS CLEAR WATER na elke waterverversing om het biologisch evenwicht van micro-organismen in het aquarium te ondersteunen en het welzijn van uw aquariumvissen te bevorderen.

Waarom u met AQUARIS CLEAR WATER goed zit

 • Vitamine B-complex: Het speciale vitamine B-complex in AQUARIS CLEAR WATER levert een waardevolle bijdrage aan de stressbestendigheid van aquariumvissen.
 • Bewezen Doeltreffendheid: Net als alle producten van AQUARIS is CLEAR WATER ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en uitgebreid getest om optimale doeltreffendheid te garanderen.
 • Hoge Kwaliteit: Hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers en strenge controles tijdens het hele productieproces waarborgen een constante hoge kwaliteit.
 • Zoetwater en Zoutwater: AQUARIS CLEAR WATER is geschikt voor zowel zoetwater- als zoutwateraquaria.
 • Zeer Zuinig: 250 ml van het product is voldoende om 1.000 liter leidingwater voor het aquarium te behandelen tijdens een waterverversing.

AQUARIS CLEAR WATER: Kwaliteit uit Duitsland

Met AQUARIS CLEAR WATER kiest u voor een hoogwaardig product van een Duitse fabrikant voor de verzorging van uw aquarium. Net als alle verzorgingsproducten van AQUARIS wordt CLEAR WATER volgens de hoogste normen geproduceerd. Regelmatige controles waarborgen een hoge kwaliteit en optimale veiligheid. U kunt er dus op vertrouwen dat u met AQUARIS CLEAR WATER een belangrijke bijdrage levert aan optimale leefomstandigheden voor de vissen in uw aquarium.

Dosering

Voeg na een waterverversing 24 ml AQUARIS CLEAR WATER rechtstreeks toe aan het aquariumwater voor elke 100 liter vers leidingwater. Voor optimale doeltreffendheid raden we aan om het gecombineerd te gebruiken met AQUARIS BACTERIA START.

8.12 € 32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
8.12 € 32.5 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Voor het welzijn van de waterbewoners is het niet voldoende om het aquarium neer te zetten, het met water te vullen en het vervolgens aan zichzelf over te laten. Zelfs hoogwaardig siervissenvoer kan soms niet voorkomen dat het gevoelige ecosysteem uit balans raakt,  bijvoorbeeld door overmatige algenvorming in het aquarium.

Daarnaast hebben gebruikte waterplanten van tijd tot tijd wat mest nodig om van belangrijke voedingsstoffen te worden voorzien en beter te groeien. Als je wilt dat de vissen in je aquarium het goed doen, dan zul je het aquarium goed moeten verzorgen.

Aquariumverzorgingsproducten van hoge kwaliteit van Aquaris

Het Aquaris-assortiment biedt u precies de producten die u nodig heeft om voor uw aquarium te zorgen en het biologische evenwicht te behouden. Met Aquaris verwijdert u bijvoorbeeld gemakkelijk algen of ondersteunt u de groei van uw waterplanten.

Dit is het Aquaris-assortiment voor aquariumonderhoud:

 • Aquaris Aqua Flora voor een optimale voeding van uw waterplanten
 • Aquaris-bacterie start voor een functionerend ecosysteem in het aquarium
 • Aquaris Clear Water voor het verwijderen van verontreinigende stoffen
 • Aquaris algenstop voor biologische algenbestrijding

De Aquaris-kwaliteitsbelofte

Met Aquaris vertrouwt u op bewezen kwaliteit in aquariumonderhoud. Alle producten kenmerken zich door hun doordachte samenstelling en bijzonder hoogwaardige grondstoffen.

Zo weet u zeker dat dat u bij het verzorgen van uw aquarium niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien wordt de gezondheid en het welzijn van uw siervissen niet onnodig in gevaar gebracht.

Koop aquarium onderhoudsproducten online

Aquariumverzorgingsproducten van Aquaris koopt u natuurlijk in onze winkel. Profiteer van goede kwaliteit voor betaalbare prijzen en laat uw bestelling eenvoudig bij u thuis bezorgen. Probeer het zelf.

Trustmark