• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Voedingssupplementen voor actieve honden.

Droogvoer voor jonge honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28584

van 55.47 €
7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezond droogvoer voor puppy's en opgroeiende honden

Om een gezonde groei van de opgroeiende honden te garanderen, is het essentieel om ze te voeden volgens hun behoeften. Bellfor Landgut-Schmaus Junior is perfect geschikt voor dit doel en stelt u in staat om uw puppy vanaf het begin de best mogelijke verzorging te geven.

Wat maakt Landgut-Schmaus van Bellfor zo bijzonder?

Bij Bellfor hebben we altijd veel belang gehecht aan een hoge productkwaliteit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen een hoogwaardige voeding de gezondheid en het welzijn van honden optimaal bevordert.

Dit geldt vooral voor pups en opgroeiende honden. Daarom bevat Bellfor Landgut-Schmaus Junior alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zoete aardappelen en erwten, maar ook insecten als een gezonde en licht verteerbare bron van eiwitten.

Waarom u een goede keuze maakt met onze droogvoer met insecten voor puppy's

Intoleranties en voedselallergieën zijn de laatste jaren een groot probleem geworden bij honden, waarbij talloze viervoeters zijn betrokken. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u om dit bij uw jonge hond vanaf het begin te voorkomen.

Dit komt omdat de insecten die we als eiwitleverancier gebruiken (zwarte soldaatvlieg) praktisch geen allergiepotentieel hebben, zodat het voer ook gemakkelijk wordt getolereerd door voedingsgevoelige en allergische honden.

Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een zeer hoge biologische waarde en voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren.

U kunt er dus zeker van zijn dat ons droogvoer met insecten uw puppy voorziet van de benodigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Soortenspecifiek en duurzaam: Landgoedfeest van Bellfor

Met onze droogvoer op basis van insecten voor puppy's kiest u niet alleen voor een gezonde voeding. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u ook het milieu te ontlasten.

Onze insecten nemen maar weinig ruimte in. Bovendien kunnen ze worden gevoed met plantaardig afval en hoeft er dus geen extra voer te worden verbouwd voor de aanvoer.

Bovendien produceren de insecten geen methaan, dat schadelijk is voor het klimaat en in grote hoeveelheden wordt geproduceerd, vooral in de veeteelt.

Met onze Landgut-Schmaus Junior vertrouwt u dus op een hoogwaardige droogvoer waarmee u iets goeds doet voor uw opgroeiende hond en voor het milieu.

De grootste voordelen van onze droogvoer voor puppy's in één oogopslag:

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder granen
 • Met insecten als hoogwaardige eiwitleverancier
 • Gemakkelijk verteerbaar en hypoallergeen
 • Noodzakelijke formule voor een optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Ideaal voor puppy's en opgroeiende honden
 • Bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen
 • Duurzaam droogvoer voor milieubewuste hondenbezitters
Droogvoer voor jonge honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 7,5 kg
Nieuw
van 55.47 € 7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g

Merk: Bellfor

Model: 40000

34.53 € 40.58 €
13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor speciale set voor honden met Giardia

Als uw hond last heeft van een infectie met Giardien, is er vraag naar snelle actie. Om u tijdens de behandeling te ondersteunen, hebben wij een speciale besparingsset voor u samengesteld. 

De set bestaat uit ons natuurlijk Vermal Poeder, graanvrij natvoer en gedroogd kippenvlees en is ideaal om Giardia bij honden op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Giardia is een veelvoorkomend probleem

Studies gaan ervan uit dat ongeveer een vijfde van de honden aan Giardia lijdt. De microscopisch kleine darmparasieten zijn uiterst besmettelijk en vermenigvuldigen zich zeer snel. De symptomen van Giardia bij uw hond variëren van winderigheid, braken en diarree tot verlies van eetlust en koorts. 

Bovendien hebben vooral bij jonge en verzwakte dieren het immuunsysteem en de darmgezondheid aanzienlijk te lijden onder de parasietenplaag, die vaak tot andere ziekten leidt. Als uw hond last heeft van Giardia, moet u geen tijd verliezen en onmiddellijk iets doen aan de vervelende parasieten. 

Dit helpt tegen Giardia bij de hond

Als een hond eenmaal besmet is met Giardia, is het moeilijk om zich te ontdoen van de hardnekkige parasieten. Naast uitgebreide hygiënemaatregelen in de omgeving van de viervoeter is het creëren van een giardienfeindlichen darmomgeving en het uitgebreid afzien van koolhydraten in het voedsel essentieel.

Natuurlijk wormpoeder en korrelvrij natvoer voor honden met Giardia

Uiteraard kunnen wij u niet helpen bij de uitvoering van de noodzakelijke hygiënemaatregelen. Met onze speciale set bieden wij u echter de optimale combinatie van producten om Giardia bij uw hond op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Ons favoriete natvoedingsmenu kenmerkt zich niet alleen door hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, maar ook door een bijzonder laag koolhydraatgehalte. In plaats van granen gebruiken we zoete aardappelen waarvan de koolhydraten een lage glycemische index hebben en dus ideaal zijn voor honden met Giardia.

Onze Giardien special set in een oogopslag:

Voedingsadvies

Gebruik de producten uit onze economy set voor honden met Giardia over een periode van minimaal vier weken en doe gedurende deze periode zonder andere voeding of traktaties. 

In combinatie met consequente hygiënemaatregelen in het huishouden schept dit de ideale omstandigheden om Giardia voor uw hond tot het verleden te laten behoren.

Uw voordelen bij de behandeling van Giardia met Bellfor:

 • Hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers
 • Natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen
 • Ontwikkeld door dierenartsen en aanbevolen door hondenbezitters
 • Bewezen doeltreffendheid zonder bijwerkingen
 • Geschikt voor alle rassen

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Freiland-Menü met kip

Vermal Poeder

Gedroogd kippenvlees

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g
Aanbod
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met Insecten - Landgut-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28438

21.99 €
8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom hebben honden met voedingsallergieën een hypoallergeen hondenvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nodig?

Voedingsallergieën komen onder honden veel voor. Ze worden meestal door dierlijke eiwitten in het hondenvoer veroorzaakt. Om allergiesymptomen tegen te gaan is de overstap naar een hypoallergeen voer met een alternatieve eiwitbron voor getroffen viervoeters onmisbaar. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): ideaal voor middelgrote honden met aan voeding gerelateerde klachten 

Onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als bron voor dierlijk eiwit. Het insecteneiwit heeft een complex aminozurenprofiel en een hoge biologische waarde. Het bezit praktisch geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
In combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het afzien van graan zorgt het insecteneiwit er bovendien voor, dat het hypoallergene droogvoer ook perfect is voor honden met diverse andere aan voeding gerelateerde problemen zoals IBD, gastritis of nierfalen. 

Uw voordelen met Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) van Bellfor

 • BIJ ALLERGIEËN: Het gebruik van insecten als enige dierlijke eiwitbron maakt het hypoallergene droogvoer een ideale keuze voor allergische en voedingsgevoelige honden.
 • GRAANVRIJ: Het afzien van graan verhoogt de verteerbaarheid van ons droogvoer Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nog verder.
 • HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN: Geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit maken het voer op insectenbasis een geschikt genot voor middelgrote honden vanaf ongeveer acht of negen maanden.
 • HOOG INSECTENAANDEEL: Het hoge gehalte aan insecten zorgt ervoor dat het voer bijzonder rijk aan licht verteerbaar dierlijk eiwit is.
 • DUURZAAM ALTERNATIEF: Bij de insectenteelt wordt slechts een fractie van de grondstoffen gebruikt die voor vleesproductie nodig is, waardoor Bellfor Landgoedfeest een duurzaam alternatief voor conventioneel hondenvoer vormt.

Waarom u met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) een goede keuze maakt

Met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) hoeft u zich in de toekomst over de kwaliteit van het voer voor uw allergische viervoeter nooit meer zorgen te maken. 
Het graanvrije, natuurlijke droogvoer op insectenbasis smaakt heerlijk en voorziet uw middelgrote, voedingsgevoelige hond van alle voedingsstoffen die hij voor een vitaal en actief dagelijks leven nodig heeft.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Als het om de productie van hoogwaardig hondenvoer gaat, heeft ons bedrijf meer dan 30 jaar ervaring. Als eigenaar kunt u bij ons daarom altijd op een uitstekende kwaliteit rekenen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest). Het graanvrije droogvoer met insecten wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
21.99 € 8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 1,2 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847401

van 10.99 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Schmaus Mini - Insecten - Graanvrij (1,2 Kg)

Zoals bij al onze producten hebben wij ook met deze ontwikkeling van de Landgut-Schmaus hier veel zorg aan besteedt. Op deze wijze zijn we erin geslaagd een hoogwaardig graan-vrij hondenvoer op basis van insecten te produceren.

Ons Bellfor Landgut-Schmaus Mini heeft een zeer laag purine gehalte. Wij zijn er zeker van dat ook uw hond onze Landgut-Schmaus lekker zal vinden.

Vooral de volgende producteigenschappen maken het een eersteklas hondenvoer en een geschikte voeding.

 • Graanvrij geëxtrudeerd gedroogd hondenvoer
 • Insecten-eiwit (82%) met een hoge verteerbaarheid
 • Eiwitbron met een zeer laag allergiepotentieel
 • Duurzame droog hondenvoer
 • Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen (sporenelementen) en antioxidanten
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Inuliene (FOS) voor een gezonde en resistente darmflora
 • Prebiotica verhogen de efficiëntie van het immuunsysteem
 • Levensmiddelenkwaliteit
 • Ideaal voor voedingssensitieve honden
 • Brokken grootte ca. 1,5cm 

Ingrediënten: 

Insecten, gedroogd (Zwarte Vlieg), zoete aardappelen (gemalen), erwten (gemalen), dierlijk vet, erwteneiwit, biergist, mineralen, tomaten (gemalen), wortelen (gemalen), zalmolie, lijnzaadolie, cranberry, inuline (bron van FOS), yucca schidigerapoeder.

van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28474

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (2,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig?

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

 • BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters.
 • ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd.
 • VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast.
 • HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld.
 • DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert.

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g

Merk: Bellfor

Model: 40001

58.39 € 71.40 €
7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Voedingspakket van Bellfor voor Honden met IBD

IBD is voor getroffen honden zeer onaangenaam en gaat vaak samen met enorme spijsverteringsproblemen. Met ons speciale voedingspakket voor honden met IBD kunt u de behandeling van uw viervoeter optimaal ondersteunen.

De set bevat onze geëxtrudeerde Landgut-Schmaus op basis van insecten, onze hypoallergene Landgut-Happen en het natuurlijke supplement Bellfor Immun Pulver.

IBD mag bij honden niet genegeerd worden

Krijgt een hond IBD, dan houdt dat in dat hij aan een chronische darmontsteking lijdt. Deze kan onder andere door een besmetting met parasieten, voedselallergieën en door de genetische aanleg van het dier veroorzaakt worden.

Tot de typische symptomen die met de chronische ontsteking van de hondendarm gepaard gaan, vallen met name diarree, bloederige uitwerpselen, braken en buikkrampen. Daarnaast kampen veel honden met IBD met haaruitval.

Als de klachten niet onmiddellijk worden aangepakt, kunnen de ontstekingen zich mettertijd naar verdere organen uitbreiden en bijvoorbeeld een pancreatitis veroorzaken. Heeft u het vermoeden dat uw hond aan IBD lijdt, dan moet u zeker spoedig voor een behandeling van uw viervoeter zorgen.

Hoe u de IBD-symptomen bij uw hond kunt verlichten 

IBD valt helaas niet te genezen. De behandelingsmaatregelen richten zich er daarom in de eerste plaats op om de symptomen van de ziekte te verlichten. Om dit te laten slagen, is het noodzakelijk om de ontsteking van het darmslijmvlies zo goed mogelijk onder controle te krijgen en het immuunsysteem van het dier op gepaste wijze te ondersteunen.

Ons speciale pakket om IBD-symptomen bij uw hond te verlichten 

Als u de IBD-symptomen van uw hond tijdig bestrijdt, is het essentieel om op een goed verdraagbaar hondenvoer zonder glutenbevattende granen, maar met goed verteerbare eiwitbronnen over te stappen. Het speciaalpakket, dat onze voedingsexperts voor honden met IBD hebben samengesteld, bevat precies de juiste producten om de chronische darmontsteking en daarmee samengaande klachten bij uw viervoeter op natuurlijke wijze tegen te gaan.

Het speciaalpakket van Belfor voor honden met IBD in één overzicht:

Waarom onze producten met insecteneiwit voor honden met IBD een goede keuze zijn

Het insecteneiwit in Bellfor Landgut-Schmaus en Bellfor Landgut-Happen is een licht verteerbare, hypoallergene eiwitbron. In combinatie met het afzien van glutenbevattende granen draagt het essentieel bij aan het tot rust kunnen komen van de darm van uw hond en het verder afnemen van de ontstekingen en daardoor veroorzaakten spijsverteringsklachten.

Natuurlijke ondersteuning voor het verzwakte immuunsysteem 

De chronische darmontsteking vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Daarom is het zeer belangrijk om de afweer van uw viervoeter te versterken.

Bellfor Immuun leent zich perfect voor dit doel. Het natuurlijke voedingssupplement bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals bijvoorbeeld brandnetelzaden, rozenbottels en propolis.

Door zijn bijzondere samenstelling bevat Bellfor Immuun een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, om het immuunsysteem van uw hond effectief te ondersteunen en zijn IBD-aandoening beter verdraagbaar te maken.

De belangrijkste voordelen bij de behandeling van IBD met Bellfor: 

 • Hoge kwaliteit van het product door zorgvuldig geselecteerde bestanddelen
 • Graanvrije hondenvoeding voor een optimale verdraagbaarheid
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Met hypoallergeen insecteneiwit 
 • Effectief en licht verteerbaar
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Geschikt voor honden van alle rassen 
IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g
Aanbod
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40003

40.97 € 50.00 €
9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Klok voor speciale set: laag purine hondenvoer

Purines zijn organische verbindingen die in tal van voedingsmiddelen zitten en die onder andere nodig zijn voor de vorming van nieuwe cellen. Maar ook purine in voedsel kan in sommige gevallen gezondheidsproblemen veroorzaken. 

Om deze reden hebben wij een besparingsset samengesteld voor het urinearme dieet van uw hond. De set bestaat uit ons koud geperste Naturgutfeest, Bellfor Immun en onze Landgutbeten met insecteneiwit.

Waarom een urinearm dieet noodzakelijk kan zijn

De afbraak van purine produceert urinezuur, dat normaal gesproken zonder problemen in de urine wordt uitgescheiden. Echter, genetische afwijkingen en bepaalde medicijnen kunnen de afbraak van purine voorkomen en leiden tot de vorming van nier- en blaasstenen. 

Een corresponderend genetisch defect is bijvoorbeeld bekend bij dalmatiërs, en een geneesmiddel met de bovengenoemde gevolgen is allopurinol, dat wordt gebruikt voor de behandeling van leishmaniasis. In beide gevallen wordt een urinearm dieet aanbevolen.

Onze speciale set voor een urinearm dieet voor uw hond

Het purine gehalte van voedsel varieert sterk. Slachtafval en rundvlees zijn bijvoorbeeld bijzonder rijk aan purine en zijn daarom niet geschikt voor een purinearm dieet. 

Ons insecteneiwit daarentegen is anders. Het hoogwaardige eiwit dat wij uit de larven van de zwarte soldaatvlieg halen, bevat zeer weinig purine en is daarom ideaal voor een purinerarm dieet voor uw hond.

De Bellfor speciale set voor een urinearm dieet in één oogopslag:

Waarom Bellfor's purperarme hondenvoer de juiste keuze is

Natuurlijk is een laag purine gehalte niet het enige waar je op moet letten bij het kopen van hondenvoer. Met Bellfor producten kiest u voor natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. 

Het insecteneiwit in onze purine-arme producten overtuigt niet alleen door zijn hoge verteerbaarheid, maar ook door zijn complexe aminozuurprofiel. U kunt er dus zeker van zijn dat uw hond zijn purperarme voeding optimaal verdraagt en dat hij van alle benodigde voedingsstoffen wordt voorzien.

Uw voordelen met de zuinige producten van Bellfor in één oogopslag:

 • Geselecteerde grondstoffen in voedselkwaliteit
 • Natuurlijk laag in purinegehalte
 • Hoogwaardige eiwitbron met alle essentiële aminozuren
 • Vrij van kunstmatige additieven
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Ook geschikt voor honden met voedselallergieën

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Bellfor Naturgut-Schmaus

Bellfor Immuun Poeder

Bellfor Landgut-Happen

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40002

85.82 € 96.79 €
16.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Speciaal voedingspakket van Bellfor voor honden met leishmaniasis 

De door zandvliegen overgedragen infectieziekte leishmaniasis is onder honden in Zuid-Europa wijdverbreid. Voor getroffen viervoeters is leishmaniasis met een lange lijdensweg verbonden. Zonder behandeling kan de infectie zelfs tot de dood van het dier leiden.  

Afhankelijk van welk medicijn bij de behandeling van de hond met leishmaniasis wordt ingezet, kan het noodzakelijk zijn om voor een purinearme voeding te letten. Wij willen u daarbij graag ondersteunen en hebben daarom een speciaal voedingspakket met purinearme producten uit ons assortiment samengesteld. 

Het Bellfor voordeelpakket voor honden met leishmaniasis bestaat uit ons koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest), ons natvoer Landgut-Menü (Landgoed-Menu) en ons graanvrije Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Bellfor Immun (Immuun) ter versterking van het afweersysteem. 

Waarom purinearm voer voor honden met leismaniasis cruciaal is 

Het is doorgaans niet mogelijk om leishmaniasis te genezen. De symptomen vallen echter wel aanzienlijk te verminderen, waardoor een goed leven zonder al te grote beperkingen mogelijk is. 

Honden met leishmaniasis worden vaak met allopurinol behandeld. Dit geneesmiddel voorkomt dat purine in het lichaam van de hond kan worden opgebouwd. Dit veroorzaakt namelijk een verhoging van de urinezuurspiegels en stijgt het risico op blaasontstekingen en het onstaan van nierstenen aanzienlijk. Om dat te vermijden, is het absoluut noodzakelijk om op purinearme hondenvoer over te schakelen. 

Onze purinearme voersoorten met insecteneiwit

Het purinegehalte kan van voedingsmiddel tot voedingsmiddel sterk verschillen. Onder bijzonder purinerijke levensmiddelen vallen onder peulvruchten, rundvlees en slachtafval. Lijdt uw hond aan leishmaniasis, dan is het daarom noodzakelijk om van deze producten af te zien. 

Het door ons gebruikte insecteneiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) bevat daarentegen maar zeer weinig purine. Daardoor leent de hoogwaardige eiwitbron zich ideaal voor honden, die vanwege een infectie met leishmanisasis met allopurinol behandeld worden. 

Natuurlijke ondersteuning voor het afweersysteem 

De infectie met leishmaniasis vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Naast een purinearme voeding kan het daarom raadzaam zijn, het afweersysteem van uw viervoeter met een geschikt voedingssupplement te ondersteunen.  

Om die reden bevat ons speciale pakket voor honden met leismaniasis Bellfor Immun (Immuun). Dankzij zijn bijzondere samenstelling uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voorziet het natuurlijke preparaat uw hond van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, die kunnen bijdragen aan een versterking van het immuunsysteem. 

Ons voedingspakket voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 


Waarom onze producten voor honden met leishmaniasis een goede keuze zijn 

Bij Bellfor hechten we er veel waarde aan, om onze klanten hoogwaardige en gezonde producten voor de soortspecifieke voeding van uw hond te bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze purinearme soorten. 

Geselecteerde grondstoffen en weldoordachte recepturen garanderen een uitstekende verdraagbaarheid en een optimale voorziening van voedingsstoffen. Het insecteneiwit dat onze purinearme producten bevatten levert alle voor honden essentiële aminozuren en kenmerkt zich door zijn hoge biologische waarde. U kunt er daardoor op vertrouwen, dat u uw hond met de aandoening leishmaniasis bij iedere maaltijd van hoogwaardige en licht verteerbare dierlijke eiwitten voorziet. 

De belangrijkste voordelen van onze soorten voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 

 • Hoogwaardige grondstoffen
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen 
 • Purinearme en hypoallerge eiwitbron 
 • Eiwitvoorziening die is afgestemd op de behoefte 
 • Geschikt voor alle rassen
 • Door talrijke hondenbezitters getest
 • Samen met dierenartsen ontwikkelt 
Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
85.82 € 96.79 € 16.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
85.82 € 96.79 € 16.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo

Merk: Bellfor

Model: 28545

32.93 € 37.29 €
62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hydraterende hondenshampoo en natuurlijke vachtverzorging in voordeelpakket 

Gezamenlijke ontdekkingstochten in de natuur leiden er niet zelden toe, dat uw hond volledig vies thuiskomt. Zelfs als het baden geen deel uit zou moeten maken van het dagelijks leven van uw viervoeter, kunt u soms niet voorkomen dat u uw hond in het bad moet schoonmaken. Om dat op milde wijze te laten slagen, hebben wij voor u een voordeelpakket met onze hydraterende hondenshampoo en andere relevante producten samengesteld. 

Hydraterende hondenshampoo met natuurlijke ingrediënten 

De huid en vacht van honden zijn er niet voor gemaakt om dagelijks in bad te gaan. Bovendien zijn uw eigen verzorgingsproducten voor uw viervoeter volkomen ongeschikt. Als een bad onvermijdelijk is, moet u in plaats daarvan een speciale shampoo voor honden gebruiken. Onze hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking leent zich dankzij de chemicaliënvrije samenstelling uit natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen, hoogwaardige oliën en andere geselecteerde ingrediënten perfect voor huid- en vachtvriendelijk bad-plezier.

Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) als ondersteuning 

Om niet alleen een schone, maar ook een volle en glanzende vacht te garanderen, kan naast het gebruik van een goed verdraaglijke hondenshampoo ook de keuze voor een geschikt voedingssupplement zoals Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) raadzaam zijn. Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) bestaat uit geselecteerde natuurlijke bestanddelen, zoals bijvoorbeeld biergist en brandnetelzaad. Daardoor voorziet het preparaat uw viervoeter van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen voor een optimale conditie van zijn vacht en een normale huid. 

Graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op insectenbasis

Als uw hond onder de viervoeters valt, die al meteen in de verdediging schieten zodra u het woord ‘bad’ maar in de mond neemt, kunnen een paar smakelijke traktaties zeer nuttig zijn. Onze Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op basis van insecten vormen voor dit doel de perfecte keuze. De gezonde hondensnacks bevatten namelijk noch kunstmatige toevoegingen noch granen en lenen zich er daarom ideaal voor om uw hond op gezonde wijze te belonen. 

Koop een voordeelpakket voor lichaamsverzorging met hydraterende hondenshampoo voor een speciale prijs

Vertrouw bij het baden en de vachtverzorging van uw hond op de bewezen kwaliteit van Bellfor en bestel ons bijzondere verzorgingspakket met hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking, onze graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) nu voordelig in onze shop. 

Ons lichaamsverzorgingspakket met hydraterende hondenshampoo in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo
Aanbod
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht

Merk: Bellfor

Model: 28544

32.47 € 18.80 €
64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hondenshampoo en verzorging voor honden met droge vacht in een voordeelpakket 

Natuurlijk mag u uw hond niet elke dag in bad doen. Maar afhankelijk van de mate van vervuiling kan een grondige reiniging van de vacht in bad of onder de douche soms niet vermeden worden. Wij willen u daarbij graag ondersteunen met een speciaal pakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht, dat u bij ons voor een voordelige prijs kunt bestellen. 

Natuurlijke hondenshampoo voor honden met een droge vacht 

Gebruik bij het baden van uw hond in geen geval uw eigen douchegel en kies in plaats daarvan voor een huidvriendelijke hondenshampoo. Onze shampoo voor honden met een droge vacht leent zich perfect voor een milde lichaamsverzorging. Natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen ervoor, dat onze chemicaliënvrije hondenshampoo de huid en de vacht van uw viervoeter niet onnodig belast, zodat irritaties en intoleranties vermeden kunnen worden. 

Shiimun Skin als ondersteuning voor de huid- en vachtverzorging 

Ondanks het gebruik van een goed verdraaglijke shampoo vormt het baden voor de huid en vacht van uw hond een zekere belasting. Een voedingssupplement met Shiimun Skin helpt erbij om dat tegen te gaan. Het natuurlijke preparaat voorziet uw viervoeter van een veelvoud aan belangrijke voedingsstoffen uit hoogwaardige bestanddelen zoals shiitake en biergist, die de huid en de kwaliteit van de vacht effectief kunnen ondersteunen. 

Gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit

Als u uw hond slechts met moeite in bad weet te krijgen, kunnen kleine traktaties soms wonderen verrichten. Kies voor dit doel voor onze gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit. De smakelijke hondensnacks zijn vrij van granen en kunstmatige toevoegingen, zodat ze zich perfect lenen als gezonde beloning voor uw hond. 

Lichaamsverzorgingspakket voor honden met droge vacht voordelig bestellen 

Kies bij de lichaamsverzorging van uw hond uitsluitend voor hoogwaardige, natuurlijke producten en bestel ons verzorgingspakket met shampoo voor honden met een droge vacht, Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Shiimun Skin voor een speciale prijs in onze shop. 

Ons voordeelpakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht
Aanbod
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Puppyvoederset voor grote rassen - Wiesen-Schmaus Junior 4 kg + Freiland-Happen 200g + Gewrichten & Botten Complete-Snack 150g

Merk: Bellfor

Model: 40004

43.99 € 48.53 €
10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Hoge kwaliteit puppyvoer voor grote rassen van Bellfor

Puppies hebben speciale voedingsbehoeften. Als hiermee tijdens de voeding geen rekening wordt gehouden, kan dit tot talrijke gezondheidsproblemen leiden en zelfs permanente schade veroorzaken. 

Om de groei en gezondheid van jonge honden van jongs af aan te ondersteunen, is het daarom essentieel om hen de best mogelijke puppyvoeding te geven.

Welk puppyvoer is goed voor grote rassen?

Vooral puppy's van grote rassen groeien bijzonder snel. Bij het voeren van puppy's is het daarom belangrijk om de hoge energiebehoefte van de kleine viervoeters te dekken. 

Tegelijkertijd is het belangrijk om de jonge honden van alle benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid te voorzien. Als dit niet lukt, kunnen ernstige misvormingen van de botten en het bewegingsapparaat optreden.

Voor jonge dieren van grote rassen adviseren wij het gebruik van een koudgeperste puppyvoeding zoals onze Wiesen-Schmaus Junior. Koud geperst droogvoer heeft het voordeel dat het minder opzwelt in de maag van uw hond. Dit vermindert het risico op een levensbedreigende rotatie van de maag, wat vooral bij grote hondenrassen veel voorkomt.

Tegelijkertijd voorziet Wiesen-Schmaus Junior uw puppy dankzij het hoge vleesgehalte van 74 procent van waardevolle eiwitten die hij dringend nodig heeft voor zijn groei. Bovendien zorgen de afwezigheid van granen en het gebruik van licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen, zoete aardappelen en erwten voor een optimale compatibiliteit van het puppyvoer.

Als een kleine stimulans voor de opvoeding van puppy's bevelen wij onze buitensnacks met 50 procent vlees aan. De gezonde hondensnacks zijn graanvrij en hebben de ideale grootte voor jonge honden.

Puppyvoeding om de gezamenlijke gezondheid te bevorderen

Grote hondenrassen hebben de neiging om gewrichtsproblemen te ontwikkelen. Om dit vanaf het allereerste begin tegen te gaan, kan het zelfs in de puppyleeftijd nuttig zijn om het dieet uit te breiden met een geschikt voedingssupplement. 

Bellfor Gewrichten & Botten in de vorm van lekkere Complete-Snack is ideaal voor dit doel. Omdat de kleine traktaties de innovatieve werkzame stof Ovopet bevatten, die de gewrichten van uw viervoeters voorziet van onder andere collageen en hyaluronzuur en een waardevolle bijdrage kan leveren aan een optimale ontwikkeling van het bewegingsapparaat.

Koop het beste puppyvoer voor grote rassen bij Bellfor

Een aangepaste puppyvoeding is essentieel voor een gezonde groei van uw jonge hond en legt de basis voor een lang hondenleven. Om u te ondersteunen hebben wij een speciale set puppyvoeding voor grote rassen samengesteld. 

Koop onze economy set van Wiesen-Schmaus Junior, Freiland-Happen en Bellfor Gewrichten & Botten Complete-Snack tegen een speciale prijs en zet uw geld in op puppyvoeding in de gebruikelijke Bellfor kwaliteit.

Onze puppyvoedingsset voor grote rassen in één oogopslag:

Puppyvoederset voor grote rassen - Wiesen-Schmaus Junior 4 kg + Freiland-Happen 200g + Gewrichten & Botten Complete-Snack 150g
Aanbod
43.99 € 48.53 € 10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
43.99 € 48.53 € 10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Puppyvoederset voor kleine rassen - Freiland-Schmaus Junior 2,5 kg + Freiland-Happen 200g + Immuun Poeder Junior 50g

Merk: Bellfor

Model: 40005

25.11 € 31.52 €
9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Hoogwaardige Bellfor voor puppyvoeding voor kleine rassen

Er is veel te overwegen bij het voeren van puppies. Want zonder de juiste puppyvoeding zijn gezondheidsproblemen praktisch onvermijdelijk. In het ergste geval leidt een defecte puppyvoeding zelfs tot blijvende schade, waarmee de viervoeter zijn leven lang moet vechten.

Om dit te voorkomen is hoogwaardig puppyvoer onontbeerlijk ter ondersteuning van de gezondheid en de groei.

Welke puppyvoeding is geschikt voor kleine rassen?

Jonge honden groeien. Puppy's van kleine rassen hebben dus ook een hoge energiebehoefte, die moet worden voldaan met de juiste puppyvoeding. 

Tegelijkertijd is het essentieel om het jonge dier van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid te voorzien. Anders kunnen er problemen ontstaan tijdens de groei of zelfs permanente misvormingen.

Wij bevelen onze outdoor feest Junior aan als puppyvoeding voor kleine rassen. Het hoogwaardige hondenvoer voor puppy's bevat geen graan en heeft een hoog vleesgehalte van 70 procent. Het voorziet uw jonge hond optimaal van alle voedingsstoffen en is ideaal als puppyvoeding voor kleine rassen.

Daarnaast bevelen wij onze graanvrije buitensnacks aan als een gezonde beloning voor de puppyopleiding. De kleine hapjes bevatten 50 procent vlees en zijn precies de juiste maat voor puppies.

Puppyvoeding ter ondersteuning van het immuunsysteem

Het immuunsysteem bij pups is nog niet volledig ontwikkeld. Jonge honden zijn daarom bijzonder gevoelig voor infecties en andere ziekten. Om dit tegen te gaan, kan het nuttig zijn om een geschikt voedingssupplement te gebruiken voor een sterke afweer.

Bellfor Immuun Junior voorziet uw puppy van belangrijke aminozuren en talrijke micronutriënten en kan zo al in de eerste dagen na zijn intrede een waardevolle bijdrage leveren aan de versterking van het immuunsysteem.

Koop de beste puppyvoeding voor kleine rassen tegen een speciale prijs

Met een soort-geschikte puppyvoeding legt u de basis voor een lang en gezond hondenleven. Wij willen u graag ondersteunen. Daarom hebben we voor u een spaarzame set met puppyvoeding voor kleine rassen samengesteld.

De set bestaat uit Freiland-Schmaus Junior, korrelvrije Freiland-Happen met Kip en Bellfor Immuun Poeder Junior. Koop uw puppyvoeding bij ons en vertrouw op de gebruikelijke hoge kwaliteit van Bellfor.

Onze puppyvoedingsset voor kleine rassen in één oogopslag:

Puppyvoederset voor kleine rassen - Freiland-Schmaus Junior 2,5 kg + Freiland-Happen 200g + Immuun Poeder Junior 50g
Aanbod
25.11 € 31.52 € 9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
25.11 € 31.52 € 9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht

Merk: Bellfor

Model: 28543

32.47 € 18.80 €
64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht 

Of uw viervoeter er nu van houdt of niet, soms valt een bad niet te vermijden. Om u bij de milde lichaamsverzorging optimaal te ondersteunen, hebben wij voor u een speciaal voordeelpakket met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht samengesteld. 

Huidvriendelijke hondenshampoo voor een glanzende vacht 

Honden mogen niet te vaak gebaad worden, om de beschermlaag van hun huid en vacht niet onnodig aan te tasten. Daarnaast is het belangrijkrijk om een geschikte hondenshampoo te gebruiken. Onze shampoo voor honden is vrij van chemicaliën en bevat in plaats daarvan natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en andere hoogwaardige ingrediënten, waarmee de milde reiniging en een glanzende vacht gegarandeerd zijn. 

Shiimun Skin met waardevolle voedingsstoffen voor huid en vacht 

Voor een gezonde huid en een volle, glanzende vacht is het zinvol, om naast een goed verdraaglijke hondenshampoo ook voor een passend voedingssupplement zoals Shiimun Skin te kiezen. Shiimun Skin bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen, die uw viervoeter van waardevolle voedingsstoffen voor de huid en vacht kan voorzien. Op deze manier kan het heilzame preparaat eraan bijdragen, mogelijke aantasting van de huid en de vacht door baden op betrouwbare wijze tegen te gaan. 

Bellfor Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecten als gezonde beloning 

Niet elke hond is enthousiast als er een bad op het programma staat. Naast geduld en consequent zijn, kunnen sommige traktaties er in dat geval bij helpen om uw viervoeter te motiveren om de reiniging zonder grote weerstand te ondergaan. Hiertoe kiest u met onze Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecten voor gezonde hondensnacks zonder granen, die niet alleen op de bad-dag een uitstekende beloning voor uw hond vormen.  

Voordeelpakket voor de lichaamsverzorging voor een speciale prijs bestellen 

Bestelt u ons pakket met hondenshampoo voor een glanzende vacht, Shiimun Skin en Zachte-Hapjes met insecten voor een speciale prijs in onze shop, en kies bij de lichaamsverzorging voor natuurlijke producten in de gebruikelijke goede kwaliteit van Bellfor.

Ons voordeelpakket met hondenshampoo en vachtverzorging in één overzicht: 

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht
Aanbod
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economie ingesteld voor intestinale activering bij honden

Merk: Bellfor

Model: 100048

28.49 € 31.32 €
123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor voordeelpakket voor darmactivering bij honden

Een goed functionerend spijsverteringssysteem en een evenwichtige darmflora zijn erg belangrijk voor het welzijn van uw hond.

Onze voedingsdeskundigen hebben daarom een zeer speciaal voordeelpakket voor u samengesteld met geschikte producten om het darmmicrobioom te optimaliseren en een gezonde spijsvertering te bevorderen.

Darmproblemen bij honden snel herkennen en behandelen

Een verstoorde darmflora en de daarmee gepaard gaande spijsverteringsproblemen zijn niet ongewoon bij honden en kunnen verschillende oorzaken hebben. Deze kunnen onder meer ontstaan na operaties, behandeling met antibiotica of door langdurige lichamelijke stress.

Om ernstige gevolgen met betrekking tot de gezondheid te voorkomen en het welzijn van uw hond te verbeteren, is het belangrijk dat u onmiddellijk reageert wanneer de darmflora uit balans is en zich spijsverteringsproblemen voordoen, zoals brandend maagzuur, winderigheid of diarree.

Natuurlijke ondersteuning voor een evenwichtige darmflora

Bellfor Gastro Activia is een natuurlijk aanvullend diervoeder dat wij speciaal ontwikkeld hebben om de darmflora bij honden te verbeteren en in balans te brengen, bijvoorbeeld na een behandeling met antibiotica of bij hoge stress.

Natuurlijke ondersteuning van een gezonde spijsvertering

Shiimun Gastro is een licht verteerbaar supplement op basis van shiitake. Door de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten zoals salie en kurkuma is het ideaal voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering bij honden. Het gaat klachten als winderigheid en brandend maagzuur tegen.

Voordeelverpakking voor darmactivering bij honden voor een speciale prijs

Bellfor Gastro Activia en Shiimun Gastro zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. De supplementen zijn beide zeer licht verteerbaar en eenvoudig te doseren.

Bestel beide producten in een voordeelpakket en ondersteun de darmflora en spijsvertering van uw hond met onze beproefde oplossingen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Ons voordeelpakket voor darmactivering bij honden in één oogopslag:

 Economie ingesteld voor intestinale activering bij honden
Aanbod
Nieuw
28.49 € 31.32 € 123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
28.49 € 31.32 € 123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Australian Shepherd voer set - Heide-Schmaus 2,5 kg + Heide-Happen 200g + 1 Ju

Merk: Bellfor

Model: 50000

20.33 € 22.77 €
7.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Australian Shepherd voer van Bellfor

De Australian Shepherd is een middelgrote Noord-Amerikaanse herdershond. Hij is zeer wendbaar en daardoor bijzonder geschikt voor actieve eigenaren. Om de gezondheid van de intelligente viervoeters optimaal te ondersteunen, is het belangrijk om bij het kopen van Australian Shepherd food te letten op een goede kwaliteit.

Welk voedsel is goed voor de Australische Herder?

De Australian Shepherd hecht er veel belang aan om voldoende actief en druk te zijn. Om aan de energiebehoefte van de actieve dieren te voldoen, adviseren wij hen te voeren met ons graanvrije Heide-Schmaus. 

Het licht verteerbare droogvoer heeft een bijzonder hoog vleesgehalte en is ideaal als voer voor de Australia Shepherd. Door het gebruik van geselecteerde grondstoffen en het vermijden van kunstmatige toevoegingen kunt u er zeker van zijn dat Bellfor Heide-Schmaus uw hond een goede verteerbaarheid en optimale voeding biedt. 

Om uw Australian Shepherd mentaal en fysiek uit te dagen, zijn diverse hondensporten, zoals hondentochten en behendigheid, zeer geschikt. Als gezonde beloning tijdens de training bevelen wij onze smakelijke Heide-Happen zonder granen en met veel vers vlees in voedselkwaliteit aan.

Bestel beste Australische herdersvoedsel bij Bellfor

Het is altijd ons doel geweest om hondeneigenaren te ondersteunen bij de juiste voeding van hun viervoeters. Om deze reden bieden wij het voedsel voor uw Australian Shepherd aan als een goedkope besparingsset. Beveilig uw pakket met Heide Feast en Heide Bite tegen een speciale prijs en ontvang 10% extra korting bij de volgende bestelling van uw Australische herder bij ons. 

Onze voedselset voor uw Australian Shepherd in een oogopslag:

Australian Shepherd voer set - Heide-Schmaus 2,5 kg + Heide-Happen 200g + 1 Ju
Aanbod
Nieuw
20.33 € 22.77 € 7.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 22.77 € 7.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 207

Bellfor hondenvoer online kopen

Bellfor hondenvoer staat voor op de soort afgestemde producten van topkwaliteit. Of het nu gaat om droogvoer, natvoer, hondensnacks, voedingssupplementen of verzorgingsproducten - in het Bellfor assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor de op de behoeften afgestemde voeding en verzorging van uw hond.

Hoogwaardige hondenvoeding als basis voor een vitaal leven

Een goede hondenvoeding is onmisbaar voor een vitaal en gezond leven van uw hond. Bellfor's droog- en natvoer wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen volgens de hoogste normen. Natuurlijke ingrediënten en recepten die aan de behoeften van uw hond voldoen, zorgen ervoor dat het voer niet alleen lekker is, maar ook goed voor hem.

Gezonde hondensnacks voor een aan de soort aangepaste beloning

Er is zeker geen hond die niet geniet van een paar kleine traktaties tussen de maaltijden door. Met hondensnacks van Bellfor kiest u voor gezonde traktaties gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die uw hond zeker niet zal kunnen weerstaan.

Lichaamsverzorging aangepast aan het type voor een optimaal welzijn

Naast een evenwichtige voeding is ook een op het type afgestemde lichaamsverzorging belangrijk voor het welzijn van uw hond. Met de verzorgingsproducten van Bellfor kunt u rekenen op goed verdraagbare oplossingen die zeer doeltreffend zijn.

Voedingssupplementen voor honden met speciale behoeften

Het gebruik van voedingssupplementen kan in bepaalde situaties nuttig zijn voor honden en kan bijvoorbeeld helpen om in extra voedingsbehoeften te voorzien of een bestaand tekort te compenseren. Bellfor heeft in samenwerking met dierenartsen een reeks natuurlijke supplementen ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid en het welzijn van uw hond.

Duurzame producten voor milieubewuste hondenbezitters

Voor milieubewuste baasjes is Bellfor hondenvoer ook verkrijgbaar als duurzame voeding op basis van insecten. De larven van Hermetia illucens (zwarte soldaatvliegen), gebruikt als eiwitbron, zijn een milieuvriendelijk en hoogwaardig alternatief voor soorteigen hondenvoeding.

Uw hond vanaf het begin goed voeden met Bellfor

Met een evenwichtige voeding levert u al op jonge leeftijd een waardevolle bijdrage aan een gezonde ontwikkeling van uw hond. In het Bellfor assortiment vindt u daarom ook speciale puppyvoeding en andere hoogwaardige producten voor pups en opgroeiende honden, zoals puppymelk.

Trustmark