• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Hondenshampoo van Bellfor voor een milde lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo

Merk: Bellfor

Model: 28545

32.93 € 37.29 €
62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hydraterende hondenshampoo en natuurlijke vachtverzorging in voordeelpakket 

Gezamenlijke ontdekkingstochten in de natuur leiden er niet zelden toe, dat uw hond volledig vies thuiskomt. Zelfs als het baden geen deel uit zou moeten maken van het dagelijks leven van uw viervoeter, kunt u soms niet voorkomen dat u uw hond in het bad moet schoonmaken. Om dat op milde wijze te laten slagen, hebben wij voor u een voordeelpakket met onze hydraterende hondenshampoo en andere relevante producten samengesteld. 

Hydraterende hondenshampoo met natuurlijke ingrediënten 

De huid en vacht van honden zijn er niet voor gemaakt om dagelijks in bad te gaan. Bovendien zijn uw eigen verzorgingsproducten voor uw viervoeter volkomen ongeschikt. Als een bad onvermijdelijk is, moet u in plaats daarvan een speciale shampoo voor honden gebruiken. Onze hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking leent zich dankzij de chemicaliënvrije samenstelling uit natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen, hoogwaardige oliën en andere geselecteerde ingrediënten perfect voor huid- en vachtvriendelijk bad-plezier.

Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) als ondersteuning 

Om niet alleen een schone, maar ook een volle en glanzende vacht te garanderen, kan naast het gebruik van een goed verdraaglijke hondenshampoo ook de keuze voor een geschikt voedingssupplement zoals Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) raadzaam zijn. Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) bestaat uit geselecteerde natuurlijke bestanddelen, zoals bijvoorbeeld biergist en brandnetelzaad. Daardoor voorziet het preparaat uw viervoeter van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen voor een optimale conditie van zijn vacht en een normale huid. 

Graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op insectenbasis

Als uw hond onder de viervoeters valt, die al meteen in de verdediging schieten zodra u het woord ‘bad’ maar in de mond neemt, kunnen een paar smakelijke traktaties zeer nuttig zijn. Onze Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op basis van insecten vormen voor dit doel de perfecte keuze. De gezonde hondensnacks bevatten namelijk noch kunstmatige toevoegingen noch granen en lenen zich er daarom ideaal voor om uw hond op gezonde wijze te belonen. 

Koop een voordeelpakket voor lichaamsverzorging met hydraterende hondenshampoo voor een speciale prijs

Vertrouw bij het baden en de vachtverzorging van uw hond op de bewezen kwaliteit van Bellfor en bestel ons bijzondere verzorgingspakket met hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking, onze graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) nu voordelig in onze shop. 

Ons lichaamsverzorgingspakket met hydraterende hondenshampoo in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo
Aanbod
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht

Merk: Bellfor

Model: 28544

32.47 € 18.80 €
64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hondenshampoo en verzorging voor honden met droge vacht in een voordeelpakket 

Natuurlijk mag u uw hond niet elke dag in bad doen. Maar afhankelijk van de mate van vervuiling kan een grondige reiniging van de vacht in bad of onder de douche soms niet vermeden worden. Wij willen u daarbij graag ondersteunen met een speciaal pakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht, dat u bij ons voor een voordelige prijs kunt bestellen. 

Natuurlijke hondenshampoo voor honden met een droge vacht 

Gebruik bij het baden van uw hond in geen geval uw eigen douchegel en kies in plaats daarvan voor een huidvriendelijke hondenshampoo. Onze shampoo voor honden met een droge vacht leent zich perfect voor een milde lichaamsverzorging. Natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen ervoor, dat onze chemicaliënvrije hondenshampoo de huid en de vacht van uw viervoeter niet onnodig belast, zodat irritaties en intoleranties vermeden kunnen worden. 

Shiimun Skin als ondersteuning voor de huid- en vachtverzorging 

Ondanks het gebruik van een goed verdraaglijke shampoo vormt het baden voor de huid en vacht van uw hond een zekere belasting. Een voedingssupplement met Shiimun Skin helpt erbij om dat tegen te gaan. Het natuurlijke preparaat voorziet uw viervoeter van een veelvoud aan belangrijke voedingsstoffen uit hoogwaardige bestanddelen zoals shiitake en biergist, die de huid en de kwaliteit van de vacht effectief kunnen ondersteunen. 

Gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit

Als u uw hond slechts met moeite in bad weet te krijgen, kunnen kleine traktaties soms wonderen verrichten. Kies voor dit doel voor onze gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit. De smakelijke hondensnacks zijn vrij van granen en kunstmatige toevoegingen, zodat ze zich perfect lenen als gezonde beloning voor uw hond. 

Lichaamsverzorgingspakket voor honden met droge vacht voordelig bestellen 

Kies bij de lichaamsverzorging van uw hond uitsluitend voor hoogwaardige, natuurlijke producten en bestel ons verzorgingspakket met shampoo voor honden met een droge vacht, Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Shiimun Skin voor een speciale prijs in onze shop. 

Ons voordeelpakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht
Aanbod
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht

Merk: Bellfor

Model: 28543

32.47 € 18.80 €
64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht 

Of uw viervoeter er nu van houdt of niet, soms valt een bad niet te vermijden. Om u bij de milde lichaamsverzorging optimaal te ondersteunen, hebben wij voor u een speciaal voordeelpakket met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht samengesteld. 

Huidvriendelijke hondenshampoo voor een glanzende vacht 

Honden mogen niet te vaak gebaad worden, om de beschermlaag van hun huid en vacht niet onnodig aan te tasten. Daarnaast is het belangrijkrijk om een geschikte hondenshampoo te gebruiken. Onze shampoo voor honden is vrij van chemicaliën en bevat in plaats daarvan natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en andere hoogwaardige ingrediënten, waarmee de milde reiniging en een glanzende vacht gegarandeerd zijn. 

Shiimun Skin met waardevolle voedingsstoffen voor huid en vacht 

Voor een gezonde huid en een volle, glanzende vacht is het zinvol, om naast een goed verdraaglijke hondenshampoo ook voor een passend voedingssupplement zoals Shiimun Skin te kiezen. Shiimun Skin bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen, die uw viervoeter van waardevolle voedingsstoffen voor de huid en vacht kan voorzien. Op deze manier kan het heilzame preparaat eraan bijdragen, mogelijke aantasting van de huid en de vacht door baden op betrouwbare wijze tegen te gaan. 

Bellfor Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecten als gezonde beloning 

Niet elke hond is enthousiast als er een bad op het programma staat. Naast geduld en consequent zijn, kunnen sommige traktaties er in dat geval bij helpen om uw viervoeter te motiveren om de reiniging zonder grote weerstand te ondergaan. Hiertoe kiest u met onze Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecten voor gezonde hondensnacks zonder granen, die niet alleen op de bad-dag een uitstekende beloning voor uw hond vormen.  

Voordeelpakket voor de lichaamsverzorging voor een speciale prijs bestellen 

Bestelt u ons pakket met hondenshampoo voor een glanzende vacht, Shiimun Skin en Zachte-Hapjes met insecten voor een speciale prijs in onze shop, en kies bij de lichaamsverzorging voor natuurlijke producten in de gebruikelijke goede kwaliteit van Bellfor.

Ons voordeelpakket met hondenshampoo en vachtverzorging in één overzicht: 

Voordeelpakket hondenshampoo en verzorging voor een glanzende vacht
Aanbod
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Bellfor Economische set tegen hondenschilfers met Shiimun Skin en Hondenshampoo Care

Merk: Bellfor

Model: 28583

32.63 €
108.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Economische set tegen hondenschilfers met Shiimun Skin (50 g) en Hondenshampoo Care (250 ml)

Hoe kunnen we honden met schilfers het beste ondersteunen bij huidverzorging?

Honden kunnen om verschillende redenen last hebben van overmatige schilfering van de huid. Naast het wegnemen van de oorzaak, is het belangrijk om de viervoeter op een geschikte manier te ondersteunen bij huidverzorging.
Om deze reden hebben we een speciale set samengesteld voor honden met schilfers. De set bevat onze producten Shiimun Skin en Bellfor hondenshampoo Care.

Shiimun Skin: natuurlijk voedingssupplement voor honden met schilfers

Shiimun Skin is een natuurlijk voedingssupplement op basis van shiitake. Het preparaat is speciaal ontwikkeld om honden te voorzien van extra voedingsstoffen voor de huid.
Shiimun Skin bevat geselecteerde grondstoffen zoals shiitake, biergist en spirulina. De speciale formule zorgt voor een optimale verteerbaarheid en een hoog gehalte aan voedingsstoffen. Hierdoor is Shiimun Skin ideaal voor honden die last hebben van overmatige schilfering van de huid.

Bellfor Care: terugvettende shampoo tegen schilfers bij honden

Honden mogen over het algemeen slechts af en toe worden gebaad. Als uw viervoeter last heeft van schilfers, kunt u het beste een terugvettende hondenshampoo zoals Bellfor Care gebruiken.
Bellfor Care is een chemievrije hondenshampoo met natuurlijke oppervlakteactieve stoffen en hoogwaardige oliën. Het heeft een terugvettend en verzorgend effect, waardoor het essentieel kan zijn om schilfers bij uw hond tegen te gaan.

Uw voordelen met onze set tegen schilfers bij honden

 • NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: We gebruiken zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen voor zowel Shiimun Skin als Bellfor hondenshampoo Care.
 • ONTWIKKELD MET DIERENARTSEN: We werken nauw samen met dierenartsen bij de ontwikkeling van onze producten om optimale verteerbaarheid en effectiviteit te waarborgen.
 • HUIDVRIENDELIJKE VERZORGING: Het vermijden van chemische ingrediënten maakt onze terugvettende hondenshampoo bijzonder huidvriendelijk.
 • WAARDEVOLLE VOEDINGSSTOFFEN: Shiimun Skin bevat talrijke waardevolle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren die onder andere belangrijk zijn voor een normale huidconditie.
 • GEMAKKELIJKE TOEPASSING: Voedingssupplementen en verzorgingsproducten van Bellfor zijn gemakkelijk te doseren en eenvoudig in gebruik.

Waarom ons sparset voor honden met schilfers een goede keuze is

Bij het gebruik van onze producten hoeft u zich geen zorgen te maken over het welzijn van uw hond. Het vermijden van chemische ingrediënten en de zorgvuldig samengestelde samenstelling maken zowel Shiimun Skin als Bellfor Hondenshampoo Care tot een goed verdraagzame oplossing voor honden met schilfers.

Bellfor biedt kwaliteit uit Duitsland

Bellfor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten voor honden. Als eigenaar kunt u er dus zeker van zijn dat we u altijd de best mogelijke kwaliteit bieden. Dit geldt natuurlijk ook voor ons aanvullende voer Shiimun Skin en onze terugvettende hondenshampoo Bellfor Care. De productie gebeurt volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland.

Bellfor Economische set tegen hondenschilfers met Shiimun Skin en Hondenshampoo Care
Nieuw
32.63 € 108.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Myko-Health - voor honden met huidschimmel - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28547

20.33 €
81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Myko-Health Shampoo voor honden met huidschimmel

Schimmelinfecties van de huid bij honden kunnen worden veroorzaakt door verschillende dermatofyten. Een snelle behandeling is belangrijk, niet in de laatste plaats omdat schimmelinfecties zeer besmettelijk zijn.

Met Myko-Health hebben wij een shampoo voor honden ontwikkeld die ideaal is voor therapiebegeleidende verzorging.

Schimmelinfecties van de huid zijn zeer onaangenaam voor honden

Een infectie met huidschimmel leidt tot ernstige jeuk en huidontsteking bij honden. Bovendien kan het leiden tot ronde haaruitval, en de rode, kale plekken ontwikkelen vaak ook meer roos.

Huidschimmel is zeer besmettelijk. De ziekte wordt overgebracht door schimmelsporen die op het lichaam van de hond terechtkomen en zich zeer snel kunnen verspreiden.

Een snelle behandeling is zeer belangrijk voor getroffen dieren. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van uitwendig toe te passen preparaten en van antimycotica, die als injectie of oraal aan de hond worden toegediend. 

Myko-Health hondenshampoo van Bellfor voor therapiebegeleidende verzorging

De behandeling van de schimmelinfectie kan enkele weken duren. Om een nieuwe infectie te voorkomen, is het belangrijk de omgeving te ontdoen van schimmelsporen door middel van uitgebreide hygiënemaatregelen.

Daarnaast adviseren wij een therapiebegeleidende verzorging met onze hondenshampoo Myko-Health. Hoogwaardige oliën zoals olijfolie en kokosolie en natuurlijke oppervlakteactieve stoffen zorgen ervoor dat onze shampoo de toch al gespannen huid van uw hond niet extra belast.

Bovendien bevat Bellfor Myko-Health Shampoo 0,3 procent Climbazol, waarvan bekend is dat het fungistatische en schimmelwerende effecten heeft en om die reden ook wordt gebruikt in antiroosshampoos voor bijvoorbeeld mensen.

Uw voordelen met onze Myko-Health hondenshampoo op een rijtje:

 • Goed bestand tegen de huid
 • Vrij van kunstmatige geurstoffen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Met 0,3 % Climbazol
 • Zachte reiniging van de sterk belaste huid
 • Perfect voor therapie-begeleidende zorg

Toepassing: Maak de vacht nat, masseer de shampoo gelijkmatig in en spoel de vacht van de hond uit. Herhaal het proces een tweede keer. Laat de hondenshampoo nu tussen de 5 en 10 minuten in de vacht inwerken en spoel grondig uit met schoon water. Begin met twee wekelijkse toepassingen. Daarna is het voldoende om de shampoo één keer per week te gebruiken.

20.33 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Pyo-Health - voor honden met bacteriële huidinfecties - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28546

20.33 €
81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Pyo-Health Hondenshampoo voor honden met Bacteriële Huidinfecties

Pyodermie is een bacteriële huidinfectie bij de hond, meestal veroorzaakt door Staphylococcus pseudintermedius, die zo snel mogelijk professioneel moet worden behandeld.

Met Bellfor Pyo-Health hebben wij een speciale hondenshampoo ontwikkeld die u kunt gebruiken voor de therapiebegeleidende verzorging van uw hond.

Pyodermie veroorzaakt onaangename symptomen

Honden met pyodermie lijden aan hevige jeuk. Daarnaast zijn er verschillende huidveranderingen zoals roodheid, schilfering en korstvorming, die vooral voorkomen op lichaamsdelen met weinig haar.

Mogelijke oorzaken die het natuurlijke afweersysteem van de hondenhuid kunnen aantasten en zo pyodermie kunnen bevorderen, zijn allergieën, een besmetting met huidparasieten of hormonale stoornissen.

Om de symptomen tegen te gaan, is een tijdig bezoek aan de dierenarts, waar de oorzaak wordt vastgesteld en de juiste behandelingsmaatregelen worden bepaald, van essentieel belang.

Bellfor Pyo-Health hondenshampoo voor therapiebegeleidende verzorging

Afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de pyodermie is gewoonlijk toediening van antibiotica of het gebruik van shampoos met antibiotica noodzakelijk.

Daarnaast adviseren wij het gebruik van Bellfor Pyo-Health hondenshampoo voor de therapiebegeleidende verzorging. De shampoo bestaat uit natuurlijke tensioactieve stoffen en zorgvuldig geselecteerde oliën van hoge kwaliteit, zoals olijfolie en kokosolie, om een zo zacht mogelijke toepassing te garanderen.

Bovendien bevat Bellfor's Pyo-Health hondenshampoo drie procent chloorhexidine, waarvan bekend is dat het een antibacteriële werking heeft en daarom ook wordt gebruikt in diverse hygiëneproducten voor mensen.

De belangrijkste voordelen van onze Pyo-Health shampoo voor honden op een rijtje:

 • Huidvriendelijke samenstelling
 • Zonder kunstmatige geurstoffen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Met 3 % chloorhexidine
 • Ideaal voor therapiebegeleidende zorg
 • Zachte reiniging van de gestreste hondenhuid

Toepassing: Breng de shampoo aan op de vooraf bevochtigde vacht, masseer gelijkmatig in en spoel uit. Herhaal dit proces en laat de shampoo 5 tot 10 minuten inwerken voordat u hem grondig uitspoelt met schoon water. Begin met twee toepassingen per week, die u vervolgens kunt verminderen tot één toepassing per week.

20.33 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Vermin Health - tegen huidparasieten bij honden - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28548

20.33 €
81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Vermin Health Shampoo: de natuurlijke oplossing tegen huidparasieten bij honden

Een besmetting met parasieten is uiterst onaangenaam voor honden en gaat vaak gepaard met enorme huidproblemen. Met Bellfor Vermin Health kunt u op een milde manier vervelende huidparasieten bij uw hond tegengaan.

Huidparasieten komen vaak voor bij honden

Ectoparasieten zoals vlooien en mijten komen veel voor bij honden. Veel eigenaren weten dan ook uit eigen ervaring welk ongemak een parasietenplaag bij honden kan veroorzaken. In de warmere maanden van het jaar vormen teken en de ziekten die zij overbrengen ook een ernstige bedreiging voor de gezondheid van honden.

Conventionele middelen tegen parasieten hebben vaak risico's

Een doeltreffende profylaxe van parasieten en een snelle behandeling van een bestaande besmetting zijn van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van uw hond. Helaas vormen veel preparaten die voor dit doel beschikbaar zijn, echter ook een risico voor het dier vanwege de actieve bestanddelen die zij bevatten.

Om onnodige stress op het organisme van uw hond door chemische actieve ingrediënten te vermijden, is het daarom verstandig om waar mogelijk te vertrouwen op natuurlijke alternatieven zoals Bellfor Vermin Health Shampoo.

Waarom u goed zit met Bellfor Vermin Health Shampoo

Bellfor Vermin Health Shampoo is een speciaal verzorgingsproduct op basis van natuurlijke ingrediënten. De chemievrije samenstelling van de shampoo zorgt voor een optimale huidtolerantie. Tegelijkertijd garandeert de speciale formule een hoge doeltreffendheid tegen teken, vlooien en mijten, alsook tegen hun larven en legsels.

De ingrediënten van onze Vermin Health Shampoo zijn onder meer natuurlijke oppervlakteactieve stoffen en geselecteerde oliën en vetten, zoals insectenvet, en margosa-extract.

Insectenvet: Het uit de larven van de Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) geëxtraheerde insectenvet onderscheidt zich door zijn bijzonder hoog gehalte aan laurinezuur. Laurinezuur is een vetzuur met een middellange keten dat bekend staat om zijn afstotende (afschrikkende) werking op ectoparasieten. Bijgevolg speelt laurinezuur een beslissende rol bij de bestrijding van huidparasieten op een milieuvriendelijke en huidvriendelijke manier.

Margosa-extract: Margosa-extract wordt verkregen uit bestanddelen van de neemboom. Het is echter geen neemolie, maar een geheel andere natuurlijke stof. Net als laurinezuur heeft ook margosa-extract een sterk afwerend effect op ongedierte zoals mijten, teken en vlooien. Het hoogwaardige, natuurlijke extract draagt er dus in beslissende mate toe bij dat Bellfor Vermin Health Shampoo op betrouwbare wijze aantastingen door huidparasieten tegengaat.

Bestrijdt huidparasieten met natuurlijke actieve ingrediënten

Vertrouw op de bewezen doeltreffendheid van onze natuurlijke shampoo om ectoparasieten te bestrijden. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een optimale doeltreffendheid zonder uw hond bloot te stellen aan extra risico's van chemische producten.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Vermin Health Shampoo op een rijtje:

 •     Geur- en chemicaliënvrije samenstelling
 •     Met hoogwaardige, verzorgende ingrediënten
 •     Milieuvriendelijk en zacht voor de huid
 •     Bewezen doeltreffendheid dankzij laurinezuur en margosa-extract
 •     Gemakkelijk te gebruiken
 •     Betrouwbaar tegen teken, mijten en vlooien
20.33 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden - Hondenshampoo Care - Hydraterende en verzorgende - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28542

18.49 €
73.96 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hondenshampoo Care

Hydraterende en verzorgende Care hondenshampoo van Bellfor 

Veelvuldig baden vormt een aanzienlijke belasting voor de huid en de vacht van uw hond en kan daarom diverse problemen met zich meebrengen. Onzuiverheden laten zich echter niet altijd eenvoudig met een vochtige doek verwijderen. Soms is het gebruik van een hondenshampoo daarom onvermijdelijk. Heeft deze een hydraterende en verzorgende werking, dan kunt u zo voorzichtig mogelijk te werk gaan en beschadiging van de huid en vacht voorkomen. 

De passende hondenshampoo voor uw viervoeter 

Als u uw hond in bad doet, moet u daarbij absoluut een speciale hondenshampoo gebruiken. De lichaamsverzorgingsproducten voor mensen bevatten namelijk diverse ingrediënten, die tot huidirritatie en intoleranties kunnen leiden. 

Afgezien daarvan moet u er te alle tijden op letten, dat de shampoo bij de individuele behoeften van uw hond past. Sommige honden hebben bijvoorbeeld een hondenshampoo met bijzonder verzorgende ingrediënten en een hydraterende werking nodig. 

Waarom Bellfor Hondenshampoo de perfecte keuze is

Onze Care hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking is vrij van chemicaliën. In plaats daarvan zorgen natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen voor een zo mild mogelijke reiniging, waardoor de huid en de vacht van uw viervoeter niet onnodig belast worden. 

Daarnaast dragen geselecteerde oliën zoals kokosolie, olijfolie en arganolie en andere hoogwaardige ingrediënten zoals honing en kamille bij aan een hydraterende en verzorgende werking. Daardoor leent onze hondenshampoo zich perfect voor alle viervoeters, wiens huid en vacht bijzonder veeleisend zijn.  

De voordelen van onze hydraterende en verzorgende hondenshampoo in één overzicht: 

 • Met hoogwaardige oliën voor een verzorgende werking 
 • Geselecteerde ingrediënten voor een huidvriendelijke reiniging 
 • Een samenstelling die vrij van chemicaliën is en natuurlijk oppervlakte-actieve stoffen bevat 
 • Eenvoudig aan te brengen 
 • Ideaal voor honden met een gevoelige huid
 • Chemicaliën vrij
18.49 € 73.96 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden - Hondenshampoo Shiny voor een glanzende vacht - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28540

17.28 €
69.1 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Shiny hondenshampoo voor een glanzende vacht 

Hondenshampoo Shiny

Honden zouden zo mogelijk alleen in bad moeten worden gedaan, als vuil in hun vacht anders niet te verwijderen is, aangezien veelvuldig baden een onnodige belasting voor de huid en vacht vormt. Met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht kiest u voor dit doel voor een chemicaliënvrij en huidvriendelijk product. 

Optimale lichaamsverzorging met een passende hondenshampoo 

Als u uw hond moet baden, mag u daarbij in geen geval uw eigen shampoo gebruiken. De daarin opgenomen ingrediënten kunnen namelijk tot onaangename huidirritatie leiden en de natuurlijke beschermlaag van de huid en vacht aantasten.

Gebruikt u in plaats daarvan een speciaal product zoals onze Shiny hondenshampoo voor een glanzende vacht, waarmee u de vacht van uw viervoeter op betrouwbare wijze kunt reinigen, zonder daarbij problemen zoals irritatie en intolerantie te riskeren. 

Wat onze hondenshampoo voor een glanzende vacht zo bijzonder maakt 

Net als ons voer is ook onze hondenshampoo voor een glanzende vacht vrij van chemicaliën. In plaats daarvan gebruiken wij uitsluitend oppervlakte-actieve stoffen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die een bijzonder milde reiniging garanderen.   

Mild bad-plezier voor uw hond 

Met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht kunt u er zeker van zijn, dat u onzuiverheden in de vacht van uw hond probleemloos kunt verwijderen. Tegelijkertijd zorgen hoogwaardige ingrediënten zoals olijfolie en honing ervoor, dat de huid van uw viervoeter niet uitdroogt en dat de vacht na het baden mooi glanst.   

De belangrijkste voordelen van onze hondenshampoo voor een glanzende vacht in één overzicht: 

 • Uitstekend verdraaglijk voor de huid 
 • Zonder kunstmatige geurstoffen of andere chemicaliën 
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Ideale samenstelling voor een glanzende vacht 
 • Ontwikkeld voor een milde lichaamsverzorging
 • Chemicaliën vrij
17.28 € 69.1 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden met een droge vacht - Hondenshampoo Dry - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28541

17.28 €
69.1 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Milde Dry hondenshampoo voor honden met een droge vacht 

Hoewel baden geen onderdeel van de dagelijkse lichaamsverzorging bij honden zouden moeten zijn, zijn ze soms door sterke vervuiling van de vacht niet te vermijden. Onze hondenshampoo voor honden met een droge vacht leent zich er ideaal voor om een bijzonder milde reiniging te garanderen. 

Passende lichaamsverzorging met de juiste hondenshampoo 

Als u uw hond in bad moet doen, is het belangrijk om daarvoor een passend verzorgingsproduct te gebruiken. Dat betekent in het bijzonder, dat u in geen geval uw eigen lichaamsverzorgingsproducten gebruikt, aangezien deze vaak ingrediënten bevatten, die de huid en vacht van uw viervoeter aanzienlijk kunnen aantasten.

Afgezien daarvan is het ook belangrijk, om een hondenshampoo te kiezen die aan de behoeften van uw hond tegemoetkomt. Veel viervoeters neigen bijvoorbeeld naar het hebben van droge vacht, wat bij de aankoop van shampoos absoluut ter overweging genomen dient te worden. 

Waarom u met onze hondenshampoo voor de droge vacht juist zit 

Wij willen u altijd hoogwaardige en goed verdraaglijke producten aanbieden. Dat doel streven wij natuurlijk ook bij onze hondenshampoo voor honden met een droge vacht na. De shampoo bevat daarom noch kunstmatige geurstoffen, noch andere chemicaliën die tot onverdraaglijkheden en huidirritatie kunnen leiden.  

In plaats daarvan maken wij gebruik van natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en een perfecte samenstelling uit hoogwaardige ingrediënten. Daartoe vallen onder andere olijfolie en kokosolie, die onze hondenshampoo tot een perfecte keus maken voor honden met een droge vacht. 

De grootste voordelen van onze shampoos voor honden met een droge vacht in één overzicht: 

 • Zeer huidvriendelijk 
 • Vrij van kunstmatige geurstoffen en andere chemicaliën 
 • Eenvoudig aan te brengen 
 • Ideaal voor honden met een droge vacht  
 • Milde reiniging zonder huidirritaties
 • Chemicaliën vrij
17.28 € 69.1 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Hondenshampoo van Bellfor voor een milde lichaamsverzorging 

Een adequate lichaamsverzorging is voor het welbevinden van uw hond minstens zo belangrijk als een op de behoeften afgestemde voeding. Daarbij hoort het er van tijd tot tijd bij om uw hond in bad te doen. Met hondenshampoo van Bellfor lukt dat u op bijzonder milde wijze. 

Wat bij het kopen van shampoo voor honden belangrijk is 

Honden moeten slechts zelden in bad gedaan worden, omdat het hun huid en vacht anders te sterk belast. Bovendien mag daarbij in geen geval normale shampoo voor mensen worden gebruikt. In plaats daarvan moet u beslist een speciale hondenshampoo nemen. 

Let u er daarbij op, dat niet elke hondenshampoo voor elke hond even goed geschikt is. Het is dan ook belangrijk om er bij het aanschaffen van hondenshampoo op te letten, dat de samenstelling zo goed mogelijk aan de behoeften van de huid en vacht van uw hond is aangepast.

Waarom u met hondenshampoo van Bellfor juist zit 

Bij de ontwikkeling van onze hondenshampoos hebben er wij grote waarde aan gehecht om uitsluitend goed verdraaglijke ingrediënten te gebruiken, die een huidvriendelijke lichaamsverzorging mogelijk maken.  

We hebben zeer bewust afgezien van kunstmatige geurstoffen en andere ongeschikte middelen die de huid en de vacht kunnen aantasten. In plaats daarvan bestaat Bellfor hondenshampoo uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten, zoals bijvoorbeeld natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen, olijfolie en honing.  

Op deze manier kunnen wij garanderen, dat de reinigende werking van onze hondenshampoo optimaal is, zonder dat het de huid en de vacht van uw hond onnodig te schaadt. 

Hondenshampoo voor elke viervoeter 

Ons assortiment bevat momenteel drie verschillende hondenshampoos. Zo kunt u voor het product kiezen dat het best bij de behoeften van uw viervoeter aansluit en zo zonder problemen een juiste lichaamsverzorging garanderen. 

U kunt uit de volgende hondenshampoos kiezen: 

 1. Shampoo voor een glanzende vacht
 2. Shampoo voor een droge vacht
 3. Shampoo met hydraterende en verzorgende werking

Uw voordelen bij Bellfor hondenshampoo in één overzicht: 

 • In drie verschillende soorten verkrijgbaar 
 • Ideaal voor een op het soort aangepaste lichaamsverzorging 
 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten 
 • Zonder kunstmatige geurstoffen en andere ongeschikte middelen 
 • Bijzonder huidvriendelijk

Trustmark