• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Hondenverzorgingsproducten van Bellfor

Economie ingesteld voor intestinale activering bij honden

Merk: Bellfor

Model: 100048

28.49 € 31.32 €
123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor voordeelpakket voor darmactivering bij honden

Een goed functionerend spijsverteringssysteem en een evenwichtige darmflora zijn erg belangrijk voor het welzijn van uw hond.

Onze voedingsdeskundigen hebben daarom een zeer speciaal voordeelpakket voor u samengesteld met geschikte producten om het darmmicrobioom te optimaliseren en een gezonde spijsvertering te bevorderen.

Darmproblemen bij honden snel herkennen en behandelen

Een verstoorde darmflora en de daarmee gepaard gaande spijsverteringsproblemen zijn niet ongewoon bij honden en kunnen verschillende oorzaken hebben. Deze kunnen onder meer ontstaan na operaties, behandeling met antibiotica of door langdurige lichamelijke stress.

Om ernstige gevolgen met betrekking tot de gezondheid te voorkomen en het welzijn van uw hond te verbeteren, is het belangrijk dat u onmiddellijk reageert wanneer de darmflora uit balans is en zich spijsverteringsproblemen voordoen, zoals brandend maagzuur, winderigheid of diarree.

Natuurlijke ondersteuning voor een evenwichtige darmflora

Bellfor Gastro Activia is een natuurlijk aanvullend diervoeder dat wij speciaal ontwikkeld hebben om de darmflora bij honden te verbeteren en in balans te brengen, bijvoorbeeld na een behandeling met antibiotica of bij hoge stress.

Natuurlijke ondersteuning van een gezonde spijsvertering

Shiimun Gastro is een licht verteerbaar supplement op basis van shiitake. Door de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten zoals salie en kurkuma is het ideaal voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering bij honden. Het gaat klachten als winderigheid en brandend maagzuur tegen.

Voordeelverpakking voor darmactivering bij honden voor een speciale prijs

Bellfor Gastro Activia en Shiimun Gastro zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. De supplementen zijn beide zeer licht verteerbaar en eenvoudig te doseren.

Bestel beide producten in een voordeelpakket en ondersteun de darmflora en spijsvertering van uw hond met onze beproefde oplossingen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Ons voordeelpakket voor darmactivering bij honden in één oogopslag:

 Economie ingesteld voor intestinale activering bij honden
Aanbod
Nieuw
28.49 € 31.32 € 123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
28.49 € 31.32 € 123.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Belangrijke producten voor uw honden reisapotheek als voordelige spaarset

Merk: Bellfor

Model: 100049

72.09 € 80.01 €
194.83 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Belangrijke Bellfor producten voor de EHBO-kit van uw hond in een voordeelpakket

Als u met uw hond op vakantie gaat, is het belangrijk dat u niet alleen voor uw eigen EHBO-doos zorgt, maar ook de gezondheid van uw hond in de gaten houdt.

Om u daarbij te helpen, hebben wij een praktische kit samengesteld met speciale producten uit ons assortiment, die u op deze pagina tegen een speciale prijs kunt bestellen.

Eerste hulp voor honden met diarree

Het komt vaak voor dat honden last hebben van diarree. Stress, die op vakantie vrijwel niet te vermijden is, maakt uw trouwe viervoeter er extra gevoelig voor. Daarom mag Bellfor Gastro Relax niet ontbreken in de EHBO-kit van uw hond. De natuurlijke aanvullende voeding gaat diarree bij uw hond snel en betrouwbaar tegen dankzij de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling.

Doeltreffende parasietenprofylaxe zonder chemische bestanddelen

Afhankelijk van uw bestemming kan het risico van besmetting met teken en daarmee de kans op besmetting met gevaarlijke ziekteverwekkers aanzienlijk toenemen. Voor een optimale bescherming van uw hond is Bellfor ZEComplete Spray de ideale keuze. In tegenstelling tot veel andere teekwerende middelen, is de gebruiksvriendelijke spray vrij van chemische stoffen. Dit betekent dat het gebruik van Bellfor ZEComplete geen onnodige gezondheidsrisico's voor uw hond met zich meebrengt, ondanks de hoge effectiviteit.

Milde verzorging voor ogen en oren

Jeukende, droge of waterige ogen en oorpijn kunnen ook voorkomen bij honden op vakantie. Met oogdruppels en oorverzorgingsdruppels van Bellfor bent u goed uitgerust voor dit geval. Dankzij hun speciale samenstelling van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit, maken de natuurlijke producten het mogelijk de ogen en oren van uw hond in alle zachtheid te reinigen en te verzorgen.

Uitgebreide bescherming voor de poten van de hond

Of het nu het hete zand op het strand is of een lange wandeling door de natuur - de poten van uw hond worden op vakantie vaak blootgesteld aan bijzondere belastingen. Om problemen zoals kleine wondjes, kloofjes en een droge huid tegen te gaan, is het raadzaam om tijdens de vakantie wat meer aandacht te besteden aan de verzorging van de pootjes van uw hond. Dankzij de speciale samenstelling van hoogwaardige ingrediënten zoals bijenwas en insectenvet, is Bellfor potenwax perfect voor dit doel.

Bestel Bellfor producten voor de EHBO-kit van uw hond als voordeelpakket

Bestel de bovengenoemde producten direct als voordeelpakket voor een speciale prijs en zorg ervoor dat u over een goed uitgeruste EHBO-kit beschikt, zodat niets een ontspannen vakantie met uw hond nog in de weg staat.

Ons voordeelpakket voor de EHBO-kit van uw hond in een oogopslag:

Belangrijke producten voor uw honden reisapotheek als voordelige spaarset
Aanbod
Nieuw
72.09 € 80.01 € 194.83 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
72.09 € 80.01 € 194.83 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Complete-Snack ZEComplete Set voor honden - 3x150g

Merk: Bellfor

Model: 28496_3

31.98 € 47.97 €
53.3 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Koop nu 2 x 150 g ZEComplete Complete-Snack en krijg nog een pakje van 150 g gratis!


Bestel Bellfor ZEComplete tegen de speciale aanbiedingsprijs in de winkel

Het tekenseizoen is al lang begonnen. Neem het risico op tekenbeten voor uw hond serieus en bescherm uw trouwe viervoeter met ZEComplete van Bellfor. Gedurende een korte tijd kunt u onze nieuwe ZEComplete soft bites met het verbeterde recept tegen een speciale prijs krijgen.

ZEComplete Complete-Snack - Bijtworst voor honden - 150g

Nieuw ontwerp en verbeterd recept.

Op veler verzoek van onze klanten hebben wij het recept en de vorm van de hapjes verbeterd.

Maak je geen zorgen. Ze smaken minstens zo lekker als voorheen.

Bellfor ZEComplete Complete-Snack zijn de perfecte beloning.

Het hangt allemaal af van de juiste samenstelling

Bellfor ZEComplete Complete-Snack bevatten verschillende natuurlijke grondstoffen met een hoge concentratie aan laurinezuur. Dit wordt bereikt door het vet van de larve van de zwarte soldaatvlieg toe te voegen. Deze bevat meer dan 60% laurinezuur.

Bellfor ZEComplete Complete-Snack - de ideale aanvulling voor honden

Bellfor ZEComplete Complete-Snack worden geproduceerd in een zacht proces. Dit proces zorgt ervoor dat zeer belangrijke voedingsstoffen en vitaminen behouden blijven tijdens de productie van Bellfor Complete-Snack.

De voordelen van ZEComplete Complete-Snack op een rijtje:

 • Chemievrij
 • Zeer goede tolerantie dankzij de natuurlijke ingrediënten
 • Geproduceerd in een koud persprocédé
 • Met insecteneiwitten
 • Ideaal voor honden met voedselintoleranties
 • Zachte consistentie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Gemakkelijk te portioneren door de snackvorm
 • Geschikt voor puppies
 • Ook geschikt voor katten

  Onze Bellfor Complete snack ZEComplete heeft een zeer laag purinegehalte (17,05 mg / 100 g).

Complete-Snack ZEComplete Set voor honden - 3x150g
Aanbod
Nieuw
31.98 € 47.97 € 53.3 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
31.98 € 47.97 € 53.3 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gebitsverzorgingsproducten voor honden - Dental Spray - 100ml

Merk: Bellfor

Model: 28551

16.26 €
162.59 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Dental Spray – voor een natuurlijk schoon hondengebit 

Net als bij mensen is het ook bij honden zeer belangrijk, op een adequate tandverzorging te letten. Met onze Dental Spray hebben wij met dit doel voor ogen een natuurlijk en makkelijk aan te brengen product ontwikkeld. 

Wat maakt Bellfor Dental Spray zo bijzonder?

Uw hond is aangewezen op een gezond gebit. Het is daarom zeer belangrijk, tandplak tijdig te verwijderen en de opbouw van tandsteen te verhinderen. Onze Dental Spray maakt een milde reiniging van hondentanden mogelijk. 

In tegenstelling tot veel andere tandverzorgingsproducten voor honden is Bellfor Dental Spray compleet vrij van chemicaliën. De Spray bevat geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld extracten van kamille, sage, citroenmelisse en pepermunt. Daardoor is het bijzonder goed verteerbaar en kan het zonder twijfel ook voor de tandverzorging bij voedingsgevoelige dieren worden ingezet.   

Dental Spray

Waarom u met Bellfor Dental Spray juist zit

De speciale samenstelling van Bellfor Dental Spray zorgt ervoor, dat het gebit van uw hond op milde wijze gereinigd wordt en de gezondheid van het tandvlees optimaal verzorgd wordt. 

De calciumchloride die de Spray bevat versterkt het glazuur van de hond. Tegelijkertijd helpen ingrediënten zoals pepermuntextract erbij, een onaangename geur uit de mond bij uw viervoeter op betrouwbare wijze te verwijderen en zorgt het voor een aangenaam frisse hondenadem. 

Bellfor Dental Spray is zeer eenvoudig aan te brengen. U kunt het bij uw hond eenvoudigweg direct in de bek spuiten. Met behulp van onze Dental Spray bevrijdt u de tanden van uw viervoeter zo zonder lastig en tijdrovend tandenpoetsen van tandplak gaat u de opbouw van hardnekkig tandsteen en de daarmee samenhangende gevolgen voor de tandgezondheid effectief tegen. 

Uw voordelen met Bellfor Dental Spray in één overzicht: 

 • Natuurlijke ingrediënten 
 • Samenstelling vrij van chemicaliën 
 • Effectieve verzorging voor het hondengebit
 • Verwijdert tandplak op betrouwbare wijze
 • Met calciumchloride voor een sterk glazuur
 • Gaat een slechte adem tegen
 • Bevordert de gezondheid van het tandvlees 
 • Ook geschikt voor voedingsgevoelige dieren 
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Geen tandenborstel nodig
16.26 € 162.59 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
16.26 € 162.59 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Grasmijtbesparingsset voor honden

Merk: Bellfor

Model: 40015

31.51 € 37.60 €
112.54 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Natuurlijke hulp tegen grasmijten bij honden tegen een lage prijs

In de warme maanden van het jaar zijn grasmijten een veelvoorkomend probleem voor honden. Daarom hebben we voor u een speciale besparingsset samengesteld om deze vervelende parasieten te bestrijden.

Grasmijten veroorzaken ernstige jeuk

Als een hond wordt aangevallen door de larven van de herfstgrasmijt, leidt dit tot ernstige jeuk. Overmatig likken en krabben leidt vaak tot kleine wondjes en huidontstekingen.

Hoewel grasmijten, in tegenstelling tot andere parasieten, geen ziekten overdragen, is het daarom belangrijk dat u de plaag tijdig bestrijdt en uw hond op een zachte manier beschermt tegen de kleine parasieten.

Anti-grasmijtenspray van Bellfor

Veel antiparasietenmiddelen bevatten chemische middelen die niet alleen de parasiet, maar ook uw hond kunnen schaden. Met Bellfor Anti-grasmijtenspray hebben we daarom een zacht alternatief ontwikkeld.

De spray bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, zoals neemolie en insectenvet. Met zijn speciale samenstelling zorgt dit hoogwaardige verzorgingsproduct er op betrouwbare wijze voor dat de lichaamsgeur van uw hond een afstotelijk effect heeft op de grasmijt.

Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat zelfs dagelijks gebruik de gezondheid van uw viervoeter niet onnodig belast en dat er geen ongewenste bijwerkingen zijn.

Zachte huidverzorging met Bellfor Liegeschwielen Zalf

Aantasting door grasmijten en het daarmee gepaard gaande krabben kan de huid van uw hond aanzienlijk belasten. Reddening of zelfs ontsteking en kleine wonden zijn niet ongewoon bij aangetaste dieren.

Om dit tegen te gaan is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan de huidverzorging van uw hond. Met Bellfor Liegeschwielen Zalf kunt u dit bijzonder betrouwbaar doen.

De rijke zalf met hoogwaardige ingrediënten zoals calendula en bijenwas is ideaal om problemen zoals huidirritatie en kleine scheurtjes in de huid van uw hond tegen te gaan.

Onze redding tegen grasmijten bij honden in één oogopslag:

Grasmijtbesparingsset voor honden
Aanbod
31.51 € 37.60 € 112.54 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
31.51 € 37.60 € 112.54 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Myko-Health - voor honden met huidschimmel - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28547

20.33 €
81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Myko-Health Shampoo voor honden met huidschimmel

Schimmelinfecties van de huid bij honden kunnen worden veroorzaakt door verschillende dermatofyten. Een snelle behandeling is belangrijk, niet in de laatste plaats omdat schimmelinfecties zeer besmettelijk zijn.

Met Myko-Health hebben wij een shampoo voor honden ontwikkeld die ideaal is voor therapiebegeleidende verzorging.

Schimmelinfecties van de huid zijn zeer onaangenaam voor honden

Een infectie met huidschimmel leidt tot ernstige jeuk en huidontsteking bij honden. Bovendien kan het leiden tot ronde haaruitval, en de rode, kale plekken ontwikkelen vaak ook meer roos.

Huidschimmel is zeer besmettelijk. De ziekte wordt overgebracht door schimmelsporen die op het lichaam van de hond terechtkomen en zich zeer snel kunnen verspreiden.

Een snelle behandeling is zeer belangrijk voor getroffen dieren. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van uitwendig toe te passen preparaten en van antimycotica, die als injectie of oraal aan de hond worden toegediend. 

Myko-Health hondenshampoo van Bellfor voor therapiebegeleidende verzorging

De behandeling van de schimmelinfectie kan enkele weken duren. Om een nieuwe infectie te voorkomen, is het belangrijk de omgeving te ontdoen van schimmelsporen door middel van uitgebreide hygiënemaatregelen.

Daarnaast adviseren wij een therapiebegeleidende verzorging met onze hondenshampoo Myko-Health. Hoogwaardige oliën zoals olijfolie en kokosolie en natuurlijke oppervlakteactieve stoffen zorgen ervoor dat onze shampoo de toch al gespannen huid van uw hond niet extra belast.

Bovendien bevat Bellfor Myko-Health Shampoo 0,3 procent Climbazol, waarvan bekend is dat het fungistatische en schimmelwerende effecten heeft en om die reden ook wordt gebruikt in antiroosshampoos voor bijvoorbeeld mensen.

Uw voordelen met onze Myko-Health hondenshampoo op een rijtje:

 • Goed bestand tegen de huid
 • Vrij van kunstmatige geurstoffen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Met 0,3 % Climbazol
 • Zachte reiniging van de sterk belaste huid
 • Perfect voor therapie-begeleidende zorg

Toepassing: Maak de vacht nat, masseer de shampoo gelijkmatig in en spoel de vacht van de hond uit. Herhaal het proces een tweede keer. Laat de hondenshampoo nu tussen de 5 en 10 minuten in de vacht inwerken en spoel grondig uit met schoon water. Begin met twee wekelijkse toepassingen. Daarna is het voldoende om de shampoo één keer per week te gebruiken.

20.33 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Pyo-Health - voor honden met bacteriële huidinfecties - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28546

20.33 €
81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Pyo-Health Hondenshampoo voor honden met Bacteriële Huidinfecties

Pyodermie is een bacteriële huidinfectie bij de hond, meestal veroorzaakt door Staphylococcus pseudintermedius, die zo snel mogelijk professioneel moet worden behandeld.

Met Bellfor Pyo-Health hebben wij een speciale hondenshampoo ontwikkeld die u kunt gebruiken voor de therapiebegeleidende verzorging van uw hond.

Pyodermie veroorzaakt onaangename symptomen

Honden met pyodermie lijden aan hevige jeuk. Daarnaast zijn er verschillende huidveranderingen zoals roodheid, schilfering en korstvorming, die vooral voorkomen op lichaamsdelen met weinig haar.

Mogelijke oorzaken die het natuurlijke afweersysteem van de hondenhuid kunnen aantasten en zo pyodermie kunnen bevorderen, zijn allergieën, een besmetting met huidparasieten of hormonale stoornissen.

Om de symptomen tegen te gaan, is een tijdig bezoek aan de dierenarts, waar de oorzaak wordt vastgesteld en de juiste behandelingsmaatregelen worden bepaald, van essentieel belang.

Bellfor Pyo-Health hondenshampoo voor therapiebegeleidende verzorging

Afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de pyodermie is gewoonlijk toediening van antibiotica of het gebruik van shampoos met antibiotica noodzakelijk.

Daarnaast adviseren wij het gebruik van Bellfor Pyo-Health hondenshampoo voor de therapiebegeleidende verzorging. De shampoo bestaat uit natuurlijke tensioactieve stoffen en zorgvuldig geselecteerde oliën van hoge kwaliteit, zoals olijfolie en kokosolie, om een zo zacht mogelijke toepassing te garanderen.

Bovendien bevat Bellfor's Pyo-Health hondenshampoo drie procent chloorhexidine, waarvan bekend is dat het een antibacteriële werking heeft en daarom ook wordt gebruikt in diverse hygiëneproducten voor mensen.

De belangrijkste voordelen van onze Pyo-Health shampoo voor honden op een rijtje:

 • Huidvriendelijke samenstelling
 • Zonder kunstmatige geurstoffen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Met 3 % chloorhexidine
 • Ideaal voor therapiebegeleidende zorg
 • Zachte reiniging van de gestreste hondenhuid

Toepassing: Breng de shampoo aan op de vooraf bevochtigde vacht, masseer gelijkmatig in en spoel uit. Herhaal dit proces en laat de shampoo 5 tot 10 minuten inwerken voordat u hem grondig uitspoelt met schoon water. Begin met twee toepassingen per week, die u vervolgens kunt verminderen tot één toepassing per week.

20.33 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Vermin Health - tegen huidparasieten bij honden - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28548

20.33 €
81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Vermin Health Shampoo: de natuurlijke oplossing tegen huidparasieten bij honden

Een besmetting met parasieten is uiterst onaangenaam voor honden en gaat vaak gepaard met enorme huidproblemen. Met Bellfor Vermin Health kunt u op een milde manier vervelende huidparasieten bij uw hond tegengaan.

Huidparasieten komen vaak voor bij honden

Ectoparasieten zoals vlooien en mijten komen veel voor bij honden. Veel eigenaren weten dan ook uit eigen ervaring welk ongemak een parasietenplaag bij honden kan veroorzaken. In de warmere maanden van het jaar vormen teken en de ziekten die zij overbrengen ook een ernstige bedreiging voor de gezondheid van honden.

Conventionele middelen tegen parasieten hebben vaak risico's

Een doeltreffende profylaxe van parasieten en een snelle behandeling van een bestaande besmetting zijn van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van uw hond. Helaas vormen veel preparaten die voor dit doel beschikbaar zijn, echter ook een risico voor het dier vanwege de actieve bestanddelen die zij bevatten.

Om onnodige stress op het organisme van uw hond door chemische actieve ingrediënten te vermijden, is het daarom verstandig om waar mogelijk te vertrouwen op natuurlijke alternatieven zoals Bellfor Vermin Health Shampoo.

Waarom u goed zit met Bellfor Vermin Health Shampoo

Bellfor Vermin Health Shampoo is een speciaal verzorgingsproduct op basis van natuurlijke ingrediënten. De chemievrije samenstelling van de shampoo zorgt voor een optimale huidtolerantie. Tegelijkertijd garandeert de speciale formule een hoge doeltreffendheid tegen teken, vlooien en mijten, alsook tegen hun larven en legsels.

De ingrediënten van onze Vermin Health Shampoo zijn onder meer natuurlijke oppervlakteactieve stoffen en geselecteerde oliën en vetten, zoals insectenvet, en margosa-extract.

Insectenvet: Het uit de larven van de Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) geëxtraheerde insectenvet onderscheidt zich door zijn bijzonder hoog gehalte aan laurinezuur. Laurinezuur is een vetzuur met een middellange keten dat bekend staat om zijn afstotende (afschrikkende) werking op ectoparasieten. Bijgevolg speelt laurinezuur een beslissende rol bij de bestrijding van huidparasieten op een milieuvriendelijke en huidvriendelijke manier.

Margosa-extract: Margosa-extract wordt verkregen uit bestanddelen van de neemboom. Het is echter geen neemolie, maar een geheel andere natuurlijke stof. Net als laurinezuur heeft ook margosa-extract een sterk afwerend effect op ongedierte zoals mijten, teken en vlooien. Het hoogwaardige, natuurlijke extract draagt er dus in beslissende mate toe bij dat Bellfor Vermin Health Shampoo op betrouwbare wijze aantastingen door huidparasieten tegengaat.

Bestrijdt huidparasieten met natuurlijke actieve ingrediënten

Vertrouw op de bewezen doeltreffendheid van onze natuurlijke shampoo om ectoparasieten te bestrijden. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een optimale doeltreffendheid zonder uw hond bloot te stellen aan extra risico's van chemische producten.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Vermin Health Shampoo op een rijtje:

 •     Geur- en chemicaliënvrije samenstelling
 •     Met hoogwaardige, verzorgende ingrediënten
 •     Milieuvriendelijk en zacht voor de huid
 •     Bewezen doeltreffendheid dankzij laurinezuur en margosa-extract
 •     Gemakkelijk te gebruiken
 •     Betrouwbaar tegen teken, mijten en vlooien
20.33 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Marsavet Spot-On 50 ml

Merk: Marsavet

Model: 60000

13.21 €
264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Effectief en zonder chemicaliën: Marsavet teken- en vlooienbescherming voor huisdieren

Huidparasieten zoals teken, vlooien en mijten zijn niet alleen vervelend voor huisdieren. Ze kunnen ook ernstige gevolgen hebben voor hun gezondheid. Met de teken- en vlooienbescherming van Marsavet kun je er op een natuurlijke manier voor zorgen dat de parasieten in de toekomst uit de buurt van je huisdier blijven.

Hoe werkt Marsavet teken- en vlooienbescherming?

In tegenstelling tot veel conventionele spot-ons is Marsavet Teken- en Vlooienwerende middelen een natuurlijk product. De speciale formule van insectenvet en geselecteerde plantaardige oliën met een hoog laurinezuurgehalte heeft een afwerende werking op teken, vlooien en mijten. Daarnaast zorgt aloë vera voor een verzorgende werking, zodat de natuurlijke parasietenbescherming voor huisdieren bijzonder zacht is voor de huid en vacht.

Waarom je op de goede weg bent met Marsavet teken- en vlooienbescherming

 • Natuurlijke ingrediënten: Marsavet Teken- en Vlooienbescherming bevat geen chemische actieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de toepassing geen bijwerkingen of resistentie veroorzaakt.
 • Zeer zuinig in gebruik: Eén flesje van de hoogwaardige spot-one is voldoende om je huisdier tot 12 weken lang effectief te beschermen tegen teken, mijten en vlooien.
 • Betrouwbare effectiviteit: de spot-on is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en andere experts. De nieuwste wetenschappelijke bevindingen en uitgebreide tests zorgen voor een optimale effectiviteit.
 • Gemakkelijke toepassing: Het natuurlijke preparaat is al na 30 minuten effectief. Het is geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken, maar ook voor knaagdieren en vogels.
 • Kan het hele jaar door gebruikt worden: Dankzij de natuurlijke formule kan Marsavet Tick and Flea Protection het hele jaar door zonder aarzeling gebruikt worden voor een langdurige bescherming.

Marsavet Teken- en Vlooienbescherming: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet natuurlijke teken- en vlooienbescherming kies je voor een kwaliteitsproduct van een gecertificeerde Duitse fabrikant. De spot-on wordt door ons geproduceerd volgens de hoogste normen. Regelmatige controles tijdens het hele productieproces in onze eigen productiefaciliteit zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op eersteklas kwaliteit. Bovendien gebruiken we zo duurzaam mogelijke oplossingen voor verpakking en productie om zowel het milieu als je huisdier te beschermen.

Aanwijzingen voor gebruik

Gebruik bij katten: Verdeel de vacht en breng 1 druppel per keer aan vanaf de kop tot aan de staartwortel met tussenruimtes van 3 tot 5 cm. Dagelijks aanbrengen gedurende de eerste 3 dagen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Gebruik bij honden: Verdeel de vacht en breng aan op het hoofd, de nek, de nek en de basis van de staart. Breng 3 druppels per plek aan voor kleine honden, 4 druppels voor middelgrote honden en 5 druppels voor grote honden. De eerste 3 dagen dagelijks aanbrengen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Toepassing bij knaagdieren: Spreid de vacht en breng vanaf de kop tot begin van de staart telkens 1 druppel aan met een tussenruimte van 3 tot 5 cm. Gebruik slechts één enkele druppel voor kleine knaagdieren.  Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Toepassing bij vogels: Spreid de veren en breng het rechtstreeks aan op de huid in de nek. Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Veiligheidsinstructies:

Houd buiten bereik van kinderen. Alleen voor uitwendig gebruik. Bij oogcontact direct uitgebreid spoelen met water.

Samenstelling: steriele zoutoplossing, insectenvet, kokosolie, arganolie, aloë vera (olie), emulgator, citroen, eucalyptusolie.

Let op: Bewaar op een koele en droge plek. Goed schudden voor gebruik.

Marsavet Spot-On 50 ml
Nieuw
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Shiimun Dental Poeder - Shiimun Dental Pulver - 120g

Merk: Bellfor

Model: 28553

van 20.93 €
217.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Shiimun Dental Pulver

Shiimun Dental: betrouwbare verzorging voor de tanden van uw hond 

Shiimun Dental is een natuurlijk voedingssupplement voor honden, waarmee u de tanden van uw viervoeter op eenvoudige wijze kunt reinigen en de tandgezondheid kunt ondersteunen. 

Wat Shiimun Dental voor honden zo bijzonder maakt 

Tandaandoeningen zijn bij honden geen zeldzaamheid en voor viervoeters vaak met erge pijn verbonden. Het is daarom zeer belangrijk, dat u de tandverzorging bij uw hond genoeg aandacht schenkt. 

Met Shiimun Dental hebben wij met ons team van experts, bestaande uit dierenartsen en voedingsdeskundigen, een natuurlijke oplossing voor de tandreiniging bij honden ontwikkeld. Het goed verteerbare voedingssupplement bevat geselecteerde ingrediënten zoals riemwier en shiitake, om de opbouw van tandplak en tandsteen op betrouwbare wijze tegen te gaan. 

Riemwier: Het tot de bruinalgen tellende riemwier bevordert de opbouw van een speciaal enzym in het speeksel. Dit helpt erbij, aanwezig tandplak op de tanden van de hond te verwijderen en de opbouw van hardnekkig tandsteen tegen te gaan. 

Shiitake: Shiitake wordt vaak de koning van de medicinale paddenstoelen genoemd en wordt vooral in Azië al lange tijd zeer gewaardeerd. Het kan onder andere ook een waardevolle bijdragen leveren aan mondhygiëne. Een in 2011 in Londen uitgevoerde studie toonde bijvoorbeeld aan, dat het gebruik van shiitake-extract bacteriële afzetting in de mond op gelijke wijze reduceren als een antiseptische mondspoeling (1)

Kamille en Salie verrijken de natuurlijke samenstelling van Shiimun Dental voor honden perfect en dragen op cruciale wijze bij aan een goede werkzaamheid van het voedingssupplement voor de ondersteuning van de gezondheid van het tandvlees en de tanden.  

Waarom u met Shiimun Dental voor de tandverzorging bij uw hond juist zit 

Voor een gezond hondengebit is een regelmatige reiniging van de tanden onontbeerlijk. De ervaring leert dat toch lang niet elke viervoeter enthousiast is, als zijn eigenaar met een tandenborstel in zijn bek aan het werk gaat.  

Shiimun Dental stelt u in staat om de tanden van uw hond op betrouwbare wijze te reinigen, zonder daarbij terug te moeten grijpen op een tandenborstel en hondentandpasta. Het natuurlijke voedingssupplement kan eenvoudig in wat water worden opgelost en met het voer van de viervoeter worden gemixt. 

Dankzij zijn bijzondere samenstelling zorgt Shiimun Dental op deze manier zonder grote tijdsinspanning voor een effectieve tandreiniging. De ingrediënten van het goed verteerbare preparaat ondersteunen de gezondheid van de tanden en het tandvlees en helpen er tegelijkertijd bij, een slechte adem bij uw hond tegen te gaan. 

De belangrijkste voordelen van Shiimun Dental in één overzicht:

 • Zeer goed verteerbaar dankzij natuurlijke ingrediënten 
 • Ideaal voor de dagelijkse tandverzorging bij de hond 
 • Ondersteunt de gezondheid van de tanden 
 • Ondersteunt de gezondheid van het tandvlees 
 • Gaat een slechte adem bij de hond tegen 
 • Eenvoudige en tijdbesparende aanbrenging 
 • Geen tandenborstel noodzakelijk 
 • Geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden 

(1) https://www.hindawi.com/journals/bmri/2012/217164/

van 20.93 € 217.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 20.93 € 217.98 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Shiimun Dental Poeder - Shiimun Dental Pulver - 50g

Merk: Bellfor

Model: 28552

13.08 €
261.68 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Shiimun Dental: betrouwbare verzorging voor de tanden van uw hond 

Shiimun Dental is een natuurlijk voedingssupplement voor honden, waarmee u de tanden van uw viervoeter op eenvoudige wijze kunt reinigen en de tandgezondheid kunt ondersteunen. 

Wat Shiimun Dental voor honden zo bijzonder maakt 

Tandaandoeningen zijn bij honden geen zeldzaamheid en voor viervoeters vaak met erge pijn verbonden. Het is daarom zeer belangrijk, dat u de tandverzorging bij uw hond genoeg aandacht schenkt. 

Met Shiimun Dental hebben wij met ons team van experts, bestaande uit dierenartsen en voedingsdeskundigen, een natuurlijke oplossing voor de tandreiniging bij honden ontwikkeld. Het goed verteerbare voedingssupplement bevat geselecteerde ingrediënten zoals riemwier en shiitake, om de opbouw van tandplak en tandsteen op betrouwbare wijze tegen te gaan. 

Riemwier: Het tot de bruinalgen tellende riemwier bevordert de opbouw van een speciaal enzym in het speeksel. Dit helpt erbij, aanwezig tandplak op de tanden van de hond te verwijderen en de opbouw van hardnekkig tandsteen tegen te gaan. 

Shiitake: Shiitake wordt vaak de koning van de medicinale paddenstoelen genoemd en wordt vooral in Azië al lange tijd zeer gewaardeerd. Het kan onder andere ook een waardevolle bijdragen leveren aan mondhygiëne. Een in 2011 in Londen uitgevoerde studie toonde bijvoorbeeld aan, dat het gebruik van shiitake-extract bacteriële afzetting in de mond op gelijke wijze reduceren als een antiseptische mondspoeling (1)

Kamille en Salie verrijken de natuurlijke samenstelling van Shiimun Dental voor honden perfect en dragen op cruciale wijze bij aan een goede werkzaamheid van het voedingssupplement voor de ondersteuning van de gezondheid van het tandvlees en de tanden.  

Waarom u met Shiimun Dental voor de tandverzorging bij uw hond juist zit 

Voor een gezond hondengebit is een regelmatige reiniging van de tanden onontbeerlijk. De ervaring leert dat toch lang niet elke viervoeter enthousiast is, als zijn eigenaar met een tandenborstel in zijn bek aan het werk gaat.  

Shiimun Dental stelt u in staat om de tanden van uw hond op betrouwbare wijze te reinigen, zonder daarbij terug te moeten grijpen op een tandenborstel en hondentandpasta. Het natuurlijke voedingssupplement kan eenvoudig in wat water worden opgelost en met het voer van de viervoeter worden gemixt. 

Dankzij zijn bijzondere samenstelling zorgt Shiimun Dental op deze manier zonder grote tijdsinspanning voor een effectieve tandreiniging. De ingrediënten van het goed verteerbare preparaat ondersteunen de gezondheid van de tanden en het tandvlees en helpen er tegelijkertijd bij, een slechte adem bij uw hond tegen te gaan. 

De belangrijkste voordelen van Shiimun Dental in één overzicht:

 • Zeer goed verteerbaar dankzij natuurlijke ingrediënten 
 • Ideaal voor de dagelijkse tandverzorging bij de hond 
 • Ondersteunt de gezondheid van de tanden 
 • Ondersteunt de gezondheid van het tandvlees 
 • Gaat een slechte adem bij de hond tegen 
 • Eenvoudige en tijdbesparende aanbrenging 
 • Geen tandenborstel noodzakelijk 
 • Geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden 

(1) https://www.hindawi.com/journals/bmri/2012/217164/

13.08 € 261.68 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
13.08 € 261.68 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Sparset für die wirkungsvolle Zahnpflege

Merk: Bellfor

Model: 28556

34.04 €
121.58 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Sparset voor effectieve tandverzorging bij uw hond

Voor het welzijn van uw hond zijn gezonde tanden onmisbaar. Om u optimaal te ondersteunen bij tandverzorging, hebben we voor u een sparset samengesteld met onze innovatieve producten voor effectieve tandreiniging bij honden. U kunt het set bestellen tegen een speciale prijs op deze pagina.

Tandsteen is een veelvoorkomend probleem bij honden

Als voedselresten niet op tijd van de tanden van de hond worden verwijderd, ontstaat tandplak en uiteindelijk tandsteen. Dit ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar is ook vaak het begin van andere onaangename problemen, zoals pijnlijke tandvleesontstekingen.

Daarom raden we u ten zeerste aan de tanden van uw hond regelmatig te reinigen. Met onze tandverzorgingsproducten lukt dit bijzonder betrouwbaar en zonder veel tijdsinspanning.

Waarom u met tandverzorgingsproducten van Bellfor de juiste keuze maakt

Ons expertteam heeft verschillende effectieve oplossingen ontwikkeld voor dagelijkse tandverzorging bij honden. De afzonderlijke Bellfor Dental-producten vullen elkaar zinvol aan en zorgen samen zonder tandenborstel voor een betrouwbare reiniging van de hondentanden.

Bellfor Dental Pulver bevat Ascophyllum nodosum-algen. Bepaalde inhoudsstoffen van de algen worden via het bloed opgenomen en zorgen ervoor dat er in het speeksel van de hond speciale enzymen worden gevormd. Deze lossen tandplak van de tanden en kunnen zo de vorming van tandsteen bij uw viervoeter tegengaan.

Bellfor Dental Sticks bevatten ook Ascophyllum nodosum-algen. Bovendien zorgt de vaste consistentie van de kauwstokjes ervoor dat bestaande tandplak ook mechanisch wordt verwijderd. Dankzij de graanvrije formule met ons hypoallergene insecten-eiwit uit de larven van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) zijn de goed verteerbare Dental Sticks ook uitstekend geschikt voor voedingsgevoelige honden.

Bellfor Dental Spray bevat calciumchloride ter versterking van het tandglazuur en andere ingrediënten zoals pepermuntextract waarmee u de slechte adem van uw hond betrouwbaar kunt elimineren. De spray is de ideale aanvulling op Bellfor Dental Pulver en Dental Sticks en bevordert de gezondheid van tandvlees en tanden op natuurlijke wijze.

Bestel Bellfor tandverzorgingsproducten als set en bespaar geld

Laat de tandgezondheid van uw hond niet aan het toeval over. Bestel onze beproefde oplossingen voor tandverzorging als praktische set tegen een speciale prijs en reinig de tanden van uw viervoeter voortaan effectief zonder vervelend tandenpoetsen.

Onze tandverzorgings-sparset voor honden in één oogopslag:

Sparset für die wirkungsvolle Zahnpflege
Nieuw
34.04 € 121.58 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
34.04 € 121.58 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Tandpoeder voor Honden - Dental Pulver - 250g

Merk: Bellfor

Model: 28502

van 20.92 €
104.63 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Dental Pulver vermindert op natuurlijke wijze tandsteen en halitosis bij honden

Bellfor Dental Pulver is een natuurlijk voedingssupplement dat u helpt om de dagelijkse mondhygiëne en de gezondheid van uw hond op peil te houden.

Wat maakt Bellfor Dental Pulver zo bijzonder?

Gezonde tanden zijn essentieel voor het welzijn van uw hond. Met Bellfor Dental Pulver zorgt u ervoor dat de tanden van uw viervoeter voorzichtig van tandsteen worden ontdaan en dat nieuwe tandplak wordt voorkomen.

Zoals bij al onze producten gebruikt Bellfor Dental Pulver enkel natuurlijke grondstoffen die een hoge productkwaliteit en optimale compatibiliteit garanderen.

Dental Pulver - Additief:

Ascophyllum nodosum is een alg van natuurlijke zeezouten. Het bevat ingrediënten die door het bloed worden geabsorbeerd en samen met het speeksel van de hond een samenstelling vormen die plak kan oplossen en zo een nieuwe laag tandsteen kan verminderen. Een goede speekselproductie bij honden kan helpen de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandplak en tandsteen te elimineren.

Silica ondersteunt sterke tanden.

Peterselie heeft een geurbindende werking en ondersteunt zo de mondhygiëne.

Waarom Bellfor Dental Pulver de juiste keuze is voor tandheelkundige calculus

Tandsteen is een veelvoorkomend probleem bij honden. Het ontwikkelt zich uit niet verwijderde tandplak en leidt na verloop van tijd tot ernstige problemen met de tanden, zoals gingivitis.

Tandsteen is zeer hardnekkig en kan vaak alleen worden verwijderd met een grondige tandreiniging door een dierenarts.

Met Bellfor Dental Pulver hebben we echter een tandverzorgingsproduct ontwikkeld dat niet alleen de vorming van tandplak helpt voorkomen, maar ook bestaande tandsteen vermindert.

Omdat u het poeder slechts één keer per dag met het voer van uw hond hoeft te mengen, profiteert u met Bellfor Dental Pulver ook van een ongecompliceerde toepassing zonder extra tijd.

Uw voordelen met tandheelkundige zorg van Bellfor:

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Geen kunstmatige additieven
 • Eenvoudige toepassing en dosering
 • Uitstekende verteerbaarheid
 • Geschikt voor alle hondenrassen
 • Hoge efficiëntie
Neem contact op met uw dierenarts als uw hond schildklierproblemen heeft.

van 20.92 € 104.63 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 20.92 € 104.63 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden - Hondenshampoo Care - Hydraterende en verzorgende - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28542

18.49 €
73.96 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hondenshampoo Care

Hydraterende en verzorgende Care hondenshampoo van Bellfor 

Veelvuldig baden vormt een aanzienlijke belasting voor de huid en de vacht van uw hond en kan daarom diverse problemen met zich meebrengen. Onzuiverheden laten zich echter niet altijd eenvoudig met een vochtige doek verwijderen. Soms is het gebruik van een hondenshampoo daarom onvermijdelijk. Heeft deze een hydraterende en verzorgende werking, dan kunt u zo voorzichtig mogelijk te werk gaan en beschadiging van de huid en vacht voorkomen. 

De passende hondenshampoo voor uw viervoeter 

Als u uw hond in bad doet, moet u daarbij absoluut een speciale hondenshampoo gebruiken. De lichaamsverzorgingsproducten voor mensen bevatten namelijk diverse ingrediënten, die tot huidirritatie en intoleranties kunnen leiden. 

Afgezien daarvan moet u er te alle tijden op letten, dat de shampoo bij de individuele behoeften van uw hond past. Sommige honden hebben bijvoorbeeld een hondenshampoo met bijzonder verzorgende ingrediënten en een hydraterende werking nodig. 

Waarom Bellfor Hondenshampoo de perfecte keuze is

Onze Care hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking is vrij van chemicaliën. In plaats daarvan zorgen natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen voor een zo mild mogelijke reiniging, waardoor de huid en de vacht van uw viervoeter niet onnodig belast worden. 

Daarnaast dragen geselecteerde oliën zoals kokosolie, olijfolie en arganolie en andere hoogwaardige ingrediënten zoals honing en kamille bij aan een hydraterende en verzorgende werking. Daardoor leent onze hondenshampoo zich perfect voor alle viervoeters, wiens huid en vacht bijzonder veeleisend zijn.  

De voordelen van onze hydraterende en verzorgende hondenshampoo in één overzicht: 

 • Met hoogwaardige oliën voor een verzorgende werking 
 • Geselecteerde ingrediënten voor een huidvriendelijke reiniging 
 • Een samenstelling die vrij van chemicaliën is en natuurlijk oppervlakte-actieve stoffen bevat 
 • Eenvoudig aan te brengen 
 • Ideaal voor honden met een gevoelige huid
 • Chemicaliën vrij
18.49 € 73.96 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden - Hondenshampoo Shiny voor een glanzende vacht - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28540

17.28 €
69.1 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Shiny hondenshampoo voor een glanzende vacht 

Hondenshampoo Shiny

Honden zouden zo mogelijk alleen in bad moeten worden gedaan, als vuil in hun vacht anders niet te verwijderen is, aangezien veelvuldig baden een onnodige belasting voor de huid en vacht vormt. Met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht kiest u voor dit doel voor een chemicaliënvrij en huidvriendelijk product. 

Optimale lichaamsverzorging met een passende hondenshampoo 

Als u uw hond moet baden, mag u daarbij in geen geval uw eigen shampoo gebruiken. De daarin opgenomen ingrediënten kunnen namelijk tot onaangename huidirritatie leiden en de natuurlijke beschermlaag van de huid en vacht aantasten.

Gebruikt u in plaats daarvan een speciaal product zoals onze Shiny hondenshampoo voor een glanzende vacht, waarmee u de vacht van uw viervoeter op betrouwbare wijze kunt reinigen, zonder daarbij problemen zoals irritatie en intolerantie te riskeren. 

Wat onze hondenshampoo voor een glanzende vacht zo bijzonder maakt 

Net als ons voer is ook onze hondenshampoo voor een glanzende vacht vrij van chemicaliën. In plaats daarvan gebruiken wij uitsluitend oppervlakte-actieve stoffen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die een bijzonder milde reiniging garanderen.   

Mild bad-plezier voor uw hond 

Met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht kunt u er zeker van zijn, dat u onzuiverheden in de vacht van uw hond probleemloos kunt verwijderen. Tegelijkertijd zorgen hoogwaardige ingrediënten zoals olijfolie en honing ervoor, dat de huid van uw viervoeter niet uitdroogt en dat de vacht na het baden mooi glanst.   

De belangrijkste voordelen van onze hondenshampoo voor een glanzende vacht in één overzicht: 

 • Uitstekend verdraaglijk voor de huid 
 • Zonder kunstmatige geurstoffen of andere chemicaliën 
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Ideale samenstelling voor een glanzende vacht 
 • Ontwikkeld voor een milde lichaamsverzorging
 • Chemicaliën vrij
17.28 € 69.1 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 37

Om ervoor te zorgen dat onze trouwe vier-potige vrienden gezond en gelukkig blijven, alles wat we nodig hebben gewoon lekker eten en regelmatig wandelen. Maar zorg voor de hond moet in elk geval gedragen worden. Omdat goede verzorging van de hond de gezondheid van de hond helpt te behouden en hem tegen parasieten, zoals mijten, of huidproblemen te beschermen .

Met uitzonderlijk natuurlijke hondenverzorgingsproducten van Bellfor hebben hondenbezitters de mogelijkheid om goed voor hun huisdieren te zorgen. De afwezigheid van schadelijke of zelfs kunstmatige toevoegingen die in veel hondenverzorgingsproducten te vinden zijn, maakt onze producten voor verzorging absoluut onschadelijk.

Niettemin, de gekozen stoffen zorgen voor een hoge efficientie en veiligheid, die de hond nodig heeft.


Momenteel omvat ons assortiment voor hondenverzorging drie verschillende producten:

• Bellfor anti-teek spray

• Bellfor anti-teek koekjes

• Bellfor beschermingszalf voor klauwen


Bescherming tegen teken van Bellfor

Teken vormeneen ernstige bedreiging voor de gezondheid van honden. Omdat ze de oorzaak zijn van talloze gevaarlijke ziektes, zoals de ziekte van Lyme en babesiose. Sommige teekbeten die zonder behandeling gelaten zijn, kunnen tot dood leiden.

Daarom is het in de periode tussen maart tot en met oktober raadzaam om beschermende middelen tegen teken te gebruiken. Het probleem is echter dat veel van de beschikbare geneesmiddelen niet alleen tegen de teken  beschermen, maar ook tegelijkertijd zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. De pesticiden in de preparaten kunnen zowel acute als chronische ziekten bij mens en dier veroorzaken.

Daarom hebben we een natuurlijk alternatief ontwikkeld - de Bellfor Anti-Ticks. Geaspireerde vetten en olien (kokosolie, insectevet, Mariadistel en zwarte komijnolie) hebben een hoog gehalte aan laurinezuur. Dit middellange vetzuur heeft een afschrikkende werking op teken. Daarom is Bellfor Anti-teek spray een effectieve en veilige bescherming voor honden zonder negatieve bijwerkingen. Indien nodig kunt u de hond een Bellfor Anti-teek koekje geven.


Zalf om de poten te beschermen 

In de winter zorgen lage temperaturen, vochtigheid, ijs en sneeuw voor een enorme belasting van de poten van uw hond. Het verschijnen van kleine verwondingen of scheuren opis niet ongewoon de huid van de poten bij honden. Rollsplit en strooizout verergeren het probleem nog meer.

Als u wilt dat uw huisdier de winter met plezier zou doorbrengen, moet u voldoende aandacht besteden aan de zorg voor zijn pootjes. Naast het reinigen van de poten na een wandeling, is het ook noodzakelijk om tijdens het koude seizoen pels en wol op de poten te trimmen - dit voorkomt het kleven en klemmen van ijs.

Bovendien moeten de poten regelmatig met creme ingesmeerd worden. Bellfor beschermende zalf biedt de perfecte combinatie van actieve ingredienten. Insectenvet, calendula, bijenwas en andere ingredienten werken ontstekingsremmend en antibacterieel, hydrateren en onderhouden de huid tijdens regeneratie. Onze zalf voor bescherming van poten is een ideaal product voor pootverzorging in de winter.


Hondenverzorging met Bellfor: natuurlijk is beter

In het hart van de hondenverzorging met de producten of Bellfor ligt de het gebruik van natuurlijke alternatieven, waarvan de effectiveit gemakkelijk met de conventionele middelen vergeleken kan. Tegelijkertijd voorkomt u ongewenste bijwerkingen. Prober het. We can not overtake the product on behalf of our customers.

Trustmark