• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Bellfor hondenvoer voor puppy's

Droogvoer voor jonge honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28584

van 55.47 €
7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezond droogvoer voor puppy's en opgroeiende honden

Om een gezonde groei van de opgroeiende honden te garanderen, is het essentieel om ze te voeden volgens hun behoeften. Bellfor Landgut-Schmaus Junior is perfect geschikt voor dit doel en stelt u in staat om uw puppy vanaf het begin de best mogelijke verzorging te geven.

Wat maakt Landgut-Schmaus van Bellfor zo bijzonder?

Bij Bellfor hebben we altijd veel belang gehecht aan een hoge productkwaliteit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen een hoogwaardige voeding de gezondheid en het welzijn van honden optimaal bevordert.

Dit geldt vooral voor pups en opgroeiende honden. Daarom bevat Bellfor Landgut-Schmaus Junior alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zoete aardappelen en erwten, maar ook insecten als een gezonde en licht verteerbare bron van eiwitten.

Waarom u een goede keuze maakt met onze droogvoer met insecten voor puppy's

Intoleranties en voedselallergieën zijn de laatste jaren een groot probleem geworden bij honden, waarbij talloze viervoeters zijn betrokken. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u om dit bij uw jonge hond vanaf het begin te voorkomen.

Dit komt omdat de insecten die we als eiwitleverancier gebruiken (zwarte soldaatvlieg) praktisch geen allergiepotentieel hebben, zodat het voer ook gemakkelijk wordt getolereerd door voedingsgevoelige en allergische honden.

Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een zeer hoge biologische waarde en voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren.

U kunt er dus zeker van zijn dat ons droogvoer met insecten uw puppy voorziet van de benodigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Soortenspecifiek en duurzaam: Landgoedfeest van Bellfor

Met onze droogvoer op basis van insecten voor puppy's kiest u niet alleen voor een gezonde voeding. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u ook het milieu te ontlasten.

Onze insecten nemen maar weinig ruimte in. Bovendien kunnen ze worden gevoed met plantaardig afval en hoeft er dus geen extra voer te worden verbouwd voor de aanvoer.

Bovendien produceren de insecten geen methaan, dat schadelijk is voor het klimaat en in grote hoeveelheden wordt geproduceerd, vooral in de veeteelt.

Met onze Landgut-Schmaus Junior vertrouwt u dus op een hoogwaardige droogvoer waarmee u iets goeds doet voor uw opgroeiende hond en voor het milieu.

De grootste voordelen van onze droogvoer voor puppy's in één oogopslag:

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder granen
 • Met insecten als hoogwaardige eiwitleverancier
 • Gemakkelijk verteerbaar en hypoallergeen
 • Noodzakelijke formule voor een optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Ideaal voor puppy's en opgroeiende honden
 • Bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen
 • Duurzaam droogvoer voor milieubewuste hondenbezitters
Droogvoer voor jonge honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 7,5 kg
Nieuw
van 55.47 € 7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Puppyvoederset voor grote rassen - Wiesen-Schmaus Junior 4 kg + Freiland-Happen 200g + Gewrichten & Botten Complete-Snack 150g

Merk: Bellfor

Model: 40004

43.99 € 48.53 €
10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Hoge kwaliteit puppyvoer voor grote rassen van Bellfor

Puppies hebben speciale voedingsbehoeften. Als hiermee tijdens de voeding geen rekening wordt gehouden, kan dit tot talrijke gezondheidsproblemen leiden en zelfs permanente schade veroorzaken. 

Om de groei en gezondheid van jonge honden van jongs af aan te ondersteunen, is het daarom essentieel om hen de best mogelijke puppyvoeding te geven.

Welk puppyvoer is goed voor grote rassen?

Vooral puppy's van grote rassen groeien bijzonder snel. Bij het voeren van puppy's is het daarom belangrijk om de hoge energiebehoefte van de kleine viervoeters te dekken. 

Tegelijkertijd is het belangrijk om de jonge honden van alle benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid te voorzien. Als dit niet lukt, kunnen ernstige misvormingen van de botten en het bewegingsapparaat optreden.

Voor jonge dieren van grote rassen adviseren wij het gebruik van een koudgeperste puppyvoeding zoals onze Wiesen-Schmaus Junior. Koud geperst droogvoer heeft het voordeel dat het minder opzwelt in de maag van uw hond. Dit vermindert het risico op een levensbedreigende rotatie van de maag, wat vooral bij grote hondenrassen veel voorkomt.

Tegelijkertijd voorziet Wiesen-Schmaus Junior uw puppy dankzij het hoge vleesgehalte van 74 procent van waardevolle eiwitten die hij dringend nodig heeft voor zijn groei. Bovendien zorgen de afwezigheid van granen en het gebruik van licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen, zoete aardappelen en erwten voor een optimale compatibiliteit van het puppyvoer.

Als een kleine stimulans voor de opvoeding van puppy's bevelen wij onze buitensnacks met 50 procent vlees aan. De gezonde hondensnacks zijn graanvrij en hebben de ideale grootte voor jonge honden.

Puppyvoeding om de gezamenlijke gezondheid te bevorderen

Grote hondenrassen hebben de neiging om gewrichtsproblemen te ontwikkelen. Om dit vanaf het allereerste begin tegen te gaan, kan het zelfs in de puppyleeftijd nuttig zijn om het dieet uit te breiden met een geschikt voedingssupplement. 

Bellfor Gewrichten & Botten in de vorm van lekkere Complete-Snack is ideaal voor dit doel. Omdat de kleine traktaties de innovatieve werkzame stof Ovopet bevatten, die de gewrichten van uw viervoeters voorziet van onder andere collageen en hyaluronzuur en een waardevolle bijdrage kan leveren aan een optimale ontwikkeling van het bewegingsapparaat.

Koop het beste puppyvoer voor grote rassen bij Bellfor

Een aangepaste puppyvoeding is essentieel voor een gezonde groei van uw jonge hond en legt de basis voor een lang hondenleven. Om u te ondersteunen hebben wij een speciale set puppyvoeding voor grote rassen samengesteld. 

Koop onze economy set van Wiesen-Schmaus Junior, Freiland-Happen en Bellfor Gewrichten & Botten Complete-Snack tegen een speciale prijs en zet uw geld in op puppyvoeding in de gebruikelijke Bellfor kwaliteit.

Onze puppyvoedingsset voor grote rassen in één oogopslag:

Puppyvoederset voor grote rassen - Wiesen-Schmaus Junior 4 kg + Freiland-Happen 200g + Gewrichten & Botten Complete-Snack 150g
Aanbod
43.99 € 48.53 € 10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
43.99 € 48.53 € 10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Puppyvoederset voor kleine rassen - Freiland-Schmaus Junior 2,5 kg + Freiland-Happen 200g + Immuun Poeder Junior 50g

Merk: Bellfor

Model: 40005

25.11 € 31.52 €
9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Hoogwaardige Bellfor voor puppyvoeding voor kleine rassen

Er is veel te overwegen bij het voeren van puppies. Want zonder de juiste puppyvoeding zijn gezondheidsproblemen praktisch onvermijdelijk. In het ergste geval leidt een defecte puppyvoeding zelfs tot blijvende schade, waarmee de viervoeter zijn leven lang moet vechten.

Om dit te voorkomen is hoogwaardig puppyvoer onontbeerlijk ter ondersteuning van de gezondheid en de groei.

Welke puppyvoeding is geschikt voor kleine rassen?

Jonge honden groeien. Puppy's van kleine rassen hebben dus ook een hoge energiebehoefte, die moet worden voldaan met de juiste puppyvoeding. 

Tegelijkertijd is het essentieel om het jonge dier van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid te voorzien. Anders kunnen er problemen ontstaan tijdens de groei of zelfs permanente misvormingen.

Wij bevelen onze outdoor feest Junior aan als puppyvoeding voor kleine rassen. Het hoogwaardige hondenvoer voor puppy's bevat geen graan en heeft een hoog vleesgehalte van 70 procent. Het voorziet uw jonge hond optimaal van alle voedingsstoffen en is ideaal als puppyvoeding voor kleine rassen.

Daarnaast bevelen wij onze graanvrije buitensnacks aan als een gezonde beloning voor de puppyopleiding. De kleine hapjes bevatten 50 procent vlees en zijn precies de juiste maat voor puppies.

Puppyvoeding ter ondersteuning van het immuunsysteem

Het immuunsysteem bij pups is nog niet volledig ontwikkeld. Jonge honden zijn daarom bijzonder gevoelig voor infecties en andere ziekten. Om dit tegen te gaan, kan het nuttig zijn om een geschikt voedingssupplement te gebruiken voor een sterke afweer.

Bellfor Immuun Junior voorziet uw puppy van belangrijke aminozuren en talrijke micronutriënten en kan zo al in de eerste dagen na zijn intrede een waardevolle bijdrage leveren aan de versterking van het immuunsysteem.

Koop de beste puppyvoeding voor kleine rassen tegen een speciale prijs

Met een soort-geschikte puppyvoeding legt u de basis voor een lang en gezond hondenleven. Wij willen u graag ondersteunen. Daarom hebben we voor u een spaarzame set met puppyvoeding voor kleine rassen samengesteld.

De set bestaat uit Freiland-Schmaus Junior, korrelvrije Freiland-Happen met Kip en Bellfor Immuun Poeder Junior. Koop uw puppyvoeding bij ons en vertrouw op de gebruikelijke hoge kwaliteit van Bellfor.

Onze puppyvoedingsset voor kleine rassen in één oogopslag:

Puppyvoederset voor kleine rassen - Freiland-Schmaus Junior 2,5 kg + Freiland-Happen 200g + Immuun Poeder Junior 50g
Aanbod
25.11 € 31.52 € 9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
25.11 € 31.52 € 9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer voor groeiende honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28475

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezonde droge voeding voor puppy's en opgroeiende honden

Om een gezonde groei van de opgroeiende honden te garanderen, is het essentieel om ze te voeden volgens hun behoeften. Bellfor Landgut-Schmaus Junior is perfect geschikt voor dit doel en stelt u in staat om uw puppy vanaf het begin de best mogelijke verzorging te geven.

Wat maakt Landgut-Schmaus van Bellfor zo bijzonder?

Bij Bellfor hebben we altijd veel belang gehecht aan een hoge productkwaliteit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen een hoogwaardige voeding de gezondheid en het welzijn van honden optimaal bevordert.

Dit geldt vooral voor pups en opgroeiende honden. Daarom bevat Bellfor Landgut-Schmaus Junior alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zoete aardappelen en erwten, maar ook insecten als een gezonde en licht verteerbare bron van eiwitten.

Waarom u een goede keuze maakt met onze droogvoer met insecten voor puppy's

Intoleranties en voedselallergieën zijn de laatste jaren een groot probleem geworden bij honden, waarbij talloze viervoeters zijn betrokken. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u om dit bij uw jonge hond vanaf het begin te voorkomen.

Dit komt omdat de insecten die we als eiwitleverancier gebruiken (zwarte soldaatvlieg) praktisch geen allergiepotentieel hebben, zodat het voer ook gemakkelijk wordt getolereerd door voedingsgevoelige en allergische honden.

Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een zeer hoge biologische waarde en voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren. 

U kunt er dus zeker van zijn dat ons droogvoer met insecten uw puppy voorziet van de benodigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Soortenspecifiek en duurzaam: Landgut-Schmaus van Bellfor

Met onze droogvoer op basis van insecten voor puppy's kiest u niet alleen voor een gezonde voeding. Met Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u ook het milieu te ontlasten.

Omdat onze insecten maar weinig ruimte innemen. Bovendien kunnen ze worden gevoed met plantaardig afval en hoeft er dus geen extra voer te worden verbouwd voor de aanvoer.

Bovendien produceren de insecten geen methaan, dat schadelijk is voor het klimaat en in grote hoeveelheden wordt geproduceerd, vooral in de veeteelt.

Met onze Landgut-Schmaus Junior vertrouwt u dus op een hoogwaardige droogvoersoort waarmee u iets goeds doet voor uw opgroeiende hond en voor het milieu.

De grootste voordelen van onze droogvoer voor puppy's in één oogopslag:

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder granen
 • Met insecten als hoogwaardige eiwitleverancier
 • Gemakkelijk verteerbaar en hypoallergeen
 • Noodzakelijke formule voor een optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Ideaal voor puppy's en groeiende honden
 • Volledige diervoeders die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten
 • Duurzaam droogvoer voor milieubewuste hondenbezitters
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hoogwaardige maatbeker voor puppyvoer en voor kleine rassen

Merk: Marsapet

Model: 99986

1.53 €
152.52 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hoogwaardige maatbeker voor Bellfor puppyvoeding en voor kleine rassen

Voor een gezonde groei is het heel belangrijk dat puppy's alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Naast een goede kwaliteit, zoals Bellfor puppyvoer, is ook de juiste hoeveelheid voer belangrijk.

Als je puppy te weinig eet, zal hij energie en voedingsstoffen tekort komen. Als hij te veel eet, zal hij overgewicht krijgen. Om dit te voorkomen is een exacte portionering van zijn maaltijden onmisbaar. Dit is geen probleem met onze hoogwaardige maatbeker voor Bellfor puppyvoeding.

De maatbeker is ideaal voor het portioneren van Bellfor puppyvoer en onze MINI varianten voor kleine rassen.

Hoogwaardige maatbeker voor puppyvoer en voor kleine rassen
Nieuw
1.53 € 152.52 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
1.53 € 152.52 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hypoallergeen natvoer met insecten voor pups - Landgut-Menu Junior - 400g

Merk: Bellfor

Model: 27004

4.29 €
10.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Verteerbare natte voeding voor puppy's en opgroeiende honden

Een evenwichtige voeding is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van een jonge hond. Met Bellfor Landgut-Menu Junior slaagt u erin om uw kleine viervoeter op een bijzonder verteerbare manier de voeding te geven die hij nodig heeft.

Wat Bellfor Landgut-Menu Junior zo bijzonder maakt

Bij Bellfor weten we dat de kwaliteit van het voer van grote invloed is op de gezondheid en het welzijn van een hond. Met dit feit houden we natuurlijk rekening in onze natte voeding voor puppy's.

Bellfor Landgut-Menu Junior bevat daarom alleen natuurlijke ingrediënten zoals vers geoogste courgettes, smakelijke kruiden en insecten als verteerbare bron van hoogwaardige eiwitten.

Waarom ons natvoer met insecten een goede keuze is voor puppy's

Voedselallergieën en -intoleranties zijn een wijdverbreid probleem bij honden, dat zich ook op jonge leeftijd kan voordoen. Met ons Landgut-Menu Junior kunt u dit met uw pup vanaf zeer jonge leeftijd vermijden.

Dit komt omdat de insecten die erin zitten (zwarte soldaatvliegen) een hypoallergene eiwitbron zijn, die ook uitstekend wordt verdragen door honden die bijzonder gevoelig zijn voor voedsel.

Insecteneiwit wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge biologische waarde en een goede verteerbaarheid. Het bevat ook alle aminozuren die essentieel zijn voor honden.

U kunt er dus zeker van zijn dat het natvoer uw puppy voorziet van hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid.

Bellfor Landgut-Menu Junior - gezond en duurzaam

Onze op insecten gebaseerde natte voeding voor puppy's is niet alleen gezond maar ook duurzaam. Dit komt omdat, in tegenstelling tot conventionele eiwitleveranciers zoals kippen of vee, zwarte soldaatvliegen aanzienlijk minder grondstoffen verbruiken.

De sobere insecten nemen niet veel ruimte in beslag, produceren geen methaan en voeden zich met plantaardig afval, dus er is geen extra teelt van voer nodig.

Met Bellfor Landgut-Menu Junior kiest u daarom voor een natvoer dat goed is voor uw pup en het milieu.

Uw voordelen met onze natte voeding voor puppy's in één oogopslag:

 • Graanvrij recept gemaakt van natuurlijke ingrediënten
 • Met insecten als hypoallergene eiwitbron
 • Zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van de voedingsstoffen
 • Ideaal voor het voeden van groeiende honden volgens hun behoeften
 • Lekker natvoer voor een goede spijsvertering
 • Volledig diervoeder met alle benodigde voedingsstoffen
 • Duurzaam voer voor milieubewuste eigenaren

Bewaar deze op een koele en droge plaats. Verbruiken binnen een paar dagen.

4.29 € 10.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergeen natvoer met insecten voor pups - Landgut-Menu Junior - 6x400g

Merk: Bellfor

Model: 27004_6

van 23.49 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Verteerbare natte voeding voor puppy's en opgroeiende honden

Een evenwichtige voeding is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van een jonge hond. Met Bellfor Landgut-Menu Junior slaagt u erin om uw kleine viervoeter op een bijzonder verteerbare manier de voeding te geven die hij nodig heeft.

Wat Bellfor Landgut-Menu Junior zo bijzonder maakt

Bij Bellfor weten we dat de kwaliteit van het voer van grote invloed is op de gezondheid en het welzijn van een hond. Met dit feit houden we natuurlijk rekening in onze natte voeding voor puppy's.

Bellfor Landgut-Menu Junior bevat daarom alleen natuurlijke ingrediënten zoals vers geoogste courgettes, smakelijke kruiden en insecten als verteerbare bron van hoogwaardige eiwitten.

Waarom ons natvoer met insecten een goede keuze is voor puppy's

Voedselallergieën en -intoleranties zijn een wijdverbreid probleem bij honden, dat zich ook op jonge leeftijd kan voordoen. Met ons Landgut-Menu Junior kunt u dit met uw pup vanaf zeer jonge leeftijd vermijden.

Dit komt omdat de insecten die erin zitten (zwarte soldaatvliegen) een hypoallergene eiwitbron zijn, die ook uitstekend wordt verdragen door honden die bijzonder gevoelig zijn voor voedsel.

Insecteneiwit wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge biologische waarde en een goede verteerbaarheid. Het bevat ook alle aminozuren die essentieel zijn voor honden.

U kunt er dus zeker van zijn dat het natvoer uw puppy voorziet van hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid.

Bellfor Landgut-Menu Junior - gezond en duurzaam

Onze op insecten gebaseerde natte voeding voor puppy's is niet alleen gezond maar ook duurzaam. Dit komt omdat, in tegenstelling tot conventionele eiwitleveranciers zoals kippen of vee, zwarte soldaatvliegen aanzienlijk minder grondstoffen verbruiken.

De sobere insecten nemen niet veel ruimte in beslag, produceren geen methaan en voeden zich met plantaardig afval, dus er is geen extra teelt van voer nodig.

Met Bellfor Landgut-Menu Junior kiest u daarom voor een natvoer dat goed is voor uw pup en het milieu.

Uw voordelen met onze natte voeding voor puppy's in één oogopslag:

 • Graanvrij recept gemaakt van natuurlijke ingrediënten
 • Met insecten als hypoallergene eiwitbron
 • Zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van de voedingsstoffen
 • Ideaal voor het voeden van groeiende honden volgens hun behoeften
 • Lekker natvoer voor een goede spijsvertering
 • Volledig diervoeder met alle benodigde voedingsstoffen
 • Duurzaam voer voor milieubewuste eigenaren

Bewaar deze op een koele en droge plaats. Verbruiken binnen een paar dagen.

van 23.49 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 23.49 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Mix 5 Soft-snacks - Freiland-Happen 200g + Heide-Happen 200g + Wildbach-Happen 200g + Landgut-Happen 200g + Gutshof-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 28485c

14.64 € 17.85 €
1.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Soft-Snacks (zachte snacks) zonder graan – gezonde traktaties voor uw hond

Of u ze nu als gezonde traktatie tussendoor of tijdens het trainen van uw hond gebruikt: de graanvrije Soft-Snacks (zachte snacks) van Bellfor zijn de perfecte beloning voor uw hond. Zelfs de meest veeleisende viervoeters worden enthousiast van deze smakelijke hondensnacks.

Iets voor elke smaak

Bestel de Soft-Snacks (zachte snacks) van Bellfor als pakket en verwen uw viervoetige fijnproever met vijf heerlijke variëteiten:

 1. Freiland-Happen (Openlucht-Hapjes) met kip
 2. Heide-Happen (Heide-Hapjes) met lam
 3. Wildbach-Happen (Bergbeek-Hapjes) met zalm
 4. Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) met insecten (hypoallergeen)
 5. Gutshof-Happen (Boerderij-Hapjes) met kip, eend & kalkoen

Wat onze Soft-Snacks (zachte snacks) voor honden zo bijzonder maakt.

Met Soft-Snacks (zachte snacks) van Bellfor beloont u uw hond passend en gezond. De smaakvolle traktaties bevatten graan, noch kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

In plaats daarvan worden ze gekenmerkt door zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten en een hoog gehalte aan vlees, vis of insecteneiwit. U kunt er dus op vertrouwen dat elke snack een waardevolle bijdrage levert aan de soortspecifieke voeding van uw hond.

Bellfor Soft-Snacks (zachte snacks): ideaal voor dagelijks gebruik

De Soft-Snacks (zachte snacks) van Bellfor bezitten niet alleen een aangename consistentie. De kleine lekkernijen hebben ook het perfecte formaat om uw viervoeter in het dagelijks leven een plezier mee te kunnen doen.

Met onze goed verteerbare, graanvrije Soft-Snacks (zachte snacks) beloont u uw hond tussendoor met een gezonde lekkernij of zorgt u bij het trainen van uw hond voor extra motivatie. 

Onze Soft-Snacks (zachte snacks) in één overzicht:

 • Goed verteerbaar en bijzonder lekker
 • Graanvrije recepturen uit natuurlijke ingrediënten
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Met ingrediënten van lokale leveranciers 
 •  Ideaal formaat van 0,4 – 0,6 cm
 • Geschikt voor alle hondenrassen
Mix 5 Soft-snacks - Freiland-Happen 200g + Heide-Happen 200g + Wildbach-Happen 200g + Landgut-Happen 200g + Gutshof-Happen 200g
Aanbod
Nieuw
14.64 € 17.85 € 1.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
14.64 € 17.85 € 1.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hoogwaardige Immuun Poeder Junior - Immun Pulver Junior - 50g

Merk: Bellfor

Model: 28490

9.42 €
188.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Immuun Junior - versterkt het immuunsysteem van uw puppy's - en is een goede aanvulling op het immuunsysteem.

Net als mensen hebben honden een immuunsysteem dat hen beschermt tegen ziekteverwekkers. Het immuunsysteem bestaat uit een groot aantal verschillende cellen die samenwerken om te voorkomen dat ziekteverwekkers infecties veroorzaken. Puppy's en jonge honden hebben nog geen uitgesproken immuunsysteem zoals volwassen honden.

Daarom kan onze Bellfor Immuun Junior in poedervorm gevoed worden om de pups te ondersteunen. Het kan met lauw water gemengd worden tot een pap met Bellfor Wiesen-Schmaus (Wiedefeest) Junior. Bellfor Immuun Junior moet dagelijks worden gevoederd gedurende 10-15 dagen na het voeden van de pups. Daarnaast kan het worden gegeven bij diarree en na ziekte in een periode van maximaal 4 weken.

9.42 € 188.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
9.42 € 188.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Junior - Freiland-Schmaus Junior - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28424

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: graanvrij droogvoer met kip voor puppy’s and opgroeiende honden (2,5 kg)

Waarom behoeven puppy’s een speciaal droogvoer zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip?

Zoals bekend groeien puppy’s zeer snel. Om ze daarbij te ondersteunen, behoeven ze een hondenvoer dat hen van voldoende energie en eiwitten voorziet. Bij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is dat precies het geval. Het graanvrije droogvoer met kip wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van groeiende honden aangepast.  

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior von Bellfor: ideaal voor pups en opgroeiende honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is een geëxtrudeerd droogvoer zonder graan. Het smakelijke voer vormt de perfecte keuze voor puppy’s en opgroeiende honden.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur voorziet kleine viervoeters van alle belangrijke voedingsstoffen die ze voor een gezonde groei nodig hebben. Het hoge gehalte aan kippenvlees zorgt voor een optimale voorziening van dierlijke eiwitten.  

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior

GEZONDE GROEI: Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior ondersteunt een gezonde groei bij kleine hondenrassen tot een leeftijd van 10 tot 12 maanden en bij middelgrote hondenrassen tot een leeftijd van 8 tot 9 maanden. 
NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen.  
PUPPYVOER ZONDER GRANEN: We zien bij het produceren van Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior bewust af van het gebruik van graan. 
MET VEEL VLEES: Het hoge aandeel aan kippenvlees zorgt ervoor dat aan de eiwitbehoefte van jonge honden in de groei probleemloos tegemoet wordt gekomen.  
GEZOND: De samenstelling uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten maakt het droogvoer voor puppy’s bijzonder gezond.  

Waarom Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior de juiste keuze is

Met onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over of uw opgroeiende hond van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien. 
Het graanvrije droogvoer biedt uw viervoeter alles wat hij voor een gezonde groei en actief dagelijks leven nodig heeft. Bovendien zorgt de samenstelling uit speciaal geselecteerde grondstoffen voor een onweerstaanbare smaak, waar uw pup gek op zal zijn.

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: Bellfor-kwaliteit van Duitse makelij

Bellfor is een Duitse fabrikant van eersteklas hondenvoeding. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies waar het bij de voeding van honden werkelijk om draait. Eigenaren kunnen erop vertrouwen dat de kwaliteit van onze producten niets te wensen overlaat. Dat geldt ook voor het droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior, dat we in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen produceren. 
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Glutenvrij puppyvoer met kippenvlees - PREMIUM PUR Kinderen - PREMIUM PUR Kids - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28472

15.49 €
6.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

PREMIUM PUR Kinderen, glutenvrij

Ideale voedingsstoffen voor puppy’s, jonge honden, zwangere en zogende teven.

Met een hoogwaardige eiwitbron uit kippenvlees in de kwaliteit van levensmiddelen.

 • Hoog vleesgehalte van 65%
 • Mono-eiwit.
 • Zonder tarwe.
 • Zonder soja.
 • Ronde brokjes, grootte ongeveer 0,8 cm.
 • Alle grondstoffen in levensmiddelenkwaliteit.
 • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
 • Vrij van genetisch gemanipuleerde producten.
 • Bevat natuurlijke antioxidanten.
 • HACCP, NEN ISO 22000, GMP pet Food en IFS gecertificeerd.

Groot deel van de omega-3 uit lijnzaad en zalmolie. Inuline (F.O.S.) als natuurlijke prebiotica  voor een stabiele darmflora en versterkt daarmee ook het immuunsysteem. Hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten zoals selenium en vitamine E. Door sporenelementen in chelaatvorm bereikt ons droogvoer de hoogste biobeschikbaarheid. Dit maakt een verbetering van de natuurlijke afweerkrachten mogelijk.

Ingrediënten:

Kip (waarvan 15% vers kippenvlees), maïs (gemalen), rijst (gemalen), erwten (gemalen), pluimveevet, bietenpulp (ontsuikerd), biergist, lijnzaad, johannesbroodboom, zalmolie, heel ei, veenbes, inuline (bron van FOS), chondroïtine, glucosamine, yuccaschidigerapoeder.

15.49 € 6.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Glutenvrij puppyvoer met kippenvlees - PREMIUM PUR Kinderen - PREMIUM PUR Kids - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28429

van 40.49 €
4.15 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

PREMIUM PUR Kinderen, glutenvrij

Ideale voedingsstoffen voor puppy’s, jonge honden, zwangere en zogende teven.

Met een hoogwaardige eiwitbron uit kippenvlees in de kwaliteit van levensmiddelen.

 • Hoog vleesgehalte van 65%
 • Mono-eiwit.
 • Zonder tarwe.
 • Zonder soja.
 • Ronde brokjes, grootte ongeveer 0,8 cm.
 • Alle grondstoffen in levensmiddelenkwaliteit.
 • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
 • Vrij van genetisch gemanipuleerde producten.
 • Bevat natuurlijke antioxidanten.
 • HACCP, NEN ISO 22000, GMP pet Food en IFS gecertificeerd.

Groot deel van de omega-3 uit lijnzaad en zalmolie. Inuline (F.O.S.) als natuurlijke prebiotica  voor een stabiele darmflora en versterkt daarmee ook het immuunsysteem. Hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten zoals selenium en vitamine E. Door sporenelementen in chelaatvorm bereikt ons droogvoer de hoogste biobeschikbaarheid. Dit maakt een verbetering van de natuurlijke afweerkrachten mogelijk.

Ingrediënten:

Kip (waarvan 15% vers kippenvlees), maïs (gemalen), rijst (gemalen), erwten (gemalen), pluimveevet, bietenpulp (ontsuikerd), biergist, lijnzaad, johannesbroodboom, zalmolie, heel ei, veenbes, inuline (bron van FOS), chondroïtine, glucosamine, yuccaschidigerapoeder.

van 40.49 € 4.15 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hoogwaardige Messbecher voor droog Hondenvoer

Merk: Bellfor

Model: 99982

1.53 €
152.52 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hoogwaardige Messbecher van Bellfor Hondenvoer

Bellfor Messbecher Eenvoudige vullen van de dagelijkse hoeveelheid voer door onze Bellfor Messbecher. 

1.53 € 152.52 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
1.53 € 152.52 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Junior - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28425

van 38.99 €
5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: graanvrij droogvoer met kip voor puppy’s and opgroeiende honden (7,5 kg)

Waarom behoeven puppy’s een speciaal droogvoer zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip?

Zoals bekend groeien puppy’s zeer snel. Om ze daarbij te ondersteunen, behoeven ze een hondenvoer dat hen van voldoende energie en eiwitten voorziet. Bij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is dat precies het geval. Het graanvrije droogvoer met kip wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van groeiende honden aangepast.  

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior von Bellfor: ideaal voor pups en opgroeiende honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is een geëxtrudeerd droogvoer zonder graan. Het smakelijke voer vormt de perfecte keuze voor puppy’s en opgroeiende honden.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur voorziet kleine viervoeters van alle belangrijke voedingsstoffen die ze voor een gezonde groei nodig hebben. Het hoge gehalte aan kippenvlees zorgt voor een optimale voorziening van dierlijke eiwitten.  

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior

GEZONDE GROEI: Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior ondersteunt een gezonde groei bij kleine hondenrassen tot een leeftijd van 10 tot 12 maanden en bij middelgrote hondenrassen tot een leeftijd van 8 tot 9 maanden. 
NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen.  
PUPPYVOER ZONDER GRANEN: We zien bij het produceren van Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior bewust af van het gebruik van graan. 
MET VEEL VLEES: Het hoge aandeel aan kippenvlees zorgt ervoor dat aan de eiwitbehoefte van jonge honden in de groei probleemloos tegemoet wordt gekomen.  
GEZOND: De samenstelling uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten maakt het droogvoer voor puppy’s bijzonder gezond.  

Waarom Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior de juiste keuze is

Met onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over of uw opgroeiende hond van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien. 
Het graanvrije droogvoer biedt uw viervoeter alles wat hij voor een gezonde groei en actief dagelijks leven nodig heeft. Bovendien zorgt de samenstelling uit speciaal geselecteerde grondstoffen voor een onweerstaanbare smaak, waar uw pup gek op zal zijn.

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: Bellfor-kwaliteit van Duitse makelij

Bellfor is een Duitse fabrikant van eersteklas hondenvoeding. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies waar het bij de voeding van honden werkelijk om draait. Eigenaren kunnen erop vertrouwen dat de kwaliteit van onze producten niets te wensen overlaat. Dat geldt ook voor het droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior, dat we in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen produceren. 
van 38.99 € 5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 38.99 € 5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus Junior - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28433

27.49 €
6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: droogvoer met kip voor puppy’s en jonge honden, koudgeperst & graanvrij, voor grote hondenrassen (4 kg)

Waarom behoeven grote honden als pup een speciaal droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior?

Opgroeiende honden hebben in verhouding tot hun lichaamsgewicht veel energie en eiwit nodig. Daarom moeten ze absoluut met een speciaal puppyvoer gevoerd worden. Het puppyvoer heeft een samenstelling die aan de behoeften van pups en jonge dieren is aangepast, zodat een gezonde groei gegarandeerd wordt. Ons droogvoer Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is het ideale puppyvoer voor grote hondenrassen.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: gezond puppyvoer voor grote honden

Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is een koudgeperst hondendroogvoer zonder graan. Het voer leent zich perfect als puppyvoer voor grote rassen. 
Grote honden worden bijzonder vaak door een levensgevaarlijke maagkanteling getroffen. De koudgeperste brokken zwellen in de maag van de puppy’s niet op. Dat kan een cruciale bijdragen leveren aan het voorkomen van een maagkanteling. 
Daarnaast zorgt de graanvrije receptuur van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten er natuurlijk voor dat jonge honden de dierlijke eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. 

Uw voordelen met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior

GEZONDE GROEI: Het koudgeperste puppyvoer is exact op de voedingsbehoeften van grote honden tot een leeftijd van zes maanden afgestemd. 
HOOG VLEESGEHALTE: Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior bevat extra veel kippenvlees, zodat een op de behoeften afgestemde voorziening met hoogwaardige dierlijke eiwitten gegarandeerd is. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Om de gezondheid en het welzijn van de opgroeiende hond optimaal te ondersteunen, is het puppyvoer vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.  
GRAANVRIJ PUPPYVOER: Aangezien het droogvoer geen graan bevat, is het voor pups bijzonder goed verteerbaar. 
KOUDGEPERST: Dankzij het koudpersen draagt onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior eraan bij, het risico op het ontstaan van een maagkanteling te reduceren. 

Waarom u met ons koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior juist zit

Dankzij het voeden met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior hoeft u zich geen zorgen te maken om de aan de behoeften aangepaste voeding van uw opgroeiende viervoeter. 
Het koudgeperste droogvoer zonder graan met kip bevat precies de voedingsstoffen die grote hondenrassen voor een gezonde groei nodig hebben. Tegelijkertijd zorgt de receptuur uit natuurlijke ingrediënten voor een uitstekende smaak, die geen pup kan weerstaan.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor staat het welzijn van honden als meer dan 30 jaar op de eerste plaats. Als hondenbezitter kunt u op geschikte hondenvoeding van eersteklas kwaliteit vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior. Het koudgeperste puppyvoer wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 17

Graanvrij puppyvoer - de juiste voeding vanaf jonge leeftijd

De hond is een van de beste vrienden van de mens en dat is precies waarom u uw beschermelingen zorg, zorg en de best mogelijke voeding wilt geven. Dit laatste heeft meestal zeer individuele eisen en is afhankelijk van de leeftijd, het ras en de activiteit van de hond. Vooral bij puppy's speelt voeding een grote rol in hun ontwikkeling. Met name het calciumgehalte is van belang voor de botstructuur, want teveel leidt op lange termijn tot botbeschadiging en te weinig tot broze, zwakke botten. Puppy's hebben ook een gevoelig spijsverteringskanaal, wat een bijzonder zacht dieet vereist voor de kleine boefjes. Het voeren van voer dat granen bevat, kan leiden tot voedselintolerantie en allergieën, omdat het zetmeel in het graan slechts in beperkte mate kan worden gemetaboliseerd door het organisme van de hond. Graanvrij puppyvoer vermindert de kans op allergieën en zorgt ervoor dat ze zorgeloos kunnen opgroeien.

Veel mensen denken dat puppy's nog niet op droog voedsel kunnen kauwen, wat niet klopt. Al in de vierde week kan een puppy droogvoer krijgen. In eerste instantie kan het worden gemengd met onze Bellfor puppymelk, die speciaal is ontwikkeld voor puppy's. Tegen de achtste levensweek is de verandering van voer meestal volledig. Het droogvoer wordt zeer goed verdragen als het correct is samengesteld en rijk is aan voedingsstoffen. Precies daarop is ons aanbod van bijzonder voedzame droogvoeders gemaakt van de beste voedingsstoffen, met alle vitamines, eiwitten en mineralen, afgestemd.

Alleen de beste ingrediënten

Voor ons graanvrije Bellfor hondenvoer gebruiken we een hoog aandeel vlees en natuurlijke seizoensingrediënten, waarvan de meeste afkomstig zijn uit de regio Münsterland. Ons voer is vrij van schadelijke stoffen en rijk aan prebiotica en omega-3 vetzuren. Dankzij de zachte bereiding van ons voer blijven mineralen en vitamines maximaal behouden. Als uw geliefde viervoeter eenmaal volwassen is, zijn er geen verdere veranderingen in het voedingspatroon nodig.

Als er geen granen zijn bij de productie van voer, zorgen zoete aardappelen, aardappelen of groenten voor de nodige koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen. Wij geven de voorkeur aan de zoete aardappel voor ons graanvrije puppyvoer, omdat het een van de groenten is die rijk is aan mineralen en vitamines. Bovendien veroorzaakt de complexere zetmeelstructuur die het bevat een meer gelijkmatige stijging van de bloedsuikerspiegel en belast het het kleine organisme dus niet.

Trustmark