• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Natuurlijke middelen tegen mijten bij honden van Bellfor hondenvoer

Grasmijtbesparingsset voor honden

Merk: Bellfor

Model: 40015

31.51 € 37.60 €
112.54 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Natuurlijke hulp tegen grasmijten bij honden tegen een lage prijs

In de warme maanden van het jaar zijn grasmijten een veelvoorkomend probleem voor honden. Daarom hebben we voor u een speciale besparingsset samengesteld om deze vervelende parasieten te bestrijden.

Grasmijten veroorzaken ernstige jeuk

Als een hond wordt aangevallen door de larven van de herfstgrasmijt, leidt dit tot ernstige jeuk. Overmatig likken en krabben leidt vaak tot kleine wondjes en huidontstekingen.

Hoewel grasmijten, in tegenstelling tot andere parasieten, geen ziekten overdragen, is het daarom belangrijk dat u de plaag tijdig bestrijdt en uw hond op een zachte manier beschermt tegen de kleine parasieten.

Anti-grasmijtenspray van Bellfor

Veel antiparasietenmiddelen bevatten chemische middelen die niet alleen de parasiet, maar ook uw hond kunnen schaden. Met Bellfor Anti-grasmijtenspray hebben we daarom een zacht alternatief ontwikkeld.

De spray bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, zoals neemolie en insectenvet. Met zijn speciale samenstelling zorgt dit hoogwaardige verzorgingsproduct er op betrouwbare wijze voor dat de lichaamsgeur van uw hond een afstotelijk effect heeft op de grasmijt.

Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat zelfs dagelijks gebruik de gezondheid van uw viervoeter niet onnodig belast en dat er geen ongewenste bijwerkingen zijn.

Zachte huidverzorging met Bellfor Liegeschwielen Zalf

Aantasting door grasmijten en het daarmee gepaard gaande krabben kan de huid van uw hond aanzienlijk belasten. Reddening of zelfs ontsteking en kleine wonden zijn niet ongewoon bij aangetaste dieren.

Om dit tegen te gaan is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan de huidverzorging van uw hond. Met Bellfor Liegeschwielen Zalf kunt u dit bijzonder betrouwbaar doen.

De rijke zalf met hoogwaardige ingrediënten zoals calendula en bijenwas is ideaal om problemen zoals huidirritatie en kleine scheurtjes in de huid van uw hond tegen te gaan.

Onze redding tegen grasmijten bij honden in één oogopslag:

Opmerking: Bewaar rechtop bij kamertemperatuur om spuitbaarheid te garanderen.

Grasmijtbesparingsset voor honden
Aanbod
31.51 € 37.60 € 112.54 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
31.51 € 37.60 € 112.54 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Anti-grasmijtenspray - Anti-Grasmilben-Spray - 250 ml

Merk: Bellfor

Model: 28498

van 16.96 €
81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) spray voor honden - het natuurlijke alternatief voor grasmijten

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray ondersteunt de natuurlijke afweer tegen grasmijten. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond wordt veranderd en dat grasmijten worden afgestoten.

Het hangt af van de juiste samenstelling

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray bevat verschillende natuurlijke grondstoffen die een hoge concentratie laurinezuur bevatten.

Dit wordt bereikt door het vet van de zwarte soldaatvlieglarven toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met neemolie en wierookolie is Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray het ideale, natuurlijke alternatief voor parasietenbestrijding.

Anti-Grasmilben-Spray

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) spray voor honden - het ideale alternatief voor honden

Onze Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray is een puur natuurlijk product zonder chemische toevoegingen.

Het is zowel geschikt voor het besproeien van de directe omgeving van de hond (bijv. slaapplaats, rustplaats, enz.) als voor het direct besproeien van de vacht.

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray zorgt voor een effectieve langdurige bescherming (ca. 6 uur) tegen grasmijten.

Aanbevolen gebruik:

Spuit 1 tot 2x per dag op een groot oppervlak op vacht en huid. Niet gebruiken op een beschadigde huid.

Bevochtig de vacht gelijkmatig en masseer de vacht een beetje in. Vermijd het gebied rond mond en ogen.

Alleen extern gebruiken. Schudden voor gebruik! Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Opmerking: Koel en donker bewaren.

Opmerking: Bewaar rechtop bij kamertemperatuur om spuitbaarheid te garanderen.

van 16.96 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
van 16.96 € 81.3 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Grasmijten of herfstgrasmijten zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. De kleine ectoparasieten leven op gras en kunnen uw viervoetige vriend tijdens een wandeling infecteren.

Een aantasting door de herfstgrasmijt veroorzaakt ernstige jeuk bij honden. Overmatig krabben kan wonden en huidinfecties veroorzaken. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk iets aan de grasmijten te doen of, nog beter, om besmetting van uw hond te voorkomen.

Er zijn talloze producten beschikbaar om grasmijten bij honden te behandelen, van plaatselijke toepassingen tot sprays. Mijtbestrijding wordt echter vaak geassocieerd met aanzienlijke gezondheidsrisico's voor mens en dier vanwege de actieve ingrediënten die het bevat.

Vertrouw daarom op Bellfor anti-grasmijtspray als een natuurlijk alternatief voor dagelijks gebruik zonder bijwerkingen. Het hoge gehalte aan laurinezuur in het preparaat schirkt mijten af en helpt zo effectief bij het voorkomen van grasmijten bij honden.


Trustmark