• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie

I love my cat

Kattenvoer van hoge kwaliteit van I love my cat

Een uitgebalanceerd dieet is erg belangrijk voor de vitaliteit en gezondheid van uw kat. U kunt er alleen zeker van zijn dat uw trouwe viervoeter alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid krijgt, als u uw huistijger voorziet van hoogwaardig kattenvoer.

Met kattenvoer van I love my cat voert u naar behoefte en legt u de basis voor een vitaal en gelukkig kattenleven.

Waarom I love my cat een goede keuze is

Slecht kattenvoer zal vroeg of laat leiden tot tal van gezondheidsproblemen. Ingrediënten van twijfelachtige kwaliteit kunnen het immuunsysteem verzwakken, de nieren belasten, intolerantie en voedselallergieën veroorzaken.

Met kattenvoer van I love my cat zorgt u ervoor dat dit niet met uw kat gebeurt. Omdat het voer uw kat precies biedt wat hij echt nodig heeft.

Geselecteerde ingrediënten en de lichte verteerbaarheid zorgen dat het voer goed verdragen wordt en uitstekend smaakt. Dat maakt dit kattenvoer populair bij mens en dier.

Wat maakt het kattenvoer van I love my cat zo bijzonder?

Katten zijn van nature vleeseters en hun spijsverteringssysteem is ontworpen om dierlijke vetten en eiwitten te verteren. U dient hier rekening mee te houden bij het kopen van kattenvoer voor uw salontijger.

Maar helaas kunt u er niet op vertrouwen dat het kattenvoer van elke fabrikant aan deze basisvoorwaarde voldoet. Vaak worden goedkope vulstoffen zoals tarwe gebruikt, wat na verloop van tijd een grote invloed heeft op het welzijn van uw kat.

I love my cat is echt anders. Het bevat namelijk extra veel dierlijke ingrediënten en geen graan. Het voer is zorgvuldig samengesteld zodat het geschikt is voor alle rassen.

Het kattenvoer is licht verteerbaar en wordt bijzonder goed opgenomen door de kat. Zo kan uw kat het voer optimaal benutten en er belangrijke voedingsstoffen en energie uit halen. Dit premium kattenvoer ondersteunt de darmfunctie en voorziet uw trouwe viervoeter van waardevolle voedingsstoffen voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

De voordelen van I love my cat kattenvoer:

 • Gezond kattenvoer zonder granen
 • Bijzonder hoog aandeel dierlijke ingrediënten
 • Fruit en gezonde groenten als gezonde koolhydraatleveranciers
 • Geselecteerde oliën voor een hoog gehalte aan omega-3-vetten
 • Verschillende soorten voor variatie in de voerbak
 • Geeft meer vitaliteit
 • Geen onnodige belasting van de nieren
 • Waardevolle ingrediënten voor sterke botten tot op hoge leeftijd
 • Voor een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem
 • Ondersteunt een gezonde huid en vacht

Koop I love my cat kattenvoer bij The Zoo Expert

Met de producten I love my cat kiest u voor voeding die speciaal voor katten is bedoeld.U kunt dit hoogwaardige kattenvoer direct bestellen in onze winkel. Profiteer van lage prijzen en korte levertijden en verwen uw kat met lekker voer van topkwaliteit.
W e i t e r l e s e n

Anaalklierzalf voor katten

Merk: I love my cat

Model: 25114

20.33 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%

I love my cat anaalklierzalf voor de natuurlijke verzorging van de anale klieren van uw kat

Anaalklierzalf van I love my cat is een hoogwaardig verzorgingsproduct waarmee u op natuurlijke wijze eventuele klachten met de anale klieren bij uw kat kunt verhelpen.

Wat onze anaalklierzalf voor katten zo speciaal maakt

Net als ons gezonde kattenvoer kenmerken onze verzorgingsproducten voor katten zich door een hoge verdraagzaamheid  en het exclusieve gebruik van hoogwaardige grondstoffen.

Dit geldt natuurlijk ook voor onze anaalklierzalf, waarvan de verzorgende werking wordt gegarandeerd door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals insectenvet, bijenwas en propolis.

Met onze anaalklierzalf voor katten kiest u voor een product dat qua kwaliteit niets te wensen overlaat en dat een beslissende bijdrage kan leveren aan het welzijn van uw trouwe viervoeter.

Waarom onze anaalklierzalf voor katten de juiste keus is

De anale klieren bevinden zich op de anus van de kat en worden waarschijnlijk gebruikt voor markering van het territorium. Als de kat poept, worden de vloeistoffen uit de anaalklieren gedrukt. 

Als een kat echter diarree of obstipatie heeft, worden de anale klieren mogelijk niet geleegd en raken ze ontstoken. Dit is buitengewoon pijnlijk voor het dier. Als ze niet worden behandeld, kunnen de ontstoken anale klieren van de kat in het ergste geval zelfs barsten.

Met onze anaalklierzalf kunt u de huid van de anus van uw kat extra goed verzorgen en zo helpen om problemen met de anale zakjes tegen te gaan.

De voordelen van I love my cat anaalklierzalf:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Uitstekende huidtolerantie
 • Makkelijk te gebruiken
 • Uitstekend zorgeffect
 • Geschikt voor alle kattenrassen

Met ILMC Anaalklierzalf hebben we een product ontwikkeld waarmee u op zachte wijze de huid van de anus van uw kat verzorgt en zo bijdraagt ??aan het welzijn van uw kat.

Let op: Bewaar op een koele en donkere plaats.

Onze sollicitatietip:

Gebruik een hygiënische handschoen en breng één keer per dag een dun laagje zalf van de anaalklier aan op de overeenkomstige huidzones (anaalklier). 

Masseer zachtjes van buitenaf zodat de anaalklierzalf ook de binnenste anaalklier kan bereiken. Onze telefonische adviesdienst is ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%

Anti-oormijt druppels van I love my cat - 50ml

Merk: I love my cat

Model: 25115

van 23.38 €
508.2 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%

Natuurlijke oormijt druppels van I love my cat

Met oordruppels van I love my cat kunt u een infectie met oormijt bij uw kat effectief tegengaan.

Wat onze oormijtdruppels zo bijzonder maakt

Zoals bij al onze producten, hechten we veel waarde aan hoogwaardige en goed verdragen ingrediënten in onze oormijtdruppels. De druppels bevatten geen chemische toevoegingen of andere potentieel schadelijke ingrediënten.

U kunt er dus op rekenen dat het aanbrengen geen problemen zal opleveren voor uw kat en dat de druppels een bijzonder zachte verwijdering van oormijt mogelijk maken.

Waarom onze oormijtdruppels voor katten de juiste keuze is

Oormijten komen vaak voor bij katten. De kleine parasieten tasten vooral de oren aan en veroorzaken een ernstige jeuk. Dit is niet alleen buitengewoon vervelend voor de kat, maar kan ook ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.

Met I love my cat anti-oormijt druppels hebben wij een speciaal verzorgingsproduct ontwikkeld voor katten met oormijt. De druppels bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals kokosolie en insectenvet, waarmee oormijten zeer effectief kunnen worden bestreden.

In tegenstelling tot veel andere antiparasitaire producten bevatten de druppels geen acariciden, die een ernstig risico kunnen vormen voor de gezondheid van uw kat, vooral als ze regelmatig worden gebruikt.

In plaats daarvan bevrijden onze oormijtdruppels uw kat van de vervelende parasieten en hebben ze ook een voedend effect, zodat de oren van uw trouwe viervoeter gemakkelijker kunnen genezen.

De voordelen van onze oormijtdruppels voor katten:

 • Effectief tegen oormijt
 • Vrij van acariciden en andere chemicaliën
 • Zachte oorreiniging
 • Uitstekende tolerantie
 • Eenvoudig aanbrengen
 • Ontwikkeld met dierenartsen

van 23.38 € 508.2 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%
van 23.38 € 508.2 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%

Droog kattenvoer met insecteneiwit - 1,2 kg

Merk: I love my cat

Model: 25003

van 16.99 €
15.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Graanvrij droog kattenvoer - compleet voer voor volwassen katten

Graanvrij droog kattenvoer - compleet voer voor volwassen katten

Het hoogwaardige droogvoer van I love my cat met insectproteïne is de perfecte keuze voor kwaliteitsbewuste katteneigenaren. Een hoog gehalte aan insecteneiwit en de afwezigheid van granen zorgen dat het smakelijke eten ideaal is voor een katgerichte en evenwichtige voeding van uw trouwe viervoeter.

Dit maakt het graanvrije kattenvoer met insecteneiwit zo bijzonder

Een gezond dieet is onmisbaar voor een lang en gezond kattenleven. Daarom bevat het droogvoer voor katten van I love my cat geen granen of suiker. In plaats daarvan dienen zoete aardappelen en erwten als leveranciers van gezonde koolhydraten.

Tegelijkertijd zorgt 29 procent insecteneiwit ervoor dat het droge kattenvoer uw trouwe viervoeter voorziet van voldoende hoogwaardige eiwitten. Naast de hoge biologische waarde wordt insecteneiwit ook gekenmerkt door zijn uitstekende tolerantie.

Droog kattenvoer is ideaal voor dieren die last hebben van een voerallergie of over het algemeen gevoelig zijn voor voeding.

Daarnaast bevat het voer zalmolie en lijnolie en dus veel belangrijke omega-3 vetten. Lekkere groenten en gezond fruit zoals gedroogde tomaten en veenbessen maken het compleet en zorgen voor extra vitamines en mineralen.

Daarom is dit droogvoer met insecteneiwit een goede keuze

Gezondheidsklachten zoals voerallergieën en intolerantie zijn een veelvoorkomend probleem bij huiskatten. In de meeste gevallen is de oorzaak van deze problemen de slechte kwaliteit van het kattenvoer.

Met I love my cat kiest u voor een bijzonder hoogwaardig kattenvoer. De zorgvuldig afgestemde receptuur en het gebruik van insecteneiwit als hypoallergene eiwitbron maken het voer tot de ideale partner voor een lang en gezond kattenleven.

Het op insecten gebaseerde droogvoer biedt uw trouwe viervoeter alle noodzakelijke voedingsstoffen die het dier nodig heeft voor een sterk immuunsysteem, sterkebotten en een dichte, glanzende vacht. Bevorder de spijsvertering en ontzie de nieren met een uitgebalanceerd dieet.

Dit heerlijke droogvoer met insecteneiwit is de perfecte keuze voor een katgerichte voeding tot op hoge leeftijd.

De voordelen van droogvoer voor katten met insecteneiwit:

 • Hypoallergeen dankzij 84% insecteneiwitten
 • Graanvrije, glutenvrije samenstelling
 • Bevat hoogwaardige omega-3 vetzuren
 • Heerlijke groenten en gezond fruit
 • Ondersteunt de darmgezondheid en de darmfunctie
 • Ondersteunt een goede huid- en vachtkwaliteit
 • Helpt de geur van ontlasting te verminderen
 • Brokken grootte ca. 0,6 cm
 • Geschikt voor katten vanaf zes maanden

Droog kattenvoer met insecteneiwit bij The Zoo Expert

Met het droog kattenvoer met insecteneiwit van I love my cat kiest u voor een product wat bijzonder goed wordt verdragen. Koop deze hoogwaardige droge voeding goedkoop in de winkel van The Zoo Expert en laat je bestelling gewoon afleveren op het adres van jouw keuze.
van 16.99 € 15.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
van 16.99 € 15.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Freeze Snack voor Katten - Reuzengarnalen (gevriesdroogd) - 25g

Merk: I love my cat

Model: 25303

6.49 €
259.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Freeze-Snacks met reuzengarnalen voor uw veeleisende kat

Als katteneigenaar weet u natuurlijk dat kleine traktaties niet mogen ontbreken in de dagelijkse routine van uw kat. Onze Freeze-snacks zijn hiervoor een uitstekende keuze die uw viervoeter gegarandeerd lekker vindt.

Wat onze lekkere Freeze-Snacks met reuzengarnalen zo bijzondere maakt

Wij willen u ondersteunen met gezonde producten voor een evenwichtige voeding van uw kat. Daarom gebruiken we geen kunstmatige ingrediënten in onze heerlijke Freeze-snacks. In plaats daarvan, bestaan de kleine traktaties uit 100 % reuzengarnalen van levensmiddelkwaliteit.

Dankzij het bijzonder zorgvuldige vriesdroogproces zijn de gezonde kattensnoepjes zeer smakelijk en rijk aan waardevolle voedingsstoffen.

Met onze Freeze snacks met reuzengarnalen kiest u dus voor koolhydraatarme lekkernijen die uw kat een extra portie hoogwaardig dierlijk eiwit geven.

Gezonde traktaties voor kieskeurige katten

Voor de vitaliteit van uw viervoeter is het van groot belang dat u bij het kopen van traktaties let op goede kwaliteit en alleen snacks geeft die gemaakt zijn van hoogwaardige en verteerbare ingrediënten.

Met onze Freeze snacks heeft u daar geen zorgen van. De zorgvuldige productie en de met zorg geselecteerde grondstoffen zorgen ervoor dat de gevriesdroogde traktaties geschikt zijn als gezonde tussendoortjes.

Overtuig uzelf en probeer onze hoogwaardige Freeze-snacks met gevriesdroogde reuzengarnalen. Wij zijn er zeker van dat uw kat er blij mee zal zijn.

De voordelen van onze Freeze snacks met reuzengarnalen op een rij:

 • Gemaakt van 100 % eendenborst van levensmiddelkwaliteit
 • Koolhydraatarme traktatie
 • Zeer goed verteerbaar
 • Vrij van kunstmatige additieven
 • Waardevolle bron van dierlijke eiwitten van hoge kwaliteit
 • Uitstekende smaak die iedere kat overtuigt
 • Geschikt als snack voor katten vanaf 6 maanden 
Freeze Snack voor Katten - Reuzengarnalen (gevriesdroogd) - 25g
Nieuw
6.49 € 259.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
6.49 € 259.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Gastro Relax poeder voor katten - 35 g

Merk: I love my cat

Model: 25107

7.33 €
209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Gastro Relax van I love my cat als een natuurlijk hulpmiddel tegen diarree bij katten

Gastro Relax van I love my cat is een hoogwaardig voedingssupplement voor katten die last hebben van diarree.

Wat Gastro Relax zo speciaal maakt voor katten

Een goed functionerend spijsverteringskanaal is essentieel voor het welzijn van uw kat. Met Gastro Relax van I love my cat kunt u uw kat op een licht verteerbare manier ondersteunen.

Het natuurlijke voedingssupplement bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen. Dit maakt dat Gastro Relax bijzonder goed wordt verdragen en het is een goede keuze voor katten met een gevoelige maag.

Waarom Gastro Relax voor katten de juiste keus is

Diarree is een van de spijsverteringsproblemen die vooral bij katten voorkomen en kan heel verschillende oorzaken hebben. Als diarree onbehandeld blijft, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw kat, zoals gevaarlijk vochtverlies en onvoldoende toevoer van voedingsstoffen.

Met Gastro Relax Poeder hebben we een speciaal voedingssupplement voor katten ontwikkeld dat u kunt gebruiken om diarree op natuurlijke wijze tegen te gaan en het welzijn van uw kat sterk te verbeteren met een gebruiksvriendelijk product.

Zoals alle producten van I love my cat, is Gastro Relax ontwikkeld en getest in nauwe samenwerking met dierenartsen. Zo weet u zeker dat u met Gastro Relax geen concessies hoeft te doen aan effectiviteit of verteerbaarheid.

De voordelen van Gastro Relax-poeder voor katten:

 • Geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit
 • Gemakkelijke toepassing en dosering
 • Uitstekende verteerbaarheid
 • Geschikt voor alle katten
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
 • Uitstekende effectiviteit

Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voedsel niet, dus uw kat zal niet slechter eten.

7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Gastro Relax poeder voor katten - 80 g

Merk: I love my cat

Model: 25108

13.08 €
163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Gastro Relax van I love my cat als een natuurlijk hulpmiddel tegen diarree bij katten

Gastro Relax van I love my cat is een hoogwaardig voedingssupplement voor katten die last hebben van diarree.

Wat Gastro Relax zo speciaal maakt voor katten

Een goed functionerend spijsverteringskanaal is essentieel voor het welzijn van uw kat. Met Gastro Relax van I love my cat kunt u uw kat op een licht verteerbare manier ondersteunen.

Dit natuurlijke voedingssupplement bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen. Dit maakt Gastro Relax bijzonder goed verteerbaar en een goede keuze voor katten met een gevoelige maag.

Waarom Gastro Relax voor katten de juiste keuze is

Diarree is een van de spijsverteringsproblemen die vooral bij katten voorkomen en kan heel verschillende oorzaken hebben. Als diarree onbehandeld blijft, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw kat, zoals gevaarlijk vochtverlies en onvoldoende toevoer van voedingsstoffen.

Met Gastro Relax Poeder hebben we een speciaal voedingssupplement voor katten ontwikkeld dat je kunt gebruiken om diarree op natuurlijke wijze tegen te gaan en het welzijn van je kat sterk te verbeteren met een gebruiksvriendelijk product.

Zoals alle producten van I love my cat, is Gastro Relax ontwikkeld en getest in nauwe samenwerking met dierenartsen. Zo weet u zeker dat u met Gastro Relax geen concessies hoeft te doen aan effectiviteit of verteerbaarheid.

De voordelen van Gastro Relax-poeder voor katten:

 • Geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit
 • Gemakkelijke toepassing en dosering
 • Uitstekende verteerbaarheid
 • Geschikt voor alle katten
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
 • Uitstekende effectiviteit
Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voedsel niet, dus uw kat zal niet slechter eten.
13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Gewrichten en botten voor katten - 30 capsules

Merk: I love my cat

Model: 25106

31.39 €
5231.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Gewrichten & botten capsules voor een optimale gewrichtsgezondheid van uw kat

I love my cat Gewrichten & botten capsules voorzien de gewrichten van uw kat van belangrijke voedingsstoffen zoals collageen en hyaluronzuur dankzij Ovopet, het innovatieve actieve ingrediëntencomplex.

Wat onze capsules voor gewrichten en botten zo bijzonder maakt

Een functioneel bewegingsapparaat is essentieel voor het welzijn van uw kat. Met onze Gelenke & Knochen capsules kunt u de gewrichtsfunctie van uw kat op een natuurlijke manier ondersteunen.

Omdat de gewrichten en botten capsules van I love my cat het innovatieve actieve ingrediëntcomplex  Ovopet bevatten.

Ovopet wordt verkregen uit de eierschaalmembranen van kippeneieren en voorziet de gewrichten van uw kat onder andere van collageen, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat en meer dan 500 andere ingrediënten die een optimale effectiviteit garanderen.

Waarom onze gewrichts- & botcapsules voor katten de juiste keuze zijn

Gewrichtsaandoeningen zoals artrose en leeftijdsgerelateerde slijtage leiden in de loop van de tijd tot een toenemende mobiliteitsbeperking bij uw kat en brengen vroeg of laat de levenskwaliteit van uw trouwe viervoeter aanzienlijk in gevaar.

Met onze Gelenke & Knochen capsules heeft u de mogelijkheid deze symptomen tegen te gaan en de normale gewrichtsfunctie bij uw kat optimaal te ondersteunen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het synergie-effect van het unieke actieve ingrediëntencomplex Ovopet. Zoals studies hebben aangetoond, leidt de speciale combinatie van de ingrediënten in Ovopet tot een significant betere effectiviteit in vergelijking met de geïsoleerde toediening van afzonderlijke componenten.

U kunt er zeker van zijn dat u de functionaliteit van het bewegingsapparaat van uw kat optimaal ondersteunt met onze gewrichten en botten capsules.

De voordelen van gewrichten en botten capsules van I love my cat:

 • Optimale effectiviteit dankzij Ovopet
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Gemakkelijke dosering in capsulevorm
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
 • Ter ondersteuning van een normale gewrichtsfunctie

31.39 € 5231.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
31.39 € 5231.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Graanvrij droog kattenvoer met kip - 1,2 kg

Merk: I love my cat

Model: 25001

van 10.49 €
9.99 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Graanvrij kattenvoer van I love my cat - compleet voer voor volwassen katten

Met I love my cat droogvoer met kip kiest u voor premium kwaliteit kattenvoer. Het graanvrije recept met een bijzonder hoog vleesgehalte is licht verteerbaar, wat het voer ideaal maakt voor een uitgebalanceerd dieet voor uw kat.

Wat maakt dit kattenvoer met kip zo bijzonder?

Met verse kip voor viervoeters

Een uitgebalanceerd dieet is essentieel voor het welzijn van uw kat. Het voer bevat 50 procent kippenvlees, zodat je trouwe viervoeter optimaal wordt voorzien van belangrijke dierlijke eiwitten.

In plaats van graan vertrouwen we op beter verteerbare koolhydraatbronnen zoals erwten en aardappelen. Dit heeft niet alleen invloed op de tolerantie, maar ook op de smaak.

Daarnaast zorgen zalm en lijnolie voor waardevolle omega-3-vetzuren die het lichaam van uw kat nodig heeft voor verschillende belangrijke functies. Heerlijke groenten en fruit, zoals gedroogde tomaten, appels en bananen, maken de samenstelling compleet en maken dit hoogwaardig droogvoer met kip tot een gezonde traktatie.

Met verse kip voor viervoeters

Onze droogvoeding met kip bevat zowel gedroogd als vers kippenvlees. Wij voegen dit toe met een speciaal proces tijdens de productie. Dit maakt het voer bijzonder smakelijk en onweerstaanbaar, zelfs voor kieskeurige katten.

Waarom is droog kattenvoer van I love my cat het juiste voer?

Gezondheidsproblemen zoals spijsverteringsproblemen, voerallergieën en doffe vacht zijn niet ongewoon bij katten. In veel gevallen worden ze veroorzaakt of op zijn minst verergerd door onvoldoende voeding.

Met dit product kiest u voor een goed verteerbaar droog kattenvoer van premium kwaliteit. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een goed doordachte samenstelling maken dit droogvoer met kip een goede keuze voor alle katten, van wie de eigenaar een gebalanceerde voeding kan waarderen.

Dankzij I love my cat droogvoer, kunt u uw trouwe viervoeter voorzien van alle voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een gezond en lang kattenleven. Laat de darmgezondheid en de vachtstructuur niet aan het toeval over. Bevorder een gezonde groei, stabiele botten, een sterk immuunsysteem en een normale nierfunctie.

Met droog kattenvoer van I love my cat geeft u voeding die op de kat is afgestemd. Het draagt bij aan langdurige vitaliteit en zorgt voor een tevreden kat.

De voordelen van  ons gezond graanvrij droog kattenvoer met kip:

 • Bijzonder smakelijk dankzij 71% vers kippenvlees
 • Hoog percentage kip
 • Graanvrije, glutenvrije samenstelling
 • Bevat hoogwaardige omega-3 vetzuren
 • Heerlijke groenten en gezond fruit
 • Bevat spirulina
 • Ondersteunt de darmgezondheid en de darmfunctie
 • Ondersteunt een goede huid- en vachtkwaliteit
 • Helpt de geur van ontlasting te verminderen
 • Brokken grootte ca. 0,6 cm
 • Geschikt voor katten vanaf zes maanden

Kattenvoer van hoge kwaliteit met kip bij The Zoo Expert

Het droogvoer van I love my cat voorziet je kat van alle dierlijke eiwitten dankzij het hoge gehalte kip. Het lekkerste voer bestel je direct online bij The Zoo Expert. Zo profiteer je van eersteklas kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

van 10.49 € 9.99 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
van 10.49 € 9.99 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Graanvrij kattenvoer met zalm - 1,2 kg

Merk: I love my cat

Model: 25002

van 11.49 €
10.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Graanvrij droog kattenvoer - compleet voer voor volwassen katten

Met het droogvoer met zalm van I love my cat ‘voert u een graanvrij droog kattenvoer in premium kwaliteit. Dankzij het extra hoge gehalte aan zalm is het licht verteerbare voer perfect voor een gezonde voeding van uw kat.

Met verse zalm voor de perfecte smaak

Wat maakt  I love my cat droogvoer met zalm zo bijzonder?

Goede voeding is essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van uw kat. Het droogvoer van I love my cat bevat 46,5 procent zalm en voorziet uw trouwe viervoeter dus optimaal van dierlijke eiwitten.

Daarnaast is dit droge kattenvoer graanvrij en bevat het in plaats daarvan meer compatibele koolhydraatleveranciers zoals aardappelen en erwten. Dit maakt het hoogwaardige droogvoer met zalm beter verteerbaar en bijzonder smakelijk.

Bovendien zorgen lijnzaad en zalmolie voor een hoog gehalte aan omega-3 vetten, die een belangrijke rol spelen bij de gezondheid van uw kat. Gezond fruit en heerlijke groenten zoals gedroogde appels, bananen en wortels geven een heerlijke smaak en zorgen voor waardevolle vitamines en mineralen.

Met verse zalm voor de perfecte smaak

Onze droge kattenvoeding met zalm bevat niet alleen gedroogde, maar ook verse vis. Via een speciaal proces voegen we tijdens de productie verse zalm toe. Dit maakt het voer tot een onweerstaanbare smaakervaring voor zelfs de kieskeurigste kat.

Waarom dit droog kattenvoer de juiste keuze is

Gezondheidsproblemen zoals voerallergieën, huidproblemen en spijsverteringsproblemen komen ook veel voor bij katten. Een ongeschikte voersamenstelling is vaak de reden voor de klachten.

Met I love my cat zorg je dat je kat zijn voer goed kan verdragen. Het hoogwaardige droge kattenvoer met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een doordacht recept, garandeert een uitgebalanceerd dieet.

Het smakelijke droogvoer is de perfecte keuze voor kwaliteitsbewuste katteneigenaren. Het voorziet uw kat van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden. Bevorder een gezonde spijsvertering, een sterk immuunsysteem en stabiele botten. Ontlast de nieren en ondersteun de gezondheid van huid en vacht.

Met dit droog kattenvoer met zalmvoert u probleemloos en katgericht, zodat niets een vitaal en lang kattenleven in de weg staat.

De voordelen van premium droogvoer met zalm:

 • Bijzonder smakelijk dankzij 73% verse vis
 • Hoog aandeel zalm
 • Graanvrije, glutenvrije samenstelling
 • Bevat hoogwaardige omega-3 vetzuren
 • Heerlijke groenten en gezond fruit
 • Bevat spirulina
 • Ondersteunt de darmgezondheid en de darmfunctie
 • Ondersteunt een goede huid- en vachtkwaliteit
 • Helpt de geur van ontlasting te verminderen
 • Brokken grootte ca. 0,6 cm
 • Geschikt voor katten vanaf zes maanden

Premium droogvoer voor katten met zalm bij de dierenexpert

Met het I love my cat droogvoer voor katten met zalm maakt u een goede keuze. Uw kat profiteert van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een bijzonder hoog aandeel vis. U kunt het voer het beste online kopen bij The Zoo Expert en uw bestelling bij u thuis laten bezorgen.
van 11.49 € 10.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
van 11.49 € 10.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

ILMC set met kip

Merk: I love my cat

Model: 26008

18.28 € 21.32 €
10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

Kattenvoer van hoge kwaliteit met kip voor een speciale prijs

Met een evenwichtige voeding levert u een belangrijke bijdrage aan een lang en vitaal kattenleven. Om u hierbij te ondersteunen hebben we voor uw viervoeter een setje nat- en droogvoer met kip samengesteld.

Slechte kwaliteit kattenvoer is schadelijk voor de gezondheid

Kunstmatige toevoegingen, granen, dierlijke en plantaardige bijproducten - de samenstelling van kattenvoer heeft in veel gevallen weinig te maken met een evenwichtige en passende kattenvoeding.

Het is dus meestal slechts een kwestie van tijd voordat de eerste gezondheidsproblemen aan het licht komen of de kat zelfs ernstig ziek wordt door het onvoldoende aanbod van een inferieure voeding.

Met het gezonde kattenvoer van I love my cat zorgt u ervoor dat dit niet gebeurt en dat voedingsproblemen bij uw kat in de toekomst geen kans krijgen.

Graanvrij droogvoer voor katten met kip

Ons droog kattenvoer met kip bevat geen granen of andere ongeschikte ingrediënten. In plaats daarvan wordt dit smakelijke droge kattenvoer gekenmerkt door zijn hoge vleesgehalte. Dit zorgt ervoor dat uw kat optimaal wordt voorzien van waardevolle dierlijke eiwitten.

Daarnaast zorgen licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen, erwten en fruit en hoogwaardige oliën ervoor dat ons droge kippenvoer een bijzonder gezonde en smakelijke traktatie is voor uw kat.

Sappig nat kattenvoer met kip

Met onze sappige natte voeding kunt u het dieet van uw kat perfect aanvullen. Net als ons droogvoer bevat ons natvoer met kip alleen hoogwaardige ingrediënten zoals vers vlees en slachtafval.

U kunt er dus zeker van zijn dat u de natuurlijke voedingsbehoeften van uw kat vervult en dat uw viervoeter blij zal zijn met deze sappige traktatie.

Waarom u gelijk heeft met ons voer voor uw kat

Ons droog- en natvoer voor katten met kip voorziet uw viervoeter van alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden en helpt het welzijn en de vitaliteit van uw kat te bevorderen en ondersteunt een gezonde spijsvertering en een dichte, glanzende vacht.

Onze voerset met kippen voor katten in één oogopslag:

ILMC set met kip
Aanbod
Nieuw
18.28 € 21.32 € 10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%
18.28 € 21.32 € 10.16 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

ILMC set met zalm en kalkoen

Merk: I love my cat

Model: 26009

19.30 € 22.29 €
10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

Gezond kattenvoer met zalm en kalkoen in een goedkoop spaarpakket

Een lang en gezond kattenleven vereist niet in de laatste plaats een op de behoeften afgestemde voeding met hoogwaardig kattenvoer. Wij willen u graag ondersteunen bij het voeren van uw kat op een manier die past bij zijn soort en hebben daarom een besparingsset samengesteld met ons gezonde kattenvoer met zalm en kalkoen.

Slechte kwaliteit voedsel maakt katten ziek

Helaas maken granen en andere inferieure ingrediënten in kattenvoer nu deel uit van het dagelijks leven. Het voeden van uw kat met dergelijke producten heeft vroeg of laat fatale gevolgen.

Omdat het meestal slechts een kwestie van tijd is voordat er spijsverteringsproblemen en intoleranties optreden. In het ergste geval kan een onvoldoende toevoer van voedingsstoffen zelfs ernstige ziekten veroorzaken.

Om dit te voorkomen en om uw kat in elke situatie van de nodige voedingsstoffen te voorzien, is mijn kattenvoer de juiste keuze.

Graanvrij droog kattenvoer met zalm

Ons droogvoer voor katten met zalm is vrij van granen en andere inferieure ingrediënten die geen plaats hebben op het menu van uw viervoeter. In plaats daarvan zorgen we voor een optimale aanvoer van dierlijke eiwitten met een bijzonder hoog aandeel zalm.

Bovendien garanderen licht verteerbare koolhydraatleveranciers zoals aardappelen en erwten, maar ook groenten en geselecteerde oliën een uitstekende compatibiliteit van ons droog kattevoer met zalm.

Lekker natvoer voor katten met zalm en kalkoen

Ons lekkere natte kattenvoer met zalm en kalkoen mag niet ontbreken op het menu van uw kat. Natuurlijk wordt ons natvoer ook uitsluitend gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals kalkoen en zalm.

U kunt er dus zeker van zijn dat uw kat niet alleen van ons sappig natvoer zal genieten, maar zich ook goed zal voelen.

Waarom ons kattenvoer een goede keuze is

Met onze nat- en droogvoer voor katten kunt u vertrouwen op soort-geschikte voeding met producten van topkwaliteit. Geselecteerde ingrediënten en een zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling zorgen ervoor dat u het welzijn en de vitaliteit van uw kat bevordert en een beslissende bijdrage levert aan het voorkomen van voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen.

Onze economie voor katten met zalm en kalkoen in één oogopslag:

ILMC set met zalm en kalkoen
Aanbod
Nieuw
19.30 € 22.29 € 10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%
19.30 € 22.29 € 10.72 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

Immun kitten poeder voor kittens - 35 g

Merk: I love my cat

Model: 25111

7.33 €
209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

I love my cat Immun kitten poeder om het immuunsysteem bij jonge katten te ondersteunen

Immune Kitten van I love my cat is een goed verteerbaar voedingssupplement ter versterking van het immuunsysteem, waarvan de samenstelling speciaal is aangepast aan de behoeften van jonge katten.

Wat maakt I love my cat Immun voor kittens zo bijzonder?

Een sterk immuunsysteem zorgt dat uw jonge kat optimaal wordt beschermd tegen ziekteverwekkers en andere schadelijke invloeden, zodat het zonder zorgen op ontdekkingstocht kan.

Met I love my cat Immun Kitten kunt u rekenen op een natuurlijk voedingssupplement dat de afweer van uw kleine viervoeter effectief ondersteunt dankzij geselecteerde ingrediënten zoals insecteneiwit en propolis.

Tijdens de productie worden geen kunstmatige toevoegingen gebruikt, waardoor het een uitstekende verteerbaarheid heeft. Dat maakt Immun Kitten tot de perfecte keuze voor alle jonge katten.

Waarom I love my cat Immun kitten de juiste keuze is
Het immuunsysteem is bij jonge katten nog niet volledig ontwikkeld, daarom zijn de kleine viervoeters bijzonder gevoelig voor diverse omgevingsinvloeden.

Het is daarom vooral belangrijk dat u uw kat in de eerste levensmaanden optimaal ondersteunt en met de juiste voedingsstoffen bijdraagt ??aan het immuunsysteem.

Immun Kitten van I love my cat voorziet uw jonge trouwe viervoeter van hoogwaardige aminozuren en tal van andere waardevolle voedingsstoffen. Het immuunsysteem van de jonge kat wordt direct versterkt. Gebruik het ook bij symptomen van diarree of na belangrijke vaccinaties. Ondersteun uw kitten op een gezonde manier.

De belangrijkste voordelen van Immun kitten:

 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Natuurlijke ingrediënten voor een sterk immuunsysteem
 • Recept aangepast aan de behoeften van jonge katten
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
 • Makkelijk te gebruiken en te doseren
 • Uitstekende effectiviteit
 • Uitstekende tolerantie
Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voer niet, dus uw kat zal niet slechter eten.

7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Immun poeder voor katten - 35 g

Merk: I love my cat

Model: 25109

7.33 €
209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

I love my cat Immun voor een sterk immuunsysteem van uw kat

Immun Poeder van I love my cat is een hoogwaardig voedingssupplement dat we speciaal hebben ontwikkeld om het immuunsysteem van katten te ondersteunen.

Wat maakt I love my cat Immun zo bijzonder

Een functionerend immuunsysteem zorgt ervoor dat het organisme van uw kat optimaal wordt beschermd tegen schadelijke omgevingsinvloeden zoals ziekteverwekkers.

I love my cat immuunpoeder bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals propolis en insecteneiwit uit de larven van de zwarte soldatenvlieg, die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het versterken van het immuunsysteem.

Het natuurlijke preparaat is daarom bij uitstek geschikt om het immuunsysteem van uw kat in tal van situaties en op een licht verteerbare manier te ondersteunen.

Waarom is I love my cat immuunpoeder de juiste keuze?

Het lichaam van uw kat wordt elke dag blootgesteld aan veel schadelijke omgevingsinvloeden. Deze kunnen op lange termijn leiden tot een aantasting van het immuunsysteem en daarmee de vatbaarheid voor infecties vergroten.

Met I love my cat Immun hebben we daarom een ??speciaal voedingssupplement voor katten ontwikkeld, waarmee u eventuele klachten kunt bestrijden en de algemene gesteldheid van uw kat kunt verbeteren.

Gebruik ons ??immuunpoeder na een ontwormingskuur, als uw kat zware stress heeft, of om een ??oud en zwak dier te versterken.

De voordelen van I love my cat Immun:

 • Zorgvuldig gecoördineerde compositie
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Recept ontwikkeld door dierenartsen
 • Natuurlijke ondersteuning van het immuunsysteem van uw kat
 • Ongecompliceerde applicatie
 • Optimale effectiviteit
 • Uitstekende verteerbaarheid
Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voedsel niet, dus uw kat zal niet slechter eten.

7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Immun poeder voor katten - 80 g

Merk: I love my cat

Model: 25110

13.08 €
163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

I love my cat Immun- voor een sterk immuunsysteem van uw kat

Immun poeder van I love my cat is een hoogwaardig voedingssupplement dat we speciaal hebben ontwikkeld om het immuunsysteem van katten te ondersteunen.

Wat maakt I love my cat Immun zo bijzonder?

Een functionerend immuunsysteem zorgt dat het lichaam van uw kat optimaal wordt beschermd tegen schadelijke omgevingsinvloeden zoals ziekteverwekkers.

I love my cat immuunpoeder bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals propolis en insecteneiwit uit de larven van de zwarte soldatenvlieg, die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het versterken van het immuunsysteem.

Het natuurlijke preparaat is daarom bij uitstek geschikt om het immuunsysteem van uw kat in tal van situaties op een licht verteerbare manier te ondersteunen.

Waarom I love my cat Immun poeder de juiste keuze is:

 • Het lichaam van uw kat wordt elke dag blootgesteld aan veel schadelijke omgevingsinvloeden. Deze kunnen op lange termijn leiden tot een aantasting van het immuunsysteem en daarmee de vatbaarheid voor infecties vergroten.
 • Met I love my cat Immun hebben we daarom een ??speciaal voedingssupplement voor katten ontwikkeld, waarmee je eventuele klachten kunt bestrijden en de algemene gesteldheid van je kat kunt verbeteren.
 • Gebruik ons ??immuunpoeder na een ontwormingskuur bijvoorbeeld als uw kat zware stress heeft, of om een ??oud en zwak dier te versterken.

De voordelen van I love my cat Immun:

 • Zorgvuldig gecoördineerde samenstelling
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Recept ontwikkeld door dierenartsen
 • Natuurlijke ondersteuning van het immuunsysteem van uw kat
 • Ongecompliceerde applicatie
 • Optimale effectiviteit
 • Uitstekende verteerbaarheid
Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voedsel niet, dus uw kat zal niet slechter eten.
13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Insecten-Soft-Snack voor katten - 50g

Merk: I love my cat

Model: 25301

van 1.14 €
27.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Gezonde kattensnacks met insecten

De keuze aan snacks voor katten is groot. Als u een hoge kwaliteit en een goede verteerbaarheid belangrijk vindt bij het kopen van kattensnoepjes, dan zijn onze Zachte Snacks met Insecten precies goed voor u.

Wat maakt onze Insecten Zachte Snacks zo bijzonder?

De zwarte soldaatvliegen in onze zachte snacks zijn een licht verteerbare bron van proteïnen, die ook uitstekend wordt verdragen door voedingsgevoelige katten. Bovendien bevatten de lekkere snacks geen granen, wat ook een positief effect heeft op de tolerantie.

Met onze heerlijke Zachte Snacks met Insecten kiest u dus voor een hoogwaardige beloning die uw kat tussendoor op een gezonde manier een beetje plezier geeft.

Gezonde en duurzame beloning voor katten

Onze Zachte Snacks met Insecten kenmerken zich niet alleen door hun geweldige smaak en zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling. Ze zijn ook een duurzame kattensnack, waarmee u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ontlasten van het milieu.

Dit komt omdat de zwarte soldaatvliegen, die in onze zachte snacks worden gebruikt als een hoogwaardige bron van eiwitten, slechts een fractie van de middelen consumeren in vergelijking met normale landbouwdieren en bovendien geen schadelijke broeikasgassen zoals methaan produceren.

Milieubewuste kattenbezitters die niet willen inleveren op de kwaliteit van kattenvoer zijn daarom op de juiste plaats met onze Zachte Snacks met Insecten. Probeer het zelz. We zijn er zeker van dat uw kat zal genieten van onze Zachte Snacks zonder granen.

Geschikt voor katten vanaf zes maanden

Insecten-Soft-Snack voor katten - 50g
Nieuw
van 1.14 € 27.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
van 1.14 € 27.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 49
Trustmark