• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Hoogwaardige verzorgingsproducten voor uw kat van I love my cat

Anaalklierzalf voor katten

Merk: I love my cat

Model: 25114

20.33 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

I love my cat anaalklierzalf voor de natuurlijke verzorging van de anale klieren van uw kat

Anaalklierzalf van I love my cat is een hoogwaardig verzorgingsproduct waarmee u op natuurlijke wijze eventuele klachten met de anale klieren bij uw kat kunt verhelpen.

Wat onze anaalklierzalf voor katten zo speciaal maakt

Net als ons gezonde kattenvoer kenmerken onze verzorgingsproducten voor katten zich door een hoge verdraagzaamheid  en het exclusieve gebruik van hoogwaardige grondstoffen.

Dit geldt natuurlijk ook voor onze anaalklierzalf, waarvan de verzorgende werking wordt gegarandeerd door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals insectenvet, bijenwas en propolis.

Met onze anaalklierzalf voor katten kiest u voor een product dat qua kwaliteit niets te wensen overlaat en dat een beslissende bijdrage kan leveren aan het welzijn van uw trouwe viervoeter.

Waarom onze anaalklierzalf voor katten de juiste keus is

De anale klieren bevinden zich op de anus van de kat en worden waarschijnlijk gebruikt voor markering van het territorium. Als de kat poept, worden de vloeistoffen uit de anaalklieren gedrukt. 

Als een kat echter diarree of obstipatie heeft, worden de anale klieren mogelijk niet geleegd en raken ze ontstoken. Dit is buitengewoon pijnlijk voor het dier. Als ze niet worden behandeld, kunnen de ontstoken anale klieren van de kat in het ergste geval zelfs barsten.

Met onze anaalklierzalf kunt u de huid van de anus van uw kat extra goed verzorgen en zo helpen om problemen met de anale zakjes tegen te gaan.

De voordelen van I love my cat anaalklierzalf:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Uitstekende huidtolerantie
 • Makkelijk te gebruiken
 • Uitstekend zorgeffect
 • Geschikt voor alle kattenrassen

Met ILMC Anaalklierzalf hebben we een product ontwikkeld waarmee u op zachte wijze de huid van de anus van uw kat verzorgt en zo bijdraagt ??aan het welzijn van uw kat.

Let op: Bewaar op een koele en donkere plaats.

Onze sollicitatietip:

Gebruik een hygiënische handschoen en breng één keer per dag een dun laagje zalf van de anaalklier aan op de overeenkomstige huidzones (anaalklier). 

Masseer zachtjes van buitenaf zodat de anaalklierzalf ook de binnenste anaalklier kan bereiken. Onze telefonische adviesdienst is ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Anti-oormijt druppels van I love my cat - 50ml

Merk: I love my cat

Model: 25115

20.33 € 25.41 €
406.52 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Natuurlijke oormijt druppels van I love my cat

Met oordruppels van I love my cat kunt u een infectie met oormijt bij uw kat effectief tegengaan.

Wat onze oormijtdruppels zo bijzonder maakt

Zoals bij al onze producten, hechten we veel waarde aan hoogwaardige en goed verdragen ingrediënten in onze oormijtdruppels. De druppels bevatten geen chemische toevoegingen of andere potentieel schadelijke ingrediënten.

U kunt er dus op rekenen dat het aanbrengen geen problemen zal opleveren voor uw kat en dat de druppels een bijzonder zachte verwijdering van oormijt mogelijk maken.

Waarom onze oormijtdruppels voor katten de juiste keuze is

Oormijten komen vaak voor bij katten. De kleine parasieten tasten vooral de oren aan en veroorzaken een ernstige jeuk. Dit is niet alleen buitengewoon vervelend voor de kat, maar kan ook ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.

Met I love my cat anti-oormijt druppels hebben wij een speciaal verzorgingsproduct ontwikkeld voor katten met oormijt. De druppels bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals kokosolie en insectenvet, waarmee oormijten zeer effectief kunnen worden bestreden.

In tegenstelling tot veel andere antiparasitaire producten bevatten de druppels geen acariciden, die een ernstig risico kunnen vormen voor de gezondheid van uw kat, vooral als ze regelmatig worden gebruikt.

In plaats daarvan bevrijden onze oormijtdruppels uw kat van de vervelende parasieten en hebben ze ook een voedend effect, zodat de oren van uw trouwe viervoeter gemakkelijker kunnen genezen.

De voordelen van onze oormijtdruppels voor katten:

 • Effectief tegen oormijt
 • Vrij van acariciden en andere chemicaliën
 • Zachte oorreiniging
 • Uitstekende tolerantie
 • Eenvoudig aanbrengen
 • Ontwikkeld met dierenartsen

Anti-oormijt druppels van I love my cat - 50ml
Aanbod
20.33 € 25.41 € 406.52 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 25.41 € 406.52 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Marsavet Spot-On 50 ml

Merk: Marsavet

Model: 60000

13.21 €
264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Effectief en zonder chemicaliën: Marsavet teken- en vlooienbescherming voor huisdieren

Huidparasieten zoals teken, vlooien en mijten zijn niet alleen vervelend voor huisdieren. Ze kunnen ook ernstige gevolgen hebben voor hun gezondheid. Met de teken- en vlooienbescherming van Marsavet kun je er op een natuurlijke manier voor zorgen dat de parasieten in de toekomst uit de buurt van je huisdier blijven.

Hoe werkt Marsavet teken- en vlooienbescherming?

In tegenstelling tot veel conventionele spot-ons is Marsavet Teken- en Vlooienwerende middelen een natuurlijk product. De speciale formule van insectenvet en geselecteerde plantaardige oliën met een hoog laurinezuurgehalte heeft een afwerende werking op teken, vlooien en mijten. Daarnaast zorgt aloë vera voor een verzorgende werking, zodat de natuurlijke parasietenbescherming voor huisdieren bijzonder zacht is voor de huid en vacht.

Waarom je op de goede weg bent met Marsavet teken- en vlooienbescherming

 • Natuurlijke ingrediënten: Marsavet Teken- en Vlooienbescherming bevat geen chemische actieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de toepassing geen bijwerkingen of resistentie veroorzaakt.
 • Zeer zuinig in gebruik: Eén flesje van de hoogwaardige spot-one is voldoende om je huisdier tot 12 weken lang effectief te beschermen tegen teken, mijten en vlooien.
 • Betrouwbare effectiviteit: de spot-on is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en andere experts. De nieuwste wetenschappelijke bevindingen en uitgebreide tests zorgen voor een optimale effectiviteit.
 • Gemakkelijke toepassing: Het natuurlijke preparaat is al na 30 minuten effectief. Het is geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken, maar ook voor knaagdieren en vogels.
 • Kan het hele jaar door gebruikt worden: Dankzij de natuurlijke formule kan Marsavet Tick and Flea Protection het hele jaar door zonder aarzeling gebruikt worden voor een langdurige bescherming.

Marsavet Teken- en Vlooienbescherming: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet natuurlijke teken- en vlooienbescherming kies je voor een kwaliteitsproduct van een gecertificeerde Duitse fabrikant. De spot-on wordt door ons geproduceerd volgens de hoogste normen. Regelmatige controles tijdens het hele productieproces in onze eigen productiefaciliteit zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op eersteklas kwaliteit. Bovendien gebruiken we zo duurzaam mogelijke oplossingen voor verpakking en productie om zowel het milieu als je huisdier te beschermen.

Aanwijzingen voor gebruik

Gebruik bij katten: Verdeel de vacht en breng 1 druppel per keer aan vanaf de kop tot aan de staartwortel met tussenruimtes van 3 tot 5 cm. Dagelijks aanbrengen gedurende de eerste 3 dagen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Gebruik bij honden: Verdeel de vacht en breng aan op het hoofd, de nek, de nek en de basis van de staart. Breng 3 druppels per plek aan voor kleine honden, 4 druppels voor middelgrote honden en 5 druppels voor grote honden. De eerste 3 dagen dagelijks aanbrengen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Toepassing bij knaagdieren: Spreid de vacht en breng vanaf de kop tot begin van de staart telkens 1 druppel aan met een tussenruimte van 3 tot 5 cm. Gebruik slechts één enkele druppel voor kleine knaagdieren.  Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Toepassing bij vogels: Spreid de veren en breng het rechtstreeks aan op de huid in de nek. Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Veiligheidsinstructies:

Houd buiten bereik van kinderen. Alleen voor uitwendig gebruik. Bij oogcontact direct uitgebreid spoelen met water.

Samenstelling: steriele zoutoplossing, insectenvet, kokosolie, arganolie, aloë vera (olie), emulgator, citroen, eucalyptusolie.

Let op: Bewaar op een koele en droge plek. Goed schudden voor gebruik.

Marsavet Spot-On 50 ml
Nieuw
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oogdruppels voor katten - 30 ml

Merk: I love my cat

Model: 25113

13.21 €
440.28 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Natuurlijke oogdruppels voor katten van I love my cat

I love my cat eye care drops is een hoogwaardig verzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse oogzorg voor katten en dat op natuurlijke wijze klachten zoals droge ogen kan tegengaan.

Wat maakt onze oogdruppels voor katten zo bijzonder?

Oogproblemen, zoals jeukende, tranende en droge ogen, komen vaker voor bij katten. Door onze oogdruppels te geven kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de dagelijkse oogzorg voor uw kat.

Zoals alle producten van I love my cat, bevatten onze oogdruppels voor katten geen kunstmatige toevoegingen.

In plaats daarvan vertrouwen we op een doordachte samenstelling van natuurlijke ingrediënten, waarmee we voor alle katten een optimale tolerantie van de oogdruppels kunnen garanderen.

Waarom I love my cat oogdruppels de juiste keus zijn

Veel katten hebben oogproblemen die zich met heel verschillende klachten kunnen uiten. Er zijn veel oorzaken voor oogproblemen bij katten.

Naast ziekten zoals hoornvlies of conjunctivitis zijn ook rasspecifieke bijzonderheden voor symptomen zoals droge of te waterige ogen bij katten mogelijk.

Met onze oogzorg druppels hebben wij een speciaal verzorgingsproduct voor katten ontwikkeld dat u ondersteunt bij de dagelijkse oogzorg en u helpt mogelijke klachten bij uw trouwe viervoeter te voorkomen.

De voordelen van onze oogdruppels voor katten:

 • Vrij van chemische toevoegingen
 • Natuurlijke actieve ingrediënten
 • Uitstekend reinigend effect
 • Ideaal voor dagelijkse oogverzorging
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Goed verdragen door alle katten
 • Gemakkelijke dosering
13.21 € 440.28 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
13.21 € 440.28 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Oorverzorgingsdruppels voor katten - 30ml

Merk: I love my cat

Model: 25112

15.24 € 20.33 €
508.06 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

I love my cat oorverzorgingsdruppels voor katten

De Ohrenpflege druppels van I love my cat is een hoogwaardig verzorgingsproduct voor katten, waarmee je op natuurlijke wijze eventuele klachten kunt bestrijden.

Wat onze oordruppels voor katten zo bijzonder maakt

Een goede tolerantie is erg belangrijk voor producten voor katten. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kattenvoer en voedingssupplementen, maar ook voor verzorgingsproducten, zoals oordruppels voor katten.

Daarom zijn I love my cat oorverzorgingsdruppels voor katten vrij van kunstmatige toevoegingen en bestaan ??in plaats daarvan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een optimale verdraagbaarheid.

Mogelijke toepassingsgebieden voor I love my cat oordruppels:

 • Voor het voorzichtig reinigen van de oren van uw kat
 • Ter ondersteuning van dieren met oorpijn
 • Voor regelmatige oorverzorging bij katten met zeer gevoelige oren
 • Ter ondersteuning van het herstel na besmetting met oormijt

Waarom I love my cat oordruppels de juiste keuze zijn

Oorproblemen zijn niet ongewoon bij katten en sommige rassen zijn erg vatbaar. Voor deze dieren zijn oorproblemen niet alleen vervelend, maar vaak ook pijnlijk.

Met oordruppels van I love my cat kun je dit tegengaan. Dit natuurlijke verzorgingsproduct is ideaal voor dagelijkse oorverzorging bij uw kat en kan zo helpen voorkomen dat problemen ontstaan.

De voordelen met onze oorverzorgingsdruppels:

 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zachte oorverzorging voor elke dag
 • Makkelijk te gebruiken
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Geschikt voor alle katten
Oorverzorgingsdruppels voor katten - 30ml
Aanbod
15.24 € 20.33 € 508.06 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
15.24 € 20.33 € 508.06 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Shiimun Dental Poeder voor Katten - 50g

Merk: I love my cat

Model: 28554

13.08 €
261.68 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Shiimun Dental: effectieve tandverzorging voor katten

Shiimun Dental is een natuurlijk voedingssupplement, waarmee u de tanden van uw kat eenvoudig reinigt en de tandgezondheid op betrouwbare wijze kunt ondersteunen.

Wat maakt Shiimun Dental voor katten zo bijzonder?

Het komt helaas niet zelden voor, dat katten aan tandproblemen en de daarmee verbonden pijn lijden. Om dat te verhinderen, is het belangrijk, de tanden van uw kat regelmatig te verzorgen.

Met Shiimun Dental voor katten hebben wij met dit doel voor ogen een natuurlijke oplossing ontwikkeld. Het goed verteerbare preparaat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals shiitake en riemwier. Met zijn speciale samenstelling kan Shiimun Dental er als voedingssupplement toe bijdragen, tandplak en tandsteen bij uw kat effectief tegen te gaan.

Riemwier: Riemwier valt onder de bruinalgen. Als ingrediënt in Shiimun Dental zorgt het ervoor, dat in het speeksel van de kat speciale enzymen opbouwen. Deze enzymen dragen eraan bij, aanwezig tandplak effectief te verwijderen en de opbouw van hardnekkig tandsteen te voorkomen.

Shiitake: Shiitake is een bekende heilzame schimmel, die vooral in Azië sinds lange tijd voor talrijke doeleinden wordt gebruikt. Studies hebben aangetoond, dat shiitake onder andere ook bij mondverzorging kan helpen. Zo kwam een in 2011 in Londen uitgevoerde studie bijvoorbeeld tot de conclusie, dat shiitake-extract bij het reduceren van bacteriële afzettingen in de mond een gelijksoortige werking als antiseptische mondspoelingen kan hebben (1).

Salie en kamille ronden de natuurlijke receptuur van Shiimun Dental voor katten perfect af en leveren een cruciale bijdrage aan de uitstekende werkzaamheid van het preparaat voor de ondersteuning van de gezondheid van de tanden en het tandvlees.

Waarom Shiimun Dental voor de tandreiniging bij uw kat een goede keuze voorstelt

Omdat de tanden van uw kat blijvend gezond te houden, is het belangrijk om ze regelmatig te reinigen. Uw kat zal echter niet erg enthousiast zijn, als u plotseling probeert om zijn gebit met een tandenborstel schoon te maken.

Met dat op het oog vormt Shiimun Dental het perfecte alternatief. Want het voedingssupplement maakt tandenpoetsen en tandpasta voor de tandverzorging bij katten overbodig. Het preparaat moet eenvoudigweg in een beetje water worden opgelost en laat zich dan probleemloos met het kattenvoer mengen.

Door zijn speciale samenstelling zorgt Shiimun Dental zo zonder aanvullende tijdsinspanning voor een efficiënte reiniging van de kattentanden. De goed verteerbare ingrediënten van Shiimun Dental ondersteunen de gezondheid van het tandvlees en de tanden en helpen er bovendien bij, een slechte adem bij uw kat effectief te reduceren.

De grootste voordelen van Shiimun Dental in één overzicht:

 • Bijzonder goed verteerbaar door natuurlijke ingrediënten 
 • Perfect voor de dagelijkse reiniging van kattentanden 
 • Ondersteunt de gezondheid van het tandvlees 
 • Ondersteunt de gezondheid van de tanden 
 • Gaat slechte adem bij katten tegen 
 • Tijdbesparend en eenvoudig aan te brengen 
 • Geen tandenborstel nodig
 • Geschikt voor katten van elke leeftijd

(1) https://www.hindawi.com/journals/bmri/2012/217164/

Shiimun Dental Poeder voor Katten - 50g
Nieuw
13.08 € 261.68 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
13.08 € 261.68 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Tandpoeder voor katten - 35 g

Merk: I love my cat

Model: 25104

7.33 €
209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

I love my cat Tandpoeder voor natuurlijke tandverzorging bij uw kat

I love my cat Dental Powder is een natuurlijk voedingssupplement waarmee je een optimale gebitsverzorging voor je kat kunt garanderen. Zo draag je bij aan blijvend gezonde tanden.

Wat maakt ons tandpoeder voor katten zo bijzonder?

Een gezond gebit is erg belangrijk voor het welzijn van uw kat. Met ons tandpoeder kunt u het tandsteen van uw kat voorzichtig verwijderen en de vorming van nieuwe tandplak effectief tegengaan.

Zoals alle producten uit het I love my cat-assortiment, bevat ons tandpoeder alleen natuurlijke ingrediënten, dus u kunt rekenen op een uitstekende productkwaliteit en een uitstekende verteerbaarheid.

 • Ascophyllum nodosum is een alg die in het bloed wordt opgenomen. Samen met het speeksel van uw kat lost dit tandplak oplossen en vermindert het tandsteen. Een goede speekselproductie helpt bij het uitschakelen van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandsteen en tandplak bij katten.
 • Silica bevordert sterke tanden.
 • Peterselie vermindert slechte adem en draagt ??zo bij aan mondhygiëne.

Waarom tandpoeder van I love my cat een goede keuze is

Tandsteen is wijdverbreid bij katten en vaak het begin van tal van andere gebitsproblemen. Als de afzettingen niet tijdig van de tanden worden verwijderd, bevorderen ze de ontwikkeling van tandbederf, gingivitis en andere klachten.

Het verwijderen van tandsteen blijkt meestal complex te zijn en vereist in veel gevallen professionele tandreiniging bij de dierenarts.

Met ons tandpoeder hebben we een natuurlijk tandverzorgingsproduct voor katten ontwikkeld waarmee u niet alleen de vorming van nieuwe tandplak tegen kunt gaan, maar ook bestaande tandsteen kunt verminderen.

Omdat u dit natuurlijke poeder maar één keer per dag hoeft te mengen met het voer van uw kat, is er voor tandheelkundige zorg met tandpoeder geen extra inspanning nodig.

De voordelen met I love my cat tandpoeder:

 • Alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Makkelijk te gebruiken en te doseren
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
 • Voor de dagelijkse tandverzorging van alle katten
 • Effectief tegen tandplak en tandsteen
Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voedsel niet, dus uw kat zal niet slechter eten.
7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
7.33 € 209.35 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Tandpoeder voor katten - 80g

Merk: I love my cat

Model: 25105

13.08 €
163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

I love my cat Tandpoeder voor natuurlijke tandverzorging bij uw kat

I love my cat Dental Powder is een natuurlijk voedingssupplement waarmee je een optimale gebitsverzorging voor je kat kunt garanderen. Dit draagt bij aan blijvend gezonde tanden.

Wat maakt ons tandpoeder voor katten zo bijzonder?

Een gezond gebit is erg belangrijk voor het welzijn van uw kat. Met ons tandpoeder kunt u het tandsteen van uw kat voorzichtig verwijderen en de vorming van nieuwe tandplak effectief tegengaan.

Zoals alle producten uit het I love my cat-assortiment, bevat ons tandpoeder alleen natuurlijke ingrediënten, dus u kunt rekenen op een uitstekende productkwaliteit en een uitstekende verteerbaarheid.

Ascophyllum nodosum is een alg waarvan de werkzame stoffen door het bloed worden opgenomen. Samen met het speeksel van uw kat lost dit tandplak op en vermindert tandsteen. Een goede speekselproductie kan helpen om de bacteriën uit te schakelen die verantwoordelijk zijn voor tandsteen en tandplak bij katten.

Silica bevordert sterke tanden.

Peterselie vermindert slechte adem en draagt ??zo bij aan mondhygiëne.

Waarom tandpoeder van I love my cat een goede keuze is

Tandsteen is wijdverbreid bij katten en is vaak het begin van tal van andere gebitsproblemen. Als de afzetting niet tijdig van de tanden worden verwijderd, bevordert het de ontwikkeling van tandbederf, gingivitis en andere klachten.

Het verwijderen van tandsteen is vaak complex en vereist in veel gevallen professionele tandreiniging bij de dierenarts.

Met ons tandpoeder hebben we een natuurlijk tandverzorgingsproduct voor katten ontwikkeld waarmee u niet alleen de vorming van nieuwe tandplak tegen kunt gaan, maar ook bestaande tandsteen kunt verminderen.

Omdat u het natuurlijke poeder maar één keer per dag hoeft te mengen met het voer van uw kat, is er voor tandheelkundige zorg met tandpoeder geen extra inspanning nodig.

De voordelen met I love my cat tandpoeder:

 • Alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Makkelijk te gebruiken en te doseren
 • Samen met dierenartsen ontwikkeld
 • Voor de dagelijkse tandverzorging van alle katten
 • Effectief tegen tandplak en tandsteen
Ons poeder verandert de smaak van ons I Love My Cat-voedsel niet, dus uw kat zal niet slechter eten.
13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Wondzalf - 30 ml

Model: 60002

20.33 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Marsavet Wondzalf - Effectieve ondersteuning van wondgenezing - Geschikt voor honden, katten, vogels, knaagdieren en paarden - 30 ml

Bevorder de wondgenezing met de Wondzalf van Marsavet

Huidige verwondingen kunnen bij dieren af en toe voorkomen. Om onnodige problemen, waaronder bacteriële huidinfecties, te voorkomen, is het belangrijk om bestaande wonden tijdig te behandelen. Met de Wondzalf van Marsavet kunt u op een zachte manier de wondgenezing bij uw dier ondersteunen en bijdragen aan een snelle genezing.

Hoe werkt Marsavet Wondzalf?

Onze Marsavet Wondzalf is een hoogwaardig verzorgingsproduct. De door dierenartsen samengestelde formule bevat geselecteerde ingrediënten zoals insectenvet, bijenwas, lanoline, D-panthenol en hyaluronzuur, die zich onderscheiden door hun verzorgende, vochtinbrengende en ontstekingsremmende eigenschappen. De Wondzalf is ideaal om de wondgenezing bij honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren op een effectieve en huidvriendelijke manier te ondersteunen.

Geselecteerde ingrediënten voor een snelle wondgenezing

Elk afzonderlijk ingrediënt van Marsavet Wondzalf is gekozen door onze experts vanwege de speciale werking op wondgenezing en huidgezondheid.

 • Insectenvet is rijk aan laurinezuur, een middellange keten vetzuur met antibacteriële eigenschappen.
 • Zinkoxide remt de groei van micro-organismen en draagt zo bij aan een optimale genezing van kleine wonden bij uw dier.
 • Sheaboter is ook te vinden in veel huidverzorgingsproducten voor mensen en dient in onze Wondzalf als vochtinbrenger.
 • Kokosvet heeft dankzij het hoge gehalte aan laurinezuur antibacteriële eigenschappen en verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.
 • Lanoline, of wolvet, bevordert de opbouw van de natuurlijke vetten van de huid en zorgt voor een betere elasticiteit.
 • Bijenwas beschermt de huid en helpt bij het vasthouden van vocht. Het hoge gehalte aan vitamine A bevordert de regeneratie.
 • Propolis is een door bijen geproduceerde harsachtige substantie met antibiotische, antivirale en antischimmel eigenschappen.
 • D-panthenol is een provitamine dat de wondgenezing ondersteunt en jeuk en ontstekingen verlicht.
 • Vitamine E is een belangrijk antioxidant dat de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.
 • Hyaluronzuur helpt de huid haar vochtbalans te behouden, wat essentieel is voor een optimale wondgenezing.

Waarom u met Marsavet Wondzalf de juiste keuze maakt

 • Zachte verzorging: Ingrediënten zoals insectenvet en sheaboter zorgen voor een zachte verzorging van de huid en dragen zo bij aan het genezingsproces.
 • Effectieve wondgenezing: De speciale formule van Marsavet Wondzalf zorgt betrouwbaar voor een optimale wondgenezing en werkt tegen huidontstekingen.
 • Eenvoudig in gebruik: Marsavet Wondzalf wordt eenvoudig aangebracht op de wond. De zalf is geschikt voor honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren.
 • Door experts ontwikkeld: Onze Wondzalf is ontwikkeld en uitvoerig getest door een ervaren team van dierenartsen en andere experts, waardoor optimale effectiviteit is gegarandeerd.
 • Hoge kwaliteit: Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde en gecontroleerde leveranciers.

Marsavet Wondzalf: Premiumkwaliteit uit Duitsland

Met onze Wondzalf e kiest u voor een hoogwaardig verzorgingsproduct van een gecertificeerde Duitse fabrikant. De zalf wordt geproduceerd volgens de hoogste normen in onze eigen faciliteit. Regelmatige kwaliteitscontroles tijdens het hele productieproces zorgen voor een constant hoge kwaliteit en veiligheid van Marsavet Wondzalf. Bovendien streven we naar duurzame oplossingen bij zowel de productie als de verpakking van onze producten. Op deze manier beschermen we niet alleen uw dier, maar ook het milieu met onze producten.

Wondzalf - 30 ml
Nieuw
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Verzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor uw kat

Een uitgebalanceerd dieet is de basis voor een lang en gezond kattenleven. Daarnaast heeft uw kat ook enige zorg nodig voor een optimaal welzijn.

Met de verzorgingsproducten voor katten van I love my cat heeft u de juiste producten voor uw kat.Het assortiment bevat bijzonder hoogwaardige artikelen, die niets te wensen overlaten, noch voor u, noch voor uw trouwe viervoeter.

Wat belangrijk is voor verzorgingsproducten voor katten

Een korte zoekopdracht op internet laat zien hoe groot het aanbod aan verschillende verzorgingsproducten voor katten is. Als eigenaar vindt u het waarschijnlijk moeilijk vinden om de juiste producten te kopen.

U wilt tenslotte dat het verzorgingsproduct van uw kat goed werkt en geen intolerantie of andere bijwerkingen veroorzaakt.

Om een ??optimale tolerantie te garanderen, raden wij u aan om alleen puur natuurlijke verzorgingsproducten voor katten te gebruiken. Gebruik in ieder geval niet uw eigen verzorgingsproducten voor uw kat, omdat dit schadelijk kan zijn. 

Waarom kiezen voor I love my cat verzorgingsproducten?

Als je I love my cat verzorgingsproducten koopt, kun je er zeker van zijn dat elk preparaat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Omdat alleen hoogwaardige grondstoffen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers worden gebruikt.

Bovendien wordt het gebruik van kunstmatige en andere schadelijke ingrediënten fundamenteel vermeden om de best mogelijke compatibiliteit van de verzorgingsproducten voor uw kat te garanderen.

Daarnaast werken we nauw samen met een ervaren team van dierenartsen en andere experts in productontwikkeling. Op deze manier kunnen we de optimale effectiviteit van onze verzorgingsproducten voor katten verzekeren.

De voordelen van onze verzorgingsproducten voor katten:

 • Hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers
 • Zonder kunstmatige of schadelijke toevoegingen
 • Natuurlijke ingrediënten voor optimale tolerantie
 • Effectieve verzorging voor alle katten
 • Ontwikkeld met dierenartsen voor het welzijn van uw kat
 • Makkelijke en tijdbesparende dosering

Koop verzorgingsproducten zonder bijwerkingen voor uw kat

Of het nu gaat om milde oog- en oordruppels of natuurlijke preparaten voor het reinigen van tanden - met onze verzorgingsproducten voor katten weet u zeker dat u de juiste beslissing neemt.

Dankzij zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten weet u altijd zeker dat u het lichaam van uw kat niet onnodig belast met onze verzorgingsproducten en dat er geen bijwerkingen zijn.

Trustmark