• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Proever biedt Bellfor droogvoer aan

Hypoallergenen Droogvoer met Insecten - Landgut-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28438

21.99 €
8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom hebben honden met voedingsallergieën een hypoallergeen hondenvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nodig?

Voedingsallergieën komen onder honden veel voor. Ze worden meestal door dierlijke eiwitten in het hondenvoer veroorzaakt. Om allergiesymptomen tegen te gaan is de overstap naar een hypoallergeen voer met een alternatieve eiwitbron voor getroffen viervoeters onmisbaar. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): ideaal voor middelgrote honden met aan voeding gerelateerde klachten 

Onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als bron voor dierlijk eiwit. Het insecteneiwit heeft een complex aminozurenprofiel en een hoge biologische waarde. Het bezit praktisch geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
In combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het afzien van graan zorgt het insecteneiwit er bovendien voor, dat het hypoallergene droogvoer ook perfect is voor honden met diverse andere aan voeding gerelateerde problemen zoals IBD, gastritis of nierfalen. 

Uw voordelen met Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) van Bellfor

BIJ ALLERGIEËN: Het gebruik van insecten als enige dierlijke eiwitbron maakt het hypoallergene droogvoer een ideale keuze voor allergische en voedingsgevoelige honden.  
GRAANVRIJ: Het afzien van graan verhoogt de verteerbaarheid van ons droogvoer Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nog verder.
HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN: Geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit maken het voer op insectenbasis een geschikt genot voor middelgrote honden vanaf ongeveer acht of negen maanden. 
HOOG INSECTENAANDEEL: Het hoge gehalte aan insecten zorgt ervoor dat het voer bijzonder rijk aan licht verteerbaar dierlijk eiwit is. 
DUURZAAM ALTERNATIEF: Bij de insectenteelt wordt slechts een fractie van de grondstoffen gebruikt die voor vleesproductie nodig is, waardoor Bellfor Landgoedfeest een duurzaam alternatief voor conventioneel hondenvoer vormt. 

Waarom u met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) een goede keuze maakt 

Met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) hoeft u zich in de toekomst over de kwaliteit van het voer voor uw allergische viervoeter nooit meer zorgen te maken. 
Het graanvrije, natuurlijke droogvoer op insectenbasis smaakt heerlijk en voorziet uw middelgrote, voedingsgevoelige hond van alle voedingsstoffen die hij voor een vitaal en actief dagelijks leven nodig heeft.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Als het om de productie van hoogwaardig hondenvoer gaat, heeft ons bedrijf meer dan 30 jaar ervaring. Als eigenaar kunt u bij ons daarom altijd op een uitstekende kwaliteit rekenen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest). Het graanvrije droogvoer met insecten wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
21.99 € 8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 1,2 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847401

van 10.99 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Landgut-Schmaus Mini - Insecten - Graanvrij (1,2 Kg)

Zoals bij al onze producten hebben wij ook met deze ontwikkeling van de Landgut-Schmaus hier veel zorg aan besteedt. Op deze wijze zijn we erin geslaagd een hoogwaardig graan-vrij hondenvoer op basis van insecten te produceren.

Ons Bellfor Landgut-Schmaus Mini heeft een zeer laag purine gehalte. Wij zijn er zeker van dat ook uw hond onze Landgut-Schmaus lekker zal vinden.

Vooral de volgende producteigenschappen maken het een eersteklas hondenvoer en een geschikte voeding.

 • Graanvrij geëxtrudeerd gedroogd hondenvoer
 • Insecten-eiwit (82%) met een hoge verteerbaarheid
 • Eiwitbron met een zeer laag allergiepotentieel
 • Duurzame droog hondenvoer
 • Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen (sporenelementen) en antioxidanten
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Inuliene (FOS) voor een gezonde en resistente darmflora
 • Prebiotica verhogen de efficiëntie van het immuunsysteem
 • Levensmiddelenkwaliteit
 • Ideaal voor voedingssensitieve honden
 • Brokken grootte ca. 1,5cm 

Ingrediënten: 

Insecten, gedroogd (Zwarte Vlieg), zoete aardappelen (gemalen), erwten (gemalen), dierlijk vet, erwteneiwit, biergist, mineralen, tomaten (gemalen), wortelen (gemalen), zalmolie, lijnzaadolie, cranberry, inuline (bron van FOS), yucca schidigerapoeder.

van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28474

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (2,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28579

van 38.99 €
5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: graanvrij droogvoer met kip voor kleine hondenrassen (7,5 kg)


Waarom hebben kleine honden een speciaal droogvoer nodig zoals onze graanvrije Freiland-Schmaus Mini met kip?

Kleine hondenrassen tot een gewicht van ongeveer negen kilo hebben een relatief snelle stofwisseling. Daarom hebben deze viervoeters een hondenvoer nodig dat hen voldoende energie geeft.

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: ideaal voor kleine honden

Bellfor Freiland-Schmaus Mini is de perfecte keuze voor het voeren van uw kleine hond. De receptuur van dit smakelijke droogvoer met kip is perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen.

Een aangepast vet- en eiwitgehalte zorgt voor een optimale toevoer van voedingsstoffen, zodat niets een actief en vitaal dagelijks leven in de weg staat. De afwezigheid van granen, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen zorgt bovendien voor een uitstekende verteerbaarheid.

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus Mini

 • VOOR KLEINE HONDEN: Het droogvoer Freiland-Schmaus Mini is speciaal aangepast aan de behoeften van kleine honden in de leeftijd van 10 tot 12 maanden.
 • ZONDER GRAAN: De afwezigheid van graan maakt het voer niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook lichter verteerbaar.
 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Bij de productie van het voer worden natuurlijke grondstoffen van levensmiddelenkwaliteit gebruikt.
 • HOOG VLEESBESTAND: Freiland-Schmaus Mini bevat extra kippenvlees als enige dierlijke eiwitbron.
 • VOOR NUTRITIE-SENSITIEVE HONDEN: Dankzij de zorgvuldig uitgebalanceerde receptuur wordt het voer ook door voedingsgevoelige dieren goed verdragen.

Waarom u goed zit met Bellfor Freiland-Schmaus Mini

Met Bellfor Freiland-Schmaus Mini hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het voeden van uw geliefde viervoeter met een uitgebalanceerde voeding die voldoet aan zijn behoeften.

De perfect uitgebalanceerde ingrediënten, het hoge kipgehalte en de brokjesgrootte van ca. 0,6 cm maken dit graanvrije droogvoer tot een ware traktatie voor uw kleine hond.

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: Kwaliteit uit Duitsland

Bellfor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig hondenvoer. Hondenbezitters kunnen bij ons vertrouwen op eersteklas kwaliteit. Dat geldt ook voor ons graanvrije droogvoer Bellfor Freiland-Schmaus Mini, dat volgens de hoogste normen in Duitsland wordt geproduceerd.

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 7,5 kg
Nieuw
van 38.99 € 5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847402

57.56 €
7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (7,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg
Nieuw
57.56 € 7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Junior - Freiland-Schmaus Junior - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28424

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: graanvrij droogvoer met kip voor puppy’s and opgroeiende honden (2,5 kg)

Waarom behoeven puppy’s een speciaal droogvoer zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip?

Zoals bekend groeien puppy’s zeer snel. Om ze daarbij te ondersteunen, behoeven ze een hondenvoer dat hen van voldoende energie en eiwitten voorziet. Bij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is dat precies het geval. Het graanvrije droogvoer met kip wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van groeiende honden aangepast.  

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior von Bellfor: ideaal voor pups en opgroeiende honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is een geëxtrudeerd droogvoer zonder graan. Het smakelijke voer vormt de perfecte keuze voor puppy’s en opgroeiende honden.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur voorziet kleine viervoeters van alle belangrijke voedingsstoffen die ze voor een gezonde groei nodig hebben. Het hoge gehalte aan kippenvlees zorgt voor een optimale voorziening van dierlijke eiwitten.  

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior

GEZONDE GROEI: Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior ondersteunt een gezonde groei bij kleine hondenrassen tot een leeftijd van 10 tot 12 maanden en bij middelgrote hondenrassen tot een leeftijd van 8 tot 9 maanden. 
NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen.  
PUPPYVOER ZONDER GRANEN: We zien bij het produceren van Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior bewust af van het gebruik van graan. 
MET VEEL VLEES: Het hoge aandeel aan kippenvlees zorgt ervoor dat aan de eiwitbehoefte van jonge honden in de groei probleemloos tegemoet wordt gekomen.  
GEZOND: De samenstelling uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten maakt het droogvoer voor puppy’s bijzonder gezond.  

Waarom Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior de juiste keuze is

Met onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over of uw opgroeiende hond van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien. 
Het graanvrije droogvoer biedt uw viervoeter alles wat hij voor een gezonde groei en actief dagelijks leven nodig heeft. Bovendien zorgt de samenstelling uit speciaal geselecteerde grondstoffen voor een onweerstaanbare smaak, waar uw pup gek op zal zijn.

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: Bellfor-kwaliteit van Duitse makelij

Bellfor is een Duitse fabrikant van eersteklas hondenvoeding. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies waar het bij de voeding van honden werkelijk om draait. Eigenaren kunnen erop vertrouwen dat de kwaliteit van onze producten niets te wensen overlaat. Dat geldt ook voor het droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior, dat we in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen produceren. 
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28460

van 16.49 €
7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Freiland-Schmaus Mini


Freiland-Schmaus Mini (Openluchtfeest Mini) - Kip - Graanvrij - 2,5 kg

Graanvrij geëxtrudeerd hondenvoer voor kleine rassen:

 • Zeergoed te verteren, met één eiwitbron (In totaal 70% kippenvlees)
 • Met eenextra-portie verse vlees
 • Brokkengrootte: ca. 0,6 cm
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Probiotica vooreen gezonde en krachtige darmflora
 • Ideaal voorvoedingssensitieve honden

Ingrediënten: 

Kip (20% verse kip & 20% gedroogde kip), erwten (gemalen), aardappel (gemalen), kippenvet, bietenpulp (ontsuikerd), zalmolie, johannesbrood, heel ei, biergist, lijnzaad, inuline (bron voor FOS), Wortel (gemalen), Brandnetel, Echinacea, Tomaat (gemalen), Appel (gemalen), Mango (gemalen), Pruim (gemalen), Banaan (gemalen), Tijm, Basilicum, Spirulina, Veenbes, Selderij, Glucosamine, Chondroïtine, Yucca-Schidigera Poeder.

van 16.49 € 7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest - Freiland-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28422

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest): geëxtrudeerd droogvoer met kip zonder graan voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom moet je middelgrote honden met geëxtrudeerd droogvoer zonder graan, zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip, voeren?

Een evenwichtige voeding levert een cruciale bijdrage aan het welzijn en de vitaliteit van de hond. Ons geëxtrudeerde droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) biedt middelgrote honden alle noodzakelijke voedingsstoffen die ze voor een actief dagelijks leven nodig hebben. 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest): perfect voor middelgrote honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) is ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van middelgrote honden tegemoet te komen. Het voer bevat geen graan en geen kunstmatige smaak- of conserveringsmiddelen.  
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van levensmiddelkwaliteit zorgen voor een gehalte aan voedingsstoffen dat aan de behoeften van de hond voldoet en voor een optimale verteerbaarheid. Het geëxtrudeerde droogvoer overtuigt ook met zijn hoge gehalte aan kippenvlees als waardevolle bron van dierlijk eiwit. 

Uw voordelen met Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) van Bellfor

VOOR MIDDELGROTE RASSEN: Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) van Bellfor leent zich perfect om middelgrote hondenrassen met een leeftijd vanaf 8 of 9 maanden, overeenkomstig hun bheoefte te verzorgen. 
DROOGVOER ZONDER GRAAN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen graan, wat extra bijdraagt aan de uitstekende verteerbaarheid.
NATUURLIJKE RECEPTUUR: We gebruiken voor onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) geselecteerde, natuurlijke ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
HOOG VLEESGEHALTE: Het voer bevat extra veel kippenvlees als bron voor licht verteerbaar, dierlijke eiwit.  
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE VIERVOETERS: Door de perfect afgestemde receptuur is het droogvoer ook uitstekend geschikt voor voedingsgevoelige honden. 

Waarom u met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) de juiste keuze maakt

Dankzij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) hoeft u zich in de toekomst niet meer af te vragen of u uw hond gezond voedt en aan zijn behoeften tegemoet komt. 
Das Trockenfutter sorgt mit seiner abgestimmten Zusammensetzung, seinem hohen Fleischanteil und hochwertigen Zutaten zuverlässig für eine artgerechte Nährstoffversorgung. Davon abgesehen schmeckt es einfach lecker, sodass Ihr Vierbeiner garantiert nicht widerstehen kann.

Bellfor Freiland-Schmaus: Premiumqualität aus Deutschland

Wir sind ein inhabergeführter Hersteller von Hundefutter, der mehr als 30 Jahre Erfahrung vorweisen kann. Unsere Experten wissen ganz genau, worauf es für eine artgerechte Fütterung ankommt. Als Hundebesitzer können Sie sich daher stets darauf verlassen, dass wir Ihnen Produkte mit einer erstklassigen Qualität bieten. Unser getreidefreies Trockenfutter Freiland-Schmaus stellt in dieser Hinsicht keine Ausnahme dar. Das hochwertige Futter wird unter Einhaltung höchster Standards in Deutschland hergestellt.
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst hypoallergeen droogvoer met Insecten - Naturgut-Schmaus - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28436

30.99 €
7.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): hypoallergeen droogvoer, koudgeperst & graanvrij, voor grote hondenrassen (4 kg)

Waarom behoeven allergische, grote honden een speciaal, hypoallergeen droogvoer zoals ons koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest)?

Voedselallergieën komen bij honden helaas veel voor. De allergiesymptomen worden gewoonlijk door dierlijk eiwit veroorzaakt. De overstap naar een hypoallergeen voer met een goed verteerbare eiwitbron is voor betreffende viervoeters onmisbaar. Voor grote, allergische honden leent het koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) met insecten zich perfect. 

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): de ideale keuze voor grote honden met aan voeding gerelateerde problemen

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als alternatieve bron voor dierlijke eiwitten. Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een hoge biologische waarde en scoort bovendien met zijn complexe aminozurenprofiel. Daarnaast bezit het zo goed als geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
Samen met andere licht verteerbare ingrediënten zorgt het insecteneiwit ervoor dat onze graanvrije Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) ook geschikt is voor honden met veel andere aan voeding gerelateerde problemen. Daaronder vallen onder andere nierfalen, IBD en gastritis.
Het productieproces door middel van koudpersen is een bijzondere eigenschap die Bellfor Naturgut-Schmaus tot de ideale keuze voor grote honden maakt. De koudgeperste kroketten zwellen niet op in de maag van het dier. Op die manier levert het voer een waardevolle bijdrage aan de vermindering van het aanzienlijk verhoogde risico op een levensbedreigende maagkanteling bij grote hondenrassen.

Uw voordelen met Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest)

BIJ ALLERGIEËN: Aangezien het droogvoer enkel zwarte soldatenvliegen als bron voor dierlijke eiwitten bevat, leent het zich perfect voor allergische en voedingsgevoelige honden. 
VOOR GROTE RASSEN: Het door het milde koudpersen vervaardigde voer wordt speciaal aan de behoeften van grote honden met een leeftijd vanaf zes maanden aangepast. 
GRAANVRIJ VOER: Het afzien van graan als ingrediënt draagt verder aan de uitstekende verteerbaarheid van Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) bij. 
RIJK AAN INSECTENEIWIT: Het hypoallergene droogvoer kenmerkt zich door het hoge gehalte insecteneiwit, waardoor een eiwitverzorging die aan de behoeften voldoet gegarandeerd is. 
DUURZAAM ALTERNATIEF: De insectenteelt draagt eraan bij grondstoffen te besparen, waardoor ook het milieu van een overstap op ons droogvoer met insecten profiteert. 

Waarom u met Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) precies goed zit 

Na het overstappen op Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) behoren zorgen om geschikte voeding voor uw allergische of voedingsgevoelige hond eindelijk tot de verleden tijd. 
Het koudgeperste droogvoer zonder graan is niet alleen smakelijk. Het voorziet uw grote hond tegelijkertijd ook van alle belangrijke voedingsstoffen en helpt om grip te krijgen op zijn aan voeding gerelateerde klachten.

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten we bij Bellfor zeer goed, waar het bij het produceren van geschikte hondenvoeding op aankomt. Hondenbezitters kunnen er altijd op vertrouwen dat onze producten over de gehele linie van uitstekende kwaliteit zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor ons hypoallergene, koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest), dat we net als alle andere producten volgens de hoogste normen in Duitsland produceren. 
30.99 € 7.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus Junior - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28433

27.49 €
6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: droogvoer met kip voor puppy’s en jonge honden, koudgeperst & graanvrij, voor grote hondenrassen (4 kg)

Waarom behoeven grote honden als pup een speciaal droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior?

Opgroeiende honden hebben in verhouding tot hun lichaamsgewicht veel energie en eiwit nodig. Daarom moeten ze absoluut met een speciaal puppyvoer gevoerd worden. Het puppyvoer heeft een samenstelling die aan de behoeften van pups en jonge dieren is aangepast, zodat een gezonde groei gegarandeerd wordt. Ons droogvoer Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is het ideale puppyvoer voor grote hondenrassen.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: gezond puppyvoer voor grote honden

Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is een koudgeperst hondendroogvoer zonder graan. Het voer leent zich perfect als puppyvoer voor grote rassen. 
Grote honden worden bijzonder vaak door een levensgevaarlijke maagkanteling getroffen. De koudgeperste brokken zwellen in de maag van de puppy’s niet op. Dat kan een cruciale bijdragen leveren aan het voorkomen van een maagkanteling. 
Daarnaast zorgt de graanvrije receptuur van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten er natuurlijk voor dat jonge honden de dierlijke eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. 

Uw voordelen met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior

GEZONDE GROEI: Het koudgeperste puppyvoer is exact op de voedingsbehoeften van grote honden tot een leeftijd van zes maanden afgestemd. 
HOOG VLEESGEHALTE: Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior bevat extra veel kippenvlees, zodat een op de behoeften afgestemde voorziening met hoogwaardige dierlijke eiwitten gegarandeerd is. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Om de gezondheid en het welzijn van de opgroeiende hond optimaal te ondersteunen, is het puppyvoer vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.  
GRAANVRIJ PUPPYVOER: Aangezien het droogvoer geen graan bevat, is het voor pups bijzonder goed verteerbaar. 
KOUDGEPERST: Dankzij het koudpersen draagt onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior eraan bij, het risico op het ontstaan van een maagkanteling te reduceren. 

Waarom u met ons koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior juist zit

Dankzij het voeden met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior hoeft u zich geen zorgen te maken om de aan de behoeften aangepaste voeding van uw opgroeiende viervoeter. 
Het koudgeperste droogvoer zonder graan met kip bevat precies de voedingsstoffen die grote hondenrassen voor een gezonde groei nodig hebben. Tegelijkertijd zorgt de receptuur uit natuurlijke ingrediënten voor een uitstekende smaak, die geen pup kan weerstaan.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor staat het welzijn van honden als meer dan 30 jaar op de eerste plaats. Als hondenbezitter kunt u op geschikte hondenvoeding van eersteklas kwaliteit vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior. Het koudgeperste puppyvoer wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met Weide Lam & Wild Konijnenvlees - Heidefeest - Heide-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28420

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): graanvrij droogvoer voor middelgrote honden, met lam uit de weide en wild konijn (2,5 kg)

Waarom moet ik mijn middelgrote hond met een graanvrij droogvoer zoals Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) voeren? 

Voor het welzijn en de gezondheid is het cruciaal om op een op de behoeften afgestemde voeding te letten. Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) is een geëxtrudeerd droogvoer, dat middelgrote hondenrassen optimaal van alle essentiële voedingsstoffen voor een actief dagelijks leven voorziet. 

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): droogvoer zonder graan voor middelgrote hondenrassen 

Onze Heide-Schmaus (Heidefeest) leent zich perfect om een uitgebalanceerde voeding voor middelgrote honden te garanderen. De samenstelling van het voer is vrij van graan en kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen.  
In plaats daarvan kiezen we voor speciaal geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. Daardoor zijn een uitstekende verteerbaarheid en een aan de behoeften tegemoetkomend gehalte aan voedingsstoffen gegarandeerd. Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) bevat veel lam uit de weide en wild konijn als goed verteerbare bronnen van dierlijk eiwit. 

Uw voordelen met Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest)

VOOR MIDDELGROTE HONDENRASSEN: De receptuur van Bellfor Heide-Schmaus is speciaal voor middelgrote honden vanaf een leeftijd van acht of negen maanden ontwikkeld. 
GRAANVRIJ DROOGVOER: Doordat van graan wordt afgezien is het geëxtrudeerde droogvoer zeer gezond. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Onze Heide-Schmaus (Heidefeest) bevat geselecteerde, natuurlijke grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. 
MET VEEL VLEES: Het hoge gehalte aan lam en wild konijn voorziet in behoefte aan dierlijk eiwit.  
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE DIEREN: Dankzij zijn bijzondere receptuur vormt het graanvrije droogvoer ook voor voedingsgevoelige middelgrote honden een goede keuze.  

Waarom u met Heide-Schmaus (Heidefeest) van Bellfor juist zit 

Dankzij het voeren met Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) hoeft u zich in de toekomst niet meer af te vragen, of u uw geliefde hond overeenkomstig diens behoeften voedt.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur, het hoge gehalte aan vlees en het afzien van kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen maken het graanvrije droogvoer een echte traktatie, die u viervoeter enthousiast van maken.  

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): kwaliteit van Duitse makelij 

Bellfor staat al meer dan 30 jaar voor soortspecifiek hondenvoer. Met onze producten kiezen hondenbezitters voor eersteklas kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor Bellfor Heide-Schmaus. Het geëxtrudeerde droogvoer voor middelgrote honden wordt door ons volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland geproduceerd. 
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Wilde Zalm & Beekforellen - Forstbach-Schmaus - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28418

27.49 €
6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Forstbach-Schmaus: koudgeperst droogvoer zonder graan, met zalm & forel voor grote honden (4 kg)

Waarom zouden grote honden een koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Forstbach-Schmauw met zalm & forel moeten krijgen? 

Grote hondenrassen worden vaker dan gemiddeld getroffen door een levensbedreigende maagkanteling. In tegenstelling tot geëxtrudeerd droogvoer, zwellen koudgeperste brokken in de maag van de hond niet op. Dit kan een cruciale bijdrage leveren in het verminderen van het risico op maagtorsie. 

Bellfor Forstbach-Schmaus: ideaal voor grote hondenrassen 

Bellfor Forstbach-Schmaus leent zich perfect als geschikte voeding voor grote honden. Het voer bevat geen graan en ook geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen. In plaats daarvan wordt het gekenmerkt door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een exact op de behoeften van grote hondenrassen afgestemde receptuur. 
Een hoger aandeel aan zalm en forel zorgt voor een op de behoeften afgestemde voorziening met hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het graanvrije, koudgeperste droogvoer is goed verteerbaar en voorziet uw viervoeter bij iedere maaltijd van alle essentiële voedingsstoffen. 

Uw voordelen met Bellfor Forstbach-Schmaus

VOOR GROTE HONDEN: Forstbach-Schmaus van Bellfor wordt zorgvuldig aan de voedingsbehoeften van grote hondenrassen vanaf zes maanden aangepast. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Het smakelijke hondendroogvoer bevat geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. 
ZONDER GRAAN: Het feit dat van graan wordt afgezien maakt onze Forstbach-Schmaus bijzonder lekker en goed verteerbaar. 
MET VEEL VIS: Bellfor Forstbach-Schmaus wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan zalm en forel als bron van belangrijke dierlijke eiwitten. 
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE HONDEN: Dankzij zijn zorgvuldig afgestemde samenstelling leent het voer zich ook zeer goed voor grote voedingsgevoelige honden. 

Waarom u met Bellfor Forstbach-Schmaus juist zit

Dankzij Bellfor Forstbach-Schmaus hoeft u zich nooit meer zorgen te maken om een geschikte en uitgebalanceerde voeding voor uw geliefde viervoeter. 
De gezonde receptuur uit hoogwaardige ingrediënten, het hoge aandeel vis en het milde vervaardigingsproces van koudpersen maken van dit graanvrije hondendroogvoer een gezond genot voor uw grote hond. 

Bellfor Forstbach-Schmaus: Topkwaliteit uit Duitsland

Bellfor is een door de eigenaar geleide fabrikant van hoogwaardige hondenvoeding. Wij kunnen terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring in de productie van soortspecifieke producten voor honden. Met ons voer kunt u dus op eersteklas kwaliteit vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor het koudgeperste droogvoer Forstbach-Schmaus, dat wij volgens de hoogste normen in Duitsland produceren.
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip, kalkoen- & eendenvlees - Boerderij feest - Gutshof-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28421

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest): graanvrij droogvoer met kip, kalkoen en eend voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom zouden middelgrote honden met een geëxtrudeerd droogvoer zonder graan zoals Bellfor Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) gevoerd moeten worden? 

Voor de gezondheid en het welzijn van uw hond is een uitgebalanceerde voeding zeer belangrijk. Ons geëxtrudeerde droogvoer Bellfor Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) voorziet middelgrote honden overeenkomstig hun behoeften van alle belangrijke voedingsstoffen, zodat niets een actief dagelijks leven in de weg staat. 

Bellfor Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest): graanvrij droogvoer voor middelgrote honden 

Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) van Bellfor leent zich perfect om middelgrote honden overeenkomstig hun behoeften te voeren. De zorgvuldig afgestemde receptuur van het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen en ziet ook af van graan. 
Natuurlijke ingrediënten van levensmiddelkwaliteit garanderen een goede verteerbaarheid en een op behoeften gebaseerde voorziening van alle essentiële voedingsstoffen. Bellfor Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) overtuigt met een hoog gehalte aan kippenvlees, kalkoen en eend als bronnen voor hoogwaardige dierlijke eiwitten. 

Uw voordelen met Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) van Bellfor

VOOR MIDDELGROTE HONDEN: Bellfor Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) is speciaal ontwikkeld om optimaal tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van middelgrote hondenrassen met een leeftijd vanaf acht of negen maanden.  
GRAANVRIJE RECEPTUUR: Het droogvoer ziet af van graan, wat een cruciale bijdrage levert aan de uitstekende verteerbaarheid. 
NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Wij gebruiken voor Bellfor Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
HOOG VLEESGEHALTE: Het hoge gehalte aan kip, kalkoen en eend garandeert dat uw hond overeenkomstig diens behoefte van essentiële dierlijke eiwitten wordt voorzien. 
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE VIERVOETERS: De met grote zorgvuldigheid afgestemde samenstelling maakt dat het droogvoer zonder graan ook een uitstekende keuze is voor voedingsgevoelige middelgrote honden. 

Waarom u met ons droogvoer Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) de juiste beslissing maakt

Dankzij Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) van Bellfor behoren zorgen over de gezonde voeding van uw geliefde hond vanaf nu tot de verleden tijd. 
De perfect afgestemde samenstelling uit natuurlijke ingrediënten en het hoge gehalte aan vlees maken het graanvrije droogvoer tot een zeer bijzonder genot, waar uw viervoeter gek op zal zijn. 

Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest) droogvoer: Bellfor biedt kwaliteit uit Duitsland 

Wij zijn een door de eigenaar geleid familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van gezonde hondenvoeding. Als hondenbezitter kunt u op de eersteklas kwaliteit van onze producten vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor ons graanvrije droogvoer Gutshof-Schmaus (Landhuisfeest), dat in Duitsland volgens de hoogste normen wordt geproduceerd.
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28431

27.49 €
6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): graanvrij koudgeperst droogvoer met kip voor grote honden (4 kg)

Waarom hebben grote hondenrassen een speciaal hondendroogvoer zoals Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor nodig?

Grote honden krijgen beduidend vaker te maken met een levensbedreigende maagkanteling. Koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) zwelt in de maag van de viervoeter niet op. Dit kan een cruciale rol spelen bij het verminderen van de kans op een maagtorsie. 

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): geschikt droogvoer voor grote honden 

Met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor is een geschikte voeding voor grote honden geen probleem. Het koudgeperste droogvoer is vrij van kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bovendien hebben we zeer bewust van het gebruik van graan als ingrediënt afgezien. 
In plaats daarvan zorgen hoogwaardige, natuurlijk ingrediënten ervoor, dat in de voedingsbehoeften van grote hondenrassen optimaal voorzien wordt. Het graanvrije droogvoer kenmerkt zich door zijn hoge aandeel vlees en levert uw viervoeter alle voedingsstoffen die hij voor een actief dagelijks leven nodig heeft. 

Uw voordelen met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor

 • VOOR GROTE RASSEN: Het door middel van koudpersen geproduceerde voer leent zich perfect om aan de behoeften van grote honden met een leeftijd vanaf zes maanden tegemoet te komen. 
 • GRAANVRIJ: Door af te zien van graan is Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bijzonder smakelijk en zeer gezond. 
 • NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Wij gebruiken voor de productie van ons droogvoer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
 • HOOG AANDEEL VLEES: Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bevat extra veel kippenvlees, waardoor uw viervoeter optimaal van licht verteerbaar, dierlijk eiwit wordt voorzien. 
 • VOOR VOEDINGSGEVOELIGE DIEREN: De perfect afgestemde receptuur maakt het graanvrije droogvoer ook een goede keuze voor voedingsgevoelige viervoeters.

Waarom u met onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) voor uw grote hond de perfecte keuze maakt  

Kiest u bij het voeren van uw geliefde hond voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest), dan hoeft u zich over een aan de behoeften aangepaste voorziening van voedingsstoffen nooit meer zorgen te maken. 
Hoogwaardige ingrediënten, een hoog aandeel vlees en de via het milde koudpersen vervaardigde brokken maken het droogvoer zonder graan een zeer goed verteerbare lekkernij, die uw grote viervoeter zeker niet zal kunnen weerstaan.  

Wiesen-Schmaus (Heidefeest) droogvoer: Bellfor-kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor weten we dankzij meer dan 30 jaar ervaring precies wat goed hondenvoer is. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u met de producten van Bellfor voor een onberispelijke kwaliteit kiest. Onze koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) vormt daarop geen uitzondering. Het hoogwaardige droogvoer zonder granen wordt door ons in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met Wilde Zalm en Beekforellen - Stortvloedfeest - Wildbach-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28419

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest): graanvrij droogvoer met wilde zalm & beekforel voor middelgrote hondenrassen (2,5 kg)

Waarom moeten middelgrote honden met een graanvrij droogvoer zoals Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) van Bellfor gevoerd worden?

Voor de gezondheid en het welzijn speelt een uitgebalanceerde voeding een grote rol. Met onze Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) kiest u voor een hoogwaardig, geëxtrudeerd droogvoer, dat middelgrote honden overeenkomstig hun behoeften van voldoende essentiële voedingsstoffen voorziet. 

Bellfor Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest): ideaal voor middelgrote hondenrassen

Bellfor Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) leent zich perfect voor de uitgebalanceerde voeding van middelgrote honden. De met grote zorgvuldigheid ontwikkelde receptuur van het hoogwaardige, geëxtrudeerde droogvoer is vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. 
Het voer bevat geen graan. Hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid en garanderen een optimale voorziening van voedingsstoffen. Bellfor Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) bevat extra veel wilde zalm en beekforel als bronnen van belangrijk dierlijk eiwit. 

Uw voordelen met Bellfor Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest)

IDEAAL VOOR MIDDELGROTE RASSEN: Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) van Bellfor is ontwikkeld om op betrouwbare wijze in de behoeften van middelgrote honden met een leeftijd vanaf acht tot negen maanden te voorzien.
ZONDER GRAAN: Aangezien het droogvoer geen graan bevat, is het voor honden bijzonder goed verteerbaar.  
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Onze Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) bevat geen kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen, maar natuurlijke grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. 
HOOG AANDEEL VLEES: Het hoge gehalte aan wilde zalm en beekforel maakt het droogvoer smakelijk en zorgt voor een optimale voorziening met hoogwaardig, dierlijke eiwit.  
GOED VERTEERBAAR: De bijzondere samenstelling uit geselecteerde ingrediënten maakt ons geëxtrudeerde, graanvrije droogvoer ook voor voedingsgevoelige middelgrote viervoeters een goede keuze. 

Waarom onze Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) de juiste keuze vormt 

Dankzij het voeren met onze smakelijke Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest) hoeft u zich als eigenaar geen zorgen meer te maken over of u uw geliefde hond overeenkomstig zijn behoeften voert. 
Natuurlijke ingrediënten, een hoog aandeel vis en de zorgvuldig afgestemde receptuur maken het droogvoer zonder graan tot een echte traktatie, die geen middelgrote hond kan weerstaan. 

Bellfor Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest): kwaliteit van Duitse makelij 

Al meer dan 30 jaar streven wij het doel na, kwaliteitsbewuste hondenbezitters bij de geschikte voeding voor hun viervoeter te ondersteunen. Uit ervaring weten we zeer goed wat de kenmerken van een hoogwaardig droogvoer zijn. Als hondenbezitter kunt u er zo altijd op vertrouwen, dat u voor producten van eersteklas kwaliteit kiest. Dat geldt ook voor Bellfor Wildbach-Schmaus (Stromingsfeest), dat we volgens de hoogste normen in Duitsland produceren. 
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15

Bellfor hond expert tip

Voerwissel en voermonsters

Onze klanten vragen ons vaak om kleine voedselmonsters om de tolerantie van ons voer bij hun hond te testen. Wat de meesten echter niet weten, is dat een enkele dosis van een nieuw voer geen betrouwbare informatie kan geven over de verdraagbaarheid, aangezien veel honden kunnen reageren met problemen zoals diarree wanneer ze abrupt van voer veranderen.

Als u wilt testen of uw hond ons hondenvoer goed kan verdragen, raden wij u aan om het voer langzaam te verversen over een periode van 8-12 dagen en als volgt te werk te gaan:

 • Dag 1-4: 70% gewoon voer + 30% Bellfor hondenvoer
 • Dag 5-8: 50% gewoon voer + 50% Bellfor hondenvoer
 • Dag 9-12: 30% normaal voer + 70% Bellfor hondenvoer
 • vanaf dag 13: 100% Bellfor hondenvoer

Bent u na het verwisselen van het voer niet tevreden met ons Bellfor hondenvoer, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 100 dagen terug!

Trustmark