• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Natuurlijk hondenvoersupplement - Vermal van Bellfor hondenvoer

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g

Merk: Bellfor

Model: 40000

34.53 € 40.58 €
13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor speciale set voor honden met Giardia

Als uw hond last heeft van een infectie met Giardien, is er vraag naar snelle actie. Om u tijdens de behandeling te ondersteunen, hebben wij een speciale besparingsset voor u samengesteld. 

De set bestaat uit ons natuurlijk Vermal Poeder, graanvrij natvoer en gedroogd kippenvlees en is ideaal om Giardia bij honden op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Giardia is een veelvoorkomend probleem

Studies gaan ervan uit dat ongeveer een vijfde van de honden aan Giardia lijdt. De microscopisch kleine darmparasieten zijn uiterst besmettelijk en vermenigvuldigen zich zeer snel. De symptomen van Giardia bij uw hond variëren van winderigheid, braken en diarree tot verlies van eetlust en koorts. 

Bovendien hebben vooral bij jonge en verzwakte dieren het immuunsysteem en de darmgezondheid aanzienlijk te lijden onder de parasietenplaag, die vaak tot andere ziekten leidt. Als uw hond last heeft van Giardia, moet u geen tijd verliezen en onmiddellijk iets doen aan de vervelende parasieten. 

Dit helpt tegen Giardia bij de hond

Als een hond eenmaal besmet is met Giardia, is het moeilijk om zich te ontdoen van de hardnekkige parasieten. Naast uitgebreide hygiënemaatregelen in de omgeving van de viervoeter is het creëren van een giardienfeindlichen darmomgeving en het uitgebreid afzien van koolhydraten in het voedsel essentieel.

Natuurlijk wormpoeder en korrelvrij natvoer voor honden met Giardia

Uiteraard kunnen wij u niet helpen bij de uitvoering van de noodzakelijke hygiënemaatregelen. Met onze speciale set bieden wij u echter de optimale combinatie van producten om Giardia bij uw hond op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Ons favoriete natvoedingsmenu kenmerkt zich niet alleen door hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, maar ook door een bijzonder laag koolhydraatgehalte. In plaats van granen gebruiken we zoete aardappelen waarvan de koolhydraten een lage glycemische index hebben en dus ideaal zijn voor honden met Giardia.

Onze Giardien special set in een oogopslag:

Voedingsadvies

Gebruik de producten uit onze economy set voor honden met Giardia over een periode van minimaal vier weken en doe gedurende deze periode zonder andere voeding of traktaties. 

In combinatie met consequente hygiënemaatregelen in het huishouden schept dit de ideale omstandigheden om Giardia voor uw hond tot het verleden te laten behoren.

Uw voordelen bij de behandeling van Giardia met Bellfor:

 • Hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers
 • Natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen
 • Ontwikkeld door dierenartsen en aanbevolen door hondenbezitters
 • Bewezen doeltreffendheid zonder bijwerkingen
 • Geschikt voor alle rassen

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Freiland-Menü met kip

Vermal Poeder

Gedroogd kippenvlees

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g
Aanbod
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Marsavet – Vermal druppels – 50 ml

Merk: Marsavet

Model: 60001

15.69 €
313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Effectief en natuurlijk: Marsavet Vermal druppels voor huisdieren

Darmparasieten zoals wormen zijn erg vervelend voor huisdieren. Bovendien kunnen ze ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, vooral voor de toch al verzwakte viervoeters. Met Vermal druppels van Marsavet kun je ervoor zorgen dat het darmmilieu van je huisdier op een natuurlijke manier wormvijandig is.

Hoe werken de Vermal druppels van Marsavet?

Veel producten tegen darmparasieten bevatten chemische stoffen. Onze Marsavet Vermal druppels zijn echter een volledig natuurlijk product. De formule, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, is gemaakt van geselecteerde grondstoffen zoals kokosolie en pompoenpitolie en creëert op betrouwbare wijze een omgeving in de darm van het dier die vijandig is voor wormen. Tegelijkertijd zijn Marsavet Vermal druppels, in tegenstelling tot conventionele preparaten, zeer licht verteerbaar.

Waarom je de juiste keuze maakt met onze Marsavet Vermal druppels

 • Natuurlijke formule: Onze Marsavet Vermal Druppels zijn een natuurlijk product. Dit zorgt ervoor dat er geen ongewenste bijwerkingen zijn.
 • Hoge acceptatie: De zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling zorgt ervoor dat het aanvullend diervoeder zeer goed wordt geaccepteerd door je huisdier.
 • Bewezen effectiviteit: De speciale formule is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en andere deskundigen. Uitgebreide tests en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen garanderen een betrouwbare effectiviteit.
 • Ongecompliceerde toepassing: De druppels kunnen direct over het voer gegeven worden. Een flesje bevat ongeveer 750 druppels en gaat tot een jaar mee bij een gewicht van 5 kg.
 • Geen weerstand: In tegenstelling tot veel conventionele producten kan er geen resistentie ontstaan die de effectiviteit vermindert, zelfs niet bij regelmatige toediening.

Vermal druppels van Marsavet: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet Vermal druppels kies je voor een natuurlijk product van een gecertificeerde fabrikant in Duitsland. De goed verdragen druppels worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit. Met regelmatige controles tijdens het hele productieproces zorgen we ervoor dat je kunt vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit van Marsavet Vermal Druppels. Daarnaast gebruiken we bij voorkeur duurzame oplossingen voor productie en verpakking, die niet alleen je viervoeter beschermen, maar ook het milieu.

Marsavet – Vermal druppels – 50 ml
Nieuw
15.69 € 313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
15.69 € 313.81 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voordelige set met aanvullende voeding voor honden - Bellfor Vermal (250 g) & Bellfor Gastro Activia (250 g)

Merk: Bellfor

Model: 40042

75.35 € 83.72 €
150.69 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Voordelige set voor een wormvriendelijk darmmilieu en een ongevoelige darmflora

Helaas zijn wormen een wijdverbreid probleem bij honden. In het geval van ontworming is snelle actie vereist. Anders bestaat het risico dat de parasieten zich ongehinderd verspreiden en ernstige ziekten veroorzaken.

Bellfor Vermal voor een wormvriendelijk darmmilieu

Bellfor Vermal is een natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden. De zorgvuldig uitgebalanceerde receptuur van ingrediënten zoals pompoenzaadmeel en peterselieblaadjes zorgt voor een wormvriendelijk darmmilieu. Tegelijkertijd zorgt de afwezigheid van chemische middelen ervoor dat de inwendige organen niet worden belast en er geen resistentie kan ontstaan.

Bellfor Gastro Activia voor een ongevoelige darmflora

Een wormbesmetting kan de darmflora uit balans brengen. Bellfor Gastro Activia is een hoogwaardig aanvullend diervoeder dat honden voorziet van prebiotica en probiotica. Hierdoor kan het licht verteerbare preparaat een doorslaggevende bijdrage leveren aan het betrouwbaar bevorderen van de darmflora na toediening van Bellfor Vermal.

Waarom je op de goede weg bent met Vermal en Gastro Activia

 • Betrouwbare ondersteuning: Bellfor Vermal creëert een darmmilieu dat wormvijandig is, terwijl Gastro Activia de darmflora van de hond betrouwbaar bevordert.
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen: De formules van onze aanvullende voeders zijn samen met dierenartsen ontwikkeld om een optimale effectiviteit te garanderen.
 • Uitgebreid getest: Bellfor Vermal en Gastro Activia zijn uitgebreid getest zodat je kunt vertrouwen op hun veiligheid.
 • Geselecteerde ingrediënten: Hoogwaardige ingrediënten en de afwezigheid van chemische middelen maken Bellfor Vermal en Gastro Activia bijzonder goed verteerbaar voor honden.
 • Gebruiksvriendelijk: Beide supplementen zijn gemakkelijk te gebruiken en worden gewoon in de juiste dosering door het voer gemengd.

Bellfor Vermal & Gastro Activia: Kwaliteit uit Duitsland

Met Bellfor Vermal en Gastro Activia kies je voor twee hoogwaardige aanvullende voeders van een gecertificeerde fabrikant uit Duitsland. Onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen. Strenge controles tijdens het hele productieproces zorgen ervoor dat u altijd kunt vertrouwen op veiligheid en kwaliteit.

Overtuig uzelf en bestel Bellfor Vermal en Gastro Activia als praktische set voor een speciale prijs.

De spaarset in een oogopslag

Voordelige set met aanvullende voeding voor honden - Bellfor Vermal (250 g) & Bellfor Gastro Activia (250 g)
Aanbod
Nieuw
75.35 € 83.72 € 150.69 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
75.35 € 83.72 € 150.69 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Vermalen - Poeder - Vermal - Pulver - 250g

Merk: Bellfor

Model: 28455

van 39.77 €
167.43 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Vermal - Pulver

Bellfor Vermal - Poeder - 250g

Bellfor Vermal is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De bijzondere combinatie van geselecteerde kruiden zorgt voor een wormvijandige omgeving in de darm van de hond (of kat). Zo wordt het risico verkleind dat wormen en andere darmparasieten zich in de darm vestigen.

Snel reageren op wormbesmetting bij honden

Worminfecties bij honden is een thema dat de eigenaar van de hond steeds weer tegenkomt. Op het vinden van een worminfectie moet snel gereageerd worden. Anders bestaat het risico dat de hond als gevolg van een massale wormbesmetting ernstig ziek kan worden. De ervaring leert dat chemische stoffen dikwijls ongewenste neveneffecten kunnen hebben. Bellfor Vermal is de alternatieve, natuurlijke methode.

De voordelen van Bellfor Vermal in een oogopslag:

 • Creëert een vijandige omgeving in de darm.
 • Geen belasting voor interne organen.
 • Versterking van het immuunsysteem.
 • Geen ontwikkeling van resistentie, zelfs niet na meerdere doses.
 • Ondersteunt een gezonde stoelgang.
 • Het creëren van een darmomgeving die vijandig staat tegenover gardiërs.
van 39.77 € 167.43 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 39.77 € 167.43 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Vermalen - Poeder - Vermal - Pulver - 80g

Merk: Bellfor

Model: 28468

15.69 €
196.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Vermal - Poeder - 80g

Bellfor Vermal is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De bijzondere combinatie van geselecteerde kruiden zorgt voor een wormvijandige omgeving in de darm van de hond (of kat). Zo wordt het risico verkleind dat wormen en andere darmparasieten zich in de darm vestigen.

Snel reageren op wormbesmetting bij honden

Worminfecties bij honden is een thema dat de eigenaar van de hond steeds weer tegenkomt. Op het vinden van een worminfectie moet snel gereageerd worden. Anders bestaat het risico dat de hond als gevolg van een massale wormbesmetting ernstig ziek kan worden. De ervaring leert dat chemische stoffen dikwijls ongewenste neveneffecten kunnen hebben. Bellfor Vermal is de alternatieve, natuurlijke methode.

De voordelen van Bellfor Vermal in een oogopslag:

 • Creëert een vijandige omgeving in de darm.
 • Geen belasting voor interne organen.
 • Versterking van het immuunsysteem.
 • Geen ontwikkeling van resistentie, zelfs niet na meerdere doses.
 • Ondersteunt een gezonde stoelgang.
 • Het creëren van een darmomgeving die vijandig staat tegenover gardiërs.
15.69 € 196.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
15.69 € 196.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Vermalen - Koekjes - Vermal - Kekse - 200g

Merk: Bellfor

Model: 28456

31.39 €
156.96 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Vermal - Koekjes - 200g

Bellfor Vermal is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De bijzondere combinatie van geselecteerde kruiden zorgt voor een wormvijandige omgeving in de darm van de hond (of kat). Zo wordt het risico verkleind dat wormen en andere darmparasieten zich in de darm vestigen.

Snel reageren op wormbesmetting bij honden

Worminfecties bij honden is een thema dat de eigenaar van de hond steeds weer tegenkomt. Op het vinden van een worminfectie moet snel gereageerd worden. Anders bestaat het risico dat de hond als gevolg van een massale wormbesmetting ernstig ziek kan worden. De ervaring leert dat chemische stoffen dikwijls ongewenste neveneffecten kunnen hebben. Bellfor Vermal is de alternatieve, natuurlijke methode.

De voordelen van Bellfor Vermal in een oogopslag:

 • Creëert een vijandige omgeving in de darm.
 • Geen belasting voor interne organen.
 • Versterking van het immuunsysteem.
 • Geen ontwikkeling van resistentie, zelfs niet na meerdere doses.
 • Ondersteunt een gezonde stoelgang.
 • Het creëren van een darmomgeving die vijandig staat tegenover gardiërs.

Toepassing:

Onze Bellfor Vermal kan voor de profylaxe van een wormbesmetting worden gevoerd. Hiervoor moet de toediening van Bellfor Vermal over een periode van 10 dagen worden gedaan. Voor een langdurige profylaxe dient de toediening van Bellfor Vermal elke drie maanden gedurende 10 dagen worden gedaan.

Samenstelling: 

Gemalen aardappelen, gemalen zoete aardappelen, gemalen pompoenpitten, gemalen kokosnootschilfers, gemalen wortelen, gemalen peterselie, gemalen oregano, gemalen gember, gemalen vermout.

Een verpakking bevat ca. 40 koekjes à 5g.

31.39 € 156.96 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
31.39 € 156.96 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Wormen zijn zogenaamde endoparasieten, die vaak de darm van de hond aantasten en belangrijke voedingsstoffen uit het voer halen. Zo ontstaat er een tekort aan voedingsstoffen en tal van andere symptomen, zoals huid- en vachtproblemen, braken, bloederige diarree, vermoeidheid, verlies van eetlust en gewichtsverlies.

Een onbehandelde worminfectie kan voor honden een ernstig gevaar vormen. Ontwormen is daarom essentieel voor besmette dieren. Klassieke ontwormingsbehandelingen die gebruikt worden om honden met wormen te behandelen, bevatten meestal schadelijke actieve ingrediënten die een aanzienlijk gezondheidsrisico kunnen vormen.

Daarom raden we de producten van het Bellfor Vermal-assortiment aan als een gezond alternatief. De natuurlijke preparaten, die verkrijgbaar zijn in de vorm van poeder en koekjes, zorgen dankzij geselecteerde ingrediënten voor een wormbestendige darmomgeving.

Tegelijkertijd belasten ze het hondenlichaam niet onnodig en leiden ze niet tot de ontwikkeling van resistentie, zelfs niet bij regelmatige toediening. Producten van Bellfor zijn daarom niet alleen geschikt voor het behandelen van bestaande worminfecties, maar ook voor het preventief ontwormen van uw hond.


Trustmark