• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Hoogwaardig voedingssupplement voor sporthonden van Bellfor Hondenvoer

Fitness Pakket - Fitness Riegel 400g + Fitness Pulver 250g + Immun Pulver 80g

Merk: Bellfor

Model: 99999

52.32 € 69.98 €
71.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

3 halen, 2 betalen!

Voedingssupplementen pakket voor Sporthonden

Ons fitnesspakket omvat onze Bellfor Fitness Riegel 400g, ons Fitness Pulver 250g en Immun Pulver 80g!

Krijg deze aantrekkelijke aanbieding voor uw hond!

Fitnesspakket: speciale aanbieding voor sporthonden

Sport voor honde, zoals Canicross, wordt steeds populairder. Om de effectiviteit van sporthonden te vergroten, is het gebruik van voedingssupplementen zinvol. Voor alle eigenaren van actieve honden hebben we een fitnesspakket samengesteld met onze belangrijkste producten voor sportieve huisdieren. Dit fitnesspakket bevat Fitness Pulver, Fitness Riegel en Immun Pulver.

Waarom Bellfor Fitness Pulver

Eiwitten zijn uiterst belangrijk voor sporthonden. In ons fitnesspoeder gebruiken we insectenproteine, niet alleen omdat het erg goed geassimileerd wordt, maar ook omdat het effectief door het lichaam van de hond kan gebruikt worden. Dit zorgt voor een optimale eiwittoevoer naar de hond tijdens en na het sporten.

Waarom Bellfor Fitness Riegel

In uithoudingsvermogensporten hebben honden een mengsel van koolhydraten en vetten nodig voor hun energievoorziening. De hond mag echter geen grote porties voedsel krijgen vlak voor de training. Vanwege de hoge calorische waarde is de Bellfor Fitness Riegel de ideale oplossing.

Waarom Bellfor Immun Pulver

Sport voor honden is vermoeiend en kan onder bepaalde omstandigheden ook het immuunsysteem van sporthonden verzwakken. En dan kan het leiden tot een verhoogde vatbaarheid voor infecties. Daarom is Bellfor Immun een wezenlijk onderdeel van ons fitnesspakket. Zorgvuldig gekozen ingredienten versterken op betrouwbare wijze het immuunsysteem van uw huisdier.

Houd het gewicht van uw hond in de gaten en zorg voor optimale voeding voor uw sporthonden met behulp van ons fitnesscomplex.

Fitness Pakket - Fitness Riegel 400g + Fitness Pulver 250g + Immun Pulver 80g
Aanbod
52.32 € 69.98 € 71.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
52.32 € 69.98 € 71.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Fitness Poeder voor Sporthonden - Fitness Pulver - 80g

Merk: Bellfor

Model: 28529

13.08 €
163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Fitness Poeder voor Sporthonden - 80g 

Aanleg en onderhoud van de spieren van uw hond

Bellfor Fitness Pulver ondersteunt uw sportieve hond optimaal. Door perfect op elkaar afgestemde ingrediënten worden energie en motivatie gegarandeerd. Evenzo wordt de regeneratie tussen en na wedstrijden versneld.

Voedingssupplementen voor actieve honden

Honden die bovengemiddeld uitgedaagd worden, hebben op het gebied van hun dieet een speciale behandeling nodig:

 • Jachthonden.
 • Husky’s.
 • Hulphonden.
 • Honden die met Agility meedoen.
 • Honden die met Canicross meedoen.
 • Andersoortige sportief actieve honden.
 • Voor honden met ondergewicht.

Alleen een perfect geregenereerde hond kan excellente prestaties leveren

Bij langdurig verhoogde stress is het belangrijk proteïnegebrek in het bloed te voorkomen. Dit kan alleen worden gewaarborgd door een verhoogde opname van aminozuren tijdens het sporten. Bij belasting van korte duur is een inname van aminozuren ongeveer een uur voor de training of wedstrijd voldoende. Ongeacht de effecten op langer termijn ondersteunen veel essentiële aminozuren  de groei van spieren en verlichten bij tegenstandgeoriënteerde training de krachttoename. Ook de versnelde afname van stressreacties van de spieren (bv. spierpijn of tijdelijk krachtverlies) door aminozuren is niet te onderschatten.

Werkingen van een gericht opname van aminozuren in de hondensport:

 • Het bevorderen van de spiergroei.
 • Het verhogen van het  krachts- en uithoudingsvermogen.
 • Voorkomen van verlies van spiermassa bij hoge trainingseisen.
 • Stabilisatie van glucosespiegels in het bloed tijdens fysieke belasting.
 • Versnelde aanvulling van de koolhydraatvoorraad na de training.
 • Versnelde regeneratie.
 • Verminderde kans op letsel en verkeerde belasting aan het steun- en bewegingsapparaat.
 • Stabilisatie van het immuunsysteem.

Hoe ondersteunt Bellfor Fitness Pulver uw hond?

De unieke combinatie van insecteneiwitten, bananenpoeder en chia-zaden levert de actieve, sportieve hond essentiële aminozuren, magnesium, omega-3-vetzuren en snel beschikbare energie op. De verteerbaarheid van het insecteneiwit is vanwege de complexiteit van de aminozuren extreem hoog. Daardoor wordt de belasting van het lichaam door ammoniak verminderd.

Voor actieve honden is dit zeer belangrijk, omdat een hoge blootstelling aan ammoniak de prestaties verlaagd.

Bellfor Fitness Pulver is de optimale ondersteuning, zodat uw hond topprestaties kan leveren

Insecteneiwit: het eiwit uit de larve van de zwarte soldaatvlieg wordt gekenmerkt door de complexiteit van de aminozuren en de hoge verteerbaarheid. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en vormen derhalve de basis van menige lichaamssubstanties. Ze zijn van nature uit stikstofhoudend en bezitten meerdere biologische functies. Dus aminozuren zijn betrokken bij de vorming van haar, huid, botten en andere lichaamsweefsels, antilichamen, hormonen, enzymen en bloed.

Chia-zaden zijn onevenredig rijk aan antioxidanten, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Ze hebben ook het hoogste omega-3-gehalte (ongeveer 18g per 100g). maar er is meer: chia-zaden bevatten 10 maal meer omega-3 dan zalm, 9 keer meer antioxidanten dan sinaasappelen, 4 keer meer ijzer dan spinazie, 5 keer meer calcium dan volle melk, 15 keer meer magnesium dan broccoli en 4 keer meer vezels dan lijnzaad. Tevens bevat chia-zaad vitamine A en B, kalium, borium, zink, foliumzuur en essentiële aminozuren. Daarnaast zijn chia-zaden bekend om de mogelijkheid om elektrolyt en de vochthuishouding in evenwicht te houden.

Magnesium is van nature aanwezig in chia-zaden en bananen. Het is essentieel voor een gezonde spier- en zenuwfunctie, aangezien magnesium een essentieel onderdeel is van de energiestofwisseling van spieren en zenuwcellen. Het organisme van de hond kan zelf magnesium niet maken. Daarom moet de vereiste 10 tot 12 mg per kg lichaamsgewicht door het voer per dag worden opgenomen. In hondensporten komen in training en competitie opwinding en inspanning samen, die de magnesiumreserves verder aanspreken.

Gedroogde bananen zijn rijk aan foliumzuur, fosfor, ijzer, kalium, magnesium, mangaan en koper. Ze worden zeer goed door de meeste honden opgenomen en zijn daarom ideaal als een trainingstraktatie of beloningssnack. Gedroogde bananen bevatten veel sporenelementen en worde gekenmerkt door een hoge dichtheid aan mineralen. Bovendien bevatten ze natuurlijke fruitsuikers en vezels. Aangezien het lichaam van de hond banaan relatief langzaam verteert, kan hij lang op de geleverde energie teren.

Waarom gedroogde bananen een voordeel hebben ten opzichte van verse bananen

Omdat er tijdens het drogen water uit de vruchten wordt gewonnen, hebben gedroogde bananen een bijzonder hoog gehalte aan waardevolle voedingsstoffen zoals magnesium en kalium.

In combinatie met chiazaden en insecteneiwit zorgen de gedroogde bananen in Bellfor Fitness Poeder dus voor een optimale effectiviteit en effectieve ondersteuning van alle actieve honden.

Bellfor Fitness en Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten): de optimale combinatie voor sporthonden.

13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
13.08 € 163.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gelenke & Knochen mit Ovopet - 80 Kapseln

Merk: Bellfor

Model: 28536

van 63.99 €
679.9 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - 80 Capsules

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een grondstofcombinatie!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levensvreugde.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de grondstofcombinatie in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière, die bestaat uit vele nuttige elementen voor welzijn en gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor gewrichten en botten zo waardevol.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden met tekenen van slijtage. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, aangezien de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Toepassing:

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) kunnen worden toegediend ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij honden van alle leeftijden.

De voeding moet zo nodig 30 - 60 dagen duren. Een regelmatige toepassing kan preventief worden gevoed.

van 63.99 € 679.9 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 63.99 € 679.9 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gewrichten & Botten met Ovopet - Gelenke & Knochen - 50 capsules

Merk: Bellfor

Model: 28470

van 42.91 €
470.92 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - 50 Capsules

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een grondstofcombinatie!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levensvreugde.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de grondstofcombinatie in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière, die bestaat uit vele nuttige elementen voor welzijn en gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor gewrichten en botten zo waardevol.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden met tekenen van slijtage. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, aangezien de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Toepassing:

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) kunnen worden toegediend ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij honden van alle leeftijden.

De voeding moet zo nodig 30 - 60 dagen duren. Een regelmatige toepassing kan preventief worden gevoed.

van 42.91 € 470.92 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 42.91 € 470.92 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Glutenvrij hondenvoer met kip en zeevis - PREMIUM PUR Aktiv - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28471

15.49 €
6.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

PREMIUM PUR Aktiv, glutenvrij

PREMIUM PUR hondenvoer voor sportieve actieve honden, zoals Agility, Canicross of andere sportieve activiteiten.

Voor jacht-, hulp- en werkhonden met een verhoogde nutritionele behoeften.

Met twee hoogwaardige bronnen van eiwitten uit kip en vis in levensmiddelenkwaliteit.

 • Gedroogd vleesaandeel van 42%.
 • Zonder tarwe.
 • Zonder soja.
 • Ronde brokjes, grootte ongeveer 1,0 cm.
 • Alle grondstoffen in levensmiddelenkwaliteit.
 • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
 • Vrij van genetisch gemanipuleerde producten.
 • Bevat natuurlijke antioxidanten.
 • HACCP, NEN ISO 22000, GMP Pet Food en IFS gecertificeerd.

Groot deel van de omega-3 uit lijnzaad en zalmolie. Inuline (F.O.S.) als natuurlijke prebiotica  voor een stabiele darmflora en versterkt daarmee ook het immuunsysteem. Hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten zoals selenium en vitamine E. Door sporenelementen in chelaatvorm bereikt ons droogvoer de hoogste biobeschikbaarheid. Dit maakt een verbetering van de natuurlijke afweerkrachten mogelijk.

Ingrediënten:

Gedroogde kip, maïs (gemalen), rijst (gemalen), pluimveevet, bietenpulp (ontsuikerd), gedroogde zeevis, lijnzaad, johannesbrood, biergist, zalmolie, heel ei, inuline, glucosamine, chondroïtine.

15.49 € 6.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Glutenvrij hondenvoer met kip en zeevis - PREMIUM PUR Aktiv - 2,5 kg (2 kopen + 1 x 2,5 kg gratis)

Merk: Bellfor

Model: 28471_1

34.52 € 51.78 €
4.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

PREMIUM PUR Aktiv, glutenvrij

PREMIUM PUR hondenvoer voor sportieve actieve honden, zoals Agility, Canicross of andere sportieve activiteiten.

Voor jacht-, hulp- en werkhonden met een verhoogde nutritionele behoeften.

Met twee hoogwaardige bronnen van eiwitten uit kip en vis in levensmiddelenkwaliteit.

 • Gedroogd vleesaandeel van 42%.
 • Zonder tarwe.
 • Zonder soja.
 • Ronde brokjes, grootte ongeveer 1,0 cm.
 • Alle grondstoffen in levensmiddelenkwaliteit.
 • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
 • Vrij van genetisch gemanipuleerde producten.
 • Bevat natuurlijke antioxidanten.
 • HACCP, NEN ISO 22000, GMP Pet Food en IFS gecertificeerd.

Groot deel van de omega-3 uit lijnzaad en zalmolie. Inuline (F.O.S.) als natuurlijke prebiotica  voor een stabiele darmflora en versterkt daarmee ook het immuunsysteem. Hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten zoals selenium en vitamine E. Door sporenelementen in chelaatvorm bereikt ons droogvoer de hoogste biobeschikbaarheid. Dit maakt een verbetering van de natuurlijke afweerkrachten mogelijk.

Ingrediënten:

Gedroogde kip, maïs (gemalen), rijst (gemalen), pluimveevet, bietenpulp (ontsuikerd), gedroogde zeevis, lijnzaad, johannesbrood, biergist, zalmolie, heel ei, inuline, glucosamine, chondroïtine.

Glutenvrij hondenvoer met kip en zeevis - PREMIUM PUR Aktiv - 2,5 kg (2 kopen + 1 x 2,5 kg gratis)
Aanbod
Nieuw
34.52 € 51.78 € 4.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
34.52 € 51.78 € 4.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hoogwaardige Shaker voor sporthonden van Bellfor - 700ml

Merk: Bellfor

Model: 99983

7.63 €
10.89 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hoogwaardige shaker voor sporthonden van Bellfor

Sporthonden hebben speciale behoeften met betrekking tot hun voeding. Ze hebben onder andere extra eiwitten nodig om hun prestaties en regeneratie te ondersteunen.

Met Bellfor Fitness Poeder hebben we hiervoor het perfecte voedingssupplement ontwikkeld. Het licht verteerbare poeder met insectenproteïne voorziet atletische viervoeters van bijzonder hoogwaardige aminozuren en belangrijke micronutriënten.

De Bellfor Shaker: praktisch voor thuis en onderweg

Met onze hoogwaardige shaker kunt u heel eenvoudig shakes uit water en Bellfor Fitness Poeder bereiden. De geïntegreerde zeef zorgt ervoor dat het poeder optimaal oplosbaar is, zodat uw hond zonder klonten kan genieten van zijn eiwitdrankje.

Met behulp van de Bellfor Shaker kunt u uw sporthond onderweg zelfs een lekkere en natuurlijke fitnessshake geven en hem bijvoorbeeld direct na de wedstrijd voorzien van de benodigde eiwitten.

De hoogtepunten van onze shaker voor sporthonden in één oogopslag:

 • 700 ml inhoud
 • Geïntegreerde zeef
 • Robuuste materialen
 • Afneembare schroefdop
 • Bevestigingssluiting
 • Gemakkelijk te reinigen

7.63 € 10.89 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
7.63 € 10.89 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voerassortiment voor windhonden

Merk: Bellfor

Model: 50012

52.49 € 62.13 €
12.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor hondenvoer voor windhonden

Windhonden worden gekenmerkt door een grote bewegingsdrang en zijn daarom vaak zeer actief in hondensporten of andere activiteiten in het dagelijks leven. Als gevolg daarvan hebben deze sportieve viervoeters speciale behoeften wat hun voeding betreft.

Met onze voedingssets, die we speciaal voor windhonden hebben samengesteld, zorgt u ervoor dat het uw hond aan niets ontbreekt en dat hij altijd alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt.

Gezond droogvoer voor windhonden

Een verteerbaar droogvoer zoals onze koudgeperste Wiesen-Schmaus met kip is de ideale basis voor de voeding van uw windhond. Bellfor Wiesen-Schmaus bevat geen graan en wordt gekenmerkt door een bijzonder hoog vleesgehalte van ongeveer 71%.

U kunt er dus zeker van zijn dat uw windhond optimaal wordt voorzien van hoogwaardige dierlijke eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een langdurige vitaliteit.

Extra eiwitten voor actieve windhonden

Als uw windhond zich regelmatig inspant op de renbaan, is een voldoende toevoer van eiwitten van bijzonder belang. Om deze reden mag Bellfor Fitness Powder niet ontbreken in onze voedingsset voor windhonden.

Het natuurlijke voedingssupplement met insecteneiwit voorziet uw sportieve viervoeter van alle essentiële aminozuren en kan zo een beslissende bijdrage leveren tot een snelle regeneratie en blijvend hoge prestaties.

Lekkere hondensnacks voor gezonde gewrichten

Zoals bij alle rassen zijn kleine beloningen in de vorm van hondensnoepjes natuurlijk ook een must voor windhonden. Met onze Joints & Bones Complete-Snack biedt u uw viervoeter niet alleen een bijzonder smakelijke traktatie.

Bovendien voorziet het actieve bestanddelencomplex Ovopet de gewrichten van uw windhond van vele waardevolle voedingsstoffen, zoals hyaluronzuur en collageen. Dit is vooral belangrijk voor sportieve dieren.

Koop voedingsset voor windhonden met veel korting

Door uw windhond te voeden volgens zijn behoeften, kunt u ervoor zorgen dat het hem aan niets ontbreekt en dat hij ook zonder problemen bestand zal zijn tegen de regelmatige belastingen en spanningen die worden veroorzaakt door hondensporten zoals windhondenrennen.

Onze voedingsset voor windhonden is hiervoor de juiste keuze. Bestel de bespaarset met Bellfor Meadow Feast, Joints & Bones Complete-Snack en Bellfor Fitness Powder direct in onze webshop.

Onze voedingsset voor windhonden in een oogopslag:

Voerassortiment voor windhonden
Aanbod
52.49 € 62.13 € 12.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
52.49 € 62.13 € 12.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gewrichten & Botten met Ovopet - Gelenke & Knochen - 30 capsules

Merk: Bellfor

Model: 28458

van 27.20 €
523.19 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - 30 Capsules

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een grondstofcombinatie!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levensvreugde.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de actieve ingrediënten in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière, die bestaat uit vele nuttige elementen voor welzijn en gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor gewrichten en botten zo waardevol.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden met tekenen van slijtage. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, aangezien de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Toepassing:

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) kunnen worden toegediend ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij honden van alle leeftijden.

De voeding moet zo nodig 30 - 60 dagen duren. Een regelmatige toepassing kan preventief worden gevoed.

van 27.20 € 523.19 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 27.20 € 523.19 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Glutenvrij hondenvoer met kip en zeevis - PREMIUM PUR Aktiv - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28428

van 38.49 €
3.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

PREMIUM PUR Aktiv, glutenvrij

PREMIUM PUR hondenvoer voor sportieve actieve honden, zoals Agility, Canicross of andere sportieve activiteiten.

Voor jacht-, hulp- en werkhonden met een verhoogde nutritionele behoeften.

Met twee hoogwaardige bronnen van eiwitten uit kip en vis in levensmiddelenkwaliteit.

 • Gedroogd vleesaandeel van 42%.
 • Zonder tarwe.
 • Zonder soja.
 • Ronde brokjes, grootte ongeveer 1,0 cm.
 • Alle grondstoffen in levensmiddelenkwaliteit.
 • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
 • Vrij van genetisch gemanipuleerde producten.
 • Bevat natuurlijke antioxidanten.
 • HACCP, NEN ISO 22000, GMP Pet Food en IFS gecertificeerd.

Groot deel van de omega-3 uit lijnzaad en zalmolie. Inuline (F.O.S.) als natuurlijke prebiotica  voor een stabiele darmflora en versterkt daarmee ook het immuunsysteem. Hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten zoals selenium en vitamine E. Door sporenelementen in chelaatvorm bereikt ons droogvoer de hoogste biobeschikbaarheid. Dit maakt een verbetering van de natuurlijke afweerkrachten mogelijk.

Ingrediënten:

Gedroogde kip, maïs (gemalen), rijst (gemalen), pluimveevet, bietenpulp (ontsuikerd), gedroogde zeevis, lijnzaad, johannesbrood, biergist, zalmolie, heel ei, inuline, glucosamine, chondroïtine.

van 38.49 € 3.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gewrichten & Botten Complete-Snack - Gelenke & Knochen Complete-Snack - 150g

Merk: Bellfor

Model: 28497

van 16.99 €
133.27 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - Complete-Snack - 150g

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een grondstofcombinatie!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levenslust.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de actieve ingrediënten in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière die bestaat uit vele nuttige elementen voor het welzijn en de gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

 • Bijzonder behoedzame productie in het koude persproces
 • Geschikt voor honden met voedselintoleranties
 • Vrij van chemicaliën
 • Zachte consistentie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Makkelijk te portioneren door de snackvorm van de snack
 • Geschikt voor pups

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) zo waardevol.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Complete-Snack Gelenke & Knochen

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden om hun bewegingsapparaat te verbeteren. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, omdat de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Hoe snel werkt Bellfor met Ovopet aan Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Toepassing:

Als tussendoortje. Zorg voor voldoende vers en schoon drinkwater. Op een koele en droge plaats bewaren.

Samenstelling: 

Insectenmeel van de zwarte soldaatvlieg, aardappelzetmeel, glycerine, tapiocazetmeel, Lupinemeel, appelextract, Ovopet®️ eierschaalmembraan.

van 16.99 € 133.27 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 16.99 € 133.27 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gewrichten & Botten Complete-Snack - Gelenke & Knochen Complete-Snack - 3x150g

Merk: Bellfor

Model: 28497_3

39.98 € 59.97 €
88.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Koop nu 2 x 150 g Complete-Snack Gewrichten & Botten en krijg nog een pak van 150 g gratis!

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - Complete-Snack - 150g

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een grondstofcombinatie!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levenslust.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de actieve ingrediënten in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière die bestaat uit vele nuttige elementen voor het welzijn en de gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

 • Bijzonder behoedzame productie in het koude persproces
 • Geschikt voor honden met voedselintoleranties
 • Vrij van chemicaliën
 • Zachte consistentie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Makkelijk te portioneren door de snackvorm van de snack
 • Geschikt voor pups

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) zo waardevol.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Complete-Snack Gelenke & Knochen

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden om hun bewegingsapparaat te verbeteren. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, omdat de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Hoe snel werkt Bellfor met Ovopet aan Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Toepassing:

Als tussendoortje. Zorg voor voldoende vers en schoon drinkwater. Op een koele en droge plaats bewaren.

Samenstelling: 

Insectenmeel van de zwarte soldaatvlieg, aardappelzetmeel, glycerine, tapiocazetmeel, Lupinemeel, appelextract, Ovopet®️ eierschaalmembraan.

Gewrichten & Botten Complete-Snack - Gelenke & Knochen Complete-Snack - 3x150g
Aanbod
Nieuw
39.98 € 59.97 € 88.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
39.98 € 59.97 € 88.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Gewrichten & Botten met Ovopet - Koekjes - Gelenke & Knochen - Kekse - 200g

Merk: Bellfor

Model: 28459

26.16 €
130.79 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - Koekjes - 200g

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een grondstofcombinatie!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levenslust.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de grondstofcombinatie in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière die bestaat uit vele nuttige elementen voor het welzijn en de gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) zo waardevol.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden om hun bewegingsapparaat te verbeteren. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, omdat de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Toepassing:

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) kunnen worden toegediend ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij honden van alle leeftijden.

De voeding moet zo nodig 30 - 60 dagen duren. Een regelmatige toepassing kan preventief worden gevoed.

Samenstelling: 

Aardappel (gemalen), zoete aardappel (gemalen), appel (gemalen), pastinaak (gemalen), tapioca (gemalen), Ovopet®️ eierschaalmembraan (35% collageen, 4% hyaluronzuur, 2% glucosamine, 2% chondroïtinesulfaat).

Een verpakking bevat ca. 40 koekjes à 5g.

26.16 € 130.79 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Fitness Poeder voor Sporthonden - Fitness Pulver - 250g

Merk: Bellfor

Model: 28457

van 29.30 €
125.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Fitness Poeder voor Sporthonden

Fitness Pulver voor Sporthonden - 250g 

Aanleg en onderhoud van de spieren van uw hond

Bellfor Fitness Pulver ondersteunt uw sportieve hond optimaal. Door perfect op elkaar afgestemde ingrediënten worden energie en motivatie gegarandeerd. Evenzo wordt de regeneratie tussen en na wedstrijden versneld.

Voedingssupplementen voor actieve honden

Honden die bovengemiddeld uitgedaagd worden, hebben op het gebied van hun dieet een speciale behandeling nodig:

 • Jachthonden.
 • Husky’s.
 • Hulphonden.
 • Honden die met Agility meedoen.
 • Honden die met Canicross meedoen.
 • Andersoortige sportief actieve honden.
 • Voor honden met ondergewicht.

Alleen een perfect geregenereerde hond kan excellente prestaties leveren

Bij langdurig verhoogde stress is het belangrijk proteïnegebrek in het bloed te voorkomen. Dit kan alleen worden gewaarborgd door een verhoogde opname van aminozuren tijdens het sporten. Bij belasting van korte duur is een inname van aminozuren ongeveer een uur voor de training of wedstrijd voldoende. Ongeacht de effecten op langer termijn ondersteunen veel essentiële aminozuren  de groei van spieren en verlichten bij tegenstandgeoriënteerde training de krachttoename. Ook de versnelde afname van stressreacties van de spieren (bv. spierpijn of tijdelijk krachtverlies) door aminozuren is niet te onderschatten.

Werkingen van een gericht opname van aminozuren in de hondensport:

 • Het bevorderen van de spiergroei.
 • Het verhogen van het  krachts- en uithoudingsvermogen.
 • Voorkomen van verlies van spiermassa bij hoge trainingseisen.
 • Stabilisatie van glucosespiegels in het bloed tijdens fysieke belasting.
 • Versnelde aanvulling van de koolhydraatvoorraad na de training.
 • Versnelde regeneratie.
 • Verminderde kans op letsel en verkeerde belasting aan het steun- en bewegingsapparaat.
 • Stabilisatie van het immuunsysteem.

Hoe ondersteunt Bellfor Fitness Pulver uw hond?

De unieke combinatie van insecteneiwitten, bananenpoeder en chia-zaden levert de actieve, sportieve hond essentiële aminozuren, magnesium, omega-3-vetzuren en snel beschikbare energie op. De verteerbaarheid van het insecteneiwit is vanwege de complexiteit van de aminozuren extreem hoog. Daardoor wordt de belasting van het lichaam door ammoniak verminderd.

Voor actieve honden is dit zeer belangrijk, omdat een hoge blootstelling aan ammoniak de prestaties verlaagd.

Bellfor Fitness Pulver is de optimale ondersteuning, zodat uw hond topprestaties kan leveren

Insecteneiwit: het eiwit uit de larve van de zwarte soldaatvlieg wordt gekenmerkt door de complexiteit van de aminozuren en de hoge verteerbaarheid. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en vormen derhalve de basis van menige lichaamssubstanties. Ze zijn van nature uit stikstofhoudend en bezitten meerdere biologische functies. Dus aminozuren zijn betrokken bij de vorming van haar, huid, botten en andere lichaamsweefsels, antilichamen, hormonen, enzymen en bloed.

Chia-zaden zijn onevenredig rijk aan antioxidanten, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Ze hebben ook het hoogste omega-3-gehalte (ongeveer 18g per 100g). maar er is meer: chia-zaden bevatten 10 maal meer omega-3 dan zalm, 9 keer meer antioxidanten dan sinaasappelen, 4 keer meer ijzer dan spinazie, 5 keer meer calcium dan volle melk, 15 keer meer magnesium dan broccoli en 4 keer meer vezels dan lijnzaad. Tevens bevat chia-zaad vitamine A en B, kalium, borium, zink, foliumzuur en essentiële aminozuren. Daarnaast zijn chia-zaden bekend om de mogelijkheid om elektrolyt en de vochthuishouding in evenwicht te houden.

Magnesium is van nature aanwezig in chia-zaden en bananen. Het is essentieel voor een gezonde spier- en zenuwfunctie, aangezien magnesium een essentieel onderdeel is van de energiestofwisseling van spieren en zenuwcellen. Het organisme van de hond kan zelf magnesium niet maken. Daarom moet de vereiste 10 tot 12 mg per kg lichaamsgewicht door het voer per dag worden opgenomen. In hondensporten komen in training en competitie opwinding en inspanning samen, die de magnesiumreserves verder aanspreken.

Gedroogde bananen zijn rijk aan foliumzuur, fosfor, ijzer, kalium, magnesium, mangaan en koper. Ze worden zeer goed door de meeste honden opgenomen en zijn daarom ideaal als een trainingstraktatie of beloningssnack. Gedroogde bananen bevatten veel sporenelementen en worde gekenmerkt door een hoge dichtheid aan mineralen. Bovendien bevatten ze natuurlijke fruitsuikers en vezels. Aangezien het lichaam van de hond banaan relatief langzaam verteert, kan hij lang op de geleverde energie teren.

Waarom gedroogde bananen een voordeel hebben ten opzichte van verse bananen

Omdat er tijdens het drogen water uit de vruchten wordt gewonnen, hebben gedroogde bananen een bijzonder hoog gehalte aan waardevolle voedingsstoffen zoals magnesium en kalium.

In combinatie met chiazaden en insecteneiwit zorgen de gedroogde bananen in Bellfor Fitness Poeder dus voor een optimale effectiviteit en effectieve ondersteuning van alle actieve honden.

Bellfor Fitness en Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten): de optimale combinatie voor sporthonden.

Toepassing:

De voedingsinstructies zullen u helpen bij de juiste toepassing.

Samenstelling:

Insecteneiwit, banaanpoeder, witte chia-zaden.

van 29.30 € 125.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 29.30 € 125.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Fitness reepje voor sporthonden - Fitness Riegel - 400g

Merk: Bellfor

Model: 28469

20.92 €
52.31 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Fitness reepje voor sporthonden

Energie voor honden mit dem Fitness Riegel (Fitness reepje) van Bellfor

Sporthonden hebben een speciale energievoorziening nodig

Het Fitness Riegel (Fitness reepje) van Bellfor is de optimale energievoorziening voor alle honden, die topprestaties moeten leveren. Het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) is speciaal ontwikkeld voor honden, die in duursporten worden gebruikt.

Honden gebruikt in duursporten hebben vetten van hoge kwaliteit nodig

Voor het uithoudingsvermogen van sledehonden, honden in canicross of over het algemeen honden in de trekhonden sport, is een vet- en koolhydraatrijk dieet een voordeel. Hier dient het vet voornamelijk als energiebron, omdat deze energie door middel van conversieprocessen langere tijd energie geeft.

De combinatie maakt het verschil – Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) voor honden

Het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) bevat een unieke combinatie van verschillende hoogwaardige bronnen van vet, koolhydraten, mineralen, vitamine en de zogenaamde „Boosters“ zoals L-carnitine en L-arginine. De combinatie van de gebruikte grondstoffen zorgt voor een snelle energieconversie bij een lage voedingshoeveelheid van het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje). De hoge energiedichtheid van het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) maakt het mogelijk om dat de honden topprestaties leveren.

Waarom is hoge energiedichtheid belangrijk voor sporthonden? 

Zodat de hond van voldoende energie wordt voorzien, moest de hond grote hoeveelheden droog voedsel of andere additieven zoals boter toe zich nemen. Daar kunt u nog vaak het toegepaste "inweken" van droogvoer bij op tellen,  waardoor het te snel door de hond wordt verteerd en daardoor worden belangrijke voedingsstoffen niet geheel opgenomen. Hier ondersteunt het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) de energietoevoer, door middel van droogvoer zoals Bellfor Pur Aktief optimaal. De hond bereikt bij een relatief lage voedingshoeveelheid van het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) toch nog een hoge calorie-inname. Voor een optimale en snelle regeneratie van de honden na de training of wedstrijd raden wij Bellfor Fitness Pulver (Fitness Poeder) aan.

Hoe ondersteunt het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) werkhonden?

Na lichamelijke inspanning vereist de sportieve actieve hond in de duursport een vet van hoge kwaliteit, mineralen zoals kalium en magnesium en in een kleine hoeveelheid snel beschikbare koolhydraten. Dit staat in tegenstelling tot honden, die op korte termijn hoge prestaties moeten leveren, zoals bijv. Windhonden. Zodat de benodigde vetten van hoge kwaliteit zoals insectenvet of levertraan uit het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) snel door de hond kunnen worden opgenomen, beschikt het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) over L-carnitine en L-arginine. Op deze wijze wordt een optimale vetverbranding gegarandeert en de hond kan doorlopend topprestaties leveren.

Voedingssupplement voor sportief actieve honden in de duursport:

 • Sledehonden
 • Honden die Canicross beoefenen
 • Honden die veel lopen
 • Diensthonden
 • Jachthonden
 • Honden die over het algemeen duursporten beoefenen

Het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) is de optimale ondersteuning voor honden, die duursporten beoefenen 

Zoals al onze Bellfor-producten werd het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) in samenwerking met onze dierenarts, dieren genezer en ervaren, succesvolle hondensporters ontwikkeld.

Insectevet bevat hoog geconcentreerde essentiële vetzuren, o.a. ook laurinezuur. Veel van de vetzuren zijn middellange ketens en daarom bijzonder gemakkelijk en snel verteerbaar. Daarom is de energie die daarin is opgeslagen, snel beschikbaar voor de hond.

Zalm biedt hoogwaardige omega-3-vetzuren.

Levertraan is een vet van hoge kwaliteit, die met vitamine A, vitamine D en vitamine E is verrijkt.

De zoete aardappel wordt beschouwd als een voedingsrijke groente (volgens CSPI). Het bevat veel belangrijke vitaminen en mineralen zoals bijvoorbeeld magnesium. Daarnaast bevat de zoete aardappel speciale eiwitten, die fungeren als antioxidanten. De zoete aardappel is in staat om de bloedsuikerspiegel te reguleren en heeft een lage glycemische index, wat de hond in duursporten te goed komt.

Beetwortel heeft enkele bijzonder belangrijke effecten voor de competitieve sporthond. De nitrieten verbeteren het zuurstofgebruik in de mitochondriën, ook wel de krachtcentrales van de cellen. Het lichaam kan de beschikbare zuurstof effectiever gebruiken en de longen worden minder belast. Bovendien wordt de bloeddruk verlaagd. In aanvulling daarop is de rode biet natuurlijk een bijzonder hoogwaardige bron van vitamines en mineralen en wordt gekenmerkt door hoge kaliumgehalte, IJzer en vitamine B.

Honing: Wetenschappers van het Laboratorium voor sportvoeding aan de Universiteit van Memphis (Tennessee) hebben het effect van honing op speciale koolhydraatoplossingen voor atleten bestudeerd in een klinische studie. Volgens het onderzoek is honing ideaal vanwege het milde effect op de bloedsuikerspiegel, om het uithoudingsvermogen te verhogen voor een training of wedstrijd. Daarentegen kunnen bepaalde preparaten met een hoge glycemische index (zoals dextrose of maltodextrine) het lichaam sneller vermoeien.

L-carnitine is een aminozuurverbinding, die ervoor zorgt dat vetzuren worden getransporteerd naar de spieren voor energieproductie. EOp dezelfde manier bevordert L-carnitine de regeneratie van de spieren L-arginine: In onderzoeken kunnen langlaufskiërs, de L-arginine opnemen, hun racetijden met maximaal 8% verhogen of testpersonen, die aanzienlijke de maximale afstand binnen 6 minuten kunnen verhogen. Er zijn onderzoeken die een langer uithoudingsvermogen hebben in intensieve, anaerobe prestaties en zou een gunstig effect kunnen hebben op de maximale zuurstofopname.

We bevelen ook onze Bellfor Fitness Pulver (Fitness Poeder) en Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) kapselen voor actieve honden aan.

Gebruik:

Het voedingsadvies zal u helpen met het juiste gebruik.

Samenstelling: 

Vet van de larve van de zwarte soldaatvlieg (30%), zoete aardappel (20%), aardappel (20%), zalm (10%), rode biet (10%), honing (5%), ascorbinezuur (2%), levertraan (1%), L-carnitine (1%), L- arginine (1%).

20.92 € 52.31 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
20.92 € 52.31 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15

Speciale voedingssupplementen kunnen sporthonden helpen om optimaal te presteren, sneller te regenereren en het risico op blessures te verminderen. Wat al lang de norm is voor mensen die actief zijn in de sport, wordt ook steeds populairder in de hondensport.

Sporthonden hebben speciale behoeften

Hondensporten worden steeds populairder. Hondensporten zoals canicross zijn leuk voor zowel honden als hun baasjes. Maar zelfs als sporthonden zeker blij zijn met de beweging en de uitdagingen in wedstrijden, is het sportprogramma ook een belasting voor hun lichaam.

Om deze reden is het vooral belangrijk om hier rekening mee te houden bij het dieet van sporthonden. Een voldoende aanvoer van voedingsstoffen is echter vaak nauwelijks mogelijk met normaal voer.

Om deze reden is het in de hondensport zinvol om te vertrouwen op speciale voedingssupplementen, zoals we die in ons assortiment hebben. Het gaat er natuurlijk niet om de sportieve viervoeter dubieuze stoffen te geven om de prestaties te verbeteren.

De voedingssupplementen van Bellfor voor sporthonden zijn eerder puur natuurlijke preparaten die zorgen voor een optimale toevoer van voedingsstoffen. Dit verhoogt de prestatie van de dieren en helpt ze tegelijkertijd om sneller te herstellen van stress.

Ons assortiment voedingssupplementen voor sporthonden omvat momenteel de volgende producten:

 • Premium hondenvoer Bellfor - Premium Pur Aktiv - glutenvrij (10 kg)
 • Voedingssupplementen Gewrichten en botten Capsules met Ovopet - 30 capsules
 • Voedingssupplement Gewrichten en botten - Koekjes - 200 g
 • Fitness voedingssupplement - Bellfor Fitness poeder - 250 g
 • Fitness voedingssupplement - Bellfor Fitness Bar - 400g
 • Het fitnesspakket - aanbieding voor uw hond

Bellfor hondenvoer - Premium Pur Active - glutenvrij

Premium hondenvoer voor sportieve, actieve honden zoals behendigheid, canicross of andere sportieve activiteiten. Voor jacht-, dienst- en werkhonden met verhoogde voedingsbehoeften. Met twee hoogwaardige eiwitbronnen van kip en zeevis in voedselkwaliteit.

Bellfor Joints & Bones - 's werelds eerste met een unieke combinatie van actieve ingrediënten!

Functionele gewrichten zijn essentieel voor een lang, gezond hondenleven. Zonder beperking van het bewegingsapparaat behouden honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levenslust. Bellfor Joints & Bones bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine en chondroïtinesulfaat.

Op deze manier kan het synergie-effect optimaal worden benut door onze Ovopet.

Bellfor Fitness Poeder

Eiwitten zijn vooral belangrijk bij hondensporten. Omdat eiwitten de ontwikkeling en het onderhoud van de spieren ondersteunen. Ze versterken het immuunsysteem, versnellen de regeneratie en zorgen voor een optimale glucosespiegel in het bloed.

Door de stress van trainingen en wedstrijden hebben sporthonden een verhoogde eiwitbehoefte. Om hier rekening mee te houden raden wij aan om Bellfor Fitness poeder als voedingssupplement te gebruiken.

Het insecteneiwit in het fitnesspoeder wordt gekenmerkt door zijn complexe aminozuurstructuur. De eiwitten kunnen daardoor bijzonder goed worden gebruikt door het lichaam van de sporthond. Bellfor Fitness Powder draagt ??daarmee effectief bij aan het verbeteren van de prestatie.

Bellfor Fitness Bars

De Bellfor Fitness bar is speciaal ontwikkeld voor duursporten met honden en bevat een mix van koolhydraten en vetten. De hoge energiedichtheid zorgt ervoor dat zelfs kleine porties voldoende calorieën bevatten.

Net als bij mensen zijn koolhydraten de favoriete energiebron van het lichaam bij honden. Ze voorzien hem in ieder geval aan het begin van de oefening van energie. Bij langdurige inspanning, zoals gebruikelijk bij duursporten, worden vetten echter steeds belangrijker voor de energieproductie.

De Bellfor Fitness reep kenmerkt zich door een hoog gehalte aan middellange vetzuren. Deze MCT-vetten kunnen sneller door het lichaam worden gemetaboliseerd en zijn daardoor sneller beschikbaar als energie.

Fitness-pakket

Speciaal voor eigenaren van sporthonden hebben wij ons fitnesspakket samengesteld. Het spaarpakket bevat naast de fitnessbar en het fitnesspoeder ook Bellfor Immune. Hondensport betekent immers een belasting voor het lichaam en dus ook voor de afweer van de dieren.

Bellfor Immun helpt het immuunsysteem te versterken en de vatbaarheid voor ziekte te verminderen (vooral na wedstrijdfasen). In ons fitnesspakket is het daarom de perfecte aanvulling op fitnesspoeder en repen.

Bellfor: kwaliteit die overtuigt

Onze voedingssupplementen voor sporthonden garanderen eersteklas kwaliteit. We werken nauw samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen in productontwikkeling. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze voedingssupplementen optimaal aansluiten op de speciale behoeften van sporthonden.

Trustmark