• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Complete producten van Bellfor voor honden

Marsavet Spot-On 50 ml

Merk: Marsavet

Model: 60000

13.21 €
264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Effectief en zonder chemicaliën: Marsavet teken- en vlooienbescherming voor huisdieren

Huidparasieten zoals teken, vlooien en mijten zijn niet alleen vervelend voor huisdieren. Ze kunnen ook ernstige gevolgen hebben voor hun gezondheid. Met de teken- en vlooienbescherming van Marsavet kun je er op een natuurlijke manier voor zorgen dat de parasieten in de toekomst uit de buurt van je huisdier blijven.

Hoe werkt Marsavet teken- en vlooienbescherming?

In tegenstelling tot veel conventionele spot-ons is Marsavet Teken- en Vlooienwerende middelen een natuurlijk product. De speciale formule van insectenvet en geselecteerde plantaardige oliën met een hoog laurinezuurgehalte heeft een afwerende werking op teken, vlooien en mijten. Daarnaast zorgt aloë vera voor een verzorgende werking, zodat de natuurlijke parasietenbescherming voor huisdieren bijzonder zacht is voor de huid en vacht.

Waarom je op de goede weg bent met Marsavet teken- en vlooienbescherming

 • Natuurlijke ingrediënten: Marsavet Teken- en Vlooienbescherming bevat geen chemische actieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de toepassing geen bijwerkingen of resistentie veroorzaakt.
 • Zeer zuinig in gebruik: Eén flesje van de hoogwaardige spot-one is voldoende om je huisdier tot 12 weken lang effectief te beschermen tegen teken, mijten en vlooien.
 • Betrouwbare effectiviteit: de spot-on is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en andere experts. De nieuwste wetenschappelijke bevindingen en uitgebreide tests zorgen voor een optimale effectiviteit.
 • Gemakkelijke toepassing: Het natuurlijke preparaat is al na 30 minuten effectief. Het is geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken, maar ook voor knaagdieren en vogels.
 • Kan het hele jaar door gebruikt worden: Dankzij de natuurlijke formule kan Marsavet Tick and Flea Protection het hele jaar door zonder aarzeling gebruikt worden voor een langdurige bescherming.

Marsavet Teken- en Vlooienbescherming: Kwaliteit uit Duitsland

Met Marsavet natuurlijke teken- en vlooienbescherming kies je voor een kwaliteitsproduct van een gecertificeerde Duitse fabrikant. De spot-on wordt door ons geproduceerd volgens de hoogste normen. Regelmatige controles tijdens het hele productieproces in onze eigen productiefaciliteit zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op eersteklas kwaliteit. Bovendien gebruiken we zo duurzaam mogelijke oplossingen voor verpakking en productie om zowel het milieu als je huisdier te beschermen.

Aanwijzingen voor gebruik

Gebruik bij katten: Verdeel de vacht en breng 1 druppel per keer aan vanaf de kop tot aan de staartwortel met tussenruimtes van 3 tot 5 cm. Dagelijks aanbrengen gedurende de eerste 3 dagen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Gebruik bij honden: Verdeel de vacht en breng aan op het hoofd, de nek, de nek en de basis van de staart. Breng 3 druppels per plek aan voor kleine honden, 4 druppels voor middelgrote honden en 5 druppels voor grote honden. De eerste 3 dagen dagelijks aanbrengen. Daarna elke 4 dagen herhalen.

Toepassing bij knaagdieren: Spreid de vacht en breng vanaf de kop tot begin van de staart telkens 1 druppel aan met een tussenruimte van 3 tot 5 cm. Gebruik slechts één enkele druppel voor kleine knaagdieren.  Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Toepassing bij vogels: Spreid de veren en breng het rechtstreeks aan op de huid in de nek. Breng de eerste drie dagen dagelijks aan. Daarna iedere 4 dagen een herhaling.

Veiligheidsinstructies:

Houd buiten bereik van kinderen. Alleen voor uitwendig gebruik. Bij oogcontact direct uitgebreid spoelen met water.

Samenstelling: steriele zoutoplossing, insectenvet, kokosolie, arganolie, aloë vera (olie), emulgator, citroen, eucalyptusolie.

Let op: Bewaar op een koele en droge plek. Goed schudden voor gebruik.

Marsavet Spot-On 50 ml
Nieuw
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
13.21 € 264.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

ZEComplete Set - Spray 250ml + Complete-Snack 150g

Merk: Bellfor

Model: 28496a

36.91 €
82.03 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete Set - Complete-Snack 150g + Spray 250ml

Bellfor ZEComplete producten zijn vrij van chemicaliën en belasten uw hond dus niet.

Bellfor ZEComplete Complete-Snack ondersteunen de natuurlijke afweer tegen parasieten en teken

De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond verandert en dat teken en andere parasieten worden afgestoten.

Bellfor ZEComplete Complete-Snack bevatten een verscheidenheid aan natuurlijke grondstoffen die een hoge concentratie laurinezuur bevatten. Dit wordt bereikt door het vet van de zwarte soldaatvlieglarven toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met kokos- en zwarte komijnolie is Bellfor ZEComplete Complete-Snack het ideale, natuurlijke alternatief voor parasietenverdediging.

Bellfor ZEComplete Complete-Snack - het ideale alternatief voor honden

Veel honden reageren met jeuk, maag- en darmproblemen of andere intoleranties voor chemische producten om parasieten af te weren.

Bellfor ZEComplete Complete-Snack zijn daarentegen zeer goed verteerbaar door hun natuurlijke ingrediënten.

Bellfor ZEComplete Complete-Snack worden geproduceerd door middel van een zacht koud persproces. De lage verhitting tijdens het persen zorgt ervoor dat bij de productie van Bellfor Complete-Snack zeer belangrijke voedingsstoffen en vitaminen worden behouden.

Onze Bellfor Complete snack ZEComplete heeft een zeer laag purinegehalte (17,05 mg / 100 g).

Ingrediënten:

Zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens) min. 26%, plantaardige glycerine, aardappelzetmeel, tapiocazetmeel, erwtenzetmeel, lupinemeel, collageen, kokosvlokken, insectenvet, kokosolie, fosforzuur.

En door de E.U. goedgekeurde additieven.

Laboratoriumanalyse:

29% ruw eiwit, 10% ruw vet, 5% ruwe celstof, 5% ruwe as, 18% vocht.

Een verpakking van 200 g bevat ongeveer 66 zachte hapjes. Elk zacht hapje weegt ongeveer 3 g.

Bellfor ZEComplete Spray ondersteunt de natuurlijke afweer tegen parasieten en teken

De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond verandert en zo teken en andere parasieten afstoot.

Bellfor ZEComplete Spray bevat verschillende natuurlijke grondstoffen die een hoge concentratie laurinezuur bevatten om de juiste samenstelling te garanderen.

Dit wordt bereikt door het vet van de larven van de zwarte soldaatvliegen toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met kokos- en zwarte komijnolie is Bellfor ZEComplete Spray het ideale, natuurlijke alternatief voor parasietenbestrijding.

Bellfor ZEComplete Spray voor honden - het ideale alternatief voor honden

Onze Bellfor ZEComplete Spray is een puur natuurlijk product zonder chemische toevoegingen.

Het is ook geschikt voor het besproeien van de directe omgeving van de hond (bijv. slaapgedeelte, rustplaats, enz.) of de direct besproeiende vacht.

Bellfor ZEComplete Spray zorgt voor een effectieve langdurige bescherming (ca. 6 uur) tegen teken en andere parasieten zoals mijten en vlooien.

In combinatie met onze Bellfor ZEComplete koekjes is het het ideale alternatief voor chemische tekenproducten.

Ingrediënten:

Kokosolie, insectenvet, mariadistelolie, emulgatoren, zwarte komijnolie.

Aanbevolen gebruik:

1 tot 2x per dag sprayen op grote delen van de vacht en huid. Ideaal voor een wandeling.

Niet gebruiken op een beschadigde huid.

Bevochtig de vacht gelijkmatig en masseer de vacht een beetje in. Vermijd het gebied rond mond en ogen.

Opmerking: Bewaar rechtop bij kamertemperatuur om spuitbaarheid te garanderen.

ZEComplete Set - Spray 250ml + Complete-Snack 150g
Nieuw
36.91 € 82.03 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
36.91 € 82.03 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Sproeien voor honden - ZEComplete Spray - 250ml

Merk: Bellfor

Model: 28462

van 15.70 €
83.7 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete Spray

ZEComplete - Sproeien voor honden - 250ml

Bellfor ZEComplete Sproeien voor honden – het natuurlijk alternatief tegen teken  

Bellfor ZEComplete Sproeien ondersteunt de natuurlijke afweer tegen parasieten en teken. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond wordt veranderd en dus afstotend voor teken en andere parasieten.

De juiste samenstelling is het belangrijkste

Bellfor ZEComplete Sproeien bevat diverse natuurlijke grondstoffen met een hoge concentratie laurinezuur. 

Dit wordt bereikt door het vet van de larven van de zwarte soldaatvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

Gecombineerd met kokosnoot en zwarte koololie zijn de Bellfor ZEComplete (Antiteken) Sproeien het ideale, natuurlijk alternatief voor de verdediging tegen parasieten. 

Bellfor ZEComplete Sproeien - het ideale alternatief voor honden

Onze Bellfor ZEComplete Sproeien is een zuiver, natuurlijk product zonder chemische additieven.

Het is tevens geschikt voor het vernevelen van de directe omgeving van de hond (Bijv. slaapplaats, rustplaats enz.) of direct op de huid vernevelen.

Bellfor ZEComplete Sproeien zorgt voor een effectieve bescherming voor een lange periode (ongeveer 24 uur) tegen teken en andere parasieten zoals mijten en vlooien.

In combinatie met onze Bellfor ZEComplete Koekjes is het ideale alternatief voor teekproducten met chemische componenten.

Bellfor ZEComplete Spray tegen muggenbeten bij honden

Het afstotende effect van Bellfor ZEComplete Spray beperkt zich niet alleen tot teken. De spray kan ook helpen om vervelende muggen bij uw hond weg te houden. Om deze reden is ZEComplete van Bellfor de ideale metgezel voor op vakantie en mag het niet ontbreken in de reisapotheek van elke hondenbezitter.

Ingrediënten:

Kokosolie, insectenvet, melkdistel, emulgatoren, zwarte komijnolie.

Aanbevolen gebruik:

 • 1 tot 2x per dag vernevelen over een groot gebied op de huid en vacht. Ideaal voor het uitlaten van de hond.
 • Niet gebruiken op verwonde huid. 
 • De huid gelijkmatig vernevelen en het lichtjes masseren. Vermijd mond- en oogoppervlak. 

Alleen voor uitwendig gebruik. 

Schudden voor gebruik! 

Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Opmerking: Bewaar rechtop bij kamertemperatuur om spuitbaarheid te garanderen.

van 15.70 € 83.7 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 15.70 € 83.7 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Sproeien voor honden - ZEComplete Spray - 100ml

Merk: Bellfor

Model: 28488

10.46 €
104.57 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete - Sproeien voor honden - 100ml

Bellfor ZEComplete Sproeienvoor honden – het natuurlijk alternatief tegen teken

Bellfor ZEComplete Sproeien ondersteunt de natuurlijke afweer tegen parasieten en teken. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond wordt veranderd en dus afstotend voor teken en andere parasieten.

De juiste samenstelling is het belangrijkste

Bellfor ZEComplete Sproeien bevat diverse natuurlijke grondstoffen met een hoge concentratie laurinezuur. 

Dit wordt bereikt door het vet van de larven van de zwarte soldaatvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

Gecombineerd met kokosnoot en zwarte koololie zijn de Bellfor ZEComplete Sproeien het ideale, natuurlijk alternatief voor de verdediging tegen parasieten. 

Bellfor ZEComplete Sproeien - het ideale alternatief voor honden

Onze Bellfor ZEComplete Sproeien is een zuiver, natuurlijk product zonder chemische additieven.

Het is tevens geschikt voor het vernevelen van de directe omgeving van de hond (Bijv. slaapplaats, rustplaats enz.) of direct op de huid vernevelen.

Bellfor ZEComplete Sproeien zorgt voor een effectieve bescherming voor een lange periode (ongeveer 24 uur) tegen teken en andere parasieten zoals mijten en vlooien.

In combinatie met onze Bellfor ZEComplete Koekjes is het ideale alternatief voor teekproducten met chemische componenten.

Ingrediënten:

Kokosolie, insectenvet, melkdistel, emulgatoren, zwarte komijnolie.

Aanbevolen gebruik:

 • 1 tot 2x per dag vernevelen over een groot gebied op de huid en vacht. Ideaal voor het uitlaten van de hond.
 • Niet gebruiken op verwonde huid. 
 • De huid gelijkmatig vernevelen en het lichtjes masseren. Vermijd mond- en oogoppervlak. 

Alleen voor uitwendig gebruik. 

Schudden voor gebruik! 

Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Opmerking: Bewaar rechtop bij kamertemperatuur om spuitbaarheid te garanderen.

10.46 € 104.57 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
10.46 € 104.57 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete natuurlijke zachte hapjes voor honden - Complete-Snack ZEComplete - 150g

Merk: Bellfor

Model: 28496

van 13.99 €
79.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete

Complete-Snack ZEComplete - Bijtworst voor honden - 150g

Nieuw ontwerp en verbeterd recept.

Op veler verzoek van onze klanten hebben wij het recept en de vorm van de hapjes verbeterd.

Maak je geen zorgen. Ze smaken minstens zo lekker als voorheen.

Bellfor Complete-Snack ZEComplete zijn de perfecte beloning.

Het hangt allemaal af van de juiste samenstelling

Bellfor Complete-Snack ZEComplete bevatten verschillende natuurlijke grondstoffen met een hoge concentratie aan laurinezuur. Dit wordt bereikt door het vet van de larve van de zwarte soldaatvlieg toe te voegen. Deze bevat meer dan 60% laurinezuur.

Bellfor Complete-Snack ZEComplete - de ideale aanvulling voor honden

Bellfor Complete-Snack ZEComplete worden geproduceerd in een zacht proces. Dit proces zorgt ervoor dat zeer belangrijke voedingsstoffen en vitaminen behouden blijven tijdens de productie van Bellfor Complete-Snack.

De voordelen van Complete-Snack ZEComplete op een rijtje:

 • Chemievrij
 • Zeer goede tolerantie dankzij de natuurlijke ingrediënten
 • Geproduceerd in een koud persprocédé
 • Met insecteneiwitten
 • Ideaal voor honden met voedselintoleranties
 • Zachte consistentie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Gemakkelijk te portioneren door de snackvorm
 • Geschikt voor puppies
 • Ook geschikt voor katten

  Onze Bellfor Complete snack ZEComplete heeft een zeer laag purinegehalte (17,05 mg / 100 g).

van 13.99 € 79.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 13.99 € 79.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Koekjes voor honden - ZEComplete Kekse - 200g

Merk: Bellfor

Model: 28461

van 17.78 €
104.62 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete Kekse

ZEComplete koekjes - koekjes voor honden - 200g

Bellfor ZEComplete koekjes - de natuurlijke aanvulling

Bellfor ZEComplete-cookies zijn de optimale beloning.

Het hangt af van de goede samenstelling

Bellfor ZEComplete-cookies bevatten een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten die een hoge concentratie laurinezuur bevatten. Dit wordt bereikt door het vet van de larve van de zwarte soldatenvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met kokos en zwarte komijnolie zijn Bellfor ZEComplete koekjes de ideale en natuurlijke aanvulling.

Bellfor ZEComplete Cookies - het perfecte supplement voor honden


De voordelen van ZEComplete-cookies in één oogopslag:

 • zonder chemicaliën
 • Zeer goede compatibiliteit dankzij natuurlijke ingrediënten
 • Met insecteneiwitten
 • Ideaal voor honden die lijden aan voedselintolerantie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Dankzij de snackvorm - gemakkelijk te delen
 • Geschikt voor puppy's
 • Ook geschikt voor katten

Samenstelling:

Kokosolie, eendenvlees, cassave, aardappelmeel, insectenvet, kurkuma, quinoa, melkdistel, zwarte komijnolie, biergist.

Analytische componenten voor 100 g:

2,70% ruw eiwit, 7,30% ruw vet, 0,5% ruwe celstof, 0,8% ruwe as, ca. 11.10%

Een pakket van 200 g bevat ongeveer 38 koekjes. Elk koekje weegt ongeveer 5 g, maar kan variëren omdat de koekjes handgemaakt zijn.

Denk na over het omgaan met de hoeveelheid voedsel. Neem voor andere vragen of individueel advies contact met ons op via e-mail op kontakt@bellfor.info of per telefoon op 2255 9573996.

Voedingsaanbeveling:

tot 5kg 1 koekje per dag

5-10kg 2 koekjes per dag

10-20kg 3 koekjes per dag

20-30kg 4 koekjes per dag

30-40kg 5 koekjes per dag

40-60kg 6 koekjes per dag

van 17.78 € 104.62 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 17.78 € 104.62 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Koekjes voor kleine honden - ZEComplete Kekse - 100g

Merk: Bellfor

Model: 28473

van 11.51 €
130.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete koekjes - koekjes voor kleine honden - 100g

Bellfor ZEComplete koekjes - koekjes voor kleine honden

Bellfor ZEComplete-cookies zijn de optimale beloning.

Het hangt af van de goede samenstelling

Bellfor ZEComplete-cookies bevatten een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten die een hoge concentratie laurinezuur bevatten. Dit wordt bereikt door het vet van de larve van de zwarte soldatenvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met kokos en zwarte komijnolie zijn Bellfor ZEComplete koekjes de ideale en natuurlijke aanvulling.

Bellfor ZEComplete Cookies - het perfecte supplement voor honden


De voordelen van ZEComplete-cookies in één oogopslag:

 • zonder chemicaliën
 • Zeer goede compatibiliteit dankzij natuurlijke ingrediënten
 • Met insecteneiwitten
 • Ideaal voor honden die lijden aan voedselintolerantie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Dankzij de snackvorm - gemakkelijk te delen
 • Geschikt voor puppy's
 • Ook geschikt voor katten


Samenstelling:

Kokosolie, eendenvlees, cassave, aardappelmeel, insectenvet, kurkuma, quinoa, melkdistel, zwarte komijnolie, biergist.

Analytische componenten voor 100 g:

Ruw eiwit 2,70%, ruw vet 7,30%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as 0,8%, vochtgehalte ongeveer 11,10%

Een verpakking van 100 g bevat ongeveer 30 koekjes.

Denk na over het omgaan met de hoeveelheid voedsel. Neem voor andere vragen of individueel advies contact met ons op via e-mail op kontakt@bellfor.info of per telefoon op 2255 9573998.


Voeding Tips:

1-2 kg         1 koekje per dag

2-3 kg         2 koekjes per dag

3-4 kg         3 koekjes per dag

4-6 kg         4 koekjes per dag

6-8 kg         5 koekjes per dag

van 11.51 € 130.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 11.51 € 130.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Bellfor ZEComplete: natuurlijk tekenwerend middel voor honden

Waarom is het belangrijk om honden tijdens het warme seizoen tegen teken te beschermen met geschikte producten zoals Bellfor's ZEComplete?

Teken zijn meestal actief van maart tot oktober. De bloedzuigende parasieten kunnen honden besmetten met gevaarlijke ziekten zoals de ziekte van Lyme en anaplasmose. Daarom is het tijdens het warme seizoen erg belangrijk om uw viervoeter zo goed mogelijk te beschermen tegen tekenbeten.

Bellfor ZEComplete: betrouwbare tekenbescherming voor honden

Conventionele tekenwerende middelen bevatten meestal acariciden. Deze chemicaliën worden verondersteld de teken te doden wanneer ze op het lichaam van de hond komen. Helaas kunnen ze de viervoeters zelf ook ernstige schade toebrengen. Onder bepaalde omstandigheden verhogen ze zelfs het risico op overdracht van ziekteverwekkers.

Met ZEComplete hebben we een volledig natuurlijk alternatief ontwikkeld voor bescherming tegen teken bij honden. In plaats van chemicaliën gebruiken wij insectenvet en plantaardige oliën met een hoog laurinezuurgehalte. Het vetzuur met middellange keten, laurinezuur, heeft een afschrikkende werking op teken en muggen.

Uw voordelen met Bellfor ZEComplete in één oogopslag

 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: In tegenstelling tot conventionele tekenwerende middelen bevat ZEComplete geen chemische ingrediënten die schadelijk zijn voor de gezondheid van de hond.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Bellfor ZEComplete Spray wordt gewoon royaal aangebracht op de vacht van de hond en ingemasseerd om zijn werking tegen teken uit te oefenen.
 • Doeltreffende bescherming tegen teken: Insectenvet en plantaardige oliën met een hoog laurinezuurgehalte hebben een betrouwbare afschrikkende werking tegen teken.
 • Bescherming tegen teken: ZEComplete van Bellfor schrikt niet alleen teken af, maar ook vervelende muggen.
 • Verkrijgbaar als traktatie: Naast de spray is ZEComplete ook verkrijgbaar in graanvrije traktaties, waarmee u uw hond een gezonde beloning kunt geven en tevens de werking kunt ondersteunen.

Waarom u goed zit met Bellfor ZEComplete

Met Bellfor ZEComplete kiest u voor een natuurlijk alternatief dat de gezondheid van uw hond niet onnodig belast. Samen met een regelmatige controle van de vacht na het uitlaten bent u optimaal uitgerust om uw hond betrouwbaar te beschermen tegen teken en de bijbehorende risico's.

Bellfor ZEComplete: Kwaliteit uit Duitsland

Al meer dan 30 jaar richt Bellfor zich op het welzijn van honden. Dat geldt niet alleen voor ons op de soort afgestemd hondenvoer, maar ook voor de verzorgingsproducten in ons assortiment. Bellfor ZEComplete wordt in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste normen.
Trustmark