• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie

Aquaris Koivoer

Aquaris Koi Light Granulaat ?olor ..

Model: 699808

van 11.50 €
8.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Aquaris Koi Light Granulaat ?olor bevat alle voedingsstoffen in een uitgebalanceerde verhouding en is een ideaal hoofdvoeder voor uw vijvervissen. Vijvergranulaat is speciaal gemaakt voor vijvervissen en bevat vet, koolhydraten, eiwitten, mineralen, natuurlijke vitamines, sporenelementen en vezels. Vijverkorrels zijn drijvend en vertroebelen het vijverwater niet.

van 11.50 € 8.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 11.50 € 8.82 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

AQUARIS Koi Profigranulat Medium - ..

Model: 699807

van 13.60 €
8.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Koi Profigranulat Medium bevat alle voedingsstoffen in een uitgebalanceerde verhouding. Het is een ideaal basisvoer voor uw Koi-vissen. Koi Profi Granualt Medium is speciaal gemaakt voor Koivissen en bevat vet, koolhydraten, eiwitten, mineralen, natuurlijke vitamines, sporenelementen en vezels. Koi Profi Granulaat Medium drijft en vertroebelt het vijverwater niet. Het bevat bovendien in de E.G. toegestane kleurstoffen en anti-oxidanten.


van 13.60 € 8.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 13.60 € 8.01 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Er zijn een paar dingen om in de gaten te houden als je koi’s houdt. Naast de afmetingen van de vijver, de pH-waarde en het zuurstofgehalte van het water hoort daar ook specifieke voeding bij. Met Koivoer van Aquaris zorg je dat je koi optimaal worden voorzien van eiwitten, vetten, koolhydraten en andere voedingsstoffen.

Het Aquaris-assortiment voor Kois

Het Aquaris-assortiment omvat verschillende soorten koivoer. Kies tussen onze Koi Color Sticks en onze Koi Profi Granules Mini, Medium of Mix. Welk product je ook kiest - met Koivoer van Aquaris uit onze online shop neem je altijd een goede beslissing.


Trustmark