• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Premium kwaliteit visvoer voor aquariumvissen

Aquarium visvoer - Discus korrels - 250ml

Merk: AQUARIS

Model: 120107

6.27 €
25.08 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Aquaris Diskus Granulaat - hoogwaardig hoofdvoer voor veeleisende Discusvissen

Discusvissen zijn populaire aquariumbewoners die niet alleen voldoende ruimte nodig hebben, maar ook geschikt voer. Met Aquaris Diskus Granulaat kiest u voor hoogwaardig en licht verteerbaar compleet voer voor uw Discusvissen.

Waarom Aquaris Diskus Granulaat een goede keuze is

Siervisvoer van Aquaris overtuigt in het algemeen door zijn hoge kwaliteit. Ons Diskus Granulaat vormt hierop natuurlijk geen uitzondering. Het visvoer bestaat uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en is dankzij zijn specifieke samenstelling ideaal voor de behoeften van veeleisende Discusvissen.

Diskus Granulaat van Aquaris voorziet uw vissen van hoogwaardige eiwitten en alle andere essentiële voedingsstoffen. Het hoofdvoer is licht verteerbaar, goed verteerbaar en levert een waardevolle bijdrage aan een gezonde groei en een sterk immuunsysteem van veeleisende aquariumvissen.

Aquaris Diskus Granulaat zinkt langzaam naar de bodem en lost niet direct op. Hierdoor kunnen de Discusvissen het probleemloos eten en wordt voorkomen dat het water wordt vervuild door voedselresten op de bodem.

De voordelen van Aquaris Diskus Granulaat in één oogopslag:

 • Hoogwaardig compleet voer voor Discusvissen
 • Evenwichtige voedingsstoffenverhouding
 • Eiwitrijk voor optimale eiwitvoorziening
 • Ondersteunt gezonde groei
 • Zeer verteerbaar en licht verteerbaar
 • Versterking van vitaliteit en afweerkrachten
 • Geen vertroebeling van het aquariumwater

Aquaris Diskus Granulaat voor Discusvissen kopen

Met ons Diskus Granulaat kiest u voor licht verteerbaar visvoer van geselecteerde hoogwaardige grondstoffen. Koop Diskus Granulaat van Aquaris rechtstreeks in onze online winkel en maak in de toekomst geen compromissen meer als het gaat om de kwaliteit van het voer voor uw Discusvissen.

6.27 € 25.08 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
6.27 € 25.08 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Aquarium visvoer - Tropische korrels - 250ml

Merk: AQUARIS

Model: 120122

6.79 €
27.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Aquaris Tropical Granulaat - hoogwaardig hoofdvoer voor kleurrijke aquariumvissen

Voor de gezondheid en vitaliteit van uw aquariumvissen speelt, naast de algemene omstandigheden van de huisvesting, ook de kwaliteit van het voer een belangrijke rol. Met Aquaris Tropical Granulaat kiest u bij het voeden van uw siervissen voor een bijzonder hoogwaardig en licht verteerbaar hoofdvoer.

Waarom Aquaris Tropical Granulaat een uitstekende keuze is

Aquaris siervisvoer overtuigt met kwaliteit en een zorgvuldig samengestelde samenstelling. Dat geldt natuurlijk ook voor ons Tropical Granulaat. Dit hoogwaardige complete voer voorziet de vissen in uw aquarium van de benodigde eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen, waardoor een gezonde groei en een sterk immuunsysteem optimaal worden ondersteund.

Bovendien dragen de pigmenten in het Tropical Granulaat van Aquaris bij aan het feit dat de natuurlijke kleuren van uw siervissen bijzonder goed tot hun recht komen. Het voer is licht verteerbaar en goed verteerbaar. De zorgvuldig samengestelde formule zorgt voor een goede smaak en een dienovereenkomstig hoge acceptatie.

Aquaris Tropical Granulaat zinkt langzaam in het water en lost niet te snel op. Hierdoor kunnen uw vissen het voer goed consumeren en wordt betrouwbaar voorkomen dat de waterkwaliteit wordt belast door afbrekende voedselresten.

De belangrijkste voordelen van Aquaris Tropical Granulaat in één oogopslag:

 • Hoogwaardig compleet voer voor aquariumvissen
 • Evenwichtige samenstelling met waardevolle eiwitten
 • Bevordert gezonde groei
 • Ondersteunt de natuurlijke kleuren
 • Bijzonder verteerbaar en goed verteerbaar
 • Voor sterke afweerkrachten en meer vitaliteit
 • Geen vertroebeling van het water
 • Ideale grootte van granulaat voor kleine vissen zoals dwergcichliden

Aquaris Tropical Granulaat siervisvoer kopen

Koop het Tropical Granulaat van Aquaris het liefst meteen bij ons in de online winkel en kies voor een licht verteerbaar compleet voer dat de kleuren van de vissen optimaal tot hun recht laat komen bij het voeren van uw aquariumbewoners.

6.79 € 27.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
6.79 € 27.17 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Voordeelset met hoogwaardig siervisvoer van AQUARIS

Merk: AQUARIS

Model: 120200

24.06 € 29.42 €
52.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Premium decoratief visvoer van Aquaris in een goedkope voordeelset

Alleen schoon water is niet voldoende voor de gezondheid van uw aquariumvissen. Daarnaast hebben de bewoners van uw aquarium ook het juiste voer in de juiste hoeveelheid nodig.

Als u verschillende vissoorten met verschillende voedingsbehoeften houdt, kan dit een probleem zijn.

Om u te ondersteunen bij het correct voeren van uw siervissen hebben wij een speciale voordeelset samengesteld met hoogwaardig siervisvoer van Aquaris.

Aquaris vlokken voor vlokkenetende aquariumbewoners

Aquaris vlokken zijn ideaal als compleet voer voor siervissen die  vlokken en gemengd voer eten. Het voer geeft uw aquariumbewoners alle belangrijke voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een vitaal leven. Omdat Aquaris-vlokken licht verteerbaar zijn, wordt het water optimaal ontlast en vertroebelt het niet.

Aquaris Bodemtabletten voor gezonde en vitale siervissen

Aquaris Bodemtabletten zijn een hoogwaardig compleet voer voor alle siervissen. De tabletten voorzien uw vissen van alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid en leveren daarmee een doorslaggevende bijdrage aan meer vitaliteit en gezonde groei. Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat Aquaris Bottom-tabletten de waterkwaliteit niet beïnvloeden.

Aquaris Green Chips voor herbivore aquariumvissen

Aquaris Green Chips zijn het ideale complete voer voor de herbivore bewoners van uw aquarium. De nutritionele samenstelling van dit premium visvoer is perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van veel meervallen zodat u ze op de juiste manier kunt voeren, zonder het water onnodig te vervuilen.

Koop Aquaris siervissenvoer in een voordeelpakket bij The Zoo Expert

Laat de gezondheid en vitaliteit van uw aquariumvissen niet aan het toeval over. Bestel het hoogwaardige siervisvoer van Aquaris direct in de winkel van The Zoo Expert en profiteer van eersteklas productkwaliteit en de lage prijs van onze economy set.

We weten zeker dat Aquaris-producten u en uw aquariumvissen zullen overtuigen.

De voordeelset met siervisvoer van Aquaris:

 • Aquaris vlokken 1000 ml
 • Aquaris Bodem 250 ml
 • Aquaris Groene Chips 250 ml

Voordeelset met hoogwaardig siervisvoer van AQUARIS
Aanbod
24.06 € 29.42 € 52.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
24.06 € 29.42 € 52.89 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Aquaris siervisvoer online kopen

Voor de gezondheid van uw aquariumvissen is, naast de juiste waterwaarden, het voeren volgens hun behoeften uiteraard van doorslaggevend belang. Met siervisvoer van Aquaris kiest u voor hoogwaardige producten, waarmee u uw aquariumbewoners optimaal kunt verzorgen.

Hoogwaardig visvoer voor veeleisende aquariumbezitters

Als aquariumhouder investeert u veel tijd en moeite in de verzorging van uw aquarium en de vissen die erin leven. Naast het regelmatig schoonmaken van de bak is het vooral belangrijk dat u bij het voeren rekening houdt met de speciale behoeften van uw aquariumvissen.

Dat is geen probleem met het speciale voedingsconcept van Aquaris. Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en behoedzame productieprocessen garanderen een hoge productkwaliteit en een optimale samenstelling van de voedingsstoffen, waardoor ons siervisvoer de perfecte keuze is om uw vissen te voeren volgens hun behoeften.

Aquaris visvoer voor verschillende vissoorten

Er is een grote verscheidenheid aan aquariumvissen. Voor de gezondheid en het welzijn van de waterbewoners is het dus niet voldoende om alleen aandacht te besteden aan voedsel van goede kwaliteit. Het is ook belangrijk ervoor te zorgen dat het visvoer optimaal beantwoordt aan de behoeften van de betrokken vissoort.

Daarom vindt u in het Aquaris siervisvoerassortiment een selectie van verschillende soorten waaruit u kunt kiezen. Daartoe behoren bijvoorbeeld hoogwaardig vlokkenvoer, bodemtabletten voor meervallen of speciaal voer voor discusvissen. Zo kunt u uw aquariumvissen altijd het juiste voer geven en een beslissende bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van de dieren.

Natuurlijk kunt u er, ongeacht het soort, zeker van zijn dat het visvoer van Aquaris aan kwaliteit niets te wensen overlaat. Alle voedersoorten worden gekenmerkt door hun uitstekende verteerbaarheid. Dit betekent dat de waterkwaliteit niet onnodig wordt vervuild, wat natuurlijk ook de bewoners van uw aquarium ten goede komt. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat u volledig tevreden zult zijn met Aquaris visvoer.

Trustmark