• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Hondenvoer Münsterländer Landschmaus Droogvoer zonder graan van Bellfor Hundefutter

Hypoallergenen Droogvoer met Insecten - Landgut-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28438

21.99 €
8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom hebben honden met voedingsallergieën een hypoallergeen hondenvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nodig?

Voedingsallergieën komen onder honden veel voor. Ze worden meestal door dierlijke eiwitten in het hondenvoer veroorzaakt. Om allergiesymptomen tegen te gaan is de overstap naar een hypoallergeen voer met een alternatieve eiwitbron voor getroffen viervoeters onmisbaar. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): ideaal voor middelgrote honden met aan voeding gerelateerde klachten 

Onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als bron voor dierlijk eiwit. Het insecteneiwit heeft een complex aminozurenprofiel en een hoge biologische waarde. Het bezit praktisch geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
In combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het afzien van graan zorgt het insecteneiwit er bovendien voor, dat het hypoallergene droogvoer ook perfect is voor honden met diverse andere aan voeding gerelateerde problemen zoals IBD, gastritis of nierfalen. 

Uw voordelen met Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) van Bellfor

BIJ ALLERGIEËN: Het gebruik van insecten als enige dierlijke eiwitbron maakt het hypoallergene droogvoer een ideale keuze voor allergische en voedingsgevoelige honden.  
GRAANVRIJ: Het afzien van graan verhoogt de verteerbaarheid van ons droogvoer Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nog verder.
HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN: Geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit maken het voer op insectenbasis een geschikt genot voor middelgrote honden vanaf ongeveer acht of negen maanden. 
HOOG INSECTENAANDEEL: Het hoge gehalte aan insecten zorgt ervoor dat het voer bijzonder rijk aan licht verteerbaar dierlijk eiwit is. 
DUURZAAM ALTERNATIEF: Bij de insectenteelt wordt slechts een fractie van de grondstoffen gebruikt die voor vleesproductie nodig is, waardoor Bellfor Landgoedfeest een duurzaam alternatief voor conventioneel hondenvoer vormt. 

Waarom u met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) een goede keuze maakt 

Met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) hoeft u zich in de toekomst over de kwaliteit van het voer voor uw allergische viervoeter nooit meer zorgen te maken. 
Het graanvrije, natuurlijke droogvoer op insectenbasis smaakt heerlijk en voorziet uw middelgrote, voedingsgevoelige hond van alle voedingsstoffen die hij voor een vitaal en actief dagelijks leven nodig heeft.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Als het om de productie van hoogwaardig hondenvoer gaat, heeft ons bedrijf meer dan 30 jaar ervaring. Als eigenaar kunt u bij ons daarom altijd op een uitstekende kwaliteit rekenen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest). Het graanvrije droogvoer met insecten wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
21.99 € 8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28474

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (2,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met insectenewit - Naturfarm-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28567

26.16 €
10.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturfarm-Schmaus: graanvrije hondenbrokken met insecten

Onze Naturfarm-Schmaus is een hoogwaardige hondenbrok zonder granen en aardappelen. In plaats van vlees, gebruiken we insecten als enige bron van dierlijke eiwitten. Zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten maken aangepaste voeding mogelijk en maken de brokken tot een goede keuze, zelfs voor voedingsgevoelige honden.

Waarom u op de juiste weg bent met Bellfor Naturfarm-Schmaus

Bij Bellfor weten we heel goed hoe belangrijk een evenwichtige voeding is voor een lang en vitaal hondenleven. Om u een op de soort afgestemde voeding te kunnen bieden, gebruiken wij voor onze Naturfarm-Schmaus uitsluitend hoogwaardige, voor levensmiddelen geschikte grondstoffen, die wij uiterst zorgvuldig verwerken.

De brokken bevatten geen kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen, noch andere slecht verdragen ingrediënten zoals tarwe of soja.

In plaats daarvan zorgt een uitgebalanceerd recept van gedroogde insecten, linzen, tapioca, kokosolie en andere gezonde ingrediënten voor een goede tolerantie en een optimale toevoer van voedingsstoffen.

Insecten als hoogwaardig alternatief voor vlees

Honden zijn afhankelijk van een aanbod van dierlijke eiwitten dat aan hun behoeften voldoet. De zwarte soldaatvliegen (Hermetia illucens) in Bellfor Naturfarm-Schmaus zijn een hoogwaardig alternatief voor vlees of vis.

Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozuurprofiel. Het bevat alle essentiële aminozuren en kan zeer goed door honden worden verteerd.

Aangezien de insectenkweek aanzienlijk minder middelen vergt dan de traditionele vleesproductie, levert het gebruik van de zwarte soldaatvlieg als ingrediënt van hondenvoer ook een belangrijke bijdrage tot de bescherming van het milieu.

Ideaal voor honden met voedingsproblemen

Insecteneiwit heeft vrijwel geen allergiepotentieel. Deze eigenschap van de innovatieve eiwitbron maakt het voer een uitstekende keuze, zelfs voor voedselgevoelige viervoeters.

Onze Naturfarm-Schmaus is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor honden met de volgende gezondheidsproblemen:

 • Voedselallergieën
 • Voedselintoleranties
 • Chronische inflammatoire darmziekte (IBD)
 • Pancreatitis
 • Gastritis
 • Nierinsufficiëntie

Licht verteerbare koolhydraten uit linzen en tapioca

Bellfor Naturfarm-Schmaus bevat geen granen of aardappelen. In plaats daarvan hebben we gekookte linzen en tapioca gekozen als bijzonder licht verteerbare koolhydraatbronnen voor deze smakelijke brokken.

Naast koolhydraten bevatten linzen ook hoogwaardige plantaardige eiwitten met een zeer laag allergiepotentieel, vitamine B6, vitamine E, ijzer, magnesium en vele andere waardevolle micronutriënten.

Tapioca levert niet alleen koolhydraten, maar zorgt er ook voor dat de voorzichtig geproduceerde brokjes van het droogvoer hun vorm behouden, zodat uw hond van elke hap kan genieten.

Hoogwaardige kokosolie als gezonde vetbron

Naast dierlijke eiwitten en goed verteerbare koolhydraten moet het voer van een hond vanzelfsprekend de juiste hoeveelheid vet bevatten. Voor onze Naturfarm-Schaus hebben we gekozen voor kokosolie als hoogwaardige vetbron.

Kokosolie wordt beschouwd als een gezond voedingsmiddel, dat onder meer wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan laurinezuur. Laurinezuur, dat behoort tot de vetzuren met middellange keten, zou een antivirale en antibacteriële werking hebben. Kokosolie is zeer licht verteerbaar en daarom ideaal als belangrijke vetbron voor honden.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Naturfarm-Schmaus in één oogopslag:

 • Brokken van hoge kwaliteit zonder granen en aardappelen.
 • Insecten als licht verteerbare eiwitbron
 • Hypoallergeen recept voor voedselgevoelige honden
 • Rijk aan waardevolle vitaminen en mineralen
 • Gemaakt van ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit
 • Met inuline ter bevordering van een gezonde darmflora
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Duurzaam door de afwezigheid van vlees
 • Laag purinegehalte (16,36 mg/100 g)
Droogvoer met insectenewit - Naturfarm-Schmaus - 2,5 kg
Nieuw
26.16 € 10.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
26.16 € 10.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer voor groeiende honden met insecten-eiwit - Landgut-Schmaus Junior - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28475

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Gezonde droge voeding voor puppy's en opgroeiende honden

Om een gezonde groei van de opgroeiende honden te garanderen, is het essentieel om ze te voeden volgens hun behoeften. Bellfor Landgut-Schmaus Junior is perfect geschikt voor dit doel en stelt u in staat om uw puppy vanaf het begin de best mogelijke verzorging te geven.

Wat maakt Landgut-Schmaus van Bellfor zo bijzonder?

Bij Bellfor hebben we altijd veel belang gehecht aan een hoge productkwaliteit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen een hoogwaardige voeding de gezondheid en het welzijn van honden optimaal bevordert.

Dit geldt vooral voor pups en opgroeiende honden. Daarom bevat Bellfor Landgut-Schmaus Junior alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zoete aardappelen en erwten, maar ook insecten als een gezonde en licht verteerbare bron van eiwitten.

Waarom u een goede keuze maakt met onze droogvoer met insecten voor puppy's

Intoleranties en voedselallergieën zijn de laatste jaren een groot probleem geworden bij honden, waarbij talloze viervoeters zijn betrokken. Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u om dit bij uw jonge hond vanaf het begin te voorkomen.

Dit komt omdat de insecten die we als eiwitleverancier gebruiken (zwarte soldaatvlieg) praktisch geen allergiepotentieel hebben, zodat het voer ook gemakkelijk wordt getolereerd door voedingsgevoelige en allergische honden.

Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een zeer hoge biologische waarde en voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren. 

U kunt er dus zeker van zijn dat ons droogvoer met insecten uw puppy voorziet van de benodigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en alle andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Soortenspecifiek en duurzaam: Landgut-Schmaus van Bellfor

Met onze droogvoer op basis van insecten voor puppy's kiest u niet alleen voor een gezonde voeding. Met Bellfor Landgut-Schmaus Junior helpt u ook het milieu te ontlasten.

Omdat onze insecten maar weinig ruimte innemen. Bovendien kunnen ze worden gevoed met plantaardig afval en hoeft er dus geen extra voer te worden verbouwd voor de aanvoer.

Bovendien produceren de insecten geen methaan, dat schadelijk is voor het klimaat en in grote hoeveelheden wordt geproduceerd, vooral in de veeteelt.

Met onze Landgut-Schmaus Junior vertrouwt u dus op een hoogwaardige droogvoersoort waarmee u iets goeds doet voor uw opgroeiende hond en voor het milieu.

De grootste voordelen van onze droogvoer voor puppy's in één oogopslag:

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder granen
 • Met insecten als hoogwaardige eiwitleverancier
 • Gemakkelijk verteerbaar en hypoallergeen
 • Noodzakelijke formule voor een optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Ideaal voor puppy's en groeiende honden
 • Volledige diervoeders die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten
 • Duurzaam droogvoer voor milieubewuste hondenbezitters
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28569

27.20 €
10.88 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini: graanvriije brokken op basis van insecten voor kleine honden

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini is een hoogwaardige aardappel- en graanvrij brok met gedroogde insecten als enige dierlijke eiwitbron. De receptuur van het voer en de grootte van de kroketten zijn aangepast aan de behoeften van kleine honden, zodat voeren naar behoefte zonder problemen mogelijk is.

Wat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini zo bijzonder maakt

Een evenwichtige voeding is essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond. Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.

De voorzichtig geproduceerde brok is vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen en andere ongeschikte grondstoffen zoals soja of tarwe.

In plaats daarvan zorgt een zorgvuldig uitgebalanceerd recept van gezonde ingrediënten zoals gedroogde insecten en linzen, tapioca en kokosolie ervoor dat uw hond optimaal wordt voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen.

Insecten als hoogwaardige eiwitbron

Honden zijn er absoluut van afhankelijk dat hun voeding voldoende dierlijke eiwitten bevat. In plaats van vlees of vis bevat onze Naturfarm-Schmaus Mini gedroogde insecten.

Het eiwit van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) heeft een complex aminozuurprofiel en een hoge biologische waarde. Het voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren en wordt gekenmerkt door zijn goede verteerbaarheid.

Overigens gebruikt het kweken van insecten veel minder water en voer dan het kweken van klassieke landbouwdieren. Door over te stappen op Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kunt u dus bijdragen aan de bescherming van het milieu zonder aan kwaliteit in te leveren.

Perfect voor kleine honden met voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen

Het geringe allergiepotentieel en de goede verteerbaarheid van het insecteneiwit zorgen ervoor dat Naturfarm-Schmaus Mini by Bellfor ook ideaal is voor voedselgevoelige honden.

De hypoallergene brok is een goede keuze voor viervoeters met bijvoorbeeld de volgende gezondheidsproblemen:

 • Voedingsintoleranties
 • Voedselallergieën
 • Nierinsufficiëntie
 • Gastritis
 • Pancreatitis
 • Chronische inflammatoire darmziekte (IBD)

Tapioca en linzen als geschikte koolhydraatbronnen

Onze Naturfarm-Schmaus Mini bevat geen granen of aardappelen. In plaats daarvan dienen tapioca en gekookte linzen als bron van licht verteerbare koolhydraten.

De tapioca in Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini draagt niet alleen bij aan de koolhydraten, maar zorgt er ook voor dat de kleine brokjes hun vorm behouden, zodat uw hond optimaal van zijn maaltijden kan genieten.

Linzen bevatten niet alleen koolhydraten, maar ook hoogwaardige plantaardige eiwitten die weinig allergisch zijn. Ze voorzien uw hond ook van waardevolle micronutriënten, zoals vitamine B6, vitamine E, magnesium en ijzer.

Gezond vet uit kokosolie

Naast dierlijke eiwitten en verteerbare koolhydraten heeft uw hond van nature voldoende vet nodig. Daarom bevat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kokosolie.

Kokosolie wordt als gezond beschouwd en is zeer rijk aan laurinezuur. Het vetzuur met middellange keten zou een antibacteriële en antivirale werking hebben, waardoor het de ideale vetbron is voor een optimaal welzijn van uw hond.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini in één oogopslag:

 • Brokken zonder aardappelen en granen
 • Insecten als licht verteerbare eiwitbron
 • Hypoallergene voeding voor voedsel gevoelige honden
 • Rijk aan belangrijke mineralen en vitaminen
 • Met omega-3 vetzuren uit zalmolie
 • Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit
 • Met inuline om een gezonde darmflora te bevorderen
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Duurzaam door de afwezigheid van vlees
 • Laag purinegehalte (16,36 mg/100 g).
 • Kleine kroketten (ongeveer 0,6 cm)
 • Recept aangepast aan de behoeften van kleine hondenrassen

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 2,5 kg
Nieuw
27.20 € 10.88 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28570

van 55.99 €
7.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini: graanvriije brokken op basis van insecten voor kleine honden

Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini is een hoogwaardige aardappel- en graanvrij brok met gedroogde insecten als enige dierlijke eiwitbron. De receptuur van het voer en de grootte van de kroketten zijn aangepast aan de behoeften van kleine honden, zodat voeren naar behoefte zonder problemen mogelijk is.

Wat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini zo bijzonder maakt

Een evenwichtige voeding is essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond. Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.

De voorzichtig geproduceerde brok is vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen en andere ongeschikte grondstoffen zoals soja of tarwe.

In plaats daarvan zorgt een zorgvuldig uitgebalanceerd recept van gezonde ingrediënten zoals gedroogde insecten en linzen, tapioca en kokosolie ervoor dat uw hond optimaal wordt voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen.

Insecten als hoogwaardige eiwitbron

Honden zijn er absoluut van afhankelijk dat hun voeding voldoende dierlijke eiwitten bevat. In plaats van vlees of vis bevat onze Naturfarm-Schmaus Mini gedroogde insecten.

Het eiwit van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) heeft een complex aminozuurprofiel en een hoge biologische waarde. Het voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren en wordt gekenmerkt door zijn goede verteerbaarheid.

Overigens gebruikt het kweken van insecten veel minder water en voer dan het kweken van klassieke landbouwdieren. Door over te stappen op Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kunt u dus bijdragen aan de bescherming van het milieu zonder aan kwaliteit in te leveren.

Perfect voor kleine honden met voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen

Het geringe allergiepotentieel en de goede verteerbaarheid van het insecteneiwit zorgen ervoor dat Naturfarm-Schmaus Mini by Bellfor ook ideaal is voor voedselgevoelige honden.

De hypoallergene brok is een goede keuze voor viervoeters met bijvoorbeeld de volgende gezondheidsproblemen:

 • Voedingsintoleranties
 • Voedselallergieën
 • Nierinsufficiëntie
 • Gastritis
 • Pancreatitis
 • Chronische inflammatoire darmziekte (IBD)

Tapioca en linzen als geschikte koolhydraatbronnen

Onze Naturfarm-Schmaus Mini bevat geen granen of aardappelen. In plaats daarvan dienen tapioca en gekookte linzen als bron van licht verteerbare koolhydraten.

De tapioca in Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini draagt niet alleen bij aan de koolhydraten, maar zorgt er ook voor dat de kleine brokjes hun vorm behouden, zodat uw hond optimaal van zijn maaltijden kan genieten.

Linzen bevatten niet alleen koolhydraten, maar ook hoogwaardige plantaardige eiwitten die weinig allergisch zijn. Ze voorzien uw hond ook van waardevolle micronutriënten, zoals vitamine B6, vitamine E, magnesium en ijzer.

Gezond vet uit kokosolie

Naast dierlijke eiwitten en verteerbare koolhydraten heeft uw hond van nature voldoende vet nodig. Daarom bevat Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini kokosolie.

Kokosolie wordt als gezond beschouwd en is zeer rijk aan laurinezuur. Het vetzuur met middellange keten zou een antibacteriële en antivirale werking hebben, waardoor het de ideale vetbron is voor een optimaal welzijn van uw hond.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Naturfarm-Schmaus Mini in één oogopslag:

 • Brokken zonder aardappelen en granen
 • Insecten als licht verteerbare eiwitbron
 • Hypoallergene voeding voor voedsel gevoelige honden
 • Rijk aan belangrijke mineralen en vitaminen
 • Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit
 • Met inuline om een gezonde darmflora te bevorderen
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Duurzaam door de afwezigheid van vlees
 • Laag purinegehalte (16,36 mg/100 g).
 • Kleine kroketten (ongeveer 0,6 cm)
 • Recept aangepast aan de behoeften van kleine hondenrassen

Graanvrij droog hondenvoer met insecten - Naturfarm-Schmaus Mini 7,5 kg
Nieuw
van 55.99 € 7.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Graanvrije hondenbrokken met insecten - Naturfarm-Schmaus - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28568

van 54.99 €
7.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturfarm-Schmaus: graanvrije hondenbrokken met insecten.

Onze Naturfarm-Schmaus is een hoogwaardige hondenbrok zonder granen en aardappelen. In plaats van vlees, gebruiken we insecten als enige bron van dierlijke eiwitten. Zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten maken aangepaste voeding mogelijk en maken de brokken tot een goede keuze, zelfs voor voedingsgevoelige honden.

Waarom u op de juiste weg bent met Bellfor Naturfarm-Schmaus.

Bij Bellfor weten we heel goed hoe belangrijk een evenwichtige voeding is voor een lang en vitaal hondenleven. Om u een op de soort afgestemde voeding te kunnen bieden, gebruiken wij voor onze Naturfarm-Schmaus uitsluitend hoogwaardige, voor levensmiddelen geschikte grondstoffen, die wij uiterst zorgvuldig verwerken.

De brokken bevatten geen kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen, noch andere slecht verdragen ingrediënten zoals tarwe of soja.

In plaats daarvan zorgt een uitgebalanceerd recept van gedroogde insecten, linzen, tapioca, kokosolie en andere gezonde ingrediënten voor een goede tolerantie en een optimale toevoer van voedingsstoffen.

Insecten als hoogwaardig alternatief voor vlees

Honden zijn afhankelijk van een aanbod van dierlijke eiwitten dat aan hun behoeften voldoet. De zwarte soldaatvliegen (Hermetia illucens) in Bellfor Naturfarm-Schmaus zijn een hoogwaardig alternatief voor vlees of vis.

Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozuurprofiel. Het bevat alle essentiële aminozuren en kan zeer goed door honden worden verteerd.

Aangezien de insectenkweek aanzienlijk minder middelen vergt dan de traditionele vleesproductie, levert het gebruik van de zwarte soldaatvlieg als ingrediënt van hondenvoer ook een belangrijke bijdrage tot de bescherming van het milieu.

Ideaal voor honden met voedingsproblemen.

Insecteneiwit heeft vrijwel geen allergiepotentieel. Deze eigenschap van de innovatieve eiwitbron maakt het voer een uitstekende keuze, zelfs voor voedselgevoelige viervoeters.

Onze Naturfarm-Schmaus is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor honden met de volgende gezondheidsproblemen:

 • Voedselallergieën
 • Voedselintoleranties
 • Chronische inflammatoire darmziekte (IBD)
 • Pancreatitis
 • Gastritis
 • Nierinsufficiëntie

Licht verteerbare koolhydraten uit linzen en tapioca.

Bellfor Naturfarm-Schmaus bevat geen granen of aardappelen. In plaats daarvan hebben we gekookte linzen en tapioca gekozen als bijzonder licht verteerbare koolhydraatbronnen voor deze smakelijke brokken.

Naast koolhydraten bevatten linzen ook hoogwaardige plantaardige eiwitten met een zeer laag allergiepotentieel, vitamine B6, vitamine E, ijzer, magnesium en vele andere waardevolle micronutriënten.

Tapioca levert niet alleen koolhydraten, maar zorgt er ook voor dat de voorzichtig geproduceerde brokjes van het droogvoer hun vorm behouden, zodat uw hond van elke hap kan genieten.

Hoogwaardige kokosolie als gezonde vetbron

Naast dierlijke eiwitten en goed verteerbare koolhydraten moet het voer van een hond vanzelfsprekend de juiste hoeveelheid vet bevatten. Voor onze Naturfarm-Schaus hebben we gekozen voor kokosolie als hoogwaardige vetbron.

Kokosolie wordt beschouwd als een gezond voedingsmiddel, dat onder meer wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan laurinezuur. Laurinezuur, dat behoort tot de vetzuren met middellange keten, zou een antivirale en antibacteriële werking hebben. Kokosolie is zeer licht verteerbaar en daarom ideaal als belangrijke vetbron voor honden.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Naturfarm-Schmaus in één oogopslag:

 • Brokken van hoge kwaliteit zonder granen en aardappelen.
 • Insecten als licht verteerbare eiwitbron
 • Hypoallergeen recept voor voedselgevoelige honden
 • Rijk aan waardevolle vitaminen en mineralen
 • Gemaakt van ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit
 • Met inuline ter bevordering van een gezonde darmflora
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Duurzaam door de afwezigheid van vlees
 • Laag purinegehalte (16,36 mg/100 g)
Graanvrije hondenbrokken met insecten - Naturfarm-Schmaus - 7,5 kg
Nieuw
van 54.99 € 7.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847402

57.56 €
7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (7,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 7,5 kg
Nieuw
57.56 € 7.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Junior - Freiland-Schmaus Junior - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28424

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: graanvrij droogvoer met kip voor puppy’s and opgroeiende honden (2,5 kg)

Waarom behoeven puppy’s een speciaal droogvoer zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip?

Zoals bekend groeien puppy’s zeer snel. Om ze daarbij te ondersteunen, behoeven ze een hondenvoer dat hen van voldoende energie en eiwitten voorziet. Bij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is dat precies het geval. Het graanvrije droogvoer met kip wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van groeiende honden aangepast.  

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior von Bellfor: ideaal voor pups en opgroeiende honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is een geëxtrudeerd droogvoer zonder graan. Het smakelijke voer vormt de perfecte keuze voor puppy’s en opgroeiende honden.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur voorziet kleine viervoeters van alle belangrijke voedingsstoffen die ze voor een gezonde groei nodig hebben. Het hoge gehalte aan kippenvlees zorgt voor een optimale voorziening van dierlijke eiwitten.  

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior

GEZONDE GROEI: Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior ondersteunt een gezonde groei bij kleine hondenrassen tot een leeftijd van 10 tot 12 maanden en bij middelgrote hondenrassen tot een leeftijd van 8 tot 9 maanden. 
NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen.  
PUPPYVOER ZONDER GRANEN: We zien bij het produceren van Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior bewust af van het gebruik van graan. 
MET VEEL VLEES: Het hoge aandeel aan kippenvlees zorgt ervoor dat aan de eiwitbehoefte van jonge honden in de groei probleemloos tegemoet wordt gekomen.  
GEZOND: De samenstelling uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten maakt het droogvoer voor puppy’s bijzonder gezond.  

Waarom Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior de juiste keuze is

Met onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over of uw opgroeiende hond van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien. 
Het graanvrije droogvoer biedt uw viervoeter alles wat hij voor een gezonde groei en actief dagelijks leven nodig heeft. Bovendien zorgt de samenstelling uit speciaal geselecteerde grondstoffen voor een onweerstaanbare smaak, waar uw pup gek op zal zijn.

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: Bellfor-kwaliteit van Duitse makelij

Bellfor is een Duitse fabrikant van eersteklas hondenvoeding. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies waar het bij de voeding van honden werkelijk om draait. Eigenaren kunnen erop vertrouwen dat de kwaliteit van onze producten niets te wensen overlaat. Dat geldt ook voor het droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior, dat we in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen produceren. 
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28460

van 16.49 €
7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Freiland-Schmaus Mini


Freiland-Schmaus Mini (Openluchtfeest Mini) - Kip - Graanvrij - 2,5 kg

Graanvrij geëxtrudeerd hondenvoer voor kleine rassen:

 • Zeergoed te verteren, met één eiwitbron (In totaal 70% kippenvlees)
 • Met eenextra-portie verse vlees
 • Brokkengrootte: ca. 0,6 cm
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Probiotica vooreen gezonde en krachtige darmflora
 • Ideaal voorvoedingssensitieve honden

Ingrediënten: 

Kip (20% verse kip & 20% gedroogde kip), erwten (gemalen), aardappel (gemalen), kippenvet, bietenpulp (ontsuikerd), zalmolie, johannesbrood, heel ei, biergist, lijnzaad, inuline (bron voor FOS), Wortel (gemalen), Brandnetel, Echinacea, Tomaat (gemalen), Appel (gemalen), Mango (gemalen), Pruim (gemalen), Banaan (gemalen), Tijm, Basilicum, Spirulina, Veenbes, Selderij, Glucosamine, Chondroïtine, Yucca-Schidigera Poeder.

van 16.49 € 7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest - Freiland-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28422

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest): geëxtrudeerd droogvoer met kip zonder graan voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom moet je middelgrote honden met geëxtrudeerd droogvoer zonder graan, zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip, voeren?

Een evenwichtige voeding levert een cruciale bijdrage aan het welzijn en de vitaliteit van de hond. Ons geëxtrudeerde droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) biedt middelgrote honden alle noodzakelijke voedingsstoffen die ze voor een actief dagelijks leven nodig hebben. 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest): perfect voor middelgrote honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) is ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van middelgrote honden tegemoet te komen. Het voer bevat geen graan en geen kunstmatige smaak- of conserveringsmiddelen.  
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van levensmiddelkwaliteit zorgen voor een gehalte aan voedingsstoffen dat aan de behoeften van de hond voldoet en voor een optimale verteerbaarheid. Het geëxtrudeerde droogvoer overtuigt ook met zijn hoge gehalte aan kippenvlees als waardevolle bron van dierlijk eiwit. 

Uw voordelen met Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) van Bellfor

VOOR MIDDELGROTE RASSEN: Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) van Bellfor leent zich perfect om middelgrote hondenrassen met een leeftijd vanaf 8 of 9 maanden, overeenkomstig hun bheoefte te verzorgen. 
DROOGVOER ZONDER GRAAN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen graan, wat extra bijdraagt aan de uitstekende verteerbaarheid.
NATUURLIJKE RECEPTUUR: We gebruiken voor onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) geselecteerde, natuurlijke ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
HOOG VLEESGEHALTE: Het voer bevat extra veel kippenvlees als bron voor licht verteerbaar, dierlijke eiwit.  
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE VIERVOETERS: Door de perfect afgestemde receptuur is het droogvoer ook uitstekend geschikt voor voedingsgevoelige honden. 

Waarom u met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) de juiste keuze maakt

Dankzij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) hoeft u zich in de toekomst niet meer af te vragen of u uw hond gezond voedt en aan zijn behoeften tegemoet komt. 
Das Trockenfutter sorgt mit seiner abgestimmten Zusammensetzung, seinem hohen Fleischanteil und hochwertigen Zutaten zuverlässig für eine artgerechte Nährstoffversorgung. Davon abgesehen schmeckt es einfach lecker, sodass Ihr Vierbeiner garantiert nicht widerstehen kann.

Bellfor Freiland-Schmaus: Premiumqualität aus Deutschland

Wir sind ein inhabergeführter Hersteller von Hundefutter, der mehr als 30 Jahre Erfahrung vorweisen kann. Unsere Experten wissen ganz genau, worauf es für eine artgerechte Fütterung ankommt. Als Hundebesitzer können Sie sich daher stets darauf verlassen, dass wir Ihnen Produkte mit einer erstklassigen Qualität bieten. Unser getreidefreies Trockenfutter Freiland-Schmaus stellt in dieser Hinsicht keine Ausnahme dar. Das hochwertige Futter wird unter Einhaltung höchster Standards in Deutschland hergestellt.
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest - Freiland-Schmaus - 6,0 kg

Merk: Bellfor

Model: 28423

van 30.99 €
5.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest): geëxtrudeerd droogvoer met kip zonder graan voor middelgrote honden (6 kg)

Waarom moet je middelgrote honden met geëxtrudeerd droogvoer zonder graan, zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip, voeren?

Een evenwichtige voeding levert een cruciale bijdrage aan het welzijn en de vitaliteit van de hond. Ons geëxtrudeerde droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) biedt middelgrote honden alle noodzakelijke voedingsstoffen die ze voor een actief dagelijks leven nodig hebben. 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest): perfect voor middelgrote honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) is ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van middelgrote honden tegemoet te komen. Het voer bevat geen graan en geen kunstmatige smaak- of conserveringsmiddelen.  
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van levensmiddelkwaliteit zorgen voor een gehalte aan voedingsstoffen dat aan de behoeften van de hond voldoet en voor een optimale verteerbaarheid. Het geëxtrudeerde droogvoer overtuigt ook met zijn hoge gehalte aan kippenvlees als waardevolle bron van dierlijk eiwit. 

Uw voordelen met Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) van Bellfor

VOOR MIDDELGROTE RASSEN: Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) van Bellfor leent zich perfect om middelgrote hondenrassen met een leeftijd vanaf 8 of 9 maanden, overeenkomstig hun bheoefte te verzorgen. 
DROOGVOER ZONDER GRAAN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen graan, wat extra bijdraagt aan de uitstekende verteerbaarheid.
NATUURLIJKE RECEPTUUR: We gebruiken voor onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) geselecteerde, natuurlijke ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
HOOG VLEESGEHALTE: Het voer bevat extra veel kippenvlees als bron voor licht verteerbaar, dierlijke eiwit.  
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE VIERVOETERS: Door de perfect afgestemde receptuur is het droogvoer ook uitstekend geschikt voor voedingsgevoelige honden. 

Waarom u met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) de juiste keuze maakt

Dankzij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) hoeft u zich in de toekomst niet meer af te vragen of u uw hond gezond voedt en aan zijn behoeften tegemoet komt. 
Das Trockenfutter sorgt mit seiner abgestimmten Zusammensetzung, seinem hohen Fleischanteil und hochwertigen Zutaten zuverlässig für eine artgerechte Nährstoffversorgung. Davon abgesehen schmeckt es einfach lecker, sodass Ihr Vierbeiner garantiert nicht widerstehen kann.

Bellfor Freiland-Schmaus: Premiumqualität aus Deutschland

Wir sind ein inhabergeführter Hersteller von Hundefutter, der mehr als 30 Jahre Erfahrung vorweisen kann. Unsere Experten wissen ganz genau, worauf es für eine artgerechte Fütterung ankommt. Als Hundebesitzer können Sie sich daher stets darauf verlassen, dass wir Ihnen Produkte mit einer erstklassigen Qualität bieten. Unser getreidefreies Trockenfutter Freiland-Schmaus stellt in dieser Hinsicht keine Ausnahme dar. Das hochwertige Futter wird unter Einhaltung höchster Standards in Deutschland hergestellt.
van 30.99 € 5.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 30.99 € 5.66 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Junior - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28425

van 38.99 €
5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: graanvrij droogvoer met kip voor puppy’s and opgroeiende honden (7,5 kg)

Waarom behoeven puppy’s een speciaal droogvoer zoals Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) met kip?

Zoals bekend groeien puppy’s zeer snel. Om ze daarbij te ondersteunen, behoeven ze een hondenvoer dat hen van voldoende energie en eiwitten voorziet. Bij Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is dat precies het geval. Het graanvrije droogvoer met kip wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van groeiende honden aangepast.  

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior von Bellfor: ideaal voor pups en opgroeiende honden 

Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior is een geëxtrudeerd droogvoer zonder graan. Het smakelijke voer vormt de perfecte keuze voor puppy’s en opgroeiende honden.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur voorziet kleine viervoeters van alle belangrijke voedingsstoffen die ze voor een gezonde groei nodig hebben. Het hoge gehalte aan kippenvlees zorgt voor een optimale voorziening van dierlijke eiwitten.  

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior

GEZONDE GROEI: Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior ondersteunt een gezonde groei bij kleine hondenrassen tot een leeftijd van 10 tot 12 maanden en bij middelgrote hondenrassen tot een leeftijd van 8 tot 9 maanden. 
NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Het geëxtrudeerde droogvoer bevat geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen.  
PUPPYVOER ZONDER GRANEN: We zien bij het produceren van Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior bewust af van het gebruik van graan. 
MET VEEL VLEES: Het hoge aandeel aan kippenvlees zorgt ervoor dat aan de eiwitbehoefte van jonge honden in de groei probleemloos tegemoet wordt gekomen.  
GEZOND: De samenstelling uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten maakt het droogvoer voor puppy’s bijzonder gezond.  

Waarom Bellfor Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior de juiste keuze is

Met onze Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over of uw opgroeiende hond van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien. 
Het graanvrije droogvoer biedt uw viervoeter alles wat hij voor een gezonde groei en actief dagelijks leven nodig heeft. Bovendien zorgt de samenstelling uit speciaal geselecteerde grondstoffen voor een onweerstaanbare smaak, waar uw pup gek op zal zijn.

Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior: Bellfor-kwaliteit van Duitse makelij

Bellfor is een Duitse fabrikant van eersteklas hondenvoeding. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies waar het bij de voeding van honden werkelijk om draait. Eigenaren kunnen erop vertrouwen dat de kwaliteit van onze producten niets te wensen overlaat. Dat geldt ook voor het droogvoer Freiland-Schmaus (Openluchtfeest) Junior, dat we in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen produceren. 
van 38.99 € 5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 38.99 € 5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Hypoallergenen Droogvoer met Insecten - Landgut-Schmaus - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28439

van 51.99 €
7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor middelgrote honden (7,5 kg)

Waarom hebben honden met voedingsallergieën een hypoallergeen hondenvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nodig?

Voedingsallergieën komen onder honden veel voor. Ze worden meestal door dierlijke eiwitten in het hondenvoer veroorzaakt. Om allergiesymptomen tegen te gaan is de overstap naar een hypoallergeen voer met een alternatieve eiwitbron voor getroffen viervoeters onmisbaar. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): ideaal voor middelgrote honden met aan voeding gerelateerde klachten 

Onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als bron voor dierlijk eiwit. Het insecteneiwit heeft een complex aminozurenprofiel en een hoge biologische waarde. Het bezit praktisch geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
In combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het afzien van graan zorgt het insecteneiwit er bovendien voor, dat het hypoallergene droogvoer ook perfect is voor honden met diverse andere aan voeding gerelateerde problemen zoals IBD, gastritis of nierfalen. 

Uw voordelen met Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) van Bellfor

BIJ ALLERGIEËN: Het gebruik van insecten als enige dierlijke eiwitbron maakt het hypoallergene droogvoer een ideale keuze voor allergische en voedingsgevoelige honden.  
GRAANVRIJ: Het afzien van graan verhoogt de verteerbaarheid van ons droogvoer Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nog verder.
HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN: Geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit maken het voer op insectenbasis een geschikt genot voor middelgrote honden vanaf ongeveer acht of negen maanden. 
HOOG INSECTENAANDEEL: Het hoge gehalte aan insecten zorgt ervoor dat het voer bijzonder rijk aan licht verteerbaar dierlijk eiwit is. 
DUURZAAM ALTERNATIEF: Bij de insectenteelt wordt slechts een fractie van de grondstoffen gebruikt die voor vleesproductie nodig is, waardoor Bellfor Landgoedfeest een duurzaam alternatief voor conventioneel hondenvoer vormt. 

Waarom u met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) een goede keuze maakt 

Met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) hoeft u zich in de toekomst over de kwaliteit van het voer voor uw allergische viervoeter nooit meer zorgen te maken. 
Het graanvrije, natuurlijke droogvoer op insectenbasis smaakt heerlijk en voorziet uw middelgrote, voedingsgevoelige hond van alle voedingsstoffen die hij voor een vitaal en actief dagelijks leven nodig heeft.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Als het om de productie van hoogwaardig hondenvoer gaat, heeft ons bedrijf meer dan 30 jaar ervaring. Als eigenaar kunt u bij ons daarom altijd op een uitstekende kwaliteit rekenen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest). Het graanvrije droogvoer met insecten wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
van 51.99 € 7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 51.99 € 7.2 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Droogvoer met Weide Lam & Wild Konijnenvlees - Heidefeest - Heide-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28420

17.49 €
7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): graanvrij droogvoer voor middelgrote honden, met lam uit de weide en wild konijn (2,5 kg)

Waarom moet ik mijn middelgrote hond met een graanvrij droogvoer zoals Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) voeren? 

Voor het welzijn en de gezondheid is het cruciaal om op een op de behoeften afgestemde voeding te letten. Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) is een geëxtrudeerd droogvoer, dat middelgrote hondenrassen optimaal van alle essentiële voedingsstoffen voor een actief dagelijks leven voorziet. 

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): droogvoer zonder graan voor middelgrote hondenrassen 

Onze Heide-Schmaus (Heidefeest) leent zich perfect om een uitgebalanceerde voeding voor middelgrote honden te garanderen. De samenstelling van het voer is vrij van graan en kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen.  
In plaats daarvan kiezen we voor speciaal geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. Daardoor zijn een uitstekende verteerbaarheid en een aan de behoeften tegemoetkomend gehalte aan voedingsstoffen gegarandeerd. Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) bevat veel lam uit de weide en wild konijn als goed verteerbare bronnen van dierlijk eiwit. 

Uw voordelen met Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest)

VOOR MIDDELGROTE HONDENRASSEN: De receptuur van Bellfor Heide-Schmaus is speciaal voor middelgrote honden vanaf een leeftijd van acht of negen maanden ontwikkeld. 
GRAANVRIJ DROOGVOER: Doordat van graan wordt afgezien is het geëxtrudeerde droogvoer zeer gezond. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Onze Heide-Schmaus (Heidefeest) bevat geselecteerde, natuurlijke grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. 
MET VEEL VLEES: Het hoge gehalte aan lam en wild konijn voorziet in behoefte aan dierlijk eiwit.  
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE DIEREN: Dankzij zijn bijzondere receptuur vormt het graanvrije droogvoer ook voor voedingsgevoelige middelgrote honden een goede keuze.  

Waarom u met Heide-Schmaus (Heidefeest) van Bellfor juist zit 

Dankzij het voeren met Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) hoeft u zich in de toekomst niet meer af te vragen, of u uw geliefde hond overeenkomstig diens behoeften voedt.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur, het hoge gehalte aan vlees en het afzien van kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen maken het graanvrije droogvoer een echte traktatie, die u viervoeter enthousiast van maken.  

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): kwaliteit van Duitse makelij 

Bellfor staat al meer dan 30 jaar voor soortspecifiek hondenvoer. Met onze producten kiezen hondenbezitters voor eersteklas kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor Bellfor Heide-Schmaus. Het geëxtrudeerde droogvoer voor middelgrote honden wordt door ons volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland geproduceerd. 
17.49 € 7 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 20

Geselecteerd vlees, vers geoogste groenten en natuurlijke ingrediënten maken onze Münsterländer Landschmaus zo lekker, waardevol en verteerbaar.

Het recept van Bellfors Münsterländer Landschmaus is met veel liefde, de grootste zorg en volgens de huidige wetenschappelijke kennis samengesteld door ervaren hondenvoedingsexperts. Dit betekent dat onze voeding recht doet aan alle hondenbezitters die waarde hechten aan een natuurlijke en gezonde voeding voor hun hond. Voedingsvezels uit verschillende ingrediënten stimuleren de spijsvertering en zijn daarom bijzonder belangrijk voor een gezonde darm. Daarnaast dienen prebiotica zoals fructo-oligosacchariden (FOS) als voedselbron voor de goede en nuttige darmbacteriën (bifidobacteriën). Samen bevorderen ze de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen.

De uitgebalanceerde mix van omega-3- en omega-6-vetzuren in combinatie met optimaal bruikbaar zink in chelaatvorm helpt haaruitval en jeuk te voorkomen en geeft de hond een gezonde huid met een heerlijk glanzende vacht.

Ons vlees is vergelijkbaar met de natuurlijke vlees- en eiwitbronnen van de wolf. Ze zijn food grade en bevatten geen vleesafval of dierlijke bijproducten. En daarom Bellfor hondenvoer zonder graan.

Trustmark