• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Voordelige sets met voedings- en verzorgingsproducten voor veeleisende vijverbezitters van Aquaris

Besparingsset vijveronderhoud en koivoer voor opgroeiende vissen

Merk: AQUARIS

Model: 120145

20.33 € 25.40 €
10.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Aquaris Besparingsset vijveronderhoud en koivoer voor opgroeiende vissen

Als u het welzijn van uw koi wilt bevorderen en een gezonde groei van de vissen wilt garanderen, moet u zowel aandacht besteden aan een evenwichtige voeding als aan een constant goede waterkwaliteit.

De besparingsset met ons Profi Granulat Mini Koivoer en onze natuurlijke filterstarter zal u helpen om op betrouwbare wijze voor beide te zorgen.

Profi Granulat Mini voor de kweek van Koikarpers

Onze Koi Profi Granulat Mini is een hoogwaardig Koivoer dat uw gevoelige vijverbewoners voorziet van voedingsstoffen naargelang hun behoeften. 

Het voer wordt gekenmerkt door een evenwichtige samenstelling en voorziet uw koi van precies de juiste hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vetten, alsmede micronutriënten en voedingsvezels.

De drijvende korrels zijn licht verteerbaar en vertroebelen het water in de vijver niet onnodig. Bovendien heeft het de ideale grootte om zonder problemen door opgroeiende Koi-karpers te worden gegeten.

Optimale filterwerking en natuurlijk schoon vijverwater

Elke koivijver is een klein, op zichzelf staand ecosysteem. Dit betekent dat voedselresten en uitwerpselen van de vijverbewoners de waterwaarden gemakkelijk kunnen beïnvloeden.

Om dit te vermijden, raden wij u aan onze filterstarter te gebruiken alvorens het vijverfilter op te starten. De speciale samenstelling van micro-organismen, enzymen en mineralen speelt een doorslaggevende rol bij het voorkomen van overmatige vorming van verontreinigende stoffen en schadelijke bacteriën in het vijverwater.

In plaats daarvan ondersteunt onze filterstarter de vestiging van nuttige filterbacteriën en zorgt ervoor dat uw vijverfilter optimaal kan werken en minder vaak hoeft te worden gereinigd.

Bespaar geld op het voeren van groeiende Koikarpers en het natuurlijk online schoonmaken van uw vijver

Met de producten van Aquaris kiest u voor visvoer en natuurlijke vijververzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Bestel onze spaarset voor het kweken van koi direct online en laat het welzijn van uw vissen niet aan het toeval over.

Onze economie set voor het kweken van Koi karpers en natuurlijke vijverreiniging in een oogopslag:

Besparingsset vijveronderhoud en koivoer voor opgroeiende vissen
Aanbod
20.33 € 25.40 € 10.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 25.40 € 10.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economy ingesteld voor optimale waterwaarden

Merk: AQUARIS

Model: 120138

15.24 € 17.27 €
50.81 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Aquaris economy ingesteld voor optimale waterwaarden voordat het vijverfilter in gebruik wordt genomen

Goede waterwaarden zijn essentieel voor de gezonde ontwikkeling van de bewoners en waterplanten in uw met veel moeite aangelegde tuinvijver. 

Met de chemievrije vijververzorgingsproducten van Aquaris, die u hier als spaarset kunt bestellen, kunt u voor een optimale carbonaathardheid zorgen en de vorming van schadelijke bacteriën en andere schadelijke stoffen in het vijverwater effectief tegengaan.

Optimale filterwerking en natuurlijke reiniging van de vijver

Na de winter of een reiniging van het vijverfilter is het belangrijk dat u schadelijke bacteriën tegengaat, gunstige filterbacteriën ondersteunt en het water in uw vijver helpt te ontdoen van verontreinigende stoffen zoals nitriet en nitraat.

Met onze filterstarter kunt u hiervoor vertrouwen op een natuurlijk vijververzorgingsproduct, dat overtuigt door zijn hoge rendement en eenvoudige toepassing.

Door de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van micro-organismen, enzymen en mineralen is onze Filterstarter de ideale keuze voor een natuurlijke reiniging van de vijver.

De carbonaathardheid en de PH-waarde van het vijverwater bijstellen

Om de werking van de filterstarter optimaal te ondersteunen en blijvend stabiele waterwaarden te garanderen, is het zinvol het water voor het gebruik van onze filterstarter te behandelen met POND Stable pH/KH van Aquaris.

Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de carbonaathardheid en de pH-waarde in uw vijver op betrouwbare wijze worden gestabiliseerd, zodat uw vissen de best mogelijke leefomstandigheden hebben.

Dankzij hun natuurlijke ingrediënten kunnen onze vijververzorgingsproducten zonder aarzeling worden gebruikt voor gewone visvijvers, maar ook voor koi- of zwemvijvers.

Koop de Aquaris Profi-set voor natuurlijk schoon vijverwater tegen een speciale prijs

Bestel de Aquaris vijververzorgingsproducten als spaarset tegen een speciale prijs in onze shop en zorg er door het gebruik ervan vóór de inbedrijfstelling van uw filter voor dat een optimale waterkwaliteit gewaarborgd is en dat het welzijn van uw gevoelige vijverbewoners niet wordt geschaad.

De besparingsset voor vijveronderhoud vóór het opstarten van het filter in één oogopslag:

Economy ingesteld voor optimale waterwaarden
Aanbod
15.24 € 17.27 € 50.81 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
15.24 € 17.27 € 50.81 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set Koi Light visvoer en natuurlijke vijververzorging

Merk: AQUARIS

Model: 120143

27.44 € 31.41 €
14.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Economy set Koi Light visvoer en natuurlijke vijververzorging van Aquaris

Voor een gezonde groei van uw Koi karpers is het van essentieel belang een optimale waterkwaliteit te garanderen en ze te voorzien van een geschikt visvoer.

Met onze bespaarset Aquaris Koi Light en onze vijververzorgingsproducten voor de natuurlijke reiniging van het vijverwater willen wij u graag helpen om dat te bereiken.

Aquaris Koi Light - hoogwaardig hoofdvoeder voor uw vissen

Koi Light van Aquaris voorziet uw Koi karpers en andere vijvervissen van de eiwitten, vetten en koolhydraten die ze nodig hebben, evenals belangrijke vitaminen en mineralen.

Bovendien bevat het voer een voldoende hoeveelheid voedingsvezels om de spijsvertering van uw vissen te bevorderen. De beschimmelde korrels zijn ideaal als hoofdvoeder voor koi en andere vissen in de vijver. 

Dankzij de goede verteerbaarheid vertroebelt het het vijverwater niet, zodat onnodige aantasting van de waterkwaliteit op betrouwbare wijze wordt vermeden.

Natuurlijke reiniging en ondersteuning van het vijverfilter

Het speciale mengsel van mineralen, micro-organismen en enzymen zorgt ervoor dat onze filterstarter op betrouwbare wijze helpt de vorming van verontreinigende stoffen en schadelijke bacteriën in het water tegen te gaan.

Op die manier wordt tegelijkertijd ook het vijverfilter ontlast, zodat het zijn optimale filterprestaties op betrouwbare wijze kan ontwikkelen.

Wij raden u aan onze filterstarter te gebruiken voordat u het vijverfilter na de winter of na een schoonmaakbeurt opnieuw opstart.

Chemicaliënvrije stabilisatie van de carbonaathardheid en de PH-waarde

Om stabiele waterwaarden te garanderen en bij te dragen tot de optimale ontwikkeling van de vijverbewoners en de waterplanten, moeten de carbonaathardheid en de PH-waarde van het vijverwater worden geoptimaliseerd voordat de filterstarter wordt gebruikt.

Hiervoor bevelen wij het gebruik van POND Stable pH/KH aan. Net als onze filterstarter is ook dit vijververzorgingsproduct vrij van chemicaliën. Dit garandeert dat het veilig is in het gebruik en dat de vissen in de vijver niet onnodig worden gestresseerd.

Koop de set met Aquaris Koivoer en vijververzorgingsproducten tegen een speciale prijs

Koop de spaarset voor uw tuinvijver tegen een speciale prijs direct in onze online shop en profiteer van de bewezen kwaliteit van Aquaris, die zowel in ons visvoer als in onze vijververzorgingsproducten niets te wensen overlaat.

Onze spaarset met koivoer en vijververzorgingsproducten in één oogopslag:

Set Koi Light visvoer en natuurlijke vijververzorging
Aanbod
27.44 € 31.41 € 14.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
27.44 € 31.41 € 14.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set Koi Profi Granulat Medium en natuurlijk filterstarter

Merk: AQUARIS

Model: 120144

20.33 € 25.40 €
10.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Aquaris Economy Set Koivoer Granulat Medium en Natuurlijk Filterstarter

Als u wilt dat uw koi zich gezond ontwikkelen, moet u zowel de waterkwaliteit in de gaten houden als zorgen voor een evenwichtige voeding.

Met de Aquaris Economy Set, die u op deze pagina voor een speciale prijs kunt bestellen, willen wij u ondersteunen om op betrouwbare wijze voor beide te zorgen.

Op behoeften gebaseerd voer voor uw Koikarper

Ons Profi Granulat Medium is speciaal ontwikkeld voor Koikarpers. Het voer wordt gekenmerkt door zijn evenwichtige samenstelling en voorziet uw koi van alle belangrijke voedingsstoffen, van eiwitten en koolhydraten tot vitaminen, mineralen en voedingsvezels.

Met Profi Granulat Medium van Aquaris kiest u voor een hoogwaardig hoofdvoeder, waarmee u de gezondheid en groei van uw veeleisende vijverbewoners optimaal kunt ondersteunen.

Natuurlijke vijverreiniging voor een goede waterkwaliteit

De waterkwaliteit is voor uw koi minstens even belangrijk als hun voeding. Slechte waterwaarden kunnen snel leiden tot de verspreiding van verontreinigende stoffen en bacteriën in de vijver, waardoor uw vissen vroeg of laat ziek worden.

Met onze filterstarter kunt u dergelijke problemen op betrouwbare wijze tegengaan. Het chemievrije vijververzorgingsproduct met zijn speciale samenstelling van enzymen, micro-organismen en mineralen zorgt voor een natuurlijke reiniging van het vijverwater.

Tegelijkertijd ontlast onze filterstarter het vijverfilter en ondersteunt hij de vorming van belangrijke filterbacteriën, zodat een optimale filterwerking zo lang mogelijk kan worden gegarandeerd.

Koop de spaarset met filterstarter en Koi Profi Granulat Medium tegen een voordelige prijs online

Koop onze spaarset met Profi Granulat Medium Koivoer en filterstarter voor een natuurlijke vijververzorging tegen een speciale prijs en vertrouw op het beproefde concept van Aquaris voor het voeren van uw Koi en het reinigen van het water.

De besparingsset met filterstarter en Koi Profi Granulat Medium in één oogopslag:

Set Koi Profi Granulat Medium en natuurlijk filterstarter
Aanbod
20.33 € 25.40 € 10.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 25.40 € 10.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set med koivijver Wheatgerm 1 kg / 3mm en vijverreiniging POND Bakto 50g

Merk: AQUARIS

Model: 120139

22.36 € 26.42 €
21.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Economy set overgangsvoer voor koi van topkwaliteit en vijverreiniging zonder chemicaliën

Voor de gezondheid en het welzijn van uw koi is het van groot belang dat u ze voedert volgens hun behoeften en aangepast aan de seizoenen. Tegelijkertijd is het van essentieel belang te zorgen voor een permanent hoge waterkwaliteit in de koivijver.

Om u daarbij te helpen, hebben wij een spaarset samengesteld met ons speciaalvoer voor het voor- en najaar en onze natuurlijke filterstarter voor een ongecompliceerde reiniging van de vijver.

Optimale voeding voor uw koi dankzij Wheatgerm koivoer 

Wheatgerm is een koivoer van topkwaliteit. Dankzij de goede verteerbaarheid is het hoogwaardige granulaat met een grootte van drie millimeter ideaal om uw opgroeiende koikarpers in het voor- en najaar te voorzien van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben.

Het drijfbare premium koivoer bevat probiotica en prebiotica. Het is ook rijk aan omega-3 vetten en vitamine E. KI-JA-KO Wheatgerm wordt door koi uitstekend geaccepteerd en kan door hen gemakkelijk worden verteerd, zelfs bij iets lagere watertemperaturen.

Dit betekent dat het voer niet alleen de vitaliteit van uw gevoelige vijverbewoners ondersteunt, maar er ook toe bijdraagt dat de waterkwaliteit niet onnodig wordt aangetast door de uitwerpselen van de dieren.

Chemievrije vijverreiniging en betrouwbare ondersteuning van het vijverfilter

Zelfs de beste kwaliteit koivoer is niet voldoende om op lange termijn een voldoende waterkwaliteit te garanderen. Daarom raden wij aan onze filterstarter te gebruiken voordat u het vijverfilter opnieuw opstart.

Dit chemicaliënvrije vijververzorgingsproduct bevat een zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van enzymen, mineralen en micro-organismen. Daardoor kan onze filterstarter schadelijke bacteriën en verontreinigende stoffen zoals ammonium en nitraat op betrouwbare wijze helpen tegengaan en tegelijk de vestiging van belangrijke filterbacteriën bevorderen.

Dit maakt het gemakkelijk te gebruiken vijveronderhoudsproduct tot de ideale keuze om het water in uw vijver op natuurlijke wijze te zuiveren en uw vijverfilter te ontlasten.

Bestel Wheatgerm Koivoer (3 mm) en Filterstarter voordelig online

Laat de gezondheid van uw gevoelige Koi-karpers niet aan het toeval over en vertrouw in het voor- en najaar op de gebruikelijke kwaliteit van KI-JA-KO en Aquaris met onze zuinige set voor opgroeiende dieren.

Onze set met Wheatgerm Koivoer (3 mm) en filterstarter in één oogopslag:

Set med koivijver Wheatgerm 1 kg / 3mm en vijverreiniging POND Bakto 50g
Aanbod
22.36 € 26.42 € 21.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
22.36 € 26.42 € 21.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set med koivijver Wheatgerm 1 kg / 6mm en vijverreiniging POND Bakto 50g

Merk: AQUARIS

Model: 120140

22.36 € 26.42 €
21.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Economy set overgangsvoer voor koi van topkwaliteit en vijverreiniging zonder chemicaliën

Voor de gezondheid en het welzijn van uw koi is het van groot belang dat u ze voedert volgens hun behoeften en aangepast aan de seizoenen. Tegelijkertijd is het van essentieel belang te zorgen voor een permanent hoge waterkwaliteit in de koivijver.

Om u daarbij te helpen, hebben wij een spaarset samengesteld met ons speciaalvoer voor het voor- en najaar en onze natuurlijke filterstarter voor een ongecompliceerde reiniging van de vijver.

Optimale voeding voor uw koi dankzij Wheatgerm koivoer 

Wheatgerm is een koivoer van topkwaliteit. Dankzij de goede verteerbaarheid is het hoogwaardige granulaat met een grootte van drie millimeter ideaal om uw opgroeiende koikarpers in het voor- en najaar te voorzien van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben.

Het drijfbare premium koivoer bevat probiotica en prebiotica. Het is ook rijk aan omega-3 vetten en vitamine E. KI-JA-KO Wheatgerm wordt door koi uitstekend geaccepteerd en kan door hen gemakkelijk worden verteerd, zelfs bij iets lagere watertemperaturen.

Dit betekent dat het voer niet alleen de vitaliteit van uw gevoelige vijverbewoners ondersteunt, maar er ook toe bijdraagt dat de waterkwaliteit niet onnodig wordt aangetast door de uitwerpselen van de dieren.

Chemievrije vijverreiniging en betrouwbare ondersteuning van het vijverfilter

Zelfs de beste kwaliteit koivoer is niet voldoende om op lange termijn een voldoende waterkwaliteit te garanderen. Daarom raden wij aan onze filterstarter te gebruiken voordat u het vijverfilter opnieuw opstart.

Dit chemicaliënvrije vijververzorgingsproduct bevat een zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van enzymen, mineralen en micro-organismen. Daardoor kan onze filterstarter schadelijke bacteriën en verontreinigende stoffen zoals ammonium en nitraat op betrouwbare wijze helpen tegengaan en tegelijk de vestiging van belangrijke filterbacteriën bevorderen.

Dit maakt het gemakkelijk te gebruiken vijveronderhoudsproduct tot de ideale keuze om het water in uw vijver op natuurlijke wijze te zuiveren en uw vijverfilter te ontlasten.

Bestel Wheatgerm Koivoer (6 mm) en Filterstarter voordelig online

Laat de gezondheid van uw gevoelige Koi-karpers niet aan het toeval over en vertrouw in het voor- en najaar op de gebruikelijke kwaliteit van KI-JA-KO en Aquaris met onze zuinige set voor opgroeiende dieren.

Onze set met Wheatgerm Koivoer (6 mm) en filterstarter in één oogopslag:

Set med koivijver Wheatgerm 1 kg / 6mm en vijverreiniging POND Bakto 50g
Aanbod
22.36 € 26.42 € 21.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
22.36 € 26.42 € 21.29 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set med premium koivoer Health en natuurlijke vijververzorging

Merk: AQUARIS

Model: 120141

23.38 € 27.43 €
22.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Economy set Premium Koivoer Health en natuurlijke vijververzorging

Koikarpers stellen hoge eisen aan de waterkwaliteit en de kwaliteit van hun voedsel. Om u te helpen voor beide te zorgen, hebben wij een spaarset samengesteld met ons premium koivoer Health en onze filterstarter voor natuurlijke waterzuivering.

Health Koivoer voor een goede spijsvertering

Een goed verteerbaar koivoer van hoge kwaliteit, aangepast aan de behoeften van de vissen en de heersende milieuomstandigheden, is van essentieel belang voor een gezonde groei van uw koikarpers.

KI-JA-KO Health bevat probiotica en prebiotica om de darmgezondheid van uw koikarper te bevorderen en een optimale opname van voedingsstoffen te garanderen. Bovendien bevat het drijfvoeder tarwekiemen, die zorgen voor de best mogelijke verteerbaarheid, zelfs bij lage temperaturen.

Het Koivoer is bijvoorbeeld ideaal als uw vissen aan stress worden blootgesteld en een op de behoeften afgestemde voeding dus bijzonder belangrijk is om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Natuurlijk schoon water en een optimaal functionerend vijverfilter

Met onze chemicaliënvrije filterstarter draagt u op een natuurlijke manier bij tot het evenwicht van het ecosysteem en een goede waterkwaliteit in uw vijver. Door het gebruik ervan zullen de gevoelige bewoners van uw koivijver optimale levensomstandigheden vinden en zich gezond kunnen ontwikkelen.

Dankzij het zorgvuldig uitgebalanceerde mengsel van speciale micro-organismen, enzymen en mineralen, gaat de filterstarter de vorming van verontreinigende stoffen zoals nitraat en ammonium en de groei van schadelijke bacteriën tegen.

Dit ontlast ook uw vijverfilter en helpt de algengroei in uw tuinvijver tot een minimum te beperken. 

Koop Premium Koifutter Health en Aquaris Filterstarter als set voor een lage prijs

Bestel de set met onze Premium-Koifutter Health en onze natuurlijke filterstarter voor een speciale prijs in onze shop en ondersteun het welzijn en de gezondheid van uw gevoelige vijverbewoners met het beproefde concept van Aquaris.

Onze besparingsset met Premium-Koifutter Health en Aquaris Filterstarter in een oogopslag:

Set med premium koivoer Health en natuurlijke vijververzorging
Aanbod
23.38 € 27.43 € 22.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
23.38 € 27.43 € 22.26 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voordelige set voor een doeltreffende en natuurlijke vijververzorging

Merk: AQUARIS

Model: 120142

22.85 € 25.39 €
41.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voordelige set voor een doeltreffende en natuurlijke vijververzorging met Aquaris

Naast een hoogwaardig visvoer dat optimaal is afgestemd op de behoeften van uw vijverbewoners, is het voor een gezonde ontwikkeling van de vissen minstens zo belangrijk dat het gevoelige ecosysteem in uw tuinvijver in evenwicht wordt gehouden.

Om u daarbij te helpen, hebben wij voor u enkele geselecteerde vijververzorgingsproducten van Aquaris samengesteld, die u hier als voordelige spaarset kunt bestellen. 

Betrouwbare ondersteuning voor het vijverfilter

Na verloop van tijd kunnen zich in het water talrijke verontreinigende stoffen ophopen en schadelijke bacteriën vormen, die een enorm effect kunnen hebben op de gezondheid van uw vissen. 

Met onze filterstarter kunt u dit probleem op betrouwbare wijze tegengaan. Het natuurlijke vijververzorgingsproduct met een speciaal mengsel van mineralen, enzymen en micro-organismen zorgt ervoor dat verontreinigende stoffen en ongewenste bacteriën worden afgebroken.

Tegelijkertijd worden nuttige filterbacteriën ondersteund. Hierdoor wordt het vijverfilter ontlast en kan het zijn optimale reinigingsvermogen van het vijverwater langer ontwikkelen.

Stabiele waterwaarden zonder chemicaliën

Voordat u onze filterstarter gebruikt, moet u eerst controleren of de carbonaathardheid en de pH-waarde de juiste waarden hebben.

U kunt dit bijzonder betrouwbaar doen met POND Stable pH/KH. Dit hoogproductieve, chemicaliënvrije vijververzorgingsproduct zorgt voor stabiele waterwaarden, zodat de bewoners van uw vijver kunnen profiteren van permanent goede leefomstandigheden.

Verwijdering van vijverslib zonder enige chemische inspanning

Visuitwerpselen, afgestorven waterplanten en bladeren uit de omgeving bezinken op de bodem van de vijver. Daar worden ze afgebroken en vormen na verloop van tijd vijverslib, dat de vijver vertroebelt en de waterkwaliteit aantast.

Met onze vijverslibverwijderaar kunt u bestaand vijverslib verwijderen en de vorming van nieuwe afzettingen tegengaan. 

Op die manier zorgt u voor helder water en voorkomt u rottingsprocessen in uw vijver zonder chemicaliën. Dit loont niet alleen visueel, maar ook wat betreft het welzijn en de gezondheid van uw vissen.

Bestel de Aquaris Profi-set voor een natuurlijke reiniging van uw vijver tegen een speciale prijs

Vijververzorgingsproducten van Aquaris bevatten geen chemische middelen en zijn ook ideaal voor veilig gebruik in koivijvers en zwemvijvers. 

Bestel onze natuurlijke vijververzorgingsproducten als set tegen een speciale prijs en vertrouw op de beproefde producten van Aquaris om de waterkwaliteit ook in de toekomst te handhaven.


Onze set voor natuurlijke vijverreiniging in één oogopslag:

Voordelige set voor een doeltreffende en natuurlijke vijververzorging
Aanbod
22.85 € 25.39 € 41.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
22.85 € 25.39 € 41.55 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Onze voordelige sets met voedings- en verzorgingsproducten voor veeleisende vijverbezitters

Als eigenaar van een tuinvijver weet u natuurlijk dat een evenwichtige voeding en een adequate vijververzorging van cruciaal belang zijn voor het welzijn en de vitaliteit van uw vissen.

Wij willen u hierbij graag ondersteunen en hebben diverse spaarpakketten samengesteld met ons hoogwaardige visvoer voor koikarpers en andere vijvervissen en onze natuurlijke producten voor vijveronderhoud. 

Chemicaliënvrije onderhoudsproducten voor uw tuinvijver

Met onze vijververzorgingsproducten kiest u voor chemievrije producten waarmee u op een natuurlijke manier voor goede waterwaarden kunt zorgen en problemen kunt voorkomen.

Daarom kunt u onze vijververzorgingsproducten gebruiken, die u helpen vijverslib te verwijderen of de vorming van schadelijke bacteriën tegen te gaan, zonder uw vijverbewoners onnodig te belasten.

Visvoer van hoge kwaliteit voor elke behoefte

Net als onze vijververzorgingsproducten wordt ons visvoer gekenmerkt door zijn eersteklas kwaliteit en evenwichtige samenstelling. 

In ons assortiment vindt u zowel koivoer van topkwaliteit als vijvervoer van hoge kwaliteit voor andere vissen. Dit betekent dat u altijd het soort voer kunt kiezen dat het best bij de behoeften van uw vijverbewoners past.

Ons visvoer is licht verteerbaar en draagt er dus in belangrijke mate toe bij dat het water in uw vijver niet onnodig wordt vervuild met de uitwerpselen van de dieren.

Koop hoogwaardig visvoer en chemicaliënvrije vijververzorgingsproducten als set en bespaar geld

Als u geld wilt besparen op uw aankopen van visvoer en vijververzorgingsproducten zonder aan kwaliteit in te boeten, zijn onze voordelige sets perfect voor u.

Koop de spaarset van uw keuze gemakkelijk in onze onlineshop en vertrouw op de beproefde kwaliteit van de producten van Aquaris en KI-JA-KO bij het voeren van uw vissen en de verzorging van uw vijver.

Trustmark