• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Schildpaddenvoer van hoge kwaliteit voor veeleisende terrariumbewoners

AQUARIS Repti Mix - Schildpadvoer - 55g / 250 ml

Merk: AQUARIS

Model: 120108

3.97 €
72.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

De zorgvuldige samenstelling van geselecteerde grondstoffen, zoals het natuurlijke calcium en andere mineralen in de Gammarus, zorgt ervoor dat de waterschildpadden van kinetische energie worden voorzien en ondersteunt de constructie van de schelp. Als een heerlijk compleet voer is de Repti Mix afgestemd op de soortspecifieke voeding van alle gemengdetende schildpadden.


3.97 € 72.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
3.97 € 72.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

AQUARIS Repti Sticks - Schildpadvoer - 75g / 250ml

Merk: AQUARIS

Model: 120123

3.86 €
51.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

AQUARIS Repti Sticks schildpadvoer bestaat uit natuurlijke voederdieren en plantaardige grondstoffen. De drijvende sticks bevatten mineralen, aminozuren en vitamines. Door zijn uitgebalanceerde samenstelling is het voer geschikt voor alle moeras-, water- en schildpadden en alle andere reptielen.


3.86 € 51.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
3.86 € 51.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

AQUARIS Repti Mix - Schildpadvoer - 220g / 1 L

Merk: AQUARIS

Model: 120109

15.69 €
71.32 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

De zorgvuldige samenstelling met geselecteerde grondstoffen, zoals het natuurlijke calcium en andere mineralen in de Gammarus, zorgt dat de waterschildpadden energie hebben om te bewegen en ondersteunt de opbouw van het schild. De Repti Mix is een heerlijk compleet voer, afgestemd op de voedingsbehoefte van alle schildpadden.die gemengd voer eten.


15.69 € 71.32 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
15.69 € 71.32 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

AQUARIS Repti Sticks - Schildpadvoer - 300g / 1 L

Merk: AQUARIS

Model: 120124

van 11.50 €
47.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

AQUARIS Repti Sticks schildpadvoer bestaat uit natuurlijke voederdieren en plantaardige grondstoffen. De drijvende sticks bevatten mineralen, aminozuren en vitamines. Door zijn uitgebalanceerde samenstelling is het geschikt voor alle moeras-, water- en schildpadden en alle andere reptielen.


van 11.50 € 47.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 11.50 € 47.07 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Aquaris schildpaddenvoer en reptielenvoer online kaufen

Het houden van schildpadden en andere reptielen, zoals baardagamen, staat bekend als zeer veeleisend. Dit is niet in de laatste plaats te wijten aan de bijzondere voedingsbehoeften van de dieren. Met het voer voor waterschildpadden en andere reptielen van Aquaris kiest u voor kwaliteitsproducten voor de voeding van uw terrariumbewoners, waarmee u probleemloos in hun behoeften zult kunnen voorzien.

Juist voeren van schildpadden en andere reptielen

Fouten bij het voederen kunnen snel fatale gevolgen hebben voor de gezondheid van reptielen, zoals waterschildpadden, en ernstige ziekten veroorzaken. In dit verband moet er ook rekening mee worden gehouden dat de individuele voedingsbehoeften van de dieren sterk kunnen verschillen naar gelang van de reptielensoort. Een waterschildpad heeft bijvoorbeeld heel ander voedsel nodig dan een schildpad op het land.

Het is daarom van cruciaal belang dat u altijd let op een voedingsstoffensamenstelling die aan de behoeften voldoet en dat u uw terrariumbewoners voorziet van het juiste voedsel in de juiste hoeveelheid. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat uw reptielen zich gezond ontwikkelen en dat er zich geen voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen voordoen.

Voedsel van hoge kwaliteit voor waterschildpadden en andere reptielen

Met reptielenvoer van Aquaris kunt u vertrouwen op producten van hoge kwaliteit voor een voeding die aan uw behoeften voldoet. Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en een behoedzaam productieproces garanderen een optimale samenstelling van de voedingsstoffen en een goede verteerbaarheid van ons voedsel.

Alle producten zijn door onze deskundigen speciaal ontwikkeld voor de speciale voedingsbehoeften van reptielen. Aquaris voer is verkrijgbaar in verschillende soorten. U vindt in ons assortiment bijvoorbeeld volledig voer voor waterschildpadden of hoogwaardig voer dat ook geschikt is voor landschildpadden, waterschildpadden en andere reptielen.

Met Aquaris laat u de voedingsstoffenvoorziening van de bewoners van uw terrarium niet aan het toeval over, maar kiest u voor hoogwaardige en perfect op elkaar afgestemde recepten. Wij zijn er dan ook zeker van dat u volledig tevreden zult zijn met Aquaris schildpaddenvoer en reptielenvoer.

Trustmark