• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie 60 dagen

Testwinnaar

Droogvoer met Weide Lam & Wild Konijnenvlees - Heidefeest - Heide-Schmaus- 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28416

van 37.49 €
5.27 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): graanvrij droogvoer voor middelgrote honden, met lam uit de weide en wild konijn (7,5 kg)

Waarom moet ik mijn middelgrote hond met een graanvrij droogvoer zoals Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) voeren? 

Voor het welzijn en de gezondheid is het cruciaal om op een op de behoeften afgestemde voeding te letten. Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) is een geëxtrudeerd droogvoer, dat middelgrote hondenrassen optimaal van alle essentiële voedingsstoffen voor een actief dagelijks leven voorziet. 

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): droogvoer zonder graan voor middelgrote hondenrassen 

Onze Heide-Schmaus (Heidefeest) leent zich perfect om een uitgebalanceerde voeding voor middelgrote honden te garanderen. De samenstelling van het voer is vrij van graan en kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen.  
In plaats daarvan kiezen we voor speciaal geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. Daardoor zijn een uitstekende verteerbaarheid en een aan de behoeften tegemoetkomend gehalte aan voedingsstoffen gegarandeerd. Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) bevat veel lam uit de weide en wild konijn als goed verteerbare bronnen van dierlijk eiwit. 

Uw voordelen met Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest)

VOOR MIDDELGROTE HONDENRASSEN: De receptuur van Bellfor Heide-Schmaus is speciaal voor middelgrote honden vanaf een leeftijd van acht of negen maanden ontwikkeld. 
GRAANVRIJ DROOGVOER: Doordat van graan wordt afgezien is het geëxtrudeerde droogvoer zeer gezond. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Onze Heide-Schmaus (Heidefeest) bevat geselecteerde, natuurlijke grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. 
MET VEEL VLEES: Het hoge gehalte aan lam en wild konijn voorziet in behoefte aan dierlijk eiwit.  
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE DIEREN: Dankzij zijn bijzondere receptuur vormt het graanvrije droogvoer ook voor voedingsgevoelige middelgrote honden een goede keuze.  

Waarom u met Heide-Schmaus (Heidefeest) van Bellfor juist zit 

Dankzij het voeren met Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest) hoeft u zich in de toekomst niet meer af te vragen, of u uw geliefde hond overeenkomstig diens behoeften voedt.  
De zorgvuldig afgestemde receptuur, het hoge gehalte aan vlees en het afzien van kunstmatige smaak- en conserveringsstoffen maken het graanvrije droogvoer een echte traktatie, die u viervoeter enthousiast van maken.  

Bellfor Heide-Schmaus (Heidefeest): kwaliteit van Duitse makelij 

Bellfor staat al meer dan 30 jaar voor soortspecifiek hondenvoer. Met onze producten kiezen hondenbezitters voor eersteklas kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor Bellfor Heide-Schmaus. Het geëxtrudeerde droogvoer voor middelgrote honden wordt door ons volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland geproduceerd. 
van 37.49 € 5.27 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28432

van 58.99 €
6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): graanvrij koudgeperst droogvoer met kip voor grote honden (10 kg)

Waarom hebben grote hondenrassen een speciaal hondendroogvoer zoals Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor nodig?

Grote honden krijgen beduidend vaker te maken met een levensbedreigende maagkanteling. Koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) zwelt in de maag van de viervoeter niet op. Dit kan een cruciale rol spelen bij het verminderen van de kans op een maagtorsie. 

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): geschikt droogvoer voor grote honden 

Met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor is een geschikte voeding voor grote honden geen probleem. Het koudgeperste droogvoer is vrij van kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bovendien hebben we zeer bewust van het gebruik van graan als ingrediënt afgezien. 
In plaats daarvan zorgen hoogwaardige, natuurlijk ingrediënten ervoor, dat in de voedingsbehoeften van grote hondenrassen optimaal voorzien wordt. Het graanvrije droogvoer kenmerkt zich door zijn hoge aandeel vlees en levert uw viervoeter alle voedingsstoffen die hij voor een actief dagelijks leven nodig heeft. 

Uw voordelen met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor

  • VOOR GROTE RASSEN: Het door middel van koudpersen geproduceerde voer leent zich perfect om aan de behoeften van grote honden met een leeftijd vanaf zes maanden tegemoet te komen. 
  • GRAANVRIJ: Door af te zien van graan is Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bijzonder smakelijk en zeer gezond. 
  • NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Wij gebruiken voor de productie van ons droogvoer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
  • HOOG AANDEEL VLEES: Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bevat extra veel kippenvlees, waardoor uw viervoeter optimaal van licht verteerbaar, dierlijk eiwit wordt voorzien. 
  • VOOR VOEDINGSGEVOELIGE DIEREN: De perfect afgestemde receptuur maakt het graanvrije droogvoer ook een goede keuze voor voedingsgevoelige viervoeters.

Waarom u met onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) voor uw grote hond de perfecte keuze maakt  

Kiest u bij het voeren van uw geliefde hond voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest), dan hoeft u zich over een aan de behoeften aangepaste voorziening van voedingsstoffen nooit meer zorgen te maken. 
Hoogwaardige ingrediënten, een hoog aandeel vlees en de via het milde koudpersen vervaardigde brokken maken het droogvoer zonder graan een zeer goed verteerbare lekkernij, die uw grote viervoeter zeker niet zal kunnen weerstaan.  

Wiesen-Schmaus (Heidefeest) droogvoer: Bellfor-kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor weten we dankzij meer dan 30 jaar ervaring precies wat goed hondenvoer is. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u met de producten van Bellfor voor een onberispelijke kwaliteit kiest. Onze koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) vormt daarop geen uitzondering. Het hoogwaardige droogvoer zonder granen wordt door ons in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Winnaar van de test - graanvrij hondenvoer van Bellfor.

Met trots kondigen we onze winnaar van de graanvrij hondenvoertest aan.

Onze Heide-Schmaus (geëxtrudeerd) en onze Wiesen-Schmaus (koud geperst) werden door het online portaal www.hundefuttertests.net tot winnaars uitgeroepen!

Bellfor Testwinnaar:

https://1a-hundefutter.de/bellfor/

https://getreidefreieshundefutter.net/

Trustmark