• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Hoogwaardige zalven voor huidverzorging bij honden van Bellfor hondenvoer

Voedingsset voor grote honden met anale klierontsteking

Merk: Bellfor

Model: 100034

32.49 € 43.88 €
8.06 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voedingsset voor grote honden met anale klierontsteking

Als een hond lijdt aan een anale klierontsteking, is dat pijnlijk voor het dier en kan het zelfs een operatie vereisen. Daarom hebben we een speciale voedingsset samengesteld voor grote honden met problemen aan hun anale klieren, die u hier tegen een speciale prijs kunt kopen.

Hoogwaardig droogvoer voor grote honden

Om problemen zoals verstopte en ontstoken anale klieren te voorkomen, is het belangrijk dat de anale zakjes van de hond regelmatig worden geleegd. Om dit te laten gebeuren, moet de ontlasting van de hond een stevige consistentie hebben. Als de ontlasting van uw viervoeter vaak te zacht is, kan voeren met Bellfor Wiesen-Schmaus nuttig zijn.

Bellfor Wiesen-Schmaus is een graanvrij droog hondenvoer met een extra hoog vleesgehalte. Het voer bevat geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Het staat bekend om zijn uitstekende verteerbaarheid en kan ook bijdragen aan een optimale ontlastingconsistentie.

Bovendien wordt het voer geproduceerd volgens een zachte koudpersmethode. Hierdoor zwellen de brokken in de maag van de hond minder op, waardoor het natuurlijk hogere risico op een levensbedreigende maagkanteling bij grote hondenrassen kan worden verminderd.

Verzorgende zalf voor ontstoken anale klieren

Als de anale klieren van uw hond al ontstoken zijn, is naast evenwichtige voeding natuurlijk ook de verzorging van het belaste anale gebied belangrijk. We raden u aan onze hoogwaardige anale klierzalf te gebruiken. Bellfor Analdrüsen Salbe bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals sheaboter, calendula en insectenvet.

De zalf staat bekend om zijn uitstekende huidverdraagzaamheid en verzorgende werking. Regelmatig gebruik kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van de klachten die gepaard gaan met een anale klierontsteking bij uw hond.

Bestel de voedingsset voor grote honden met ontstoken anale klieren tegen een speciale prijs

Als u uw hond in de toekomst gezond wilt voeden en tegelijkertijd iets wilt doen voor de verzorging van zijn ontstoken anale klieren, dan zit u met deze voedingsset precies goed. Koop het voordeelpakket bestaande uit onze Wiesen-Schmaus droogvoer en Bellfor Analdrüsen Salbe voordelig in onze winkel en maak geen compromissen meer over de voedingskwaliteit.

Ons voordeelpakket voor grote honden met een anale klierontsteking in één oogopslag:

Voedingsset voor grote honden met anale klierontsteking
Aanbod
Nieuw
32.49 € 43.88 € 8.06 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.49 € 43.88 € 8.06 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voedingsset voor kleine honden met ontstoken anale klieren

Merk: Bellfor

Model: 100035

32.49 € 36.03 €
12.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voedingsset voor kleine honden met ontstoken anale klieren

Ontstekingen aan de anale klieren zijn erg ongemakkelijk voor getroffen honden en kunnen soms zelfs een operatieve ingreep noodzakelijk maken. Daarom hebben we een speciale voedingsset samengesteld voor kleine hondenrassen met problemen aan de anale klieren, die je voordelig op deze pagina kunt bestellen.

Graanvrij droog hondenvoer voor kleine rassen

Om een regelmatige lediging van de anale zakjes te waarborgen en mogelijke problemen zoals verstopping of ontsteking van de anale klieren te voorkomen, is een stevige consistentie van de ontlasting van cruciaal belang. Als jouw hond over het algemeen neigt naar zachte ontlasting en diarree, of al problemen heeft met zijn anale klieren, kan het de moeite waard zijn om over te schakelen naar onze Freiland-Schmaus Mini.

Het graanvrije droogvoer kenmerkt zich door zijn hoge vleesgehalte van 70% kip en het ontbreken van kunstmatige conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Het is goed verteerbaar en kan bijdragen aan een stevige consistentie van de ontlasting van je hond. Bovendien zorgen de kleine brokjes ervoor dat Bellfor Freiland-Schmaus Mini probleemloos door kleine honden kan worden gegeten.

Natuurlijke verzorging voor ontstoken anale klieren

Naast een uitgebalanceerd dieet is het belangrijk om de belaste anale regio van je hond te verzorgen in geval van een ontsteking van de anale klieren. Gebruik hiervoor bij voorkeur Bellfor Analdrüsen Salbe. Geselecteerde ingrediënten zoals insectenvet, sheaboter en calendula zorgen voor een uitstekend verzorgend effect en een goede huidverdraagzaamheid. Door regelmatig onze Analdrüsen Salbe toe te passen, kun je dus aanzienlijk bijdragen aan het verlichten van de klachten van je hond.

Koop voedingsset voor kleine honden met ontstoken anale klieren voor een voordelige prijs

Als kwaliteit van het voer belangrijk voor je is en je tegelijkertijd op een natuurlijke manier de ontstoken anale klieren van je hond wilt verzorgen, dan is deze voedingsset de juiste keuze. Bestel het set bestaande uit Bellfor Freiland-Schmaus Mini en Analdrüsen Salbe voor een voordelige prijs in onze winkel en kies in de toekomst voor diervriendelijke producten van Bellfor.

Overzicht van ons set voor kleine hondenrassen met ontstoken anale klieren:

Voedingsset voor kleine honden met ontstoken anale klieren
Aanbod
Nieuw
32.49 € 36.03 € 12.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.49 € 36.03 € 12.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Voedingsset voor middelgrote hondenrassen met anale klierontsteking

Merk: Bellfor

Model: 100036

32.49 € 36.03 €
12.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voedingsset voor middelgrote hondenrassen met anale klierontsteking

Een ontsteking van de anale klieren is uiterst pijnlijk voor getroffen honden en kan in sommige gevallen zelfs een operatie vereisen. Daarom hebben we een speciale voedingsset samengesteld voor middelgrote honden die lijden aan een anale klierontsteking, die u voordelig kunt kopen in onze online winkel.

Verteerbaar droogvoer voor middelgrote honden

Een ontsteking van de anale klieren treedt meestal alleen op wanneer de ontlasting van een hond te zacht is of wanneer de viervoeter vaak last heeft van diarree. Om te zorgen voor stevige ontlasting en daarmee een regelmatige lediging van de anale zakjes van uw hond, is het voeren van hoogwaardig droogvoer zoals onze "Heide-Schmaus" aan te raden.

Bellfor "Heide-Schmaus" is vrij van granen en kunstmatige conserveringsmiddelen en smaakstoffen. In plaats daarvan scoort het droogvoer met een bijzonder hoog gehalte aan vlees en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. U kunt er dus zeker van zijn dat uw hond op maat wordt voorzien van voedingsstoffen. Bovendien kan het voeren van onze "Heide-Schmaus" bijdragen aan een optimale consistentie van de ontlasting van uw viervoeter.

Rijke verzorging voor ontstoken anale klieren

Als de anale klieren van de hond al ontstoken zijn, is naast goed hondenvoer ook een adequate verzorging van de geïrriteerde huid rond de anus belangrijk. Met onze anale klierzalf kiest u voor een natuurlijk verzorgingsproduct met geselecteerde ingrediënten zoals calendula, insectenvet en sheaboter.

Bellfor anale klierzalf is huidvriendelijk en heeft een uitstekend verzorgend effect. Door regelmatig gebruik van de zalf kunt u betrouwbaar helpen bij het verlichten van de klachten die worden veroorzaakt door een ontsteking van de anale klieren bij uw hond.

Koop voordelig het voedingsset voor middelgrote hondenrassen met anale klierontsteking

Als u waarde hecht aan kwaliteit in de voeding van uw viervoeter en tegelijkertijd effectief de ontstoken anale klieren wilt verzorgen, is dit voedingsset de perfecte keuze. Bestel het set bestaande uit Bellfor "Heide-Schmaus" en anale klierzalf tegen een gereduceerde prijs in onze winkel en vertrouw in de toekomst op de kwaliteit van Bellfor.

Ons set voor middelgrote honden met ontstoken anale klieren in één oogopslag:

Voedingsset voor middelgrote hondenrassen met anale klierontsteking
Aanbod
Nieuw
32.49 € 36.03 € 12.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
32.49 € 36.03 € 12.84 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Wondzalf - 30 ml

Merk: Marsavet

Model: 60002

20.33 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Marsavet Wondzalf - Effectieve ondersteuning van wondgenezing - Geschikt voor honden, katten, vogels, knaagdieren en paarden - 30 ml

Bevorder de wondgenezing met de Wondzalf van Marsavet

Huidige verwondingen kunnen bij dieren af en toe voorkomen. Om onnodige problemen, waaronder bacteriële huidinfecties, te voorkomen, is het belangrijk om bestaande wonden tijdig te behandelen. Met de Wondzalf van Marsavet kunt u op een zachte manier de wondgenezing bij uw dier ondersteunen en bijdragen aan een snelle genezing.

Hoe werkt Marsavet Wondzalf?

Onze Marsavet Wondzalf is een hoogwaardig verzorgingsproduct. De door dierenartsen samengestelde formule bevat geselecteerde ingrediënten zoals insectenvet, bijenwas, lanoline, D-panthenol en hyaluronzuur, die zich onderscheiden door hun verzorgende, vochtinbrengende en ontstekingsremmende eigenschappen. De Wondzalf is ideaal om de wondgenezing bij honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren op een effectieve en huidvriendelijke manier te ondersteunen.

Geselecteerde ingrediënten voor een snelle wondgenezing

Elk afzonderlijk ingrediënt van Marsavet Wondzalf is gekozen door onze experts vanwege de speciale werking op wondgenezing en huidgezondheid.

 • Insectenvet is rijk aan laurinezuur, een middellange keten vetzuur met antibacteriële eigenschappen.
 • Zinkoxide remt de groei van micro-organismen en draagt zo bij aan een optimale genezing van kleine wonden bij uw dier.
 • Sheaboter is ook te vinden in veel huidverzorgingsproducten voor mensen en dient in onze Wondzalf als vochtinbrenger.
 • Kokosvet heeft dankzij het hoge gehalte aan laurinezuur antibacteriële eigenschappen en verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.
 • Lanoline, of wolvet, bevordert de opbouw van de natuurlijke vetten van de huid en zorgt voor een betere elasticiteit.
 • Bijenwas beschermt de huid en helpt bij het vasthouden van vocht. Het hoge gehalte aan vitamine A bevordert de regeneratie.
 • Propolis is een door bijen geproduceerde harsachtige substantie met antibiotische, antivirale en antischimmel eigenschappen.
 • D-panthenol is een provitamine dat de wondgenezing ondersteunt en jeuk en ontstekingen verlicht.
 • Vitamine E is een belangrijk antioxidant dat de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.
 • Hyaluronzuur helpt de huid haar vochtbalans te behouden, wat essentieel is voor een optimale wondgenezing.

Waarom u met Marsavet Wondzalf de juiste keuze maakt

 • Zachte verzorging: Ingrediënten zoals insectenvet en sheaboter zorgen voor een zachte verzorging van de huid en dragen zo bij aan het genezingsproces.
 • Effectieve wondgenezing: De speciale formule van Marsavet Wondzalf zorgt betrouwbaar voor een optimale wondgenezing en werkt tegen huidontstekingen.
 • Eenvoudig in gebruik: Marsavet Wondzalf wordt eenvoudig aangebracht op de wond. De zalf is geschikt voor honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren.
 • Door experts ontwikkeld: Onze Wondzalf is ontwikkeld en uitvoerig getest door een ervaren team van dierenartsen en andere experts, waardoor optimale effectiviteit is gegarandeerd.
 • Hoge kwaliteit: Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde en gecontroleerde leveranciers.

Marsavet Wondzalf: Premiumkwaliteit uit Duitsland

Met onze Wondzalf e kiest u voor een hoogwaardig verzorgingsproduct van een gecertificeerde Duitse fabrikant. De zalf wordt geproduceerd volgens de hoogste normen in onze eigen faciliteit. Regelmatige kwaliteitscontroles tijdens het hele productieproces zorgen voor een constant hoge kwaliteit en veiligheid van Marsavet Wondzalf. Bovendien streven we naar duurzame oplossingen bij zowel de productie als de verpakking van onze producten. Op deze manier beschermen we niet alleen uw dier, maar ook het milieu met onze producten.

Wondzalf - 30 ml
Nieuw
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Potenbescherming zalf voor honden - Pfotenschutz Salbe - 100ml

Merk: Bellfor

Model: 28464

20.33 €
184.8 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Pfotenschutz Salbe

Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf beschermt en verzorgt de huid van honden

Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf is een echt natuurlijk product voor uitwendig gebruik op de huid met kleine wonden of scheuren, die een bewezen nazorg biedt.

Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf biedt tevens een ideale bescherming voor de hondenpoten in de sneeuw en contact met strooizout.

Om Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf optimaal te gebruiken moet de zalf droog en bij kamertemperatuur worden bewaard.

Wat maakt Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalfzo bijzonder? 

De unieke combinatie van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, die Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf bevat, hebben een ontstekingsremmende, antibacteriële bescherming en voedende werking en daarom bieden deze een gevarieerde toepasbaarheid.

Insecten vet bevat een hoog gehalte laurinezuur, de o.a. antibacteriële en ontstekingsremmende werkt.

Calendula - ook wel goudsbloem genoemd – bevat actieve bestanddelen, die ontstekingsprocessen bestrijden en de vorming van nieuw weefsel bevorderen. De carotenoïden van de calendula versterken de huid extra tegen externe invloeden.

Bijenwas heeft een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen, vetzuren en micronutriënten. Deze ingrediënten helpen de huid van de hond om vocht beter op te slaan en tegelijkertijd het natuurlijke regeneratieproces te ondersteunen.

Ongeraffineerde echte sheaboter wordt in Afrika al eeuwenlang gebruikt als een crème ter bescherming tegen weer en wind. Sheaboter laat een ademende, waterdichte film achter en is het meest gebruikte vochtinbrengende product in cosmetica.

Kokosolie is ideaal voor de verzorging van de droge, gebarsten huid.

Cacaoboter staat bekend om zijn hydraterende en regenererende eigenschappen. De huid wordt gladder en aanzienlijk verbeterd.

Toepassingsgebied van Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) Zalf: 

 • Bescherming tegen sneeuw, ijs en strooizout
 • Kleine scheurtjes
 • Nazorg van wonden
 • Jeukend
 • Eelt of uitstulpingen van het bed
 • Droge, schilferige huid

Ingrediënten:

Insectenvet, calendula, bijenwas, sheaboter, kokosvet, cacaoboter.

20.33 € 184.8 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Doorligwonden zalf voor honden - Liegeschwielen Salbe - 30 ml

Merk: Bellfor

Model: 28503

van 15.24 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Liegeschwielen Salbe helpt bij ligbotjes en zorgt voor huid en vacht

Bellfor Liegeschwielen Salbe is een puur natuurlijk product. De zalf is bij uitstek geschikt voor uitwendig gebruik en gaat de ontwikkeling van ligstoten bij honden effectief tegen.

Wat maakt Bellfor Liegeschwielen Salbe zo bijzonder?

Bij Bellfor hechten we veel belang aan natuurlijke ingrediënten en een goede verteerbaarheid. Dit geldt natuurlijk ook voor onze bed eelt zalf.

Het hoogwaardige verzorgingsproduct bevat een unieke combinatie van geselecteerde grondstoffen die de zalf een antibacteriële, ontstekingsremmende en verzorgende werking geven.

Insectenvet van de larven van de zwarte soldaatvlieg heeft een hoog gehalte aan laurinezuur en heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking.

Bijenwas is rijk aan belangrijke vetzuren, mineralen en vitaminen en andere micronutriënten. Het draagt bij tot de regeneratie van de huid in geval van oneffenheden en ondersteunt de opslag van vocht.

Calendula voorziet de huid van uw hond van actieve bestanddelen die de vorming van nieuwe cellen bevorderen en ontstekingsprocessen tegengaan. Bovendien verbeteren de carotenoïden in Calendula de weerstand van de huid.

Kokosolie verzorgt de droge en gebarsten huid.

Cacaoboter helpt om te regenereren en hydrateert. Het is ideaal voor het verbeteren van het uiterlijk van de huid van uw hond en het tegengaan van eeltplekken.

Ongeraffineerde echte karitéboter is niet voor niets een van de meest voorkomende ingrediënten in cosmetische producten die zijn ontworpen om de huid te hydrateren. Het zorgt voor een waterdichte, ademende film op de huid van uw hond.

Hyaluronzuur is in staat om grote hoeveelheden water op te slaan. Als ingrediënt in onze eeltplekkenzalf verbetert het de elasticiteit en veerkracht van de huid van uw hond.

Mogelijke toepassingsgebieden voor Bellfor Liegeschwielen Salbe:

 • Ondersteuning voor bed eelt
 • Verzorging van huidrimpels
 • Voor de droge en gebarsten huid
 • Voor de nabehandeling van kleine wonden

Waarom onze eelt zalf de juiste keuze is

Eelt is een wijdverbreid probleem, vooral bij grote en zware hondenrassen, die u als houder niet lichtvaardig moet nemen.

Na verloop van tijd leiden de bulten tot kale plekken, gebarsten huid en bloedingen, waardoor de getroffen gebieden ontstoken kunnen raken.

Met Bellfor Liegeschwielen Salbe kunt u deze problemen effectief tegengaan. De natuurlijke ingrediënten van dit verzorgingsproduct bieden het ideale actieve bestanddelencomplex voor een snelle en duurzame verlichting van eelt en hergroei van gevallen haar.

Uw voordelen met Bellfor's Liegeschwielen Salbe:

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Natuurlijke actieve bestanddelen
 • Geen kunstmatige additieven
 • Geschikt voor alle rassen
 • Hoge efficiëntie

We raden ook ons Bellfor Huid & Vacht product aan om de haargroei te ondersteunen.

van 15.24 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
van 15.24 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Anaal klieren zalf voor honden - 30 ml

Merk: Bellfor

Model: 28509

20.33 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Anaal klieren zalf

Bellfor anaalklieren zalf helpt om klachten met de anaalklieren bij honden op een natuurlijke manier tegen te gaan

Bellfor anaalklierzalf is een natuurlijk verzorgingsproduct voor honden. De zalf is geschikt voor uitwendig gebruik en helpt problemen met anaalzuigerzakken bij honden tegen te gaan.

Wat maakt Bellfor anaalklierzalf zo bijzonder?

Bellfor producten worden altijd gekenmerkt door het gebruik van bijzonder hoogwaardige grondstoffen en de uitstekende compatibiliteit die daarmee gepaard gaat. Uiteraard is ons assortiment verzorgingsproducten voor honden geen uitzondering.

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals propolis, insectenvet, calendula, zink, zink, vitaminen en hyaluronzuur, zorgen ervoor dat onze anaalklierenzalf goed wordt verdragen door de huid en zorgen er tegelijkertijd voor dat de zalf zeer effectief is.

Waarom anaalklieren zalf van Bellfor een goede beslissing is

De anaalklieren aan de anus van de dieren dienen honden om de geurmerken te bepalen en zo het gebied te markeren. Het komt echter vaak voor dat de anale tassen verstopt raken en dus niet meer onderwezen kunnen worden als de uitwerpselen hakken.

Dit leidt met de tijd tot een aantal onaangename klachten bij aangetaste honden. Zonder tijdige behandeling kan het zelfs gebeuren dat de anaalzakjes van de hond uiteindelijk openbarsten en etterige wonden ontwikkelen.

Met Bellfor Anal Glands Ointment hebben we een product ontwikkeld dat u in staat stelt om de huid van de anus van uw hond voorzichtig te verzorgen en problemen met de anaalklieren effectief tegen te gaan.

Uw voordelen met Bellfor anaalklierzalf in één oogopslag:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Goede huidverdraagzaamheid
 • Uitstekende efficiëntie
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Geschikt voor alle hondenrassen
Opmerking: Bewaar op een koele en donkere plaats.

Toepassing:

Breng de anaalklierzalf dagelijks aan op de anaalklier tot de normale toestand is hersteld.

Onze sollicitatietip:

Gebruik een hygiënische handschoen en breng één keer per dag een dun laagje zalf van de anaalklier aan op de overeenkomstige huidzones (anaalklier). 

Masseer zachtjes van buitenaf zodat de anaalklierzalf ook de binnenste anaalklier kan bereiken. Onze telefonische adviesdienst is ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Tip: De anaalklierzalf smeert goed uit bij kamertemperatuur.

20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Of het nu gaat om pijnlijke poten in de winter of doorligplekken met eelt bij grote hondenrassen - er zijn talloze klachten waarbij de huid van honden wordt aangetast. Dit kan een ernstig probleem worden als de klachten niet worden behandeld.

Met de hoogwaardige zalven van Bellfor kunt u verlichting bieden en bijvoorbeeld eelt, droge en gebarsten huid of overmatige belasting van de poten van uw hond tegengaan.

Onze voedende zalven voor honden bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, zoals insectenvet, bijenwas en hyaluronzuur.  Onze zalven worden goed verdragen en zijn  de ideale keuze voor huidverzorging bij honden.


Trustmark