• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Hoogwaardige zalven voor huidverzorging bij honden van Bellfor hondenvoer

Anaal klieren zalf voor honden - 30 ml

Model: 28509

20.33 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Anaal klieren zalf

Bellfor anaalklieren zalf helpt om klachten met de anaalklieren bij honden op een natuurlijke manier tegen te gaan

Bellfor anaalklierzalf is een natuurlijk verzorgingsproduct voor honden. De zalf is geschikt voor uitwendig gebruik en helpt problemen met anaalzuigerzakken bij honden tegen te gaan.

Wat maakt Bellfor anaalklierzalf zo bijzonder?

Bellfor producten worden altijd gekenmerkt door het gebruik van bijzonder hoogwaardige grondstoffen en de uitstekende compatibiliteit die daarmee gepaard gaat. Uiteraard is ons assortiment verzorgingsproducten voor honden geen uitzondering.

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals propolis, insectenvet, calendula, zink, zink, vitaminen en hyaluronzuur, zorgen ervoor dat onze anaalklierenzalf goed wordt verdragen door de huid en zorgen er tegelijkertijd voor dat de zalf zeer effectief is.

Waarom anaalklieren zalf van Bellfor een goede beslissing is

De anaalklieren aan de anus van de dieren dienen honden om de geurmerken te bepalen en zo het gebied te markeren. Het komt echter vaak voor dat de anale tassen verstopt raken en dus niet meer onderwezen kunnen worden als de uitwerpselen hakken.

Dit leidt met de tijd tot een aantal onaangename klachten bij aangetaste honden. Zonder tijdige behandeling kan het zelfs gebeuren dat de anaalzakjes van de hond uiteindelijk openbarsten en etterige wonden ontwikkelen.

Met Bellfor Anal Glands Ointment hebben we een product ontwikkeld dat u in staat stelt om de huid van de anus van uw hond voorzichtig te verzorgen en problemen met de anaalklieren effectief tegen te gaan.

Uw voordelen met Bellfor anaalklierzalf in één oogopslag:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Goede huidverdraagzaamheid
 • Uitstekende efficiëntie
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Geschikt voor alle hondenrassen
Opmerking: Bewaar op een koele en donkere plaats.

Toepassing:

Breng de anaalklierzalf dagelijks aan op de anaalklier tot de normale toestand is hersteld.

Onze sollicitatietip:

Gebruik een hygiënische handschoen en breng één keer per dag een dun laagje zalf van de anaalklier aan op de overeenkomstige huidzones (anaalklier). 

Masseer zachtjes van buitenaf zodat de anaalklierzalf ook de binnenste anaalklier kan bereiken. Onze telefonische adviesdienst is ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Tip: De anaalklierzalf smeert goed uit bij kamertemperatuur.

20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Potenbescherming zalf voor honden - Pfotenschutz Salbe - 110ml

Model: 28464

20.33 €
184.8 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Pfotenschutz Salbe

Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf beschermt en verzorgt de huid van honden

Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf is een echt natuurlijk product voor uitwendig gebruik op de huid met kleine wonden of scheuren, die een bewezen nazorg biedt.

Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf biedt tevens een ideale bescherming voor de hondenpoten in de sneeuw en contact met strooizout.

Om Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf optimaal te gebruiken moet de zalf droog en bij kamertemperatuur worden bewaard.

Wat maakt Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalfzo bijzonder? 

De unieke combinatie van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, die Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) zalf bevat, hebben een ontstekingsremmende, antibacteriële bescherming en voedende werking en daarom bieden deze een gevarieerde toepasbaarheid.

Insecten vet bevat een hoog gehalte laurinezuur, de o.a. antibacteriële en ontstekingsremmende werkt.

Calendula - ook wel goudsbloem genoemd – bevat actieve bestanddelen, die ontstekingsprocessen bestrijden en de vorming van nieuw weefsel bevorderen. De carotenoïden van de calendula versterken de huid extra tegen externe invloeden.

Bijenwas heeft een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen, vetzuren en micronutriënten. Deze ingrediënten helpen de huid van de hond om vocht beter op te slaan en tegelijkertijd het natuurlijke regeneratieproces te ondersteunen.

Ongeraffineerde echte sheaboter wordt in Afrika al eeuwenlang gebruikt als een crème ter bescherming tegen weer en wind. Sheaboter laat een ademende, waterdichte film achter en is het meest gebruikte vochtinbrengende product in cosmetica.

Kokosolie is ideaal voor de verzorging van de droge, gebarsten huid.

Cacaoboter staat bekend om zijn hydraterende en regenererende eigenschappen. De huid wordt gladder en aanzienlijk verbeterd.

Toepassingsgebied van Bellfor Pfotenschutz (Potenbescherming) Zalf: 

 • Bescherming tegen sneeuw, ijs en strooizout
 • Kleine scheurtjes
 • Nazorg van wonden
 • Jeukend
 • Eelt of uitstulpingen van het bed
 • Droge, schilferige huid

Ingrediënten:

Insectenvet, calendula, bijenwas, sheaboter, kokosvet, cacaoboter.

20.33 € 184.8 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Liegeschwielen Zalf voor honden - Liegeschwielen Salbe - 30 ml

Model: 28503

van 15.24 €
677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Liegeschwielen Salbe helpt bij ligbotjes en zorgt voor huid en vacht

Bellfor Liegeschwielen Salbe is een puur natuurlijk product. De zalf is bij uitstek geschikt voor uitwendig gebruik en gaat de ontwikkeling van ligstoten bij honden effectief tegen.

Wat maakt Bellfor Liegeschwielen Salbe zo bijzonder?

Bij Bellfor hechten we veel belang aan natuurlijke ingrediënten en een goede verteerbaarheid. Dit geldt natuurlijk ook voor onze bed eelt zalf.

Het hoogwaardige verzorgingsproduct bevat een unieke combinatie van geselecteerde grondstoffen die de zalf een antibacteriële, ontstekingsremmende en verzorgende werking geven.

Insectenvet van de larven van de zwarte soldaatvlieg heeft een hoog gehalte aan laurinezuur en heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking.

Bijenwas is rijk aan belangrijke vetzuren, mineralen en vitaminen en andere micronutriënten. Het draagt bij tot de regeneratie van de huid in geval van oneffenheden en ondersteunt de opslag van vocht.

Calendula voorziet de huid van uw hond van actieve bestanddelen die de vorming van nieuwe cellen bevorderen en ontstekingsprocessen tegengaan. Bovendien verbeteren de carotenoïden in Calendula de weerstand van de huid.

Kokosolie verzorgt de droge en gebarsten huid.

Cacaoboter helpt om te regenereren en hydrateert. Het is ideaal voor het verbeteren van het uiterlijk van de huid van uw hond en het tegengaan van eeltplekken.

Ongeraffineerde echte karitéboter is niet voor niets een van de meest voorkomende ingrediënten in cosmetische producten die zijn ontworpen om de huid te hydrateren. Het zorgt voor een waterdichte, ademende film op de huid van uw hond.

Hyaluronzuur is in staat om grote hoeveelheden water op te slaan. Als ingrediënt in onze eeltplekkenzalf verbetert het de elasticiteit en veerkracht van de huid van uw hond.

Mogelijke toepassingsgebieden voor Bellfor Liegeschwielen Salbe:

 • Ondersteuning voor bed eelt
 • Verzorging van huidrimpels
 • Voor de droge en gebarsten huid
 • Voor de nabehandeling van kleine wonden

Waarom onze eelt zalf de juiste keuze is

Eelt is een wijdverbreid probleem, vooral bij grote en zware hondenrassen, die u als houder niet lichtvaardig moet nemen.

Na verloop van tijd leiden de bulten tot kale plekken, gebarsten huid en bloedingen, waardoor de getroffen gebieden ontstoken kunnen raken.

Met Bellfor Liegeschwielen Salbe kunt u deze problemen effectief tegengaan. De natuurlijke ingrediënten van dit verzorgingsproduct bieden het ideale actieve bestanddelencomplex voor een snelle en duurzame verlichting van eelt en hergroei van gevallen haar.

Uw voordelen met Bellfor's Liegeschwielen Salbe:

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Natuurlijke actieve bestanddelen
 • Geen kunstmatige additieven
 • Geschikt voor alle rassen
 • Hoge efficiëntie

We raden ook ons Bellfor Huid & Vacht product aan om de haargroei te ondersteunen.

van 15.24 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
van 15.24 € 677.53 € / 1 L
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Of het nu gaat om pijnlijke poten in de winter of doorligplekken met eelt bij grote hondenrassen - er zijn talloze klachten waarbij de huid van honden wordt aangetast. Dit kan een ernstig probleem worden als de klachten niet worden behandeld.

Met de hoogwaardige zalven van Bellfor kunt u verlichting bieden en bijvoorbeeld eelt, droge en gebarsten huid of overmatige belasting van de poten van uw hond tegengaan.

Onze voedende zalven voor honden bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, zoals insectenvet, bijenwas en hyaluronzuur.  Onze zalven worden goed verdragen en zijn  de ideale keuze voor huidverzorging bij honden.


Trustmark