• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Landschmaus - Honden droogvoer - koud geperst

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 7,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28579

van 38.99 €
5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: graanvrij droogvoer met kip voor kleine hondenrassen (7,5 kg)


Waarom hebben kleine honden een speciaal droogvoer nodig zoals onze graanvrije Freiland-Schmaus Mini met kip?

Kleine hondenrassen tot een gewicht van ongeveer negen kilo hebben een relatief snelle stofwisseling. Daarom hebben deze viervoeters een hondenvoer nodig dat hen voldoende energie geeft.

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: ideaal voor kleine honden

Bellfor Freiland-Schmaus Mini is de perfecte keuze voor het voeren van uw kleine hond. De receptuur van dit smakelijke droogvoer met kip is perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen.

Een aangepast vet- en eiwitgehalte zorgt voor een optimale toevoer van voedingsstoffen, zodat niets een actief en vitaal dagelijks leven in de weg staat. De afwezigheid van granen, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen zorgt bovendien voor een uitstekende verteerbaarheid.

Uw voordelen met Bellfor Freiland-Schmaus Mini

 • VOOR KLEINE HONDEN: Het droogvoer Freiland-Schmaus Mini is speciaal aangepast aan de behoeften van kleine honden in de leeftijd van 10 tot 12 maanden.
 • ZONDER GRAAN: De afwezigheid van graan maakt het voer niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook lichter verteerbaar.
 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Bij de productie van het voer worden natuurlijke grondstoffen van levensmiddelenkwaliteit gebruikt.
 • HOOG VLEESBESTAND: Freiland-Schmaus Mini bevat extra kippenvlees als enige dierlijke eiwitbron.
 • VOOR NUTRITIE-SENSITIEVE HONDEN: Dankzij de zorgvuldig uitgebalanceerde receptuur wordt het voer ook door voedingsgevoelige dieren goed verdragen.

Waarom u goed zit met Bellfor Freiland-Schmaus Mini

Met Bellfor Freiland-Schmaus Mini hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het voeden van uw geliefde viervoeter met een uitgebalanceerde voeding die voldoet aan zijn behoeften.

De perfect uitgebalanceerde ingrediënten, het hoge kipgehalte en de brokjesgrootte van ca. 0,6 cm maken dit graanvrije droogvoer tot een ware traktatie voor uw kleine hond.

Bellfor Freiland-Schmaus Mini: Kwaliteit uit Duitsland

Bellfor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig hondenvoer. Hondenbezitters kunnen bij ons vertrouwen op eersteklas kwaliteit. Dat geldt ook voor ons graanvrije droogvoer Bellfor Freiland-Schmaus Mini, dat volgens de hoogste normen in Duitsland wordt geproduceerd.

Droogvoer met kip - Openluchtfeest Mini - Freiland-Schmaus Mini - 7,5 kg
Nieuw
van 38.99 € 5.47 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Graanvrij droog hondenvoer met eend - Wildsee-Schmaus - 10 kg

Model: 28575

van 58.99 €
6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wildsee-Schmaus – Koud geperst, graanvrij droogvoer voor honden 

Onze Wildsee-Schmaus is een hoogwaardig, graanvrij droogvoer voor honden. Dankzij een hoog vleesgehalte en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, is het voer heerlijk en voorziet het uw hond van alle essentiële voedingsstoffen.

Waarom onze Wildsee-Schmaus een goede keuze is

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken om uw hond de juiste voeding te geven. Daarom gebruiken wij voor onze Wildsee-Schmaus uitsluitend hoogwaardige ingrediënten van menselijke kwaliteit. Het koudgeperste droge hondenvoer is vrij van graan, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

In plaats daarvan bestaat het voer uit een perfect uitgebalanceerd mengsel van vers en gedroogd eendenvlees, zoete aardappelen, erwten en andere hoogwaardige ingrediënten. Dit garandeert een goede verteerbaarheid en een adequaat aanbod van voedingsstoffen.

Eendenvlees als hoogwaardige bron van dierlijke eiwitten

Honden zijn zogenaamde facultatieve carnivoren. Daarom is een adequate aanvoer van dierlijke eiwitten essentieel voor de gezondheid en het welzijn van uw viervoeter.

Bellfor Wildsee-Schmaus bevat als enige dierlijke eiwitbron eendenvlees van menselijke kwaliteit. Naast gedroogde eend gebruiken wij ook vers vlees, dat wij vlak voor de productie aan het eten toevoegen.

Gezonde koolhydraten uit zoete aardappelen en erwten

Bellfor Wildsee-Schmaus bevat zoete aardappelen en erwten in plaats van graan als bron van koolhydraten. Daardoor is het droge hondenvoer niet alleen lichter verteerbaar, maar ook bijzonder rijk aan voedingsstoffen.

Zoete aardappelen bevatten onder andere vitamine A en diverse B-vitaminen, mineralen en sporenelementen. Erwten voorzien uw hond naast koolhydraten, vitaminen en mineralen ook van licht verteerbare plantaardige eiwitten.

Ook ideaal voor grote hondenrassen door de koude persing

Grote hondenrassen lopen een verhoogd risico op een levensbedreigende maagtorsie. De kroketten, die volgens het zachte koudpersprocédé worden geproduceerd, zwellen niet op in de maag van de hond.

Dit maakt Bellfor Wildsee-Schmaus tot de ideale keuze voor een adequate en maagvriendelijke voeding van grote honden.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Wildsee-Schmaus op een rij: 

 • Gezonde, graanvrije receptuur 
 • Hoog vleesgehalte (71 % verse eend)
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen 
 • Gemaakt van hoogwaardige, humane ingrediënten
 • Boordevol essentiële vitaminen en mineralen
 • Met inuline voor een gezonde darmmicrobiota
 • Bevat zalmolie als bron van waardevolle Omega-3 oliën 
 • Zacht geproduceerd door koude persing 
 • Ideaal voor voedingsgevoelige honden 
 • Lange, dunne en zachte kroketten (grootte ca. 1 cm)

Graanvrij droog hondenvoer met eend - Wildsee-Schmaus - 10 kg
Nieuw
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Graanvrij droogvoer voor honden met lam - Weideland-Schmaus - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28576

25.99 €
6.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) - graanvrij, koudgeperst droogvoer voor honden

Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) is een hoogwaardig, graanvrij hondendroogvoer. Een zorgvuldig afgestemde receptuur op basis van natuurlijke ingrediënten en een hoger vleesgehalte zorgen voor een uitstekende smaak en voorzien uw hond optimaal van voedingsstoffen.

Waarom u met Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) juist zit

Het is ons doel om u zo goed mogelijk bij de soortspecifieke voeding van uw hond te ondersteunen. Daarom bevat Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) geen kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen, noch granen. 

In plaats daarvan kiezen we zeer bewust voor hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. Gezonde ingrediënten zoals lamsvlees, erwten en zoete aardappelen garanderen een uitstekende verteerbaarheid van het droogvoer en een hoog gehalte aan voedingsstoffen.

Hoogwaardig lamsvlees als dierlijke eiwitleverancier

Als semicarnivoren zijn honden er absoluut van afhankelijk, dat hun voer een op de behoeften afgestemde hoeveelheid aan dierlijke eiwitten bevat. Voor het heerlijke Bellfor Weideland-Schaus (Weiland-Feest) hebben we voor dit doel voor lamsvlees gekozen.

Lam is voor honden zeer goed verteerbaar. Aangezien het de enige dierlijke eiwitbron in ons onze Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) is, leent het graanvrije droogvoer zich ook ideaal voor honden met voedselovergevoeligheid.

Graanvrij droogvoer met gezonde koolhydraten

In plaats van graan gebruiken we voor onze Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) erwten, aardappelen en zoete aardappelen als koolhydraatleveranciers. Daardoor is het droogvoer aanzienlijk gezonder voor uw hond. Bovendien is het door het afzien van graan bijzonder rijk aan waardevolle voedingsstoffen. 

Erwten bevatten bijvoorbeeld niet alleen koolhydraten, maar ook licht verteerbaar plantaardig eiwit en verschillende vitaminen en mineralen. Zoete aardappelen voorzien uw hond onder andere van vitamine A en B en van mineralen en spoorelementen.

Koudgeperst droogvoer: perfect voor grote honden

Grote hondenrassen worden bovengemiddeld vaak door een levensgevaarlijke maagkanteling getroffen. Daarbij gaat het om een medisch noodgeval, die onmiddellijk met een dure noodoperatie behandeld moet worden.

Dankzij het milde proces van koudpersen zwellen de brokken in de hondenmaag niet op. Daardoor leent ons koudgeperste Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) zich ideaal voor de maagvriendelijke en soortspecifieke voeding van grote hondenrassen.  

De belangrijkste voordelen van Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) in één overzicht

 • Hoger aandeel vlees (lam)
 • Gezonde, graanvrije receptuur
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Hoogwaardige grondstoffen van levensmiddelkwaliteit
 • Rijk aan waardevolle vitaminen en mineralen
 • Met zalmolie om belangrijke Omega 3-vetzuren te leveren
 • Met inuline ter bevordering van de darmflora
 • Milde productie door middel van koudpersen
 • Ook geschikt voor dieren met voedselovergevoeligheid
 • Dunne, zachte en langwerpige brokjes (grootte circa 1 cm)
Graanvrij droogvoer voor honden met lam - Weideland-Schmaus - 4 kg
Nieuw
25.99 € 6.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Lam - Weideland-Schmaus - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28577

van 58.99 €
6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) - graanvrij, koudgeperst droogvoer voor honden

Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) is een hoogwaardig, graanvrij hondendroogvoer. Een zorgvuldig afgestemde receptuur op basis van natuurlijke ingrediënten en een hoger vleesgehalte zorgen voor een uitstekende smaak en voorzien uw hond optimaal van voedingsstoffen.

Waarom u met Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) juist zit

Het is ons doel om u zo goed mogelijk bij de soortspecifieke voeding van uw hond te ondersteunen. Daarom bevat Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) geen kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen, noch granen. 

In plaats daarvan kiezen we zeer bewust voor hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. Gezonde ingrediënten zoals lamsvlees, erwten en zoete aardappelen garanderen een uitstekende verteerbaarheid van het droogvoer en een hoog gehalte aan voedingsstoffen.

Hoogwaardig lamsvlees als dierlijke eiwitleverancier

Als semicarnivoren zijn honden er absoluut van afhankelijk, dat hun voer een op de behoeften afgestemde hoeveelheid aan dierlijke eiwitten bevat. Voor het heerlijke Bellfor Weideland-Schaus (Weiland-Feest) hebben we voor dit doel voor lamsvlees gekozen.

Lam is voor honden zeer goed verteerbaar. Aangezien het de enige dierlijke eiwitbron in ons onze Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) is, leent het graanvrije droogvoer zich ook ideaal voor honden met voedselovergevoeligheid.  

Graanvrij droogvoer met gezonde koolhydraten

In plaats van graan gebruiken we voor onze Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) erwten, aardappelen en zoete aardappelen als koolhydraatleveranciers. Daardoor is het droogvoer aanzienlijk gezonder voor uw hond. Bovendien is het door het afzien van graan bijzonder rijk aan waardevolle voedingsstoffen. 

Erwten bevatten bijvoorbeeld niet alleen koolhydraten, maar ook licht verteerbaar plantaardig eiwit en verschillende vitaminen en mineralen. Zoete aardappelen voorzien uw hond onder andere van vitamine A en B en van mineralen en spoorelementen.

Koudgeperst droogvoer: perfect voor grote honden

Grote hondenrassen worden bovengemiddeld vaak door een levensgevaarlijke maagkanteling getroffen. Daarbij gaat het om een medisch noodgeval, die onmiddellijk met een dure noodoperatie behandeld moet worden.

Dankzij het milde proces van koudpersen zwellen de brokken in de hondenmaag niet op. Daardoor leent ons koudgeperste Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) zich ideaal voor de maagvriendelijke en soortspecifieke voeding van grote hondenrassen.  

De belangrijkste voordelen van Bellfor Weideland-Schmaus (Weiland-Feest) in één overzicht

 • Hoger aandeel vlees (lam)
 • Gezonde, graanvrije receptuur
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Hoogwaardige grondstoffen van levensmiddelkwaliteit
 • Rijk aan waardevolle vitaminen en mineralen
 • Met zalmolie om belangrijke Omega 3-vetzuren te leveren
 • Met inuline ter bevordering van de darmflora
 • Milde productie door middel van koudpersen
 • Ook geschikt voor dieren met voedselovergevoeligheid
 • Dunne, zachte en langwerpige brokjes (grootte circa 1 cm)
Koudgeperst droogvoer met Lam - Weideland-Schmaus - 10 kg
Nieuw
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst hypoallergeen droogvoer met Insecten - Naturgut-Schmaus - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28436

30.99 €
7.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): hypoallergeen droogvoer, koudgeperst & graanvrij, voor grote hondenrassen (4 kg)

Waarom behoeven allergische, grote honden een speciaal, hypoallergeen droogvoer zoals ons koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest)?

Voedselallergieën komen bij honden helaas veel voor. De allergiesymptomen worden gewoonlijk door dierlijk eiwit veroorzaakt. De overstap naar een hypoallergeen voer met een goed verteerbare eiwitbron is voor betreffende viervoeters onmisbaar. Voor grote, allergische honden leent het koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) met insecten zich perfect. 

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): de ideale keuze voor grote honden met aan voeding gerelateerde problemen

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als alternatieve bron voor dierlijke eiwitten. Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een hoge biologische waarde en scoort bovendien met zijn complexe aminozurenprofiel. Daarnaast bezit het zo goed als geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
Samen met andere licht verteerbare ingrediënten zorgt het insecteneiwit ervoor dat onze graanvrije Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) ook geschikt is voor honden met veel andere aan voeding gerelateerde problemen. Daaronder vallen onder andere nierfalen, IBD en gastritis.
Het productieproces door middel van koudpersen is een bijzondere eigenschap die Bellfor Naturgut-Schmaus tot de ideale keuze voor grote honden maakt. De koudgeperste kroketten zwellen niet op in de maag van het dier. Op die manier levert het voer een waardevolle bijdrage aan de vermindering van het aanzienlijk verhoogde risico op een levensbedreigende maagkanteling bij grote hondenrassen.

Uw voordelen met Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest)

BIJ ALLERGIEËN: Aangezien het droogvoer enkel zwarte soldatenvliegen als bron voor dierlijke eiwitten bevat, leent het zich perfect voor allergische en voedingsgevoelige honden. 
VOOR GROTE RASSEN: Het door het milde koudpersen vervaardigde voer wordt speciaal aan de behoeften van grote honden met een leeftijd vanaf zes maanden aangepast. 
GRAANVRIJ VOER: Het afzien van graan als ingrediënt draagt verder aan de uitstekende verteerbaarheid van Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) bij. 
RIJK AAN INSECTENEIWIT: Het hypoallergene droogvoer kenmerkt zich door het hoge gehalte insecteneiwit, waardoor een eiwitverzorging die aan de behoeften voldoet gegarandeerd is. 
DUURZAAM ALTERNATIEF: De insectenteelt draagt eraan bij grondstoffen te besparen, waardoor ook het milieu van een overstap op ons droogvoer met insecten profiteert. 

Waarom u met Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) precies goed zit 

Na het overstappen op Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) behoren zorgen om geschikte voeding voor uw allergische of voedingsgevoelige hond eindelijk tot de verleden tijd. 
Het koudgeperste droogvoer zonder graan is niet alleen smakelijk. Het voorziet uw grote hond tegelijkertijd ook van alle belangrijke voedingsstoffen en helpt om grip te krijgen op zijn aan voeding gerelateerde klachten.

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten we bij Bellfor zeer goed, waar het bij het produceren van geschikte hondenvoeding op aankomt. Hondenbezitters kunnen er altijd op vertrouwen dat onze producten over de gehele linie van uitstekende kwaliteit zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor ons hypoallergene, koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest), dat we net als alle andere producten volgens de hoogste normen in Duitsland produceren. 
30.99 € 7.75 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Insecten - Natuurerfgoedfeest - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28437

van 67.99 €
6.9 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): hypoallergeen droogvoer, koudgeperst & graanvrij, voor grote hondenrassen (10 kg)

Waarom behoeven allergische, grote honden een speciaal, hypoallergeen droogvoer zoals ons koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest)?

Voedselallergieën komen bij honden helaas veel voor. De allergiesymptomen worden gewoonlijk door dierlijk eiwit veroorzaakt. De overstap naar een hypoallergeen voer met een goed verteerbare eiwitbron is voor betreffende viervoeters onmisbaar. Voor grote, allergische honden leent het koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) met insecten zich perfect. 

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): de ideale keuze voor grote honden met aan voeding gerelateerde problemen

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als alternatieve bron voor dierlijke eiwitten. Insecteneiwit is licht verteerbaar. Het heeft een hoge biologische waarde en scoort bovendien met zijn complexe aminozurenprofiel. Daarnaast bezit het zo goed als geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
Samen met andere licht verteerbare ingrediënten zorgt het insecteneiwit ervoor dat onze graanvrije Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) ook geschikt is voor honden met veel andere aan voeding gerelateerde problemen. Daaronder vallen onder andere nierfalen, IBD en gastritis.
Het productieproces door middel van koudpersen is een bijzondere eigenschap die Bellfor Naturgut-Schmaus tot de ideale keuze voor grote honden maakt. De koudgeperste kroketten zwellen niet op in de maag van het dier. Op die manier levert het voer een waardevolle bijdrage aan de vermindering van het aanzienlijk verhoogde risico op een levensbedreigende maagkanteling bij grote hondenrassen.

Uw voordelen met Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest)

BIJ ALLERGIEËN: Aangezien het droogvoer enkel zwarte soldatenvliegen als bron voor dierlijke eiwitten bevat, leent het zich perfect voor allergische en voedingsgevoelige honden. 
VOOR GROTE RASSEN: Het door het milde koudpersen vervaardigde voer wordt speciaal aan de behoeften van grote honden met een leeftijd vanaf zes maanden aangepast. 
GRAANVRIJ VOER: Het afzien van graan als ingrediënt draagt verder aan de uitstekende verteerbaarheid van Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) bij. 
RIJK AAN INSECTENEIWIT: Het hypoallergene droogvoer kenmerkt zich door het hoge gehalte insecteneiwit, waardoor een eiwitverzorging die aan de behoeften voldoet gegarandeerd is. 
DUURZAAM ALTERNATIEF: De insectenteelt draagt eraan bij grondstoffen te besparen, waardoor ook het milieu van een overstap op ons droogvoer met insecten profiteert. 

Waarom u met Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) precies goed zit 

Na het overstappen op Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest) behoren zorgen om geschikte voeding voor uw allergische of voedingsgevoelige hond eindelijk tot de verleden tijd. 
Het koudgeperste droogvoer zonder graan is niet alleen smakelijk. Het voorziet uw grote hond tegelijkertijd ook van alle belangrijke voedingsstoffen en helpt om grip te krijgen op zijn aan voeding gerelateerde klachten.

Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten we bij Bellfor zeer goed, waar het bij het produceren van geschikte hondenvoeding op aankomt. Hondenbezitters kunnen er altijd op vertrouwen dat onze producten over de gehele linie van uitstekende kwaliteit zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor ons hypoallergene, koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgoedfeest), dat we net als alle andere producten volgens de hoogste normen in Duitsland produceren. 
van 67.99 € 6.9 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 67.99 € 6.9 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus Junior - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28433

27.49 €
6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: droogvoer met kip voor puppy’s en jonge honden, koudgeperst & graanvrij, voor grote hondenrassen (4 kg)

Waarom behoeven grote honden als pup een speciaal droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior?

Opgroeiende honden hebben in verhouding tot hun lichaamsgewicht veel energie en eiwit nodig. Daarom moeten ze absoluut met een speciaal puppyvoer gevoerd worden. Het puppyvoer heeft een samenstelling die aan de behoeften van pups en jonge dieren is aangepast, zodat een gezonde groei gegarandeerd wordt. Ons droogvoer Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is het ideale puppyvoer voor grote hondenrassen.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: gezond puppyvoer voor grote honden

Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is een koudgeperst hondendroogvoer zonder graan. Het voer leent zich perfect als puppyvoer voor grote rassen. 
Grote honden worden bijzonder vaak door een levensgevaarlijke maagkanteling getroffen. De koudgeperste brokken zwellen in de maag van de puppy’s niet op. Dat kan een cruciale bijdragen leveren aan het voorkomen van een maagkanteling. 
Daarnaast zorgt de graanvrije receptuur van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten er natuurlijk voor dat jonge honden de dierlijke eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. 

Uw voordelen met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior

GEZONDE GROEI: Het koudgeperste puppyvoer is exact op de voedingsbehoeften van grote honden tot een leeftijd van zes maanden afgestemd. 
HOOG VLEESGEHALTE: Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior bevat extra veel kippenvlees, zodat een op de behoeften afgestemde voorziening met hoogwaardige dierlijke eiwitten gegarandeerd is. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Om de gezondheid en het welzijn van de opgroeiende hond optimaal te ondersteunen, is het puppyvoer vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.  
GRAANVRIJ PUPPYVOER: Aangezien het droogvoer geen graan bevat, is het voor pups bijzonder goed verteerbaar. 
KOUDGEPERST: Dankzij het koudpersen draagt onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior eraan bij, het risico op het ontstaan van een maagkanteling te reduceren. 

Waarom u met ons koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior juist zit

Dankzij het voeden met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior hoeft u zich geen zorgen te maken om de aan de behoeften aangepaste voeding van uw opgroeiende viervoeter. 
Het koudgeperste droogvoer zonder graan met kip bevat precies de voedingsstoffen die grote hondenrassen voor een gezonde groei nodig hebben. Tegelijkertijd zorgt de receptuur uit natuurlijke ingrediënten voor een uitstekende smaak, die geen pup kan weerstaan.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor staat het welzijn van honden als meer dan 30 jaar op de eerste plaats. Als hondenbezitter kunt u op geschikte hondenvoeding van eersteklas kwaliteit vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior. Het koudgeperste puppyvoer wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus Junior - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28434

van 58.99 €
6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: droogvoer met kip voor puppy’s en jonge honden, koudgeperst & graanvrij, voor grote hondenrassen (10 kg)

Waarom behoeven grote honden als pup een speciaal droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior?

Opgroeiende honden hebben in verhouding tot hun lichaamsgewicht veel energie en eiwit nodig. Daarom moeten ze absoluut met een speciaal puppyvoer gevoerd worden. Het puppyvoer heeft een samenstelling die aan de behoeften van pups en jonge dieren is aangepast, zodat een gezonde groei gegarandeerd wordt. Ons droogvoer Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is het ideale puppyvoer voor grote hondenrassen.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: gezond puppyvoer voor grote honden

Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior is een koudgeperst hondendroogvoer zonder graan. Het voer leent zich perfect als puppyvoer voor grote rassen. 
Grote honden worden bijzonder vaak door een levensgevaarlijke maagkanteling getroffen. De koudgeperste brokken zwellen in de maag van de puppy’s niet op. Dat kan een cruciale bijdragen leveren aan het voorkomen van een maagkanteling. 
Daarnaast zorgt de graanvrije receptuur van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten er natuurlijk voor dat jonge honden de dierlijke eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. 

Uw voordelen met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior

GEZONDE GROEI: Het koudgeperste puppyvoer is exact op de voedingsbehoeften van grote honden tot een leeftijd van zes maanden afgestemd. 
HOOG VLEESGEHALTE: Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior bevat extra veel kippenvlees, zodat een op de behoeften afgestemde voorziening met hoogwaardige dierlijke eiwitten gegarandeerd is. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Om de gezondheid en het welzijn van de opgroeiende hond optimaal te ondersteunen, is het puppyvoer vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.  
GRAANVRIJ PUPPYVOER: Aangezien het droogvoer geen graan bevat, is het voor pups bijzonder goed verteerbaar. 
KOUDGEPERST: Dankzij het koudpersen draagt onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior eraan bij, het risico op het ontstaan van een maagkanteling te reduceren. 

Waarom u met ons koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior juist zit

Dankzij het voeden met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior hoeft u zich geen zorgen te maken om de aan de behoeften aangepaste voeding van uw opgroeiende viervoeter. 
Het koudgeperste droogvoer zonder graan met kip bevat precies de voedingsstoffen die grote hondenrassen voor een gezonde groei nodig hebben. Tegelijkertijd zorgt de receptuur uit natuurlijke ingrediënten voor een uitstekende smaak, die geen pup kan weerstaan.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior: kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor staat het welzijn van honden als meer dan 30 jaar op de eerste plaats. Als hondenbezitter kunt u op geschikte hondenvoeding van eersteklas kwaliteit vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) Junior. Het koudgeperste puppyvoer wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Wilde Zalm & Beekforellen - Forstbach-Schmaus - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28418

27.49 €
6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Forstbach-Schmaus: koudgeperst droogvoer zonder graan, met zalm & forel voor grote honden (4 kg)

Waarom zouden grote honden een koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Forstbach-Schmauw met zalm & forel moeten krijgen? 

Grote hondenrassen worden vaker dan gemiddeld getroffen door een levensbedreigende maagkanteling. In tegenstelling tot geëxtrudeerd droogvoer, zwellen koudgeperste brokken in de maag van de hond niet op. Dit kan een cruciale bijdrage leveren in het verminderen van het risico op maagtorsie. 

Bellfor Forstbach-Schmaus: ideaal voor grote hondenrassen 

Bellfor Forstbach-Schmaus leent zich perfect als geschikte voeding voor grote honden. Het voer bevat geen graan en ook geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen. In plaats daarvan wordt het gekenmerkt door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een exact op de behoeften van grote hondenrassen afgestemde receptuur. 
Een hoger aandeel aan zalm en forel zorgt voor een op de behoeften afgestemde voorziening met hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het graanvrije, koudgeperste droogvoer is goed verteerbaar en voorziet uw viervoeter bij iedere maaltijd van alle essentiële voedingsstoffen. 

Uw voordelen met Bellfor Forstbach-Schmaus

VOOR GROTE HONDEN: Forstbach-Schmaus van Bellfor wordt zorgvuldig aan de voedingsbehoeften van grote hondenrassen vanaf zes maanden aangepast. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Het smakelijke hondendroogvoer bevat geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. 
ZONDER GRAAN: Het feit dat van graan wordt afgezien maakt onze Forstbach-Schmaus bijzonder lekker en goed verteerbaar. 
MET VEEL VIS: Bellfor Forstbach-Schmaus wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan zalm en forel als bron van belangrijke dierlijke eiwitten. 
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE HONDEN: Dankzij zijn zorgvuldig afgestemde samenstelling leent het voer zich ook zeer goed voor grote voedingsgevoelige honden. 

Waarom u met Bellfor Forstbach-Schmaus juist zit

Dankzij Bellfor Forstbach-Schmaus hoeft u zich nooit meer zorgen te maken om een geschikte en uitgebalanceerde voeding voor uw geliefde viervoeter. 
De gezonde receptuur uit hoogwaardige ingrediënten, het hoge aandeel vis en het milde vervaardigingsproces van koudpersen maken van dit graanvrije hondendroogvoer een gezond genot voor uw grote hond. 

Bellfor Forstbach-Schmaus: Topkwaliteit uit Duitsland

Bellfor is een door de eigenaar geleide fabrikant van hoogwaardige hondenvoeding. Wij kunnen terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring in de productie van soortspecifieke producten voor honden. Met ons voer kunt u dus op eersteklas kwaliteit vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor het koudgeperste droogvoer Forstbach-Schmaus, dat wij volgens de hoogste normen in Duitsland produceren.
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Wilde Zalm & Beekforellen - Forstbach-Schmaus - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28414

van 58.99 €
6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Forstbach-Schmaus: koudgeperst droogvoer zonder graan, met zalm & forel voor grote honden (10 kg)

Waarom zouden grote honden een koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Forstbach-Schmauw met zalm & forel moeten krijgen? 

Grote hondenrassen worden vaker dan gemiddeld getroffen door een levensbedreigende maagkanteling. In tegenstelling tot geëxtrudeerd droogvoer, zwellen koudgeperste brokken in de maag van de hond niet op. Dit kan een cruciale bijdrage leveren in het verminderen van het risico op maagtorsie. 

Bellfor Forstbach-Schmaus: ideaal voor grote hondenrassen 

Bellfor Forstbach-Schmaus leent zich perfect als geschikte voeding voor grote honden. Het voer bevat geen graan en ook geen kunstmatige smaak- of conserveringsstoffen. In plaats daarvan wordt het gekenmerkt door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een exact op de behoeften van grote hondenrassen afgestemde receptuur. 
Een hoger aandeel aan zalm en forel zorgt voor een op de behoeften afgestemde voorziening met hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het graanvrije, koudgeperste droogvoer is goed verteerbaar en voorziet uw viervoeter bij iedere maaltijd van alle essentiële voedingsstoffen. 

Uw voordelen met Bellfor Forstbach-Schmaus

VOOR GROTE HONDEN: Forstbach-Schmaus van Bellfor wordt zorgvuldig aan de voedingsbehoeften van grote hondenrassen vanaf zes maanden aangepast. 
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN: Het smakelijke hondendroogvoer bevat geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. 
ZONDER GRAAN: Het feit dat van graan wordt afgezien maakt onze Forstbach-Schmaus bijzonder lekker en goed verteerbaar. 
MET VEEL VIS: Bellfor Forstbach-Schmaus wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan zalm en forel als bron van belangrijke dierlijke eiwitten. 
VOOR VOEDINGSGEVOELIGE HONDEN: Dankzij zijn zorgvuldig afgestemde samenstelling leent het voer zich ook zeer goed voor grote voedingsgevoelige honden. 

Waarom u met Bellfor Forstbach-Schmaus juist zit

Dankzij Bellfor Forstbach-Schmaus hoeft u zich nooit meer zorgen te maken om een geschikte en uitgebalanceerde voeding voor uw geliefde viervoeter. 
De gezonde receptuur uit hoogwaardige ingrediënten, het hoge aandeel vis en het milde vervaardigingsproces van koudpersen maken van dit graanvrije hondendroogvoer een gezond genot voor uw grote hond. 

Bellfor Forstbach-Schmaus: Topkwaliteit uit Duitsland

Bellfor is een door de eigenaar geleide fabrikant van hoogwaardige hondenvoeding. Wij kunnen terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring in de productie van soortspecifieke producten voor honden. Met ons voer kunt u dus op eersteklas kwaliteit vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor het koudgeperste droogvoer Forstbach-Schmaus, dat wij volgens de hoogste normen in Duitsland produceren.
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus - 4 kg

Merk: Bellfor

Model: 28431

27.49 €
6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): graanvrij koudgeperst droogvoer met kip voor grote honden (4 kg)

Waarom hebben grote hondenrassen een speciaal hondendroogvoer zoals Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor nodig?

Grote honden krijgen beduidend vaker te maken met een levensbedreigende maagkanteling. Koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) zwelt in de maag van de viervoeter niet op. Dit kan een cruciale rol spelen bij het verminderen van de kans op een maagtorsie. 

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): geschikt droogvoer voor grote honden 

Met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor is een geschikte voeding voor grote honden geen probleem. Het koudgeperste droogvoer is vrij van kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bovendien hebben we zeer bewust van het gebruik van graan als ingrediënt afgezien. 
In plaats daarvan zorgen hoogwaardige, natuurlijk ingrediënten ervoor, dat in de voedingsbehoeften van grote hondenrassen optimaal voorzien wordt. Het graanvrije droogvoer kenmerkt zich door zijn hoge aandeel vlees en levert uw viervoeter alle voedingsstoffen die hij voor een actief dagelijks leven nodig heeft. 

Uw voordelen met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor

 • VOOR GROTE RASSEN: Het door middel van koudpersen geproduceerde voer leent zich perfect om aan de behoeften van grote honden met een leeftijd vanaf zes maanden tegemoet te komen. 
 • GRAANVRIJ: Door af te zien van graan is Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bijzonder smakelijk en zeer gezond. 
 • NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Wij gebruiken voor de productie van ons droogvoer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
 • HOOG AANDEEL VLEES: Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bevat extra veel kippenvlees, waardoor uw viervoeter optimaal van licht verteerbaar, dierlijk eiwit wordt voorzien. 
 • VOOR VOEDINGSGEVOELIGE DIEREN: De perfect afgestemde receptuur maakt het graanvrije droogvoer ook een goede keuze voor voedingsgevoelige viervoeters.

Waarom u met onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) voor uw grote hond de perfecte keuze maakt  

Kiest u bij het voeren van uw geliefde hond voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest), dan hoeft u zich over een aan de behoeften aangepaste voorziening van voedingsstoffen nooit meer zorgen te maken. 
Hoogwaardige ingrediënten, een hoog aandeel vlees en de via het milde koudpersen vervaardigde brokken maken het droogvoer zonder graan een zeer goed verteerbare lekkernij, die uw grote viervoeter zeker niet zal kunnen weerstaan.  

Wiesen-Schmaus (Heidefeest) droogvoer: Bellfor-kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor weten we dankzij meer dan 30 jaar ervaring precies wat goed hondenvoer is. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u met de producten van Bellfor voor een onberispelijke kwaliteit kiest. Onze koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) vormt daarop geen uitzondering. Het hoogwaardige droogvoer zonder granen wordt door ons in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
27.49 € 6.87 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

Koudgeperst droogvoer met Kip - Wiesen-Schmaus - 10 kg

Merk: Bellfor

Model: 28432

van 58.99 €
6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): graanvrij koudgeperst droogvoer met kip voor grote honden (10 kg)

Waarom hebben grote hondenrassen een speciaal hondendroogvoer zoals Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor nodig?

Grote honden krijgen beduidend vaker te maken met een levensbedreigende maagkanteling. Koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) zwelt in de maag van de viervoeter niet op. Dit kan een cruciale rol spelen bij het verminderen van de kans op een maagtorsie. 

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest): geschikt droogvoer voor grote honden 

Met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor is een geschikte voeding voor grote honden geen probleem. Het koudgeperste droogvoer is vrij van kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bovendien hebben we zeer bewust van het gebruik van graan als ingrediënt afgezien. 
In plaats daarvan zorgen hoogwaardige, natuurlijk ingrediënten ervoor, dat in de voedingsbehoeften van grote hondenrassen optimaal voorzien wordt. Het graanvrije droogvoer kenmerkt zich door zijn hoge aandeel vlees en levert uw viervoeter alle voedingsstoffen die hij voor een actief dagelijks leven nodig heeft. 

Uw voordelen met Wiesen-Schmaus (Weidefeest) van Bellfor

 • VOOR GROTE RASSEN: Het door middel van koudpersen geproduceerde voer leent zich perfect om aan de behoeften van grote honden met een leeftijd vanaf zes maanden tegemoet te komen. 
 • GRAANVRIJ: Door af te zien van graan is Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bijzonder smakelijk en zeer gezond. 
 • NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN: Wij gebruiken voor de productie van ons droogvoer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van levensmiddelkwaliteit. 
 • HOOG AANDEEL VLEES: Onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) bevat extra veel kippenvlees, waardoor uw viervoeter optimaal van licht verteerbaar, dierlijk eiwit wordt voorzien. 
 • VOOR VOEDINGSGEVOELIGE DIEREN: De perfect afgestemde receptuur maakt het graanvrije droogvoer ook een goede keuze voor voedingsgevoelige viervoeters.

Waarom u met onze Wiesen-Schmaus (Weidefeest) voor uw grote hond de perfecte keuze maakt  

Kiest u bij het voeren van uw geliefde hond voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weidefeest), dan hoeft u zich over een aan de behoeften aangepaste voorziening van voedingsstoffen nooit meer zorgen te maken. 
Hoogwaardige ingrediënten, een hoog aandeel vlees en de via het milde koudpersen vervaardigde brokken maken het droogvoer zonder graan een zeer goed verteerbare lekkernij, die uw grote viervoeter zeker niet zal kunnen weerstaan.  

Wiesen-Schmaus (Heidefeest) droogvoer: Bellfor-kwaliteit uit Duitsland 

Bij Bellfor weten we dankzij meer dan 30 jaar ervaring precies wat goed hondenvoer is. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u met de producten van Bellfor voor een onberispelijke kwaliteit kiest. Onze koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weidefeest) vormt daarop geen uitzondering. Het hoogwaardige droogvoer zonder granen wordt door ons in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 58.99 € 6.1 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12

Ons koudgeperst droogvoer voor honden zonder graan is bijzonder geschikt voor grote rassen. Dit komt doordat het voer, dat met een zachte koude persing wordt geproduceerd, niet opzwelt in de maag. Dit licht verteerbare droogvoer kan daarom helpen om het risico op levensbedreigende gastritis, waarvan bekend is dat het hoger is bij grote rassen, te verminderen.

Het recept van Bellfor's Münsterland Landschmaus werd samengesteld met hoogste zorg en liefde en volgens de huidige wetenschappelijke bevindingen van ervaren hondenvoer experts. Ons voer zal alle hondenbezitters tevreden stellen, die groot belang hechten aan een natuurlijk en gezond dieet voor hun hond. Voedingsvezels van verschillende ingrediënten stimuleren de spijsvertering en zijn daarom bijzonder belangrijk voor een gezonde darmflora. Verder dienen prebiotica zoals fructo-oligosacchariden (FOS) goede en gunstige darmbacteriën (bifidobacteriën) als voedselbron. Samen bevorderen ze de spijsvertering en absorptie van voedingsstoffen.

De lage verwarming tijdens het persen betekent dat zeer belangrijke voedingsstoffen, bijvoorbeeld de vitamines, worden vastgehouden tijdens de productie van het droogvoer. U biedt uw hond daarom een ??voermenging aan die van zeer hoge kwaliteit en voedzaam is. Het voer bevat geen synthetische smaakstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en genetisch gemodificeerde stoffen.

Helpt de evenwichtige mix van omega-3 en omega-6 vetzuren in combinatie met een optimale herstelbare zink in chelaat vorm, het voorkomen van haaruitval, jeuk bij de hond. Geeft een ??gezonde huid en een mooie  glanzende vacht.

Onze vleessoorten zijn vergelijkbaar met natuurlijke vlees- en eiwitbronnen van de wolf. Ze zijn van humane voedselkwaliteit en bevatten geen vleesafval of dierlijke bijproducten. En daarom wordt Bellfor hondenvoer aangeboden zonder granen.

Trustmark