• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Natuurlijk Voer voor Raskatten

Economie kit voor Savannah kat

Merk: I love my cat

Model: 26033

34.03 €
17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Savannah kattenvoer voor een passend dieet

De Savannah kat is een hybride kat ontstaan uit kruisingen tussen de wilde serval en verschillende huiskatten. Ze hebben een vriendelijk karakter en een uitgesproken sterke behoefte aan beweging. Een passende voeding is erg belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van dit kattenras.

Om u te ondersteunen bij het gezond voeden van uw Savannah kat, hebben we een voedingssamenstelling met geschikte producten uit ons assortiment voor u samengesteld.

Gezond voer voor Savannah katten zonder granen

Voor een voeding die voldoet aan de behoeften van een Savannah kat, is een voldoende hoog gehalte aan dierlijke eiwitten in het voedsel erg belangrijk. Daarnaast mag het voer geen granen of andere moeilijk verteerbare ingrediënten bevatten.

Dat geldt precies voor ons natvoer en droogvoer met kip. Beide varianten onderscheiden zich door hun graanvrije recepturen en hun hoge gehalte aan kip van voedingskwaliteit.

Op deze manier wordt gegarandeerd dat uw Savannah kat precies de voedingsstoffen krijgt die hij of zij daadwerkelijk nodig heeft voor een gezond en vitaal kattenleven.

Natuurlijke ondersteuning voor het immuunsysteem

Een sterk immuunsysteem beschermt uw Savannah kat tegen talrijke gezondheidsproblemen. Een voedingssupplement zoals Shiimun Immun kan helpen om de afweer van uw viervoeter op natuurlijke wijze te versterken.

Shiimun Immun bevat geselecteerde ingrediënten, zoals shiitake-paddenstoelen, die uw Savannah kat waardevolle voedingsstoffen bieden voor een goed werkend immuunsysteem.

Waarom u met ons voer de juiste keuze maakt voor uw Savannah kat

Met onze producten streven we er altijd naar u hoogwaardige en goed verteerbare kattenvoeding te bieden. Daarom gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig worden verwerkt en op behoeften afgestemde recepten die we samen met ons team van experts hebben ontwikkeld.

U kunt er dus op vertrouwen dat ons voer de perfecte keuze is voor een voeding die past bij de behoeften van uw Savannah kat.

Ons voer voor Savannah katten in één oogopslag:

34.03 € 17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
34.03 € 17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economie set voor Siamese kat

Merk: I love my cat

Model: 26034

34.04 €
17.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Siamese katvoer voor een uitgebalanceerde voeding

De Siamese kat, afkomstig uit Thailand, wordt beschouwd als een van de oudste kattenrassen ter wereld. Hun aantrekkelijke uiterlijk en aangename karakter hebben ervoor gezorgd dat deze middelgrote viervoeters wereldwijd zeer populair zijn. Voor een lang en vitaal leven is het vanzelfsprekend belangrijk om de Siamese kat van voeding te voorzien die aan hun behoeften voldoet.

Daarom hebben we een voedselset samengesteld voor Siamese katten die optimaal voldoet aan de behoeften van het ras.

Graanvrij voer voor Siamese katten

Net als alle katten zijn Siamese katten carnivoren. Graan heeft daarom geen plaats in een voeding die geschikt is voor hun natuurlijke behoeften. Ons nat- en droogvoer met kip kenmerkt zich door een hoog gehalte aan essentiële dierlijke eiwitten.

Tegelijkertijd vermijden we bewust granen en kunstmatige ingrediënten om een zo goed mogelijke vertering voor uw viervoeter te waarborgen. Met ons nat- en droogvoer met kip maakt u dus de juiste keuze voor uw Siamese kat.

Ondersteuning voor het immuunsysteem van de Siamese kat

Een sterk immuunsysteem draagt ​​in belangrijke mate bij aan het verminderen van de vatbaarheid voor ziekten. Dit geldt uiteraard ook voor Siamese katten, die naast het risico op typische kattenziekten ook een bepaalde aanleg hebben voor verschillende erfelijke aandoeningen.

Een voedingssupplement zoals Shiimun Immun kan helpen uw Siamese kat te voorzien van aanvullende voedingsstoffen ter ondersteuning van het immuunsysteem. De zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van dit natuurlijke supplement zorgt voor optimale verteerbaarheid.

Waarom u met ons gezonde kattenvoer voor Siamese katten de juiste keuze maakt

Ons doel is om kattenbezitters te ondersteunen bij het voorzien van hun viervoeters van voeding die past bij hun natuurlijke behoeften. Daarom hechten we veel waarde aan het feit dat onze producten voldoen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van katten.

Met ons voer voor Siamese katten kiest u voor gezond kattenvoer gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het hoge vleesgehalte maakt ons kattenvoer niet alleen bijzonder smakelijk, maar zorgt ook voor een eiwitvoorziening die voldoet aan de specifieke behoeften van uw kat.

Onze voedselset voor uw Siamese kat in één oogopslag:

34.04 € 17.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
34.04 € 17.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor de Somalische kat

Merk: I love my cat

Model: 26036

41.16 €
20.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding voor Somali-kat voor een diervriendelijke voeding

De Somali-kat, afkomstig uit de Verenigde Staten, is een variant van de Abessijnse kat. Hij heeft halflang haar en wordt al sinds de late jaren 60 doelbewust gefokt. Een uitgebalanceerd dieet met hoogwaardige kattenvoeding is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van de Somali-kat.

Daarom hebben we speciaal voor u een voedingsset samengesteld voor uw Somali-kat.

Gezonde voeding voor Somali-katten zonder granen

Kattenvoer bevat helaas vaak granen, wat op de lange termijn kan leiden tot intoleranties en andere voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen. Om dit te voorkomen, raden we aan om altijd graanvrij kattenvoer te geven aan uw Somali-kat.

Met onze droge en natte voeding met zalm zit u helemaal goed. We vermijden bewust granen en kunstmatige toevoegingen. In plaats daarvan bevat onze voeding veel zalm en kalkoen van voedingskwaliteit, zodat uw Somali-kat wordt voorzien van hoogwaardige dierlijke eiwitten.

Natuurlijke ondersteuning voor het welzijn van de Somali-kat

De weelderige vacht van de Somali-kat heeft regelmatige verzorging nodig. Daarom raden we aan om Shiimun Skin als voedingssupplement te geven. Shiimun Skin is een natuurlijk preparaat dat uw huisdier talrijke waardevolle voedingsstoffen biedt voor een gezonde huid en een dikke, glanzende vacht.

Daarnaast is het belangrijk om de nieren van de Somali-kat in de gaten te houden. Chronisch nierfalen is namelijk een veelvoorkomende aandoening bij katten op oudere leeftijd. Een aanvulling met ons Nierenkraft-poeder kan helpen om de natuurlijke ontgiftingsprocessen van dit vitale filterorgaan te ondersteunen en overbelasting te voorkomen.

Wat ons voer zo bijzonder maakt voor uw Somali-kat

Ons doel is om u optimaal te ondersteunen bij het diervriendelijk voeden van uw Somali-kat. Ons voer kenmerkt zich door op maat gemaakte recepten, hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en de bewuste keuze om inferieure ingrediënten zoals granen, dierlijke en plantaardige bijproducten en kunstmatige toevoegingen te vermijden.

Onze voedingsset voor uw Somali-kat in één oogopslag:

41.16 € 20.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
41.16 € 20.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor een Siberische kat

Merk: I love my cat

Model: 26035

41.15 €
20.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding zonder granen voor Siberische katten

De Siberische kat is een middelgroot tot groot kattenras uit Rusland. Sinds de jaren 80 wordt er gericht gefokt met dit ras, en het is inmiddels behoorlijk populair in veel landen. Een evenwichtige voeding is natuurlijk erg belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van de Siberische kat.

Met onze voedselset, speciaal aangepast aan de behoeften van de Siberische kat, willen we u graag ondersteunen bij het voeren van uw viervoeter op een diervriendelijke manier.

Gezonde voeding voor Siberische katten zonder granen

Om een goede verteerbaarheid te waarborgen, is het raadzaam om granenhoudend kattenvoer te vermijden bij het voeren van de Siberische kat. We raden in plaats daarvan aan om te kiezen voor ons droog- en natvoer met kip.

Beide varianten bevatten geen granen en zijn in plaats daarvan zeer rijk aan hoogwaardige dierlijke eiwitten uit kip van voedingskwaliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw Siberische kat optimaal wordt gevoed met ons voer.

Verstandige voedingssupplementen voor Siberische katten

Om het welzijn van uw Siberische kat optimaal te bevorderen, kan het zinvol zijn om te kiezen voor geschikte voedingssupplementen. Shiimun Skin levert waardevolle aanvullende voedingsstoffen voor de weelderige vacht die typisch is voor dit ras.

Een supplement met I love my cat Immun helpt u ook om het immuunsysteem van uw Siberische kat op natuurlijke wijze te versterken en zo de vatbaarheid voor ziekten te verminderen.

Waarom u goed zit met ons voer voor Siberische katten

Met onze producten kiest u bij het voeren van uw Siberische kat voor natuurlijke ingrediënten van voedingskwaliteit. Zowel onze voedingssupplementen als ons kattenvoer zijn vrij van kunstmatige toevoegingen.

Bij de ontwikkeling van onze producten werken we nauw samen met een team van voedingsdeskundigen en dierenartsen. Op deze manier kunnen we garanderen dat ons kattenvoer optimaal voldoet aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw viervoeter.

Onze voedselset voor uw Siberische kat in één oogopslag:

 • 6 blikjes nat kattenvoer met kip
 • 1,2 kg droog kattenvoer met kip
 • 50 g Shiimun Skin
 • 35 g I love my cat Immun
 • 1 jute tas voor kattenliefhebbers
41.15 € 20.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
41.15 € 20.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor Ragdoll

Merk: I love my cat

Model: 26031

35.00 €
17.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Ragdoll voeding voor een uitgebalanceerd dieet

De langharige Ragdoll is ontstaan ​​in de jaren 60 in de Verenigde Staten. Sindsdien zijn deze zachtaardige reuzen uitgegroeid tot een zeer populair kattenras in tal van landen. Door te zorgen voor voeding die aan de behoeften voldoet, draagt u bij elke maaltijd bij aan het feit dat uw Ragdoll alle benodigde voedingsstoffen krijgt voor een lang en gezond kattenleven.

We willen u hier graag bij ondersteunen. Daarom hebben we een set samengesteld met voeding voor uw Ragdoll.

Graanvrije Ragdoll-voeding met natuurlijke ingrediënten

Bij het kiezen van voeding voor Ragdolls is het belangrijk om te letten op voedzame recepten. We raden u aan om te kiezen voor een combinatie van ons natvoer en droogvoer met zalm. Door het vermijden van granen en een hoog gehalte aan kwalitatieve zalm en kalkoen, kunt u er zeker van zijn dat uw Ragdoll ons voer uitstekend verdraagt.

Het sappige natvoer en het knapperige droogvoer zorgen voor een passende verzorging en de uitstekende smaak zal zeker ook bij uw Ragdoll in de smaak vallen.

Ondersteunende voedingssupplementen voor uw Ragdoll

Net als bij alle katten met lang haar, mag de verzorging van de vacht niet worden verwaarloosd bij de Ragdoll. Naast regelmatig borstelen kan het ook zinvol zijn om een voedingssupplement zoals Shiimun Skin te gebruiken.

Shiimun Skin is een natuurlijk preparaat met een speciale formule die ervoor zorgt dat uw Ragdoll wordt voorzien van extra voedingsstoffen voor een gezonde huid en een dikke, glanzende vacht.

Waarom u met onze Ragdoll-voeding goed zit

Als verantwoordelijke kattenbezitter weet u natuurlijk dat hoogwaardige voeding van cruciaal belang is voor de levenskwaliteit van uw Ragdoll.

Met onze producten kiest u voor voeding die aan de behoeften van katten voldoet en niets te wensen overlaat. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, recepten ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen, en een zorgvuldig productieproces zorgen ervoor dat uw Ragdoll altijd een premiumkwaliteit voeding krijgt.

Onze set met Ragdoll-voeding in één oogopslag:

35.00 € 17.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
35.00 € 17.95 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Economische set voor Russisch Blau

Merk: I love my cat

Model: 26032

42.12 €
21.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Russisch Blau voer gemaakt van gezonde ingrediënten

De Russisch Blau is een middelgroot kattenras dat al sinds de 19e eeuw in Rusland wordt gefokt en in 1937 als een apart ras werd erkend. Een uitgebalanceerde voeding is essentieel voor het bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van de Russisch Blau.

Om u hierbij te ondersteunen, hebben we een set samengesteld met voer voor de Russisch Blau.

Russisch Blau voer zonder granen

Door uw Russisch Blau te voeren met graanvrij kattenvoer, kiest u voor een aanzienlijk betere verdraagbaarheid. We raden u daarom ons nat- en droogvoer met zalm aan.

Beide soorten voer bevatten geen granen of kunstmatige toevoegingen, waardoor optimale verteerbaarheid wordt gegarandeerd. Bovendien voorziet ons voer uw Russisch Blau van hoogwaardige dierlijke eiwitten uit zalm en kalkoen van voedingskwaliteit.

Natuurlijke supplementen voor de huid en vacht

De kenmerkende dubbele vacht van de Russisch Blau draagt ​​in hoge mate bij aan het onmiskenbare uiterlijk van het ras. Met een supplement zoals Shiimun Skin voorziet u uw Russisch Blau van waardevolle aanvullende voedingsstoffen om de optimale conditie van de weelderige vacht te bevorderen.

Ondersteuning voor tandverzorging bij uw Russisch Blau

Tandheelkundige problemen kunnen bij katten vaak ernstige pijn veroorzaken. Regelmatige tandverzorging is daarom essentieel voor het welzijn van uw Russisch Blau. Met ons tandheelkundig poeder kiest u voor een natuurlijk preparaat waarmee effectieve tandreiniging zonder extra tijdsinspanning mogelijk is.

Waarom ons voer de perfecte keuze is voor uw Russisch Blau

We werken nauw samen met voedingsdeskundigen en dierenartsen bij de ontwikkeling van onze producten. We vermijden bewust kunstmatige toevoegingen en andere inferieure ingrediënten zoals granen.

In plaats daarvan zorgen we ervoor dat ons voer betrouwbaar alle nodige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid levert aan uw Russisch Blau, met grondstoffen van voedingskwaliteit, uitgebalanceerde recepten en een zorgvuldige verwerking.

Een overzicht van onze set met voer voor uw Russisch Blau:

42.12 € 21.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
42.12 € 21.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor Bengaalse kat

Merk: Bellfor

Model: 26021

45.73 €
59 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding voor Bengaalse katten voor een diervriendelijke voeding

De Bengaalse kat is een hybride kat die in de jaren 60 in de Verenigde Staten is ontstaan door kruisingen tussen wilde en huiskatten. Tegenwoordig zijn deze intelligente en actieve viervoeters zeer geliefd bij veel kattenbezitters. Een uitgebalanceerde voeding is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van de Bengaalse kat.

Daarom hebben we een speciale voedingsset samengesteld voor Bengaalse katten, waarmee u uw viervoeter moeiteloos kunt voorzien van de juiste voeding.

Verteerbaar voedsel voor uw Bengaalse kat

Voor een voeding die aan de behoeften voldoet, is het belangrijk dat het voer voor uw Bengaalse kat voldoende dierlijke eiwitten bevat en slecht verteerbare ingrediënten zoals tarwe worden vermeden.

Met onze graanvrije natvoeding op basis van insecten kiest u voor een bijzonder goed verteerbaar product voor het voeden van uw Bengaalse kat. Het insecten-eiwit in het voer wordt geproduceerd uit larven van de zwarte soldatenvlieg. Het is zeer goed verteerbaar en heeft een bijzonder hoge biologische waarde. Bovendien is het een hypoallergene eiwitbron waarmee voedingsgerelateerde problemen zoals intoleranties en voedselallergieën betrouwbaar kunnen worden voorkomen.

Als kleine beloning tussendoor raden we ook onze graanvrije insecten-soft-snacks voor katten aan. We zijn ervan overtuigd dat uw Bengaalse kat ook dol zal zijn op deze heerlijke traktaties.

Zinvolle voedingssupplementen voor Bengaalse katten

Met Shiimun Immun kunt u op natuurlijke wijze het immuunsysteem van uw Bengaalse kat ondersteunen. Dit goed verteerbare voedingssupplement bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die uw viervoeter talrijke belangrijke voedingsstoffen leveren voor een sterk immuunsysteem.

Ons tandheelkundige poeder helpt u bij het reinigen van de tanden van uw Bengaalse kat en het voorkomen van pijnlijke tandheelkundige aandoeningen. Dankzij de speciale samenstelling kunnen tandplak en tandsteen betrouwbaar worden verwijderd zonder extra tijdsinspanning.

Zachte oogverzorgingsdruppels voor Bengaalse katten

Om problemen met de gevoelige ogen van uw Bengaalse kat te voorkomen, is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan oogverzorging. Maak hiervoor gebruik van onze oogverzorgingsdruppels op basis van natuurlijke ingrediënten, waarmee u gemakkelijk een zachte oogreiniging kunt uitvoeren bij uw viervoeter.

Wat maakt ons voer voor Bengaalse katten zo bijzonder?

Met al onze producten streven we er altijd naar om kattenbezitters te ondersteunen bij het diervriendelijk voeden van hun kat. Ons voer voorziet uw Bengaalse kat van alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid. De recepten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en voedingsexperts, zodat optimale tolerantie in elk geval gegarandeerd is.

Onze voedingsset voor uw Bengaalse kat bevat:

45.73 € 59 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
45.73 € 59 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor birmaan kat

Merk: I love my cat

Model: 26022

47.24 €
24.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding voor Birmaanse katten gemaakt van gezonde ingrediënten

De Birmaanse kat, ook bekend als de Heilige Birmaan, komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Deze middelgrote viervoeters hebben halflang tot lang haar met een zijdezachte textuur. In tegenstelling tot de meeste andere kattenrassen is het voor de Birmaanse kat buitengewoon belangrijk om zijn eigenaar te behagen. Een uitgebalanceerde voeding draagt eraan bij dat deze liefdevolle dieren lang gezond en vitaal blijven.

Om u te ondersteunen bij de verzorging, hebben we een set samengesteld met voeding voor Birmaanse katten.

Gezonde kattenvoeding voor uw Birmaanse kat

Een evenwichtige samenstelling is helaas niet vanzelfsprekend bij kattenvoer tegenwoordig. Met onze droge en natte voeding met kip kiest u echter voor diervriendelijk kattenvoer van premium kwaliteit.

We vermijden zowel granen als kunstmatige toevoegingen of andere inferieure ingrediënten die de verteerbaarheid van het voer voor uw Birmaanse kat kunnen beïnvloeden. U kunt er dus altijd op vertrouwen dat uw viervoeter wordt voorzien van alle essentiële voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid.

Natuurlijke ondersteuning voor het welzijn van uw Birmaanse kat

Birmaanse katten hebben een verhoogde neiging tot oogontstekingen. Daarom is regelmatige verzorging van de gevoelige kattenogen bij dit ras erg belangrijk. Met onze oogverzorgingsdruppels kunt u de ogen van uw Birmaanse kat op een zachte manier reinigen en mogelijke klachten voorkomen.

Om de conditie van de weelderige en zijdezachte vacht van de Birmaanse kat optimaal te ondersteunen, raden we naast regelmatige vachtverzorging ook een voedingssupplement zoals Shiimun Skin aan. Shiimun Skin bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die uw viervoeter voorzien van waardevolle voedingsstoffen voor de huid en vacht.

Waarom u met ons voer voor uw Birmaanse kat goed zit

Met onze natuurlijke kattenvoeding kiest u voor hoogwaardige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten voor de voeding van uw Birmaanse kat. Bij de ontwikkeling van ons voer hebben we nauw samengewerkt met een team van voedingsdeskundigen en dierenartsen.

Op deze manier zorgen we ervoor dat ons voer voor Birmaanse katten altijd voorziet in een evenwichtige voedingsstoffenbehoefte en dat gezondheidsproblemen als gevolg van voeding worden voorkomen.

Onze voedingsset voor Birmaanse katten in één oogopslag:

47.24 € 24.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
47.24 € 24.22 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor Brits Langhaar

Merk: I love my cat

Model: 26023

48.99 €
58.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Voeding zonder granen voor de Brits Langhaar

De Brits Langhaar is een middelgroot kattenras met een stevig lichaamsbouw en een weelderige vacht. Afgezien van de haarlengte, lijkt het qua uiterlijk en karakter grotendeels op de veel bekendere Brits Korthaar.

Om u te ondersteunen bij het voeden van uw Brits Langhaar volgens zijn behoeften, hebben we een voedingsset samengesteld die is afgestemd op dit ras.

Verteerbaar natvoer voor de Brits Langhaar

Net als zijn kortharige tegenhanger, houdt de Brits Langhaar ook van een wat rustiger leven. Hierdoor bestaat er een neiging tot overgewicht. Daarnaast is er een genetische aanleg voor het ontwikkelen van PKD (Polycystic Kidney Disease). Beide factoren moeten absoluut in overweging worden genomen bij het voeden van dit kattenras.

Naast een passende hoeveelheid voer is het aan te raden om te kiezen voor een zo goed mogelijk verteerbaar kattenvoer. Voor de voeding van de Brits Langhaar raden we ons insectengebaseerd natvoer aan.

Het insectenproteïne in dit voer wordt gewonnen uit de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens) en staat bekend om zijn goede verteerbaarheid en uitstekende verdraagbaarheid. Dit zorgt ervoor dat de nieren van uw Brits Langhaar niet onnodig worden belast en het risico op nierproblemen dienovereenkomstig wordt verminderd.

Natuurlijke voedingssupplementen voor de Brits Langhaar

Het stevige lichaamsbouw van de Brits Langhaar zorgt ervoor dat dit ras relatief vaak last heeft van gewrichtsproblemen. Daarom bevat onze voedingsset gewrichts- en botten-capsules met Ovopet als voedingssupplement. De actieve stoffencomplex Ovopet, verkregen uit de eierschaalmembraan van kippeneieren, bevat tal van essentiële voedingsstoffen zoals collageen, glucosamine en hyaluronzuur die belangrijk zijn voor de gewrichten.

Tandheelkundige aandoeningen komen helaas vaak voor bij katten en zijn uiteraard ook voor uw Brits Langhaar verbonden met ernstige pijn. Om dit te voorkomen, raden we aan om ons natuurlijke tandpoeder te gebruiken voor tandverzorging. De speciale samenstelling van het poeder zorgt voor betrouwbare verwijdering van tandplak en tandsteen, zonder dat u een tandenborstel hoeft te gebruiken.

Waarom onze voeding perfect is voor uw Brits Langhaar

Met een beetje geluk kan een Brits Langhaar gemakkelijk een leeftijd van ongeveer 15 jaar bereiken. Voor een lang en gezond kattenleven is een diervriendelijke voeding van groot belang.

Ons hoogwaardige insectengebaseerde voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen, zodat u erop kunt vertrouwen dat het de perfecte keuze is voor uw Brits Langhaar.

Overzicht van onze voedingsset voor uw Brits Langhaar:

48.99 € 58.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
48.99 € 58.67 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor Devon Rex

Merk: I love my cat

Model: 26025

49.99 €
24.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Devon Rex voer gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten

De Devon Rex is een kattenras afkomstig uit Engeland met een slanke bouw en een dunne, golvende tot krullende vacht. Een uitgebalanceerd dieet is erg belangrijk voor de gezondheid van deze middelgrote viervoeters.

Wij willen je hierbij graag ondersteunen. Daarom hebben we een set voeding voor je Devon Rex samengesteld.

Hypoallergeen voer voor je Devon Rex

De Devon Rex blijkt soms erg gevoelig te zijn voor voedsel. Voedselallergieën en -intoleranties zijn niet ongewoon. Daarom raden we je aan om te kiezen voor onze hypoallergene kattenvoeding op basis van insecten.

Ons nat- en droogvoer met insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn uitstekende verteerbaarheid. Tegelijkertijd is het insecteneiwit van de larven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens) in het voer zeer goed verteerbaar, zodat een eiwitvoorziening die voldoet aan de behoeften van je kat geen probleem is.

Om je Devon Rex tussendoor een gezonde traktatie te geven, raden we je onze gezonde insectensnacks aan. Net als het voer bevatten deze geen granen, zodat een goede tolerantie gegarandeerd is.

Nuttige voedingssupplementen voor de Devon Rex

Voor het welzijn van je Devon Rex kan het zinvol zijn om naast onze licht verteerbare insectenvoeding ook geschikte voedingssupplementen te gebruiken. Shiimun Immune voorziet je viervoeter van waardevolle voedingsstoffen voor een sterk afweersysteem, zodat een te grote vatbaarheid voor verschillende ziekten kan worden tegengegaan.

Met ons Kidney Power poeder bevorder je de natuurlijke ontgiftingsprocessen in de nieren van je kat. Zo help je overbelasting van dit vitale orgaan te voorkomen.

Wat maakt onze voeding zo speciaal voor jouw Devon Rex?

Met onze producten streven we ernaar katteneigenaren optimaal te ondersteunen bij het voeden van hun trouwe viervoeter. Met onze hoogwaardige kattenvoeding kiest u voor producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten in voedingskwaliteit.

Je kunt er dus zeker van zijn dat onze voeding voor je Devon Rex niet alleen lekker is, maar ook goed voor jou en dat je viervoeter altijd alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt.

Onze voederset voor uw Devon Rex in één oogopslag:

49.99 € 24.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
49.99 € 24.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor Europees Korthaar

Merk: I love my cat

Model: 26026

34.03 €
17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Europees Korthaar voer gemaakt van natuurlijke ingrediënten

De Europese Korthaar is een wijdverbreid kattenras in Europa, dat nauwelijks specifiek wordt gefokt. De middelgrote viervoeters worden beschouwd als extreem robuust en moeten indien mogelijk buiten worden gehouden. Met de juiste voeding kun je er op doorslaggevende wijze toe bijdragen dat je Europees Korthaar optimaal wordt voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen.

Om je te helpen bij het voeren, hebben we een set voeding voor de Europese Korthaar samengesteld.

Graanvrije voeding voor Europees Korthaar katten

Zoals bij alle katten is het natuurlijk belangrijk dat de voeding van de Europese Korthaar voldoende dierlijke eiwitten bevat. Plantaardige bestanddelen mogen daarentegen maar een klein deel van de voeding uitmaken.

Wij raden daarom aan om je Europese Korthaar onze graanvrije droog- en natvoeding met kip te geven. Beide soorten worden gekenmerkt door een hoog kipgehalte, zodat een eiwitvoorziening in overeenstemming met de behoeften is gewaarborgd.

Daarnaast bevat het voer geen granen, dierlijke en plantaardige bijproducten of kunstmatige toevoegingen. Dit zorgt ervoor dat het voer licht verteerbaar is en dat problemen zoals voerintoleranties niet voorkomen.

Ondersteuning voor het immuunsysteem van de Europese Korthaar

Een goed werkend immuunsysteem beschermt je Europees Korthaar tegen verschillende kattenziektes. Om het afweersysteem van je viervoeter op een natuurlijke manier te ondersteunen, kan een voedingssupplement met Shiimun Immune nuttig zijn.

Shiimun Immune is een volledig natuurlijk preparaat dat dankzij de speciale samenstelling jouw Europese Korthaar voorziet van talrijke waardevolle voedingsstoffen voor een sterk immuunsysteem.

Wat maakt onze voeding zo speciaal voor jouw Europese Korthaar?

Ons doel is om een zo gezond mogelijke voeding voor je Europese Korthaar te bieden. Daarom werken we nauw samen met een ervaren team van voedingsdeskundigen en dierenartsen om onze producten te ontwikkelen.

Dit betekent dat je er altijd op kunt vertrouwen dat onze producten gemaakt zijn van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten in recepten die voldoen aan jouw behoeften. We zijn er zeker van dat ons smakelijke kattenvoer ook jouw Europees Korthaar kat zal bevallen.

Onze voederset voor Europese korthaarkatten in één oogopslag:

34.03 € 17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
34.03 € 17.45 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor Maine Coon

Merk: I love my cat

Model: 26028

63.01 €
75.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Maine Coon voeding voor een vitaal kattenleven

De Maine Coon, afkomstig uit de VS, heeft een weelderige vacht en is een van de grootste en zwaarste huiskatten ter wereld. Vanwege zijn aanhankelijke karakter wordt hij ook wel een hondenkat genoemd. Een evenwichtige voeding is essentieel voor de vitaliteit en het welzijn van de Maine Coon.

Om je te helpen bij het voeren, hebben we een op behoeften gebaseerd voedingspakket voor je Maine Coon samengesteld.

Maine Coon voeding van hoge kwaliteit zonder graan

Helaas is graan tegenwoordig een van de meest gebruikte ingrediënten in kattenvoer. Dit is echter geen goede keuze voor een gezonde voeding voor je Maine Coon. In plaats daarvan raden we je aan om je Maine Coon natvoer te geven zonder granen, op basis van insecten.

Het insecteneiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) dat in het voer zit, wordt gekenmerkt door een hoge biologische waarde. Bovendien is het zeer licht verteerbaar en hypoallergeen, zodat dieetgerelateerde klachten zoals voerintoleranties betrouwbaar kunnen worden vermeden. Tegelijkertijd kun je er zeker van zijn dat je Maine Coon de voeding krijgt die hij nodig heeft.

Natuurlijk zal je viervoeter een traktatie of twee als beloning tussen de maaltijden door op prijs stellen. Met onze zachte insectensnacks kies je hiervoor gezonde kattensnoepjes, waar je Maine Coon gegarandeerd dol op zal zijn.

Verstandig voedingssupplement voor je Maine Coon

Zoals alle grote katten heeft de Maine Coon soms last van gewrichtsproblemen. Onze voedingsset bevat daarom ook Joints & Bones Capsules. Het actieve ingrediëntencomplex Ovopet voorziet je kat van verschillende belangrijke voedingsstoffen, zoals collageen, hyaluronzuur en glucosamine.

Daarnaast helpt ons Kidney Power Poeder met een speciaal kruidenmengsel de natuurlijke ontgiftingsprocessen in de nieren te stimuleren en zo te voorkomen dat je Maine Coon dit vitale filterorgaan overbelast.

Een sterk immuunsysteem zorgt ervoor dat je viervoeter optimaal beschermd is tegen verschillende ziektes. Met het Shiimun Immune voedingssupplement in onze voederset ondersteunt u het afweersysteem van uw Maine Coon op een natuurlijke manier met talrijke waardevolle voedingsstoffen.

Wat maakt onze voeding zo speciaal voor je Maine Coon?

Met onze hoogwaardige voeding kun je vertrouwen op ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit en recepten die we samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen hebben ontwikkeld. Je kunt er dus zeker van zijn dat ons natvoer je geliefde viervoeter niet alleen goed zal smaken, maar hem ook goed zal doen.

Onze voederset voor je Maine Coon in één oogopslag:

63.01 € 75.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
63.01 € 75.46 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor Noorse Boskat

Merk: I love my cat

Model: 26029

64.03 €
43.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Noorse Boskattenvoer in Premium kwaliteit

De Noorse Boskat bereikt een lengte tot 130 centimeter en een gewicht van maar liefst 9,5 kilo. Daarmee is het een van de grootste kattenrassen. Een dieet dat voldoet aan de behoeften van de Noorse Boskat is erg belangrijk.

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben we een voedingsset samengesteld die speciaal is afgestemd op de behoeften van de Noorse Boskat.

Droogvoer voor de Noorse Boskat

Ons graanvrije droogvoer met kip voorziet je Noorse Boskat van alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden. Een hoog aandeel kip zorgt ervoor dat je viervoeter voldoende dierlijke eiwitten binnenkrijgt.

Tegelijkertijd zorgt de afwezigheid van granen en kunstmatige toevoegingen ervoor dat het voer voor je Noorse Boskat zeer licht verteerbaar is en het risico op intoleranties en voedselallergieën navenant laag is.

Verstandig voedingssupplement voor de Noorse Boskat

Voor grote en zware rassen is het bijzonder belangrijk om op de gezondheid van de gewrichten te letten en ervoor te zorgen dat ze altijd van voedingsstoffen worden voorzien. Daarom bevat onze voedingsset voor Noorse Boskatten Joints & Bones Capsules met Ovopet. Ovopet is een complex van actieve ingrediënten gemaakt van de membranen van kippeneischalen en bevat een verscheidenheid aan belangrijke voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, collageen, glucosamine en chondroïtinesulfaat.

De lange vacht van de Noorse Boskat vereist regelmatige verzorging. Voor een optimale conditie van de vacht kan een voedingssupplement met Shiimun Skin ook nuttig zijn. Het natuurlijke preparaat op basis van shiitake voorziet je Noorse Boskat van extra voedingsstoffen ter ondersteuning van de huid en vacht.

Effectieve gebitsverzorging voor Noorse Boskatten

Tandpijn is ook erg vervelend voor katten. Daarom mag tandverzorging niet worden verwaarloosd. Met ons natuurlijke tandpoeder kun je de dagelijkse reiniging van de tanden van je kat ondersteunen zonder extra tijd te verspillen en zo tandsteen en andere onaangename problemen voorkomen.

Waarom je goed zit met onze voeding voor Noorse Boskatten

Met een beetje geluk kan een Noorse Boskat 15 jaar oud worden. Een evenwichtige voeding speelt hierbij een niet te onderschatten rol. Met ons kattenvoer kies je voor producten van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De soorteigen recepturen van ons voer en onze voedingssupplementen zorgen ervoor dat je Noorse Boskat optimaal verzorgd wordt.

Onze voederset voor Noorse Boskatten in één oogopslag:

64.03 € 43.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
64.03 € 43.11 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Set voor Perzische kat

Merk: I love my cat

Model: 26030

43.37 €
21.91 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Perzisch kattenvoer voor een uitgebalanceerd dieet

De Perzische kat is zonder twijfel een van de bekendste kattenrassen. Naast hun karakteristieke uiterlijk heeft hun gezellige karakter hier waarschijnlijk ook aan bijgedragen. Desondanks is een uitgebalanceerd dieet cruciaal voor de gezondheid en het welzijn van de Perzische kat.

Met onze voederset voor Perzische katten kun je ervoor zorgen dat je kat de voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.

Goed verteerbaar voer voor Perzische katten

Perzische katten hebben vaak overgewicht. Ze hebben ook een genetische aanleg voor PKD. Om gezondheidsproblemen te voorkomen, is het daarom belangrijk om Perzische katten voer te geven dat aan hun behoeften voldoet en dat licht verteerbaar is.

Ons nat- en droogvoer op basis van insecten is hiervoor de perfecte keuze. Het insecteneiwit dat erin zit, gemaakt van de larven van zwarte soldaatvliegen, is hypoallergeen en licht verteerbaar. Hierdoor wordt het voer zeer goed verdragen door je Perzische kat en tegelijkertijd worden de nieren van je viervoeter niet onnodig belast.

Als traktatie voor tussendoor raden we onze gezonde zachte snacks met insecten aan. Net als onze voeding zijn ook deze vrij van granen en kunstmatige toevoegingen, zodat niets een soorteigen voeding van je Perzische kat in de weg staat.

Zachte oogverzorging voor Perzen

Door hun hoofdvorm hebben Perzen bijzonder gevoelige ogen. Om problemen zoals overmatig tranen of ontstekingen te voorkomen, is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de oogverzorging.

Met onze oogverzorgingsdruppels kun je dit bijzonder voorzichtig doen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn onze druppels ideaal voor de dagelijkse reiniging van de ogen van je Perzische kat.

Waarom je op de goede weg bent met onze voedingsset voor Perzen

Perzische katten kunnen ongeveer 18 jaar oud worden. Tegelijkertijd zijn deze gezellige viervoeters echter ook heel gevoelig als het gaat om verschillende gezondheidsproblemen.

Daarom is het bijzonder belangrijk om Perzische katten een goede voeding te geven om te zorgen voor een optimale toevoer van voedingsstoffen en om ongeschikte ingrediënten te vermijden. Met ons kattenvoer en onze kattensnacks op basis van insecten weet je zeker dat dit het geval is en dat je je Perzische kat bij elke maaltijd de juiste verzorging biedt.

Onze voederset voor Perzische katten in één oogopslag:

43.37 € 21.91 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
43.37 € 21.91 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Spaarset voor Birmaanse kat

Merk: I love my cat

Model: 26024

39.64 €
45.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Birmaans kattenvoer voor een vitaal kattenleven

De Burmees is een middelgroot kattenras met een sterke bouw en een zijdeachtige, glanzende vacht. Een uitgebalanceerd dieet is essentieel voor een gezond en vitaal kattenleven.

Om je te helpen bij het voeden van je Burmees, hebben we een speciale voedingsset voor je samengesteld.

Verteerbaar voer voor de Birmaanse kat

De Birmese kat wordt beschouwd als voedingsgevoelig en heeft vaak last van chronisch nierfalen. Voor een goed verdraagbaar dieet raden we daarom ons graanvrije natvoer met insecten aan.

Het insecteneiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldaatvliegen) dat erin zit, wordt gekenmerkt door zijn goede verteerbaarheid, zijn hoge biologische waarde en zijn uitstekende verteerbaarheid.

Hierdoor is het voer ideaal om je Birmaanse kat te voorzien van de dierlijke eiwitten die hij nodig heeft en tegelijkertijd overmatige belasting van de nieren te voorkomen.

Als gezonde traktatie voor tussendoor raden we onze insectensnacks aan, die ook vrij zijn van graan en kunstmatige toevoegingen.

Natuurlijke voedingssupplementen voor Birmaanse katten

Verstandige voedingssupplementen kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan het voorkomen van verschillende voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen. Shiimun Immune voorziet je Birmaanse kat van extra voedingsstoffen voor een sterke afweer.

Onze Kidney Power Powder daarentegen bevat een speciale mix van kruiden om de natuurlijke ontgiftingsprocessen in de nieren van je viervoeter te stimuleren en een normale nierfunctie te bevorderen.

Natuurlijke gebitsverzorging voor gezonde kattentanden

Het is niet ongewoon dat katten last hebben van gebitsproblemen en de pijn die daarmee gepaard gaat. Om dit te voorkomen, raden we je aan om het gebit van je Birmaanse kat regelmatig te verzorgen met onze Dental Powder.

Dankzij de speciale samenstelling gaat het poeder tandplak en tandsteen betrouwbaar tegen, zonder dat het extra tijd kost om het gebit van je viervoeter te reinigen.

Wat maakt onze voeding voor Birmaanse katten zo speciaal?

Bij het ontwikkelen van onze producten vertrouwen we op de kennis van ons deskundige team van dierenartsen en voedingsdeskundigen. Daarnaast vertrouwen we uitsluitend op natuurlijke ingrediënten, die we voorzichtig verwerken tot kattenvoer van hoge kwaliteit.

Met ons voer kunt u er zeker van zijn dat uw Birmaanse kat de verzorging krijgt die hij nodig heeft en dat problemen zoals intoleranties op betrouwbare wijze worden voorkomen.

Onze voederset voor uw burmees in één oogopslag:

 • 6 blikjes graanvrij natvoer met insecten
 • 50 g zachte snacks met insecten
 • 35 g Niersterktepoeder
 • 35 g tandpoeder
 • 50 g Shiimun Immune
 • 1 jutezak van hoge kwaliteit
 • 10 % korting op je volgende aankoop
39.64 € 45.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
39.64 € 45.56 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 16

Artgerechte voeding voor raskatten

Een artgerechte voeding levert elke dag een essentiële bijdrage aan een gezond en vitaal kattenleven. Met onze voersets voor raskatten kiest u voor bijzonder hoogwaardige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Het juiste voer voor elke kattenras

Katten zijn carnivoren die afhankelijk zijn van een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten in hun dieet. Plantaardige voedingsstoffen moeten daarentegen slechts een klein deel van hun voer uitmaken.

Daarnaast zijn er wel degelijk verschillen in voedingsbehoeften, afhankelijk van het kattenras, die in overweging moeten worden genomen bij het voeren. Onze sets met raskattenvoer helpen u om precies deze verschillen in de dagelijkse voeding van uw viervoeter mee te nemen.

Of het nu een Perzische kat, Ragdoll of Siamese kat is - bij ons vindt u voer dat niet alleen lekker smaakt voor uw kat, maar ook voorziet in al hun belangrijke voedingsstoffen.

Raskattenvoer en zinvolle voedingssupplementen in het voordeelpakket

Een hoogwaardig kattenvoer gemaakt van natuurlijke ingrediënten vormt altijd de basis voor een artgerechte kattenvoeding. Passende voedingssupplementen en verzorgingsproducten kunnen het welzijn van uw kat indien nodig nog verder bevorderen.

Daarom bevatten onze voordeelpakketten naast voer ook precies de verzorgingsproducten en voedingssupplementen die voor het betreffende kattenras vanwege hun rastype-specifieke behoeften naar ervaring bijzonder zinvol zijn.

Wat onze producten voor raskatten zo bijzonder maakt

Zowel ons droog- als natvoer, evenals onze voedingssupplementen, verzorgingsproducten en kattensnacks staan bekend om hun hoge kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de producten werken we nauw samen met ons team van dierenartsen en voedingsdeskundigen, zodat een artgerechte samenstelling van ons kattenvoer te allen tijde is gewaarborgd.

Onze producten zijn vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen, granen en dierlijke en plantaardige bijproducten. In plaats daarvan gebruiken we natuurlijke ingrediënten van voedingskwaliteit voor een uitstekende smaak en een uitstekende verteerbaarheid.

Maar overtuig uzelf het beste en bestel nu het passende voer voor uw raskat in het voordelige voordeelpakket in onze winkel.

Trustmark