• Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie 60 dagen

Bellfor - hondenvoer van hoge kwaliteit

Bellfor hondenvoer

Hondenvoer van Bellfor is afgestemd op de behoeften van uw hond. Alle producten in het assortiment bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bij de productie gebruiken we geen  kunstmatige toevoegingen. We gebruiken ook geen granen, omdat die bij veel honden tot intolerantie kunnen leiden.

We maken gebruik van grondstoffen die geschikt zijn voor humane consumptie en deze kopen we bij speciaal geselecteerde leveranciers. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit voeding garanderen. 

Het Bellfor-assortiment laat niets te wensen over

In het Bellfor assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor een uitgebalanceerd dieet voor uw hond. Of het nu gaat om diverse soorten droogvoer of natvoer, hoogwaardig puppyvoer of hypoallergeen hondenvoer voor gevoelige dieren - Bellfor heeft voor elke hond het juiste product.

Onze hoogwaardige hondensnacks en hondenkoekjes zijn ideaal als gezonde beloning tussendoor. De natuurlijke voedingssupplementen zijn voor honden met speciale voedingsbehoeften

In ons assortiment vindt u ook verzorgingsproducten voor honden, zoals hoogwaardige zalven, middelen tegen parasieten en preparaten voor het gebit.

Koop Bellfor hondenvoer online

Het doordachte voedingsconcept van Bellfor biedt voor alle rassen het juiste voer. Met onze producten kunt u vanaf jonge leeftijd een waardevolle bijdrage leveren aan de gezonde ontwikkeling van uw hond.

Hondenvoer van Bellfor is licht verteerbaar en geeft uw hond alle benodigde voedingsstoffen. Probeer het ook eens en zie welk effect het op uw hond heeft. We weten zeker dat u en uw hond positief verrast zullen zijn. 

W e i t e r l e s e n

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g

Merk: Bellfor

Model: 40000

34.53 € 40.58 €
13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Bellfor speciale set voor honden met Giardia

Als uw hond last heeft van een infectie met Giardien, is er vraag naar snelle actie. Om u tijdens de behandeling te ondersteunen, hebben wij een speciale besparingsset voor u samengesteld. 

De set bestaat uit ons natuurlijk Vermal Poeder, graanvrij natvoer en gedroogd kippenvlees en is ideaal om Giardia bij honden op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Giardia is een veelvoorkomend probleem

Studies gaan ervan uit dat ongeveer een vijfde van de honden aan Giardia lijdt. De microscopisch kleine darmparasieten zijn uiterst besmettelijk en vermenigvuldigen zich zeer snel. De symptomen van Giardia bij uw hond variëren van winderigheid, braken en diarree tot verlies van eetlust en koorts. 

Bovendien hebben vooral bij jonge en verzwakte dieren het immuunsysteem en de darmgezondheid aanzienlijk te lijden onder de parasietenplaag, die vaak tot andere ziekten leidt. Als uw hond last heeft van Giardia, moet u geen tijd verliezen en onmiddellijk iets doen aan de vervelende parasieten. 

Dit helpt tegen Giardia bij de hond

Als een hond eenmaal besmet is met Giardia, is het moeilijk om zich te ontdoen van de hardnekkige parasieten. Naast uitgebreide hygiënemaatregelen in de omgeving van de viervoeter is het creëren van een giardienfeindlichen darmomgeving en het uitgebreid afzien van koolhydraten in het voedsel essentieel.

Natuurlijk wormpoeder en korrelvrij natvoer voor honden met Giardia

Uiteraard kunnen wij u niet helpen bij de uitvoering van de noodzakelijke hygiënemaatregelen. Met onze speciale set bieden wij u echter de optimale combinatie van producten om Giardia bij uw hond op een natuurlijke manier tegen te gaan.

Ons favoriete natvoedingsmenu kenmerkt zich niet alleen door hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, maar ook door een bijzonder laag koolhydraatgehalte. In plaats van granen gebruiken we zoete aardappelen waarvan de koolhydraten een lage glycemische index hebben en dus ideaal zijn voor honden met Giardia.

Onze Giardien special set in een oogopslag:

Voedingsadvies

Gebruik de producten uit onze economy set voor honden met Giardia over een periode van minimaal vier weken en doe gedurende deze periode zonder andere voeding of traktaties. 

In combinatie met consequente hygiënemaatregelen in het huishouden schept dit de ideale omstandigheden om Giardia voor uw hond tot het verleden te laten behoren.

Uw voordelen bij de behandeling van Giardia met Bellfor:

 • Hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers
 • Natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen
 • Ontwikkeld door dierenartsen en aanbevolen door hondenbezitters
 • Bewezen doeltreffendheid zonder bijwerkingen
 • Geschikt voor alle rassen

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Freiland-Menü met kip

Vermal Poeder

Gedroogd kippenvlees

Giardia Besparingsset - Natvoer 6x400g + Vermal Poeder 80g + Gedroogd Kippenvlees 100g
Aanbod
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
34.53 € 40.58 € 13.38 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Hypoallergenen Droogvoer met Insecten - Landgut-Schmaus - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28438

21.99 €
8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor middelgrote honden (2,5 kg)

Waarom hebben honden met voedingsallergieën een hypoallergeen hondenvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nodig?

Voedingsallergieën komen onder honden veel voor. Ze worden meestal door dierlijke eiwitten in het hondenvoer veroorzaakt. Om allergiesymptomen tegen te gaan is de overstap naar een hypoallergeen voer met een alternatieve eiwitbron voor getroffen viervoeters onmisbaar. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): ideaal voor middelgrote honden met aan voeding gerelateerde klachten 

Onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) bevat zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) als bron voor dierlijk eiwit. Het insecteneiwit heeft een complex aminozurenprofiel en een hoge biologische waarde. Het bezit praktisch geen allergiepotentie, waardoor het door honden met voedingsallergieën uitstekend verdragen wordt. 
In combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het afzien van graan zorgt het insecteneiwit er bovendien voor, dat het hypoallergene droogvoer ook perfect is voor honden met diverse andere aan voeding gerelateerde problemen zoals IBD, gastritis of nierfalen. 

Uw voordelen met Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) van Bellfor

BIJ ALLERGIEËN: Het gebruik van insecten als enige dierlijke eiwitbron maakt het hypoallergene droogvoer een ideale keuze voor allergische en voedingsgevoelige honden.  
GRAANVRIJ: Het afzien van graan verhoogt de verteerbaarheid van ons droogvoer Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) nog verder.
HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN: Geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit maken het voer op insectenbasis een geschikt genot voor middelgrote honden vanaf ongeveer acht of negen maanden. 
HOOG INSECTENAANDEEL: Het hoge gehalte aan insecten zorgt ervoor dat het voer bijzonder rijk aan licht verteerbaar dierlijk eiwit is. 
DUURZAAM ALTERNATIEF: Bij de insectenteelt wordt slechts een fractie van de grondstoffen gebruikt die voor vleesproductie nodig is, waardoor Bellfor Landgoedfeest een duurzaam alternatief voor conventioneel hondenvoer vormt. 

Waarom u met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) een goede keuze maakt 

Met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) hoeft u zich in de toekomst over de kwaliteit van het voer voor uw allergische viervoeter nooit meer zorgen te maken. 
Het graanvrije, natuurlijke droogvoer op insectenbasis smaakt heerlijk en voorziet uw middelgrote, voedingsgevoelige hond van alle voedingsstoffen die hij voor een vitaal en actief dagelijks leven nodig heeft.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest): kwaliteit uit Duitsland

Als het om de productie van hoogwaardig hondenvoer gaat, heeft ons bedrijf meer dan 30 jaar ervaring. Als eigenaar kunt u bij ons daarom altijd op een uitstekende kwaliteit rekenen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest). Het graanvrije droogvoer met insecten wordt door ons volgens de hoogste normen in Duitsland geproduceerd. 
21.99 € 8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
21.99 € 8.8 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 1,2 kg

Merk: Bellfor

Model: 2847401

van 10.99 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Landgut-Schmaus Mini - Insecten - Graanvrij (1,2 Kg)

Zoals bij al onze producten hebben wij ook met deze ontwikkeling van de Landgut-Schmaus hier veel zorg aan besteedt. Op deze wijze zijn we erin geslaagd een hoogwaardig graan-vrij hondenvoer op basis van insecten te produceren.

Ons Bellfor Landgut-Schmaus Mini heeft een zeer laag purine gehalte. Wij zijn er zeker van dat ook uw hond onze Landgut-Schmaus lekker zal vinden.

Vooral de volgende producteigenschappen maken het een eersteklas hondenvoer en een geschikte voeding.

 • Graanvrij geëxtrudeerd gedroogd hondenvoer
 • Insecten-eiwit (82%) met een hoge verteerbaarheid
 • Eiwitbron met een zeer laag allergiepotentieel
 • Duurzame droog hondenvoer
 • Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen (sporenelementen) en antioxidanten
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Inuliene (FOS) voor een gezonde en resistente darmflora
 • Prebiotica verhogen de efficiëntie van het immuunsysteem
 • Levensmiddelenkwaliteit
 • Ideaal voor voedingssensitieve honden
 • Brokken grootte ca. 1,5cm 

Ingrediënten: 

Insecten, gedroogd (Zwarte Vlieg), zoete aardappelen (gemalen), erwten (gemalen), dierlijk vet, erwteneiwit, biergist, mineralen, tomaten (gemalen), wortelen (gemalen), zalmolie, lijnzaadolie, cranberry, inuline (bron van FOS), yucca schidigerapoeder.

van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
van 10.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Hypoallergenen Droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini - 2,5 kg

Merk: Bellfor

Model: 28474

van 21.99 €
9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: graanvrij hypoallergeen droogvoer met insecten voor kleine honden (2,5 kg)

Waarom hebben voedingsgevoelige kleine honden een hypoallergeen hondendroogvoer zoals Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini nodig? 

Veel honden lijden aan voedingsallergieën. De allergenen die voor de klachten verantwoordelijk zijn, betreffen doorgaans dierlijke eiwitten in het voer. Met ons hypoallergene droogvoer voor kleine honden krijg je de symptomen van de allergie op betrouwbare wijze onder controle.

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: ideaal voor voedingsgevoelige kleine honden

Bij Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini hebben wij als dierlijke eiwitbron voor Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) gekozen. Het insecteneiwit wordt gekenmerkt door zijn hoge biologische waarde en zijn complexe aminozurenprofiel. Aangezien het nagenoeg geen allergiepotentie bezit, vormt het het ideale alternatief om kleine honden met voedselallergieën overeenkomstig hun behoeften mee van hoogwaardige eiwitten te voorzien. 
Naast hypoallergeen insecteneiwit bevat onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien zien we af van graan. Dankzij de perfect afgestemde receptuur leent het droogvoer zich niet alleen voor allergische honden, maar ook voor viervoeters met vele andere aan voeding gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld gastritis, IBD of nierfalen. 

Uw voordelen met Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini

BIJ ALLERGIEËN: Zwarte soldatenvliegen als enige bron van dierlijk eiwit maakt onze hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini het perfecte alternatief voor allergische of in het algemeen voedingsgevoelige viervoeters. 
ZONDER GRAAN: Door van het gebruik van graan als ingrediënt af te zien wordt de verteerbaarheid van het droogvoer nog verder verbeterd. 
VOOR KLEINE HONDEN: De receptuur van het voer wordt speciaal aan de voedingsbehoeften van kleine hondenrassen met een leeftijd vanaf 10 tot 12 maanden aangepast. 
HOOG AANDEEL INSECTEN: Door het hoge gehalte aan insecten is een op de behoeften afgestemde voorziening met licht verteerbaar dierlijk eiwit zeker gesteld. 
DUURZAAMHEID VOER: De teelt van insecten behoeft beduidend minder grondstoffen dan de conventionele veehouderij, waardoor niet alleen uw kleine hond, maar ook het milieu van Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini profiteert. 

Waarom Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini de juiste keuze voor uw hond is

Dankzij de overstap op onze Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini met insecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gezond voeden van uw allergische of voedingsgevoelige hond.  
Het graanvrije droogvoer uit natuurlijke ingrediënten smaakt heerlijk en voorziet uw kleine hond overeenkomstig diens behoeften van alle essentiële voedingsstoffen. Tegelijkertijd levert het een cruciale bijdrage aan het tegengaan van klachten zoals de symptomen van een voedselallergie. 

Bellfor Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini: Kwaliteit uit Duitsland 

Als het om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hondenvoeding gaat, heeft Bellfor meer dan 30 jaar ervaring op zak. Als eigenaar kunt u er zeker van zijn, dat het hondenvoer van Bellfor op het gebied van kwaliteit niets te wensen overlaat. Ons hypoallergene Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) Mini is wat dat betreft natuurlijk geen uitzondering. Het graanvrije hondendroogvoer op insectenbasis wordt in Duitsland volgens de hoogste normen geproduceerd. 
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
van 21.99 € 9.6 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) - 400g

Merk: Bellfor

Model: 27012

4.29 €
10.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Bellfor Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu): hypoallergeen natvoer zonder graan en aardappelen

Bellfor Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) is een hoogwaardig natvoer zonder graan en aardappelen. Als enige dierlijke eiwitbron bevat het zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens).

Wat onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) zo bijzonder maakt

Voor de gezondheid en het welzijn van uw hond is een voer dat aan zijn behoeften is aangepast zeer belangrijk. Met onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) kiest u voor een goed verteerbaar natvoer, gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Het voer wordt zorgvuldig geproduceerd en is vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. We hebben eveneens afgezien van inferieure ingrediënten zoals soja of tarwe, die door honden vaak niet goed worden getolereerd.

De evenwichtige receptuur op basis van insecten en andere ingrediënten zoals linzen, wortelen en bosbessen zorgt ervoor dat uw hond bij elke maaltijd alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Zwarte soldatenvliegen als hoogwaardige eiwitbron

Als semi-carnivoren hebben honden absoluut genoeg dierlijke eiwitten nodig. In plaats van vlees, bevat onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) insecten. Het insecteneiwit heeft een hoge biologische waarde. Ook scoort het punten met een complex profiel van aminozuren en wordt het door honden zeer goed verteerd.

Bovendien heeft het vrijwel geen allergiepotentie. Dit maakt het de perfecte eiwitbron voor honden met allergieën en voor algemeen voedselgevoelige viervoeters. Bovendien is insectenteelt ook veel duurzamer dan het houden van klassieke boerderijdieren. Onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) is niet alleen goed voor uw hond, maar ook voor het milieu.

Perfect voor honden met aan voeding gerelateerde klachten

Doordat het insecteneiwit zo goed getolereerd en verteerd wordt, leent onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) zich perfect voor honden met verschillende aan voeding gerelateerde gezondheidsklachten.

Naast voedselallergieën vallen daar onder andere de volgende problemen onder:

 • Pancreatitis (alvleesklierontsteking)
 • Gastritis (maagslijmvliesontsteking)
 • Nierfalen
 • IBD (chronische darmontsteking)

Gezonde koolhydraten

Bellfor Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) bevat aardappelen noch granen. In plaats daarvan hebben we als koolhydraten voor linzen, wortelen en bosbessen gekozen. Dat maakt onze Naturfarm-Menü niet alleen beter te verdragen, maar ook bijzonder smakelijk.

Bovendien is het natvoer daardoor rijk aan waardevolle vitaminen en mineralen. Bosbessen bevatten bijvoorbeeld veel vitamine C, net als foliumzuur en zink. Linzen bevatten onder andere vitamine B6 en E, net als ijzer en magnesium.

De belangrijkste voordelen van onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij-Menu) in één overzicht:

 • Zwarte soldatenvliegen als licht verteerbare eiwitbron
 • Natvoer zonder graan en aardappelen 
 • Uit hoogwaardige grondstoffen van levensmiddelkwaliteit 
 • Hypoallergene receptuur voor voedselgevoelige dieren 
 • Rijk aan essentiële vitaminen en mineralen 
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen 
 • Duurzaam natvoer zonder vlees

  Ons Bellfor Naturfarm-Menü heeft een zeer laag purinegehalte (4,3 mg / 100 g).
Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) - 400g
Nieuw
4.29 € 10.73 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) - 6x400g

Merk: Bellfor

Model: 27012_6

24.99 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Bellfor Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu): hypoallergeen natvoer zonder graan en aardappelen

Bellfor Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) is een hoogwaardig natvoer zonder graan en aardappelen. Als enige dierlijke eiwitbron bevat het zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens).

Wat onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) zo bijzonder maakt

Voor de gezondheid en het welzijn van uw hond is een voer dat aan zijn behoeften is aangepast zeer belangrijk. Met onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) kiest u voor een goed verteerbaar natvoer, gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Het voer wordt zorgvuldig geproduceerd en is vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. We hebben eveneens afgezien van inferieure ingrediënten zoals soja of tarwe, die door honden vaak niet goed worden getolereerd.

De evenwichtige receptuur op basis van insecten en andere ingrediënten zoals linzen, wortelen en bosbessen zorgt ervoor dat uw hond bij elke maaltijd alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Zwarte soldatenvliegen als hoogwaardige eiwitbron

Als semi-carnivoren hebben honden absoluut genoeg dierlijke eiwitten nodig. In plaats van vlees, bevat onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) insecten. Het insecteneiwit heeft een hoge biologische waarde. Ook scoort het punten met een complex profiel van aminozuren en wordt het door honden zeer goed verteerd.

Bovendien heeft het vrijwel geen allergiepotentie. Dit maakt het de perfecte eiwitbron voor honden met allergieën en voor algemeen voedselgevoelige viervoeters. Bovendien is insectenteelt ook veel duurzamer dan het houden van klassieke boerderijdieren. Onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) is niet alleen goed voor uw hond, maar ook voor het milieu.

Perfect voor honden met aan voeding gerelateerde klachten

Doordat het insecteneiwit zo goed getolereerd en verteerd wordt, leent onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) zich perfect voor honden met verschillende aan voeding gerelateerde gezondheidsklachten.

Naast voedselallergieën vallen daar onder andere de volgende problemen onder:

 • Pancreatitis (alvleesklierontsteking)
 • Gastritis (maagslijmvliesontsteking)
 • Nierfalen
 • IBD (chronische darmontsteking)

Gezonde koolhydraten

Bellfor Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) bevat aardappelen noch granen. In plaats daarvan hebben we als koolhydraten voor linzen, wortelen en bosbessen gekozen. Dat maakt onze Naturfarm-Menü niet alleen beter te verdragen, maar ook bijzonder smakelijk.

Bovendien is het natvoer daardoor rijk aan waardevolle vitaminen en mineralen. Bosbessen bevatten bijvoorbeeld veel vitamine C, net als foliumzuur en zink. Linzen bevatten onder andere vitamine B6 en E, net als ijzer en magnesium.

De belangrijkste voordelen van onze Naturfarm-Menü (Natuurboerderij-Menu) in één overzicht:

 • Zwarte soldatenvliegen als licht verteerbare eiwitbron
 • Natvoer zonder graan en aardappelen 
 • Uit hoogwaardige grondstoffen van levensmiddelkwaliteit 
 • Hypoallergene receptuur voor voedselgevoelige dieren 
 • Rijk aan essentiële vitaminen en mineralen 
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen 
 • Duurzaam natvoer zonder vlees

  Ons Bellfor Naturfarm-Menü heeft een zeer laag purinegehalte (4,3 mg / 100 g).
Hypoallergenen Natvoer met insecteneiwit - Naturfarm-Menü (Natuurboerderij Menu) - 6x400g
Nieuw
24.99 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g

Merk: Bellfor

Model: 40001

58.39 € 71.40 €
7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Voedingspakket van Bellfor voor Honden met IBD

IBD is voor getroffen honden zeer onaangenaam en gaat vaak samen met enorme spijsverteringsproblemen. Met ons speciale voedingspakket voor honden met IBD kunt u de behandeling van uw viervoeter optimaal ondersteunen.

Het pakket bevat onze koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) op insectenbasis, onze hypoallergene Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en het natuurlijke voedingssupplement Bellfor Immuun.

IBD mag bij honden niet genegeerd worden

Krijgt een hond IBD, dan houdt dat in dat hij aan een chronische darmontsteking lijdt. Deze kan onder andere door een besmetting met parasieten, voedselallergieën en door de genetische aanleg van het dier veroorzaakt worden.

Tot de typische symptomen die met de chronische ontsteking van de hondendarm gepaard gaan, vallen met name diarree, bloederige uitwerpselen, braken en buikkrampen. Daarnaast kampen veel honden met IBD met haaruitval.

Als de klachten niet onmiddellijk worden aangepakt, kunnen de ontstekingen zich mettertijd naar verdere organen uitbreiden en bijvoorbeeld een pancreatitis veroorzaken. Heeft u het vermoeden dat uw hond aan IBD lijdt, dan moet u zeker spoedig voor een behandeling van uw viervoeter zorgen.

Hoe u de IBD-symptomen bij uw hond kunt verlichten 

IBD valt helaas niet te genezen. De behandelingsmaatregelen richten zich er daarom in de eerste plaats op om de symptomen van de ziekte te verlichten. Om dit te laten slagen, is het noodzakelijk om de ontsteking van het darmslijmvlies zo goed mogelijk onder controle te krijgen en het immuunsysteem van het dier op gepaste wijze te ondersteunen.

Ons speciale pakket om IBD-symptomen bij uw hond te verlichten 

Als u de IBD-symptomen van uw hond tijdig bestrijdt, is het essentieel om op een goed verdraagbaar hondenvoer zonder glutenbevattende granen, maar met goed verteerbare eiwitbronnen over te stappen. Het speciaalpakket, dat onze voedingsexperts voor honden met IBD hebben samengesteld, bevat precies de juiste producten om de chronische darmontsteking en daarmee samengaande klachten bij uw viervoeter op natuurlijke wijze tegen te gaan.

Het speciaalpakket van Belfor voor honden met IBD in één overzicht:

Waarom onze producten met insecteneiwit voor honden met IBD een goede keuze zijn

Het insecteneiwit in Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) en Bellfor Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) is een licht verteerbare, hypoallergene eiwitbron. In combinatie met het afzien van glutenbevattende granen draagt het essentieel bij aan het tot rust kunnen komen van de darm van uw hond en het verder afnemen van de ontstekingen en daardoor veroorzaakten spijsverteringsklachten.

Natuurlijke ondersteuning voor het verzwakte immuunsysteem 

De chronische darmontsteking vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Daarom is het zeer belangrijk om de afweer van uw viervoeter te versterken.

Bellfor Immuun leent zich perfect voor dit doel. Het natuurlijke voedingssupplement bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals bijvoorbeeld brandnetelzaden, rozenbottels en propolis.

Door zijn bijzondere samenstelling bevat Bellfor Immuun een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, om het immuunsysteem van uw hond effectief te ondersteunen en zijn IBD-aandoening beter verdraagbaar te maken.

De belangrijkste voordelen bij de behandeling van IBD met Bellfor: 

 • Hoge kwaliteit van het product door zorgvuldig geselecteerde bestanddelen
 • Graanvrije hondenvoeding voor een optimale verdraagbaarheid
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Met hypoallergeen insecteneiwit 
 • Effectief en licht verteerbaar
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Geschikt voor honden van alle rassen 
IBD Set - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g
Aanbod
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
58.39 € 71.40 € 7.5 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40003

40.97 € 50.00 €
9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Klok voor speciale set: laag purine hondenvoer

Purines zijn organische verbindingen die in tal van voedingsmiddelen zitten en die onder andere nodig zijn voor de vorming van nieuwe cellen. Maar ook purine in voedsel kan in sommige gevallen gezondheidsproblemen veroorzaken. 

Om deze reden hebben wij een besparingsset samengesteld voor het urinearme dieet van uw hond. De set bestaat uit ons koud geperste Naturgutfeest, Bellfor Immun en onze Landgutbeten met insecteneiwit.

Waarom een urinearm dieet noodzakelijk kan zijn

De afbraak van purine produceert urinezuur, dat normaal gesproken zonder problemen in de urine wordt uitgescheiden. Echter, genetische afwijkingen en bepaalde medicijnen kunnen de afbraak van purine voorkomen en leiden tot de vorming van nier- en blaasstenen. 

Een corresponderend genetisch defect is bijvoorbeeld bekend bij dalmatiërs, en een geneesmiddel met de bovengenoemde gevolgen is allopurinol, dat wordt gebruikt voor de behandeling van leishmaniasis. In beide gevallen wordt een urinearm dieet aanbevolen.

Onze speciale set voor een urinearm dieet voor uw hond

Het purine gehalte van voedsel varieert sterk. Slachtafval en rundvlees zijn bijvoorbeeld bijzonder rijk aan purine en zijn daarom niet geschikt voor een purinearm dieet. 

Ons insecteneiwit daarentegen is anders. Het hoogwaardige eiwit dat wij uit de larven van de zwarte soldaatvlieg halen, bevat zeer weinig purine en is daarom ideaal voor een purinerarm dieet voor uw hond.

De Bellfor speciale set voor een urinearm dieet in één oogopslag:

Waarom Bellfor's purperarme hondenvoer de juiste keuze is

Natuurlijk is een laag purine gehalte niet het enige waar je op moet letten bij het kopen van hondenvoer. Met Bellfor producten kiest u voor natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. 

Het insecteneiwit in onze purine-arme producten overtuigt niet alleen door zijn hoge verteerbaarheid, maar ook door zijn complexe aminozuurprofiel. U kunt er dus zeker van zijn dat uw hond zijn purperarme voeding optimaal verdraagt en dat hij van alle benodigde voedingsstoffen wordt voorzien.

Uw voordelen met de zuinige producten van Bellfor in één oogopslag:

 • Geselecteerde grondstoffen in voedselkwaliteit
 • Natuurlijk laag in purinegehalte
 • Hoogwaardige eiwitbron met alle essentiële aminozuren
 • Vrij van kunstmatige additieven
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Ook geschikt voor honden met voedselallergieën

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u de betreffende productpagina's selecteren:

Bellfor Naturgut-Schmaus

Bellfor Immuun Poeder

Bellfor Landgut-Happen

Laag Purine Set - Naturgut-Schmaus 4 kg + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
40.97 € 50.00 € 9.57 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g

Merk: Bellfor

Model: 40002

59.65 € 63.84 €
11.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Speciaal voedingspakket van Bellfor voor honden met leishmaniasis 

De door zandvliegen overgedragen infectieziekte leishmaniasis is onder honden in Zuid-Europa wijdverbreid. Voor getroffen viervoeters is leishmaniasis met een lange lijdensweg verbonden. Zonder behandeling kan de infectie zelfs tot de dood van het dier leiden.  

Afhankelijk van welk medicijn bij de behandeling van de hond met leishmaniasis wordt ingezet, kan het noodzakelijk zijn om voor een purinearme voeding te letten. Wij willen u daarbij graag ondersteunen en hebben daarom een speciaal voedingspakket met purinearme producten uit ons assortiment samengesteld. 

Het Bellfor voordeelpakket voor honden met leishmaniasis bestaat uit ons koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest), ons natvoer Landgut-Menü (Landgoed-Menu) en ons graanvrije Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Bellfor Immun (Immuun) ter versterking van het afweersysteem. 

Waarom purinearm voer voor honden met leismaniasis cruciaal is 

Het is doorgaans niet mogelijk om leishmaniasis te genezen. De symptomen vallen echter wel aanzienlijk te verminderen, waardoor een goed leven zonder al te grote beperkingen mogelijk is. 

Honden met leishmaniasis worden vaak met allopurinol behandeld. Dit geneesmiddel voorkomt dat purine in het lichaam van de hond kan worden opgebouwd. Dit veroorzaakt namelijk een verhoging van de urinezuurspiegels en stijgt het risico op blaasontstekingen en het onstaan van nierstenen aanzienlijk. Om dat te vermijden, is het absoluut noodzakelijk om op purinearme hondenvoer over te schakelen. 

Onze purinearme voersoorten met insecteneiwit

Het purinegehalte kan van voedingsmiddel tot voedingsmiddel sterk verschillen. Onder bijzonder purinerijke levensmiddelen vallen onder peulvruchten, rundvlees en slachtafval. Lijdt uw hond aan leishmaniasis, dan is het daarom noodzakelijk om van deze producten af te zien. 

Het door ons gebruikte insecteneiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) bevat daarentegen maar zeer weinig purine. Daardoor leent de hoogwaardige eiwitbron zich ideaal voor honden, die vanwege een infectie met leishmanisasis met allopurinol behandeld worden. 

Natuurlijke ondersteuning voor het afweersysteem 

De infectie met leishmaniasis vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Naast een purinearme voeding kan het daarom raadzaam zijn, het afweersysteem van uw viervoeter met een geschikt voedingssupplement te ondersteunen.  

Om die reden bevat ons speciale pakket voor honden met leismaniasis Bellfor Immun (Immuun). Dankzij zijn bijzondere samenstelling uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voorziet het natuurlijke preparaat uw hond van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, die kunnen bijdragen aan een versterking van het immuunsysteem. 

Ons voedingspakket voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 


Waarom onze producten voor honden met leishmaniasis een goede keuze zijn 

Bij Bellfor hechten we er veel waarde aan, om onze klanten hoogwaardige en gezonde producten voor de soortspecifieke voeding van uw hond te bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze purinearme soorten. 

Geselecteerde grondstoffen en weldoordachte recepturen garanderen een uitstekende verdraagbaarheid en een optimale voorziening van voedingsstoffen. Het insecteneiwit dat onze purinearme producten bevatten levert alle voor honden essentiële aminozuren en kenmerkt zich door zijn hoge biologische waarde. U kunt er daardoor op vertrouwen, dat u uw hond met de aandoening leishmaniasis bij iedere maaltijd van hoogwaardige en licht verteerbare dierlijke eiwitten voorziet. 

De belangrijkste voordelen van onze soorten voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 

 • Hoogwaardige grondstoffen
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen 
 • Purinearme en hypoallerge eiwitbron 
 • Eiwitvoorziening die is afgestemd op de behoefte 
 • Geschikt voor alle rassen
 • Door talrijke hondenbezitters getest
 • Samen met dierenartsen ontwikkelt 
Leishmaniasis Set - Naturgut-Schmaus 4kg + Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g
Aanbod
59.65 € 63.84 € 11.74 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo

Merk: Bellfor

Model: 28545

32.93 € 37.29 €
62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

Hydraterende hondenshampoo en natuurlijke vachtverzorging in voordeelpakket 

Gezamenlijke ontdekkingstochten in de natuur leiden er niet zelden toe, dat uw hond volledig vies thuiskomt. Zelfs als het baden geen deel uit zou moeten maken van het dagelijks leven van uw viervoeter, kunt u soms niet voorkomen dat u uw hond in het bad moet schoonmaken. Om dat op milde wijze te laten slagen, hebben wij voor u een voordeelpakket met onze hydraterende hondenshampoo en andere relevante producten samengesteld. 

Hydraterende hondenshampoo met natuurlijke ingrediënten 

De huid en vacht van honden zijn er niet voor gemaakt om dagelijks in bad te gaan. Bovendien zijn uw eigen verzorgingsproducten voor uw viervoeter volkomen ongeschikt. Als een bad onvermijdelijk is, moet u in plaats daarvan een speciale shampoo voor honden gebruiken. Onze hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking leent zich dankzij de chemicaliënvrije samenstelling uit natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen, hoogwaardige oliën en andere geselecteerde ingrediënten perfect voor huid- en vachtvriendelijk bad-plezier.

Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) als ondersteuning 

Om niet alleen een schone, maar ook een volle en glanzende vacht te garanderen, kan naast het gebruik van een goed verdraaglijke hondenshampoo ook de keuze voor een geschikt voedingssupplement zoals Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) raadzaam zijn. Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) bestaat uit geselecteerde natuurlijke bestanddelen, zoals bijvoorbeeld biergist en brandnetelzaad. Daardoor voorziet het preparaat uw viervoeter van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen voor een optimale conditie van zijn vacht en een normale huid. 

Graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op insectenbasis

Als uw hond onder de viervoeters valt, die al meteen in de verdediging schieten zodra u het woord ‘bad’ maar in de mond neemt, kunnen een paar smakelijke traktaties zeer nuttig zijn. Onze Soft-Happen (Zachte-Hapjes) op basis van insecten vormen voor dit doel de perfecte keuze. De gezonde hondensnacks bevatten namelijk noch kunstmatige toevoegingen noch granen en lenen zich er daarom ideaal voor om uw hond op gezonde wijze te belonen. 

Koop een voordeelpakket voor lichaamsverzorging met hydraterende hondenshampoo voor een speciale prijs

Vertrouw bij het baden en de vachtverzorging van uw hond op de bewezen kwaliteit van Bellfor en bestel ons bijzondere verzorgingspakket met hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking, onze graanvrije Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) nu voordelig in onze shop. 

Ons lichaamsverzorgingspakket met hydraterende hondenshampoo in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket met hydraterende Hondenshampoo
Aanbod
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%
32.93 € 37.29 € 62.12 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht

Merk: Bellfor

Model: 28544

32.47 € 18.80 €
64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

Hondenshampoo en verzorging voor honden met droge vacht in een voordeelpakket 

Natuurlijk mag u uw hond niet elke dag in bad doen. Maar afhankelijk van de mate van vervuiling kan een grondige reiniging van de vacht in bad of onder de douche soms niet vermeden worden. Wij willen u daarbij graag ondersteunen met een speciaal pakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht, dat u bij ons voor een voordelige prijs kunt bestellen. 

Natuurlijke hondenshampoo voor honden met een droge vacht 

Gebruik bij het baden van uw hond in geen geval uw eigen douchegel en kies in plaats daarvan voor een huidvriendelijke hondenshampoo. Onze shampoo voor honden met een droge vacht leent zich perfect voor een milde lichaamsverzorging. Natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen ervoor, dat onze chemicaliënvrije hondenshampoo de huid en de vacht van uw viervoeter niet onnodig belast, zodat irritaties en intoleranties vermeden kunnen worden. 

Shiimun Skin als ondersteuning voor de huid- en vachtverzorging 

Ondanks het gebruik van een goed verdraaglijke shampoo vormt het baden voor de huid en vacht van uw hond een zekere belasting. Een voedingssupplement met Shiimun Skin helpt erbij om dat tegen te gaan. Het natuurlijke preparaat voorziet uw viervoeter van een veelvoud aan belangrijke voedingsstoffen uit hoogwaardige bestanddelen zoals shiitake en biergist, die de huid en de kwaliteit van de vacht effectief kunnen ondersteunen. 

Gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit

Als u uw hond slechts met moeite in bad weet te krijgen, kunnen kleine traktaties soms wonderen verrichten. Kies voor dit doel voor onze gezonde Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit. De smakelijke hondensnacks zijn vrij van granen en kunstmatige toevoegingen, zodat ze zich perfect lenen als gezonde beloning voor uw hond. 

Lichaamsverzorgingspakket voor honden met droge vacht voordelig bestellen 

Kies bij de lichaamsverzorging van uw hond uitsluitend voor hoogwaardige, natuurlijke producten en bestel ons verzorgingspakket met shampoo voor honden met een droge vacht, Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en Shiimun Skin voor een speciale prijs in onze shop. 

Ons voordeelpakket voor de lichaamsverzorging van honden met een droge vacht in één overzicht: 

Lichaamsverzorging voordeelpakket voor honden met een droge vacht
Aanbod
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%
32.47 € 18.80 € 64.94 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 21%

Natvoer met kip - Vrijloopmenu - Freiland-Menü - 6x200g

Merk: Bellfor

Model: 27009_6

van 10.46 €
10.02 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Bellfor - het Freiland-Menü (Vrijloopmenu) - is een graanvrij natvoer voor honden.

Zorgvuldig geselecteerd vlees, vers geoogste groenten en natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt in Bellfor favoriete menu.

De kwaliteitsgarantie van Bellfor - het favoriete menu

Wij garanderen de kwaliteit van ons Bellfor - het favoriete menu - graanvrij natvoer voor honden. Bellfor is een familiebedrijf, dat ongeveer 25 jaar ervaring heeft in de productie van hondenvoer. We zijn van mening dat elke dier alleen hoogwaardig, natuurlijk en passend hondenvoer verdient. De beste vriend van de mens moet zich niet alleen volgegeten, maar moet ook gezond, vitaal en bovenal gelukkig zijn. Daarom hebben we een gezond hondenvoer bereidt volgens ons huisrecept. Dit bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Honden zijn carnivoren en daarom bestaat ons Bellfor - het favoriete menu - graanvrij natvoer voor honden uit 64% vlees. Het gebruikte vlees is niet afkomstig van grootschalige veebedrijven, maar van diervriendelijke regionale bedrijven. Dit zijn lange termijn partners de waar de voedselkwaliteit voorop staat. De in Bellfor - het favoriete menu - gebruikte ingrediënten zijn grotendeels afkomstig uit onze regio.

Bijzonder duurzame productie

Daardoor blijven alle belangrijke natuurlijke vitaminen en mineralen maximaal bewaard. Het resultaat is zeer goed verteerbaar graanvrij natvoer, wat zowel voor honden die van natuur houden als voor nutritioneel gevoelige honden perfect is.

Speciale kenmerken van het Bellfor graanvrij natvoer voor honden in één oogopslag:

 • Zeer hoog vleesgehalte - 64 % vers kippenvlees
 • Graanvrij natvoer
 • Eiwitbronnen met een zeer laag allergiepotentieel
 • Vlees van gecontroleerde voedingskwaliteit
 • Versgeoogste groenten en fruit, grotendeels uit de regio
 • Zonder soja en suiker
 • Ideale verhouding van omega-6 en omega-3-vetzuren
 • Zonder synthetische kleur-, conserveringsmiddelen en smaakstoffen
 • Het juiste voer voor alle rassen
 • Zeer smakelijk en verteerbaar
 • 100 % Geld-terug-garantie

Bellfor Freiland-Menü (Vrijloopmenu) is een compleet menu met vers kippenvlees voor uw hond.

In de bekende Bellfor High Premium kwaliteit biedt het uw hond een gezond, uitgebalanceerd dieet. Het hoge gehalte aan vlees, overgoten met heerlijke groenten en fruit maken het tot een feestmaal voor uw hond.

Bellfor Freiland-Menü (Vrijloopmenu) is graanvrij, met vers kippenvlees van voedingskwaliteit.

Ingrediënten:

Kip 64% (bestaande uit kippenspiervlees, kippenhart, kippenlever), zoete aardappel 4%, wortelen 4%, mineralen 1%, cranberry 0,5%, appel 0,5%, lijnzaadolie 0,1%, zalmolie 0,1%, bouillon 25,8%.

Natvoer met kip - Vrijloopmenu - Freiland-Menü - 6x200g
Nieuw
van 10.46 € 10.02 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
van 10.46 € 10.02 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Natvoer met kippenvlees - Vrijloopmenu - Freiland-Menü - 200g

Merk: Bellfor

Model: 27009

2.08 €
10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Bellfor Favoriete menu - Graanvrij natvoer voor de hond met vers kippenvlees

Graanvrij natvoer voor de hond - het favoriete menu van Bellfor.

Zorgvuldig geselecteerd vlees, vers geoogste groenten en natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt in Bellfor het favoriete menu.

De kwaliteitsgarantie van Bellfor - het favoriete menu

Wij garanderen de kwaliteit van ons Bellfor-  het favoriete menu - graanvrij natvoer voor honden. Bellfor is een familiebedrijf, dat ongeveer 25 jaar ervaring heeft in de productie van hondenvoer. We zijn van mening dat elke dier alleen hoogwaardig, natuurlijk en passend hondenvoer verdient. De beste vriend van de mens moet zich niet alleen volgegeten, maar moet ook gezond, vitaal en bovenal gelukkig zijn. Daarom hebben we een gezond hondenvoer bereidt volgens ons huisrecept. Dit bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Honden zijn carnivoren en daarom bestaat ons Bellfor - het favoriete menu - graanvrij natvoer voor honden uit 64% vlees. Het gebruikte vlees is niet afkomstig van grootschalige veebedrijven, maar van diervriendelijke regionale bedrijven. Dit zijn lange termijn partners de waar de voedselkwaliteit voorop staat. De in Bellfor - het favoriete menu - gebruikte ingrediënten zijn grotendeels afkomstig uit onze regio.

Bijzonder duurzame productie

Daardoor blijven alle belangrijke natuurlijke vitaminen en mineralen maximaal bewaard. Het resultaat is zeer goed verteerbaar graanvrij natvoer, wat zowel voor honden die van natuur houden als voor nutritioneel gevoelige honden perfect is.

Speciale kenmerken van het Bellfor graanvrij natvoer voor honden in één oogopslag:

 • Zeer hoog vleesgehalte - 64 % vers kippenvlees
 • Graanvrij natvoer
 • Eiwitbronnen met een zeer laag allergiepotentieel
 • Vlees van gecontroleerde voedingskwaliteit
 • Versgeoogste groenten en fruit, grotendeels uit de regio
 • Zonder soja en suiker
 • Ideale verhouding van omega-6 en omega-3-vetzuren
 • Zonder synthetische kleur-, conserveringsmiddelen en smaakstoffen
 • Het juiste voer voor alle rassen
 • Zeer smakelijk en verteerbaar
 • 100 % Geld-terug-garantie

Bellfor Freiland-Menü (Vrijloopmenu) is een compleet menu met vers kippenvlees voor uw hond.

In de bekende Bellfor High Premium kwaliteit biedt het uw hond een gezond, uitgebalanceerd dieet. Het hoge gehalte aan vlees, overgoten met heerlijke groenten en fruit maken het tot een feestmaal voor uw hond.

Bellfor Freiland-Menü (Vrijloopmenu) is graanvrij, met vers kippenvlees van voedingskwaliteit.

Ingrediënten:

Kip 64% (bestaande uit kippenspiervlees, kippenhart, kippenlever), zoete aardappel 4%, wortelen 4%, mineralen 1%, cranberry 0,5%, appel 0,5%, lijnzaadolie 0,1%, zalmolie 0,1%, bouillon 25,8%.

Natvoer met kippenvlees - Vrijloopmenu - Freiland-Menü - 200g
Nieuw
2.08 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
2.08 € 10.41 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Puppyvoederset voor grote rassen - Wiesen-Schmaus Junior 4 kg + Freiland-Happen 200g + Gewrichten & Botten Complete-Snack 150g

Merk: Bellfor

Model: 40004

43.99 € 48.53 €
10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Hoge kwaliteit puppyvoer voor grote rassen van Bellfor

Puppies hebben speciale voedingsbehoeften. Als hiermee tijdens de voeding geen rekening wordt gehouden, kan dit tot talrijke gezondheidsproblemen leiden en zelfs permanente schade veroorzaken. 

Om de groei en gezondheid van jonge honden van jongs af aan te ondersteunen, is het daarom essentieel om hen de best mogelijke puppyvoeding te geven.

Welk puppyvoer is goed voor grote rassen?

Vooral puppy's van grote rassen groeien bijzonder snel. Bij het voeren van puppy's is het daarom belangrijk om de hoge energiebehoefte van de kleine viervoeters te dekken. 

Tegelijkertijd is het belangrijk om de jonge honden van alle benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid te voorzien. Als dit niet lukt, kunnen ernstige misvormingen van de botten en het bewegingsapparaat optreden.

Voor jonge dieren van grote rassen adviseren wij het gebruik van een koudgeperste puppyvoeding zoals onze Wiesen-Schmaus Junior. Koud geperst droogvoer heeft het voordeel dat het minder opzwelt in de maag van uw hond. Dit vermindert het risico op een levensbedreigende rotatie van de maag, wat vooral bij grote hondenrassen veel voorkomt.

Tegelijkertijd voorziet Wiesen-Schmaus Junior uw puppy dankzij het hoge vleesgehalte van 74 procent van waardevolle eiwitten die hij dringend nodig heeft voor zijn groei. Bovendien zorgen de afwezigheid van granen en het gebruik van licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen, zoete aardappelen en erwten voor een optimale compatibiliteit van het puppyvoer.

Als een kleine stimulans voor de opvoeding van puppy's bevelen wij onze buitensnacks met 50 procent vlees aan. De gezonde hondensnacks zijn graanvrij en hebben de ideale grootte voor jonge honden.

Puppyvoeding om de gezamenlijke gezondheid te bevorderen

Grote hondenrassen hebben de neiging om gewrichtsproblemen te ontwikkelen. Om dit vanaf het allereerste begin tegen te gaan, kan het zelfs in de puppyleeftijd nuttig zijn om het dieet uit te breiden met een geschikt voedingssupplement. 

Bellfor Gewrichten & Botten in de vorm van lekkere Complete-Snack is ideaal voor dit doel. Omdat de kleine traktaties de innovatieve werkzame stof Ovopet bevatten, die de gewrichten van uw viervoeters voorziet van onder andere collageen en hyaluronzuur en een waardevolle bijdrage kan leveren aan een optimale ontwikkeling van het bewegingsapparaat.

Koop het beste puppyvoer voor grote rassen bij Bellfor

Een aangepaste puppyvoeding is essentieel voor een gezonde groei van uw jonge hond en legt de basis voor een lang hondenleven. Om u te ondersteunen hebben wij een speciale set puppyvoeding voor grote rassen samengesteld. 

Koop onze economy set van Wiesen-Schmaus Junior, Freiland-Happen en Bellfor Gewrichten & Botten Complete-Snack tegen een speciale prijs en zet uw geld in op puppyvoeding in de gebruikelijke Bellfor kwaliteit.

Onze puppyvoedingsset voor grote rassen in één oogopslag:

Puppyvoederset voor grote rassen - Wiesen-Schmaus Junior 4 kg + Freiland-Happen 200g + Gewrichten & Botten Complete-Snack 150g
Aanbod
43.99 € 48.53 € 10 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Puppyvoederset voor kleine rassen - Freiland-Schmaus Junior 2,5 kg + Freiland-Happen 200g + Immuun Poeder Junior 50g

Merk: Bellfor

Model: 40005

25.11 € 31.52 €
9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%

Hoogwaardige Bellfor voor puppyvoeding voor kleine rassen

Er is veel te overwegen bij het voeren van puppies. Want zonder de juiste puppyvoeding zijn gezondheidsproblemen praktisch onvermijdelijk. In het ergste geval leidt een defecte puppyvoeding zelfs tot blijvende schade, waarmee de viervoeter zijn leven lang moet vechten.

Om dit te voorkomen is hoogwaardig puppyvoer onontbeerlijk ter ondersteuning van de gezondheid en de groei.

Welke puppyvoeding is geschikt voor kleine rassen?

Jonge honden groeien. Puppy's van kleine rassen hebben dus ook een hoge energiebehoefte, die moet worden voldaan met de juiste puppyvoeding. 

Tegelijkertijd is het essentieel om het jonge dier van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid te voorzien. Anders kunnen er problemen ontstaan tijdens de groei of zelfs permanente misvormingen.

Wij bevelen onze outdoor feest Junior aan als puppyvoeding voor kleine rassen. Het hoogwaardige hondenvoer voor puppy's bevat geen graan en heeft een hoog vleesgehalte van 70 procent. Het voorziet uw jonge hond optimaal van alle voedingsstoffen en is ideaal als puppyvoeding voor kleine rassen.

Daarnaast bevelen wij onze graanvrije buitensnacks aan als een gezonde beloning voor de puppyopleiding. De kleine hapjes bevatten 50 procent vlees en zijn precies de juiste maat voor puppies.

Puppyvoeding ter ondersteuning van het immuunsysteem

Het immuunsysteem bij pups is nog niet volledig ontwikkeld. Jonge honden zijn daarom bijzonder gevoelig voor infecties en andere ziekten. Om dit tegen te gaan, kan het nuttig zijn om een geschikt voedingssupplement te gebruiken voor een sterke afweer.

Bellfor Immuun Junior voorziet uw puppy van belangrijke aminozuren en talrijke micronutriënten en kan zo al in de eerste dagen na zijn intrede een waardevolle bijdrage leveren aan de versterking van het immuunsysteem.

Koop de beste puppyvoeding voor kleine rassen tegen een speciale prijs

Met een soort-geschikte puppyvoeding legt u de basis voor een lang en gezond hondenleven. Wij willen u graag ondersteunen. Daarom hebben we voor u een spaarzame set met puppyvoeding voor kleine rassen samengesteld.

De set bestaat uit Freiland-Schmaus Junior, korrelvrije Freiland-Happen met Kip en Bellfor Immuun Poeder Junior. Koop uw puppyvoeding bij ons en vertrouw op de gebruikelijke hoge kwaliteit van Bellfor.

Onze puppyvoedingsset voor kleine rassen in één oogopslag:

Puppyvoederset voor kleine rassen - Freiland-Schmaus Junior 2,5 kg + Freiland-Happen 200g + Immuun Poeder Junior 50g
Aanbod
25.11 € 31.52 € 9.13 € / 1 Kg
Excl. BTW: BTW 12%
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 232
Trustmark