You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie
 • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

AQUARIS

Welkom bij AQUARIS,

dé specialist op het gebied van voeding voor koi, sier- en vijvervissen, waterbehandeling en de verzorging van waterplanten. Dankzij streng gecontroleerde ingrediënten en de innovatieve productietechnologie van AQUARIS worden alle sier- en vijvervissen optimaal gevoerd.

AQUARIS heeft altijd het optimale visvoer. Denk bijvoorbeeld aan siervisvoer, vlokkenvoer, granulaatvoer, tabletvoer of vijvervoer voor de "normale" goudvis of het KI-JA-KO koivoer voor de veeleisende koi.

Waterkwaliteit speelt natuurlijk een zeer belangrijke rol bij siervissen en vijvervissen. Bij AQUARIS vind je producten met hoogwaardige bacterieculturen of producten die schadelijke stoffen zoals chloor kunnen binden. Dit zijn de ideale waterzuiveraars. AQUARIS-producten helpen op een natuurlijke maar effectieve manier tegen algen of draadalgen. Waterplanten spelen een belangrijke rol bij de zuurstoftoevoer in het aquarium. Ter ondersteuning van de plantengroei in het aquarium is er AQUARIS AQUA FLORA. Dit is een betrouwbaar product voor de verzorging van waterplanten. In het reptielen assortiment vindt u een hoogwaardig, uitgebalanceerd schildpadvoer.

AQUARIS streeft ernaar om het assortiment doorlopend uit te breiden. Alleen producten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen komen in aanmerking.

AQUARIS heeft alleen producten die gemaakt zijn van streng gecontroleerde grondstoffen.

Omdat vissen leven in het water waarin ze ademen, eten en bewegen, is het vooral belangrijk om voedsel te gebruiken dat goed verteerbaar is.

Voer van lage kwaliteit, waarbij goedkoop graan wordt gebruikt, heeft een lage verteerbaarheid. Daardoor raakt het  water vervuild met schadelijke stoffen.

In de waterverzorgingsproducten die AQUARIS aanbiedt worden ook alleen maar producten gebruikt die de waterkwaliteit aanzienlijk verbeteren. In plaats van bijv. koper of zinkoxide worden er biologische alternatieven gebruikt, zoals bacterieculturen.

AQUARIS-producten zijn gecertificeerd volgens DIN ISO 9001, GMP en HACCP.

Alle AQARIS-producten worden verwerkt en verpakt met behulp van de nieuwste machines. De verpakking garandeert dat de producten vers zijn en dat de kwaliteit van de ingrediënten goed blijft.

W e i t e r l e s e n

Aquaris goudvisvoer - Goldfischfutter 500g / 1,5 mm

Merk: AQUARIS

Model: 699815

13.60 €
2.72 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

Aquaris goudvisvoer 1,5 mm

Aquaris goudvisvoer 1.5 mm is een premium vijvervisvoer voor goudvissen, shubunkin en andere vijvervissen met intense kleuren De toegevoegde pigmenten ondersteunen de natuurlijke kleuren van de vissen. Het Aquaris goudvisvoer bevat hoogwaardige ingrediënten die een goede spijsvertering ondersteunen en dus watervervuiling minimaliseren.


De voordelen van Aquaris goudvisvoer:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Sterk geconcentreerd voer
 • Goed verteerbaar
 • Optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Geen onnodige watervervuiling


13.60 € 2.72 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%
13.60 € 2.72 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

AQUARIS Aqua Flora - plantenvoeding - 250 ml

Merk: AQUARIS

Model: 130104

6.09 €
2.44 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%

Helaas is AQUARIS Aqua Flora uitverkocht.


Door AQUARIS Aqua Flora te gebruiken, krijgt u binnen enkele dagen weelderige groene aquariumplanten. Regelmatige bemesting zorgt voor een uitstekende, prachtige groeispurt. De gecoördineerde samenstelling van nutriënten en sporenelementen garandeert een optimale voeding van alle waterplanten en ondersteunt het biologische evenwicht van de hele aquariumbiotoop.

Dosering: 10 ml AQUARIS Aqua Flora waterplantenvoeding per 100 l water per week.(1 dop = 20 ml)

Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden! Koel en droog bewaren.


6.09 € 2.44 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%
6.09 € 2.44 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris goudvisvoer - Goldfischfutter 500g / 3 mm

Merk: AQUARIS

Model: 699817

8.36 €
1.67 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

Aquaris goudvisvoer 3 mm

Aquaris goudvisvoer 3 mm is een premium vijvervisvoer voor goudvissen, shubunkin en andere vijvervissen met intense kleuren De toegevoegde pigmenten ondersteunen de natuurlijke kleuren van de vissen. Het Aquaris goudvisvoer bevat hoogwaardige ingrediënten die een goede spijsvertering ondersteunen en dus watervervuiling minimaliseren.


Uw voordelen met goudvisvoer van Aquaris:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Geconcentreerd voer
 • Goed verteerbaar
 • Optimale toevoer van voedingsstoffen
 • Geen onnodige watervervuiling


8.36 € 1.67 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%
8.36 € 1.67 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

Aquaris Koi Light Granulaat ?olor - 1650g / 15 L

Merk: AQUARIS

Model: 699808

text_price_from11.50 €
0.88 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

Aquaris Koi Light Granulaat ?olor bevat alle voedingsstoffen in een uitgebalanceerde verhouding en is een ideaal hoofdvoeder voor uw vijvervissen. Vijvergranulaat is speciaal gemaakt voor vijvervissen en bevat vet, koolhydraten, eiwitten, mineralen, natuurlijke vitamines, sporenelementen en vezels. Vijverkorrels zijn drijvend en vertroebelen het vijverwater niet.

text_price_from11.50 € 0.88 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%
text_price_from11.50 € 0.88 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

AQUARIS Koi Profigranulat Medium - 1960g / 5,6 L

Merk: AQUARIS

Model: 699807

text_price_from13.60 €
0.8 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

Koi Profigranulat Medium bevat alle voedingsstoffen in een uitgebalanceerde verhouding. Het is een ideaal basisvoer voor uw Koi-vissen. Koi Profi Granualt Medium is speciaal gemaakt voor Koivissen en bevat vet, koolhydraten, eiwitten, mineralen, natuurlijke vitamines, sporenelementen en vezels. Koi Profi Granulaat Medium drijft en vertroebelt het vijverwater niet. Het bevat bovendien in de E.G. toegestane kleurstoffen en anti-oxidanten.


text_price_from13.60 € 0.8 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%
text_price_from13.60 € 0.8 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

AQUARIS Koi Profigranulat Mini - 1960g / 5,6 L

Merk: AQUARIS

Model: 699806

text_price_from13.60 €
0.8 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

Koi Profigranulat Mini bevat alle voedingsstoffen in een uitgebalanceerde verhouding en is een ideaal basisvoer voor uw Koi. Koi Profi Granulaat Mini is speciaal gemaakt voor Koi's en bevat vet, koolhydraten, eiwitten, mineralen, natuurlijke vitamines, sporenelementen en vezels. Koi Granulate Mini is drijvend voer wat het vijverwater niet vertroebelt. Het bevat in de E.G. toegestane kleurstoffen en anti-oxidanten.


text_price_from13.60 € 0.8 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%
text_price_from13.60 € 0.8 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

Aquaris POND Algo Stop - verzorging voor vijvervissen - 1 kg

Merk: AQUARIS

Model: 120132

36.59 €
3.66 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Algo Stop

Als de temperaturen in het voorjaar stijgen, komt de groei van draadalgen meestal in een stroomversnelling. Op een bepaald moment wordt dit een ernstig probleem voor de bewoners van de tuinvijver.

Met POND Algo Stop van Aquaris kunt u de overmatige groei van draadalgen op een natuurlijke manier tegengaan en zo een beslissende bijdrage leveren aan de bescherming van het gevoelige ecosysteem in uw vijver.

Als draadalgen een probleem worden in de vijver

In principe zijn draadalgen in de tuinvijver in eerste instantie een teken van een goed functionerend ecosysteem en een voldoende nutriëntengehalte in het water. Wanneer de temperaturen echter stijgen, is er vaak een sterke algengroei, wat het biologisch evenwicht kan aantasten.

Risicofactoren die algengroei bevorderen, zijn onder meer te veel vissen in de vijver, voedering met voer van slechte kwaliteit, direct zonlicht of meststoffen die in het water terechtkomen, en bladeren en stuifmeel van planten in de buurt.

Bestrijd draadalgen op natuurlijke wijze met Aquaris POND Algo Stop

Met Aquaris POND Algo Stop kunt u de ongecontroleerde verspreiding van draadalgen op natuurlijke wijze stoppen en er zo voor zorgen dat u de snelgroeiende algen niet steeds weer moeizaam met de hand hoeft te verwijderen.

Dankzij de speciale samenstelling gaat POND Algo Stop van Aquaris niet alleen bestaande algengroei betrouwbaar tegen, maar ook de vorming van nieuwe draadalgen.

Waarom u op de goede weg bent met Aquaris POND Algo Stop

Aquaris POND Algo Stop bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het hoogwaardige vijververzorgingsproduct bevat geen chemische additieven en is bovendien vrij van zware metalen en koper.

U kunt er dus zeker van zijn dat u de draadalgen in uw vijver op natuurlijke wijze bestrijdt, zonder de vijverbewoners of de waterplanten schade te berokkenen.

De belangrijkste voordelen van Aquaris POND Algo Stop op een rijtje:

 • Natuurlijke vijververzorging zonder chemicaliën en andere schadelijke stoffen.
 • Vele malen bewezen tegen draadalgen in de tuinvijver
 • Bijzonder zuinig voor economisch gebruik
 • Zachte algenverwijdering zonder uw vissen te beschadigen
 • Ook een uitstekende keuze voor gebruik in koivijvers

Doseringsadvies: Bij matige algengroei adviseren wij om gedurende drie weken 30 g (1 maatlepel) per 1.000 liter water per week te strooien en bij sterkere algengroei 60 g (2 maatlepels) Aquaris POND Algo Stop op het wateroppervlak te strooien. Voor een permanent algenvrije vijver is een dosering van 30 g per 1.000 liter dan voldoende. Voor een veilig gebruik van de biociden dient u vooraf de informatie en de etikettering van het product te lezen. Voor goede waterwaarden adviseren wij het gebruik van Aquaris POND Stable pH/KH vóór de eerste toediening van Aquaris POND Algo Stop.

Aquaris POND Algo Stop - verzorging voor vijvervissen - 1 kg
Nieuw
36.59 € 3.66 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
36.59 € 3.66 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Algo Stop - verzorging voor vijvervissen - 250g

Merk: AQUARIS

Model: 120131

9.14 €
3.66 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Algo Stop

Als de temperaturen in het voorjaar stijgen, komt de groei van draadalgen meestal in een stroomversnelling. Op een bepaald moment wordt dit een ernstig probleem voor de bewoners van de tuinvijver.

Met POND Algo Stop van Aquaris kunt u de overmatige groei van draadalgen op een natuurlijke manier tegengaan en zo een beslissende bijdrage leveren aan de bescherming van het gevoelige ecosysteem in uw vijver.

Als draadalgen een probleem worden in de vijver

In principe zijn draadalgen in de tuinvijver in eerste instantie een teken van een goed functionerend ecosysteem en een voldoende nutriëntengehalte in het water. Wanneer de temperaturen echter stijgen, is er vaak een sterke algengroei, wat het biologisch evenwicht kan aantasten.

Risicofactoren die algengroei bevorderen, zijn onder meer te veel vissen in de vijver, voedering met voer van slechte kwaliteit, direct zonlicht of meststoffen die in het water terechtkomen, en bladeren en stuifmeel van planten in de buurt.

Bestrijd draadalgen op natuurlijke wijze met Aquaris POND Algo Stop

Met Aquaris POND Algo Stop kunt u de ongecontroleerde verspreiding van draadalgen op natuurlijke wijze stoppen en er zo voor zorgen dat u de snelgroeiende algen niet steeds weer moeizaam met de hand hoeft te verwijderen.

Dankzij de speciale samenstelling gaat POND Algo Stop van Aquaris niet alleen bestaande algengroei betrouwbaar tegen, maar ook de vorming van nieuwe draadalgen.

Waarom u op de goede weg bent met Aquaris POND Algo Stop

Aquaris POND Algo Stop bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het hoogwaardige vijververzorgingsproduct bevat geen chemische additieven en is bovendien vrij van zware metalen en koper.

U kunt er dus zeker van zijn dat u de draadalgen in uw vijver op natuurlijke wijze bestrijdt, zonder de vijverbewoners of de waterplanten schade te berokkenen.

De belangrijkste voordelen van Aquaris POND Algo Stop op een rijtje:

 • Natuurlijke vijververzorging zonder chemicaliën en andere schadelijke stoffen.
 • Vele malen bewezen tegen draadalgen in de tuinvijver
 • Bijzonder zuinig voor economisch gebruik
 • Zachte algenverwijdering zonder uw vissen te beschadigen
 • Ook een uitstekende keuze voor gebruik in koivijvers

Doseringsadvies: Bij matige algengroei adviseren wij om gedurende drie weken 30 g (1 maatlepel) per 1.000 liter water per week te strooien en bij sterkere algengroei 60 g (2 maatlepels) Aquaris POND Algo Stop op het wateroppervlak te strooien. Voor een permanent algenvrije vijver is een dosering van 30 g per 1.000 liter dan voldoende. Voor een veilig gebruik van de biociden dient u vooraf de informatie en de etikettering van het product te lezen. Voor goede waterwaarden adviseren wij het gebruik van Aquaris POND Stable pH/KH vóór de eerste toediening van Aquaris POND Algo Stop.

Aquaris POND Algo Stop - verzorging voor vijvervissen - 250g
Nieuw
9.14 € 3.66 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
9.14 € 3.66 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Bakto Filterstarter - verzorging voor vijvervissen - 250g

Merk: AQUARIS

Model: 120136

40.66 €
16.26 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Bakto - filter starter

Schoon water, waarin verontreinigende stoffen en algen niet uit de hand lopen, is van doorslaggevend belang voor de gezondheid en het welzijn van de vijverbewoners.

Aquaris POND Bakto - Filterstarter helpt u op een natuurlijke manier om het gevoelige ecosysteem in uw tuinvijver in evenwicht te houden en een optimale waterkwaliteit te garanderen.

Slechte waterwaarden schaden de vijverbewoners

Elke vijver is een klein, op zichzelf staand ecosysteem. Als het uit evenwicht raakt, neemt de concentratie van afval en verontreinigende stoffen sterk toe. 

Dit resulteert in een buitensporige proliferatie van algen en schadelijke bacteriën, alsmede in verhoogde nitraat-, nitriet- en ammoniakgehalten. Dit tast de kwaliteit van het water aan en brengt vroeg of laat aanzienlijke schade toe aan de gezondheid van de vijverbewoners.

Aquaris POND Bakto - filterstarter voor de natuurlijke reiniging van uw vijver

Met POND Bakto - filterstarter van Aquaris kunt u ervoor zorgen dat overtollige voedingsstoffen in het vijverwater, die onder andere tot een versnelde groei van algen leiden, betrouwbaar worden afgebroken.

Daartoe bevat Aquaris POND Bakto - Filterstarter een speciaal mengsel van enzymen, micro-organismen en mineralen. Dit ondersteunt de afbraak van schadelijke bacteriën in de vijver. 

Dit levert een doorslaggevende bijdrage aan het tegengaan van de overmatige vorming van nitraat en nitriet, ammonium en ammoniak, alsmede fosfaat en algen. Last but not least wordt hierdoor ook het vijverfilter ontlast, dat minder vaak hoeft te worden gereinigd en zijn filterprestaties langer optimaal kan ontwikkelen.

Waarom u goed zit bij Aquaris POND Bakto - Filterstarter

Aquaris POND Bakto - Filterstarter is een chemievrij vijveronderhoudsproduct waarmee u uw tuinvijver op een natuurlijke manier kunt reinigen en de waterkwaliteit stabiel kunt houden. Het gebruik ervan is ook geen probleem voor kikkers, salamanders en dieren die uit de vijver drinken.

Op die manier vermijdt u niet alleen geurvorming en zichtbare verontreiniging. U draagt er ook op beslissende wijze toe bij dat uw vissen in de vijver zich goed voelen en op lange termijn gezond blijven.

Uw voordelen met POND Bakto - Filterstarter van Aquaris op een rijtje:

 • Chemievrije samenstelling voor natuurlijke vijververzorging
 • Bewezen mengsel van enzymen, micro-organismen en mineralen
 • Zeer zuinig om zuinig te doseren (kan niet worden overdoseerd)
 • Gemakkelijke toepassing direct in de vijver
 • Draagt op betrouwbare wijze bij aan de gezondheid en vitaliteit van uw vijvervissen 
 • Ook zeer geschikt voor koivijvers
 • Geschikt voor zwemvijvers

Doseeradvies: Voor het opstarten van het vijverfilter (bijvoorbeeld na de wintermaanden of het reinigen van het filter) adviseren wij 50 g Aquaris POND Bakto - Filterstarter per 10.000 liter vijverwater. Voor het gebruik van de POND Bakto - Filterstarter moet Aquaris POND Stabiel pH/KH worden gebruikt.

Aquaris POND Bakto Filterstarter - verzorging voor vijvervissen - 250g
Nieuw
40.66 € 16.26 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
40.66 € 16.26 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Bakto Filterstarter - verzorging voor vijvervissen - 50g

Merk: AQUARIS

Model: 120137

10.16 €
20.32 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Bakto - filter starter

Schoon water, waarin verontreinigende stoffen en algen niet uit de hand lopen, is van doorslaggevend belang voor de gezondheid en het welzijn van de vijverbewoners.

Aquaris POND Bakto - Filterstarter helpt u op een natuurlijke manier om het gevoelige ecosysteem in uw tuinvijver in evenwicht te houden en een optimale waterkwaliteit te garanderen.

Slechte waterwaarden schaden de vijverbewoners

Elke vijver is een klein, op zichzelf staand ecosysteem. Als het uit evenwicht raakt, neemt de concentratie van afval en verontreinigende stoffen sterk toe. 

Dit resulteert in een buitensporige proliferatie van algen en schadelijke bacteriën, alsmede in verhoogde nitraat-, nitriet- en ammoniakgehalten. Dit tast de kwaliteit van het water aan en brengt vroeg of laat aanzienlijke schade toe aan de gezondheid van de vijverbewoners.

Aquaris POND Bakto - filterstarter voor de natuurlijke reiniging van uw vijver

Met POND Bakto - filterstarter van Aquaris kunt u ervoor zorgen dat overtollige voedingsstoffen in het vijverwater, die onder andere tot een versnelde groei van algen leiden, betrouwbaar worden afgebroken.

Daartoe bevat Aquaris POND Bakto - Filterstarter een speciaal mengsel van enzymen, micro-organismen en mineralen. Dit ondersteunt de afbraak van schadelijke bacteriën in de vijver. 

Dit levert een doorslaggevende bijdrage aan het tegengaan van de overmatige vorming van nitraat en nitriet, ammonium en ammoniak, alsmede fosfaat en algen. Last but not least wordt hierdoor ook het vijverfilter ontlast, dat minder vaak hoeft te worden gereinigd en zijn filterprestaties langer optimaal kan ontwikkelen.

Waarom u goed zit bij Aquaris POND Bakto - Filterstarter

Aquaris POND Bakto - Filterstarter is een chemievrij vijveronderhoudsproduct waarmee u uw tuinvijver op een natuurlijke manier kunt reinigen en de waterkwaliteit stabiel kunt houden. Het gebruik ervan is ook geen probleem voor kikkers, salamanders en dieren die uit de vijver drinken.

Op die manier vermijdt u niet alleen geurvorming en zichtbare verontreiniging. U draagt er ook op beslissende wijze toe bij dat uw vissen in de vijver zich goed voelen en op lange termijn gezond blijven.

Uw voordelen met POND Bakto - Filterstarter van Aquaris op een rijtje:

 • Chemievrije samenstelling voor natuurlijke vijververzorging
 • Bewezen mengsel van enzymen, micro-organismen en mineralen
 • Zeer zuinig om zuinig te doseren (kan niet worden overdoseerd)
 • Gemakkelijke toepassing direct in de vijver
 • Draagt op betrouwbare wijze bij aan de gezondheid en vitaliteit van uw vijvervissen 
 • Ook zeer geschikt voor koivijvers
 • Geschikt voor zwemvijvers

Doseeradvies: Voor het opstarten van het vijverfilter (bijvoorbeeld na de wintermaanden of het reinigen van het filter) adviseren wij 50 g Aquaris POND Bakto - Filterstarter per 10.000 liter vijverwater. Voor het gebruik van de POND Bakto - Filterstarter moet Aquaris POND Stabiel pH/KH worden gebruikt.

Aquaris POND Bakto Filterstarter - verzorging voor vijvervissen - 50g
Nieuw
10.16 € 20.32 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
10.16 € 20.32 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Care + Repair - verzorging voor vijvervissen - 1 kg

Merk: AQUARIS

Model: 120134

32.53 €
3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Care + Repair

Als vijverbezitter weet u natuurlijk dat zorgvuldig onderhoud van vitaal belang is voor het welzijn van uw vissen. Met name een ontoereikende waterkwaliteit kan snel fatale gevolgen hebben.

Met POND Care + Repair van Aquaris kunt u problemen op dit gebied vermijden en op een natuurlijke manier voor goede waterwaarden in uw tuinvijver zorgen.

Een te hoog nutriëntengehalte is schadelijk voor uw vijverbewoners

Als het water te veel voedingsstoffen bevat, zijn de omstandigheden ideaal voor overmatige algengroei. Dit ziet er niet alleen onooglijk uit, maar vormt vaak ook een ernstige belemmering voor het leefklimaat voor vissen en waterplanten.

Als u er te lang niets aan doet, kunnen visziekten zich verspreiden en in het ergste geval kunnen uw vijverbewoners zelfs sterven. Als het biologisch evenwicht in uw tuinvijver eenmaal is verstoord, moet u meestal veel moeite doen om het te herstellen.

POND Care + Repair van Aquaris voor permanent goede waterkwaliteit

Met Aquaris POND Care + Repair kunt u de zelfreinigende functie van uw vijver op een natuurlijke manier bevorderen. De speciale samenstelling van het hoogwaardige preparaat zorgt ervoor dat zich niet te veel voedingsstoffen in het water ophopen en dat de groei van algen wordt beperkt.

Op die manier helpt het regelmatige gebruik van Aquaris POND Care + Repair u om vanaf het begin voor een goede waterkwaliteit te zorgen en deze permanent te behouden.

Waarom u een goede keuze maakt met Aquaris POND Care + Repair

Zoals al onze vijververzorgingsproducten bevat Aquaris POND Care + Repair geen chemicaliën of andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de planten en vissen in uw tuinvijver.

In plaats daarvan vertrouwt u met Aquaris POND Care + Repair op een natuurlijk product dat een beslissende bijdrage kan leveren aan optimale leefomstandigheden voor de gevoelige vijverbewoners.

De grootste voordelen van Aquaris POND Care + Repair op een rijtje:

 • Chemievrije vijververzorging zonder schadelijke ingrediënten
 • Betrouwbare ondersteuning voor een goede waterkwaliteit
 • Zuinige formule voor regelmatig gebruik
 • Eenvoudige dosering (kan niet worden overdoseerd)
 • Onschadelijk voor vissen, waterplanten en mensen
 • Ook geschikt voor het verbeteren van de waterwaarden in koivijvers
 • Geschikt voor zwemvijvers
 • Optimaal in combinatie met Aquaris POND Bakto - Filterstarter

Aanbevolen dosering: Wij adviseren 250 g Aquaris POND Care + Repair per 7.500 liter water. Om optimale waterwaarden te garanderen, moet Aquaris POND Stable pH/KH eerst worden gebruikt vóór POND Care + Repair.

Aquaris POND Care + Repair - verzorging voor vijvervissen - 1 kg
Nieuw
32.53 € 3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
32.53 € 3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Care + Repair - verzorging voor vijvervissen - 250g

Merk: AQUARIS

Model: 120135

8.12 €
3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Care + Repair

Als vijverbezitter weet u natuurlijk dat zorgvuldig onderhoud van vitaal belang is voor het welzijn van uw vissen. Met name een ontoereikende waterkwaliteit kan snel fatale gevolgen hebben.

Met POND Care + Repair van Aquaris kunt u problemen op dit gebied vermijden en op een natuurlijke manier voor goede waterwaarden in uw tuinvijver zorgen.

Een te hoog nutriëntengehalte is schadelijk voor uw vijverbewoners

Als het water te veel voedingsstoffen bevat, zijn de omstandigheden ideaal voor overmatige algengroei. Dit ziet er niet alleen onooglijk uit, maar vormt vaak ook een ernstige belemmering voor het leefklimaat voor vissen en waterplanten.

Als u er te lang niets aan doet, kunnen visziekten zich verspreiden en in het ergste geval kunnen uw vijverbewoners zelfs sterven. Als het biologisch evenwicht in uw tuinvijver eenmaal is verstoord, moet u meestal veel moeite doen om het te herstellen.

POND Care + Repair van Aquaris voor permanent goede waterkwaliteit

Met Aquaris POND Care + Repair kunt u de zelfreinigende functie van uw vijver op een natuurlijke manier bevorderen. De speciale samenstelling van het hoogwaardige preparaat zorgt ervoor dat zich niet te veel voedingsstoffen in het water ophopen en dat de groei van algen wordt beperkt.

Op die manier helpt het regelmatige gebruik van Aquaris POND Care + Repair u om vanaf het begin voor een goede waterkwaliteit te zorgen en deze permanent te behouden.

Waarom u een goede keuze maakt met Aquaris POND Care + Repair

Zoals al onze vijververzorgingsproducten bevat Aquaris POND Care + Repair geen chemicaliën of andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de planten en vissen in uw tuinvijver.

In plaats daarvan vertrouwt u met Aquaris POND Care + Repair op een natuurlijk product dat een beslissende bijdrage kan leveren aan optimale leefomstandigheden voor de gevoelige vijverbewoners.

De grootste voordelen van Aquaris POND Care + Repair op een rijtje:

 • Chemievrije vijververzorging zonder schadelijke ingrediënten
 • Betrouwbare ondersteuning voor een goede waterkwaliteit
 • Zuinige formule voor regelmatig gebruik
 • Eenvoudige dosering (kan niet worden overdoseerd)
 • Onschadelijk voor vissen, waterplanten en mensen
 • Ook geschikt voor het verbeteren van de waterwaarden in koivijvers
 • Geschikt voor zwemvijvers
 • Optimaal in combinatie met Aquaris POND Bakto - Filterstarter

Aanbevolen dosering: Wij adviseren 250 g Aquaris POND Care + Repair per 7.500 liter water. Om optimale waterwaarden te garanderen, moet Aquaris POND Stable pH/KH eerst worden gebruikt vóór POND Care + Repair.

Aquaris POND Care + Repair - verzorging voor vijvervissen - 250g
Nieuw
8.12 € 3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
8.12 € 3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Mud EX - verzorging voor vijvervissen - 250g

Merk: AQUARIS

Model: 120130

8.12 €
3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Mud EX

Het is onvermijdelijk dat zich in de loop van de tijd modder ophoopt in de tuinvijver, zich vastzet op de bodem en het water steeds troebeler maakt.

Met POND Mud EX van Aquaris kunt u het water op natuurlijke wijze ontdoen van bestaand vijverslib en zo een beslissende bijdrage leveren aan een goede waterkwaliteit.

Hoe vijverslib in tuinvijvers wordt gevormd

Vijverslib bestaat uit verschillende organische stoffen die op de bodem van de vijver bezinken en daar geleidelijk worden afgebroken. Naast dode waterplanten en algen gaat het bijvoorbeeld ook om de uitwerpselen van uw vissen en bladeren die in de tuinvijver zijn gevallen.


De vorming van vijverslib is volkomen normaal. Het kan echter tot bederf leiden en de waterkwaliteit ernstig aantasten. Dit leidt onvermijdelijk tot een aanzienlijke verslechtering van de levensomstandigheden voor waterplanten en vijverbewoners.

Aquaris POND Mud EX breekt vijverslib op natuurlijke wijze af

Met Aquaris POND Mud EX kunt u bestaande vijvermodder effectief uit uw tuinvijver verwijderen en de vorming ervan op betrouwbare wijze voorkomen.

Daartoe bestaat onze POND Mud EX uit een speciaal mengsel van minerale dragers en bacteriën die de in het vijverslib aanwezige micro-organismen stimuleren, zodat verontreinigende stoffen zoals nitriet, ammoniak en fosfaat worden afgebroken.

Op die manier wordt het water in de tuinvijver weer helder en worden rottingsprocessen voorkomen. Dit verbetert de waterkwaliteit en zorgt er ook voor dat de gezondheid van uw vijvervissen niet onnodig wordt aangetast.

Waarom u met Aquaris POND Mud EX een goede keuze maakt

Met Aquaris POND Mud EX kiest u voor een hoogwaardig vijververzorgingsproduct met een hoog rendement, dat geen chemicaliën nodig heeft en de afbraak van vijverslib op natuurlijke wijze ondersteunt.

Met onze POND Mud EX levert u dus een beslissende bijdrage aan het behoud van het ecologisch evenwicht in uw vijver, wat ook merkbaar is in de vorm van gezondere en vitalere vissen.

Uw voordelen met Aquaris POND Mud EX in een oogopslag:

 • Natuurlijke vijvermodderverwijdering zonder chemicaliën
 • Bewezen samenstelling van minerale dragers en bacteriën
 • Bijzonder hoge opbrengst
 • Waardevolle ondersteuning voor de vitaliteit en gezondheid van uw vissen
 • Ook een uitstekende keuze voor koivijvers

Doseeradvies: Wij adviseren 50 g Aquaris POND Mud EX per 10.000 liter vijverwater te gebruiken. Voor optimale waterwaarden dient Aquaris POND Stable pH/KH gebruikt te worden alvorens de POND Mud EX vijver modder verwijderaar toe te passen.

Aquaris POND Mud EX - verzorging voor vijvervissen - 250g
Nieuw
8.12 € 3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
8.12 € 3.25 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Stable pH/KH - verzorging voor vijvervissen - 250g

Merk: AQUARIS

Model: 120133

7.11 €
2.84 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

Aquaris POND Stable pH/KH

Juiste waterwaarden zijn onontbeerlijk voor de bewoners van uw tuinvijver. Vooral de carbonaathardheid en de pH-waarde zijn in dit verband van doorslaggevend belang.

Met POND Stable pH/KH van Aquaris kunt u ervoor zorgen dat beide waarden stabiel blijven, zodat schommelingen die blijvende schade aan het ecosysteem in de vijver kunnen veroorzaken, worden vermeden.

Waarom carbonaathardheid en PH-waarde zo belangrijk zijn

De carbonaathardheid bepaalt het zuurbindend vermogen van het water. Het heeft dus een directe invloed op de PH-waarde in de vijver. Aangezien de carbonaathardheid o.a. door regenwater kan worden verlaagd, zijn schommelingen in de PH-waarde niet ongewoon.

Deze kunnen ernstige schade toebrengen aan waterplanten en de micro-organismen in het vijverfilter. Om dit te voorkomen, moeten de carbonaathardheid en de PH-waarde indien mogelijk eenmaal per week worden gecontroleerd en uiteraard zo nodig worden bijgesteld.

Stabiele waterwaarden dankzij POND Stable pH/KH van Aquaris

Aquaris POND Stable pH/KH stelt u in staat een optimale carbonaathardheid in uw tuinvijver te bereiken en deze permanent te handhaven. Tegelijkertijd zorgt dit voor de juiste PH-waarde en de betrouwbare verwijdering van humuszuren en schadelijke zware metalen die ontstaan bij de ontbinding van dode organismen op de bodem van de vijver.

Met POND Stable pH/KH van Aquaris kunt u er zo in beslissende mate toe bijdragen, dat de waterwaarden in uw vijver stabiel blijven en vissen en waterplanten zich gezond kunnen ontwikkelen.

Waarom u de juiste keuze maakt met Aquaris POND Stabiele pH/KH

Aquaris POND Stable pH/KH is een volledig natuurlijk vijververzorgingsproduct dat geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen bevat. U kunt er dus op vertrouwen dat u uw vissen of het milieu geen schade berokkent door het te gebruiken.

Gebruik Aquaris POND Stable pH/KH om de waterwaarden in uw vijver op een natuurlijke manier te stabiliseren en zo voor ideale leefomstandigheden voor uw vissen te zorgen.

De belangrijkste voordelen van Aquaris POND Stabiel pH/KH op een rijtje:

 • Natuurlijke samenstelling zonder chemische ingrediënten
 • Betrouwbare stabilisatie van carbonaathardheid en PH-waarde
 • Zeer productief voor zuinig en doeltreffend gebruik
 • Geen onnodige belasting voor uw vijverbewoners
 • Ook geschikt voor koivijvers

Doseeradvies: 100 g Aquaris POND Stable pH/KH per 1.000 liter vijverwater is voldoende om de carbonaathardheid met 2° dKh te verhogen. Eén toepassing per seizoen is normaal gesproken voldoende. Voor de behandeling van regenwater adviseren wij een aanvangsdosering van 300 g per 1.000 liter. Voor een exacte dosering is een controle vooraf van de werkelijke waterwaarden aan te bevelen.

Aquaris POND Stable pH/KH - verzorging voor vijvervissen - 250g
Nieuw
7.11 € 2.84 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%
7.11 € 2.84 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%

AQUARIS Repti Mix - Schildpadvoer - 55g / 250 ml

Merk: AQUARIS

Model: 120108

3.97 €
7.22 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%

De zorgvuldige samenstelling van geselecteerde grondstoffen, zoals het natuurlijke calcium en andere mineralen in de Gammarus, zorgt ervoor dat de waterschildpadden van kinetische energie worden voorzien en ondersteunt de constructie van de schelp. Als een heerlijk compleet voer is de Repti Mix afgestemd op de soortspecifieke voeding van alle gemengdetende schildpadden.


3.97 € 7.22 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%
3.97 € 7.22 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 49
Trustmark