• Verzending
  • Verzending binnen
  • Geld-terug-garantie

Voedingssupplementen voor honden - Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) met Ovopet van Bellfor Hondenvoer - 50 capsules

47.09 €
470.92 € / 1 Kg
Incl. BTW 12% Verzenden
Verzendgewicht per stuk: 100 g
1 of meer : 47.09 € (470.92 € / 1 Kg) 2 of meer : 46.05 € (460.5 € / 1 Kg) 3 of meer : 45.00 € (450 € / 1 Kg) 4 of meer : 43.95 € (439.5 € / 1 Kg) 5 of meer : 42.91 € (429.1 € / 1 Kg)
  • Merk: Bellfor
  • Model: 28470
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - 50 Capsules

Gezonde gewrichten, banden en pezen voor uw hond

Nieuw: Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - de wereldprimeur met een unieke combinatie van actieve ingrediënten!

Functionerende gewrichten zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven. Zonder beperkingen van het bewegingsapparaat behouden de honden niet alleen hun mobiliteit, maar ook hun levensvreugde.

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) bevat collageen type I, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Zo kan het synergie-effect van onze Ovopet optimaal worden benut.

Wat is Ovopet?

Ovopet - 100% Natuur

Alle ingrediënten van Ovopet zijn afkomstig van 100% natuurlijke bronnen. Ze worden geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van het kippenei. Wetenschappers zijn erin geslaagd om de actieve ingrediënten in Ovopet te isoleren van het membraan tussen de eierschaal en het eiwit.

Het eischaalmembraan is een natuurlijk ingrediënt dat uit de binnenste laag van de eierschaal wordt geëxtraheerd. Naast de bekende, gewrichtsbeschermende ingrediënten in producten, bevat het ook andere stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van de botten.

Het eierschaalmembraan is daarom een natuurlijke, beschermende barrière, die bestaat uit vele nuttige elementen voor welzijn en gezondheid. Het is ook een natuurlijk, niet-chemisch gemodificeerd product en dus onoplosbaar.

Het synergie-effect van Ovopet maakt het verschil

Verschillende studies hebben aangetoond dat juist de combinatie van de afzonderlijke werkzame stoffen een effect heeft dat tot zes keer hoger ligt dan het geïsoleerde gebruik van de afzonderlijke bestanddelen.

Meer dan 500 andere ingrediënten zoals elastine, desmosine en isodesmosine ondersteunen het effect van Ovopet en maken Bellfor gewrichten en botten zo waardevol.

Hoe snel werkt Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) met Ovopet?

Representatieve veterinaire studies hebben aangetoond dat de eerste resultaten al na 20 dagen worden bereikt. Na 40 dagen was er een hogere activiteit en na 60 dagen was er een aanzienlijke verbetering van de mobiliteit (studie: Aoiz Veterinary Clinic (Pamplona), 2015, Dr. María Martos Sánchez). 

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ideaal voor sportieve honden om de mobiliteit te ondersteunen en te behouden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is speciaal ontworpen om de stofwisseling van de gewrichten te reguleren en de mobiliteit te behouden. De gewrichten van honden die deelnemen aan agility of canicross evenementen of worden gebruikt als dienst- of jachthonden worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen.

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) voor oude honden

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) is ook ontworpen voor oudere honden met tekenen van slijtage. Het heeft een uitstekende acceptatie, wordt zeer goed verdragen en wordt optimaal geabsorbeerd door de doseringsvorm als koekjes of capsules, aangezien de ingrediënten beschikbaar zijn in een optimale biologische beschikbaarheid voor het lichaam. (hoge biologische beschikbaarheid).

Toepassing:

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) kunnen worden toegediend ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij honden van alle leeftijden.

De voeding moet zo nodig 30 - 60 dagen duren. Een regelmatige toepassing kan preventief worden gevoed.

Meer informatie over...

Ovopet bij sportief actieve honden

Hoe werkt Ovopet in Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten)?

Artrose bij honden: oorzaken, symptomen en behandeling

Samenstelling per capsule:

Ovopet®️ eierschaalmembraan (35% collageen, 4% hyaluronzuur, 2% glucosamine, 2% chondroïtinesulfaat), magnesiumstearaat, gelatinecapsule (maïszetmeel en gelatine).

 Basiswaarde
 Ruw eiwit  90 %
 Ruw vet  1,0 %
 Ruwe celstof  0,6 %
 Ruwe as  8,4 %
 Vocht  6,2 %

Bellfor Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) capsules:


Honden tot 20 kg…..                  1 capsule per dag.
Honden van 20 kg tot 40 kg…..2 capsules per dag.
Honden van 40 kg tot 60 kg…..3 capsules per dag.

%s beoordeling(en)

Geef uw beoordeling

Trustmark