You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Verzending
 • Verzending binnen
 • Geld-terug-garantie
 • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Hondenverzorgingsproducten van Bellfor

Anaal klieren zalf voor honden - 30..

Model: 28509

20.33 €
67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor anaalklieren zalf helpt om klachten met de anaalklieren bij honden op een natuurlijke manier tegen te gaan

Bellfor anaalklierzalf is een natuurlijk verzorgingsproduct voor honden. De zalf is geschikt voor uitwendig gebruik en helpt problemen met anaalzuigerzakken bij honden tegen te gaan.

Wat maakt Bellfor anaalklierzalf zo bijzonder?

Bellfor producten worden altijd gekenmerkt door het gebruik van bijzonder hoogwaardige grondstoffen en de uitstekende compatibiliteit die daarmee gepaard gaat. Uiteraard is ons assortiment verzorgingsproducten voor honden geen uitzondering.

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals propolis, insectenvet, calendula, zink, zink, vitaminen en hyaluronzuur, zorgen ervoor dat onze anaalklierenzalf goed wordt verdragen door de huid en zorgen er tegelijkertijd voor dat de zalf zeer effectief is.

Waarom anaalklieren zalf van Bellfor een goede beslissing is

De anaalklieren aan de anus van de dieren dienen honden om de geurmerken te bepalen en zo het gebied te markeren. Het komt echter vaak voor dat de anale tassen verstopt raken en dus niet meer onderwezen kunnen worden als de uitwerpselen hakken.

Dit leidt met de tijd tot een aantal onaangename klachten bij aangetaste honden. Zonder tijdige behandeling kan het zelfs gebeuren dat de anaalzakjes van de hond uiteindelijk openbarsten en etterige wonden ontwikkelen.

Met Bellfor Anal Glands Ointment hebben we een product ontwikkeld dat u in staat stelt om de huid van de anus van uw hond voorzichtig te verzorgen en problemen met de anaalklieren effectief tegen te gaan.

Uw voordelen met Bellfor anaalklierzalf in één oogopslag:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Goede huidverdraagzaamheid
 • Uitstekende efficiëntie
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Geschikt voor alle hondenrassen
Opmerking: Bewaar op een koele en donkere plaats.

Toepassing:

Breng de anaalklierzalf dagelijks aan op de anaalklier tot de normale toestand is hersteld.

Onze sollicitatietip:

Gebruik een hygiënische handschoen en breng één keer per dag een dun laagje zalf van de anaalklier aan op de overeenkomstige huidzones (anaalklier). 

Masseer zachtjes van buitenaf zodat de anaalklierzalf ook de binnenste anaalklier kan bereiken. Onze telefonische adviesdienst is ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Anaal klieren zalf voor honden - 30..

20.33 € 67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 67.77 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Gebitsverzorgingsproducten voor hon..

Model: 28551

16.26 €
16.26 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Dental Spray – voor een natuurlijk schoon hondengebit 

Net als bij mensen is het ook bij honden zeer belangrijk, op een adequate tandverzorging te letten. Met onze Dental Spray hebben wij met dit doel voor ogen een natuurlijk en makkelijk aan te brengen product ontwikkeld. 

Wat maakt Bellfor Dental Spray zo bijzonder?

Uw hond is aangewezen op een gezond gebit. Het is daarom zeer belangrijk, tandplak tijdig te verwijderen en de opbouw van tandsteen te verhinderen. Onze Dental Spray maakt een milde reiniging van hondentanden mogelijk. 

In tegenstelling tot veel andere tandverzorgingsproducten voor honden is Bellfor Dental Spray compleet vrij van chemicaliën. De Spray bevat geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld extracten van kamille, sage, citroenmelisse en pepermunt. Daardoor is het bijzonder goed verteerbaar en kan het zonder twijfel ook voor de tandverzorging bij voedingsgevoelige dieren worden ingezet.   

Waarom u met Bellfor Dental Spray juist zit

De speciale samenstelling van Bellfor Dental Spray zorgt ervoor, dat het gebit van uw hond op milde wijze gereinigd wordt en de gezondheid van het tandvlees optimaal verzorgd wordt. 

De calciumchloride die de Spray bevat versterkt het glazuur van de hond. Tegelijkertijd helpen ingrediënten zoals pepermuntextract erbij, een onaangename geur uit de mond bij uw viervoeter op betrouwbare wijze te verwijderen en zorgt het voor een aangenaam frisse hondenadem. 

Bellfor Dental Spray is zeer eenvoudig aan te brengen. U kunt het bij uw hond eenvoudigweg direct in de bek spuiten. Met behulp van onze Dental Spray bevrijdt u de tanden van uw viervoeter zo zonder lastig en tijdrovend tandenpoetsen van tandplak gaat u de opbouw van hardnekkig tandsteen en de daarmee samenhangende gevolgen voor de tandgezondheid effectief tegen. 

Uw voordelen met Bellfor Dental Spray in één overzicht: 

 • Natuurlijke ingrediënten 
 • Samenstelling vrij van chemicaliën 
 • Effectieve verzorging voor het hondengebit
 • Verwijdert tandplak op betrouwbare wijze
 • Met calciumchloride voor een sterk glazuur
 • Gaat een slechte adem tegen
 • Bevordert de gezondheid van het tandvlees 
 • Ook geschikt voor voedingsgevoelige dieren 
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Geen tandenborstel nodig
Gebitsverzorgingsproducten voor hon..
Nieuw

Gebitsverzorgingsproducten voor hon..

16.26 € 16.26 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
16.26 € 16.26 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Grasmijtbesparingsset voor honden..

Model: 40015

31.51 € 35.57 €
11.25 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Natuurlijke hulp tegen grasmijten bij honden tegen een lage prijs

In de warme maanden van het jaar zijn grasmijten een veelvoorkomend probleem voor honden. Daarom hebben we voor u een speciale besparingsset samengesteld om deze vervelende parasieten te bestrijden.

Grasmijten veroorzaken ernstige jeuk

Als een hond wordt aangevallen door de larven van de herfstgrasmijt, leidt dit tot ernstige jeuk. Overmatig likken en krabben leidt vaak tot kleine wondjes en huidontstekingen.

Hoewel grasmijten, in tegenstelling tot andere parasieten, geen ziekten overdragen, is het daarom belangrijk dat u de plaag tijdig bestrijdt en uw hond op een zachte manier beschermt tegen de kleine parasieten.

Anti-grasmijtenspray van Bellfor

Veel antiparasietenmiddelen bevatten chemische middelen die niet alleen de parasiet, maar ook uw hond kunnen schaden. Met Bellfor Anti-grasmijtenspray hebben we daarom een zacht alternatief ontwikkeld.

De spray bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, zoals neemolie en insectenvet. Met zijn speciale samenstelling zorgt dit hoogwaardige verzorgingsproduct er op betrouwbare wijze voor dat de lichaamsgeur van uw hond een afstotelijk effect heeft op de grasmijt.

Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat zelfs dagelijks gebruik de gezondheid van uw viervoeter niet onnodig belast en dat er geen ongewenste bijwerkingen zijn.

Zachte huidverzorging met Bellfor Liegeschwielen Zalf

Aantasting door grasmijten en het daarmee gepaard gaande krabben kan de huid van uw hond aanzienlijk belasten. Reddening of zelfs ontsteking en kleine wonden zijn niet ongewoon bij aangetaste dieren.

Om dit tegen te gaan is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan de huidverzorging van uw hond. Met Bellfor Liegeschwielen Zalf kunt u dit bijzonder betrouwbaar doen.

De rijke zalf met hoogwaardige ingrediënten zoals calendula en bijenwas is ideaal om problemen zoals huidirritatie en kleine scheurtjes in de huid van uw hond tegen te gaan.

Onze redding tegen grasmijten bij honden in één oogopslag:

Grasmijtbesparingsset voor honden..
Aanbod
Nieuw

Grasmijtbesparingsset voor honden..

31.51 € 35.57 € 11.25 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
31.51 € 35.57 € 11.25 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Myko-Health - voor ho..

Model: 28547

20.33 €
8.13 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Myko-Health Shampoo voor honden met huidschimmel

Schimmelinfecties van de huid bij honden kunnen worden veroorzaakt door verschillende dermatofyten. Een snelle behandeling is belangrijk, niet in de laatste plaats omdat schimmelinfecties zeer besmettelijk zijn.

Met Myko-Health hebben wij een shampoo voor honden ontwikkeld die ideaal is voor therapiebegeleidende verzorging.

Schimmelinfecties van de huid zijn zeer onaangenaam voor honden

Een infectie met huidschimmel leidt tot ernstige jeuk en huidontsteking bij honden. Bovendien kan het leiden tot ronde haaruitval, en de rode, kale plekken ontwikkelen vaak ook meer roos.

Huidschimmel is zeer besmettelijk. De ziekte wordt overgebracht door schimmelsporen die op het lichaam van de hond terechtkomen en zich zeer snel kunnen verspreiden.

Een snelle behandeling is zeer belangrijk voor getroffen dieren. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van uitwendig toe te passen preparaten en van antimycotica, die als injectie of oraal aan de hond worden toegediend. 

Myko-Health hondenshampoo van Bellfor voor therapiebegeleidende verzorging

De behandeling van de schimmelinfectie kan enkele weken duren. Om een nieuwe infectie te voorkomen, is het belangrijk de omgeving te ontdoen van schimmelsporen door middel van uitgebreide hygiënemaatregelen.

Daarnaast adviseren wij een therapiebegeleidende verzorging met onze hondenshampoo Myko-Health. Hoogwaardige oliën zoals olijfolie en kokosolie en natuurlijke oppervlakteactieve stoffen zorgen ervoor dat onze shampoo de toch al gespannen huid van uw hond niet extra belast.

Bovendien bevat Bellfor Myko-Health Shampoo 0,3 procent Climbazol, waarvan bekend is dat het fungistatische en schimmelwerende effecten heeft en om die reden ook wordt gebruikt in antiroosshampoos voor bijvoorbeeld mensen.

Uw voordelen met onze Myko-Health hondenshampoo op een rijtje:

 • Goed bestand tegen de huid
 • Vrij van kunstmatige geurstoffen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Met 0,3 % Climbazol
 • Zachte reiniging van de sterk belaste huid
 • Perfect voor therapie-begeleidende zorg

Toepassing: Maak de vacht nat, masseer de shampoo gelijkmatig in en spoel de vacht van de hond uit. Herhaal het proces een tweede keer. Laat de hondenshampoo nu tussen de 5 en 10 minuten in de vacht inwerken en spoel grondig uit met schoon water. Begin met twee wekelijkse toepassingen. Daarna is het voldoende om de shampoo één keer per week te gebruiken.

Hondenshampoo Myko-Health - voor ho..
Nieuw

Hondenshampoo Myko-Health - voor ho..

20.33 € 8.13 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 8.13 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Hondenshampoo Pyo-Health - voor hon..

Model: 28546

20.33 €
8.13 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Pyo-Health Hondenshampoo voor honden met Bacteriële Huidinfecties

Pyodermie is een bacteriële huidinfectie bij de hond, meestal veroorzaakt door Staphylococcus pseudintermedius, die zo snel mogelijk professioneel moet worden behandeld.

Met Bellfor Pyo-Health hebben wij een speciale hondenshampoo ontwikkeld die u kunt gebruiken voor de therapiebegeleidende verzorging van uw hond.

Pyodermie veroorzaakt onaangename symptomen

Honden met pyodermie lijden aan hevige jeuk. Daarnaast zijn er verschillende huidveranderingen zoals roodheid, schilfering en korstvorming, die vooral voorkomen op lichaamsdelen met weinig haar.

Mogelijke oorzaken die het natuurlijke afweersysteem van de hondenhuid kunnen aantasten en zo pyodermie kunnen bevorderen, zijn allergieën, een besmetting met huidparasieten of hormonale stoornissen.

Om de symptomen tegen te gaan, is een tijdig bezoek aan de dierenarts, waar de oorzaak wordt vastgesteld en de juiste behandelingsmaatregelen worden bepaald, van essentieel belang.

Bellfor Pyo-Health hondenshampoo voor therapiebegeleidende verzorging

Afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de pyodermie is gewoonlijk toediening van antibiotica of het gebruik van shampoos met antibiotica noodzakelijk.

Daarnaast adviseren wij het gebruik van Bellfor Pyo-Health hondenshampoo voor de therapiebegeleidende verzorging. De shampoo bestaat uit natuurlijke tensioactieve stoffen en zorgvuldig geselecteerde oliën van hoge kwaliteit, zoals olijfolie en kokosolie, om een zo zacht mogelijke toepassing te garanderen.

Bovendien bevat Bellfor's Pyo-Health hondenshampoo drie procent chloorhexidine, waarvan bekend is dat het een antibacteriële werking heeft en daarom ook wordt gebruikt in diverse hygiëneproducten voor mensen.

De belangrijkste voordelen van onze Pyo-Health shampoo voor honden op een rijtje:

 • Huidvriendelijke samenstelling
 • Zonder kunstmatige geurstoffen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Met 3 % chloorhexidine
 • Ideaal voor therapiebegeleidende zorg
 • Zachte reiniging van de gestreste hondenhuid

Toepassing: Breng de shampoo aan op de vooraf bevochtigde vacht, masseer gelijkmatig in en spoel uit. Herhaal dit proces en laat de shampoo 5 tot 10 minuten inwerken voordat u hem grondig uitspoelt met schoon water. Begin met twee toepassingen per week, die u vervolgens kunt verminderen tot één toepassing per week.

Hondenshampoo Pyo-Health - voor hon..
Nieuw

Hondenshampoo Pyo-Health - voor hon..

20.33 € 8.13 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
20.33 € 8.13 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden - Honde..

Model: 28542

17.78 €
7.11 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Hydraterende en verzorgende Care hondenshampoo van Bellfor 

Veelvuldig baden vormt een aanzienlijke belasting voor de huid en de vacht van uw hond en kan daarom diverse problemen met zich meebrengen. Onzuiverheden laten zich echter niet altijd eenvoudig met een vochtige doek verwijderen. Soms is het gebruik van een hondenshampoo daarom onvermijdelijk. Heeft deze een hydraterende en verzorgende werking, dan kunt u zo voorzichtig mogelijk te werk gaan en beschadiging van de huid en vacht voorkomen. 

De passende hondenshampoo voor uw viervoeter 

Als u uw hond in bad doet, moet u daarbij absoluut een speciale hondenshampoo gebruiken. De lichaamsverzorgingsproducten voor mensen bevatten namelijk diverse ingrediënten, die tot huidirritatie en intoleranties kunnen leiden. 

Afgezien daarvan moet u er te alle tijden op letten, dat de shampoo bij de individuele behoeften van uw hond past. Sommige honden hebben bijvoorbeeld een hondenshampoo met bijzonder verzorgende ingrediënten en een hydraterende werking nodig. 

Waarom Bellfor Hondenshampoo de perfecte keuze is

Onze Care hondenshampoo met hydraterende en verzorgende werking is vrij van chemicaliën. In plaats daarvan zorgen natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen voor een zo mild mogelijke reiniging, waardoor de huid en de vacht van uw viervoeter niet onnodig belast worden. 

Daarnaast dragen geselecteerde oliën zoals kokosolie, olijfolie en arganolie en andere hoogwaardige ingrediënten zoals honing en kamille bij aan een hydraterende en verzorgende werking. Daardoor leent onze hondenshampoo zich perfect voor alle viervoeters, wiens huid en vacht bijzonder veeleisend zijn.  

De voordelen van onze hydraterende en verzorgende hondenshampoo in één overzicht: 

 • Met hoogwaardige oliën voor een verzorgende werking 
 • Geselecteerde ingrediënten voor een huidvriendelijke reiniging 
 • Een samenstelling die vrij van chemicaliën is en natuurlijk oppervlakte-actieve stoffen bevat 
 • Eenvoudig aan te brengen 
 • Ideaal voor honden met een gevoelige huid
 • Chemicaliën vrij
Vachtverzorging voor honden - Honde..
Nieuw

Vachtverzorging voor honden - Honde..

17.78 € 7.11 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
17.78 € 7.11 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden - Honde..

Model: 28540

17.28 €
6.91 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor Shiny hondenshampoo voor een glanzende vacht 

Honden zouden zo mogelijk alleen in bad moeten worden gedaan, als vuil in hun vacht anders niet te verwijderen is, aangezien veelvuldig baden een onnodige belasting voor de huid en vacht vormt. Met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht kiest u voor dit doel voor een chemicaliënvrij en huidvriendelijk product. 

Optimale lichaamsverzorging met een passende hondenshampoo 

Als u uw hond moet baden, mag u daarbij in geen geval uw eigen shampoo gebruiken. De daarin opgenomen ingrediënten kunnen namelijk tot onaangename huidirritatie leiden en de natuurlijke beschermlaag van de huid en vacht aantasten.

Gebruikt u in plaats daarvan een speciaal product zoals onze Shiny hondenshampoo voor een glanzende vacht, waarmee u de vacht van uw viervoeter op betrouwbare wijze kunt reinigen, zonder daarbij problemen zoals irritatie en intolerantie te riskeren. 

Wat onze hondenshampoo voor een glanzende vacht zo bijzonder maakt 

Net als ons voer is ook onze hondenshampoo voor een glanzende vacht vrij van chemicaliën. In plaats daarvan gebruiken wij uitsluitend oppervlakte-actieve stoffen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die een bijzonder milde reiniging garanderen.   

Mild bad-plezier voor uw hond 

Met onze hondenshampoo voor een glanzende vacht kunt u er zeker van zijn, dat u onzuiverheden in de vacht van uw hond probleemloos kunt verwijderen. Tegelijkertijd zorgen hoogwaardige ingrediënten zoals olijfolie en honing ervoor, dat de huid van uw viervoeter niet uitdroogt en dat de vacht na het baden mooi glanst.   

De belangrijkste voordelen van onze hondenshampoo voor een glanzende vacht in één overzicht: 

 • Uitstekend verdraaglijk voor de huid 
 • Zonder kunstmatige geurstoffen of andere chemicaliën 
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Ideale samenstelling voor een glanzende vacht 
 • Ontwikkeld voor een milde lichaamsverzorging
 • Chemicaliën vrij
Vachtverzorging voor honden - Honde..
Nieuw

Vachtverzorging voor honden - Honde..

17.28 € 6.91 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
17.28 € 6.91 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Vachtverzorging voor honden met een..

Model: 28541

17.28 €
6.91 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Milde Dry hondenshampoo voor honden met een droge vacht 

Hoewel baden geen onderdeel van de dagelijkse lichaamsverzorging bij honden zouden moeten zijn, zijn ze soms door sterke vervuiling van de vacht niet te vermijden. Onze hondenshampoo voor honden met een droge vacht leent zich er ideaal voor om een bijzonder milde reiniging te garanderen. 

Passende lichaamsverzorging met de juiste hondenshampoo 

Als u uw hond in bad moet doen, is het belangrijk om daarvoor een passend verzorgingsproduct te gebruiken. Dat betekent in het bijzonder, dat u in geen geval uw eigen lichaamsverzorgingsproducten gebruikt, aangezien deze vaak ingrediënten bevatten, die de huid en vacht van uw viervoeter aanzienlijk kunnen aantasten.

Afgezien daarvan is het ook belangrijk, om een hondenshampoo te kiezen die aan de behoeften van uw hond tegemoetkomt. Veel viervoeters neigen bijvoorbeeld naar het hebben van droge vacht, wat bij de aankoop van shampoos absoluut ter overweging genomen dient te worden. 

Waarom u met onze hondenshampoo voor de droge vacht juist zit 

Wij willen u altijd hoogwaardige en goed verdraaglijke producten aanbieden. Dat doel streven wij natuurlijk ook bij onze hondenshampoo voor honden met een droge vacht na. De shampoo bevat daarom noch kunstmatige geurstoffen, noch andere chemicaliën die tot onverdraaglijkheden en huidirritatie kunnen leiden.  

In plaats daarvan maken wij gebruik van natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen en een perfecte samenstelling uit hoogwaardige ingrediënten. Daartoe vallen onder andere olijfolie en kokosolie, die onze hondenshampoo tot een perfecte keus maken voor honden met een droge vacht. 

De grootste voordelen van onze shampoos voor honden met een droge vacht in één overzicht: 

 • Zeer huidvriendelijk 
 • Vrij van kunstmatige geurstoffen en andere chemicaliën 
 • Eenvoudig aan te brengen 
 • Ideaal voor honden met een droge vacht  
 • Milde reiniging zonder huidirritaties
 • Chemicaliën vrij
Vachtverzorging voor honden met een..
Nieuw

Vachtverzorging voor honden met een..

17.28 € 6.91 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
17.28 € 6.91 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Zomervakantieset voor honden..

Model: 50011

48.27 € 56.40 €
16.64 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21%Scheepvaart

Bellfor sparen set voor vakantie met hond

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Dit geldt natuurlijk ook voor hondenbezitters. Ze moeten echter wel rekening houden met een aantal extra punten om problemen te voorkomen als ze op vakantie zijn met een hond.

Om u hierbij te helpen, hebben we een speciale zuinigheidsset samengesteld met hoogwaardige verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor een succesvolle reis met uw hond.

Vakantie betekent stress voor honden

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om je vakantie te beginnen. Uw hond, aan de andere kant, is waarschijnlijk een beetje anders. Of het nu gaat om een lange reis met de auto of een onbekende omgeving op uw bestemming - een vakantie samen betekent pure stress voor uw viervoeter.

Om deze reden adviseren wij een voedingssupplement met Shiimun Calm. Deze natuurlijke bereiding bevat shiitake paddenstoelen en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die uw hond kunnen helpen om te ontspannen en beter om te gaan met de stress van het reizen.

Pas op voor parasieten

Parasieten vormen een aanzienlijk risico voor uw hond, zelfs op vakantie. Vooral in Zuid-Europa komen naast teken, die ook inheems zijn in ons land, ook zandvliegen voor, die uw viervoeter kunnen besmetten met leishmaniasis.

Een goed verdraagzaam middel tegen parasieten mag daarom niet ontbreken in de reistas van uw hond. Met Bellfor ZEComplete Spray kunt u vertrouwen op een preparaat met natuurlijke ingrediënten die het organisme van uw hond niet onnodig belasten.

Goed te voet met Bellfor

Warm asfalt is net zo'n grote belasting voor de poten van uw hond als lange wandelingen of uitstapjes naar het strand, waar zand en zeewater de huid belasten.

Het is daarom vooral belangrijk om de poten van uw hond te verzorgen en droge en schrale huid tegen te gaan als u op vakantie bent. Met Bellfor Potenbescherming zalf kunt u rekenen op een hoogwaardig verzorgingsproduct met bewezen ingrediënten zoals insectenvet en bijenwas voor dit doel.

Geen kans op waterige ogen

Airconditioning en tocht kunnen de ogen van uw hond irriteren en in het ergste geval zelfs ontstekingen veroorzaken. Om dit tegen te gaan, moet u de nodige aandacht besteden aan de oogverzorging van uw viervoeter, vooral op vakantie.

Wij adviseren hiervoor Oogverzorgingsdruppels van Bellfor. Dit natuurlijke verzorgingsproduct is ideaal voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de gevoelige ogen van uw hond.

Bestel Bellfor vakantie set voor honden tegen een speciale prijs

Laat het welzijn van uw hond op vakantie niet aan het toeval over en vertrouw op hoogwaardige verzorgingsproducten en voedingssupplementen van Bellfor. Bestel onze set voor vakantie met uw hond voor een speciale prijs en kijk uit naar een ontspannen vakantie met uw viervoeter.

Onze besparingsset voor vakantie met hond in één oogopslag:

Zomervakantieset voor honden..
Aanbod
Nieuw

Zomervakantieset voor honden..

48.27 € 56.40 € 16.64 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart
48.27 € 56.40 € 16.64 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 21% Scheepvaart

Anti-grasmijtenspray - Anti-Grasmil..

Model: 28498

van 15.70 €
8.37 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) spray voor honden - het natuurlijke alternatief voor grasmijten

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray ondersteunt de natuurlijke afweer tegen grasmijten. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond wordt veranderd en dat grasmijten worden afgestoten.

Het hangt af van de juiste samenstelling

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray bevat verschillende natuurlijke grondstoffen die een hoge concentratie laurinezuur bevatten.

Dit wordt bereikt door het vet van de zwarte soldaatvlieglarven toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met neemolie en wierookolie is Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray het ideale, natuurlijke alternatief voor parasietenbestrijding.

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) spray voor honden - het ideale alternatief voor honden

Onze Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray is een puur natuurlijk product zonder chemische toevoegingen.

Het is zowel geschikt voor het besproeien van de directe omgeving van de hond (bijv. slaapplaats, rustplaats, enz.) als voor het direct besproeien van de vacht.

Bellfor Anti-Grasmilben (Anti-Grasmijten) Spray zorgt voor een effectieve langdurige bescherming (ca. 6 uur) tegen grasmijten.

Aanbevolen gebruik:

Spuit 1 tot 2x per dag op een groot oppervlak op vacht en huid. Niet gebruiken op een beschadigde huid.

Bevochtig de vacht gelijkmatig en masseer de vacht een beetje in. Vermijd het gebied rond mond en ogen.

Alleen extern gebruiken. Schudden voor gebruik! Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Opmerking: Koel en donker bewaren.

Anti-grasmijtenspray - Anti-Grasmil..

van 15.70 € 8.37 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 15.70 € 8.37 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Sproeien voor honden - Z..

Model: 28462

van 15.70 €
8.37 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete - Sproeien voor honden - 250ml

Bellfor ZEComplete Sproeien voor honden – het natuurlijk alternatief tegen teken  

Bellfor ZEComplete Sproeien ondersteunt de natuurlijke afweer tegen parasieten en teken. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond wordt veranderd en dus afstotend voor teken en andere parasieten.

De juiste samenstelling is het belangrijkste

Bellfor ZEComplete Sproeien bevat diverse natuurlijke grondstoffen met een hoge concentratie laurinezuur. 

Dit wordt bereikt door het vet van de larven van de zwarte soldaatvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

Gecombineerd met kokosnoot en zwarte koololie zijn de Bellfor ZEComplete (Antiteken) Sproeien het ideale, natuurlijk alternatief voor de verdediging tegen parasieten. 

Bellfor ZEComplete Sproeien - het ideale alternatief voor honden

Onze Bellfor ZEComplete Sproeien is een zuiver, natuurlijk product zonder chemische additieven.

Het is tevens geschikt voor het vernevelen van de directe omgeving van de hond (Bijv. slaapplaats, rustplaats enz.) of direct op de huid vernevelen.

Bellfor ZEComplete Sproeien zorgt voor een effectieve bescherming voor een lange periode (ongeveer 24 uur) tegen teken en andere parasieten zoals mijten en vlooien.

In combinatie met onze Bellfor ZEComplete Koekjes is het ideale alternatief voor teekproducten met chemische componenten.

Ingrediënten:

Kokosolie, insectenvet, melkdistel, emulgatoren, zwarte komijnolie.

Aanbevolen gebruik:

 • 1 tot 2x per dag vernevelen over een groot gebied op de huid en vacht. Ideaal voor het uitlaten van de hond.
 • Niet gebruiken op verwonde huid. 
 • De huid gelijkmatig vernevelen en het lichtjes masseren. Vermijd mond- en oogoppervlak. 

Alleen voor uitwendig gebruik. 

Schudden voor gebruik! 

Er zijn geen bijwerkingen bekend.

ZEComplete Sproeien voor honden - Z..

van 15.70 € 8.37 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 15.70 € 8.37 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Sproeien voor honden - Z..

Model: 28488

10.46 €
10.46 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete - Sproeien voor honden - 100ml

Bellfor ZEComplete Sproeienvoor honden – het natuurlijk alternatief tegen teken

Bellfor ZEComplete Sproeien ondersteunt de natuurlijke afweer tegen parasieten en teken. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de hond wordt veranderd en dus afstotend voor teken en andere parasieten.

De juiste samenstelling is het belangrijkste

Bellfor ZEComplete Sproeien bevat diverse natuurlijke grondstoffen met een hoge concentratie laurinezuur. 

Dit wordt bereikt door het vet van de larven van de zwarte soldaatvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

Gecombineerd met kokosnoot en zwarte koololie zijn de Bellfor ZEComplete Sproeien het ideale, natuurlijk alternatief voor de verdediging tegen parasieten. 

Bellfor ZEComplete Sproeien - het ideale alternatief voor honden

Onze Bellfor ZEComplete Sproeien is een zuiver, natuurlijk product zonder chemische additieven.

Het is tevens geschikt voor het vernevelen van de directe omgeving van de hond (Bijv. slaapplaats, rustplaats enz.) of direct op de huid vernevelen.

Bellfor ZEComplete Sproeien zorgt voor een effectieve bescherming voor een lange periode (ongeveer 24 uur) tegen teken en andere parasieten zoals mijten en vlooien.

In combinatie met onze Bellfor ZEComplete Koekjes is het ideale alternatief voor teekproducten met chemische componenten.

Ingrediënten:

Kokosolie, insectenvet, melkdistel, emulgatoren, zwarte komijnolie.

Aanbevolen gebruik:

 • 1 tot 2x per dag vernevelen over een groot gebied op de huid en vacht. Ideaal voor het uitlaten van de hond.
 • Niet gebruiken op verwonde huid. 
 • De huid gelijkmatig vernevelen en het lichtjes masseren. Vermijd mond- en oogoppervlak. 

Alleen voor uitwendig gebruik. 

Schudden voor gebruik! 

Er zijn geen bijwerkingen bekend.

ZEComplete Sproeien voor honden - Z..

10.46 € 10.46 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
10.46 € 10.46 EUR / 100 ml
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete natuurlijke zachte hapje..

Model: 28496

van 15.69 €
10.46 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete Soft-Happen - Bijtworst voor honden - 200g

Nieuw ontwerp en verbeterd recept.

Op veler verzoek van onze klanten hebben wij het recept en de vorm van de hapjes verbeterd.

Maak je geen zorgen. Ze smaken minstens zo lekker als voorheen.

Bellfor ZEComplete Soft-Happen zijn de perfecte beloning.

Het hangt allemaal af van de juiste samenstelling

Bellfor ZEComplete Soft-Happen bevatten verschillende natuurlijke grondstoffen met een hoge concentratie aan laurinezuur. Dit wordt bereikt door het vet van de larve van de zwarte soldaatvlieg toe te voegen. Deze bevat meer dan 60% laurinezuur.

Bellfor ZEComplete Soft-Happen - de ideale aanvulling voor honden

Bellfor ZEComplete Soft-Happen worden geproduceerd in een zacht proces. Dit proces zorgt ervoor dat zeer belangrijke voedingsstoffen en vitaminen behouden blijven tijdens de productie van Bellfor Soft-Happen.

De voordelen van ZEComplete Soft-Happen op een rijtje:

 • Chemievrij
 • Zeer goede tolerantie dankzij de natuurlijke ingrediënten
 • Geproduceerd in een koud persprocédé
 • Met insecteneiwitten
 • Ideaal voor honden met voedselintoleranties
 • Zachte consistentie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Gemakkelijk te portioneren door de snackvorm
 • Geschikt voor puppies
 • Ook geschikt voor katten

ZEComplete natuurlijke zachte hapje..

van 15.69 € 10.46 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 15.69 € 10.46 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Koekjes voor honden - ZE..

Model: 28461

van 17.78 €
10.46 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete koekjes - koekjes voor honden - 200g

Bellfor ZEComplete koekjes - de natuurlijke aanvulling

Bellfor ZEComplete-cookies zijn de optimale beloning.

Het hangt af van de goede samenstelling

Bellfor ZEComplete-cookies bevatten een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten die een hoge concentratie laurinezuur bevatten. Dit wordt bereikt door het vet van de larve van de zwarte soldatenvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met kokos en zwarte komijnolie zijn Bellfor ZEComplete koekjes de ideale en natuurlijke aanvulling.

Bellfor ZEComplete Cookies - het perfecte supplement voor honden


De voordelen van ZEComplete-cookies in één oogopslag:

 • zonder chemicaliën
 • Zeer goede compatibiliteit dankzij natuurlijke ingrediënten
 • Met insecteneiwitten
 • Ideaal voor honden die lijden aan voedselintolerantie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Dankzij de snackvorm - gemakkelijk te delen
 • Geschikt voor puppy's
 • Ook geschikt voor katten

Samenstelling:

Kokosolie, eendenvlees, cassave, aardappelmeel, insectenvet, kurkuma, quinoa, melkdistel, zwarte komijnolie, biergist.

Analytische componenten voor 100 g:

2,70% ruw eiwit, 7,30% ruw vet, 0,5% ruwe celstof, 0,8% ruwe as, ca. 11.10%

Een pakket van 200 g bevat ongeveer 38 koekjes. Elk koekje weegt ongeveer 5 g, maar kan variëren omdat de koekjes handgemaakt zijn.

Denk na over het omgaan met de hoeveelheid voedsel. Neem voor andere vragen of individueel advies contact met ons op via e-mail op kontakt@bellfor.info of per telefoon op 02222/8039975.

Voedingsaanbeveling:

tot 5kg 1 koekje per dag

5-10kg 2 koekjes per dag

10-20kg 3 koekjes per dag

20-30kg 4 koekjes per dag

30-40kg 5 koekjes per dag

40-60kg 6 koekjes per dag

ZEComplete Koekjes voor honden - ZE..

van 17.78 € 10.46 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 17.78 € 10.46 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart

ZEComplete Koekjes voor kleine hond..

Model: 28473

van 11.51 €
13.08 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12%Scheepvaart

ZEComplete koekjes - koekjes voor kleine honden - 100g

Bellfor ZEComplete koekjes - koekjes voor kleine honden

Bellfor ZEComplete-cookies zijn de optimale beloning.

Het hangt af van de goede samenstelling

Bellfor ZEComplete-cookies bevatten een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten die een hoge concentratie laurinezuur bevatten. Dit wordt bereikt door het vet van de larve van de zwarte soldatenvlieg toe te voegen. Het bevat meer dan 60% laurinezuur.

In combinatie met kokos en zwarte komijnolie zijn Bellfor ZEComplete koekjes de ideale en natuurlijke aanvulling.

Bellfor ZEComplete Cookies - het perfecte supplement voor honden


De voordelen van ZEComplete-cookies in één oogopslag:

 • zonder chemicaliën
 • Zeer goede compatibiliteit dankzij natuurlijke ingrediënten
 • Met insecteneiwitten
 • Ideaal voor honden die lijden aan voedselintolerantie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Dankzij de snackvorm - gemakkelijk te delen
 • Geschikt voor puppy's
 • Ook geschikt voor katten


Samenstelling:

Kokosolie, eendenvlees, cassave, aardappelmeel, insectenvet, kurkuma, quinoa, melkdistel, zwarte komijnolie, biergist.

Analytische componenten voor 100 g:

Ruw eiwit 2,70%, ruw vet 7,30%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as 0,8%, vochtgehalte ongeveer 11,10%

Een verpakking van 100 g bevat ongeveer 30 koekjes.

Denk na over het omgaan met de hoeveelheid voedsel. Neem voor andere vragen of individueel advies contact met ons op via e-mail op kontakt@bellfor.info of per telefoon op 02222/8039975.


Voeding Tips:

1-2 kg         1 koekje per dag

2-3 kg         2 koekjes per dag

3-4 kg         3 koekjes per dag

4-6 kg         4 koekjes per dag

6-8 kg         5 koekjes per dag

ZEComplete Koekjes voor kleine hond..

van 11.51 € 13.08 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
van 11.51 € 13.08 EUR / 100 g
Excl. BTW: BTW 12% Scheepvaart
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 20

Om ervoor te zorgen dat onze trouwe vier-potige vrienden gezond en gelukkig blijven, alles wat we nodig hebben gewoon lekker eten en regelmatig wandelen. Maar zorg voor de hond moet in elk geval gedragen worden. Omdat goede verzorging van de hond de gezondheid van de hond helpt te behouden en hem tegen parasieten, zoals mijten, of huidproblemen te beschermen .

Met uitzonderlijk natuurlijke hondenverzorgingsproducten van Bellfor hebben hondenbezitters de mogelijkheid om goed voor hun huisdieren te zorgen. De afwezigheid van schadelijke of zelfs kunstmatige toevoegingen die in veel hondenverzorgingsproducten te vinden zijn, maakt onze producten voor verzorging absoluut onschadelijk.

Niettemin, de gekozen stoffen zorgen voor een hoge efficientie en veiligheid, die de hond nodig heeft.


Momenteel omvat ons assortiment voor hondenverzorging drie verschillende producten:

• Bellfor anti-teek spray

• Bellfor anti-teek koekjes

• Bellfor beschermingszalf voor klauwen


Bescherming tegen teken van Bellfor

Teken vormeneen ernstige bedreiging voor de gezondheid van honden. Omdat ze de oorzaak zijn van talloze gevaarlijke ziektes, zoals de ziekte van Lyme en babesiose. Sommige teekbeten die zonder behandeling gelaten zijn, kunnen tot dood leiden.

Daarom is het in de periode tussen maart tot en met oktober raadzaam om beschermende middelen tegen teken te gebruiken. Het probleem is echter dat veel van de beschikbare geneesmiddelen niet alleen tegen de teken  beschermen, maar ook tegelijkertijd zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. De pesticiden in de preparaten kunnen zowel acute als chronische ziekten bij mens en dier veroorzaken.

Daarom hebben we een natuurlijk alternatief ontwikkeld - de Bellfor Anti-Ticks. Geaspireerde vetten en olien (kokosolie, insectevet, Mariadistel en zwarte komijnolie) hebben een hoog gehalte aan laurinezuur. Dit middellange vetzuur heeft een afschrikkende werking op teken. Daarom is Bellfor Anti-teek spray een effectieve en veilige bescherming voor honden zonder negatieve bijwerkingen. Indien nodig kunt u de hond een Bellfor Anti-teek koekje geven.


Zalf om de poten te beschermen 

In de winter zorgen lage temperaturen, vochtigheid, ijs en sneeuw voor een enorme belasting van de poten van uw hond. Het verschijnen van kleine verwondingen of scheuren opis niet ongewoon de huid van de poten bij honden. Rollsplit en strooizout verergeren het probleem nog meer.

Als u wilt dat uw huisdier de winter met plezier zou doorbrengen, moet u voldoende aandacht besteden aan de zorg voor zijn pootjes. Naast het reinigen van de poten na een wandeling, is het ook noodzakelijk om tijdens het koude seizoen pels en wol op de poten te trimmen - dit voorkomt het kleven en klemmen van ijs.

Bovendien moeten de poten regelmatig met creme ingesmeerd worden. Bellfor beschermende zalf biedt de perfecte combinatie van actieve ingredienten. Insectenvet, calendula, bijenwas en andere ingredienten werken ontstekingsremmend en antibacterieel, hydrateren en onderhouden de huid tijdens regeneratie. Onze zalf voor bescherming van poten is een ideaal product voor pootverzorging in de winter.


Hondenverzorging met Bellfor: natuurlijk is beter

In het hart van de hondenverzorging met de producten of Bellfor ligt de het gebruik van natuurlijke alternatieven, waarvan de effectiveit gemakkelijk met de conventionele middelen vergeleken kan. Tegelijkertijd voorkomt u ongewenste bijwerkingen. Prober het. We can not overtake the product on behalf of our customers.

Lees verder